*

Skrevet av Emne: Pensjonist i Hellas  (Lest 23673 ganger)

Utlogget Calle

  • Innlegg: 224
   • Vis profil
   • http://www.rethymnoguide.com
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #24 på: 13. mar 07, 00:10:04 »
Sitat fra: \"winther\"
Så fint å lese det du skriver her. Det høres ut som et godt og rikt liv,sånn som livet bør være :smile: .


Jo! Vi har hittat \"hem\"! Även om det finns mycket som är absurdt och knasigt i detta land så vill vi leva i Grekland framför att leva i Sverige, det är bara att läsa dom svenska dagstidningarna så \"hukar\" vi inför en ev tillbakaflytt!
Men som skandinaviska EU-medborgare så är vi såklart priviligierade här nere. Och speciellt Sverige står högt i kurs bland greker (tacka Palme för det, helt oavsett vad man tyckte om honom som statsminister).

Folk från F.Y.R.O.M har det t.ex. inte helt lätt här i Grekland minst sagt.

Men det var lite intressant och förvånande att läsa följande artikel i Sydsvenska Dagbladet när det gäller Grekland som ett tryggt och säkert land.
Citat från artikeln/rapporten:

Överfallen av rånare. Rån är något av det otäckaste du kan råka ut för under din semester. Minska risken genom att undvika mörka gator nattetid - särskilt i i Irland, Estland och Grekland som toppar rånligan.

Läs hela på nedanstående länk:


http://sydsvenskan.se/resor/article218705.ece

Pengar under bordet till statliga tjänstemän samt polisen, jo det känner vi till, men risken för rån-överfall var något nytt!! Är det månne turister som begår dessa brott?!

Calle!
Vår takaltans position: 35.22°  N 24.28°  E

Utlogget ROLLE

  • Innlegg: 462
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #25 på: 13. mar 07, 06:51:05 »
:lol:  :lol: Vete fan, vad dehär statistikerna grundar sig på ? de skojiga trots allt är ju att man i Finland bör stanna hemma ? Då är det tryggt och tråkigt. Ifall det begås brott i Grekland, finns det säkert en orsak att brotten begås av invandrare, samma gäller också i Finland, och troligen i övriga norden. Det är lätt föra statistik över OBS ! \"outklarade brott\" och stöda sig på opinionsundersökningar, som gjorts om  dessa grupper, för det är nästan   omöjligt att en Finne begår ett brått i sitt hemland, sen är de ju en annan sak varifrån skurken invandrat ? vi har här i Suomi klart (såhär i parlamentsvals tider) säkert reda på i alla fall i \"outklarade\" brott att han eller hon kommer endera från Estland eller Ryssland(i media heter det att det finns skäl att misstänka), samma utpekande av folkgrupper existerar i alla länder + USA (som är ett sorgligt kapitel för sig ).Jag är själv förvånad över Syd svenskans publisering av dylik goja, är det ett \"Svergedemokarts\" media ? Vi i brottslöshetens förlåvade land har för tillfället på gång riksdagsval, med den påföljd att man har möjlighet lyssna på dessa försökskaniner till\"lögnarnas klubb\", och den häts mot invandrare och annat såkallat\"olämpligt\" folk, förekommer ännu som valteman hos partier direkt jämförbara med 1930 talets. Man kan endera skratta eller gråta åt dessa upplysningens apotlar. Minns ännu svensk tidningspress från -50 talet och dess rubriker som behandlade olika våldbrått enda in på -70 talet, då var huvudaktörerna för det mesta dessa \"skandinaviska gentlemän\" alltså finnarna, och rubriken \"EN FINNE IGEN\" som jag själv användt mig av, var alldaglig den tiden. Idag skulle det kallas \"häts mot folkgrupp.\" Det är helt riktigt att ni tar upp dessa statistiska kolumner också på dessa sidor, så blir Hellas sidan ett ställningstagande, mer levande forum som ej endast lever på semesterminnen !!!PS. Månne dehär studentoroligheterna, och beskjutningen av USA ambassaden utfördes av FYROM folk ? det skulle ännu fattas, men de håller ju ännu på och undersöker det senare fallet !!!

