Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Svein~B

Sider: 1 2 3 ... 297
1
Hellas generelt / Sv: Greske rutebåter
« på: 25. apr 18, 19:59:53 »
Flying Dolphin 18 er bygget i Sovjetunionen i 1984. Hun tilhører Hellenic Seaways i Hellas og går i rute mellom Pireus, Ermioni og Porto Heli på fastlandet og øyene Egina, Angistri, Poros, Spetses og Hydra.

Her har hun akkurat lagt fra kai i Egina by.

2
Egina / Sv: Egina by
« på: 23. apr 18, 19:05:24 »
Jeg har vel nevnt tidligere at det er små gater bak havnepromenaden med små butikker og serveringssteder. Denne gata heter Pileos. Gata som krysser heter Ireoti og går parallelt med havnepromenaden og Afeas.

3
Stranda strekker seg østover fra gamlebyen. Jeg vil anbefale å bo langs den stranda. Da har du stranda rett over veien. Du har en veldig fin strandpromenade som du kan gå når du skal til gamlebyen og til havna.

Jeg har selv bodd på Zantina Beach hotell. Vi bodde i hotellrom. Hvis jeg skulle bodd der igjen, ville jeg heller bodd i leilighet som de også har.

https://www.gtp.gr/AccomodationDetails.asp?ID=36513

Jeg har også besøkt folk som har bodd på Elina Apartments. Det er mer sentralt, men likevel med kort vei til stranda. De som jeg besøkte hadde leilighet i to etasjer.

http://www.elinahotel.gr/

Helt trafikkstille er det nok ikke og det tror jeg ikke du klarer å finne i Rethymnon. Da må du ut av byen. På Elina må du regne med at det er en del trafikk på dagtid, men stille på kvelden og natta. På Zantina Beach må du regne med at det passerer en og annen moped, uansett tid på døgnet.

4
Transport / Sv: Aqua Jewel solgt?
« på: 22. apr 18, 12:55:54 »
Og hun skal gå ei lignende rute som det hun har gjort i det siste i Hellas. Det er ei rute som går innom alle øyene i øygruppa.

https://www.atlanticoline.pt/p/p/index.php?option=com_horarios&view=horarios&Itemid=140&lang=en

5
Transport / Sv: Aqua Jewel solgt?
« på: 22. apr 18, 12:52:13 »
Hun skal visst gå for Atlanticoline i sommersesongen. Jeg tipper at hun bare er utleid. Hun står fortsatt oppførte med gresk flagg på marinetraffic.com og hun står fortsatt oppført under flåte på Seajets hjemmesider.

http://info-fajas.pt/index.php/2018/03/02/navio-aqua-jewel-operar-nos-acores-na-proxima-epoca-estival-lotacao-795-passageiros-155-viaturas/

https://www.seajets.gr/en/Fleet-768.htm

6
Transport / Aqua Jewel solgt?
« på: 22. apr 18, 10:59:47 »
Nå har Andros Jet vært stedfortreder for Aqua Jewel, som pleide å seile innom de fleste havnene i Kykladene. Og som dere kan se så er Aqua Jewel på vei ut, noen som vet?

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:211820/zoom:11

Det kan faktisk se ut som hun er på vei til Azorene. Da er spørsmålet om hun er solgt eller bare utleid.

7
Transport / Sv: Posidon Hellas – ei gresk ferje
« på: 21. apr 18, 11:12:29 »
Det er også et dekk oppå den lille, øvre salongen som jeg viste bilde av. Det er kanskje dette som egentlig er soldekket, men da vet jeg ikke hva jeg skal kalle det jeg hittil har kalt soldekket. Så jeg tror heller jeg kaller dette for toppdekket.

8
Hellas generelt / Sv: Greske katter
« på: 19. apr 18, 11:31:14 »
Denne kattten holdt til i Egina by. Den ser også litt skeptisk ut, eller hva kaka   :)

9
Hellas generelt / Sv: Greske rutebåter
« på: 17. apr 18, 17:59:26 »
Den lille skyssbåten Agistri Express går i ei trekantrute mellom de to havnebyene på øya Agistri og Egina by på naboøya Egina. Jeg vet ikke stort mer om båten.

Her ligger hun ved kai i Egina by.

10
Transport / Sv: Posidon Hellas – ei gresk ferje
« på: 05. apr 18, 19:31:08 »
Rett utenfor salongen er det mulig å gå langs rekka, helt fram til brovingen. Her er det løse stoler, så du kan velge om du vil sitte inntil veggen eller inntil rekka. Vi nærmer oss Egina.

11
Transport / Sv: Posidon Hellas – ei gresk ferje
« på: 03. apr 18, 20:52:59 »
Det går også an å kjøpe kaffe i denne baren og nyte den innendørs. Denne salongen ligger rett foran baren. Også her er det sofaer som er mer komfortable enn plaststolene ute.

12
Transport / Sv: Posidon Hellas – ei gresk ferje
« på: 01. apr 18, 11:17:12 »
Sentralt på soldekket er det en bar. Det er ikke fullt så stort utvalg her som i salongen, men her kan du nyte kaffen din ute. I de hvite kassene er det redningsvester som jeg håper du aldri får bruk for, men det er greit å vite at de er der.

Sider: 1 2 3 ... 297

Back to top