*

Skrevet av Emne: Plakias revisited - mai 2014  (Lest 11706 ganger)

Utlogget mouche

  • Innlegg: 1121
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #12 på: 13. jun 14, 12:44:25 »
Men hans inntekt i Norge skal vel oppgis til greske myndigheter og beskattes der?

Utlogget JohnS

 • Topic starter
  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #13 på: 13. jun 14, 22:04:48 »
Tur til Frangokastello - med en slags innlagt lunch

En av attraksjonene på sørsiden av Kreta er Frangokastello, som vi har besøkt flere ganger, men som var jomfruelig område for våre medreisende.  En dag det blåste for mye til at strandlivet var helt behagelig, bestemte vi oss for å kjøe de tre milene dit, og kombinere med lunch underveis.
Vi hadde bestemt oss for en taverna som ligger som et ørnerede på en knaus, med utrolig utsikt både vestover og østover kysten, og med hele det libyske hav brettet ut under tavernaen.
Vi stoppet ved tavernaen, og om det hadde blåst i Plakias, var det bagateller mot vinden her.  En unggutt kom og hjalp oss med å få åpen en sidedør, så vi kom oss inn,  Hoveddøren var behørig lukket og låst.  Vel inne ulte vinden i alle kanter som et middels kirkeorgel med sterkt behov for stemming.  Unggutten var alene der, og hadde nok ikke ventet gjester, og han virket litt tafatt og usikker på hvordan han skulle håndtere oss.  Da han skjønte at vi ikke bare skulle ha noe å drikke, men faktisk ønsket mat, skiftet utrykket fra tafatt til skrekkslagent.  «Jeg må ringe Mama», sa han, og så ikke mindre skrekkslagen ut da Mama ikke svarte på hans gjentatte anrop. Til sist fant han ut at han fikk gjøre det beste ut av det, og utstyrte oss med en kikkert og sendte oss ut for å beundre utsikten.  Verandaen mot havet lå på lesiden, så det var slett ikke ubehagelig der ute.

http://hellasforum.net/index.php?action=dlattach;topic=9328.0;attach=71747;image
Da vi kom inn igjen, hadde han tatt alle sine fem gryter ut av kjølen, og plassert dem på rekke på komfyren, så vi kunne velge hva vi ville ha. Vi løftet på lokk og bestemte oss for ei lammegryte, som prompte ble satt på plata for oppvarming. Gutten foreslo en salat i tillegg, noe vi syntes hørtes greit ut, og vi tok en ny tur på verandaen mens han nå - med litt større selvtillit, så det ut til - gikk i gang med å forberede måltidet.
Måltidet ble servert, og på et fat lå fire enorme kjøttbiter fra ryggen på et lam.  Vel, størrelsen indikerte klart at «lammet» nok hadde vært gjennom  stemmeskiftet for lengst, og hadde slått om til voksen bræking.  Bitene var store, men kjøttmengden varierte stort.  To av bitene inneholdt omtrent bare fett, en av dem hadde litt kjøtt i tillegg, og en av damene fikk jack-poten, med kjøtt nok til både seg selv og en til på sin knok.  Men kjøttet var mørt og velsmakende, og salat og brød friskt tilbehør, og ikke minst:  Også her var det sausen som var best..
Det var ikke før etterpå at vi innså at disse bitene ikke var beregnet som serveringsstykker, men at meningen nok var å skjære kjøttet av beina etter koking og dandere det vakkert på serveringsfatet, noe vår vikarierende vert ikke hadde fått med seg.  De fleste av bitene hadde nok helt eller delvis vært under kniven kvelden i forveien.  Selvfølgelig var det klar grunn til å klage på maten, men vi var passe mette, og hadde hatt det artig,, så sjelden har vel en lettet unggutt fått så bra tips etter et slikt lite vellykket måltid..  Vi visste allerede at dette var en opplevelse vi kommer til å mimre om på framtidige turer, og det er da verdt noe, det også!
(Dette kan kanskje også være et sted å oppsøke for dem som ser på Kreta som en altfor strømlinjeformet turistmaskin ..  )


