*

Skrevet av Emne: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene  (Lest 20277 ganger)

Utlogget Ole

 • Topic starter
  • Innlegg: 13490
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« på: 03. feb 08, 12:10:41 »
Her kan dere poste linker til overnattingssteder i Kykladene, så setter jeg dem inn i starten av tråden for å gjøre det hele oversiktlig. Hjelp til å gjøre denne listen så god som mulig!Kykladene

Amorgos
Amorgos, Katapola
Eleni Rooms ligger helt ytterst til høyre fra der hvor fergen legger til. Vi bodde på to helt greie enkle rom hos en særdeles hyggelig vertinne. Selv tidlig i Juni når vi var der var hun faktisk fullbooket etter at vi fikk rommet vårt. Veldig rolig sted da det er lite trafikk som går forbi. Fin utsikt over innseglingen til Katapola og \"den andre\" siden av byen.

Her er en link til et tilsynelatende bra sted på Amorgos
www.titika-pension.gr/
Tror at det blir overnatting der nå i månedsskiftet juni/juli og skal prøve å huske å gi en tilbakemelding. Ser i alle fall koselig ut!!Anafi

Andros

Anti-Paros
Hotel/studio Paris i havna, her finner jeg ikke noe web side. Enkle billige rom med herlige terasser med utsikt over havna. 20- 30 euro pr natt.

http://www.antiparos-isl.com/accomHOTELS.htm
Her er en bra link til hoteller på Antiparos, Støste fordelen er jo at man ser hvor de ligger i forhold til havnen og hovedgaten:-)


http://www.beachvillagreece.gr/
Ett av Antiparos\' beste steder
Vår venninne Irene Siotis har ett av de beste stedene på Antiparos, og da snakker jeg ikke om glatt luksus, men barnevennlighet, trivsel, beliggenhet og ekte gresk atmosfære:
Hun leier ut to hus når de ikke brukes av familien (hun bor i det tredje selv). Det ene består av to etasjer med ett studio i hver (2-3 personer i hver etasje - med separat inngang). Fantastisk terrasse under et stort eukalyptustre i første etg. Det andre huset består av et stort allrom/kjøkken (med soveplasser) samt eget soverom (med køyesenger), og sval terrasse utenfor. En flott og velpleid inngjerdet hage med oliven- og fikentrær, på 6 mål med utgang direkte til stranden, og bare 50 m fra vindmøllen over fergestedet.
Irene leier gjerne ut til norske barnefamilier, og gjerne utenom skoleferien. Hun har bodd mange år i USA og snakker meget bra engelsk, og kan kontaktes via nettsiden. Evt. går kontakten via en av hennes voksne døtre, som begge er tospråklige gresk/engelsk.
PS Katteelskere er velkomne, også.

Folegandros

Ios
http://www.kolitsaniview.gr/
En herlig plass og Elisabeth som driver dette flotte stedet, er bare unik. Rolig sted fem minutts gange fra chora, og det er en kjempeflott utsikt. Om kvelden ser vi lysene på Santorini glitre langt borte. Lett å ta seg ned til havnen eller ut på den nærmeste flotte strand. Buss går i begge retninger, og det billig å ta bussen.Kea

Kimolos

Koufonissa
Hotel Posidonion
email: posidonion@altec.gr
Dette er et flunka nytt hotell, åpnet i slutten av mai-06. Det er vel det beste som er å oppdrive vil jeg tro på det paradisiske sted Koufonissa. Denne øya er bare et av paradisene på jord. Nydelige rom, nydelig beliggenhet, og til en rimelig penge. Store rom, enkelte kan ta 6 personer med en ekstraseng. Nydelig havsutsikt rett i fra balkongen, og en kafe rett utenfor med fotball på STOR flatskjerm. I reklamepausen flytter du blikket 30 cm, og drømmer deg bort med utsikt ut over havet. Prisen vi betalte for 4 personer var 50 euro pr. natt. Vi planla opprinnelig å være på Koufonissa i 2 dager, men ble der en hel uke! De er ikke helt oppegående på internett eller mail, det går mest på gamlemåten med faks, telefon og ordrebok og blyant. Det lønner seg å ringe på forhånd, ettersom dette hotellet allerede begynner å få et godt rykte på seg og er populært. Telefon til resepsjon: 2285071898 eller 2285071675. Faks 6945357731. Eller ennå bedre; telefon direkte til eier: Cristoforos 6942783887. Alle telefonnr. selvsagt med gresk prefix først.

