*

Skrevet av Emne: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..  (Lest 29025 ganger)

Utlogget kaka

 • Topic starter
  • Innlegg: 9036
   • Vis profil
Føles litt som å spørre etter pølse og lompe på en fin restaurant, å stille et slikt spørsmål her inne - men jeg tar sjansen (og står ved at jeg har god erfaring med de fleste turerene jeg har hatt til Hellas, - med charter (fortrinnsvis Lilleput))

- Har noen av dere erfaring med charter til Naxos? Da tenker jeg mest på overfarten mellom Santorini og Naxos. På Apollos info-side står det:
\"Båtreisen til Naxos tar ca 3-4 t, avhengig av båttype. Båtreisen foregår enten med en stor ferge eller med mindre båter. Ventetider (opptil 6 t), alternativt overnatting på Santorini kan forekomme både ved ankomst og avreise. Sterk vind forekommer. Det tas forbehold om eventuelle endringer.\"
- Dette er en av hovedgrunnen til at jeg ikke har vurdert Naxos tidligere. Å risikere å måtte vente lenge, - kanskje med overnatting, - for en ukes tur, synes jeg var i overkant. Nå er \"problemet mitt\" at jeg har blitt ganske betatt av Naxox, slik den øya har blitt presentert her inne i det siste (og før). Det ser ut som siste innenriksfly reiser fra Paros til Athen 18. sept, og at charter er det mest aktuelle hvis jeg vil ned i høst.

- Så, derfor lurer jeg på om noen som har resit m Apollo til Naxos (hvis det skulle være noen her inne) kan fortelle meg om erfaringer med feks ventetid på ferge til/fra Naxos/Santorini.
- Så har jeg sikkert mange flere spørsmål etterhvert
KariK

Utlogget MaFi

  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #1 på: 24. aug 10, 21:19:30 »
Jeg har prøvd vanlig charter (\"full pakke\") med mindre båter (Alexander) - i både flott vær - og i røff sjø. Det sistnevnte var... heftig... i negativ forstand, men man kan være heldig også. Alternativet er å ta kun fly med Apollo, og skaffe seg drosje til havna i Santorini - og ta Blue Star til Naxos. Det anbefales hvis du lett blir sjøsyk. (Du reiser likevel med charter, og har dine rettigheter, og det er ikke vanskelig å finne bosted i Naxos på egenhånd). Du kjøper billett til ferja på Blue Star-kontoret på ferjekaia i Santorini. Ventetid på ferjekaia avhenger av når flyet ditt lander.. men ferja går ofteste en time senere enn Alexander, og man kommer likevel fram FØR Alexander... spesielt hvis det er litt bølger, og Blue Star ligger stødig og rolig på sjøen. Jeg har aldri vært kvalm på den..!

Det som er litt småirriterende, er retur-reisa med charter - hvis man reiser med \"full pakke\": Man må grytidlig opp for å ta båten til Santorini - for deretter å vente i flere timer på en taverna utenfor flyplassen før man i det hele tatt får lov til å sjekke inn... Grunnen til den tidlige avreisa fra Naxos, er at man får folk over til Santorini for å nå flyene til diverse steder i Danmark, Norge og Sverige utover dagen. Akkurat den ventetida kan være litt kjedelig, men ta med en god bok... Hvis du derimot tar ferja og reiser mer på egen hånd (\"kun fly\"), kunne du kanskje ha stoppet et døgn eller to (eller tre?) på Santorini på hjemreisa (hvis du f.eks har en to-ukers ferie og ikke har vært på Santo tidligere)? Med bare en ukes ferie, har jeg ofte reist med \"full charterpakke\" - fordi det har vært mest lettvint.

Jeg ville ikke latt noe av dette (sjøreise, ventetid o.l.) stoppe meg fra å dra til Naxos! Er det andre erfaringer her på forumet, da?

