*

Skrevet av Emne: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen, desember 2008  (Lest 23459 ganger)

Utlogget Måne

 • Topic starter
  • Innlegg: 340
   • Vis profil
edit: 9. desember 2008

Jeg skrev til en viss grad ned mine tanker rundt hva som skjer i Hellas i denne tråden: Hellas i norsk presse, så de som vil lese om bakgrunnen for bildene kan titte der, ettersom det er linker til avisartikler om temaet i andre poster i den tråden.

Rent bortsett fra det så tok jeg meg en tur inn til Aten i dag. Jeg var for nysgjerrig til å holde meg hjemme, og jeg har vært tilstede ved flere demonstrasjoner tidligere, også de som har utartet seg, og vet derfor hvor jeg kan stå, når jeg skal flytte meg, hvordan jeg skal oppføre meg, og hva jeg gjør når jeg ikke kommer meg unna tåregassen :P

Slik så det ut etter \"kampene\" i går:


Utbrent juletre på Syntagma


Parliamentet


Athens Plaza Hotel


Alfa bank


Salg av kastanjer ved utbrent butikk


Utbrent butikk


Bygning på Monastiraki


Bygning på Monastiraki 2


Bygning på Monastiraki 3


Bygning ved Syntagma


Bygning ved Syntagma 2


Panepistimio


Noens bil


Ved Omonia


Ven Polytechneio, den politekniske høgskolen


En av gatene på Syntagma


En mann stirrer på alt rotet

Når dere nå har sett disse bildene vil jeg vil gjerne understreke, før jeg går over på \"actionbildene\", at jeg føler at Aten generelt er en fullstendig trygg by å bo i, og det er fullstendig trygt å være turist her, hvis man ikke oppsøker demonstrasjonene. Man trenger dog ikke å bli redd og løpe hvis man ser demonstranter - de har stadig vekk noenlunde fredelige demonstrasjoner.

Jeg vil også si at selv om politiet *ser* veldig skumle ut etter norsk standard, oppfatter jeg ikke politiet som truende på noen måte: de gir klar beskjed hvis de ikke vil at du skal gå i en eller annen retning, de ber folk flytte seg når de tror det blir farlig å stå der de står, og de samarbeider med ambulanse og brannbiler. Dette kan sees på som selvmotsigende til hva jeg har sagt om politiet i den forrige tråden, men nå går jeg hverken kledd som en av demonstrantene, oppfører meg truende eller roper ord til dem. Mao. trenger man ikke få panikk hvis man som turist havner oppi en demonstrasjon (tenkte jeg bare skulle si ifra). ;)


Politiet står på Syntagma


Politiet igjen


Mer politi


Senere på kvelden

Folk dro på jobb i dag, også de som jobber rundt Syntagma. Mange hadde mye å rydde opp i butikken, vinduene deres var knust og ting har blitt stjålet, men de er som alle andre avhengige av førjulshandelen og holder derfor åpent. Flere steder så jeg at folk fikk montert på jerngitter foran de knuste vinduene sine. Når demonstrantene igjen satte igang i sentrum løp folk fra butikk til butikk og informerte om at demonstrantene var på vei. Folk teipet fast kartonger på vinduene og stengte butikken. Noen valgte å bli inne i butikken og følge med. Andre bare dro hjem.


Kartonger festes på vinduene

Politiet stenger av gatene og forbereder seg på demonstrantene. Demonstrantene setter fyr på alt de finner som kan ta fyr.


Politiet venter på demonstranter


Demonstrantene går arm i arm for å \"presse\" seg forbi politiet


Demonstrantene satte fyr på en søppelbøtte


Flere søppelbøtter brenner på Syntagma

Dette bringer meg til mitt neste inntrykk: Aten er ikke så ødelagt og nedbrent som media har gitt inntrykk av. Ja, mye har blitt satt fyr på. Ja, mange vinduer er ødelagt. Men Ermou var åpen noen timer i dag, julehandelen var igang, og folk gikk og stirret med åpen munn på de bygningene som har brent eller blitt fullstendig ødelagt. Og de kommenterer på det, og de fordømmer det. Veldig mye av det som brenner er søppelbøtter og søppelkonteinere, og de blir bevisst satt fyr på og satt midt i gatene av flere grunner:
1) det ser tøft ut... (jeg har tidligere nevnt at mesteparten av demonstrantene er unge menn fra ungdomsskolen/videregående og universitetet)
2) det sperrer veier. Man kan ikke kjøre forbi det og folk blir bekymret og snur,
3) skremselseffekten får folk til å stenge butikkene, for de er redde for at ungdommen skal sette fyr på butikken deres. Når jeg var i sentrum kom folk løpene og ropte \"De har ild! De har ild!\" og folk smalt igjen gitter på butikkene i løpet av 2 sekunder.
Noen har satt fyr på en søppelbøtte ved siden av politiet på Syntagma


