*

Skrevet av Emne: Pelion i Høstfarger???  (Lest 8577 ganger)

Utlogget ingaberentine

 • Topic starter
  • Innlegg: 855
   • Vis profil
Pelion i Høstfarger???
« på: 29. jul 12, 21:45:06 »
Hei igjen!

Et av mine reisemål i flere år har vært Pelion halvøyen. Jeg har enda ikke fått tid til å besøke området, men Pelion står høyt på ønskelisten min.

Jeg lurer derfor på om noen har erfaringer, spesielt bilder og gjerne spennende weblinker til dette området av Hellas. Jeg kunne selvsagt tenke meg å reise dit i alle de 4 årstidene, men det er vel spesielt vår og høst som frister. Nå har jeg hatt flere spennende vårturer til Hellas, men aldri en skikkelig høsttur, så det kunne vært spennende. Jeg har jo sett at det er mye løvtrær i dette området og jeg har sett noen nydelige høstbilder herfra med aldeles flotte høstfager på løvet. Selvsagt så varierer nok tidspunktet at man er så heldig å treffe på akkurat dette, gjerne etter en frostnatt og før høststormene har satt inn (om det da er høststormer i dette området), men er det noen som har en ide om når det er størst mulighet til å treffe på disse høstfargene???? Regner jo med at det må være en god del senere enn i Norge, men når”¦”¦”¦”¦”¦

Utlogget bengalow

  • Innlegg: 4493
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #1 på: 29. jul 12, 23:39:15 »
Vi var på Pilion för flera år sedan (2002), men det var i Pingsten, så det var inte någon speciell färg på trädens blad, mer än det gröna. Jag kan inte föreställa mig att det skulle se annorlunda ut där, än i övriga Grekland, när sommaren tar slut. Söker du guldfärgade blad, så får du nog söka dig till norra delarna, upp i bergen.
Pilion är ett underbart område - ett av atenarnas favoritställe. Vi bodde i Kato Gatzea, ca 20 km söder om Volos, och gjorde utflykter till Olymbos, Meteora och stränderna norrut i egeiska havet. Pilion är nog det grönaste område i sydliga Grekland, otroligt med all vegetation. Alla bilder jag har ligger på pappersbilder, och eftersom jag inte köpt en kompatibel scanner, så kan jag inte lägga ut bilder.
Om jag skulle bli tillfrågad om vilket område jag ville rekommenderade folk att resa till, så kommer Pilion som förstahandsval.
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #2 på: 30. jul 12, 00:49:41 »
Pelion er ei vakker og frodig halvøy. Jeg var der også i begynnelsen av 2000 en gang. Bodde helt sør i Platania, den gang en liten fiskelandsby med ca 200 innbyggere (hvordan det er der nå vet jeg ikke) Det som gjorde mest inntrykk, var da vi leide bil og kjørte nordover. Målet var fjellbyen Makrinitsa som jeg hadde lest om og gjerne ville besøke. Det tok imidlertid lengre tid enn vi hadde beregna, med bl.a. lunsj/badestopp i koselige Afissos og et keramikkutsalg vi oppdaga på vei og "måtte" innom. Det hjalp heller ikke at jeg selvfølgelig rota meg inn i selve Volos, på tross av at jeg hadde planlagt ei rute for nettopp å unngå å havne i storbyen  :o :-[ 


Det nærma seg kvelden da vi endelig kom til Makrinitsa, og skjønte at vi ikke hadde sjans til å returnere bilen samme kveld som avtalt. Etter å ha ringt bilutleier, var det helt greit å få leie den en dag til. Puh. Ikke helt etter planen, men sånn ble det overnatting i Makrinitsa, noe vi ikke hadde noe imot  ;D En spesiell og vakker by med særegen byggestil på bygningene, der den "henger" i fjellet oppafor Volos. Ikke rart byen blir kalt "Pelions balkong". Og så var det en helt magisk stemning der, (fant ikke annet ord å beskrive den med) Dit skulle jeg gjerne reist tilbake en gang. Anbefales på det varmeste!!
Dessverre har jeg heller ikke annet enn papirbilder derfra, og ingen scanner.
« Siste redigering: 30. jul 12, 17:27:32 by Tjorven »
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Niaas