Utlogget kaka

 • Topic starter
  • Innlegg: 9036
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #2 på: 24. aug 10, 21:26:41 »
Takk for svar, MaFi.
Jeg må jo innrømme at du bekrefter litt av det jeg har vært skeptisk til; bla. mht hjemreise og ventetid på Santorini, for 1 ukes tur.
Men, jeg skal nok \"tygge\" videre på dette...
KariK

Utlogget MaFi

  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #3 på: 24. aug 10, 21:43:32 »
Jeg synes ikke du skulle la deg stoppe...! :-) Lykke til med planleggingen. Min aller første Hellas-tur var nettopp en høstferie for noen år siden - 1 uke - og du ser jo hva det førte med seg... hehe...

Utlogget Ole

  • Innlegg: 13491
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #4 på: 24. aug 10, 21:50:44 »
Jeg har ikke reist på denne charterturen, men da vi var på Naxos i mai i år hadde vi et reisefølge en uke som tok akkurat denne turen. De reiste fra Gardermoen, fly til Santorini og båten Alexander til Naxos. Jeg vet ikke når de startet fra Norge, men det var sikker i 6-7-tida, og de var framme på Naxos kl. 18. De måtte visst vente litt ekstra på Santorini, pga. en forsinkelse på flyet fra Stavanger. Der var det passasjerer som også skulle være med Alexander. Hvordan man takler det hvis Stavanger-flyet (eller andre fly) er betydelig forsinket vet jeg ikke. Det går nok en grense for hvor lenge man kan vente. Likedan hvis Oslo-flyet er forsinket. Blue Star og Alexander kom samtidig til Naxos denne dagen.

På tilbakeveien var det mye vind, og minstemann i reisefølget ble sjøsyk og kasta opp flere ganger. Tar jeg ikke helt feil, så var dette samme returen som JohnS var med på.

Som MaFi sier, så er Blue Star-båtene glimrende båter, og du kan jo ta denne hvis det er mye vind, bare du avtaler med guidene i Apollo.

Vårt reiseføget bodde på Naxos Resort, og de fikk turen for en meget billig penge. Vi var innom hotellet, og jeg må si det rett og slett var råflott. Muligens noe for deg, Kaka??


Utlogget JohnS

  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Re: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmå
« Svar #5 på: 24. aug 10, 22:55:04 »
Jeg har ingen fordommer mot charter, og reiser på charterturer når det passe best, uten å føle meg mindreverdig av den grunn.

Vi reiste med Apollo til Naxos i mai, og det var en ganske grei tur.  Vi reiste med Blue Star fra Santorini til Naxos, antagelig fordi vi dro 8. mai, så det var ikke grunnlag for noen egen båt.  Litt ventetid ble det på havnen i Santorini, et ganske gudsforlatt sted.  Båtturen var behagelig, selv om det var en god del kø og knuffing for å komme om bord, så jeg tenker med gru på hvordan det må være i høysesongen.

På tilbakeveien reiste vi med en katamaran som var chartret av Apollo, Alexander.  Det var også en OK tur, selv om den var litt lengre, godt og vel 3 tmer tror jeg.  En del av de reisende ble litt bleke om nebbet underveis, og det var tendenser til kødannelse framfor toalettene, men vi var ikke plaga av litt dønning.

Vi syntes turen var OK, men vi hadde en følelse av at at vi kasta bort mye verdifull tid begge veier i forhold til charterturer direkte til steder med flyplass.  Ingen av båtturene var spesielt spennende, så det var rene transportetapper, syntes vi hvertfall.  Vi var ikke spesielt uheldige med ventetid i havnen og på flyplassen heller, men det er jo et problem når passasjerer fra/til hele Norden skal samles opp, så noe ekstra venting må det bli for de aller fleste.