Utlogget Barbro

  • Innlegg: 4663
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #26 på: 13. mar 07, 07:42:25 »
Nå har jeg aldri feriert på store turistplasser i Hellas,men jeg har aldri opplevd noe negativt fra hverken grekere eller andre nasjonaliteter der jeg har vært. Tvert imot,så har jeg inntrykk av at grekere er stolte mennesker,som setter sin ære i å ta vare på landets besøkende.
Selvfølgelig kan en råke ille ut,samme hvor en er. Men muligens kan en sjøl forhindre at dårlige ting skjer,blandt annet med å opptre med respekt overfor landet og menneskene en besøker,og ved ikke å blafre rundt med fete lommebøker for å demonstrere at en er pokker til kar/kvinne.
For den som ingenting har,og som aldri kan ha håp om å komme i nærheten av de midler som en ferierende turist tross alt ofte besitter,kan det nok være lett å falle for fristelsen til å ville ha en bit av kaka.
Kriminelle,og gale mennesker finnes overalt,sikkert også i Hellas..
 Jeg har bare aldri møtt på noen av dem,og anser Hellas som et trygt land å være i :smile: .
Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise..

Utlogget ROLLE

  • Innlegg: 462
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #27 på: 13. mar 07, 08:08:03 »
Instämmer i det du säger Babben, vi är ju tyvär endast gäster på den plats vi besöker, och bör respektera lagarna i landet, men vi ser och tänker på saker och ting (till vår egen lycka) litet för blåögt. Vad annat kan vi göra med den info som vi får av dessa länders turistbyråer och reklamer. Sist och slutligen får var och en tycka och tro vad den vill, huvudsaken är ju den att du trivs och har det morsamt?(va de rätt) bra på din semester. Det finns så många olika orsaker varför just Grekland blivit mitt älsklingsland som för många andra. Och kommer också ännu efter trettioårs erfarenhet att förbli det, ifall jag i ej blir motad vid grinden ???
Har upplevt många värre rövarkulor, och har aldrig undvikit att resa till dessa ställen på nytt. De att jag ej tycker om allt och alla som är greker eller grekiskt är helt naturligt. :razz:  :razz:

Utlogget Barbro

  • Innlegg: 4663
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #28 på: 13. mar 07, 08:56:48 »
Morsomt er ordet,ja :wink: .
 Det er klart jeg også ser mye som ikke er bra i Hellas,jeg har ingen illusjoner om at landet er som turistreklamen sier.
Søppelproblemene,og måten dyr behandles på mange steder,er vel det som blir mest tydelig når en er der som besøkende,og det som i første hand kan være problematisk å forholde seg til.
Forøvrig har jeg aldri oppholdt meg lenge nok i landet til å føle på kroppen hvordan det skulle være å bo der i lange perioder. Jeg håper jeg kan få muligheten til å prøve ut det.
Som sagt,illusjoner om at Hellas er som postkortene viser,har jeg ikke.
Men jeg har forelsket meg i landet,og folket,så gjenstår det å gjøre et forsøk på å komme litt bak turistkulissene.Sikkert en erfaring med både opp og nedturer,men med mer kunnskap etterhvert...
Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise..

Utlogget Epicuristen

  • Innlegg: 1467
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #29 på: 13. mar 07, 19:24:18 »
Sitat fra: \"Calle\"
Sitat fra: \"Pjokken\"
Sitat
calle:
Nu lever vi lyckliga med varandra (vilket är viktigast av allt!) och tillsammans med två katter i en någorlunda fin lägenhet i mitten av Rethymnos \"gamle-by\", 3 minuters gångväg från stranden och medelhavet. Vi tjänar tillräckligt med pengar för att kunna leva ett enkelt (och då menar jag verkligen enkelt) liv och vad mer behöver man?!