Kythnos

Milos
Katerina Rooms, Nikolas House og Aphrodite of Milos er drevet av Nikos. Rom i forskjellige kategorier til en rimelig penge.
http://www.aphroditemilos.com/Mykonos
http://www.greek-hotels.com/greece-clients/cyclades/mykonos/mykonos-town-hotels/myconian-inn-hotel/index.php
Da jeg var på Mykonos i mai i år bodde jeg på Myconian Inn og likte stedet godt.

http://www.zorzishotel.com/
Hotell Zorzis er et av de fineste hoteller jeg noensinne har bodd på! Meget sentralt i Kalogera 30. Meget hjelpsom eier. Sørg for å få ham i tale!KAVAKI rooms and studios:
Jeg trengte å overnatte på Mykonos en natt på hjemvei fra Syros.
Jeg hadde et navn å vise til på Mykonos, men der var det fullt. Kjappe som de er i havna, snakke litt sammen, så fikk jeg et tilbud om et rom som viste seg å være veldig sjarmerende. Et lite pensjonat, der mange bor lenge, men også reddet meg kun over natten, for 30 euro. (Det er stort sett fra 50-80 euro på Mykonos pr natt.)
På Kavakis rooms var de så søte og jeg kan anbefale stedet. Det ligger mellom byen og den nye havna, og jeg gikk et par hundre meter til en taverna i den nye havna, og fikk veldig god mat der.
På kortet som jeg har, er det også dyrere rom med AC og TV og telefon, men jeg likte godt den \"bestemor\"-stilen med heklede gardiner og nydelig, gammel mosaikk på gulvet. Og ikke minst, frokost med en deilig samtale med fruen som driver pensjonatet, som \"made my day!\"
Uformelt, gresk og trivelig:
KAVAKI rooms and studios.
PO. box 431
84600 Mykonos
tel. 0030- 2289022575, mob. 6973026025

Naxos
www.birikos-studios-naxos.gr/
Naxos: Birikos Studios. Fantastisk koselig hotell, med verdens hyggeligste vertinne, familie som driver det. 40 euro pr natt. Baseng

http://www.prokopis.com
Flott hotell med forholdsvis høy standard beliggende i Agios Prokopios. Basseng og barnebasseng. Ca 300 meter til flott laaaaaang sandstrand, ca 10 km til Naxos by, hyppig bussforbindelse. Ligger i et rolig område.

www.hotel-spiros-naxos.gr/
Må anbefale Spiros hotell! Veldig fint og rent, og kjempekoselig eier. Apollo bruker dette hotellet, så her gjelder det å bestille i forveien. De ble nedringt av greske turister da vi var der i slutten av juli 07, og da var de for lengst full booket. Vi betalte 80 euro pr natt for en stor leilighet til to pers. Da fikk vi frokost inkludert. Ligger 5 min gåavstand til stranden, og rundt 10 min til havneområdet. Beste hotellet vi hadde på vår tre ukers øyhopping:)


http://www.aquarious.gr
Ligger 5 steg fra alt, og har et meget hyggelig vertskap. Har bodd der en uke de to siste årene og trives meget godt. Rolig strøk, og godt utstyrte rom. Nye håndkle nesten hver dag, og alltid god rengjøring hver dag. Dette er altså i Naxos by !!!

http://hotel-despina.com/
Vi har vært svært fonøyde gjester på Hotel- Studios- Apartments Despina i Agia Anna, Naxos. Enkel standard, men rent og en veldig trivelig vertinne m/familie. Ligger på øversida av veien, ca 200-300 m til stranda.
info@hotel-despina.com

