Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - zorba

Sider: [1]
1
Reisetips og spørsmål / Sv: Kolona-Rhodos Havn
« på: 11. Juni 18, 12:09:11 »
Takker så mye for ditt svar Ole. Ja kanskje det markedet er løsningen, da det ikke ser ut til å være noe form for terminal/venteskur på den kaien(Google Earth).
Tenker vi er rimelig trøtt på morgenkvisten uten noe søvn...(for en med lange ben blir det ikke mye søvn på flyet,  så da kan det være godt med litt skygge og en stol.

2
Reisetips og spørsmål / Kolona-Rhodos Havn
« på: 10. Juni 18, 21:19:00 »
Skal til Tilos i begynnelsen av Juli og da via Rhodos. Flyet lander 04.35 på Rhodos og båten (Dodekanisos Pride) går 08.30.  Så da er det store spørsmål om det finnes noe sted (Kafe/taverna) i nærheten av Kolona havn som man kan slå i hjel noen timer ? Ønsker jo ikke å gå så langt med bagasje og pøh...
Håper noen med erfaring kan hjelpe, på forhånd takk! 8)

3
Reisetips og spørsmål / Sv: Fergetider Rhodos - Tilos
« på: 19. Jan. 18, 17:07:10 »
Ja den linken Anders sender meg til hovedgrunnen til at Tilos ble valgt (samt andre innlegg her på forumet)Er ikke sikker på hvor mange ganger jeg har lest den og studert de bildene, drømmer meg vekk fra snø og sludd ...eia var vi der og i år - ja da kommer vi. :D :D

4
Reisetips og spørsmål / Sv: Fergetider Rhodos - Tilos
« på: 19. Jan. 18, 16:25:31 »
Takker så mye for svar ! At det er det mest avslappende sted i Hellas...ja det ser vi jo fram til og stranden i Livadia ser jo meget forlokkende ut og. Håper det er noen butikker og så pass mange tavernaer/kafeer at ikke menyen blir for ensformig. Skal tilbringe 12 dager på Elini som
høres ut som en bra plass.....12 late dager!

5
Reisetips og spørsmål / Fergetider Rhodos - Tilos
« på: 18. Jan. 18, 18:22:33 »
Har akkurat bestillt tur til Tilos i begynnelsen av juli , innsjekk 4.juli (onsdag) i den tro at det var daglig forbindelse Rhodos - Tilos....
Jeg søker på div. ferge/båt-portaler men finner ingen på nevnte dato.  Er jeg for tidlig ute eller er onsdag "fridag" ? Noen som kan hjelpe?
Takker for et kjempebra forum...det er dere som har lokket meg til Tilos, som jeg for øvrig gleder meg til som en unge  Takk !

6
Takk igjen, skal nok holde godt på billetten-- er vant til litt vind, vi som bor i Øygarden...  :)

7
Takk for svar, når det gjelder "henting av billett" så står det vel check-in-- har fått en mail med et ref.nr. går ut fra at det det jeg trenger, billett er betalt via nettet.

8
Skal til Folegandros i slutten av Juni og da går turen via Santorini, Flyet lander i 3 tiden om natten(Norwegian) og ferge videre kl.07.00.
Vi er 5 personer så å leie en minibuss(maxitaxi) er vel det letteste, da jeg ikke vet om det er lett med taxi på den tiden av døgnet og man må jo da ha to stk. noen erfaringer ?
Kommer man til havnen la oss si ca.04.30 finnes det noen plass av de tavernaene/cafene som er der som er åpen så tidlig?
På kvittering for booking av billett står det frammøte 120 min før avg. har lest 1 time andre steder (Zante Ferries- booket på Direct Ferries)?
Er det mye kø for henting av billett. 
Har reist samme vei før men da med transport fra hotel og på dagtid.  Takknemlig for svar fra Dere  erfarne!

9
Reisetips og spørsmål / Sv: Online booking ferge/hurtigbåt
« på: 31. Mars 16, 13:11:17 »
Tusen takk for responsen!  Ja det går nok an å hente de i havnen...men ser for meg kø - og med kofferter og... MEN hadde jeg vært litt mer obs. så hadde jeg sett at i en post litt lenger ned på siden ang.fergebilletter,  der var det nevnt i et svar; hellasspesialisten.no .
Jeg gikk inn på deres sider og de kunne skrive ut orginalbillettter i Norge for så å sende de til meg.  De skal nok ha sin del av kaken, de og!
Noen som har erfaringer ?  Gjorde en prøvebest. og prisen med Flyingcat var 43 Euro pr pers hver vei(uten gebyr for tilsending av bill.) det kommer vel frem om man bekrefter kjøpet..

10
Reisetips og spørsmål / Online booking ferge/hurtigbåt
« på: 30. Mars 16, 19:50:27 »
Hei ! er det noen som kan hjelpe med følgende spørsmål : skal ta Seajet el.Flyingcat(Hellenic Seaways) T/R  Santorini-Folegandros i Juni-Juli i år - kan man kjøpe billetene på nettet og deretter printe dem ut selv fra noe nettsted?  Reiste samme vei for 2 år siden (Seajet) da
bestillte jeg billetene og betalte på nettet - men jeg måtte fysisk hente dem selv på et kontor oppe i Fira i god tid før avgang.  Har verden
gått framover siden da ? Noen som vet om det går noen ferger samme strekning m/avg. ca. 12-13 tiden en torsdag i juni de er vel billigere og mer bekvem , eller?
På forhånd takk.

Sider: [1]