Men Naxos var Ok, og vi hadde to fine uker der på Hotel Iliovasilema, som kan anbefales!
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget kaka

 • Topic starter
  • Innlegg: 9036
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #6 på: 24. aug 10, 22:57:30 »
Her kommer oppmuntrende svar på rekke og rad, - og takk for det! :cheese:
Båten ser ihvertfall større ut enn den som bragte oss fra Skopelos til Skiathos ifjor (en reise jeg ikke har lyst å gjenta!)
Jeg begynner å skjønne litt av systemet nå, - dette med venting på alle flyene feks.. (Fra Gardermoen går det litt over 7, mener jeg å huske)
Skal sjekke opp det råflotte stedet  :cyclopsani:
Men, jeg bor gjerne enkelt og, jeg, helst med litt kokemulgiheter.
Det kjedelige er at det på noen bosteder ikke er \"plass\" for en alene, - eller prisen for en alene er nesten den samme som for to!
(Jeg blir så provosert hver gang jeg får slike svar)
KariK

Utlogget kaka

 • Topic starter
  • Innlegg: 9036
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #7 på: 24. aug 10, 23:00:36 »
Og der kom enda et svar, jo! Takk JohnS.
Jeg får enda mer bekreftet at det er en tur det er greit å ha mer enn  1 uke på (så ikke så mye går bort i transport/venting)
Har forresten vært innom og sjekket på Iliovasilema .
KariK

Utlogget Ole

  • Innlegg: 13491
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Re: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmå
« Svar #8 på: 24. aug 10, 23:14:07 »
At flyrutene til Paros bare viser avganger fram til 18. september, har nok å gjøre med at rutene ikke er lagt ut lenger en det. Jeg trodde de fløy til Paros og Naxos året rundt, men det er mulig jeg tar feil. Noen som vet?

Utlogget polyanna

  • Innlegg: 750
   • Vis profil
Re: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmå
« Svar #9 på: 24. aug 10, 23:18:21 »
Første gangen jeg reiste til Naxos - en flott øy!, lett å forstå at mange faller pladask og gjerne reiser tilbake - var det med charter. Vel fremme i havna viste det seg at det var mange timer til den angitte båten skulle gå. Været var vakkert og sjøen blank. Og fergestedet lite å skrive hjem om. Heller ingen bagasjeoppbevaring den gang. Så vi hev oss på en hurtigbåt, men sa fra til guiden.

Dagen før returen, tre uker senere, blåste det skikkelig opp. Vi måtte som andre her har sagt opp grytidlig, og jeg fikk nesten sjokk da jeg fikk se \'båten\'. Eller baljen. Sjøen gikk høy. Sa fra til guidene at dette måtte være uforsvarlig. To av dem skulle være med på turen - men jammen ble de ikke stående igjen på kaia...Var de like redde som oss andre?  Båten var overfyllt - bagasjen usikret i høye stabler (men det var like før den store ulykken ved Paros, nå er det nok bedre). Aldri mer sa vi. En fæl tur. Jeg forteller ikke dette for å skremme - det er bare min erfaring. Jeg er sjøvant, og har derfor respekt for havet.  Tilbake på Santo måtte vi vente til sent på kveld pga dårlig vær og forsinkelser alle veier. Ikke rare servicen fra charterselskapet, lite med beskjeder om hva som skulle skje, men sånn bare er det. Er vel ikke lett å være pur ung guide og få tusen spørsmål fra folk som blir mer og mer sinte og frustrerte.

Men året etter reiste vi tilbake til Naxos.. likevel. To uker. På egen hånd. Fly til Athen, hurtigbåt fra Pireus - været var strøkent, bortsett fra at vi ble inneblåst noen døgn på det som skulle vært et kort besøk til Antiparos.  Men hadde flaks og rakk flyet fra Paros til Athen, super retur. Helgardering! - Naxos lokker fortsatt. Men ikke for en ukestur. Mye tid forsvinner i reising og venting. Og venting. Da heller Kalymnos eller en annen mer lett tilgjengelig øy.

Charter e r praktisk når en reiser alene til et nytt sted for første gang. Drar du, vil du i hvert fall ikke bli skuffet over Naxos - bildene og reisebeskrivelsene her lyver ikke. Så mye å se og oppleve, herlige strender og gåmuligheter, lokalbusser, koselige tavernaer.
God tur ! (og takk for de fine trådene dine)

Utlogget JohnS

  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Re: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmå
« Svar #10 på: 24. aug 10, 23:23:53 »
Vi hadde som sagt to uker på oss, men med bare en uke, ville vi nok vært betenkt på å \"kaste bort\" så mye i lite interessant reisetid.  Og med respekt å melde... ...    Naxos var et fint sted, men det finnes mange andre steder som er  like bra, og tilgjengelig med direktefly...........  

