*

Skrevet av Emne: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..  (Lest 31302 ganger)

Utlogget kaka

 • Topic starter
  • Innlegg: 9097
   • Vis profil
Føles litt som å spørre etter pølse og lompe på en fin restaurant, å stille et slikt spørsmål her inne - men jeg tar sjansen (og står ved at jeg har god erfaring med de fleste turerene jeg har hatt til Hellas, - med charter (fortrinnsvis Lilleput))

- Har noen av dere erfaring med charter til Naxos? Da tenker jeg mest på overfarten mellom Santorini og Naxos. På Apollos info-side står det:
\"Båtreisen til Naxos tar ca 3-4 t, avhengig av båttype. Båtreisen foregår enten med en stor ferge eller med mindre båter. Ventetider (opptil 6 t), alternativt overnatting på Santorini kan forekomme både ved ankomst og avreise. Sterk vind forekommer. Det tas forbehold om eventuelle endringer.\"
- Dette er en av hovedgrunnen til at jeg ikke har vurdert Naxos tidligere. Å risikere å måtte vente lenge, - kanskje med overnatting, - for en ukes tur, synes jeg var i overkant. Nå er \"problemet mitt\" at jeg har blitt ganske betatt av Naxox, slik den øya har blitt presentert her inne i det siste (og før). Det ser ut som siste innenriksfly reiser fra Paros til Athen 18. sept, og at charter er det mest aktuelle hvis jeg vil ned i høst.

- Så, derfor lurer jeg på om noen som har resit m Apollo til Naxos (hvis det skulle være noen her inne) kan fortelle meg om erfaringer med feks ventetid på ferge til/fra Naxos/Santorini.
- Så har jeg sikkert mange flere spørsmål etterhvert
KariK

Utlogget MaFi

  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #1 på: 24. aug 10, 21:19:30 »
Jeg har prøvd vanlig charter (\"full pakke\") med mindre båter (Alexander) - i både flott vær - og i røff sjø. Det sistnevnte var... heftig... i negativ forstand, men man kan være heldig også. Alternativet er å ta kun fly med Apollo, og skaffe seg drosje til havna i Santorini - og ta Blue Star til Naxos. Det anbefales hvis du lett blir sjøsyk. (Du reiser likevel med charter, og har dine rettigheter, og det er ikke vanskelig å finne bosted i Naxos på egenhånd). Du kjøper billett til ferja på Blue Star-kontoret på ferjekaia i Santorini. Ventetid på ferjekaia avhenger av når flyet ditt lander.. men ferja går ofteste en time senere enn Alexander, og man kommer likevel fram FØR Alexander... spesielt hvis det er litt bølger, og Blue Star ligger stødig og rolig på sjøen. Jeg har aldri vært kvalm på den..!

Det som er litt småirriterende, er retur-reisa med charter - hvis man reiser med \"full pakke\": Man må grytidlig opp for å ta båten til Santorini - for deretter å vente i flere timer på en taverna utenfor flyplassen før man i det hele tatt får lov til å sjekke inn... Grunnen til den tidlige avreisa fra Naxos, er at man får folk over til Santorini for å nå flyene til diverse steder i Danmark, Norge og Sverige utover dagen. Akkurat den ventetida kan være litt kjedelig, men ta med en god bok... Hvis du derimot tar ferja og reiser mer på egen hånd (\"kun fly\"), kunne du kanskje ha stoppet et døgn eller to (eller tre?) på Santorini på hjemreisa (hvis du f.eks har en to-ukers ferie og ikke har vært på Santo tidligere)? Med bare en ukes ferie, har jeg ofte reist med \"full charterpakke\" - fordi det har vært mest lettvint.

Jeg ville ikke latt noe av dette (sjøreise, ventetid o.l.) stoppe meg fra å dra til Naxos! Er det andre erfaringer her på forumet, da?

Utlogget kaka

 • Topic starter
  • Innlegg: 9097
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #2 på: 24. aug 10, 21:26:41 »
Takk for svar, MaFi.
Jeg må jo innrømme at du bekrefter litt av det jeg har vært skeptisk til; bla. mht hjemreise og ventetid på Santorini, for 1 ukes tur.
Men, jeg skal nok \"tygge\" videre på dette...
KariK

Utlogget MaFi

  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #3 på: 24. aug 10, 21:43:32 »
Jeg synes ikke du skulle la deg stoppe...! :-) Lykke til med planleggingen. Min aller første Hellas-tur var nettopp en høstferie for noen år siden - 1 uke - og du ser jo hva det førte med seg... hehe...