Vi fortsatte vår ferd mot Frangokastello, ei borg fra 1300-tallet hvor bare de ytre murene står igjen.  Vi var faktisk så godt som alene, og mens de andre tok rundturen innom utstillinger i tårnet og andre krikr og kroker, satte jeg meg ned og fant roen.  Jeg blir ikke så imponert av gamle bygninger lengre, men jeg synes det er spesielt å sitte alene og fundere over ting som har skjedd på stedet.  Det var nesten utrolig på en slik fredelig dag å tenke seg de grufulle hendelsene der i 1828, på selveste 17.mai, da 340 av 600 beleirede grekere ble massakrert innenfor disse murene, og sikkert minst like mange av de angripende 6000 tyrkere mistet livet.  Forbindelsen til 17. mai var jo spesiell, da den greske frigjøringskrigen ikke var så lenge etter vår egen adskillig fredeligere frihetskamp  (den mest oppmerksomme leser vil se meg sitte og tenke store tanker i kroken på bildet). Tiden går fort når man sitter slik og filosoferer, så det var snart på tide å trille hjemover igjen.  Det er ei flott strand ved Frangokastello, men det blåste fremdeles slik at badeliv var utenkelig.

De to nederste bildene er utsikten fra vår lunch-taverna.  Det skjedde visst noe... igjen.. *sukk*
« Siste redigering: 14. jun 14, 00:09:37 by JohnS »
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget Ninette

  • Innlegg: 985
   • Vis profil
   • www.rundtomkring.no
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #14 på: 15. jun 14, 13:39:32 »
Det er skikkelig artig å følge deg i ferien din.
Du har ordet i din makt, og med en stor porsjon humor og litt selvironi, er dette fornøyelig lesing.
Jeg gleder meg til fortsettelsen :-)

Det var forresten interessant å høre om grekeren som jobbet i Norge i vinter. Jeg tror ikke vi fullt ut fatter hvor godt vi har det i Norge i forhold til mange andre som lever under helt andre forhold, en kort flyreise unna oss.
Rundtomkring - Ekte turglede
www.rundtomkring.no

Utlogget kari

  • Innlegg: 748
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #15 på: 15. jun 14, 15:05:24 »
Flott å få være med deg på tur  :D
Snille jenter kommer til himmelen, slemme jenter får det som de vil.

Utlogget JohnS

 • Topic starter
  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #16 på: 17. jun 14, 12:59:57 »
Litt mer om Plakias som turistmål

Jeg ser beskrivelsen av ferien så langt mest er om "Mennesker jeg møtte", og det illustrerer vel ganske godt hva jeg er mest opptatt av.  men det er vel på sin plass med litt "forbrukerinformasjon" om Plakias som turistmål også.  Plakias er jo en turistbym men meget solid forankret i den greske landsbygda rundt, og byen er heller ikke spesielt utvilket som turistmaskin.  Vi har ikke vært der i høysesongen, men i første og siste del av sesongen er det en ganske fredelig plett.  Vi så ingen bananbåter eller andre vannaktiviteter med høyt lydvolum, ingen strandselgere, iingen asiatiske massører eller -søser, ingen mygg.  Uten sammenligning forøvrig så eller hørte vi ikke en eneste svenske heller, og bare 2 x 2 norske damer, som muligens var de samme 2 begge gangene.  Så vi vassa ikke akkurat i skandinaver.  Mest engelske, nederlandske og tyske turister, og østeuropeerne det var en del av i fjor høst, var også fraværende.  "Syden-faktoren" var altså på et absolutt lavmål.  Plakias var på Apollo sin liste over chartermål i fjor, men ble kuttet ut i år, uten at jeg vet hvorfor.  Om det var de reisende som ikke var interessert i stedet, eller om Apollo syntes transfer'en ble for kronglete og dyr, med buss til Rethymno og drosje derfra, kan jo være det samme, stedet forsvant fra katalogen i alle fall. Dessverre.