  • Innlegg: 701
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #3 på: 30. jul 12, 15:52:19 »
Ja, Pelion er vakkert! Jeg var der i 1990, så det begynner å bli en stund siden. Vi bodde i en liten landsby som het Agios Ioannis som lå på nord-øst kysten. Der var det kjempetrivelig, og jeg glemmer aldri stranden der med hvite, små steiner.

http://www.pelion.org/AgiosIoannis/index.asp?iCat=34
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget ingaberentine

 • Topic starter
  • Innlegg: 855
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #4 på: 30. jul 12, 16:01:50 »
Tusen takk for spennende innlegg om Pelion. Jeg ser for meg at jeg/vi må bruke minst en uke med leiebil i dette området og kjøre rundt og fotografere slike bilder som man finner på den websiden Niaas peker til. Vil nok bruke mer tid oppe i fjellene og landsbyene der en nede i byene langs kysten og selvsagt prøve ut den gamle dampjernbanelinjen som finnes der. Ut fra bildene jeg har sett til nå, så er naturen her er bare ubeskrivelig vakker og må kort og godt oppleves en dag”¦”¦”¦.

Flere innlegg, lenker til gode Pelionwebsider mottas med takk.

Utlogget therese

  • Innlegg: 198
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #5 på: 06. des 14, 20:30:32 »
naturen her er bare ubeskrivelig vakker og må kort og godt oppleves en dag”¦”¦”¦.


Nå Ingaberentine, har du opplevd Pelion?
Jeg ble oppmerksom på området via en facebook-kommentar på HF i går. Som ivrig turgåer tror jeg det er et sted som må besøkes. Har gjort litt søk i dag, det går stier på kryss og tvers og Anavasi har ferske turkart fra området, feks:

http://www.anavasi.gr/product.php?lang=en&id=80

Fant også at det er noen ivrige ildsjeler som driver med rydding av gamle kalderimis, de har både nettsider og FB-sider:
http://www.friendsofthekalderimi.org

Om det er noen som har noe førstehåndsinfo om dette området, spesielt når det gjelder fottur, taes det imot med takk :D

Utlogget ingaberentine

 • Topic starter
  • Innlegg: 855
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #6 på: 07. des 14, 13:44:42 »
Vist har det blitt Peliontur, men ikke en høsttur, men en vårtur i påsken i år. Nå er ikke det å gå tur vårt viktigste mål med turene våre, men heller det å oppleve og ikke minst fotografere underveis. Så et par gåturer ble det, først og fremst for å prøve å finne gode foto-objekter. kan bare si Pelion er det flotteste området av Hellas vi har vært i og som du skriver så kryr det av turmuligheter over alt. Pelion anbefales på det varmeste!!!!!

Som sagt så er ikke det å gå tur det viktigste med turen for oss, vi har derfor alltid bil og kjører så nærme det stedet vi vil gå tur i fra for å finne det foto-objektet vi er på jakt etter.

Som du nevner så har Anavasi 3 gode kart fra dette området og vi hadde med oss alle 3 og de var mye bedre enn de lokale kartene på oppslags-skiltene.

Flere av skiltene var gamle og på gresk
75290-2
Som du sikkert har fått med deg så er det mange skyteglade grekere, spesielt synes det å være populært å bruke all slags skilt som blink, så også turskilt. Der vi gikk tur, var stien veldig godt merket med røde "turistforenings-prikker".........
75291-3
Disse 2 gamle og veldig flotte steinbruene var vårt hovedmål for vår tur.

Detalj fra denne broen.......


Legg merke til personen oppå broen.............

Men vi kom jo over noen flotte blomster og andre fotomotiver ogs唦..

75295-7
75296-8
75297-9En vannpost........
« Siste redigering: 07. des 14, 13:49:42 by ingaberentine »

Utlogget therese

  • Innlegg: 198
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #7 på: 07. des 14, 16:00:53 »
så flott!

Hvordan kom dere dere dit? Fly til Aten og leiebil fra flyplassen? Eller buss til Volos?

