*

Skrevet av Emne: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013  (Lest 44653 ganger)

Utlogget Fia

  • Innlegg: 385
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #60 på: 08. okt 13, 22:45:59 »
Takk for hyggelige kommentarer og "alle liker" . Jeg kan tenke meg du mimrer deg tilbake til en deilig båttur du også Fia, mens høsten herjer rundt oss nå  ;) Var det den samme ruta i september også?
,

Tja, si det, Tjorven! Jeg er ikke særlig kjent verken på eller rundt Anti... og var mest opptatt av å nyte utsikt og sol og sjø!  8)
(Reisefølget mitt dåner vel av dette svaret, sånt no' har hun koll på - men jeg fulgte liksom ikke så godt med på hvor vi var - vet bare at vi kjørte forbi huset til Tom Hanks på hjemveien...!) Men kjenner jo igjen alle fotomotivene dine - bortsett fra at Cookie hadde mye mer pels da jeg var med...!  ;) :D
Den som er lei av å reise er lei av livet...

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12038
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #61 på: 09. okt 13, 20:00:02 »
Hehe, skjønner deg godt der, Fia. Hvis du kjenner igjen motivene var det sikkert samme ruta  ;)  Hadde han gått motsatt vei, så hadde dere seilt mellom klippene i sjøen nordover først (til venstre etter at dere har kommet ut fra havna)
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12038
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #62 på: 06. nov 13, 14:44:57 »
Så ble det enda et langt stopp i denne reiseskildringa, men jeg er ikke riktig ferdig med den, så håper noen vil bli med videre  :D
Sist gang var var Tromsøfamilien og jeg på den deilige båtturen, men nå er ferien deres snart over. Siste kvelden samles vi på Pavlos, der vi alle trives veldig godt. Etter middagen ble jentene servert kaker, og vi voksne fikk vår ouzo  ;)

Vemodig å skulle reise hjem, men Elise og Marie smiler tappert likevel  :-*


Trivelige Anne var også med ("Bli no færdig og ta det dær bildet, no da" ;) ) Ikke alle er like glade i å bli fotografert, men jeg fikk da lov å presentere henne her også.
60283-1

Cathrine tegner og forteller mens Bjørn følger ivrig med


Og sjefen sjøl tar en skål med oss
60285-3

Ellers er Pavlos travelt opptatt ved grillen, her er det hett!
60286-4

Mens Apostolis serverer og holder styr på regningene på kjøkkenet
60287-5
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12038
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #63 på: 06. nov 13, 16:10:15 »
Det var trist å si ha det til disse gode vennene mine, men jeg var jo heldig som ennå hadde mer ferie til gode  :)  Noen kvelder traff jeg andre venner som jeg spiste middag sammen med, ellers kosa jeg meg alene. Man vet aldri hvem man støter på når man rusler oppover Main Street, men det er alltid like koselig å kjenne på denne kveldsstemninga, og være en del av livet i gata. For det er ikke bare vi turister som preger folkelivet her, heldigvis  ;)

De lokale ungene håper å tjene en slant på turistene, men hygger seg uansett sammen på denne måten  :-*


60298-1

Her kommer farmor trillende med lille Ioanna som har vært i selskap, og er pynta med fin hvit kjole, men litt i trøtteste laget nå  :-*
60299-2

Oppe på Yorgis sitter Marianos-naboene mine, svenske Bitte og Kenneth, så da blir det en prat med dem også  :)


En annen kveld ble jeg brått revet ut av handlinga i boka jeg satt å leste i, på balkongen. Først et gedigent brak, så en infernalsk piping  :o Gjett om jeg hoppa i stolen!! Spetakkelet kom fra området ved kirka, rett over haugen fra bostedet mitt. Men like plutselig forandra lydbildet seg, og nå strømma det liflige greske toner - meget høyt - derfra. Ingen tvil om at det var problemer med høytaleranlegget i starten  ;D
Men hva var det egentlig som foregikk? Det måtte jeg sjekke ut, selvfølgelig  ::) Da var det bare å stelle seg for kvelden og komme seg ned til havna.

Der var det laina opp med stoler, der det allerede var samla seg fullt av folk. De satt alle med blikket retta mot en stor scene, og det var her musikken hadde kommet fra. Nå var det derimot helt tyst, mens folk føk til og fra oppe på scenen, sjekka ledninger og sto i. Men altså ingen musikk. Og ingen visste hva som ville skje, eller når. Noe hadde dessverre slått seg vrangt iallfall   :(  Jeg fikk iallfall rede på at dette skulle være en del av feiringa av en årlig regatta, som i år fant sted på Antiparos. Og blant befolkninga så jeg flere med hvite regattaskjorter på seg.
Jeg satte meg på muren å venta ei stund, og knipsa noen bilder av publikum i påvente av musikken, men ingen ting skjedde  ??? Og siden sånn ventetålmodighet er en av mine svakere sider, makta jeg ikke å sitte der å henge lenger. Dessuten begynte jeg å bli sulten. Ingen god kombinasjon akkurat  :-\  så da tusla jeg litt slukøret videre langs havna.