Byen har ei laaaang og flott strand, men den delen som er nærmest sentrum, har et belte med stein fra knedybde og et par meter utover, så det kan være vanskelig å komme seg uti.  Går man litt lengre ut fra sentrum, er det kun sand.
Både østover og vestover ligger flere flotte strender på rekke og rad.  Shinaria er ei av dem vi likte best, med en brukbar taverna like ved stranden.  Det eneste problemet var at gamlefar på tavernaen var svært ivrig etter å dele ut raki til alle som kom innom, ikke bare spisegjestene, men også da jeg fikk meg en frappe, stod han der plutselig med et breddfullt glass til meg.  Heldigvis skjønte sønnen meg da jeg sa jeg kjørte bil, og kom med et fat fantastisk gode jordbær i stedet som trøst, de beste ikke-norske jordbær jeg har smakt, tror jeg...

Det er mange artige steinformasjoner på kysten her, og denne finnes noen hundre meter før man kommer ned til Shinaria.Kanskje like spesiell er denne formasjonen.  Man skal ikke kunne så veldig mye gresk for å lese navnet på stedet direkte ut fra bildetTriopetra, selvfølgelig!

Agios Pavlos er enda litt lengre øst, en veldig trivelig plass
Det går badebåter flere ganger pr. dag fra Plakias til den mest berømte av alle strendene i dette området, Prevelli, og den går innom Shinaria og et par andre fine strender, damnoni og Ammoudia, på veien.

I parantes bemerket fantes det både mellom strendene og lengre inne på land, flotte turstier, iflg vår medbrakte lidenskapelige fotgjenger.  Snart 73 og den eldste i laget, men bortsett fra noen få hviledager fikk han gjerne med et par turer på til sammen 10 - 20 km hver dag, og helst inkludert et antall høydemeter jeg blir svett og andpusten bare av å tenke på.  Med et nettbrett med nedlastede kart, hadde han ingen problemer med å finne veier og stier som var rene snarveier når han gikk, og vi kjørte bil.
« Siste redigering: 17. jun 14, 20:47:57 by JohnS »
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget kaka

  • Innlegg: 9082
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #17 på: 17. jun 14, 19:35:59 »
Det høres fristende ut, - på flere måter!
Flotte steinformasjoner.
KariK

Utlogget filhellener

  • Innlegg: 3033
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #18 på: 17. jun 14, 19:43:23 »
Det høres fristende ut, - på flere måter!
Flotte steinformasjoner.

Det e r veldig fint i Plakias m/omegn, kaka  :--
Kari

Utlogget Kritios

  • Innlegg: 548
  • www.villamarella.no
   • Vis profil
   • Villamarella.no
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #19 på: 19. jun 14, 14:41:34 »
Utreise på 17. mai

Da jeg satt og skulle bestille billetter til vår mai-tur til Chania med SAS, oppdaget jeg at det var svært liten prisforskjell mellom basisbillettene og SAS +.  En liten sjekk avslørte at med bestilling av mat i tillegg til basisbilletten, var prisforskjellen omtrent helt utjevnet, og at SAS+ var noe som lignet på deres fordums Business Class.  Pluss-billettene ble bestilt - skal det være så skal det være - og litt luksus skal man jo kunne unne seg.
Innsjekkinga på Gardermoen gikk smertefritt, men så kom første nedtur:  Våre billetter gav tilgang til «fast track» i sikkerhetskontrollen, men på en tidlig lørdag som til alt overmål var 17. mai, var Gardermoen nærmest folketom.  Vi hadde jo sett for oss å suse forbi og kaste nedlatende blikk på stakkarene i de endeløse køer i sikk og sakk, men det var jo ingen der, og for å få strødd salt i såret var den ordinære kontrollen nærmest, så vi så ikke noe poeng i å tviholde på prinsippene, og gå en omvei om «fast-track»-kontrollen.
Men da vi først kom innenfor, steg stemningen.  Vi var velkommen i SAS Lounge, i alle fall den enkleste av dem, og slo oss ned der, siden vi hadde meget god tid før flyet skulle gå.  Der var en enkel, men meget smakfull frokost-buffet dekket, og det var bare å forsyne seg av hjertets lyst.  Tappekraner for kaffe, juice, øl og vin i ulike kulører var også til vår disposisjon.  For noen var det kanskje en skuffelse at spriten ikke var tilgjengelig før kl. 13. ;-)
Og oppturen fortsatte.  Plass langt framme i flyet, prioritert ombordstigning, og godt om plass framme i flyet, slik at vi to parene fikk en hel treseter hver til disposisjon.  God mat, og  ubegrensede mengder drikkevarer av alle slag.