http://www.princessofnaxos.com/
epost: info@princessofnaxos.com
Jeg vil anbefale Princess of Naxos, med leiligheter for 3-4 personer. Det er en fantastisk plass, spesielt for barnefamilier med små barn som ikke kan ha eget rom ennå. Det består av en ny og en gammel del + at de har planer om å utvide med ennå et bygg nå i løpet av vinteren. Samtidig med denne utbyggingen, planlegger de å bygge basseng. Det ligger litt utenfor selve Naxos by, men allikevel i gangavstand også for små barn. Bussen går rett forbi mot flyplassen, Agia Anna og Plaka. Vi bodde der i slutten av juni 2006. Hovedgrunnen til at jeg vil anbefale stedet, er stedets eier og familie. Vaggelis Katsaras er også \" International Hotel & Tourism Manager\" i foreningen, og på vinterstid reiser han rundt i verden for å holde foredrag om de greske øyene og hotelldrift. Gjestfriheten, vennligheten og hjelpsomheten Deres er faktisk mye mer enn du forventer selv i fra Grekere. Uansett hva du måtte ha behov for eller hjelp til, så fikser de det. Uansett er dette veldig bra kvalitet for pengene, rent og fint, med AirConditon og mulighet for frokost mot et lite tillegg. Vi betalte 40 euro pr. natt etter litt kreativ pruting for alle oss 4.

Paros
www.manisinn.gr/
Naoussa på Paros: Manis Inn Flotteste jeg har bodd på når jeg er på øy loffing, men så har jeg bare bodd her to netter. Tror vi betalte 80 euro pr natt. Basseng

www.albatross.gr/EN/Ho...n_home.asp
Piso Livadi på Paros: Hotel Albatross: 60-70 euro pr natt. Basseng

Drios på Paros:
www.to-kyma.gr
Studios \"To Kyma\" Ligger helt nede med en nydelig rullesteinsstrand:
40 euro pr natt
E-mail: info @ to-kyma.gr

www.kontaratos-paros.gr
e-post: George & Irene Kontaratos (info@kontaratos-paros.gr)
\"Kontaratos Houses\": Går på folkemunne blandt øyhoppere bare under navnet George og Irene, etter navnet til de som driver leilighetene. Fantastisk flotte leiligheter. Vi bodde i gamlebyen i en leilighet over to plan, med kombinert soverom for 2 personer og kjøkken i 1. planet, og dobbelt soverom og bad i det andre planet. Det var 2 TV sett, ett for hver etasje, samt Air-Condition i begge etasjer. I første plan (2. etg.) var det utgang til en liten balkong. Irene selv står for rengjøring og skifte av håndklær og sengetøy, og setter sin stolthet og ære på å gjøre en skikkelig jobb. Samtidig driver de et lite mini-marked med alt mellom himmel og jord tilsalgs. Et fantastisk ektepar, vennlige som få, selv om de ofte er travle og slitne. De driver 3 hus med flere leiligheter. Og så, VELDIG VIKTIG: De står IKKE på kaien for å praie kunder!! De baserer seg på sitt gode rykte, bestillinger på nett, telefon og faks, samt den gode hjelp de har fått i form av anbefaling i Willma-guiden!
De simpelt hen elsker unger, og trives best med nordiske gjester! Velger du dette stedet, blir du som en av familien på godt og vondt.
Telefon: 22840 23562. Faks: 22840 28420. Husk å hilse i fra Per-Arne.

Santorini

Serifos

Sifnos
http://www.vacation-greece.com/hotels/cyclades/sifnos/tzanis-aglaia/
Bodde en vecka på Pension Tzannis Aglaia i Kamares/Sifnos, där trivdes vi gott, det låg bra med fin utsikt över stranden och hamnen. Och alldeles nedanför, vid huvudgatan, låg taverna Camaron med god mat och bra service.
Rummet var rymligt, och uteplatsen hade gott och väl räckt till för fler än två. En nackdel var att det saknades kokmöjligheter.

Sikinos

Syros
Så litt tilfeldig på gtp.gr og under accommodation på Syros.
Der fant jeg dette lekre hotellet i Ermoupolis.
www.guesthouse.gr/roomsgal.htm

www.amfitrion.com
Vårt lille drømmested på Syros ligger på Vari. Vari er det koseligste stedet på hele Syros og anbefales for de som vil nyte stillheten og det vakre.
Amfitrion heter leilighetshotellet, 200 meter ca fra stranden. Eieren heter Errikos Voutsinos og er veldig hyggelig. Vår familie lengter tilbake dit. Kanskje til juli 2009... Når vi skal til Syros, blir det kun å bo på Amfitrion. www.amfitrion.com. Passer meget godt for familier med litt større barn, eller godt voksne. Passer ikke for partyungdom!. Behagelig sted hvor en kan slappe av. Roligt og avslappende sted. Et annet sted på Syros som er bare vakkert er: Agathopas. Tok lokalbussen dit (ikke mot Ermoupoli).
Agathopas er sikkert å anbefale også når det gjelder bosted!. Vi tok ofte bussen dit og var på den vakre stranda der. Vekslet mellom Vari og Agathopas.