Utlogget Ole

  • Innlegg: 13542
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #4 på: 24. aug 10, 21:50:44 »
Jeg har ikke reist på denne charterturen, men da vi var på Naxos i mai i år hadde vi et reisefølge en uke som tok akkurat denne turen. De reiste fra Gardermoen, fly til Santorini og båten Alexander til Naxos. Jeg vet ikke når de startet fra Norge, men det var sikker i 6-7-tida, og de var framme på Naxos kl. 18. De måtte visst vente litt ekstra på Santorini, pga. en forsinkelse på flyet fra Stavanger. Der var det passasjerer som også skulle være med Alexander. Hvordan man takler det hvis Stavanger-flyet (eller andre fly) er betydelig forsinket vet jeg ikke. Det går nok en grense for hvor lenge man kan vente. Likedan hvis Oslo-flyet er forsinket. Blue Star og Alexander kom samtidig til Naxos denne dagen.

På tilbakeveien var det mye vind, og minstemann i reisefølget ble sjøsyk og kasta opp flere ganger. Tar jeg ikke helt feil, så var dette samme returen som JohnS var med på.

Som MaFi sier, så er Blue Star-båtene glimrende båter, og du kan jo ta denne hvis det er mye vind, bare du avtaler med guidene i Apollo.

Vårt reiseføget bodde på Naxos Resort, og de fikk turen for en meget billig penge. Vi var innom hotellet, og jeg må si det rett og slett var råflott. Muligens noe for deg, Kaka??


Utlogget JohnS

  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Re: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmå
« Svar #5 på: 24. aug 10, 22:55:04 »
Jeg har ingen fordommer mot charter, og reiser på charterturer når det passe best, uten å føle meg mindreverdig av den grunn.

Vi reiste med Apollo til Naxos i mai, og det var en ganske grei tur.  Vi reiste med Blue Star fra Santorini til Naxos, antagelig fordi vi dro 8. mai, så det var ikke grunnlag for noen egen båt.  Litt ventetid ble det på havnen i Santorini, et ganske gudsforlatt sted.  Båtturen var behagelig, selv om det var en god del kø og knuffing for å komme om bord, så jeg tenker med gru på hvordan det må være i høysesongen.

På tilbakeveien reiste vi med en katamaran som var chartret av Apollo, Alexander.  Det var også en OK tur, selv om den var litt lengre, godt og vel 3 tmer tror jeg.  En del av de reisende ble litt bleke om nebbet underveis, og det var tendenser til kødannelse framfor toalettene, men vi var ikke plaga av litt dønning.

Vi syntes turen var OK, men vi hadde en følelse av at at vi kasta bort mye verdifull tid begge veier i forhold til charterturer direkte til steder med flyplass.  Ingen av båtturene var spesielt spennende, så det var rene transportetapper, syntes vi hvertfall.  Vi var ikke spesielt uheldige med ventetid i havnen og på flyplassen heller, men det er jo et problem når passasjerer fra/til hele Norden skal samles opp, så noe ekstra venting må det bli for de aller fleste.

Men Naxos var Ok, og vi hadde to fine uker der på Hotel Iliovasilema, som kan anbefales!
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget kaka

 • Topic starter
  • Innlegg: 9097
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #6 på: 24. aug 10, 22:57:30 »
Her kommer oppmuntrende svar på rekke og rad, - og takk for det! :cheese:
Båten ser ihvertfall større ut enn den som bragte oss fra Skopelos til Skiathos ifjor (en reise jeg ikke har lyst å gjenta!)
Jeg begynner å skjønne litt av systemet nå, - dette med venting på alle flyene feks.. (Fra Gardermoen går det litt over 7, mener jeg å huske)
Skal sjekke opp det råflotte stedet  :cyclopsani:
Men, jeg bor gjerne enkelt og, jeg, helst med litt kokemulgiheter.
Det kjedelige er at det på noen bosteder ikke er \"plass\" for en alene, - eller prisen for en alene er nesten den samme som for to!
(Jeg blir så provosert hver gang jeg får slike svar)
KariK

