*

Skrevet av Emne: Plakias revisited - mai 2014  (Lest 11854 ganger)

Utlogget mouche

  • Innlegg: 1153
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #12 på: 13. jun 14, 12:44:25 »
Men hans inntekt i Norge skal vel oppgis til greske myndigheter og beskattes der?

Utlogget JohnS

 • Topic starter
  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #13 på: 13. jun 14, 22:04:48 »
Tur til Frangokastello - med en slags innlagt lunch

En av attraksjonene på sørsiden av Kreta er Frangokastello, som vi har besøkt flere ganger, men som var jomfruelig område for våre medreisende.  En dag det blåste for mye til at strandlivet var helt behagelig, bestemte vi oss for å kjøe de tre milene dit, og kombinere med lunch underveis.
Vi hadde bestemt oss for en taverna som ligger som et ørnerede på en knaus, med utrolig utsikt både vestover og østover kysten, og med hele det libyske hav brettet ut under tavernaen.
Vi stoppet ved tavernaen, og om det hadde blåst i Plakias, var det bagateller mot vinden her.  En unggutt kom og hjalp oss med å få åpen en sidedør, så vi kom oss inn,  Hoveddøren var behørig lukket og låst.  Vel inne ulte vinden i alle kanter som et middels kirkeorgel med sterkt behov for stemming.  Unggutten var alene der, og hadde nok ikke ventet gjester, og han virket litt tafatt og usikker på hvordan han skulle håndtere oss.  Da han skjønte at vi ikke bare skulle ha noe å drikke, men faktisk ønsket mat, skiftet utrykket fra tafatt til skrekkslagent.  «Jeg må ringe Mama», sa han, og så ikke mindre skrekkslagen ut da Mama ikke svarte på hans gjentatte anrop. Til sist fant han ut at han fikk gjøre det beste ut av det, og utstyrte oss med en kikkert og sendte oss ut for å beundre utsikten.  Verandaen mot havet lå på lesiden, så det var slett ikke ubehagelig der ute.

http://hellasforum.net/index.php?action=dlattach;topic=9328.0;attach=71747;image
Da vi kom inn igjen, hadde han tatt alle sine fem gryter ut av kjølen, og plassert dem på rekke på komfyren, så vi kunne velge hva vi ville ha. Vi løftet på lokk og bestemte oss for ei lammegryte, som prompte ble satt på plata for oppvarming. Gutten foreslo en salat i tillegg, noe vi syntes hørtes greit ut, og vi tok en ny tur på verandaen mens han nå - med litt større selvtillit, så det ut til - gikk i gang med å forberede måltidet.
Måltidet ble servert, og på et fat lå fire enorme kjøttbiter fra ryggen på et lam.  Vel, størrelsen indikerte klart at «lammet» nok hadde vært gjennom  stemmeskiftet for lengst, og hadde slått om til voksen bræking.  Bitene var store, men kjøttmengden varierte stort.  To av bitene inneholdt omtrent bare fett, en av dem hadde litt kjøtt i tillegg, og en av damene fikk jack-poten, med kjøtt nok til både seg selv og en til på sin knok.  Men kjøttet var mørt og velsmakende, og salat og brød friskt tilbehør, og ikke minst:  Også her var det sausen som var best..
Det var ikke før etterpå at vi innså at disse bitene ikke var beregnet som serveringsstykker, men at meningen nok var å skjære kjøttet av beina etter koking og dandere det vakkert på serveringsfatet, noe vår vikarierende vert ikke hadde fått med seg.  De fleste av bitene hadde nok helt eller delvis vært under kniven kvelden i forveien.  Selvfølgelig var det klar grunn til å klage på maten, men vi var passe mette, og hadde hatt det artig,, så sjelden har vel en lettet unggutt fått så bra tips etter et slikt lite vellykket måltid..  Vi visste allerede at dette var en opplevelse vi kommer til å mimre om på framtidige turer, og det er da verdt noe, det også!
(Dette kan kanskje også være et sted å oppsøke for dem som ser på Kreta som en altfor strømlinjeformet turistmaskin ..  )