Utlogget Thera

  • Innlegg: 909
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #8 på: 07. des 14, 17:40:43 »
Interessant! Dette stedet har jeg ikke hørt om før. Flotte bilder  :)
..Don`t dream your life, live your dreams..

Utlogget ingaberentine

 • Topic starter
  • Innlegg: 855
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #9 på: 07. des 14, 18:10:59 »
Til Thera. Vi har reist til Hellas i over 30 år og faktisk en del på fastlandet også og Pelion er uten tvil det vakreste området av Hellas vi har vært i til nå, når det gjelder naturopplevelser.

Til Therese. Vi hadde vært på Antiparos og Naxos noen dager før vi tok denne turen. Vi leide den bilen som man ser på det første bildet inne i Athen og fikk den levert på kaien i Pireaus, når Blue Staren kom dit. Samme bilutleiefirma leier også ut biler på flyplassen. Vi leverte den på hovedkontoret inne i Athen, da vi ble noen dager i Athen og hadde leid hotel et par kvartaler fra dette hovedkontoret. Det tok godt 4 timer å kjøre opp til Volos, lett kjøring på motorvei, men med minst 5 bomstasjoner på strekningen. Beløpet var ikke så høyt, men hadde veldig merkelige summer, når man måtte betale kontant, som 3,20 euro og 2,95 euro og så videre, aldri en hel euro.....

Som sagt denne delen av Hellas anbefales, den kombinerer vakre fjellandsbyen til flere strandlandsbyer. En tur til den lille øya Trikeri anbefales også, selv om det er lang kjøretur dit fra Volos og den nordre delen av Pelion. Dessuten var det ganske så stor forskjell på både vær og natur på vest og østsiden av Pelion. Det var betydelig mer frodig og mer vær på østsiden, ihvertfall den uken vi var der i påsken i år. Selv om vi var mer uheldig med været på østsiden, så var denne siden enda mer dramatisk enn vestsiden. Alle bildene fra vår tur til Pelion under dette emnet er fra langt nord på østsiden, nord for Zagora.

Utlogget ingaberentine

 • Topic starter
  • Innlegg: 855
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #10 på: 07. des 14, 20:49:31 »
Det finnes en mengde websider med gode beskrivelser av gåturer på Pelion, bl. a. denne
http://walking-pelion.blogspot.no/

Her finner man også en beskrivelse av den ruten vi gikk en liten del av
http://walking-pelion.blogspot.no/2014/04/veneto-pouri-o2.html

Ta en titt på denne websiden også
http://www.pelion-paths.gr/

Et websted som inneholder denne siden
http://www.pelion-paths.gr/Pelion-Walking.aspx

Utlogget ingaberentine

 • Topic starter
  • Innlegg: 855
   • Vis profil
Sv: Pelion i Høstfarger???
« Svar #11 på: 10. des 14, 13:54:20 »
Bare en liten link til et av mine mange innlegg om Hvor er dette?. Denne var fra øya Trikeri, værd å få med seg om man reiser til Pelion.....

http://hellasforum.net/index.php?topic=9532.0

 

En liten video med høstfarger fra Nord-Hellas

Startet av JanBe

Svar: 2
Visninger: 2007
Nyeste innlegg 12. nov 15, 15:11:58
by Tjorven
Høstfarger i Nord-Hellas

