*

Nyeste innlegg

Sider: 1 2 3 ... 10
1
Kykladene / Sv: Innstilling av ferger pga Meltemi
« Nyeste innlegg by GHL I dag kl. 13:00:32 »
Takk for nyttig info! Supert å ha et sted der man kan spørre folk som har vært på øyene før! 8)
2
Kultur / Sv: Ikoner og kirkekunst
« Nyeste innlegg by Kabi I dag kl. 10:23:01 »
Hittil er det ca 65 påmeldte. Det er mulig å melde seg på helt fram til kursstart neste torsdag :)
3
Kykladene / Sv: Innstilling av ferger pga Meltemi
« Nyeste innlegg by stein I dag kl. 09:18:04 »
Meltemien står aldri i over lengre til. Det du ser på YR fra i dag og til og med søndag en nok en Meltemi. Den friske brisen videre framover er bare rester av den. Frisk bris på 8-10m/s er heller ikkenoe problem for noen båter.  At det blåser litt nå kan du se på som positivt, da blir det ganske sikkert en stille periode etterpå. God ferie  8) 8) 8)
4
Kykladene / Sv: Innstilling av ferger pga Meltemi
« Nyeste innlegg by Kritios I dag kl. 08:41:18 »
Jeg kan aldri tenke meg at denne ferja skal bli innstilt på grunn av en liten eller stiv kuling. Dette er jo store ferjer som tåler en del vind og sjø. Jeg ser også at havna på Milos ligger i le inne i bukta og da skulle ikke havneforhold spille noen rolle heller.
Så jeg er rimelig sikker på at dette vil gå bra.
God ferie !
5
Kykladene / Sv: Innstilling av ferger pga Meltemi
« Nyeste innlegg by polyanna I dag kl. 07:56:46 »
Når det er usikkerhet om været kan føre til innstillinger av ferjer, pleier jeg å sjekke her http://poseidon.hcmr.gr/sailing_forecast.php?area_id=cycl .  - De få gangene jeg har bestemt meg for å reise tidligere enn avtalt, har det vært uproblematisk i fht hotellet. Men det kan jo være greit å nevne det som en mulighet tidlig i oppholdet, og avklare om det da skal betales for den/de nettene som ikke er benyttet. -Sist det var aktuelt, dagen før eg avreise, synes jeg det var naturlig å betale for den ene natten som gjensto.
6
Kykladene / Sv: Innstilling av ferger pga Meltemi
« Nyeste innlegg by Svein~B I dag kl. 07:45:02 »
Jeg skal ikke gi meg ut på å kalkulere sannsynlighet, men en viss sannsynlighet er det jo. Sannsynligheten er mindre om du tar sikte på en vanlig ferje enn en hurtiggående i hvert fall, så om du tar sikte på Zante Ferries klokka 12 den 6. og ikke en av de hurtiggående samme dag, så minsker sannsynligheten betraktelig. Uansett ville jeg fulgt med på værmeldingen når det nærmer seg, og hvis det er meldt vindstyrke seks eller mer, ville jeg bare kommet meg til fastlandet så fort som mulig. Bedre å ha betalt for ei hotellnatt du ikke får brukt enn å misse flyet hjem, tenker jeg. Og jeg hadde uansett ikke tatt sjansen på å være på ei øy så langt unna den siste natta. Jeg tar alltid den siste natta nærmest mulig flyplassen, for sikkerhets skyld.
7
Kykladene / Innstilling av ferger pga Meltemi
« Nyeste innlegg by GHL I dag kl. 03:11:00 »
Har bestilt opphold på Milos frem til 6. September og fly fra Athen og hjem på kvelden 7. September. Når jeg nå ser at de melder kuling der dag etter dag er jeg litt betenkt. Vi må jo tilbake til Athen den 6. Eller den 7. Er det stor risiko for at vi blir værfast der?  Skjønner nå at det var dumt å bestille hotell uten fri avbestilling....
8
Transport / Sv: Priser på fly 2018
« Nyeste innlegg by Lavendel 22. aug 17, 22:15:32 »
Prisene endrer seg hele tiden avhengig av etterspørsel. Vær OBS på at Norwegian har utvidet flytilbudet sitt til Athen til å omfatte også november og desember i år med veldig gode priser (fortsatt).  ;D
9
Transport / Sv: Priser på fly 2018
« Nyeste innlegg by Admirala 22. aug 17, 19:19:10 »
Ja, prisene forandrer seg hele tiden. Bestillte tur Stavanger - København - Athen og retur nylig, avreise i vår, og fikk det hele for under 2.100 kroner. Det er billig til å være SAS.
10
Saroniske øyer / Sv: Vassilaras Hotel, Skala, Agistri
« Nyeste innlegg by Svein~B 22. aug 17, 18:52:05 »
I begynnelsen av oktober reiser vi tilbake til Agistri og Vasilaras for en uke. Det skal bli godt med sol og varme når høsten setter inn her hjemme. :)

God tur!

Det så da råflott ut.

Det gjør det så absolutt. Her ser vi rommet fra en annen vinkel. Det er ei forholdvis stor ettromsleilighet med et ganske velutstyrt kjøkken og stor terrasse med havutsikt.
Sider: 1 2 3 ... 10
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top