*

Skrevet av Emne: Korfu september 2011 - Nu også i farger  (Lest 8167 ganger)

Utlogget JohnS

 • Topic starter
  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Korfu september 2011 - Nu også i farger
« på: 05. okt 11, 19:37:55 »
En fin tur i bil over fjellet, og overnatting hos gode venner ikke så langt fra Gardermoen, som hadde tromma sammen en gammel felles vennegjeng til en meget hyggelig lørdagskveld. Det ble en utrolig flott ekstrabonus som en start på turen vår, og søndag ble vi så kjørt til flyplassen.
Flygelederstreik ett eller annet sted i Hellas skapte ringvirkninger, men heldigvis ikke mer enn et par timers forsinkelse.  Gleden over å stige om bord i vårt etterlengtede transportmiddel, ble fort og brutalt dempet da vi klemte oss inn i våre anviste seter.  Ved bestilling av framtidige reiser, kommer vi nok  til å hoppe kjapt over de alternativene som går med Thomas Cook.  Det var mildt sagt trangt! Setet foran meg lot seg ikke låse i opprett stilling, så jeg satt hele veien med passasjeren foran bokstavelig talt liggende i fanget mitt”¦”¦ For oss som er mer “velbygde” enn gjennomsnittet, har innføringen av Novair Easy og SAS charter pluss vært en velsignelse.  Vi vil ha komfort på turen, og er villig til å betale for det innen rimelighetens grenser, så inntil TC finner på noe lurt, får de fly uten oss.
Humøret steg igjen da vi kom ut på flyplassen i Korfu, og ble møtt av en nattetemperatur som var det vi hadde drømt om gjennom måneders vestlandsk “sommervær”.  En god halvtimes busstur på veier som ble mer og mer bratte og svingete jo nærmere vi kom målet, Agios Gordis på vestkysten, la ingen demper på stemningen.
Vi fikk anvist veien de 400 meterne fra buss-stoppet til hotell Nereides, og la trøstig i vei med bagasjen ned hovedgata, inn på en vei som nærmest var en sti, over kirketrappa, og så var vi der.  Litt leiting etter det skapet hvor vi skulle finne nøklene gikk greit, og alle vi norske fant nøkkel og rom uten problem.  Opp på rommet og ut på balkongen, hvor vi ikke kunne se havet, men hørte bølgene skvalpe like nedenfor.  Alt var stengt i byen, så vår medbrakte Jägermeister fra Gardermoen måtte vikariere som velkomst-ouzo der vi satt og satt på balkongen og nesten ikke hadde hjerte til å gå og legge oss.
Morgenen etter dro vi fra gardinene, og det Joniske hav åpenbarte seg, med en flott sandstrand like utenfor vinduet, og spennende klippeformasjoner i endene av stranda.  Under frokosten møtte vi Agios Gordis’ svøpe og forbannelse, vepsen, som opptrådte over alt i store mengder.  Heldigvis hadde vi på vår vei nedover ett eller annet sted røska med oss en boks Fanta, som var blitt stående halvdrukket på balkongen kvelden før.  Vi oppdaget at denne var som en magnet på vepsen, som krøp nedi og forsynte seg, og en god del av dem ble værende der nede.  Boksen ble plassert så langt ute på venstre ving av balkongen som mulig, og sparte oss for mye plager, særlig da vi kompletterte med en klatt syltetøy på høyrevingen.  Vepsen var irriterende, men ikke aggressiv, så selv om vi var omgitt av veps ved alle måltider, ble ingen av oss stukket, og vi hørte heller ikke om andre som fikk vepsestikk.