Vi fortsatte vår ferd mot Frangokastello, ei borg fra 1300-tallet hvor bare de ytre murene står igjen.  Vi var faktisk så godt som alene, og mens de andre tok rundturen innom utstillinger i tårnet og andre krikr og kroker, satte jeg meg ned og fant roen.  Jeg blir ikke så imponert av gamle bygninger lengre, men jeg synes det er spesielt å sitte alene og fundere over ting som har skjedd på stedet.  Det var nesten utrolig på en slik fredelig dag å tenke seg de grufulle hendelsene der i 1828, på selveste 17.mai, da 340 av 600 beleirede grekere ble massakrert innenfor disse murene, og sikkert minst like mange av de angripende 6000 tyrkere mistet livet.  Forbindelsen til 17. mai var jo spesiell, da den greske frigjøringskrigen ikke var så lenge etter vår egen adskillig fredeligere frihetskamp  (den mest oppmerksomme leser vil se meg sitte og tenke store tanker i kroken på bildet). Tiden går fort når man sitter slik og filosoferer, så det var snart på tide å trille hjemover igjen.  Det er ei flott strand ved Frangokastello, men det blåste fremdeles slik at badeliv var utenkelig.

De to nederste bildene er utsikten fra vår lunch-taverna.  Det skjedde visst noe... igjen.. *sukk*
« Siste redigering: 14. jun 14, 00:09:37 by JohnS »
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget Ninette

  • Innlegg: 985
   • Vis profil
   • www.rundtomkring.no
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #14 på: 15. jun 14, 13:39:32 »
Det er skikkelig artig å følge deg i ferien din.
Du har ordet i din makt, og med en stor porsjon humor og litt selvironi, er dette fornøyelig lesing.
Jeg gleder meg til fortsettelsen :-)

Det var forresten interessant å høre om grekeren som jobbet i Norge i vinter. Jeg tror ikke vi fullt ut fatter hvor godt vi har det i Norge i forhold til mange andre som lever under helt andre forhold, en kort flyreise unna oss.
Rundtomkring - Ekte turglede
www.rundtomkring.no

Utlogget kari

  • Innlegg: 748
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #15 på: 15. jun 14, 15:05:24 »
Flott å få være med deg på tur  :D
Snille jenter kommer til himmelen, slemme jenter får det som de vil.

Utlogget JohnS

 • Topic starter
  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #16 på: 17. jun 14, 12:59:57 »
Litt mer om Plakias som turistmål

Jeg ser beskrivelsen av ferien så langt mest er om "Mennesker jeg møtte", og det illustrerer vel ganske godt hva jeg er mest opptatt av.  men det er vel på sin plass med litt "forbrukerinformasjon" om Plakias som turistmål også.  Plakias er jo en turistbym men meget solid forankret i den greske landsbygda rundt, og byen er heller ikke spesielt utvilket som turistmaskin.  Vi har ikke vært der i høysesongen, men i første og siste del av sesongen er det en ganske fredelig plett.  Vi så ingen bananbåter eller andre vannaktiviteter med høyt lydvolum, ingen strandselgere, iingen asiatiske massører eller -søser, ingen mygg.  Uten sammenligning forøvrig så eller hørte vi ikke en eneste svenske heller, og bare 2 x 2 norske damer, som muligens var de samme 2 begge gangene.  Så vi vassa ikke akkurat i skandinaver.  Mest engelske, nederlandske og tyske turister, og østeuropeerne det var en del av i fjor høst, var også fraværende.  "Syden-faktoren" var altså på et absolutt lavmål.  Plakias var på Apollo sin liste over chartermål i fjor, men ble kuttet ut i år, uten at jeg vet hvorfor.  Om det var de reisende som ikke var interessert i stedet, eller om Apollo syntes transfer'en ble for kronglete og dyr, med buss til Rethymno og drosje derfra, kan jo være det samme, stedet forsvant fra katalogen i alle fall. Dessverre.

Byen har ei laaaang og flott strand, men den delen som er nærmest sentrum, har et belte med stein fra knedybde og et par meter utover, så det kan være vanskelig å komme seg uti.  Går man litt lengre ut fra sentrum, er det kun sand.
Både østover og vestover ligger flere flotte strender på rekke og rad.  Shinaria er ei av dem vi likte best, med en brukbar taverna like ved stranden.  Det eneste problemet var at gamlefar på tavernaen var svært ivrig etter å dele ut raki til alle som kom innom, ikke bare spisegjestene, men også da jeg fikk meg en frappe, stod han der plutselig med et breddfullt glass til meg.  Heldigvis skjønte sønnen meg da jeg sa jeg kjørte bil, og kom med et fat fantastisk gode jordbær i stedet som trøst, de beste ikke-norske jordbær jeg har smakt, tror jeg...