Publikum venter....


....og venter....
60302-5

Men da jeg kom bort til piren, var det liv og røre. Der var det satt opp ei bod, hvor de solgte disse regattaskjortene, og her var humøret på topp. Det smitta over på meg heldigvis, men noen t-skjorte kjøpte jeg ikke  ;D
60303-6

Jeg tenkte det var like greit å spise nedi havna denne kvelden, og valget falt på Anargyros på hjørnet i starten av Main Street. Jeg hadde tidligere kun tatt en kaffe der, så det var vel på tide å prøve ut maten også  ;) Det var slettes ikke feil, skulle det vise seg  ;D Ikke det at denne kyllingfilletretten utmerka seg noe særlig visuelt sett, ( og har opplevd dem både tørre og seige) men denne var mør og god. I tillegg ble den servert med salat som hadde en spesiell og frisk dressing, samt en velsmakende dip til. Nam, dette ble en apetittelig surprise for min del, og slike små gleder setter jeg alltid stor pris på  :-*  Med en god husets vin til, ble dette en hyggelig kosestund i eget selskap  :)

60304-7
« Siste redigering: 06. nov 13, 16:30:15 by Tjorven »
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget stein

  • Innlegg: 1837
   • Vis profil
   • www.viseilerigjen.com
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #64 på: 06. nov 13, 17:21:05 »
Jeg elsker bildene og fortellingene dine, Tjorven  :-* :-* :-* :-*

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12038
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #65 på: 06. nov 13, 18:56:56 »
Tusen takk, Stein. Det var veldig hyggelig å høre  :-* :-* :-*
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12038
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #66 på: 06. nov 13, 22:07:09 »
Og med en slik hyggelig tilbakemelding fikk jeg skikkelig inspisasjon til å fortsette  ;D 

Når det ikke var strandvær, tok jeg ofte turen bort til venninna mi Stavrola, som bor rett oppi gata "mi". I fjor måtte hun dessverre legge ned kafedriften sin på plassen utafor, men i år hadde hun funnet en annen løsning  ;) Så lenge hun ikke setter bord/stoler ute på plassen, kan hun fortsatt selge diverse drikke, noen paier og iskrem uten å måtte betale høye skatter og avgifter. Hun har aldri drevet kafe i samme skala som f.eks Nautica, men må betale det samme som dem, dersom det står bord og stoler der  :-\  Disse utgiftene økte såpass at hun måtte legge ned driften, men "familiebordet" står der iallfall, det kan ingen si noe på  ;) Der blir det gjerne en kaffeslarv eller et slag tavli eller fem, og familien samles også der hver dag.

Stavrola har også 4 studioer i 2.etasjen, og så en dag spurte hun meg om hvorfor jeg ikke ville bo hos henne  :o :-[  (Grekerne er jo kjent for å være ganske direkte, og Stavrola er heller ikke den som legger fingerne imellom.) Ojsann, den kom litt bardus på! Jeg hadde jo vært inne på tanken å bo hos henne selv også, men hadde nå liksom slått meg til ro med basen min hos Marianos. Det er kanskje litt rart, men man føler en slags lojalitet etter å ha bodd et fast sted flere ganger. Men nå var tiden inne for litt revurdering, og til høsten skulle jo både jeg og Sisi tilbake til Anti, så jeg sa jeg ville høre med henne først.
Jeg ble med opp og fikk se alle studioene, og de hadde alt man trenger, og privat balkong i tillegg. Joda, her kunne jeg trives  :) Så overrasker hun meg på nytt, og tilbyr meg en pris langt under det jeg betaler andre steder (og den prisen som står på et lite skilt utenfor) Jeg måtte ta meg sammen for ikke å stå der å gape. Og hun lurer på om jeg syns det var en grei pris? Trøste meg, det var jo veldig generøst, men hun ville altså gi meg special price. Vi er jo venner, og dessuten er du her så lenge om gangen, smilte hun.