En doven dag, varmt og lummert, så jeg satt mest i skyggen, mens min bedre halvdel holdt seg i eller nær et hav som var oppvarmet av mange måneders sol.  I kveldinga skya det til, og så brakte det løs med et fascinerende tordenvær.  Da vi skulle ut til middag, ble hele området mørklagt, så det meste av byen ble stengt.  Vi karra oss inn på en taverna, og fikk beskjed om at de kunne ikke tilby full meny når det gjaldt varmrettene.  Nærmere utspørring viste at de kunne tilby spaghetti og ”¦  ja, mer spaghetti.  Dette fristet ikke, så vår første festmiddag i Hellas ble resten av brødet fra frokosten med salami og ost, på balkongen.
Dagen etter opprant med mer regn og torden, så vi tusla rundt mellom bygene og gjorde oss kjent og tok det ellers med ro.  Vi kryssa fingrene for at lyset skulle holde, og denne kvelden ble det en omsider en skikkelig middag. 
Morgenen etter hadde det klarna opp, og så hadde vi 12 dager som var like stabile som sommeren hadde vært her vest.  Men i stedet for dag etter dag med gråvær og byger, hadde vi 28 grader komma litt som max-, og 21 som min-temperatur hver eneste dag.  Det rare var at det ble ikke kjedelig en gang”¦..
Agios Gordis er en liten by som er bygget opp rundt en flott strand, stort sett.  Kanskje ikke alle er enige, men vi kommenterte flere ganger at det var synd at ikke denne stranda og hotellet var plassert i eller ved en by med mer sjarm og atmosfære.  Byen bestod stort sett av ei enkel gate på 2 - 300 meter fra buss-stoppet til stranda.  Svært lite sidegater å rusle i. I gata fans det nesten bare tavernaer, supermarkeder og noen barer hvor de mange engelske turistene kunne se rugby-kamper på TV om formiddagene og fotball om kvelden, mens de drakk engelsk øl. Hvis man liker motbakker i varmen - veldig bratte motbakker - var det en del fine turmuligheter.  Tavernaene hadde jevnt over høy kvalitet, men bar  - med et par unntak - mer preg av effektivitet og profesjonalitet enn av sjarm og miljø.  Etter at vi de to siste turene har vært på Kreta, opplevde jeg folk på Korfu som mye mer reserverte og vanskelige å komme inn på.   
Øya Korfu var ganske spennende, særlig Korfu by.  Den var en fascinerende blanding av det greske vi har sett så mange andre steder, og noe helt annet, sikkert med bakgrunn i påvirkningen fra Italia og England.   Gamlebyen kunne nesten vært i Rethymnon, men så kom vi plutselig ut fra de trange gatene og ut på et åpent område med cricket-bane (!), et kongelig slott og en stor åpen park.
Vi tok en del turer med lokalbusser, som var av høy kvalitet, med AC og turbuss-seter.  Nordover langs vestkysten var det utrolig vakkert mange steder, bl.a. rundt Paleokastritsa, hvor turismen setter sterkt preg på selve byen.  Vakre viker med flotte strender, utrolige fjellformasjoner og grotter, som bare kan ses fra sjøsiden.  Små båter gikk en tre kvarters runde hele tiden, så det var sjelden mer enn 5 - 6 minutter å vente på en tur.  Høres “turistisk” ut, og det var det, men uten tvil verdt de få Euroene turen kosta. På mange måter var den lille båtturen ett av høydepunktene i hele ferien.
Konklusjonen er noe sånt som at vi hadde en kjempefin ferie på ei kjempefin øy, men sitter med en følelse av at nå har vi vært der, og at det ikke er stedet som kommer høyst på må-tilbake-dit-lista vår.

