*

Skrevet av Emne: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen, desember 2008  (Lest 22025 ganger)

Utlogget Måne

 • Topic starter
  • Innlegg: 340
   • Vis profil
edit: 9. desember 2008

Jeg skrev til en viss grad ned mine tanker rundt hva som skjer i Hellas i denne tråden: Hellas i norsk presse, så de som vil lese om bakgrunnen for bildene kan titte der, ettersom det er linker til avisartikler om temaet i andre poster i den tråden.

Rent bortsett fra det så tok jeg meg en tur inn til Aten i dag. Jeg var for nysgjerrig til å holde meg hjemme, og jeg har vært tilstede ved flere demonstrasjoner tidligere, også de som har utartet seg, og vet derfor hvor jeg kan stå, når jeg skal flytte meg, hvordan jeg skal oppføre meg, og hva jeg gjør når jeg ikke kommer meg unna tåregassen :P

Slik så det ut etter \"kampene\" i går:


Utbrent juletre på Syntagma


Parliamentet


Athens Plaza Hotel


Alfa bank


Salg av kastanjer ved utbrent butikk


Utbrent butikk


Bygning på Monastiraki


Bygning på Monastiraki 2


Bygning på Monastiraki 3


Bygning ved Syntagma


Bygning ved Syntagma 2


Panepistimio


Noens bil


Ved Omonia


Ven Polytechneio, den politekniske høgskolen


En av gatene på Syntagma


En mann stirrer på alt rotet

Når dere nå har sett disse bildene vil jeg vil gjerne understreke, før jeg går over på \"actionbildene\", at jeg føler at Aten generelt er en fullstendig trygg by å bo i, og det er fullstendig trygt å være turist her, hvis man ikke oppsøker demonstrasjonene. Man trenger dog ikke å bli redd og løpe hvis man ser demonstranter - de har stadig vekk noenlunde fredelige demonstrasjoner.

Jeg vil også si at selv om politiet *ser* veldig skumle ut etter norsk standard, oppfatter jeg ikke politiet som truende på noen måte: de gir klar beskjed hvis de ikke vil at du skal gå i en eller annen retning, de ber folk flytte seg når de tror det blir farlig å stå der de står, og de samarbeider med ambulanse og brannbiler. Dette kan sees på som selvmotsigende til hva jeg har sagt om politiet i den forrige tråden, men nå går jeg hverken kledd som en av demonstrantene, oppfører meg truende eller roper ord til dem. Mao. trenger man ikke få panikk hvis man som turist havner oppi en demonstrasjon (tenkte jeg bare skulle si ifra). ;)


Politiet står på Syntagma


Politiet igjen


Mer politi


Senere på kvelden

Folk dro på jobb i dag, også de som jobber rundt Syntagma. Mange hadde mye å rydde opp i butikken, vinduene deres var knust og ting har blitt stjålet, men de er som alle andre avhengige av førjulshandelen og holder derfor åpent. Flere steder så jeg at folk fikk montert på jerngitter foran de knuste vinduene sine. Når demonstrantene igjen satte igang i sentrum løp folk fra butikk til butikk og informerte om at demonstrantene var på vei. Folk teipet fast kartonger på vinduene og stengte butikken. Noen valgte å bli inne i butikken og følge med. Andre bare dro hjem.


Kartonger festes på vinduene

Politiet stenger av gatene og forbereder seg på demonstrantene. Demonstrantene setter fyr på alt de finner som kan ta fyr.


Politiet venter på demonstranter


Demonstrantene går arm i arm for å \"presse\" seg forbi politiet


Demonstrantene satte fyr på en søppelbøtte


Flere søppelbøtter brenner på Syntagma

Dette bringer meg til mitt neste inntrykk: Aten er ikke så ødelagt og nedbrent som media har gitt inntrykk av. Ja, mye har blitt satt fyr på. Ja, mange vinduer er ødelagt. Men Ermou var åpen noen timer i dag, julehandelen var igang, og folk gikk og stirret med åpen munn på de bygningene som har brent eller blitt fullstendig ødelagt. Og de kommenterer på det, og de fordømmer det. Veldig mye av det som brenner er søppelbøtter og søppelkonteinere, og de blir bevisst satt fyr på og satt midt i gatene av flere grunner:
1) det ser tøft ut... (jeg har tidligere nevnt at mesteparten av demonstrantene er unge menn fra ungdomsskolen/videregående og universitetet)
2) det sperrer veier. Man kan ikke kjøre forbi det og folk blir bekymret og snur,
3) skremselseffekten får folk til å stenge butikkene, for de er redde for at ungdommen skal sette fyr på butikken deres. Når jeg var i sentrum kom folk løpene og ropte \"De har ild! De har ild!\" og folk smalt igjen gitter på butikkene i løpet av 2 sekunder.
Noen har satt fyr på en søppelbøtte ved siden av politiet på Syntagma