Utlogget kaka

 • Topic starter
  • Innlegg: 9097
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #7 på: 24. aug 10, 23:00:36 »
Og der kom enda et svar, jo! Takk JohnS.
Jeg får enda mer bekreftet at det er en tur det er greit å ha mer enn  1 uke på (så ikke så mye går bort i transport/venting)
Har forresten vært innom og sjekket på Iliovasilema .
KariK

Utlogget Ole

  • Innlegg: 13542
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Re: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmå
« Svar #8 på: 24. aug 10, 23:14:07 »
At flyrutene til Paros bare viser avganger fram til 18. september, har nok å gjøre med at rutene ikke er lagt ut lenger en det. Jeg trodde de fløy til Paros og Naxos året rundt, men det er mulig jeg tar feil. Noen som vet?

Utlogget polyanna

  • Innlegg: 759
   • Vis profil
Re: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmå
« Svar #9 på: 24. aug 10, 23:18:21 »
Første gangen jeg reiste til Naxos - en flott øy!, lett å forstå at mange faller pladask og gjerne reiser tilbake - var det med charter. Vel fremme i havna viste det seg at det var mange timer til den angitte båten skulle gå. Været var vakkert og sjøen blank. Og fergestedet lite å skrive hjem om. Heller ingen bagasjeoppbevaring den gang. Så vi hev oss på en hurtigbåt, men sa fra til guiden.

Dagen før returen, tre uker senere, blåste det skikkelig opp. Vi måtte som andre her har sagt opp grytidlig, og jeg fikk nesten sjokk da jeg fikk se \'båten\'. Eller baljen. Sjøen gikk høy. Sa fra til guidene at dette måtte være uforsvarlig. To av dem skulle være med på turen - men jammen ble de ikke stående igjen på kaia...Var de like redde som oss andre?  Båten var overfyllt - bagasjen usikret i høye stabler (men det var like før den store ulykken ved Paros, nå er det nok bedre). Aldri mer sa vi. En fæl tur. Jeg forteller ikke dette for å skremme - det er bare min erfaring. Jeg er sjøvant, og har derfor respekt for havet.  Tilbake på Santo måtte vi vente til sent på kveld pga dårlig vær og forsinkelser alle veier. Ikke rare servicen fra charterselskapet, lite med beskjeder om hva som skulle skje, men sånn bare er det. Er vel ikke lett å være pur ung guide og få tusen spørsmål fra folk som blir mer og mer sinte og frustrerte.

Men året etter reiste vi tilbake til Naxos.. likevel. To uker. På egen hånd. Fly til Athen, hurtigbåt fra Pireus - været var strøkent, bortsett fra at vi ble inneblåst noen døgn på det som skulle vært et kort besøk til Antiparos.  Men hadde flaks og rakk flyet fra Paros til Athen, super retur. Helgardering! - Naxos lokker fortsatt. Men ikke for en ukestur. Mye tid forsvinner i reising og venting. Og venting. Da heller Kalymnos eller en annen mer lett tilgjengelig øy.

Charter e r praktisk når en reiser alene til et nytt sted for første gang. Drar du, vil du i hvert fall ikke bli skuffet over Naxos - bildene og reisebeskrivelsene her lyver ikke. Så mye å se og oppleve, herlige strender og gåmuligheter, lokalbusser, koselige tavernaer.
God tur ! (og takk for de fine trådene dine)

Utlogget JohnS

  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Re: Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmå
« Svar #10 på: 24. aug 10, 23:23:53 »
Vi hadde som sagt to uker på oss, men med bare en uke, ville vi nok vært betenkt på å \"kaste bort\" så mye i lite interessant reisetid.  Og med respekt å melde... ...    Naxos var et fint sted, men det finnes mange andre steder som er  like bra, og tilgjengelig med direktefly...........  