PS Jeg skulle være avansert denne gangen og legge inn noen bilder, men ett eller annet gikk skeis, og nå gidder jeg ikke prøve mer i kveld.  Får heller sende bildene med separat post hvis jeg får det til en gang inspirasjonen tar tak i meg igjen
« Siste redigering: 06. okt 11, 17:55:00 by JohnS »
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget kaka

  • Innlegg: 9070
   • Vis profil
Sv: Korfu september 2011
« Svar #1 på: 05. okt 11, 20:25:38 »
Det er alltid artig å lese det du skriver fra deres reiser, - og veldig fint med litt detaljinformasjon fra Korfu, JohnS
KariK

Utlogget Frost

  • Innlegg: 627
   • Vis profil
Sv: Korfu september 2011
« Svar #2 på: 05. okt 11, 23:21:41 »
Tusen takk for fyldig rapport. Håper det kommer bilder også. :)

Utlogget filhellener

  • Innlegg: 3030
   • Vis profil
Sv: Korfu september 2011
« Svar #3 på: 06. okt 11, 00:06:22 »
Både trivelig og nyttig å lese skildringen av Korfuferien deres, JohnS  :)

Trivelig fordi du skriver så levende og godt  :-- ;D

- og nyttig fordi jeg hittil ikke har besøkt Korfu,
- og Ag. Gordis er stedet jeg har vurdert å bo o m jeg s k u l l e reise til Korfu  :)
Nå er jeg ikke så sikker på det lenger  :-\

- tror heller det får bli en tur til Lesvos igjen jeg, bl.a. noen dager på Micaelia, d e r  var  det bra  ^-^
Kari

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Sv: Korfu september 2011
« Svar #4 på: 06. okt 11, 01:20:13 »
Gleder meg som vanlig over din forteller-evne, JohnS  :)
 Jeg har vært på Korfu to ganger. Det er lenge siden nå, men husker øya som spesielt frodig, og med koselige fjell-landsbyer. Vi kjørte også rundt i det vakre nordlige området, langsmed Paleokastritsa og videre opp til bl.a Kassiopi og Sidhari. Den gang var Kassiopi en trivelig liten by å rusle rundt i, og sistnevnte ganske så speiell med sine klippe/grotteformasjoner med deilige sandstrender innimellom.
Jeg føler også at jeg har "sett og gjort" Korfu etter to besøk (siste gang i sør). Øya er absolutt verd et besøk, men jeg ville nok heller ikke valgt Agios Gordis.
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget JohnS

 • Topic starter
  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Sv: Korfu september 2011
« Svar #5 på: 06. okt 11, 13:37:42 »
Utsikten fra balkongenOg utsikten på et annet tidspunkt.  Jeg tror jeg tok hundrevis av bilder av solnedgang og kveldshimmelLitt av det kongelige slott i Korfu byOg fra Gamlebyen
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget kaka

  • Innlegg: 9070
   • Vis profil
Sv: Korfu september 2011 - Nu også i farger
« Svar #6 på: 06. okt 11, 20:15:16 »
Ikke så rart du tok "hundrevis" av bilder, med slike solnedganger. Utrolig fascinerende!
Det siste bybildet vekker minner fra en tur der, for lenge siden.
jeg likte godt Korfu by, (men har fått bekreftet at Ag. Gordis ikke er stedet for meg)
KariK

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Sv: Korfu september 2011 - Nu også i farger
« Svar #7 på: 07. okt 11, 18:21:34 »
Ja, man kan bli ganske "hekta" på å ta solnedgangsbilder, særlig når de er så vakre som dette  :D 
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget JohnS

 • Topic starter
  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Sv: Korfu september 2011 - Nu også i farger
« Svar #8 på: 07. okt 11, 18:31:34 »
Vi har etter hvert fått ganske innarbeidede vaner på turene våre, og en av dem er å sette oss ned på vår balkong ved halv-åtte- åtte-tiden og slappe av med en ouzo og noen olivener og nøtter før vi gjør oss klar til å gå ut til middag.  Når både timing og retning er så perfekt i forhold til solnedgangen som denne gangen, var det ganske enkelt umulig å la fotoapparatet ligge i fred..   :)
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget Frost

  • Innlegg: 627
   • Vis profil
Sv: Korfu september 2011 - Nu også i farger
« Svar #9 på: 08. okt 11, 00:29:09 »
Nydelige Bilder! For en beliggenhet på hotellet! Fantastisk! Takk for titten. Agios Gordis ser veldig flott ut, men er nok ikke det rette for oss heller.

 

Tre uker og tre dager... Kykladene september 08

Startet av Anders

Svar: 0
Visninger: 1862
Nyeste innlegg 13. okt 08, 10:01:41
by Anders
Tjorvens lille rundreise, Kykladene juni 2011

Startet av Tjorven

Svar: 29
Visninger: 12942
Nyeste innlegg 12. jul 11, 22:35:28
by kaka
To av tre uker...september 2007... kap 1.

