*

Skrevet av Emne: Pensjonist i Hellas  (Lest 24996 ganger)

Utlogget Calle

  • Innlegg: 224
   • Vis profil
   • http://www.rethymnoguide.com
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #24 på: 13. mar 07, 00:10:04 »
Sitat fra: \"winther\"
Så fint å lese det du skriver her. Det høres ut som et godt og rikt liv,sånn som livet bør være :smile: .


Jo! Vi har hittat \"hem\"! Även om det finns mycket som är absurdt och knasigt i detta land så vill vi leva i Grekland framför att leva i Sverige, det är bara att läsa dom svenska dagstidningarna så \"hukar\" vi inför en ev tillbakaflytt!
Men som skandinaviska EU-medborgare så är vi såklart priviligierade här nere. Och speciellt Sverige står högt i kurs bland greker (tacka Palme för det, helt oavsett vad man tyckte om honom som statsminister).

Folk från F.Y.R.O.M har det t.ex. inte helt lätt här i Grekland minst sagt.

Men det var lite intressant och förvånande att läsa följande artikel i Sydsvenska Dagbladet när det gäller Grekland som ett tryggt och säkert land.
Citat från artikeln/rapporten:

Överfallen av rånare. Rån är något av det otäckaste du kan råka ut för under din semester. Minska risken genom att undvika mörka gator nattetid - särskilt i i Irland, Estland och Grekland som toppar rånligan.

Läs hela på nedanstående länk:


http://sydsvenskan.se/resor/article218705.ece

Pengar under bordet till statliga tjänstemän samt polisen, jo det känner vi till, men risken för rån-överfall var något nytt!! Är det månne turister som begår dessa brott?!

Calle!
Vår takaltans position: 35.22°  N 24.28°  E

Utlogget ROLLE

  • Innlegg: 464
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #25 på: 13. mar 07, 06:51:05 »
:lol:  :lol: Vete fan, vad dehär statistikerna grundar sig på ? de skojiga trots allt är ju att man i Finland bör stanna hemma ? Då är det tryggt och tråkigt. Ifall det begås brott i Grekland, finns det säkert en orsak att brotten begås av invandrare, samma gäller också i Finland, och troligen i övriga norden. Det är lätt föra statistik över OBS ! \"outklarade brott\" och stöda sig på opinionsundersökningar, som gjorts om  dessa grupper, för det är nästan   omöjligt att en Finne begår ett brått i sitt hemland, sen är de ju en annan sak varifrån skurken invandrat ? vi har här i Suomi klart (såhär i parlamentsvals tider) säkert reda på i alla fall i \"outklarade\" brott att han eller hon kommer endera från Estland eller Ryssland(i media heter det att det finns skäl att misstänka), samma utpekande av folkgrupper existerar i alla länder + USA (som är ett sorgligt kapitel för sig ).Jag är själv förvånad över Syd svenskans publisering av dylik goja, är det ett \"Svergedemokarts\" media ? Vi i brottslöshetens förlåvade land har för tillfället på gång riksdagsval, med den påföljd att man har möjlighet lyssna på dessa försökskaniner till\"lögnarnas klubb\", och den häts mot invandrare och annat såkallat\"olämpligt\" folk, förekommer ännu som valteman hos partier direkt jämförbara med 1930 talets. Man kan endera skratta eller gråta åt dessa upplysningens apotlar. Minns ännu svensk tidningspress från -50 talet och dess rubriker som behandlade olika våldbrått enda in på -70 talet, då var huvudaktörerna för det mesta dessa \"skandinaviska gentlemän\" alltså finnarna, och rubriken \"EN FINNE IGEN\" som jag själv användt mig av, var alldaglig den tiden. Idag skulle det kallas \"häts mot folkgrupp.\" Det är helt riktigt att ni tar upp dessa statistiska kolumner också på dessa sidor, så blir Hellas sidan ett ställningstagande, mer levande forum som ej endast lever på semesterminnen !!!PS. Månne dehär studentoroligheterna, och beskjutningen av USA ambassaden utfördes av FYROM folk ? det skulle ännu fattas, men de håller ju ännu på och undersöker det senare fallet !!!