Det er mange artige steinformasjoner på kysten her, og denne finnes noen hundre meter før man kommer ned til Shinaria.Kanskje like spesiell er denne formasjonen.  Man skal ikke kunne så veldig mye gresk for å lese navnet på stedet direkte ut fra bildetTriopetra, selvfølgelig!

Agios Pavlos er enda litt lengre øst, en veldig trivelig plass
Det går badebåter flere ganger pr. dag fra Plakias til den mest berømte av alle strendene i dette området, Prevelli, og den går innom Shinaria og et par andre fine strender, damnoni og Ammoudia, på veien.

I parantes bemerket fantes det både mellom strendene og lengre inne på land, flotte turstier, iflg vår medbrakte lidenskapelige fotgjenger.  Snart 73 og den eldste i laget, men bortsett fra noen få hviledager fikk han gjerne med et par turer på til sammen 10 - 20 km hver dag, og helst inkludert et antall høydemeter jeg blir svett og andpusten bare av å tenke på.  Med et nettbrett med nedlastede kart, hadde han ingen problemer med å finne veier og stier som var rene snarveier når han gikk, og vi kjørte bil.
« Siste redigering: 17. jun 14, 20:47:57 by JohnS »
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget kaka

  • Innlegg: 9100
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #17 på: 17. jun 14, 19:35:59 »
Det høres fristende ut, - på flere måter!
Flotte steinformasjoner.
KariK

Utlogget filhellener

  • Innlegg: 3053
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #18 på: 17. jun 14, 19:43:23 »
Det høres fristende ut, - på flere måter!
Flotte steinformasjoner.

Det e r veldig fint i Plakias m/omegn, kaka  :--
Kari

Utlogget Kritios

  • Innlegg: 590
  • www.villamarella.no
   • Vis profil
   • Villamarella.no
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #19 på: 19. jun 14, 14:41:34 »
Utreise på 17. mai

Da jeg satt og skulle bestille billetter til vår mai-tur til Chania med SAS, oppdaget jeg at det var svært liten prisforskjell mellom basisbillettene og SAS +.  En liten sjekk avslørte at med bestilling av mat i tillegg til basisbilletten, var prisforskjellen omtrent helt utjevnet, og at SAS+ var noe som lignet på deres fordums Business Class.  Pluss-billettene ble bestilt - skal det være så skal det være - og litt luksus skal man jo kunne unne seg.
Innsjekkinga på Gardermoen gikk smertefritt, men så kom første nedtur:  Våre billetter gav tilgang til «fast track» i sikkerhetskontrollen, men på en tidlig lørdag som til alt overmål var 17. mai, var Gardermoen nærmest folketom.  Vi hadde jo sett for oss å suse forbi og kaste nedlatende blikk på stakkarene i de endeløse køer i sikk og sakk, men det var jo ingen der, og for å få strødd salt i såret var den ordinære kontrollen nærmest, så vi så ikke noe poeng i å tviholde på prinsippene, og gå en omvei om «fast-track»-kontrollen.
Men da vi først kom innenfor, steg stemningen.  Vi var velkommen i SAS Lounge, i alle fall den enkleste av dem, og slo oss ned der, siden vi hadde meget god tid før flyet skulle gå.  Der var en enkel, men meget smakfull frokost-buffet dekket, og det var bare å forsyne seg av hjertets lyst.  Tappekraner for kaffe, juice, øl og vin i ulike kulører var også til vår disposisjon.  For noen var det kanskje en skuffelse at spriten ikke var tilgjengelig før kl. 13. ;-)
Og oppturen fortsatte.  Plass langt framme i flyet, prioritert ombordstigning, og godt om plass framme i flyet, slik at vi to parene fikk en hel treseter hver til disposisjon.  God mat, og  ubegrensede mengder drikkevarer av alle slag.