Og da får jeg bare ta mot kjeften fra Naxos-entusiastene....    :blackeye:
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget Anders

  • Innlegg: 11012
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #11 på: 24. aug 10, 23:43:21 »
Hehe... skal ikke kjefte på deg, eg! :-)
Bare bra at der kommer ulike synspunkter frem.
Nå vet ikke jeg når flyet går fra Oslo til Santorini, men vil anta at du når Blue Star med god margin? Billettene kun-fly går iallfall for 1450 kr nå... mindre neste uke? Og er enig i at havnen Athinios på Santo ikke er noe sted man drømmer om, akkurat... (måtte være mareritt-versjonen det da!) Men det går fint an å tilbringe ett par timer der med litt god mat og drikke mens man kjenner på varmen og feriefølelsen og kanskje tilogmed kommer i snakk med folk rundt seg?
Uansett... og da mener eg nesten totalt uansett!- så hadde eg stått over Alexander eller andre fancy reiseselskapsløsninger på den der transporten. Det går slett ikke kjappere og det er slett ikke noe bedre... de to timene med BS opp fra Santo er jo ren hygge :-)
Nå er eg vel kanskje litt \"biased\" i mitt syn, siden eg har har reist så mange ganger \"kun fly\", men eg tenker egentlig ikke på Alexander eller andre løsninger lengre. Og du har antagelig god tid til å kjøpe billett nedi havnen, og kan følge strømmen ombord (den er ikke så veldig stor og sterk uti september :-) )
Finne deg et Naxos-rom på forhånd, eller vente til du stiger i land og se etter da. Min faste vertinne Sofia hadde desverre ikke rom ledig før 18.sept, men i det strøket er det ikke noe problem uansett.

 

Hjelp vedr bestilling av fly fra Athen til Paros eller Naxos sommerferie 2018

Startet av Thine

Svar: 3
Visninger: 923
Nyeste innlegg 01. aug 17, 05:12:45
by Frynse
Deres beste opplevelser på Paros, Naxos, Santorini og Milos

Startet av carolineogmaren

Svar: 11
Visninger: 10921
Nyeste innlegg 05. jun 13, 19:33:13
by carolineogmaren
ferge Kreta-Santorini-Ios-Naxos-Samos-Kos-Rhodos-Karpathos

Startet av Heidrun

Svar: 11
Visninger: 13818
Nyeste innlegg 29. jun 08, 05:50:09
by Heidrun
Flyrute/båtrute fra Kreta til Naxos eller Santorini

Startet av Anita

Svar: 5
Visninger: 4383
Nyeste innlegg 22. nov 08, 16:21:05
by Greece-Traveller
Går båten mellom Santorini-IOS-Naxos-Paros hver dag