Startet av JanBe

Svar: 3
Visninger: 2415
Nyeste innlegg 10. nov 15, 18:33:30
by JanBe
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 275/4 Athen og Pireus I dag kl. 11:40:49 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 5913/50 Kreta I dag kl. 09:17:25 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Kritios Ninette 2326/114 Jippi! Nå reiser jeg! 18. jul 18, 20:23:19 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 56369/251 Fastlandet og Peloponnes 18. jul 18, 20:14:39 Last Post
Se opp for uspesifisert kaka kaka 624/11 Reisetips og spørsmål 18. jul 18, 20:00:04 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Ole marjana 430/6 Transport 18. jul 18, 10:41:55 Last Post
Tilos Voss Tonelf 394/1 Dodekanesene 17. jul 18, 18:15:48 Last Post
Anna Vissi på Syros! marjana marjana 78/0 Musikk 15. jul 18, 16:09:46 Last Post
Alonissos 2018 Stigra Stigra 69/0 Sporadene og Evia 15. jul 18, 15:11:30 Last Post
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 176/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Hvor pålitelig er Sea Jets båtene? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 287/5 Santorini 11. jul 18, 22:48:58 Last Post
Norwegian har lagt ut... marjana filhellener 402/9 Transport 08. jul 18, 21:03:53 Last Post
Athens flyplass mouche Svein~B 33227/80 Athen og Pireus 08. jul 18, 19:32:37 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas PANAGIA DAMIOTISSA NAXOS fila fila 71464/166 Hellas generelt 08. jul 18, 14:19:07 Last Post
Athen Airport Bus marjana Marit 243/2 Transport 08. jul 18, 01:46:18 Last Post
REBUS 18 LØST fila fila 300/8 Hellas generelt 05. jul 18, 10:41:10 Last Post
leie bil Preveza mouche marit.bjørnholt-skogstad 552/10 Reisetips og spørsmål 02. jul 18, 20:11:08 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 582333/1438 Hellas generelt 01. jul 18, 13:00:49 Last Post
Agios Nikitas og Paleros <3 filhellener marit.bjørnholt-skogstad 191/2 Om forumet 01. jul 18, 09:43:58 Last Post
Yanis Varoufakis marjana marjana 139/0 Litteratur 30. jun 18, 21:38:51 Last Post
Astypalea Lous Runar Solvik 2407/8 Reiseskildringer 29. jun 18, 22:00:00 Last Post
Våre bosteder i Hellas SUNWING RESORT MAKRY GIALOS 1997 fila fila 29114/68 Rom/studios/hotell 29. jun 18, 10:05:58 Last Post
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 334/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 396/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien filhellener Marit 76704/3964 Jippi! Nå reiser jeg! 27. jun 18, 13:24:51 Last Post
Expressen.se : Hatet mot de svenska turisterna: ”Revolution” Frynse telma 462/4 Santorini 27. jun 18, 10:36:03 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 488991/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Lefkas fila lundmor 212/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 10:27:09 Last Post
Hvorfor så harde senger ? mouche Frynse 321/3 Reisetips og spørsmål 22. jun 18, 18:24:35 Last Post
REBUS 17 LØST fila fila 362/3 Hellas generelt 20. jun 18, 13:00:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Se opp for uspesifisert kaka kaka 624/11 Reisetips og spørsmål 18. jul 18, 20:00:04 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Ole marjana 430/6 Transport 18. jul 18, 10:41:55 Last Post
Anna Vissi på Syros! marjana marjana 78/0 Musikk 15. jul 18, 16:09:46 Last Post
Norwegian har lagt ut... marjana filhellener 402/9 Transport 08. jul 18, 21:03:53 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas PANAGIA DAMIOTISSA NAXOS fila fila 71464/166 Hellas generelt 08. jul 18, 14:19:07 Last Post
Athen Airport Bus marjana Marit 243/2 Transport 08. jul 18, 01:46:18 Last Post
REBUS 18 LØST fila fila 300/8 Hellas generelt 05. jul 18, 10:41:10 Last Post
leie bil Preveza mouche marit.bjørnholt-skogstad 552/10 Reisetips og spørsmål 02. jul 18, 20:11:08 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 582333/1438 Hellas generelt 01. jul 18, 13:00:49 Last Post
Yanis Varoufakis marjana marjana 139/0 Litteratur 30. jun 18, 21:38:51 Last Post
Astypalea Lous Runar Solvik 2407/8 Reiseskildringer 29. jun 18, 22:00:00 Last Post
Våre bosteder i Hellas SUNWING RESORT MAKRY GIALOS 1997 fila fila 29114/68 Rom/studios/hotell 29. jun 18, 10:05:58 Last Post
Lefkas fila lundmor 212/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 10:27:09 Last Post
Hvorfor så harde senger ? mouche Frynse 321/3 Reisetips og spørsmål 22. jun 18, 18:24:35 Last Post
REBUS 17 LØST fila fila 362/3 Hellas generelt 20. jun 18, 13:00:39 Last Post
Farende fant - ett reiseliv. Forfatter Frode Schiøtz telma telma 230/0 Reiseskildringer 19. jun 18, 20:55:57 Last Post
Internasjonale vinterflygninger ? Kritios Kritios 359/4 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 13:32:57 Last Post
Sky Express med 3 daglige ATH-CHQ fra 1. November ! mouche Kritios 282/3 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 09:37:25 Last Post
Seks grunner til å reise til Athen telma telma 234/0 Reisetips og spørsmål 14. jun 18, 14:20:44 Last Post
Hvor er dette? 971 LØST fila fila 490/8 Hvor er dette? 13. jun 18, 11:11:01 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 193/0 Hellas generelt 12. jun 18, 20:44:07 Last Post
Kolona-Rhodos Havn zorba zorba 336/2 Reisetips og spørsmål 11. jun 18, 12:09:11 Last Post
REBUS 16 LØST fila fila 457/4 Hellas generelt 08. jun 18, 13:00:44 Last Post
Kjøpe leilighet i Chania mouche Lovis 675/7 Flytte til Hellas 06. jun 18, 12:36:06 Last Post
Hvor er dette 970. marjana Heidrun 639/7 Hvor er dette? 01. jun 18, 13:50:55 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 5913/50 Kreta I dag kl. 09:17:25 Last Post
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 396/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 631/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 254/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2378/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 792/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 1203/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2812/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1190/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1293/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3393/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1785/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 5902/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1526/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8665/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3516/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2527/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 4587/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1900/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1626/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2476/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2501/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 17755/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2380/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2823/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4475/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 21571/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13919/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 60713/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 27911/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 22057/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 16863/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18534/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 32403/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12827/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17443/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 97317/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16439/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24637/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10768/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 17707/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22170/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 15909/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36344/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17544/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 34906/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 56278/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 48513/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 48150/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19543/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10369/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20764/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2395/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4198/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9126/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9974/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8224/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9380/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10966/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12233/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9522/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14580/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 15840/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12961/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10845/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11301/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10921/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13335/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 37000/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11532/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13350/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15853/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20417/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12569/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9885/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 275/4 Athen og Pireus I dag kl. 11:40:49 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 56369/251 Fastlandet og Peloponnes 18. jul 18, 20:14:39 Last Post