Mange takk for for fornøyelig lesning John: Alltrid like hyggelig å lese dine reisebrev  ;D
Angående SAS Plus så håper jeg virkelig at du har Eurobonuskort ?
Hvis du ikke har, så ken dette etterregistreres i ett halvt år.
Vi reiste ned 31. mai og hjem 14. juni, fra Stavanger via Gardermoen. med retur.
I tillegg til alt du har ramset opp ovenfor her, vanket det også 10000 bonuspoeng pr. person.
Nok til en tur-retur-reise med SAS hvor som helst innenlands i Norge, også til Svalbard.
dette er jo absolutt verd å ta med seg  ;)
Vi kan nå ønske velkommen til våre nyoppussede leiligheter i Villa Marella i Tavronitis på Kreta: http://www.villamarella.no

Utlogget JohnS

 • Topic starter
  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #20 på: 20. jun 14, 11:42:38 »
En liten oppsummering

Jeg tror jeg nevnte at det er første gang vi har reist tilbake til samme sted to ganger på rad, til og med til samme hotell.  Jeg vet ikke helt hvorfor Plakias med omegn har virket så tiltalende på oss, men vi trives utrolig godt der.  Det er nok en kombinasjon av en meget kompakt liten by som passer min begrensede kapasitet for forflytning til fots, og generelt fantastisk vennlige mennesker, noe som har blitt forsterket av at vi har møtt en del enkeltpersoner vi har fått veldig god kontakt med.  Byen har alle de tilbud vi har behov for, men er sikkert ikke noe eldorado for dem som har shopping som viktig aktivitet i ferien.
 Samtidig ligger stedet i et område hvor man innen en behagelig radius finner vakre strender, ville fjellkløfter, trivelige landsbyer og historiske steder.  Plakias har ingen "gamleby" å snakke om, ingen spesielt avanserte turisttilbud bortsett fra meget gode tavernaer, og er nokså langt fra "postkort-Hellas",  men er et vidunderlig sted å finne den greske roen, uten at man risikerer å kjede seg.

Neste tur (i september) blir til et annet favorittområde, Agii Apostoli, den fredeligste pletten på hele Chania-kysten.  Men jeg må tilstå at jeg allerede har vært inne på NAF sin ruteplanlegger og sjekket rute og avstand til Plakias, med en tanke i bakhodet om kanskje å ta en biltur med en overnatting der nede, og rekke en middag og et par luncher på Taverna Gorgona.......

Kanskje har vi etter å ha flakket rundt i de fleste deler av Hellas, både på øyer og  fastland, funnet "vårt" sted?..................
« Siste redigering: 20. jun 14, 12:45:14 by JohnS »
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

 

Høyt og lavt og Rundtomkring på Kreta - våren 2014

Startet av Ninette

Svar: 17
Visninger: 10837
Nyeste innlegg 09. jul 14, 18:49:13
by dagstaalesen@hotmail.com
Gavdos 2014

Startet av Sveinung

Svar: 0
Visninger: 4856
Nyeste innlegg 26. sep 14, 21:38:46
by Sveinung
Vandretur mai 2014

Startet av Voss

Svar: 9
Visninger: 8984
Nyeste innlegg 16. jul 17, 12:40:27
by Voss
Løst og fast fra Plakias med tilliggende herligheter - Sept 2013

Startet av JohnS

Svar: 25
Visninger: 17062
Nyeste innlegg 31. okt 13, 23:19:40
by Tjorven
Minibank Plakias?