Utlogget Barbro

  • Innlegg: 4663
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #26 på: 13. mar 07, 07:42:25 »
Nå har jeg aldri feriert på store turistplasser i Hellas,men jeg har aldri opplevd noe negativt fra hverken grekere eller andre nasjonaliteter der jeg har vært. Tvert imot,så har jeg inntrykk av at grekere er stolte mennesker,som setter sin ære i å ta vare på landets besøkende.
Selvfølgelig kan en råke ille ut,samme hvor en er. Men muligens kan en sjøl forhindre at dårlige ting skjer,blandt annet med å opptre med respekt overfor landet og menneskene en besøker,og ved ikke å blafre rundt med fete lommebøker for å demonstrere at en er pokker til kar/kvinne.
For den som ingenting har,og som aldri kan ha håp om å komme i nærheten av de midler som en ferierende turist tross alt ofte besitter,kan det nok være lett å falle for fristelsen til å ville ha en bit av kaka.
Kriminelle,og gale mennesker finnes overalt,sikkert også i Hellas..
 Jeg har bare aldri møtt på noen av dem,og anser Hellas som et trygt land å være i :smile: .
Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise..

Utlogget ROLLE

  • Innlegg: 464
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #27 på: 13. mar 07, 08:08:03 »
Instämmer i det du säger Babben, vi är ju tyvär endast gäster på den plats vi besöker, och bör respektera lagarna i landet, men vi ser och tänker på saker och ting (till vår egen lycka) litet för blåögt. Vad annat kan vi göra med den info som vi får av dessa länders turistbyråer och reklamer. Sist och slutligen får var och en tycka och tro vad den vill, huvudsaken är ju den att du trivs och har det morsamt?(va de rätt) bra på din semester. Det finns så många olika orsaker varför just Grekland blivit mitt älsklingsland som för många andra. Och kommer också ännu efter trettioårs erfarenhet att förbli det, ifall jag i ej blir motad vid grinden ???
Har upplevt många värre rövarkulor, och har aldrig undvikit att resa till dessa ställen på nytt. De att jag ej tycker om allt och alla som är greker eller grekiskt är helt naturligt. :razz:  :razz:

Utlogget Barbro

  • Innlegg: 4663
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #28 på: 13. mar 07, 08:56:48 »
Morsomt er ordet,ja :wink: .
 Det er klart jeg også ser mye som ikke er bra i Hellas,jeg har ingen illusjoner om at landet er som turistreklamen sier.
Søppelproblemene,og måten dyr behandles på mange steder,er vel det som blir mest tydelig når en er der som besøkende,og det som i første hand kan være problematisk å forholde seg til.
Forøvrig har jeg aldri oppholdt meg lenge nok i landet til å føle på kroppen hvordan det skulle være å bo der i lange perioder. Jeg håper jeg kan få muligheten til å prøve ut det.
Som sagt,illusjoner om at Hellas er som postkortene viser,har jeg ikke.
Men jeg har forelsket meg i landet,og folket,så gjenstår det å gjøre et forsøk på å komme litt bak turistkulissene.Sikkert en erfaring med både opp og nedturer,men med mer kunnskap etterhvert...
Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise..

Utlogget Epicuristen

  • Innlegg: 1467
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #29 på: 13. mar 07, 19:24:18 »
Sitat fra: \"Calle\"
Sitat fra: \"Pjokken\"
Sitat
calle:
Nu lever vi lyckliga med varandra (vilket är viktigast av allt!) och tillsammans med två katter i en någorlunda fin lägenhet i mitten av Rethymnos \"gamle-by\", 3 minuters gångväg från stranden och medelhavet. Vi tjänar tillräckligt med pengar för att kunna leva ett enkelt (och då menar jag verkligen enkelt) liv och vad mer behöver man?!


Ja hva mer behøver man.


Ja, vad mer behöver man? Jo! Kalles Kaviar.....
Calle!


Dem har jo Mills dah! Mye bedre enn Kalles :wink:
Μόνο ο μέτριος αντρόπος είναι πάντα στα υψη!

Utlogget Barbro

  • Innlegg: 4663
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #30 på: 13. mar 07, 20:00:43 »
Kunne ikke vært mer enig,Epi :grin: !
Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise..

Utlogget Ingeborgimevind

  • Innlegg: 409
   • Vis profil
   • Ingeborg i mevind
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #31 på: 18. mar 09, 10:20:38 »
Vi har en diskusjon gående i ft om halvparten av oss (Ø) skal ta ut sin pensjon i relativt ung alder, der arbeidstiden kan reduseres til ca 30 uker i året. M mener at det vil føre til early retardment framfor early retirement, mens Ø tror det er nok av hobbyaktiviteter å drive med, i tillegg til all seilinga innerst i Middelhavet...