Flere søppelbøtter brenner på Syntagma


Spor etter brann fra i går

Uansett ble demonstrantene etterhvert ganske truende. De begynte å rive opp steiner fra gatene og kaste på politiet. De brukte også alt annet de fant rundt seg: ting fra utbrente butikker, jernstolper fra gatene, appelsiner fra trærne osv. Og politiet kaster tåregass så de sprer seg.


Politiet står og venter i en sky av røyk og tåregass


Forlatt Ermlou etter at tåregassen har begynt å legge seg


Demonstranter venter rundt et hjørne på at tåregassen skal legge seg


Demonstrant har fått løst et jernrør fra veien


Demonstrant kaster brostein


Demonstrant kaster brostein 2


Demonstrant kaster utbrent stol på politiet...


Politet går etter demonstrantene


Journalister må flytte på seg pga. tåregass


Demonstranter river opp gata for å kunne kaste stein


Demonstranter river opp gata for å kunne kaste stein 2


Demonstrant hiver stein og glasskår på politiet på Syntagma

For dere som lurer på hvordan tåregass funker: Når politiet kaster det så hører man et høyt smell - dette er et hint om at du nå er på feil sted til feil tid. Så sprer det seg hvit røyk, og idet man innhalerer denne begynner nesa å renne, øynene å renne og halsen blir sår. Derretter begynner man å hoste og hoste og det stikker i øynene og det blir uutholdelig å stå der man står. Forutsatt at man puster gjennom et skjerf, og flykter fra stedet med en gang, så vil symptomene gi seg etter noen minutter med \"frisk luft\" i et annet område. Hvis man da har veldig lyst til å prøve seg en gang til så kan man gå tilbake og utsette seg for den samme gang på gang, uten å føle noen langvarige problemer etterpå. Hvordan det er å stå midt inni tåregassen vet jeg ikke :P


Demonstranter løper fra tåregass


Demonstranter og nysgjerrige venter i et siderom på at tåregassen skal forsvinne


Demonstrantene ga opp og forsvant inntil videre


Demonstrantene ga opp og forsvant inntil videre 2


Politiet sjekker at området er \"ryddet\" etter tåregassen

Utlogget Måne

 • Topic starter
  • Innlegg: 340
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #1 på: 09. des 08, 18:28:59 »
Så, da er spørsmålet: hvor blir det av demonstrantene? Tidligere flyktet de inn på skolene da politiet ikke kunne følge etter dem inn dit. Etter en lovendring for en stund tilbake er ikke lenger skolene et fristed for demonstrantene. De har derfor funnet ut at t-banen er fin å bruke (dette er ikke noe nytt dog.)


Hauger med demonstranter står inne på t-banestasjonen


Demonstrantene fant ut at ting kan rives løs fra t-banestasjonen og kastes på politiet...


Politiet prøver å finne en måte å få demonstrantene ut på. Tåregass er et problem ettersom det kan være folk på t-banestasjonen som ikke er demonstranter, og det er umulig å kontrollere kaoset som vil oppstå der inne hvis de kaster tåregass inn.


Mange er involvert rundt t-banen


Demonstrantene gjør seg klare for mulig tåregassangrep ved t-banen


Demonstrantene gjør seg klare for mulig tåregassangrep ved t-banen 2


Demonstrantene gjør seg klare for mulig tåregassangrep ved t-banen 3


Demonstrantene gjør seg klare for mulig tåregassangrep ved t-banen 4

Selve t-baneepisoden løste seg når politiet fikk flyttet publikum og segselv vekk fra t-banen, og demonstrantene fikk løpe opp og flykte fra Syntagma. Etter en stund begynte de å samle seg og gå tilbake til Politechneio, så jeg trasket etter sammen med andre nysgjerrige tilskuere, forbi butikker som på forhånd hadde fått beskjed om at demonstrantene kom - og hvor gittrene var nede og folk og kunder sto og tittet ut bak gitteret. Når vi kom til Alexandras Avenue dukket det plutselig opp en gruppe med ungdommer som hadde store tunge ting de brukte til å knuse vinduer på butikker. De gikk til angrep på en fastfood kjede, der ei veldig redd jente på rundt 25 sto sammen med to kunder og så vidt fikk ned gitteret, mens tre unge menn knuste vinduene på butikken. Så dro de fram flere store søppelbøtter, stoppet trafikken, satte søppelbøttene midt i gata, helte bensin på dem, og satte så fyr på dem. Jeg følte at dette var mitt \"cue\" for å ta beina fatt og dra hjem, for nå begynte de å bli virkelig truende.
Brann neders i Alexandras Avenue