Mange takk for for fornøyelig lesning John: Alltrid like hyggelig å lese dine reisebrev  ;D
Angående SAS Plus så håper jeg virkelig at du har Eurobonuskort ?
Hvis du ikke har, så ken dette etterregistreres i ett halvt år.
Vi reiste ned 31. mai og hjem 14. juni, fra Stavanger via Gardermoen. med retur.
I tillegg til alt du har ramset opp ovenfor her, vanket det også 10000 bonuspoeng pr. person.
Nok til en tur-retur-reise med SAS hvor som helst innenlands i Norge, også til Svalbard.
dette er jo absolutt verd å ta med seg  ;)
Vi kan nå ønske velkommen til våre nyoppussede leiligheter i Villa Marella i Tavronitis på Kreta: http://www.villamarella.no

Utlogget JohnS

 • Topic starter
  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Sv: Plakias revisited - mai 2014
« Svar #20 på: 20. jun 14, 11:42:38 »
En liten oppsummering

Jeg tror jeg nevnte at det er første gang vi har reist tilbake til samme sted to ganger på rad, til og med til samme hotell.  Jeg vet ikke helt hvorfor Plakias med omegn har virket så tiltalende på oss, men vi trives utrolig godt der.  Det er nok en kombinasjon av en meget kompakt liten by som passer min begrensede kapasitet for forflytning til fots, og generelt fantastisk vennlige mennesker, noe som har blitt forsterket av at vi har møtt en del enkeltpersoner vi har fått veldig god kontakt med.  Byen har alle de tilbud vi har behov for, men er sikkert ikke noe eldorado for dem som har shopping som viktig aktivitet i ferien.
 Samtidig ligger stedet i et område hvor man innen en behagelig radius finner vakre strender, ville fjellkløfter, trivelige landsbyer og historiske steder.  Plakias har ingen "gamleby" å snakke om, ingen spesielt avanserte turisttilbud bortsett fra meget gode tavernaer, og er nokså langt fra "postkort-Hellas",  men er et vidunderlig sted å finne den greske roen, uten at man risikerer å kjede seg.

Neste tur (i september) blir til et annet favorittområde, Agii Apostoli, den fredeligste pletten på hele Chania-kysten.  Men jeg må tilstå at jeg allerede har vært inne på NAF sin ruteplanlegger og sjekket rute og avstand til Plakias, med en tanke i bakhodet om kanskje å ta en biltur med en overnatting der nede, og rekke en middag og et par luncher på Taverna Gorgona.......

Kanskje har vi etter å ha flakket rundt i de fleste deler av Hellas, både på øyer og  fastland, funnet "vårt" sted?..................
« Siste redigering: 20. jun 14, 12:45:14 by JohnS »
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

 

Høyt og lavt og Rundtomkring på Kreta - våren 2014

Startet av Ninette

Svar: 17
Visninger: 10678
Nyeste innlegg 09. jul 14, 18:49:13
by dagstaalesen@hotmail.com
Gavdos 2014

Startet av Sveinung

Svar: 0
Visninger: 4790
Nyeste innlegg 26. sep 14, 21:38:46
by Sveinung
Vandretur mai 2014

Startet av Voss

Svar: 9
Visninger: 8535
Nyeste innlegg 16. jul 17, 12:40:27
by Voss
Løst og fast fra Plakias med tilliggende herligheter - Sept 2013

Startet av JohnS

Svar: 25
Visninger: 16755
Nyeste innlegg 31. okt 13, 23:19:40
by Tjorven
Minibank Plakias?