www.galissas-studios.gr
Galissas studios.
Et veldig godt sted å bo i Galissas, Syros.
Alle mine venner sier det er et av de beste stedene i Galissas.
Ikke så dyrt i lavsesongen, men vanlig pris, 30-50 i høysesongen.
Litt vekk fra trafikken, så ikke så mye støy, god standard og kjøkkenkrok og pool.
Yiannis og Alexsandra snakker godt engelsk og tar veldig godt vare på sine gjester.
Mr. Yiannis Kazantzakis
Telefon: +30 22810-42801
Fax: +30 22810-42802
E-post: info@galissas-studios.gr eller galtours@syr.forthnet.gr
Internet: www.galissas-studios.gr

Tinos
« Siste redigering: 12. okt 12, 22:47:29 by Ole »

Utlogget adoniz

  • Innlegg: 12
   • Vis profil
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #1 på: 08. sep 08, 10:06:14 »
Ios;
Hermes er et perfekt hotell på ios. Nydelig utsikt og gåavstand til alt!
Anbefales på det sterkeste!
http://www.hermesios.gr/

Utlogget toralfsan

  • Innlegg: 43
   • Vis profil
   • http://www.mimesis.no
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #2 på: 03. feb 09, 22:38:00 »
Ett av Antiparos\' beste steder

Vår venninne Irene Siotis  har ett av de beste stedene på Antiparos, og da snakker jeg ikke om glatt luksus, men barnevennlighet, trivsel, beliggenhet og ekte gresk atmosfære:

http://www.beachvillagreece.gr/

Hun leier ut to hus når de ikke brukes av familien (hun bor i det tredje selv). Det ene består av to etasjer med ett studio i hver (2-3 personer i hver etasje - med separat inngang). Fantastisk terrasse under et stort eukalyptustre i første etg. Det andre huset består av et stort allrom/kjøkken (med soveplasser) samt eget soverom (med køyesenger), og sval terrasse utenfor. En flott og velpleid inngjerdet hage med oliven- og fikentrær, på 6 mål med utgang direkte til stranden, og bare 50 m fra vindmøllen over fergestedet.

Irene leier gjerne ut til norske barnefamilier, og gjerne utenom skoleferien. Hun har bodd mange år i USA og snakker meget bra engelsk, og kan kontaktes via nettsiden. Evt. går kontakten via en av hennes voksne døtre, som begge er tospråklige gresk/engelsk.

PS Katteelskere er velkomne, også.

Utlogget Gro

  • Innlegg: 1247
   • Vis profil
Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #3 på: 05. feb 09, 19:10:53 »
Da bidrar jeg med mine anbefalinger fra Kykladene:


Drios på Paros:

Studios \"To Kyma\" Ligger helt nede med en nydelig rullesteinsstrand:

www.to-kyma.gr  

40 euro pr natt

E-mail: info@to-kyma.gr

************************************************************

Piso Livadi på Paros:  Hotel Albatross: 60-70 euro pr natt. Basseng

http://www.albatross.gr/EN/Home/al_en_home.asp

*************************************************************

Naoussa på Paros: Manis Inn Flotteste jeg har bodd på når jeg er på øy loffing, men så har jeg bare bodd her to netter. Tror vi betalte 80 euro pr natt. Basseng

http://www.manisinn.gr/
*************************************************************
Naxos: Birikos Studios. Fantastisk koselig hotell, med verdens hyggeligste vertinne, familie som driver det. 40 euro pr natt. Baseng

http://www.birikos-studios-naxos.gr/

************************************************************\'
Antiparos:http://www.antiparos-isl.gr/
Hotel/studio Paris i havna, her finner jeg ikke noe web side. Enkle billige rom med herlige terasser med utsikt over havna. 20- 30 euro pr natt

De litt dyrere hotellene jeg har anbefalt er med basseng. Dette er normalt ikke noe jeg er opptatt av. Vil mye heller ha et hotell nær en strand. grunnen til jeg har bodd på disse er reisefølge som er avhengig av å ha basseng. Og det er jo greit å ha noen anbefalinger til dem også:)  Selv foretrekker små pitoreske familie studios/ hoteller. For meg er sjarm og sjel viktigere en komfort:)
Jo eldre man blir, jo mer føler man at det å nyte øyeblikket er en nådetilstand, en gyllen gave...