Ja hva mer behøver man.


Ja, vad mer behöver man? Jo! Kalles Kaviar.....
Calle!


Dem har jo Mills dah! Mye bedre enn Kalles :wink:
Μόνο ο μέτριος αντρόπος είναι πάντα στα υψη!

Utlogget Barbro

  • Innlegg: 4663
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #30 på: 13. mar 07, 20:00:43 »
Kunne ikke vært mer enig,Epi :grin: !
Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise..

Utlogget Ingeborgimevind

  • Innlegg: 409
   • Vis profil
   • Ingeborg i mevind
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #31 på: 18. mar 09, 10:20:38 »
Vi har en diskusjon gående i ft om halvparten av oss (Ø) skal ta ut sin pensjon i relativt ung alder, der arbeidstiden kan reduseres til ca 30 uker i året. M mener at det vil føre til early retardment framfor early retirement, mens Ø tror det er nok av hobbyaktiviteter å drive med, i tillegg til all seilinga innerst i Middelhavet...

Fra spøk til alvor: Et vesentlig poeng i diskusjonen omkring pensjonisttilværelsen i andre land bør gå på kvaliteten i helsetilbudet til den delen av populasjonen som faktisk er sykere og skrøpeligere og med etter hvert økende omsorgsbehov. Et raskt søk ga meg denne artikkelen:

http://www.nursing.gr/protectedarticles/Eldercare.pdf

Noen år gammel, riktignok, men den beskriver både utviklings- og endringstendenser i den greske familiestrukturen og behovet for betydelig satsing innen eldreomsorgen. Noen i denne tråden har beskrevet følelsen av å være overlatt til seg selv under sykehusopphold i Hellas, og ubehaget ved å risikere isolasjon er vel kanskje et av de underliggende motivene for at de fleste av oss nøler med å sette helt fyr på broene hjemover?

Vi regner med at vi fortsetter å ha Sørvestlandet som base, og med økende varighet på våre reiser ut i verden...

 :flower:
Mette og Øyvind
LG7509
MMSI: 258123660
http://www.ingeborgimevind.blogspot.com

Utlogget Anne

  • Innlegg: 1889
   • Vis profil
Pensjonist i Hellas
« Svar #32 på: 18. mar 09, 10:35:53 »
Der er jeg enig med deg Ingeborgimedvind. Jeg tror ikke vi heller vil brenne alle bruer og flytte ut. Jeg ser for meg tiden mellom 1.april og 1. nov. i Hellas og resten hjemme. Det er jo mulig at jeg vil forrandre mening, men jeg er bekymret for helsetilbudet.
Anne
Gud drømte...malte...og så skapte han Skiathos!
Member of
The Boomerange Club of Skiathos
Ο φιλος τον φιλον εν κινδυνοις γιγνωσκει.

Utlogget Heidrun

  • Innlegg: 2920
   • Vis profil
Pensjonist i Hellas
« Svar #33 på: 18. mar 09, 14:26:17 »
Nå er jo det store temaet om dette kildeskatten som Jakup Skamsar prenterte for oss her på forumet for en tid tilbake. Har nå engasjert meg i denne saken og funnet ut at hvis Norge hadde hatt den tyske måten å håndtere dette på, så kan vi faktisk velge selv hvor vi vil være på aldershjem. Norge er endel av EØS og derfor så vil dette kunne tre i kraft på dette grunnlaget.
Men selv så ønsker jeg kaktisk ikke å brenne alle broer. det er bare det at den norske måten å drive aldersomsorg på, er så lite menneskelig.
Det å være på et norskt eldrehjem er faktisk for mange ren isolasjon det også
Yamas til livet og til

Utlogget Ninette

  • Innlegg: 985
   • Vis profil
   • www.rundtomkring.no
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #34 på: 18. mar 09, 15:25:19 »
Det er ennå lenge til jeg blir pensjonist, og jeg vil helst ikke vente 20 år med å realisere drømmene mine. Derfor forbereder jeg meg nå slik at jeg etter hvert ta et valg i forhold til å bo hele eller deler av året i Hellas.