Startet av JohnS

Svar: 4
Visninger: 3765
Nyeste innlegg 20. jun 13, 07:44:09
by mouche
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 487186/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Expressen.se : Hatet mot de svenska turisterna: ”Revolution” Frynse telma 180/3 Santorini 24. jun 18, 07:40:02 Last Post
Athens flyplass marjana Svein~B 32452/63 Athen og Pireus 24. jun 18, 04:14:29 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas kaka fila 70370/163 Hellas generelt 23. jun 18, 14:14:13 Last Post
Lefkas fila lundmor 61/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 10:27:09 Last Post
leie bil Preveza mouche marit.bjørnholt-skogstad 74/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 07:21:55 Last Post
Hvorfor så harde senger ? mouche Frynse 154/3 Reisetips og spørsmål 22. jun 18, 18:24:35 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien filhellener Marit 76674/3963 Jippi! Nå reiser jeg! 22. jun 18, 15:33:54 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass kaka Svein~B 133/2 Athen og Pireus 22. jun 18, 13:34:25 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 580270/1436 Hellas generelt 22. jun 18, 09:08:34 Last Post
Våre bosteder i Hellas Hellasfrelst fila 28645/67 Rom/studios/hotell 21. jun 18, 08:30:09 Last Post
REBUS 17 LØST fila fila 190/3 Hellas generelt 20. jun 18, 13:00:39 Last Post
Andros (Syros) linnelise hilde tombre 2678/6 Andros og Tinos 20. jun 18, 12:46:47 Last Post
Farende fant - ett reiseliv. Forfatter Frode Schiøtz telma telma 118/0 Reiseskildringer 19. jun 18, 20:55:57 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 439/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 96/0 Karpathos 19. jun 18, 11:29:12 Last Post
Internasjonale vinterflygninger ? Kritios Kritios 233/4 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 13:32:57 Last Post
Sky Express med 3 daglige ATH-CHQ fra 1. November ! mouche Kritios 160/3 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 09:37:25 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 131/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Juni 2018 Fia marjana 198/2 Syros 15. jun 18, 00:02:24 Last Post
Seks grunner til å reise til Athen telma telma 133/0 Reisetips og spørsmål 14. jun 18, 14:20:44 Last Post
Hvor er dette? 971 LØST fila fila 334/8 Hvor er dette? 13. jun 18, 11:11:01 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 125/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 123/0 Hellas generelt 12. jun 18, 20:44:07 Last Post
Kolona-Rhodos Havn zorba zorba 200/2 Reisetips og spørsmål 11. jun 18, 12:09:11 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11482/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
REBUS 16 LØST fila fila 346/4 Hellas generelt 08. jun 18, 13:00:44 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1313/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Kjøpe leilighet i Chania mouche Lovis 472/7 Flytte til Hellas 06. jun 18, 12:36:06 Last Post
Ano Syros mai 2018 marjana marjana 549/10 Syros 05. jun 18, 14:14:43 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Magiske øyeblikk i Hellas kaka fila 70370/163 Hellas generelt 23. jun 18, 14:14:13 Last Post
Lefkas fila lundmor 61/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 10:27:09 Last Post
leie bil Preveza mouche marit.bjørnholt-skogstad 74/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 07:21:55 Last Post
Hvorfor så harde senger ? mouche Frynse 154/3 Reisetips og spørsmål 22. jun 18, 18:24:35 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 580270/1436 Hellas generelt 22. jun 18, 09:08:34 Last Post
Våre bosteder i Hellas Hellasfrelst fila 28645/67 Rom/studios/hotell 21. jun 18, 08:30:09 Last Post
REBUS 17 LØST fila fila 190/3 Hellas generelt 20. jun 18, 13:00:39 Last Post
Farende fant - ett reiseliv. Forfatter Frode Schiøtz telma telma 118/0 Reiseskildringer 19. jun 18, 20:55:57 Last Post
Internasjonale vinterflygninger ? Kritios Kritios 233/4 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 13:32:57 Last Post
Sky Express med 3 daglige ATH-CHQ fra 1. November ! mouche Kritios 160/3 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 09:37:25 Last Post
Seks grunner til å reise til Athen telma telma 133/0 Reisetips og spørsmål 14. jun 18, 14:20:44 Last Post
Hvor er dette? 971 LØST fila fila 334/8 Hvor er dette? 13. jun 18, 11:11:01 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 123/0 Hellas generelt 12. jun 18, 20:44:07 Last Post
Kolona-Rhodos Havn zorba zorba 200/2 Reisetips og spørsmål 11. jun 18, 12:09:11 Last Post
REBUS 16 LØST fila fila 346/4 Hellas generelt 08. jun 18, 13:00:44 Last Post
Kjøpe leilighet i Chania mouche Lovis 472/7 Flytte til Hellas 06. jun 18, 12:36:06 Last Post
Hvor er dette 970. marjana Heidrun 471/7 Hvor er dette? 01. jun 18, 13:50:55 Last Post
Hvor er dette? 969 LØST fila fila 224/2 Hvor er dette? 29. mai 18, 13:28:18 Last Post
Greske rutebåter Kritios Ole 175572/333 Hellas generelt 27. mai 18, 12:33:11 Last Post
Noen som har tips til bosted i Rethymno? dagstaalesen@hotmail.com Gyda 258/1 Rom/studios/hotell 21. mai 18, 11:32:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas Heidrun Heidrun 463/8 Flytte til Hellas 20. mai 18, 22:57:10 Last Post
sitia eller zakynthos for barnefamilie? mouche lundmor 617/6 Reisetips og spørsmål 20. mai 18, 09:41:34 Last Post
Noen som har tips til Øyhopping? mouche Gyda 520/4 Reisetips og spørsmål 15. mai 18, 17:08:55 Last Post
REBUS 15 LØST fila fila 265/2 Hellas generelt 15. mai 18, 11:27:59 Last Post
REBUS 14 LØST fila fila 359/2 Hellas generelt 06. mai 18, 17:38:07 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 439/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 131/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Fia Heidrun 5419/47 Kreta 25. mai 18, 20:28:32 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2224/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 669/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 980/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2626/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1096/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1209/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3266/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1674/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 5746/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1422/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8535/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3385/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2445/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 4387/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1822/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1557/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2346/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2397/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 17362/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2267/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2743/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 4048/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4361/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 21396/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13800/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 55621/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 27683/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 21904/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 16678/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18433/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 32221/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12732/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17285/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 97031/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16290/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24486/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10692/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 17463/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22063/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 15708/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36162/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17395/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 34724/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 55993/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 48266/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 47918/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19431/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10300/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20636/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2313/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4118/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9041/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9873/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8148/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9301/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10887/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12142/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9455/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14460/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 15684/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12847/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10734/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11207/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10809/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13209/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 