Og da får jeg bare ta mot kjeften fra Naxos-entusiastene....    :blackeye:
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget Anders

  • Innlegg: 11042
   • Vis profil
Erfaringer med chartertur til Naxos?- og andre spørsmål..
« Svar #11 på: 24. aug 10, 23:43:21 »
Hehe... skal ikke kjefte på deg, eg! :-)
Bare bra at der kommer ulike synspunkter frem.
Nå vet ikke jeg når flyet går fra Oslo til Santorini, men vil anta at du når Blue Star med god margin? Billettene kun-fly går iallfall for 1450 kr nå... mindre neste uke? Og er enig i at havnen Athinios på Santo ikke er noe sted man drømmer om, akkurat... (måtte være mareritt-versjonen det da!) Men det går fint an å tilbringe ett par timer der med litt god mat og drikke mens man kjenner på varmen og feriefølelsen og kanskje tilogmed kommer i snakk med folk rundt seg?
Uansett... og da mener eg nesten totalt uansett!- så hadde eg stått over Alexander eller andre fancy reiseselskapsløsninger på den der transporten. Det går slett ikke kjappere og det er slett ikke noe bedre... de to timene med BS opp fra Santo er jo ren hygge :-)
Nå er eg vel kanskje litt \"biased\" i mitt syn, siden eg har har reist så mange ganger \"kun fly\", men eg tenker egentlig ikke på Alexander eller andre løsninger lengre. Og du har antagelig god tid til å kjøpe billett nedi havnen, og kan følge strømmen ombord (den er ikke så veldig stor og sterk uti september :-) )
Finne deg et Naxos-rom på forhånd, eller vente til du stiger i land og se etter da. Min faste vertinne Sofia hadde desverre ikke rom ledig før 18.sept, men i det strøket er det ikke noe problem uansett.

 

Hjelp vedr bestilling av fly fra Athen til Paros eller Naxos sommerferie 2018

Startet av Thine

Svar: 3
Visninger: 1342
Nyeste innlegg 01. aug 17, 05:12:45
by Frynse
Deres beste opplevelser på Paros, Naxos, Santorini og Milos

Startet av carolineogmaren

Svar: 11
Visninger: 11847
Nyeste innlegg 05. jun 13, 19:33:13
by carolineogmaren
ferge Kreta-Santorini-Ios-Naxos-Samos-Kos-Rhodos-Karpathos

Startet av Heidrun

Svar: 11
Visninger: 14632
Nyeste innlegg 29. jun 08, 05:50:09
by Heidrun
Flyrute/båtrute fra Kreta til Naxos eller Santorini

Startet av Anita

Svar: 5
Visninger: 4758
Nyeste innlegg 22. nov 08, 16:21:05
by Greece-Traveller
Går båten mellom Santorini-IOS-Naxos-Paros hver dag