Disse forberedelsene går ut på at jeg tar en ny utdanning til et yrke der jeg kan praktisere for meg selv, enten fra Norge eller fra Hellas. Ikke sikkert jeg kommer til å tjene like godt som jeg gjør i dag, men hva gjør vel det så lenge jeg klarer meg?

Om jeg etterhvert velger å flytte, gjenstår å se. Men jeg vil, så langt det er mulig, selv bestemme hvilken retning livet mitt skal ta :-)

Noen ganger tenker jeg at jeg er blitt litt \"ansvarsløs\" etter at ungene flyttet hjemmefra og jeg har fått mer tid til meg selv. Og den \"ansvarsløsheten\" er i grunnen ganske deilig :-)
Rundtomkring - Ekte turglede
www.rundtomkring.no

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Pensjonist i Hellas
« Svar #35 på: 18. mar 09, 22:47:52 »
Enig med deg i den \"ansvarsløsheten\", Ninette. Sånn sett kan jeg reise når jeg vil, og jeg tenker mer og mer på å kunne ha langtidsopphold i Hellas først og fremst. Kunne godt tenkt meg å bo der ei stund også, men det har jeg ikke råd til, så det får bli med drømmen. Hvis ikke lottokupongen går inn da :)
There are no strangers, only friends we haven't met.

 

Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas

Startet av Heidrun

Svar: 8
Visninger: 624
Nyeste innlegg 11. jan 18, 12:40:03
by Admirala
Skifte i Hellas for utlenning med testamente - noen erfaringer

Startet av Nico

Svar: 3
Visninger: 3168
Nyeste innlegg 12. nov 14, 12:45:45
by mouche
Verdt å tenke på når det gjelder huskjøp i Hellas

Startet av Heidrun

Svar: 3
Visninger: 4152
Nyeste innlegg 30. apr 09, 10:06:55
by Admirala
Hvordan få sendt en god del løsøre/møbler til hellas?

Startet av ayios

Svar: 0
Visninger: 2168
Nyeste innlegg 03. jan 11, 11:11:02
by ayios
Hva er de beste sidene om man vil kjøpe hus/leilighet i Hellas?