Flere søppelbøtter brenner på Syntagma


Spor etter brann fra i går

Uansett ble demonstrantene etterhvert ganske truende. De begynte å rive opp steiner fra gatene og kaste på politiet. De brukte også alt annet de fant rundt seg: ting fra utbrente butikker, jernstolper fra gatene, appelsiner fra trærne osv. Og politiet kaster tåregass så de sprer seg.


Politiet står og venter i en sky av røyk og tåregass


Forlatt Ermlou etter at tåregassen har begynt å legge seg


Demonstranter venter rundt et hjørne på at tåregassen skal legge seg


Demonstrant har fått løst et jernrør fra veien


Demonstrant kaster brostein


Demonstrant kaster brostein 2


Demonstrant kaster utbrent stol på politiet...


Politet går etter demonstrantene


Journalister må flytte på seg pga. tåregass


Demonstranter river opp gata for å kunne kaste stein


Demonstranter river opp gata for å kunne kaste stein 2


Demonstrant hiver stein og glasskår på politiet på Syntagma

For dere som lurer på hvordan tåregass funker: Når politiet kaster det så hører man et høyt smell - dette er et hint om at du nå er på feil sted til feil tid. Så sprer det seg hvit røyk, og idet man innhalerer denne begynner nesa å renne, øynene å renne og halsen blir sår. Derretter begynner man å hoste og hoste og det stikker i øynene og det blir uutholdelig å stå der man står. Forutsatt at man puster gjennom et skjerf, og flykter fra stedet med en gang, så vil symptomene gi seg etter noen minutter med \"frisk luft\" i et annet område. Hvis man da har veldig lyst til å prøve seg en gang til så kan man gå tilbake og utsette seg for den samme gang på gang, uten å føle noen langvarige problemer etterpå. Hvordan det er å stå midt inni tåregassen vet jeg ikke :P


Demonstranter løper fra tåregass


Demonstranter og nysgjerrige venter i et siderom på at tåregassen skal forsvinne


Demonstrantene ga opp og forsvant inntil videre


Demonstrantene ga opp og forsvant inntil videre 2


Politiet sjekker at området er \"ryddet\" etter tåregassen

Utlogget Måne

 • Topic starter
  • Innlegg: 340
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #1 på: 09. des 08, 18:28:59 »
Så, da er spørsmålet: hvor blir det av demonstrantene? Tidligere flyktet de inn på skolene da politiet ikke kunne følge etter dem inn dit. Etter en lovendring for en stund tilbake er ikke lenger skolene et fristed for demonstrantene. De har derfor funnet ut at t-banen er fin å bruke (dette er ikke noe nytt dog.)


Hauger med demonstranter står inne på t-banestasjonen


Demonstrantene fant ut at ting kan rives løs fra t-banestasjonen og kastes på politiet...


Politiet prøver å finne en måte å få demonstrantene ut på. Tåregass er et problem ettersom det kan være folk på t-banestasjonen som ikke er demonstranter, og det er umulig å kontrollere kaoset som vil oppstå der inne hvis de kaster tåregass inn.