Dermed var den saken avgjort. Jeg måtte forhøre meg med Sisi for høsten, men lovte der og da at neste sommer ville jeg bo hos henne. Dette var en vinn-vinn situasjon for begge parter, og vi var begge like fornøyde med avgjørelsen  ;D
Jeg fikk velge vilket studio jeg ville ha, og knipsa noen bilder for å vise Sisi. Hun syntes dette var midt i blinken, så det ble til at vi bodde der nå i høst. Men for ikke å foregripe historiens gang, så får de bildene heller komme i neste og tilhørende reiseskildring  ;)

Istedet tar jeg med noen bilder av Stavrola og noen i hennes familie, som bor vegg i vegg. Her er Stavrola med sin niese og hennes sønn Petros.
60319-0

Niesas datter Evangelina har pynta seg og er klar for å gå på stranda  ;)
60320-1

Her fant jeg Petros en annen dag. Man skal tidlig krøkes  ;D


« Siste redigering: 06. nov 13, 22:09:53 by Tjorven »
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Fia

  • Innlegg: 385
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #67 på: 06. nov 13, 22:20:04 »
Er SÅ enig med Stein - gleder meg alltid over fortellingene dine, Tjorven. Og så var det veldig hyggelig å se igjen Stavrola, da. Min vertinne i september, takket være din anbefaling! :) :)
Den som er lei av å reise er lei av livet...

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12038
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #68 på: 06. nov 13, 23:41:14 »
Tusen takk, Fia. Er glad for at bostedet falt i smak hos dere også. Vi hadde noen koselige nabostunder der, de par dagene dere var der  ;D
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget marjana

  • Innlegg: 3159
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #69 på: 07. nov 13, 20:38:51 »
Veldig koselig tråd dette, Tjorven, med alle dine betrakninger og bilder!
Glika i zoi

Utlogget Amalie1967

  • Innlegg: 10
  • Amalie som er tilbake med samme navn som før:) Gro
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #70 på: 16. apr 15, 09:20:40 »
Såååå, gøy å komme inn hit igjen å finne tråder fra deg om Antiparos:)
Skal tilbake 30. Juni:)
Varm klem fra Gro nr 2 <3
Håper alt er bra med deg:)

Utlogget JanBe

  • Innlegg: 292
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #71 på: 16. apr 15, 14:00:55 »
 ;D  ;D  ;D

Må nesten si uff, når jeg nå igjen har sett igjennom Tjorvens 2 flotte reportasjer fra Antiparos. Uff fordi lengselen blir så stor at jeg faktisk fysisks verker i magen fordi savnet til å oppsøke øya igjen er så stort. Har vært der et utall ganger, men får ikke nok, må innom Antiparos igjen og igjen. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til sommeren og neste tur innom AP, gleder meg stort”¦”¦”¦”¦”¦..

 

Paros sommeren 2013

Startet av Ole

Svar: 46
Visninger: 23266
Nyeste innlegg 12. jan 14, 09:11:43
by Ole
"Beste" bosted på Antiparos??

Startet av Mariell

Svar: 7
Visninger: 6845
Nyeste innlegg 08. feb 12, 22:50:14
by Mariell
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer

Startet av sverrhag

Svar: 0
Visninger: 4222
Nyeste innlegg 09. feb 16, 19:57:06
by sverrhag
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015

Startet av JanBe

Svar: 3
Visninger: 4461
Nyeste innlegg 01. des 15, 01:43:39
by Tjorven
Paros, juni/juli 2015