Såh, det er min opplevelse i dag. Har tenkt meg en tur inn til byen i morgen og se på generalstreik hvis jeg klarer å komme meg inn dit. En ting jeg har reagert på er hvor ufattelig lite demonstranter det er (sammenliknet med de \"ordentlige\" demonstrasjonene tidligere). Blir spennene å se om folk deltar i morgen, eller om de uteblir pga. hvordan ting har utviklet seg.

Utlogget Liv

  • Innlegg: 3209
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #2 på: 09. des 08, 18:43:28 »
Takk for god informasjon og bilder som taler for seg selv.

Utlogget Anders

  • Innlegg: 11012
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #3 på: 09. des 08, 19:00:25 »
Takk skal du ha for all informasjon. Det var opplysende og nødvendig og hjelpende.

Utlogget Tommy

  • Innlegg: 7470
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #4 på: 09. des 08, 19:03:48 »
Tänk så fint att du finns där på plats Måne, och kan ge oss dessa direktrapporter med dina ögon, verkligen en tillgång för oss som känner oro för händelserna där nere.

Ser fram emot vad dina intryck av morgondagen har att rapportera till oss.
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #5 på: 09. des 08, 19:25:39 »
Takk for nyttig informasjon både her og i annen tråd, og bildene taler for seg. Du er jo rene utenriks-reporter, Måne, med bilder så  tett innpå det som skjer.
Jeg kan ikke for det, men tårene rant av det første bildet: et nedbrent juletre med julestjerna i toppen. Det ble et veldig sterkt og symbolsk bilde.
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget MaFi

  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #6 på: 09. des 08, 19:32:09 »
Dette var noe annet enn å lese artiklene fra media i går. Takk, Måne, for at du deler inntrykkene og tankene dine med oss, både her og i \"Hellas i media\"-tråden. Det var lærerikt og tankevekkende - fordi vi får noen tanker og refleksjoner vi bare har sett andre steder i media i særs liten grad. Jeg merker meg at i dag ser det ut til å være tid for mer ettertanke, siden flere aviser har kommentert hendelsene, konsekvensene og mulige årsaker til dem. Uansett, dette er bare trist. Det er nitrist med misnøyen og grunnene til den, men også  skrekkelig og meningsløst med alle ødeleggelsene. Beskrivelsen av situasjonen på Alexandras Avenue gjorde inntrykk. Igjen, takk for at du delte dette med oss, selv om det ikke er \"lystelig Hellas-lesning\".

Utlogget kaka

  • Innlegg: 9036
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #7 på: 09. des 08, 20:21:23 »
Veldig sterke, og triste bilder!
KariK

Utlogget Måne

 • Topic starter
  • Innlegg: 340
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #8 på: 09. des 08, 22:44:29 »
Da har jeg de nyeste nyhetene (med andre ord: hva som blir fokusert på mest i media akkuratt nå). I det siste har grekerne sett en del plyndring av butikker i sentrum, i forbindelse med opptøyene som er nå. Politiet har i stor grad stått rolig å sett på dette, og teoriene rundt hvorfor er mange:

1) noen mener at det er korrupte politiske maktpersoner som sørger for at politiet ikke blander seg inn, f.eks. opposisjonspartiet. Den sittende regjeringen har tidligere fått mye refs for for treg respons på katastrofer i Hellas. Mange mener at politiet lenge har visst hvem som er \"kjernegruppen\" i anarkistmiljøet, men har latt være å gjøre noe med dette, av nevnte grunner , og
2) noen mener at politiet står og ser på uten å gjøre noe fordi det var så mye antipati mot politiet etter at Alexis (15-åringen) ble skutt. På den ene siden: hvis politiet hadde blandet seg \"ordentlig\" inn i konflikten slik den er nå ville de ikke hatt folket på sin side og alle ville skreket \"politivold!\" hvis de ble arrestert. På den andre siden mener mange at politiet bevisst står og venter på at folkeopinionen skal komme over til deres side, blant annet ved at folket vender seg mot demonstrantene, og at de får merke på huden hvordan det er når politiet ikke blander seg inn i konflikten.