Utlogget Tzasiki

  • Innlegg: 941
   • Vis profil
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #4 på: 06. feb 09, 13:16:14 »
Mykonos er en av mine favoritter i  kykladene.

Et meget bra beliggende bosted er: :flower:  :flower:

AGIA ANNA BEACH STUDIOS.  Ligger i Platios Yialis, Paranga.
5 km in til Mykonos by.  tlf (+302289)  25762/25623

Ligger nydelig til!. Meget stille og rolig område ..  Passer ikke for partyungdom.

 Bedre beliggenhet finnes knapt når det gjelder studioene. Enkle, men bra.  Vakker utsikt. Når jeg og min familie skal tilbake til Mykonos skal vi bo der.  :flower:  :flower:

Skriv Agia Anna Beach studios Mykonos Greece (på PC) så kommer
du direkte dit. :flower:

Utlogget Drømmer

  • Innlegg: 35
   • Vis profil
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #5 på: 17. jul 09, 19:16:45 »
Ellis studio på Agia Anna var for oss en utrolig flott opplevelse :-) Det er drevet av en familie og vertinnen (Fiona) var bare så hjertelig, oppmerksom, inkluderende at jeg ikke ville dra..... Det ligger helt nede på stranden, er utrolig rent, ryddig, stille og sjarmerende. Anbefales på det varmeste!!!

Neste overnatting var på Enosis Studio apartement, det kostet 120 euro natten og ingenting fungerte, det var skittent, dårlig service ++ Anbefales IKKE :-(
Drømmer fortsatt :D

Utlogget Atle

  • Innlegg: 748
   • Vis profil
   • Någen bildet
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #6 på: 01. okt 09, 07:28:13 »
Fikk tips av Anders når jeg møtte han på Naxos om overnatting på Santorini. Helt grei plass for ei natt.
Jeg har den unike evnen at jeg på under 15 minutter kan si om det er en rød eller hvit vin hvis det er bra lyst i lokalet.
Sitat: Torkjell Berulfsen

Utlogget imagine

  • Innlegg: 34
   • Vis profil
   • http://hellas1.page.tl/
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #7 på: 13. nov 09, 09:27:58 »
Er det noen som vet om noen ok hoteller på Paros som ikke er altfor dyre?


Nå har jeg reist mye charter gjennom årene, så nå har jeg lyst til å prøve noe annet. Er litt usikker på hvordan bestilling av hoteller mm gjøres.
Noen som har tips her?

Utlogget Svein~B

  • Innlegg: 4158
   • Vis profil
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #8 på: 13. nov 09, 09:56:03 »
Sitat fra: \"imagine\"
Er det noen som vet om noen ok hoteller på Paros som ikke er altfor dyre?


Nå har jeg reist mye charter gjennom årene, så nå har jeg lyst til å prøve noe annet. Er litt usikker på hvordan bestilling av hoteller mm gjøres.
Noen som har tips her?


Hvis du ikke skal reise i august, vil jeg si at det er totalt bortkastet å bestille. Det er mye bedre å se seg om når du kommer dit og velge bosted på stedet. Da får du også bedre pris enn om du bestiller på forhånd, men du må ta til takke med det som tilfeldigvis er ledig. Noen ganger kan du velge på øverste hylle til en hyggelig pris, mens andre ganger må du ta til takke med et rom som ikke er helt opp til forventningene. Det fineste med å gjøre det på denne måten, er at hvis du ikke liker deg et sted, er det bare å dra videre. Har du bestilt, er du på en måte bundet.

Det er forresten ett tilfelle til, bortsett altså fra august, der jeg vil anbefale å bestille. Hvis jeg skal ankomme om kvelden, vil jeg bestille, men da på telefon kvelden før eller tidlig samme dag. Jeg prøver å unngå det så mye jeg kan og heller ankomme så tidlig som mulig, for da er det mest å velge i.