Fra spøk til alvor: Et vesentlig poeng i diskusjonen omkring pensjonisttilværelsen i andre land bør gå på kvaliteten i helsetilbudet til den delen av populasjonen som faktisk er sykere og skrøpeligere og med etter hvert økende omsorgsbehov. Et raskt søk ga meg denne artikkelen:

http://www.nursing.gr/protectedarticles/Eldercare.pdf

Noen år gammel, riktignok, men den beskriver både utviklings- og endringstendenser i den greske familiestrukturen og behovet for betydelig satsing innen eldreomsorgen. Noen i denne tråden har beskrevet følelsen av å være overlatt til seg selv under sykehusopphold i Hellas, og ubehaget ved å risikere isolasjon er vel kanskje et av de underliggende motivene for at de fleste av oss nøler med å sette helt fyr på broene hjemover?

Vi regner med at vi fortsetter å ha Sørvestlandet som base, og med økende varighet på våre reiser ut i verden...

 :flower:
Mette og Øyvind
LG7509
MMSI: 258123660
http://www.ingeborgimevind.blogspot.com

Utlogget Anne

  • Innlegg: 1889
   • Vis profil
Pensjonist i Hellas
« Svar #32 på: 18. mar 09, 10:35:53 »
Der er jeg enig med deg Ingeborgimedvind. Jeg tror ikke vi heller vil brenne alle bruer og flytte ut. Jeg ser for meg tiden mellom 1.april og 1. nov. i Hellas og resten hjemme. Det er jo mulig at jeg vil forrandre mening, men jeg er bekymret for helsetilbudet.
Anne
Gud drømte...malte...og så skapte han Skiathos!
Member of
The Boomerange Club of Skiathos
Ο φιλος τον φιλον εν κινδυνοις γιγνωσκει.

Utlogget Heidrun

  • Innlegg: 2971
   • Vis profil
Pensjonist i Hellas
« Svar #33 på: 18. mar 09, 14:26:17 »
Nå er jo det store temaet om dette kildeskatten som Jakup Skamsar prenterte for oss her på forumet for en tid tilbake. Har nå engasjert meg i denne saken og funnet ut at hvis Norge hadde hatt den tyske måten å håndtere dette på, så kan vi faktisk velge selv hvor vi vil være på aldershjem. Norge er endel av EØS og derfor så vil dette kunne tre i kraft på dette grunnlaget.
Men selv så ønsker jeg kaktisk ikke å brenne alle broer. det er bare det at den norske måten å drive aldersomsorg på, er så lite menneskelig.
Det å være på et norskt eldrehjem er faktisk for mange ren isolasjon det også
Yamas til livet og til

Utlogget Ninette

  • Innlegg: 985
   • Vis profil
   • www.rundtomkring.no
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #34 på: 18. mar 09, 15:25:19 »
Det er ennå lenge til jeg blir pensjonist, og jeg vil helst ikke vente 20 år med å realisere drømmene mine. Derfor forbereder jeg meg nå slik at jeg etter hvert ta et valg i forhold til å bo hele eller deler av året i Hellas.

Disse forberedelsene går ut på at jeg tar en ny utdanning til et yrke der jeg kan praktisere for meg selv, enten fra Norge eller fra Hellas. Ikke sikkert jeg kommer til å tjene like godt som jeg gjør i dag, men hva gjør vel det så lenge jeg klarer meg?

Om jeg etterhvert velger å flytte, gjenstår å se. Men jeg vil, så langt det er mulig, selv bestemme hvilken retning livet mitt skal ta :-)

Noen ganger tenker jeg at jeg er blitt litt \"ansvarsløs\" etter at ungene flyttet hjemmefra og jeg har fått mer tid til meg selv. Og den \"ansvarsløsheten\" er i grunnen ganske deilig :-)
Rundtomkring - Ekte turglede
www.rundtomkring.no

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Pensjonist i Hellas
« Svar #35 på: 18. mar 09, 22:47:52 »
Enig med deg i den \"ansvarsløsheten\", Ninette. Sånn sett kan jeg reise når jeg vil, og jeg tenker mer og mer på å kunne ha langtidsopphold i Hellas først og fremst. Kunne godt tenkt meg å bo der ei stund også, men det har jeg ikke råd til, så det får bli med drømmen. Hvis ikke lottokupongen går inn da :)
There are no strangers, only friends we haven't met.

 

Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas

Startet av Heidrun

Svar: 8
Visninger: 1169
Nyeste innlegg 11. jan 18, 12:40:03
by Admirala
Skifte i Hellas for utlenning med testamente - noen erfaringer

Startet av Nico

Svar: 3
Visninger: 3375
Nyeste innlegg 12. nov 14, 12:45:45
by mouche
Verdt å tenke på når det gjelder huskjøp i Hellas

Startet av Heidrun

Svar: 3
Visninger: 4350
Nyeste innlegg 30. apr 09, 10:06:55
by Admirala
Hvordan få sendt en god del løsøre/møbler til hellas?