36778/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11435/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13224/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15699/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20288/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12443/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9804/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 487186/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Athens flyplass marjana Svein~B 32452/63 Athen og Pireus 24. jun 18, 04:14:29 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass kaka Svein~B 133/2 Athen og Pireus 22. jun 18, 13:34:25 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 125/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11482/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1313/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 152905/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 55347/245 Fastlandet og Peloponnes 28. mai 18, 10:33:33 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 649/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 16102/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1581/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 825/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1566/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 231165/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2870/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 2968/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1835/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 5425/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1255/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 3717/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9643/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4696/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1452/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1599/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4770/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 96/0 Karpathos 19. jun 18, 11:29:12 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 487/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1119/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 19384/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3080/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1858/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2612/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9316/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 6881/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5045/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7193/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8517/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5290/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7406/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10388/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10705/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 12980/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25754/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 19349/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 90403/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 12964/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12372/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9927/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 47732/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14464/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12842/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9829/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19532/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 268440/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 9396/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22225/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 14015/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18155/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14725/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 18982/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23513/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19499/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 55045/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11658/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 52885/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 26953/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 47655/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18676/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8849/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13637/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17486/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12844/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24049/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11360/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 60625/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 21753/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2504/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11685/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1769/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 18678/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 60730/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11054/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4502/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 15005/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4477/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1410966/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16352/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8241/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10969/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9388/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 38963/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10140/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9599/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 197980/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8137/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8455/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8875/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23496/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 57736/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18682/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 1858/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3505/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1726/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1414/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2141/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6568/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 8933/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2132/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2100/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 5964/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4113/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7777/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4796/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4604/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14481/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3231/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3791/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3604/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3627/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25397/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12059/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8386/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15454/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15528/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 9089/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3549/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 23709/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1181/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 38008/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9220/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2306/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4064/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45152/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7335/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11632/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2814/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5427/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5398/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5108/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 10001/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5431/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 24452/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13586/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9758/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11684/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13476/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 49540/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37229/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11867/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9836/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top