Mange er involvert rundt t-banen


Demonstrantene gjør seg klare for mulig tåregassangrep ved t-banen


Demonstrantene gjør seg klare for mulig tåregassangrep ved t-banen 2


Demonstrantene gjør seg klare for mulig tåregassangrep ved t-banen 3


Demonstrantene gjør seg klare for mulig tåregassangrep ved t-banen 4

Selve t-baneepisoden løste seg når politiet fikk flyttet publikum og segselv vekk fra t-banen, og demonstrantene fikk løpe opp og flykte fra Syntagma. Etter en stund begynte de å samle seg og gå tilbake til Politechneio, så jeg trasket etter sammen med andre nysgjerrige tilskuere, forbi butikker som på forhånd hadde fått beskjed om at demonstrantene kom - og hvor gittrene var nede og folk og kunder sto og tittet ut bak gitteret. Når vi kom til Alexandras Avenue dukket det plutselig opp en gruppe med ungdommer som hadde store tunge ting de brukte til å knuse vinduer på butikker. De gikk til angrep på en fastfood kjede, der ei veldig redd jente på rundt 25 sto sammen med to kunder og så vidt fikk ned gitteret, mens tre unge menn knuste vinduene på butikken. Så dro de fram flere store søppelbøtter, stoppet trafikken, satte søppelbøttene midt i gata, helte bensin på dem, og satte så fyr på dem. Jeg følte at dette var mitt \"cue\" for å ta beina fatt og dra hjem, for nå begynte de å bli virkelig truende.
Brann neders i Alexandras Avenue


Såh, det er min opplevelse i dag. Har tenkt meg en tur inn til byen i morgen og se på generalstreik hvis jeg klarer å komme meg inn dit. En ting jeg har reagert på er hvor ufattelig lite demonstranter det er (sammenliknet med de \"ordentlige\" demonstrasjonene tidligere). Blir spennene å se om folk deltar i morgen, eller om de uteblir pga. hvordan ting har utviklet seg.

Utlogget Liv

  • Innlegg: 3209
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #2 på: 09. des 08, 18:43:28 »
Takk for god informasjon og bilder som taler for seg selv.

Utlogget Anders

  • Innlegg: 11033
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #3 på: 09. des 08, 19:00:25 »
Takk skal du ha for all informasjon. Det var opplysende og nødvendig og hjelpende.

Utlogget Tommy

  • Innlegg: 7470
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #4 på: 09. des 08, 19:03:48 »
Tänk så fint att du finns där på plats Måne, och kan ge oss dessa direktrapporter med dina ögon, verkligen en tillgång för oss som känner oro för händelserna där nere.

Ser fram emot vad dina intryck av morgondagen har att rapportera till oss.
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #5 på: 09. des 08, 19:25:39 »
Takk for nyttig informasjon både her og i annen tråd, og bildene taler for seg. Du er jo rene utenriks-reporter, Måne, med bilder så  tett innpå det som skjer.
Jeg kan ikke for det, men tårene rant av det første bildet: et nedbrent juletre med julestjerna i toppen. Det ble et veldig sterkt og symbolsk bilde.
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget MaFi

  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #6 på: 09. des 08, 19:32:09 »
Dette var noe annet enn å lese artiklene fra media i går. Takk, Måne, for at du deler inntrykkene og tankene dine med oss, både her og i \"Hellas i media\"-tråden. Det var lærerikt og tankevekkende - fordi vi får noen tanker og refleksjoner vi bare har sett andre steder i media i særs liten grad. Jeg merker meg at i dag ser det ut til å være tid for mer ettertanke, siden flere aviser har kommentert hendelsene, konsekvensene og mulige årsaker til dem. Uansett, dette er bare trist. Det er nitrist med misnøyen og grunnene til den, men også  skrekkelig og meningsløst med alle ødeleggelsene. Beskrivelsen av situasjonen på Alexandras Avenue gjorde inntrykk. Igjen, takk for at du delte dette med oss, selv om det ikke er \"lystelig Hellas-lesning\".

Innlogget kaka

  • Innlegg: 9062
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #7 på: 09. des 08, 20:21:23 »
Veldig sterke, og triste bilder!
KariK

Utlogget Måne

 • Topic starter
  • Innlegg: 340
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #8 på: 09. des 08, 22:44:29 »
Da har jeg de nyeste nyhetene (med andre ord: hva som blir fokusert på mest i media akkuratt nå). I det siste har grekerne sett en del plyndring av butikker i sentrum, i forbindelse med opptøyene som er nå. Politiet har i stor grad stått rolig å sett på dette, og teoriene rundt hvorfor er mange:

1) noen mener at det er korrupte politiske maktpersoner som sørger for at politiet ikke blander seg inn, f.eks. opposisjonspartiet. Den sittende regjeringen har tidligere fått mye refs for for treg respons på katastrofer i Hellas. Mange mener at politiet lenge har visst hvem som er \"kjernegruppen\" i anarkistmiljøet, men har latt være å gjøre noe med dette, av nevnte grunner , og
2) noen mener at politiet står og ser på uten å gjøre noe fordi det var så mye antipati mot politiet etter at Alexis (15-åringen) ble skutt. På den ene siden: hvis politiet hadde blandet seg \"ordentlig\" inn i konflikten slik den er nå ville de ikke hatt folket på sin side og alle ville skreket \"politivold!\" hvis de ble arrestert. På den andre siden mener mange at politiet bevisst står og venter på at folkeopinionen skal komme over til deres side, blant annet ved at folket vender seg mot demonstrantene, og at de får merke på huden hvordan det er når politiet ikke blander seg inn i konflikten.