Startet av JohnS

Svar: 4
Visninger: 3852
Nyeste innlegg 20. jun 13, 07:44:09
by mouche
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Flyruter Hellas 2019 vandrer Marit 588/6 Transport 18. sep 18, 17:48:09 Last Post
Hvor er dette nr to stein Heidrun 293/7 Hellas generelt 17. sep 18, 16:49:26 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 58337/260 Fastlandet og Peloponnes 17. sep 18, 09:04:58 Last Post
Internett, bredband/fiber tosk74 tosk74 104/2 Kreta 17. sep 18, 00:27:01 Last Post
Bestille eller ikke? pippi1 pippi1 942/23 Kykladene 14. sep 18, 21:01:47 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EN SMAK AV LEFKADA fila fila 73482/171 Hellas generelt 14. sep 18, 16:14:41 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 6955/54 Kreta 13. sep 18, 10:46:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas espeno Heidrun 1035/12 Flytte til Hellas 12. sep 18, 08:49:05 Last Post
Bursdager. Ole Pjokken 33438/2456 Yamas Bar & Taverna 11. sep 18, 20:24:03 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 536/11 Hellas generelt 11. sep 18, 14:39:24 Last Post
REBUS 19 LØST fila fila 141/2 Hellas generelt 11. sep 18, 12:46:26 Last Post
Flytte til Hellas Artemida,Nea Makri,Kifissia Admirala hfiske 205/2 Flytte til Hellas 08. sep 18, 21:30:24 Last Post
Våre bosteder i Hellas STAVROS STUDIOS & APARTMENTS, NEA SKIONI fila fila 30288/71 Rom/studios/hotell 08. sep 18, 20:35:00 Last Post
Tips/anbefalinger Zakynthos lundmor karkit 11932/21 Ioniske øyer 07. sep 18, 09:51:05 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Kritios Lavendel 1310/8 Flytte til Hellas 06. sep 18, 20:58:31 Last Post
Ikaria Fix Runar Solvik 217/1 Ikaria 03. sep 18, 09:03:57 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 586285/1445 Hellas generelt 31. aug 18, 14:01:43 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 35052/97 Athen og Pireus 27. aug 18, 11:22:46 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien stein Marit 76883/3971 Jippi! Nå reiser jeg! 25. aug 18, 19:38:05 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Risberg Risberg 779/9 Reisetips og spørsmål 22. aug 18, 13:41:23 Last Post
Amorgos med guide TOMS marjana 248/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 15:32:01 Last Post
Parga i uke 40 Heidrun Mrst 258/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 11:40:55 Last Post
Klosteret Hozoviotissa september 2017 marjana marjana 1949/11 Amorgos 21. aug 18, 01:55:33 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? bengalow KnutB 30738/61 Hellas generelt 20. aug 18, 12:59:00 Last Post
Strender uten for mange barn rundt Kalyves? LongForSun LongForSun 222/0 Chania og områdene rundt 19. aug 18, 23:19:10 Last Post
Er Hellas "syden"? Risberg Ole 60712/172 Hellas generelt 19. aug 18, 13:50:48 Last Post
Amorgos i November vandrer TOMS 246/1 Amorgos 18. aug 18, 18:26:20 Last Post
Iraklia 2018 Ole Ole 274/2 Små-Kykladene 17. aug 18, 21:23:20 Last Post
4 mnd i Hellas. Trenger tips. mouche Sunniva 958/18 Flytte til Hellas 15. aug 18, 22:40:03 Last Post
Få betalt for å bo på en gresk øy og passe katter marjana telma 338/1 Syros 14. aug 18, 19:03:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Flyruter Hellas 2019 vandrer Marit 588/6 Transport 18. sep 18, 17:48:09 Last Post
Hvor er dette nr to stein Heidrun 293/7 Hellas generelt 17. sep 18, 16:49:26 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EN SMAK AV LEFKADA fila fila 73482/171 Hellas generelt 14. sep 18, 16:14:41 Last Post
Bank når man bor i Hellas espeno Heidrun 1035/12 Flytte til Hellas 12. sep 18, 08:49:05 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 536/11 Hellas generelt 11. sep 18, 14:39:24 Last Post
REBUS 19 LØST fila fila 141/2 Hellas generelt 11. sep 18, 12:46:26 Last Post
Flytte til Hellas Artemida,Nea Makri,Kifissia Admirala hfiske 205/2 Flytte til Hellas 08. sep 18, 21:30:24 Last Post
Våre bosteder i Hellas STAVROS STUDIOS & APARTMENTS, NEA SKIONI fila fila 30288/71 Rom/studios/hotell 08. sep 18, 20:35:00 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Kritios Lavendel 1310/8 Flytte til Hellas 06. sep 18, 20:58:31 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 586285/1445 Hellas generelt 31. aug 18, 14:01:43 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Risberg Risberg 779/9 Reisetips og spørsmål 22. aug 18, 13:41:23 Last Post
Amorgos med guide TOMS marjana 248/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 15:32:01 Last Post
Parga i uke 40 Heidrun Mrst 258/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 11:40:55 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? bengalow KnutB 30738/61 Hellas generelt 20. aug 18, 12:59:00 Last Post
Er Hellas "syden"? Risberg Ole 60712/172 Hellas generelt 19. aug 18, 13:50:48 Last Post
4 mnd i Hellas. Trenger tips. mouche Sunniva 958/18 Flytte til Hellas 15. aug 18, 22:40:03 Last Post
Kjøpe bolig på Kreta mouche Pusimal 18863/42 Flytte til Hellas 13. aug 18, 18:12:06 Last Post
Korintkanalen Admirala Risberg 338/4 Reisetips og spørsmål 09. aug 18, 15:09:15 Last Post
Lefkada el zakynthos filhellener lundmor 638/9 Reisetips og spørsmål 06. aug 18, 18:46:52 Last Post
Cøliaki Frynse Sunniva 357/1 Mat og drikke 03. aug 18, 21:36:23 Last Post
Store skogbranner på Attika og nord for Aten Kritios marjana 936/15 Hellas generelt 03. aug 18, 12:50:54 Last Post
Hvor mye penger kan dere greie dere med på 14 dager i Hellas Risberg Heidrun 35804/64 Hellas generelt 02. aug 18, 13:33:38 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 587/4 Hellas generelt 01. aug 18, 13:03:25 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Kritios marjana 1054/8 Transport 01. aug 18, 11:07:05 Last Post
Hvorfor så harde senger ? Risberg Frynse 935/4 Reisetips og spørsmål 31. jul 18, 10:14:34 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Internett, bredband/fiber tosk74 tosk74 104/2 Kreta 17. sep 18, 00:27:01 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 6955/54 Kreta 13. sep 18, 10:46:31 Last Post
Strender uten for mange barn rundt Kalyves? LongForSun LongForSun 222/0 Chania og områdene rundt 19. aug 18, 23:19:10 Last Post
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 932/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 1014/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 515/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2743/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 1081/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 1649/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 3188/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1453/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1563/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3719/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 2066/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 6330/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1794/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8984/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3908/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2809/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 5128/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 2164/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1871/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2783/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2936/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 18625/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4880/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 22051/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 14276/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 68219/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 28437/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 22624/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 17428/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18956/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 33101/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 13196/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17928/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 98072/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16851/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 25215/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 11082/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 18407/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22625/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 16631/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36961/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 18070/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 35508/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 57055/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 49159/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 48906/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19956/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10671/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 21132/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2666/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4419/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9447/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 10364/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8502/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9632/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 11227/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12546/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9791/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14989/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 16340/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 13439/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 11242/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11604/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 11273/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13698/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 37570/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11847/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13758/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 16386/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20801/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12952/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 10198/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 58337/260 Fastlandet og Peloponnes 17. sep 18, 09:04:58 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 35052/97 Athen og Pireus 27. aug 18, 11:22:46 Last Post