I alle tilfeller så har det vært mye fokus på innbrudd og plyndring de siste timene på Plateia Viktoria i Athen, og flere TV-stasjoner har filmet plyndringen. Nå har det gått så langt at grekere møtte opp på Plateia Viktoria for å beskytte butikkene og dannet et slags \"borgervern\". Resultatet er det ANT1 kaller \"offentlig lynsjing\" av en av plyndrerne, og vi får se klipp av politiet som anholder en plyndrer og sinte grekere som gir ham bank før politiet får ham i sikkerhet i politibilen.

Ellers er det gateslagsmål mellom politiet og \"demonstranter\" (som jeg tror har glemt fullstendig hva de demonstrerer for/imot) over hele Hellas.

Så da vet dere det...

Utlogget Tommy

  • Innlegg: 7470
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #9 på: 10. des 08, 08:12:27 »
Tack för senaste nytt Måne, av din senaste skildring att döma verkar det som det värsta har lagt sig ??? Kanske det blir en värdig generalstrejk idag, utan vandalism o våld ??? Kanske det är hopp om besinning o eftertanke hos både \"demonstranter\" o polis ???
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Måne

 • Topic starter
  • Innlegg: 340
   • Vis profil
Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember 2008
« Svar #10 på: 10. des 08, 09:23:37 »
Det verste har egentllig ikke lagt seg, men veldig mange av opprørerne er fengslet nå, og det ser ut som om politiet begynner å få spredd gruppene mer. Alikevel var det masse bilder på TV av brennende konteinere og kamper mellom politi og \"demonstranter\" i går kveld/natt også.

Kathimerini skriver nå om \"Ηρεμία μετά τη픦 καταιγίδα\" - \"stille før stormen\". De virker ikke veldig optimistiske, men de håper på at ting skal bli fredelig i dag. ANT1 (Tv-kanal) sa i går at de håpet at generalstreiken i dag vil gjenninføre ikke-voldelige demonstrasjoner. Vi får håpe sammen med grekerne :)

Ellers gikk det meldinger på internett og TV om at borgere oppfordret andre borgere til å bli værende i butikkene sine og beskytte dem selv. ANT1 rapporterte i går om borgere som hadde vært til stor hjelp for politiet på gatene, men jeg fikk ikke med meg i hvilket område dette var. Akkuratt nå er det litt vanskelig å få tak i info. Så vidt jeg har forstått så deltar flere aviser i generalstreiken til etter tolv en gang.

Ikke finner jeg noe filming av generalstreiken på TV heller. De siste dagene har jeg ikke sett noe annet enn brennende søppelbøtter om og om igjen, men generalstreiken er visst ikke spennende nok, så de har gått tilbake til å følge sitt vanlige TV-program. Regner med at jeg får høre om det først på nyhetene. Men dette er vel egentlig et godt tegn? :)

edit: jeg har glemt å fortelle: så vidt jeg har forstått så er det ikke snakk om en spontan generalstreik. Den har vært planlagt i mange uker. De bare flyttet den til Syntagma pga. omstendighetene nå.

Utlogget eijukka

  • Innlegg: 424
   • Vis profil
Re: Bilder og info fra demonstrasjonene i Athen 9. desember
« Svar #11 på: 10. des 08, 10:01:41 »
TACK Måne för dina intressanta rapporter. Det finns ju vi många här i Finland också, som följer bekymrade dessa trista händelser i Grekland. Hoppas att det snart ska bli lugnare och folk kan ha lite julfred också där.
mvh/Eija

 

Ett par bilder från Exharia

Startet av Tommy

Svar: 0
Visninger: 1806
Nyeste innlegg 31. des 09, 13:29:39
by Tommy
Bilder fra Lycavittos

Startet av Ole

Svar: 1
Visninger: 1847
Nyeste innlegg 27. jun 07, 15:29:39
by Riitta
Video: Vakter foran den ukjente soldats grav i Athen

Startet av Ole

Svar: 10
Visninger: 6383
Nyeste innlegg 29. nov 07, 21:38:34
by maxine
Hvorfor reiser ikke folk på langweekend til Athen?