Athens flyplass mouche Svein~B 33227/80 Athen og Pireus 08. jul 18, 19:32:37 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 488991/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 201/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11707/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1634/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 153507/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 763/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 16764/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1699/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 903/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1676/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 232182/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 3013/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 3091/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1905/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 5709/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1336/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 3860/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9774/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4793/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1517/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1665/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4901/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 334/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 564/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1176/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 19507/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3161/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1918/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2676/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9418/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 7028/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5145/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7323/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8590/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5354/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7479/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10452/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10839/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 13078/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25863/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 19503/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 90852/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 13056/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12440/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 10017/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 47956/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14580/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12968/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9917/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19667/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 269415/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 9618/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22344/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 14148/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18257/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14860/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 19128/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23624/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19703/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 55394/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11746/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 53141/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 27091/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 47913/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18810/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8934/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13725/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17652/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12961/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24153/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11461/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 60875/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 21891/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2578/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11764/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1869/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 18873/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 61047/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11171/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4591/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 15238/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4541/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1413572/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16470/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8307/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 11080/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9466/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 39183/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10220/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9661/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 198360/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8216/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8515/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8943/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23610/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 57987/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18813/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 2105/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3626/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1800/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1486/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2249/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6724/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 9052/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2214/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2168/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 6083/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4172/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7888/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4885/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4709/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14644/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3300/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3897/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3686/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3701/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25579/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12202/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8499/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15741/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15684/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 9203/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 176/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3661/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 23882/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1257/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 38275/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9348/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2372/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4190/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45394/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7451/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11815/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2868/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5565/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5514/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5178/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 10138/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5501/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 24605/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13703/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9849/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11790/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13594/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 49851/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37437/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 12013/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Back to top