Er dette normalt? Admirala Ole 463/7 Athen og Pireus 23. jul 18, 21:50:03 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 685/4 Athen og Pireus 20. jul 18, 11:40:49 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 491989/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 367/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 12169/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 2211/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 154642/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 1047/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 17875/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1980/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 1129/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 2044/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 234103/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 3441/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 3474/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 2165/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 6367/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1557/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 4282/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 10120/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 5057/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1728/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1873/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 634/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 718/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1358/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 19961/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3462/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 2080/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2874/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9676/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 7419/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5403/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7737/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8840/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5664/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7746/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10758/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 11225/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 13345/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 26159/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 19985/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 91997/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 13341/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12705/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 10337/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 48602/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 15027/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 13261/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 10161/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 20078/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 271044/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 10252/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22688/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 14570/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18570/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 15323/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 19599/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23972/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 20160/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 56131/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 12025/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 53818/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 27471/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 48674/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 19153/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 9135/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 14063/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 18006/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 13302/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24506/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11805/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 61399/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 22264/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2862/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 12039/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 2261/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 19729/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 61895/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11566/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4834/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 15761/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4748/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1419113/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16884/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8533/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 11384/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9746/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 39831/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10514/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9857/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 199645/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8458/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8734/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 9221/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 24017/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 58577/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 19191/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos 2018 Fia Ole 415/1 Naxos 11. aug 18, 15:33:23 Last Post
Naxos i kveld kaka Ole 273/1 Naxos 22. jul 18, 21:23:36 Last Post
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 2586/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3989/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1983/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1734/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2529/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 7013/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 9489/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2405/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2401/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 6314/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4346/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 8216/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 5068/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4920/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14925/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3470/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 4180/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3887/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3919/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25986/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12611/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8909/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 16328/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Aqua Paros Ole Ole 216/0 Paros og Antiparos 08. aug 18, 20:52:26 Last Post
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 408/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3992/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 24300/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1483/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 38852/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9709/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2580/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4491/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45857/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7747/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 12225/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 3064/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5915/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5841/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5372/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 10467/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5685/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 25023/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 14093/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 10312/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 12368/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 14034/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 50655/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37911/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Back to top