Startet av Heidrun

Svar: 9
Visninger: 7138
Nyeste innlegg 20. okt 09, 20:16:09
by Anders
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bestille eller ikke? marjana pippi1 247/13 Kykladene 16. aug 18, 22:20:36 Last Post
Iraklia 2018 filhellener Ole 25/1 Små-Kykladene 16. aug 18, 21:40:46 Last Post
Athens flyplass Ole Svein~B 34273/94 Athen og Pireus 16. aug 18, 21:02:56 Last Post
4 mnd i Hellas. Trenger tips. mouche Sunniva 546/18 Flytte til Hellas 15. aug 18, 22:40:03 Last Post
Flyruter Hellas 2019 Marit Marit 105/3 Transport 15. aug 18, 11:29:43 Last Post
Få betalt for å bo på en gresk øy og passe katter marjana telma 132/1 Syros 14. aug 18, 19:03:45 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien filhellener Marit 76835/3970 Jippi! Nå reiser jeg! 14. aug 18, 16:10:04 Last Post
Kjøpe bolig på Kreta mouche Pusimal 18410/42 Flytte til Hellas 13. aug 18, 18:12:06 Last Post
Naxos 2018 Fia Ole 178/1 Naxos 11. aug 18, 15:33:23 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas SKALA POTAMIA, THASSOS fila fila 72335/168 Hellas generelt 10. aug 18, 10:25:52 Last Post
Korintkanalen Admirala Risberg 149/4 Reisetips og spørsmål 09. aug 18, 15:09:15 Last Post
Er Hellas "syden"? mouche Ole 60026/171 Hellas generelt 09. aug 18, 07:38:04 Last Post
Kythira, en av de i ioniske øyer Heidrun ElisabethIhme 20788/46 Ioniske øyer 08. aug 18, 23:04:11 Last Post
Aqua Paros Ole Ole 65/0 Paros og Antiparos 08. aug 18, 20:52:26 Last Post
SUOMI -FINLAND 100 år av självständighet. Risberg ROLLE 622/3 Alt annet 08. aug 18, 13:35:48 Last Post
Kirken Kiomiti marjana marjana 134/2 Syros 08. aug 18, 08:11:20 Last Post
Hilsen fra fargeglade Paleochora ! Kritios Kritios 222/4 Hilsen fra Hellas 06. aug 18, 20:38:27 Last Post
Lefkada el zakynthos filhellener lundmor 415/9 Reisetips og spørsmål 06. aug 18, 18:46:52 Last Post
Cøliaki Frynse Sunniva 172/1 Mat og drikke 03. aug 18, 21:36:23 Last Post
Store skogbranner på Attika og nord for Aten Kritios marjana 679/15 Hellas generelt 03. aug 18, 12:50:54 Last Post
Er det så galt på Kos ? Risberg Kritios 203/1 Dodekanesene 02. aug 18, 13:57:27 Last Post
Hvor mye penger kan dere greie dere med på 14 dager i Hellas Risberg Heidrun 35336/64 Hellas generelt 02. aug 18, 13:33:38 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? Heidrun KnutB 30167/60 Hellas generelt 01. aug 18, 16:04:55 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 401/4 Hellas generelt 01. aug 18, 13:03:25 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Kritios marjana 754/8 Transport 01. aug 18, 11:07:05 Last Post
Presentasjon av medlemmene Risberg Ole 38156/57 Om forumet 01. aug 18, 10:22:30 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Kritios Risberg 233/5 Reisetips og spørsmål 31. jul 18, 21:02:28 Last Post
Hvorfor så harde senger ? Risberg Frynse 598/4 Reisetips og spørsmål 31. jul 18, 10:14:34 Last Post
Måneformørkelsen nå i kveld fra Kreta. Kritios Kritios 235/4 Hilsen fra Hellas 28. jul 18, 08:19:23 Last Post
Hellasforum, - og Hellasforum marjana kaka 67070/122 Om forumet 24. jul 18, 22:35:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
4 mnd i Hellas. Trenger tips. mouche Sunniva 546/18 Flytte til Hellas 15. aug 18, 22:40:03 Last Post
Flyruter Hellas 2019 Marit Marit 105/3 Transport 15. aug 18, 11:29:43 Last Post
Kjøpe bolig på Kreta mouche Pusimal 18410/42 Flytte til Hellas 13. aug 18, 18:12:06 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas SKALA POTAMIA, THASSOS fila fila 72335/168 Hellas generelt 10. aug 18, 10:25:52 Last Post
Korintkanalen Admirala Risberg 149/4 Reisetips og spørsmål 09. aug 18, 15:09:15 Last Post
Er Hellas "syden"? mouche Ole 60026/171 Hellas generelt 09. aug 18, 07:38:04 Last Post
Lefkada el zakynthos filhellener lundmor 415/9 Reisetips og spørsmål 06. aug 18, 18:46:52 Last Post
Cøliaki Frynse Sunniva 172/1 Mat og drikke 03. aug 18, 21:36:23 Last Post
Store skogbranner på Attika og nord for Aten Kritios marjana 679/15 Hellas generelt 03. aug 18, 12:50:54 Last Post
Hvor mye penger kan dere greie dere med på 14 dager i Hellas Risberg Heidrun 35336/64 Hellas generelt 02. aug 18, 13:33:38 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? Heidrun KnutB 30167/60 Hellas generelt 01. aug 18, 16:04:55 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 401/4 Hellas generelt 01. aug 18, 13:03:25 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Kritios marjana 754/8 Transport 01. aug 18, 11:07:05 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Kritios Risberg 233/5 Reisetips og spørsmål 31. jul 18, 21:02:28 Last Post
Hvorfor så harde senger ? Risberg Frynse 598/4 Reisetips og spørsmål 31. jul 18, 10:14:34 Last Post
Våre bosteder i Hellas MARTHA CHRISTOU'S STUDIOS I PARGA fila fila 29576/69 Rom/studios/hotell 22. jul 18, 22:05:53 Last Post
Se opp for uspesifisert kaka kaka 938/11 Reisetips og spørsmål 18. jul 18, 20:00:04 Last Post
Anna Vissi på Syros! marjana marjana 168/0 Musikk 15. jul 18, 16:09:46 Last Post
Norwegian har lagt ut... marjana filhellener 722/9 Transport 08. jul 18, 21:03:53 Last Post
Athen Airport Bus marjana Marit 472/2 Transport 08. jul 18, 01:46:18 Last Post
REBUS 18 LØST fila fila 484/8 Hellas generelt 05. jul 18, 10:41:10 Last Post
leie bil Preveza mouche marit.bjørnholt-skogstad 895/10 Reisetips og spørsmål 02. jul 18, 20:11:08 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 583806/1438 Hellas generelt 01. jul 18, 13:00:49 Last Post
Yanis Varoufakis marjana marjana 261/0 Litteratur 30. jun 18, 21:38:51 Last Post
Astypalea Lous Runar Solvik 2708/8 Reiseskildringer 29. jun 18, 22:00:00 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 6383/52 Kreta 24. jul 18, 16:21:55 Last Post
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 621/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 806/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 339/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2510/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 905/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 1381/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2939/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1280/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1388/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3498/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1886/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 6074/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1605/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8774/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3642/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2623/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 4772/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1982/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1708/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2576/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2617/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 18121/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2461/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2929/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4630/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 21706/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 14008/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 65688/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 28072/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 22306/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 17092/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18659/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 32618/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12933/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17590/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 97560/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16583/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24870/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10861/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 17982/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22320/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 16206/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36542/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17752/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 35149/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 56503/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 48736/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 48415/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19667/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10496/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20891/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2503/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4277/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9224/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 10147/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8336/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9476/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 11059/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12348/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9625/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14722/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 16070/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 13108/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 11009/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11391/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 11026/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13461/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 37204/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11652/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13526/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 16069/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20555/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12713/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9996/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Athens flyplass Ole Svein~B 34273/94 Athen og Pireus 16. aug 18, 21:02:56 Last Post