Startet av Heidrun

Svar: 9
Visninger: 6625
Nyeste innlegg 20. okt 09, 20:16:09
by Anders
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Video fra Athen, nov. 2017 bengalow Ole 7/1 Athen og Pireus I dag kl. 15:30:18 Last Post
Amorgos i juli, hvor skal vi bo Sunnaelskersol Sunnaelskersol 10/0 Amorgos I dag kl. 13:54:23 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas VATHI PELOPONNES fila fila 59899/108 Hellas generelt 22. feb 18, 16:48:58 Last Post
Egina Svein~B Svein~B 879/8 Egina 22. feb 18, 10:14:20 Last Post
Amorgos, Aegialis september 2017 marjana marjana 1340/17 Amorgos 21. feb 18, 02:00:34 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 167/1 Transport 20. feb 18, 18:47:52 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 442527/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Agistri Ole Svein~B 5259/52 Saroniske øyer 18. feb 18, 23:38:26 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 42942/232 Fastlandet og Peloponnes 18. feb 18, 10:26:07 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 274/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 1403/11 Egina 15. feb 18, 18:53:17 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! stein Ole 33717/3108 Yamas Bar & Taverna 15. feb 18, 18:31:16 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 608/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 185234/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 454/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7841/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1810/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2596/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1900/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Vassilaras Hotel, Skala, Agistri Svein~B Svein~B 1590/13 Saroniske øyer 08. feb 18, 20:16:56 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 162226/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 279/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 206113/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 272/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35551/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 1787/20 Egina 26. jan 18, 07:10:28 Last Post
Info om Ithaka espeno espeno 280/1 Ioniske øyer 23. jan 18, 13:06:05 Last Post
Iris rundt nyttår - Iris unguicularis filhellener espeno 342/2 Gresk natur 23. jan 18, 10:22:01 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 535/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 483/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Magiske øyeblikk i Hellas VATHI PELOPONNES fila fila 59899/108 Hellas generelt 22. feb 18, 16:48:58 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 167/1 Transport 20. feb 18, 18:47:52 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 274/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 608/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 185234/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2596/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1900/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 162226/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 272/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35551/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 535/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 495/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 25195/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 289/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 9304/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 840/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 8237/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 474/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 614/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 528402/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 532/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Hvor er dette? 963 LØST Ole Ole 480/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:32 Last Post
Hvor er dette? 964 LØST Ole Ole 474/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:01 Last Post
Hvor er dette? 962 LØST Ole Ole 503/3 Hvor er dette? 29. des 17, 21:59:06 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 642/4 Hellas generelt 29. des 17, 08:30:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1810/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 483/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 1168/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 385/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 397/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2164/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 925/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 4045/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 751/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7523/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2239/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1620/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2570/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1102/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 946/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1387/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1574/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 13295/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1496/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1946/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2945/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2131/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 3355/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 12137/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7609/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 3135/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19527/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12916/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 41602/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 25613/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 20341/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 14978/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17576/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 29873/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11907/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16227/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 90672/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15422/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 22615/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9972/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 15083/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20904/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 13995/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 33614/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 16201/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 32484/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 52518/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 45435/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 44854/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 18124/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9521/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19606/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1468/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3423/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8282/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8701/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7310/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8535/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10237/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11357/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8779/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 13017/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 14127/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11961/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9763/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10467/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10043/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12405/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 34559/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10669/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12470/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14527/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19281/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11474/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9151/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Video fra Athen, nov. 2017 bengalow Ole 7/1 Athen og Pireus I dag kl. 15:30:18 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 442527/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 42942/232 Fastlandet og Peloponnes 18. feb 18, 10:26:07 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 454/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7841/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 206113/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 1090/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1419/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 854/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 2657/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 578/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 2179/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 8298/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3647/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 734/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 856/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 3042/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2886/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 42200/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1390/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 3145/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 8279/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1890/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 17782/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 14234/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 312/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17518/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1938/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1201/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1876/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 8159/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 5296/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3897/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 5591/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7538/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4591/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6810/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9556/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9317/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11953/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24501/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 17788/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 83443/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11943/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11628/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9009/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 44037/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13375/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9702/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15370/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9003/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 18255/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 247372/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 7261/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 20696/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13059/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17080/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13679/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17573/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22314/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 18072/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 50877/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10836/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 49388/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 25094/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 44183/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17608/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8207/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12819/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16276/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11953/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23009/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10258/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11774/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 56823/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1304/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10889/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 952/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 16755/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 55947/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9884/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3604/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 12725/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3848/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 19766/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1298053/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14919/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7596/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10246/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8742/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 36386/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9446/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8978/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 183641/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7471/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7871/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8244/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 22184/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 53893/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17356/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2282/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 976/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 809/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1377/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5431/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7932/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1344/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1347/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4885/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3488/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6475/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4052/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3802/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13335/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2586/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2602/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2904/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2946/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23544/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10812/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7369/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 14166/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14522/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8115/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 31385/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Video fra Paros Ole Ole 279/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 34674/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7453/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1613/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2496/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 21391/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2993/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 41951/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5822/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 9375/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2081/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3916/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 4185/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4386/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8877/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4650/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 22662/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12578/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8402/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10644/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12529/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 45721/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 34870/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10427/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9065/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top