Startet av Ole

Svar: 24
Visninger: 15868
Nyeste innlegg 17. mar 14, 22:16:39
by Anders
Booking av båtreiser på Athen International Airport

Startet av 5ifamilien

Svar: 4
Visninger: 2534
Nyeste innlegg 29. jun 11, 22:56:16
by marjana
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Magiske øyeblikk i Hellas VATHI PELOPONNES fila fila 59875/108 Hellas generelt 22. feb 18, 16:48:58 Last Post
Egina Svein~B Svein~B 869/8 Egina 22. feb 18, 10:14:20 Last Post
Amorgos, Aegialis september 2017 marjana marjana 1328/17 Amorgos 21. feb 18, 02:00:34 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 164/1 Transport 20. feb 18, 18:47:52 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 442426/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Agistri Ole Svein~B 5244/52 Saroniske øyer 18. feb 18, 23:38:26 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 42895/232 Fastlandet og Peloponnes 18. feb 18, 10:26:07 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 273/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 1397/11 Egina 15. feb 18, 18:53:17 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! stein Ole 33717/3108 Yamas Bar & Taverna 15. feb 18, 18:31:16 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 603/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 185166/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 445/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7808/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1801/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2591/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1896/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Vassilaras Hotel, Skala, Agistri Svein~B Svein~B 1588/13 Saroniske øyer 08. feb 18, 20:16:56 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 162186/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 276/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 206043/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 272/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35538/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 1781/20 Egina 26. jan 18, 07:10:28 Last Post
Info om Ithaka espeno espeno 279/1 Ioniske øyer 23. jan 18, 13:06:05 Last Post
Iris rundt nyttår - Iris unguicularis filhellener espeno 340/2 Gresk natur 23. jan 18, 10:22:01 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 532/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 481/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 494/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
Lys høstmorkel - Helvella crispa espeno espeno 225/0 Gresk natur 19. jan 18, 10:34:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Magiske øyeblikk i Hellas VATHI PELOPONNES fila fila 59875/108 Hellas generelt 22. feb 18, 16:48:58 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 164/1 Transport 20. feb 18, 18:47:52 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 273/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 603/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 185166/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2591/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1896/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 162186/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 272/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35538/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 532/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 494/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 25162/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 287/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 9286/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 837/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 8216/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 470/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 611/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 528261/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 527/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Hvor er dette? 963 LØST Ole Ole 475/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:32 Last Post
Hvor er dette? 964 LØST Ole Ole 473/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:01 Last Post
Hvor er dette? 962 LØST Ole Ole 501/3 Hvor er dette? 29. des 17, 21:59:06 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 642/4 Hellas generelt 29. des 17, 08:30:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1801/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 481/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 1165/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 382/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 394/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2161/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 923/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 4041/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 750/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7519/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2233/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1618/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2567/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1097/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 943/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1386/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1571/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 13287/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1493/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1944/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2943/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2129/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 3348/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 12134/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7600/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 3134/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19523/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12916/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 41528/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 25608/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 20334/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 14975/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17573/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 29869/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11904/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16227/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 90649/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15417/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 22611/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9971/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 15068/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20902/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 13991/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 33609/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 16200/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 32470/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 52506/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 45423/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 44844/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 18122/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9517/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19601/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1466/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3418/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8279/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8698/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7308/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8534/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10235/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11354/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8775/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 13014/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 14123/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11952/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9760/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10466/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10042/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12403/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 34551/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10666/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12467/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14522/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19277/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11473/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9148/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 442426/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 42895/232 Fastlandet og Peloponnes 18. feb 18, 10:26:07 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 445/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7808/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 206043/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 1087/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1415/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 852/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 2646/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 576/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 2178/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 8294/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3646/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 731/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 856/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 3038/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2881/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 42188/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1383/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 3139/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 8269/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1886/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 17762/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 14220/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 173598/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 311/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17515/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1935/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1200/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1875/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 8155/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 5292/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3895/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 5589/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7537/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4588/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6808/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9553/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9311/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11949/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24494/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 17781/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 83419/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11937/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11625/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9007/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 44022/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13372/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9700/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15369/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9002/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 18254/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 247292/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 7259/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 20692/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13057/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17080/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13677/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17567/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22311/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 18067/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 50864/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10830/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 49383/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 25092/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 44180/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17608/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8206/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12816/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16273/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11951/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23005/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10257/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11773/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 56810/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1303/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10888/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 951/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 16753/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 55931/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9881/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3596/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 12717/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3844/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 19757/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1297861/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14915/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7591/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10243/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8739/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 36381/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9445/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8976/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 183587/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7468/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7868/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8238/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 22180/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 53872/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17350/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2278/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 974/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 808/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1376/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5427/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7931/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1341/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1346/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4885/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3487/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6473/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4050/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3798/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13333/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2585/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2595/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2903/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2944/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23538/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10809/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7365/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 14164/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14516/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8112/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 31380/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Video fra Paros Ole Ole 276/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 34669/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7451/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1613/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2493/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 21388/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2992/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 41943/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5819/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 9361/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2077/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3905/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 4178/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4383/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8873/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4645/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 22658/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12578/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8402/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10641/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12521/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 45710/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 34864/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10426/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9065/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top