Startet av Ole

Svar: 21
Visninger: 15872
Nyeste innlegg 07. nov 16, 12:30:42
by espeno
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 43104/233 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 09:39:04 Last Post
Amorgos, Aegialis september 2017 marjana marjana 1453/18 Amorgos 24. feb 18, 23:48:44 Last Post
Kykladene til sommeren. Trenger tips! marjana Glassmanet 112/2 Kykladene 24. feb 18, 23:25:50 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas AGIOS IOANNIS SKOPELOS fila fila 60015/109 Hellas generelt 24. feb 18, 08:53:41 Last Post
Amorgos i juli, hvor skal vi bo marjana Sunnaelskersol 139/4 Amorgos 23. feb 18, 22:52:45 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 bengalow Ole 61/1 Athen og Pireus 23. feb 18, 15:30:18 Last Post
Egina Svein~B Svein~B 914/8 Egina 22. feb 18, 10:14:20 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 174/1 Transport 20. feb 18, 18:47:52 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 443002/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Agistri Ole Svein~B 5293/52 Saroniske øyer 18. feb 18, 23:38:26 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 283/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 1426/11 Egina 15. feb 18, 18:53:17 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! stein Ole 33721/3108 Yamas Bar & Taverna 15. feb 18, 18:31:16 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 629/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 185473/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 464/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7938/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1827/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2636/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1909/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Vassilaras Hotel, Skala, Agistri Svein~B Svein~B 1608/13 Saroniske øyer 08. feb 18, 20:16:56 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 162366/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 286/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 206347/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 279/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35596/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 1815/20 Egina 26. jan 18, 07:10:28 Last Post
Info om Ithaka espeno espeno 283/1 Ioniske øyer 23. jan 18, 13:06:05 Last Post
Iris rundt nyttår - Iris unguicularis filhellener espeno 350/2 Gresk natur 23. jan 18, 10:22:01 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 546/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Magiske øyeblikk i Hellas AGIOS IOANNIS SKOPELOS fila fila 60015/109 Hellas generelt 24. feb 18, 08:53:41 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 174/1 Transport 20. feb 18, 18:47:52 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 283/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 629/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 185473/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2636/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1909/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 162366/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 279/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35596/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 546/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 513/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 25349/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 292/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 9350/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 850/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 8300/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 487/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 624/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 529042/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 534/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Hvor er dette? 963 LØST Ole Ole 482/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:32 Last Post
Hvor er dette? 964 LØST Ole Ole 477/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:01 Last Post
Hvor er dette? 962 LØST Ole Ole 510/3 Hvor er dette? 29. des 17, 21:59:06 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 645/4 Hellas generelt 29. des 17, 08:30:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1827/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 494/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 1183/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 388/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 404/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2182/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 932/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 4054/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 756/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7532/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2257/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1633/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2591/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1106/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 950/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1393/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1581/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 13346/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1502/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1955/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2956/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2136/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 3367/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 12157/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7621/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 3146/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19554/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12923/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 41863/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 25634/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 20356/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 15000/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17588/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 29896/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11910/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16237/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 90754/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15430/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 22635/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9982/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 15103/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20938/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 14013/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 33635/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 16208/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 32505/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 52572/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 45474/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 44890/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 18144/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9532/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19612/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1471/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3429/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8286/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8712/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7321/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8544/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10250/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11367/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8784/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 13043/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 14157/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11969/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9771/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10473/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10049/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12417/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 34595/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10676/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12491/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14548/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19293/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11485/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9157/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 43104/233 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 09:39:04 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 bengalow Ole 61/1 Athen og Pireus 23. feb 18, 15:30:18 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 443002/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 464/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7938/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 206347/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 1113/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1446/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 870/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 2701/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 586/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 2199/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 8307/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3662/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 738/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 861/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 3067/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2917/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 42251/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1397/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 3184/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 8343/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1891/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 17892/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 14321/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 317/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17539/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1949/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1206/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1880/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 8168/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 5312/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3916/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 5608/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7543/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4596/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6820/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9570/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9337/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11983/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24529/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 17822/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 83622/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11964/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11643/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9023/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 44084/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13391/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9708/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15384/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9010/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 18264/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 247692/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 7295/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 20728/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13069/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17091/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13686/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17590/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22327/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 18089/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 50927/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10846/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 49414/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 25111/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 44230/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17612/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8209/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12826/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16291/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11957/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23017/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10271/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11781/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 56872/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1319/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10900/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 966/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 16774/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 56013/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9896/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3612/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 12754/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3853/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 19782/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1299081/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14931/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7600/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10255/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8746/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 36405/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9453/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8983/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 183840/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7479/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7878/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8254/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 22197/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 53945/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17366/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2292/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 981/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 812/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1385/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5443/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7935/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1357/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1355/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4902/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3493/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6489/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4063/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3814/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13348/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2594/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2606/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2909/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2953/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23560/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10819/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7378/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 14175/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14540/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8117/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 31439/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Video fra Paros Ole Ole 286/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 34716/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7466/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1614/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2500/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 21418/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 3016/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 42001/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5837/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 9400/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2091/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3930/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 4190/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4391/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8887/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4658/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 22683/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12583/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8409/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10655/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12535/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 45757/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 34906/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10442/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9071/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top