Startet av Ole

Svar: 16
Visninger: 8104
Nyeste innlegg 04. aug 15, 09:57:29
by Ole
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferie med små barn telma lundmor 42/2 Rethymnon og områdene rundt 19. jan 18, 23:30:44 Last Post
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 1121/17 Egina 19. jan 18, 20:04:21 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Anders Ole 33620/3106 Yamas Bar & Taverna 19. jan 18, 17:28:22 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 138/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
"Mine" greske tavernaer 47 fila fila 34386/59 Hellas generelt 19. jan 18, 13:27:39 Last Post
Lys høstmorkel - Helvella crispa espeno espeno 49/0 Gresk natur 19. jan 18, 10:34:39 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 5023/99 Peloponnes 18. jan 18, 22:33:36 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 22805/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reiserute til Amorgos Sunnaelskersol Sunnaelskersol 388/7 Amorgos 18. jan 18, 20:03:42 Last Post
Amorgos, Aegialis september 2017 marjana marjana 623/11 Amorgos 18. jan 18, 19:13:44 Last Post
Myrt - Myrtus communalis bengalow espeno 79/1 Gresk natur 18. jan 18, 13:36:55 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 730/7 Egina 17. jan 18, 19:06:33 Last Post
Jordbærtre - Arbutus unedo espeno espeno 97/0 Gresk natur 17. jan 18, 15:41:26 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 113/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 8446/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Arveloven i Hellas? Gooner Gooner 185/4 Om forumet 16. jan 18, 22:59:06 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 180162/494 Hellas generelt 15. jan 18, 19:26:56 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 796/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 504/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 7356/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 259/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 119/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 659/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 379/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hvor er det best å bo på Amorgos? Sunnaelskersol Ole 8148/40 Amorgos 10. jan 18, 17:41:12 Last Post
Spørsmål rundt flytidene til Santorini Frynse Sunnaelskersol 1229/21 Santorini 10. jan 18, 06:54:39 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 516437/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 249/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Chalki Diddi Diddi 249/2 Dodekanesene 03. jan 18, 19:22:54 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 271/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 138/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
"Mine" greske tavernaer 47 fila fila 34386/59 Hellas generelt 19. jan 18, 13:27:39 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 22805/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 113/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 8446/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 180162/494 Hellas generelt 15. jan 18, 19:26:56 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 504/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 7356/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 259/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 379/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 516437/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 371/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Hvor er dette? 963 LØST Ole Ole 321/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:32 Last Post
Hvor er dette? 964 LØST Ole Ole 319/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:01 Last Post
Hvor er dette? 962 LØST Ole Ole 334/3 Hvor er dette? 29. des 17, 21:59:06 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 456/4 Hellas generelt 29. des 17, 08:30:02 Last Post
Byzantinske kirker bengalow Johntaraldhaugen@gmail.co 265/1 Hellas generelt 27. des 17, 19:28:18 Last Post
Hvor er dette? 961 LØST fila fila 295/5 Hvor er dette? 25. des 17, 14:23:53 Last Post
Greske rutebåter Heidrun Ole 158738/314 Hellas generelt 23. des 17, 14:59:56 Last Post
"Mine" greske landskap TILOS fila fila 8819/30 Hellas generelt 20. des 17, 19:28:14 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? reiseglad KnutB 26019/55 Hellas generelt 17. des 17, 21:08:04 Last Post
Oversikt over overnattingssteder i Kykladene Ole Ole 19898/19 Rom/studios/hotell 15. des 17, 23:09:21 Last Post
Astypalea Ingrid Runar Solvik 1396/7 Reiseskildringer 12. des 17, 21:30:15 Last Post
En rundtur, men hvor Heidrun Heidrun 234/2 Hellas generelt 10. des 17, 14:02:21 Last Post
Meze Heidrun marjana 1136/13 Mat og drikke 03. des 17, 00:37:33 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferie med små barn telma lundmor 42/2 Rethymnon og områdene rundt 19. jan 18, 23:30:44 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 796/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 249/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 271/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 1165/21 Kreta 14. nov 17, 11:11:38 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1941/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 790/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 3718/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 638/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7263/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2001/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1467/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2182/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 946/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 828/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1194/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1405/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 12341/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1351/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1743/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2720/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1973/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 3006/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 11824/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7357/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 2858/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19092/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12718/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 35971/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 25123/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 19954/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 14548/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17345/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 29288/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11723/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16006/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 89353/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15224/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 22135/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9824/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 14515/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20609/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 13582/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 33040/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 15926/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 31957/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 51624/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 44696/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 44094/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 17791/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9360/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19359/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1293/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3274/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8119/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8467/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7117/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8372/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10088/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11197/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8618/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 12709/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 13777/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11724/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9525/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10294/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9862/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12219/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 33930/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10504/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12266/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14223/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19048/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11229/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9005/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 5023/99 Peloponnes 18. jan 18, 22:33:36 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 659/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1097/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 39996/230 Fastlandet og Peloponnes 07. des 17, 17:51:19 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 664/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 433137/1570 Peloponnes 24. nov 17, 15:40:16 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 2141/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 438/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 1873/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 200863/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7973/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3447/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 582/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 709/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 2658/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2513/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 41234/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1218/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 2766/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 7407/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1708/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 16106/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 12979/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 170527/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 4714/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 119/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17063/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1667/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1065/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1753/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 7867/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 4927/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3611/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 5236/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7350/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4434/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6706/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9371/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9021/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11712/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24216/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 17386/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 81692/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11708/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11464/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8797/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 43108/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13089/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9523/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15058/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8835/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 17962/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 242061/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 6741/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 20334/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 12857/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 16834/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13434/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17216/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22039/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 17750/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 49934/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10664/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 48575/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 24680/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 43333/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17391/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8091/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12624/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16015/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11750/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22743/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10016/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11606/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 55939/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1040/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10707/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 776/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 16286/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 54687/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9599/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3388/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 12163/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3718/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 19354/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1272607/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14596/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7466/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10112/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8609/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 35684/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9285/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8864/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 180012/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7333/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7746/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8106/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 21851/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 52898/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17079/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2052/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 851/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 702/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1230/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5181/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7708/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1194/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1204/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4648/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3362/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6177/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3888/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3630/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13087/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2444/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2340/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2745/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2810/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23055/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10536/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7137/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 13882/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14279/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7929/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 30742/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros rundt Kristian Ole 33819/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7022/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1472/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2264/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 20857/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2745/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 41017/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5421/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 8777/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1926/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3535/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 3897/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4222/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8564/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4461/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 22172/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12341/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8104/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10393/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12311/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 44653/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 34164/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10133/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8885/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 13742/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Back to top