I alle tilfeller så har det vært mye fokus på innbrudd og plyndring de siste timene på Plateia Viktoria i Athen, og flere TV-stasjoner har filmet plyndringen. Nå har det gått så langt at grekere møtte opp på Plateia Viktoria for å beskytte butikkene og dannet et slags \"borgervern\". Resultatet er det ANT1 kaller \"offentlig lynsjing\" av en av plyndrerne, og vi får se klipp av politiet som anholder en plyndrer og sinte grekere som gir ham bank før politiet får ham i sikkerhet i politibilen.

Ellers er det gateslagsmål mellom politiet og \"demonstranter\" (som jeg tror har glemt fullstendig hva de demonstrerer for/imot) over hele Hellas.

Så da vet dere det...

Utlogget Tommy

  • Innlegg: 7470
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #9 på: 10. des 08, 08:12:27 »
Tack för senaste nytt Måne, av din senaste skildring att döma verkar det som det värsta har lagt sig ??? Kanske det blir en värdig generalstrejk idag, utan vandalism o våld ??? Kanske det är hopp om besinning o eftertanke hos både \"demonstranter\" o polis ???
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Måne

 • Topic starter
  • Innlegg: 340
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #10 på: 10. des 08, 09:23:37 »
Det verste har egentllig ikke lagt seg, men veldig mange av opprørerne er fengslet nå, og det ser ut som om politiet begynner å få spredd gruppene mer. Alikevel var det masse bilder på TV av brennende konteinere og kamper mellom politi og \"demonstranter\" i går kveld/natt også.

Kathimerini skriver nå om \"Ηρεμία μετά τη픦 καταιγίδα\" - \"stille før stormen\". De virker ikke veldig optimistiske, men de håper på at ting skal bli fredelig i dag. ANT1 (Tv-kanal) sa i går at de håpet at generalstreiken i dag vil gjenninføre ikke-voldelige demonstrasjoner. Vi får håpe sammen med grekerne :)

Ellers gikk det meldinger på internett og TV om at borgere oppfordret andre borgere til å bli værende i butikkene sine og beskytte dem selv. ANT1 rapporterte i går om borgere som hadde vært til stor hjelp for politiet på gatene, men jeg fikk ikke med meg i hvilket område dette var. Akkuratt nå er det litt vanskelig å få tak i info. Så vidt jeg har forstått så deltar flere aviser i generalstreiken til etter tolv en gang.

Ikke finner jeg noe filming av generalstreiken på TV heller. De siste dagene har jeg ikke sett noe annet enn brennende søppelbøtter om og om igjen, men generalstreiken er visst ikke spennende nok, så de har gått tilbake til å følge sitt vanlige TV-program. Regner med at jeg får høre om det først på nyhetene. Men dette er vel egentlig et godt tegn? :)

edit: jeg har glemt å fortelle: så vidt jeg har forstått så er det ikke snakk om en spontan generalstreik. Den har vært planlagt i mange uker. De bare flyttet den til Syntagma pga. omstendighetene nå.

Utlogget eijukka

  • Innlegg: 424
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #11 på: 10. des 08, 10:01:41 »
TACK Måne för dina intressanta rapporter. Det finns ju vi många här i Finland också, som följer bekymrade dessa trista händelser i Grekland. Hoppas att det snart ska bli lugnare och folk kan ha lite julfred också där.
mvh/Eija

 

Ett par bilder från Exharia

Startet av Tommy

Svar: 0
Visninger: 1914
Nyeste innlegg 31. des 09, 13:29:39
by Tommy
Bilder fra Lycavittos

Startet av Ole

Svar: 1
Visninger: 1964
Nyeste innlegg 27. jun 07, 15:29:39
by Riitta
Video: Vakter foran den ukjente soldats grav i Athen

Startet av Ole

Svar: 10
Visninger: 6838
Nyeste innlegg 29. nov 07, 21:38:34
by maxine
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei

Startet av JanBe

Svar: 0
Visninger: 652
Nyeste innlegg 26. feb 18, 22:18:08
by JanBe
Hvorfor reiser ikke folk på langweekend til Athen?