Startet av Anders

Svar: 0
Visninger: 1973
Nyeste innlegg 03. jul 08, 18:49:59
by Anders
To av tre uker...september 2007... kap 6

Startet av Anders

Svar: 0
Visninger: 1672
Nyeste innlegg 04. jul 08, 06:37:16
by Anders
To av tre uker...september 2007... kap 11

Startet av Anders

Svar: 0
Visninger: 1497
Nyeste innlegg 06. jul 08, 06:14:33
by Anders
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili Diddi Magnolia 477745/1582 Peloponnes 25. mai 18, 22:58:21 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Fia Heidrun 4683/47 Kreta 25. mai 18, 20:28:32 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 599/12 Peloponnes 25. mai 18, 16:31:57 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas HERAION SAMOS fila fila 68023/157 Hellas generelt 25. mai 18, 11:27:00 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 10768/18 Athen og Pireus 24. mai 18, 19:58:30 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 172507/328 Hellas generelt 24. mai 18, 17:41:38 Last Post
Problemer med innlogging? kaka kaka 84/2 Om forumet 24. mai 18, 10:48:55 Last Post
Våre bosteder i Hellas CLIFF BAY HOTEL PALEROS fila fila 27604/63 Rom/studios/hotell 22. mai 18, 14:08:05 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 52544/243 Fastlandet og Peloponnes 21. mai 18, 16:12:41 Last Post
Noen som har tips til bosted i Rethymno? dagstaalesen@hotmail.com Gyda 97/1 Rom/studios/hotell 21. mai 18, 11:32:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas Heidrun Heidrun 208/8 Flytte til Hellas 20. mai 18, 22:57:10 Last Post
sitia eller zakynthos for barnefamilie? mouche lundmor 348/6 Reisetips og spørsmål 20. mai 18, 09:41:34 Last Post
Agistri Svein~B Svein~B 8826/63 Saroniske øyer 17. mai 18, 20:09:10 Last Post
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12546/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 441/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
Noen som har tips til Øyhopping? mouche Gyda 333/4 Reisetips og spørsmål 15. mai 18, 17:08:55 Last Post
REBUS 15 LØST fila fila 123/2 Hellas generelt 15. mai 18, 11:27:59 Last Post
Tilos Tonelf Tonelf 148/0 Dodekanesene 12. mai 18, 11:56:45 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 2530/15 Egina 07. mai 18, 19:46:59 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1880/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
REBUS 14 LØST fila fila 211/2 Hellas generelt 06. mai 18, 17:38:07 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 441/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Fia Marit 76575/3957 Jippi! Nå reiser jeg! 01. mai 18, 11:43:58 Last Post
Vila i frid Inge Anders Riitta 21317/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 2068/14 Transport 27. apr 18, 19:05:47 Last Post
Attica (BS) overtar Hellenic Anders Anders 203/0 Transport 27. apr 18, 17:05:59 Last Post
Ny (mai 2018) hurtigbåt mellom de joniske øyer espeno espeno 433/6 Ioniske øyer 27. apr 18, 10:30:07 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 444/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Erikoussa, Othoni og Mathraki stein stein 1797/14 Ioniske øyer 25. apr 18, 17:39:05 Last Post
Orchis italica (naked man orchis/Italian orchis på engelsk) espeno espeno 235/0 Gresk natur 25. apr 18, 11:13:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Magiske øyeblikk i Hellas HERAION SAMOS fila fila 68023/157 Hellas generelt 25. mai 18, 11:27:00 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 172507/328 Hellas generelt 24. mai 18, 17:41:38 Last Post
Våre bosteder i Hellas CLIFF BAY HOTEL PALEROS fila fila 27604/63 Rom/studios/hotell 22. mai 18, 14:08:05 Last Post
Noen som har tips til bosted i Rethymno? dagstaalesen@hotmail.com Gyda 97/1 Rom/studios/hotell 21. mai 18, 11:32:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas Heidrun Heidrun 208/8 Flytte til Hellas 20. mai 18, 22:57:10 Last Post
sitia eller zakynthos for barnefamilie? mouche lundmor 348/6 Reisetips og spørsmål 20. mai 18, 09:41:34 Last Post
Noen som har tips til Øyhopping? mouche Gyda 333/4 Reisetips og spørsmål 15. mai 18, 17:08:55 Last Post
REBUS 15 LØST fila fila 123/2 Hellas generelt 15. mai 18, 11:27:59 Last Post
REBUS 14 LØST fila fila 211/2 Hellas generelt 06. mai 18, 17:38:07 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 2068/14 Transport 27. apr 18, 19:05:47 Last Post
Attica (BS) overtar Hellenic Anders Anders 203/0 Transport 27. apr 18, 17:05:59 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 444/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Arctic spiseri - Gresk mat i Stavanger anemos anemos 300/0 Mat og drikke 24. apr 18, 20:03:01 Last Post
REBUS 13 LØST fila fila 323/3 Hellas generelt 24. apr 18, 09:16:07 Last Post
Ferge Kalamata - Kreta ? Kritios Lavendel 243/3 Transport 23. apr 18, 11:37:57 Last Post
Aqua Jewel solgt? Svein~B marjana 236/3 Transport 22. apr 18, 12:55:54 Last Post
Greske katter kaka marjana 200022/503 Hellas generelt 19. apr 18, 13:44:05 Last Post
Øyhopping med utgangspunt fra Kastellorizo stein Heidrun 453/1 Reisetips og spørsmål 19. apr 18, 09:58:31 Last Post
REBUS 12 LØST fila fila 405/4 Hellas generelt 17. apr 18, 09:28:43 Last Post
Paros eller Thassos fila Bubbli 278/1 Reisetips og spørsmål 16. apr 18, 15:12:27 Last Post
Dine favorittøyer 2014: Småprat og diskusjon Ole Ole 13733/23 Mitt favorittsted 13. apr 18, 18:12:30 Last Post
Seilferie i Kykladene marjana Sofusjanne 1596/8 Seiling 12. apr 18, 21:41:03 Last Post
Hellas i pressen anemos operafantomet 569279/1435 Hellas generelt 12. apr 18, 14:32:17 Last Post
REBUS 11 LØST fila fila 389/2 Hellas generelt 12. apr 18, 07:19:58 Last Post
God påske! kaka marjana 929/6 Hellas generelt 08. apr 18, 18:34:31 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Fia Heidrun 4683/47 Kreta 25. mai 18, 20:28:32 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1880/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 441/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 705/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2350/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 931/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1023/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3015/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1516/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 5426/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1286/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8314/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3105/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2267/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 3952/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1679/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1430/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2156/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2217/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 16526/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2100/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2579/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 3797/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2738/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 4526/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4092/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 20982/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13598/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 52467/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 27222/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 21564/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 16273/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18245/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 31687/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12561/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17053/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 95381/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16070/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24089/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10551/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 16920/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 21824/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 15298/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 35619/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17109/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 34238/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 55223/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 47599/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 47231/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19157/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10120/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20399/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2146/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3989/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8877/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9603/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7980/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9149/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10758/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11948/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9331/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14108/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 