Jeg bodde på Eleni Studios i Alyki sist sommer for 30 euro pr. natt. Jeg vil absolutt anbefale stedet. Mitt rom hadde ikke utsikt, det var på bakkeplan på baksiden, men det var stille og fredelig, rent og hyggelig.

http://www.hotelageliki.com/eleni_facilities_uk.htm
Jeg er i Hellas flere ganger om dagen, i hodet mitt

Utlogget Svein~B

  • Innlegg: 4158
   • Vis profil
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #9 på: 13. nov 09, 10:04:17 »
Og nå ser jeg i en annen tråd at det er i august du har tenkt å reise. Hvis du er opptatt av pris, bør du ikke reise i august. Da er prisene høyest. Et studio som kostet 30 euro i juli, som i eksemplet ovenfor, må du regne med å betale 50 for i august. Det er eneste i august du kan risikere at det er fullt overalt. Alternativet til å bestille på forhånd er å være forberedt på at det kan bli en og annen natt på stranda, fordi du ikke fant rom. Sannsynligheten er liten, men det kan skje.
Jeg er i Hellas flere ganger om dagen, i hodet mitt

Utlogget ASSA

  • Innlegg: 107
   • Vis profil
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #10 på: 08. jul 10, 13:58:31 »
Milos i Adamas
Vi bodde på Giannis Apartments,
trivelig betjening rolig plass.

Naxos i byen nedenfor Kastro
Rooms Maria
Vi bor bestandig oppe på terrassen
Mob:  +30 6946 657673
Tfn:   + 30 2285 023451

Utlogget kari

  • Innlegg: 748
   • Vis profil
Re: Oversikt over overnattingssteder i Kykladene
« Svar #11 på: 09. sep 10, 19:27:07 »
Naxos- Agios Prokopios:

Three Lakes Hotel
Trivelig lite hotell med totalt 6 rom. Store fine rom, stort bad og fine terrasser utenfor alle rommene. Havutsikt fra alle rom. Veldig godt utstyrt kjøkkenkrok på rommene. I utgangspunktet er det dobbeltseng på rommet, men også sofa som kan brukes av 2 stk, så det går 4 stk på rommet.

Alt er veldig i orden, rent og ordentlig. Trivelig vertinne. Kanskje ikke så veldig god i engelsk, men det holder.

Kontaktinformasjon:
Tlf: 02850 42799
Mob: 0937 487568
Tlf vinter: 0285025592

Hotellet ligger rett bak bensinstasjonen på vei ned mot Agios Prokopios. Gå ned ved siden av hotell Pearl så ser du hotellet med en gang. Stille og rolig område, men samtidig veldig sentralt. Snarvei ned til stranda og promenaden med spisesteder og kafeer. Supermarked ved hovedveien, der også bussen stopper. Ellers er Agios Prokopios sine tilbud med butikker, bilutleie og annet rett nedi gata. Da vi bodde der, hadde vi selskap av 4 kattunger og 4 høner i hagen. De gikk om hverandre. Koselig selskap.

Anbefales.
Snille jenter kommer til himmelen, slemme jenter får det som de vil.

 

Oversikt over overnattingssteder nordlige og østlige øyer

Startet av Ole

Svar: 3
Visninger: 6615
Nyeste innlegg 18. apr 11, 07:15:50
by operafantomet
Oversikt over overnattingssteder i De Ioniske øyer

Startet av Ole

Svar: 1
Visninger: 4173
Nyeste innlegg 27. mar 09, 20:04:02
by Nikoz
Oversikt over overnattingssteder på fastlandet og Peloponnes

Startet av Ole

Svar: 8
Visninger: 11146
Nyeste innlegg 25. sep 13, 22:01:34
by Kabi
Oversikt over overnattingssteder i De Saroniske øyene

Startet av Ole

Svar: 1
Visninger: 4199
Nyeste innlegg 26. feb 09, 13:20:58
by Gro
Oversikt over overnattingssteder i Dodekanesene