Startet av ayios

Svar: 0
Visninger: 2273
Nyeste innlegg 03. jan 11, 11:11:02
by ayios
Hva er de beste sidene om man vil kjøpe hus/leilighet i Hellas?

Startet av Ole

Svar: 21
Visninger: 17362
Nyeste innlegg 07. nov 16, 12:30:42
by espeno
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
REBUS 17 fila fila 85/1 Hellas generelt I dag kl. 09:10:46 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 66/1 Athen og Pireus I dag kl. 09:06:55 Last Post
Farende fant - ett reiseliv. Forfatter Frode Schiøtz telma telma 40/0 Reiseskildringer 19. jun 18, 20:55:57 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 370/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 49/0 Karpathos 19. jun 18, 11:29:12 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 32240/61 Athen og Pireus 19. jun 18, 08:40:51 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Ole Marit 76652/3962 Jippi! Nå reiser jeg! 17. jun 18, 11:54:32 Last Post
Internasjonale vinterflygninger ? Kritios Kritios 160/4 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 13:32:57 Last Post
Sky Express med 3 daglige ATH-CHQ fra 1. November ! mouche Kritios 109/3 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 09:37:25 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 97/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas AGIOS PANDELIMONA TILOS fila fila 70039/161 Hellas generelt 15. jun 18, 09:58:31 Last Post
Juni 2018 Fia marjana 163/2 Syros 15. jun 18, 00:02:24 Last Post
Seks grunner til å reise til Athen telma telma 101/0 Reisetips og spørsmål 14. jun 18, 14:20:44 Last Post
Hvor er dette? 971 LØST fila fila 289/8 Hvor er dette? 13. jun 18, 11:11:01 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 93/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 89/0 Hellas generelt 12. jun 18, 20:44:07 Last Post
Kolona-Rhodos Havn zorba zorba 159/2 Reisetips og spørsmål 11. jun 18, 12:09:11 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL ELVITA LOTHIARIKA RHODOS fila fila 28442/65 Rom/studios/hotell 09. jun 18, 10:02:24 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11392/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
REBUS 16 LØST fila fila 311/4 Hellas generelt 08. jun 18, 13:00:44 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1233/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Kjøpe leilighet i Chania mouche Lovis 416/7 Flytte til Hellas 06. jun 18, 12:36:06 Last Post
Ano Syros mai 2018 marjana marjana 493/10 Syros 05. jun 18, 14:14:43 Last Post
Zakynthos lundmor SiwH. 2169/7 Ioniske øyer 03. jun 18, 14:23:05 Last Post
Tips/anbefalinger Zakynthos fila karkit 11002/20 Ioniske øyer 03. jun 18, 10:35:11 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 152696/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Hvor er dette 970. marjana Heidrun 435/7 Hvor er dette? 01. jun 18, 13:50:55 Last Post
Hvor er dette? 969 LØST fila fila 192/2 Hvor er dette? 29. mai 18, 13:28:18 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 55051/245 Fastlandet og Peloponnes 28. mai 18, 10:33:33 Last Post
Problemer med innlogging? kaka kaka 332/4 Om forumet 27. mai 18, 22:43:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
REBUS 17 fila fila 85/1 Hellas generelt I dag kl. 09:10:46 Last Post
Farende fant - ett reiseliv. Forfatter Frode Schiøtz telma telma 40/0 Reiseskildringer 19. jun 18, 20:55:57 Last Post
Internasjonale vinterflygninger ? Kritios Kritios 160/4 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 13:32:57 Last Post
Sky Express med 3 daglige ATH-CHQ fra 1. November ! mouche Kritios 109/3 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 09:37:25 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas AGIOS PANDELIMONA TILOS fila fila 70039/161 Hellas generelt 15. jun 18, 09:58:31 Last Post
Seks grunner til å reise til Athen telma telma 101/0 Reisetips og spørsmål 14. jun 18, 14:20:44 Last Post
Hvor er dette? 971 LØST fila fila 289/8 Hvor er dette? 13. jun 18, 11:11:01 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 89/0 Hellas generelt 12. jun 18, 20:44:07 Last Post
Kolona-Rhodos Havn zorba zorba 159/2 Reisetips og spørsmål 11. jun 18, 12:09:11 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL ELVITA LOTHIARIKA RHODOS fila fila 28442/65 Rom/studios/hotell 09. jun 18, 10:02:24 Last Post
REBUS 16 LØST fila fila 311/4 Hellas generelt 08. jun 18, 13:00:44 Last Post
Kjøpe leilighet i Chania mouche Lovis 416/7 Flytte til Hellas 06. jun 18, 12:36:06 Last Post
Hvor er dette 970. marjana Heidrun 435/7 Hvor er dette? 01. jun 18, 13:50:55 Last Post
Hvor er dette? 969 LØST fila fila 192/2 Hvor er dette? 29. mai 18, 13:28:18 Last Post
Greske rutebåter Kritios Ole 175277/333 Hellas generelt 27. mai 18, 12:33:11 Last Post
Noen som har tips til bosted i Rethymno? dagstaalesen@hotmail.com Gyda 233/1 Rom/studios/hotell 21. mai 18, 11:32:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas Heidrun Heidrun 442/8 Flytte til Hellas 20. mai 18, 22:57:10 Last Post
sitia eller zakynthos for barnefamilie? mouche lundmor 587/6 Reisetips og spørsmål 20. mai 18, 09:41:34 Last Post
Noen som har tips til Øyhopping? mouche Gyda 488/4 Reisetips og spørsmål 15. mai 18, 17:08:55 Last Post
REBUS 15 LØST fila fila 249/2 Hellas generelt 15. mai 18, 11:27:59 Last Post
REBUS 14 LØST fila fila 334/2 Hellas generelt 06. mai 18, 17:38:07 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 2352/14 Transport 27. apr 18, 19:05:47 Last Post
Attica (BS) overtar Hellenic Anders Anders 383/0 Transport 27. apr 18, 17:05:59 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 600/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Arctic spiseri - Gresk mat i Stavanger anemos anemos 500/0 Mat og drikke 24. apr 18, 20:03:01 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 370/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 97/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Fia Heidrun 5327/47 Kreta 25. mai 18, 20:28:32 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2161/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 618/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 925/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2574/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1068/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1173/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3235/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1649/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 5704/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1395/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8495/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3340/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2414/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 4328/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1799/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1534/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2311/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2368/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 17287/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2245/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2726/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 4010/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4331/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 21342/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13768/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 54666/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 27627/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 21860/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 16624/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18404/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 32167/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12704/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17246/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 96893/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16244/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24452/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10672/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 17393/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22020/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 15645/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36109/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17347/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 34682/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 55917/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 48198/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 47833/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19403/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10264/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20596/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2287/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4099/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9012/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9847/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8121/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9276/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10865/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12114/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9434/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14417/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 