15315/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12656/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10499/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11042/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10639/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13014/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 36257/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11262/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13047/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15400/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20039/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12235/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9657/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili Diddi Magnolia 477745/1582 Peloponnes 25. mai 18, 22:58:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 599/12 Peloponnes 25. mai 18, 16:31:57 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 10768/18 Athen og Pireus 24. mai 18, 19:58:30 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 52544/243 Fastlandet og Peloponnes 21. mai 18, 16:12:41 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 441/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 14615/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1347/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 670/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1333/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 225411/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2491/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 2657/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1635/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 4794/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1120/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 3404/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9336/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4472/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1294/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1443/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4412/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 4222/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 45252/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 2068/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 4431/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 334/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 996/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 18941/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 2829/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1721/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2482/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9069/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 6542/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 4804/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 6851/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8340/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5154/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7278/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10211/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10361/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 12726/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25480/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 18986/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 88777/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 12739/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12189/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9750/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 46917/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14193/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 10313/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12546/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9663/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19159/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 264447/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 8896/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 21874/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13789/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17924/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14492/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 18667/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23254/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19162/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 54109/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11477/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 52130/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 26579/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 46977/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18386/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8705/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13443/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17215/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12632/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23825/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11107/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 59832/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 21317/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2272/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11493/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1611/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 18247/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 59628/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 10790/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4311/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 14545/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4347/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1383216/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16035/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8097/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10794/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9242/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 38381/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9990/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9453/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 194914/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7995/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8326/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8744/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23202/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 56936/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18383/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 1391/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3184/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1566/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1308/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1995/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6306/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 8738/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1979/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1956/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 5761/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3993/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7479/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4660/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4431/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14260/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3101/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3548/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3461/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3495/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25010/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 11711/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8153/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15112/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15298/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8856/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3324/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 23179/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 978/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 37225/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 8855/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2170/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 3823/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 44422/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7026/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11156/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2664/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5112/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5155/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4977/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 9795/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5274/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 24035/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13354/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9460/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11430/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13255/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 48739/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 36748/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11551/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9674/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top