Er dette normalt? Admirala Ole 314/7 Athen og Pireus 23. jul 18, 21:50:03 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 493/4 Athen og Pireus 20. jul 18, 11:40:49 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 57074/251 Fastlandet og Peloponnes 18. jul 18, 20:14:39 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 490331/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 268/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11905/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1880/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 154035/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 858/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 17305/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1806/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 992/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1802/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 232970/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 3242/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 3260/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1996/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 6023/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1430/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 4055/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9886/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4899/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1597/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1750/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 487/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 624/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1244/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 19669/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3313/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1993/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2757/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9520/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 7237/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5264/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7547/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8698/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5451/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7573/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10576/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 11001/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 13180/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25977/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 19691/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 91366/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 13165/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12554/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 10144/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 48175/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14737/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 13107/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 10017/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19856/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 270026/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 9943/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22437/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 14320/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18381/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 15008/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 19294/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23740/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19848/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 55682/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11845/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 53347/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 27200/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 48157/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18960/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 9009/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13861/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17788/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 13064/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24264/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11610/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 61087/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 22055/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2692/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11881/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1970/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 19130/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 61328/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11321/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4699/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 15493/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4613/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1415133/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16579/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8367/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 11183/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9554/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 39413/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10325/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9728/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 198652/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8317/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8579/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 9048/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23773/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 58196/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18964/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos 2018 Fia Ole 178/1 Naxos 11. aug 18, 15:33:23 Last Post
Naxos i kveld kaka Ole 143/1 Naxos 22. jul 18, 21:23:36 Last Post
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 2319/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3774/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1885/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1561/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2375/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6833/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 9257/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2301/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2291/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 6187/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4245/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 8053/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4961/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4797/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14756/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3365/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 4017/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3760/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3775/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25721/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12349/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8661/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15943/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Aqua Paros Ole Ole 65/0 Paros og Antiparos 08. aug 18, 20:52:26 Last Post
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 290/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3823/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 24072/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1357/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 38530/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9520/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2467/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4326/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45591/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7583/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11994/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2957/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5714/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5638/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5241/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 10273/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5579/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 24776/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13822/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 10019/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 12000/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13722/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 50214/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37648/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Back to top