Startet av Ole

Svar: 19
Visninger: 14075
Nyeste innlegg 06. jan 13, 09:26:43
by Pinderud
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 441438/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas Ole fila 59601/106 Hellas generelt 18. feb 18, 23:39:18 Last Post
Agistri Ole Svein~B 5159/52 Saroniske øyer 18. feb 18, 23:38:26 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 42611/232 Fastlandet og Peloponnes 18. feb 18, 10:26:07 Last Post
Egina Svein~B Svein~B 804/7 Egina 17. feb 18, 12:15:03 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 234/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 1355/11 Egina 15. feb 18, 18:53:17 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! stein Ole 33711/3108 Yamas Bar & Taverna 15. feb 18, 18:31:16 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 553/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Amorgos, Aegialis september 2017 marjana marjana 1202/16 Amorgos 14. feb 18, 14:52:29 Last Post
Greske katter marjana marjana 184727/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 415/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 93/0 Transport 11. feb 18, 17:03:59 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7664/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1737/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2535/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1870/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Vassilaras Hotel, Skala, Agistri Svein~B Svein~B 1566/13 Saroniske øyer 08. feb 18, 20:16:56 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 161892/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 253/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 205568/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 250/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35439/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 1731/20 Egina 26. jan 18, 07:10:28 Last Post
Info om Ithaka espeno espeno 258/1 Ioniske øyer 23. jan 18, 13:06:05 Last Post
Iris rundt nyttår - Iris unguicularis filhellener espeno 320/2 Gresk natur 23. jan 18, 10:22:01 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 505/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 458/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 473/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
Lys høstmorkel - Helvella crispa espeno espeno 209/0 Gresk natur 19. jan 18, 10:34:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Magiske øyeblikk i Hellas Ole fila 59601/106 Hellas generelt 18. feb 18, 23:39:18 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 234/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 553/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 184727/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 93/0 Transport 11. feb 18, 17:03:59 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2535/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1870/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 161892/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 250/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35439/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 505/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 473/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 24930/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 276/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 9203/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 812/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 8139/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 450/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 588/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 527085/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 516/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Hvor er dette? 963 LØST Ole Ole 464/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:32 Last Post
Hvor er dette? 964 LØST Ole Ole 459/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:01 Last Post
Hvor er dette? 962 LØST Ole Ole 487/3 Hvor er dette? 29. des 17, 21:59:06 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 623/4 Hellas generelt 29. des 17, 08:30:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1737/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 458/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 1137/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 373/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 381/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2145/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 907/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 4014/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 737/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7493/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2209/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1605/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2524/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1080/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 932/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1364/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1560/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 13198/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1479/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1923/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2926/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2116/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 3312/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 12104/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7579/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 3113/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19482/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12891/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 41094/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 25570/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 20295/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 14941/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17560/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 29826/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11887/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16210/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 90508/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15398/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 22567/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9960/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 15012/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20879/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 13958/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 33560/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 16182/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 32411/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 52434/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 45357/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 44778/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 18093/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9505/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19578/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1450/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3405/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8268/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8677/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7290/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8521/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10223/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11340/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8759/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 12983/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 14095/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11936/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9742/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10449/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10026/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12383/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 34498/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10648/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12453/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14497/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19254/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11448/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9136/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 441438/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 42611/232 Fastlandet og Peloponnes 18. feb 18, 10:26:07 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 415/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7664/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 205568/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 1055/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1392/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 837/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 2605/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 560/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 2150/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 8260/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3624/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 719/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 839/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 3004/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2838/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 42075/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1368/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 3109/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 8191/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1866/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 17608/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 14102/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 173256/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 295/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17463/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1910/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1186/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1861/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 8132/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 5270/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3866/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 5563/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7521/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4570/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6799/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9534/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9279/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11924/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24468/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 17737/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 83256/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11922/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11606/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8977/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 43937/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13345/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9681/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15341/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8983/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 18227/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 246776/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 7220/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 20656/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13036/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17057/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13663/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17537/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22286/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 18045/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 50771/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10817/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 49301/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 25045/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 44073/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17585/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8195/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12799/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16244/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11931/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22978/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10237/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11759/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 56726/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1278/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10872/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 932/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 16713/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 55826/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9847/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3572/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 12662/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3831/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 19720/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1295214/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14882/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7581/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10230/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8724/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 36317/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9436/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8967/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 183230/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7454/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7857/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8223/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 22150/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 53783/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17318/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2253/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 959/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 795/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1358/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5401/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7906/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1328/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1335/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4864/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3474/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6453/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4032/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3781/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13302/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2569/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2566/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2885/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2933/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23494/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10783/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7349/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 14149/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14494/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8096/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 31320/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Video fra Paros Ole Ole 253/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 34596/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7414/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1598/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2467/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 21338/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2969/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 41862/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5779/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 9310/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2063/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3867/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 4149/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4369/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8851/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4629/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 22618/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12552/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8374/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10613/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12504/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 45617/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 34803/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10393/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9043/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top