Startet av Ole

Svar: 24
Visninger: 16966
Nyeste innlegg 17. mar 14, 22:16:39
by Anders
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 52117/243 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 16:12:41 Last Post
Noen som har tips til bosted i Rethymno? dagstaalesen@hotmail.com Gyda 54/1 Rom/studios/hotell I dag kl. 11:32:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas Heidrun Heidrun 124/8 Flytte til Hellas 20. mai 18, 22:57:10 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 10627/16 Athen og Pireus 20. mai 18, 12:37:49 Last Post
sitia eller zakynthos for barnefamilie? mouche lundmor 283/6 Reisetips og spørsmål 20. mai 18, 09:41:34 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 448/9 Peloponnes 19. mai 18, 19:59:03 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas KARPATHOS 2007 fila fila 67564/156 Hellas generelt 18. mai 18, 10:20:17 Last Post
Agistri Svein~B Svein~B 8692/63 Saroniske øyer 17. mai 18, 20:09:10 Last Post
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12497/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 407/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 171905/322 Hellas generelt 15. mai 18, 19:51:07 Last Post
Noen som har tips til Øyhopping? mouche Gyda 308/4 Reisetips og spørsmål 15. mai 18, 17:08:55 Last Post
REBUS 15 LØST fila fila 108/2 Hellas generelt 15. mai 18, 11:27:59 Last Post
Tilos Tonelf Tonelf 118/0 Dodekanesene 12. mai 18, 11:56:45 Last Post
Våre bosteder i Hellas DREAM ISLAND HOTEL, LIVADIA, TILOS fila fila 27378/60 Rom/studios/hotell 10. mai 18, 12:10:16 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 2477/15 Egina 07. mai 18, 19:46:59 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1815/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
REBUS 14 LØST fila fila 190/2 Hellas generelt 06. mai 18, 17:38:07 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 401/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Fia Marit 76574/3957 Jippi! Nå reiser jeg! 01. mai 18, 11:43:58 Last Post
Vila i frid Inge Anders Riitta 21255/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 2032/14 Transport 27. apr 18, 19:05:47 Last Post
Attica (BS) overtar Hellenic Anders Anders 173/0 Transport 27. apr 18, 17:05:59 Last Post
Ny (mai 2018) hurtigbåt mellom de joniske øyer espeno espeno 386/6 Ioniske øyer 27. apr 18, 10:30:07 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 417/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Erikoussa, Othoni og Mathraki stein stein 1757/14 Ioniske øyer 25. apr 18, 17:39:05 Last Post
Orchis italica (naked man orchis/Italian orchis på engelsk) espeno espeno 212/0 Gresk natur 25. apr 18, 11:13:45 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 673/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Arctic spiseri - Gresk mat i Stavanger anemos anemos 265/0 Mat og drikke 24. apr 18, 20:03:01 Last Post
REBUS 13 LØST fila fila 301/3 Hellas generelt 24. apr 18, 09:16:07 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Noen som har tips til bosted i Rethymno? dagstaalesen@hotmail.com Gyda 54/1 Rom/studios/hotell I dag kl. 11:32:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas Heidrun Heidrun 124/8 Flytte til Hellas 20. mai 18, 22:57:10 Last Post
sitia eller zakynthos for barnefamilie? mouche lundmor 283/6 Reisetips og spørsmål 20. mai 18, 09:41:34 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas KARPATHOS 2007 fila fila 67564/156 Hellas generelt 18. mai 18, 10:20:17 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 171905/322 Hellas generelt 15. mai 18, 19:51:07 Last Post
Noen som har tips til Øyhopping? mouche Gyda 308/4 Reisetips og spørsmål 15. mai 18, 17:08:55 Last Post
REBUS 15 LØST fila fila 108/2 Hellas generelt 15. mai 18, 11:27:59 Last Post
Våre bosteder i Hellas DREAM ISLAND HOTEL, LIVADIA, TILOS fila fila 27378/60 Rom/studios/hotell 10. mai 18, 12:10:16 Last Post
REBUS 14 LØST fila fila 190/2 Hellas generelt 06. mai 18, 17:38:07 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 2032/14 Transport 27. apr 18, 19:05:47 Last Post
Attica (BS) overtar Hellenic Anders Anders 173/0 Transport 27. apr 18, 17:05:59 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 417/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Arctic spiseri - Gresk mat i Stavanger anemos anemos 265/0 Mat og drikke 24. apr 18, 20:03:01 Last Post
REBUS 13 LØST fila fila 301/3 Hellas generelt 24. apr 18, 09:16:07 Last Post
Ferge Kalamata - Kreta ? Kritios Lavendel 229/3 Transport 23. apr 18, 11:37:57 Last Post
Aqua Jewel solgt? Svein~B marjana 221/3 Transport 22. apr 18, 12:55:54 Last Post
Greske katter kaka marjana 199343/503 Hellas generelt 19. apr 18, 13:44:05 Last Post
Øyhopping med utgangspunt fra Kastellorizo stein Heidrun 421/1 Reisetips og spørsmål 19. apr 18, 09:58:31 Last Post
REBUS 12 LØST fila fila 378/4 Hellas generelt 17. apr 18, 09:28:43 Last Post
Paros eller Thassos fila Bubbli 260/1 Reisetips og spørsmål 16. apr 18, 15:12:27 Last Post
Dine favorittøyer 2014: Småprat og diskusjon Ole Ole 13685/23 Mitt favorittsted 13. apr 18, 18:12:30 Last Post
Seilferie i Kykladene marjana Sofusjanne 1525/8 Seiling 12. apr 18, 21:41:03 Last Post
Hellas i pressen anemos operafantomet 567615/1435 Hellas generelt 12. apr 18, 14:32:17 Last Post
REBUS 11 LØST fila fila 369/2 Hellas generelt 12. apr 18, 07:19:58 Last Post
God påske! kaka marjana 871/6 Hellas generelt 08. apr 18, 18:34:31 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1815/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 401/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 673/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 4548/45 Kreta 16. apr 18, 21:01:33 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2322/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 917/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1001/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2971/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1502/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 5384/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1269/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8280/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3075/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2244/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 3919/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1663/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1415/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2130/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2198/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 16400/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2082/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2561/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 3754/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2723/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 4481/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4049/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 20907/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13568/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 52358/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 27154/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 21505/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 16205/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18226/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 31595/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12540/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17015/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 95114/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16045/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24022/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10535/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 16840/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 21793/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 15239/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 35535/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17075/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 34153/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 55094/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 47492/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 47109/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19111/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10097/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20373/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2116/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3972/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8857/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9558/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7958/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9128/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10743/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11930/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9310/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14062/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 15257/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12639/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10472/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11021/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10616/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12993/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 