15626/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12812/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10708/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11178/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10781/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13173/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 36737/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11398/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13199/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15637/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20257/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12404/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9767/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 66/1 Athen og Pireus I dag kl. 09:06:55 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 32240/61 Athen og Pireus 19. jun 18, 08:40:51 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 93/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11392/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1233/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 152696/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 55051/245 Fastlandet og Peloponnes 28. mai 18, 10:33:33 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 486058/1583 Peloponnes 26. mai 18, 07:49:52 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 617/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 15854/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1539/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 791/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1520/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 230614/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2817/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 2904/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1796/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 5323/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1226/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 3662/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9605/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4671/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1420/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1571/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4730/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 49/0 Karpathos 19. jun 18, 11:29:12 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 459/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1092/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 19334/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3048/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1835/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2592/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9280/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 6848/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5002/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7161/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8494/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5266/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7380/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10355/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10652/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 12943/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25713/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 19282/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 90234/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 12917/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12333/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9898/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 47640/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14428/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12789/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9807/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19486/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 268211/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 9324/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22183/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13979/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18115/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14691/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 18941/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23480/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19471/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 54875/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11631/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 52797/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 26915/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 47572/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18621/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8820/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13602/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17460/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12805/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24003/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11323/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 60561/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 21693/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2468/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11656/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1743/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 18615/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 60635/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11010/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4472/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 14958/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4454/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1408399/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16298/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8220/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10937/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9364/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 38908/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10120/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9573/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 197518/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8120/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8432/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8850/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23460/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 57680/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18638/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 1802/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3464/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1700/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1389/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2117/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6534/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 8903/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2107/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2075/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 5940/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4094/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7744/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4770/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4578/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14451/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3207/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3761/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3581/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3603/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25355/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12029/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8351/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15387/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15496/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 9046/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3524/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 23627/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1150/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 37895/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9173/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2289/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4031/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45042/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7292/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11578/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2787/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5393/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5371/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5086/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 9969/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5409/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 24395/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13554/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9728/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11642/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13441/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 49446/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37166/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11828/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9805/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top