36182/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11244/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13028/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15375/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20011/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12208/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9642/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 52117/243 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 16:12:41 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 10627/16 Athen og Pireus 20. mai 18, 12:37:49 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 448/9 Peloponnes 19. mai 18, 19:59:03 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 407/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 14406/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1310/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 652/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 476079/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1303/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 224248/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2437/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 2611/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1618/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 4703/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1102/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 3363/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9287/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4434/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1272/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1417/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4363/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 4167/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 45101/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 2048/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 4394/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 315/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 983/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 18877/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 2789/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1702/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2457/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9035/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 6482/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 4774/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 6790/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8317/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5131/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7263/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10188/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10310/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 12700/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25438/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 18924/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 88535/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 12707/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12171/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9720/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 46795/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14169/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 10285/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12497/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9636/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19114/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 263712/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 8820/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 21821/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13749/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17880/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14447/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 18620/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23207/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19115/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 53879/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11453/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 51998/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 26523/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 46865/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18352/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8691/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13412/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17175/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12609/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23785/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11068/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 59706/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 21255/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2239/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11469/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1584/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 18178/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 59452/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 10755/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4289/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 14456/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4334/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1378953/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 15990/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8080/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10775/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9223/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 38296/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9971/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9437/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 194476/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7981/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8308/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8727/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23164/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 56794/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18331/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 1286/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3146/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1545/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1293/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1972/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6275/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 8707/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1961/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1931/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 5718/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3974/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7434/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4640/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4411/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14213/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3086/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3508/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3443/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3481/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 24945/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 11663/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8124/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15066/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15262/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8828/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3289/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 23108/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 954/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 37117/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 8799/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2145/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 3796/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 44294/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 6978/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11092/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2645/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5066/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5110/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4955/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 9763/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5251/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 23969/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13307/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9397/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11397/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13229/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 48613/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 36681/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11501/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9654/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top