*

Skrevet av Emne: Pensjonist i Hellas  (Lest 25355 ganger)

Utlogget Calle

  • Innlegg: 224
   • Vis profil
   • http://www.rethymnoguide.com
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #24 på: 13. mar 07, 00:10:04 »
Sitat fra: \"winther\"
Så fint å lese det du skriver her. Det høres ut som et godt og rikt liv,sånn som livet bør være :smile: .


Jo! Vi har hittat \"hem\"! Även om det finns mycket som är absurdt och knasigt i detta land så vill vi leva i Grekland framför att leva i Sverige, det är bara att läsa dom svenska dagstidningarna så \"hukar\" vi inför en ev tillbakaflytt!
Men som skandinaviska EU-medborgare så är vi såklart priviligierade här nere. Och speciellt Sverige står högt i kurs bland greker (tacka Palme för det, helt oavsett vad man tyckte om honom som statsminister).

Folk från F.Y.R.O.M har det t.ex. inte helt lätt här i Grekland minst sagt.

Men det var lite intressant och förvånande att läsa följande artikel i Sydsvenska Dagbladet när det gäller Grekland som ett tryggt och säkert land.
Citat från artikeln/rapporten:

Överfallen av rånare. Rån är något av det otäckaste du kan råka ut för under din semester. Minska risken genom att undvika mörka gator nattetid - särskilt i i Irland, Estland och Grekland som toppar rånligan.

Läs hela på nedanstående länk:


http://sydsvenskan.se/resor/article218705.ece

Pengar under bordet till statliga tjänstemän samt polisen, jo det känner vi till, men risken för rån-överfall var något nytt!! Är det månne turister som begår dessa brott?!

Calle!
Vår takaltans position: 35.22°  N 24.28°  E

Utlogget ROLLE

  • Innlegg: 466
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #25 på: 13. mar 07, 06:51:05 »
:lol:  :lol: Vete fan, vad dehär statistikerna grundar sig på ? de skojiga trots allt är ju att man i Finland bör stanna hemma ? Då är det tryggt och tråkigt. Ifall det begås brott i Grekland, finns det säkert en orsak att brotten begås av invandrare, samma gäller också i Finland, och troligen i övriga norden. Det är lätt föra statistik över OBS ! \"outklarade brott\" och stöda sig på opinionsundersökningar, som gjorts om  dessa grupper, för det är nästan   omöjligt att en Finne begår ett brått i sitt hemland, sen är de ju en annan sak varifrån skurken invandrat ? vi har här i Suomi klart (såhär i parlamentsvals tider) säkert reda på i alla fall i \"outklarade\" brott att han eller hon kommer endera från Estland eller Ryssland(i media heter det att det finns skäl att misstänka), samma utpekande av folkgrupper existerar i alla länder + USA (som är ett sorgligt kapitel för sig ).Jag är själv förvånad över Syd svenskans publisering av dylik goja, är det ett \"Svergedemokarts\" media ? Vi i brottslöshetens förlåvade land har för tillfället på gång riksdagsval, med den påföljd att man har möjlighet lyssna på dessa försökskaniner till\"lögnarnas klubb\", och den häts mot invandrare och annat såkallat\"olämpligt\" folk, förekommer ännu som valteman hos partier direkt jämförbara med 1930 talets. Man kan endera skratta eller gråta åt dessa upplysningens apotlar. Minns ännu svensk tidningspress från -50 talet och dess rubriker som behandlade olika våldbrått enda in på -70 talet, då var huvudaktörerna för det mesta dessa \"skandinaviska gentlemän\" alltså finnarna, och rubriken \"EN FINNE IGEN\" som jag själv användt mig av, var alldaglig den tiden. Idag skulle det kallas \"häts mot folkgrupp.\" Det är helt riktigt att ni tar upp dessa statistiska kolumner också på dessa sidor, så blir Hellas sidan ett ställningstagande, mer levande forum som ej endast lever på semesterminnen !!!PS. Månne dehär studentoroligheterna, och beskjutningen av USA ambassaden utfördes av FYROM folk ? det skulle ännu fattas, men de håller ju ännu på och undersöker det senare fallet !!!

Utlogget Barbro

  • Innlegg: 4663
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #26 på: 13. mar 07, 07:42:25 »
Nå har jeg aldri feriert på store turistplasser i Hellas,men jeg har aldri opplevd noe negativt fra hverken grekere eller andre nasjonaliteter der jeg har vært. Tvert imot,så har jeg inntrykk av at grekere er stolte mennesker,som setter sin ære i å ta vare på landets besøkende.
Selvfølgelig kan en råke ille ut,samme hvor en er. Men muligens kan en sjøl forhindre at dårlige ting skjer,blandt annet med å opptre med respekt overfor landet og menneskene en besøker,og ved ikke å blafre rundt med fete lommebøker for å demonstrere at en er pokker til kar/kvinne.
For den som ingenting har,og som aldri kan ha håp om å komme i nærheten av de midler som en ferierende turist tross alt ofte besitter,kan det nok være lett å falle for fristelsen til å ville ha en bit av kaka.
Kriminelle,og gale mennesker finnes overalt,sikkert også i Hellas..
 Jeg har bare aldri møtt på noen av dem,og anser Hellas som et trygt land å være i :smile: .
Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise..

Utlogget ROLLE

  • Innlegg: 466
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #27 på: 13. mar 07, 08:08:03 »
Instämmer i det du säger Babben, vi är ju tyvär endast gäster på den plats vi besöker, och bör respektera lagarna i landet, men vi ser och tänker på saker och ting (till vår egen lycka) litet för blåögt. Vad annat kan vi göra med den info som vi får av dessa länders turistbyråer och reklamer. Sist och slutligen får var och en tycka och tro vad den vill, huvudsaken är ju den att du trivs och har det morsamt?(va de rätt) bra på din semester. Det finns så många olika orsaker varför just Grekland blivit mitt älsklingsland som för många andra. Och kommer också ännu efter trettioårs erfarenhet att förbli det, ifall jag i ej blir motad vid grinden ???
Har upplevt många värre rövarkulor, och har aldrig undvikit att resa till dessa ställen på nytt. De att jag ej tycker om allt och alla som är greker eller grekiskt är helt naturligt. :razz:  :razz:

Utlogget Barbro

  • Innlegg: 4663
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #28 på: 13. mar 07, 08:56:48 »
Morsomt er ordet,ja :wink: .
 Det er klart jeg også ser mye som ikke er bra i Hellas,jeg har ingen illusjoner om at landet er som turistreklamen sier.
Søppelproblemene,og måten dyr behandles på mange steder,er vel det som blir mest tydelig når en er der som besøkende,og det som i første hand kan være problematisk å forholde seg til.
Forøvrig har jeg aldri oppholdt meg lenge nok i landet til å føle på kroppen hvordan det skulle være å bo der i lange perioder. Jeg håper jeg kan få muligheten til å prøve ut det.
Som sagt,illusjoner om at Hellas er som postkortene viser,har jeg ikke.
Men jeg har forelsket meg i landet,og folket,så gjenstår det å gjøre et forsøk på å komme litt bak turistkulissene.Sikkert en erfaring med både opp og nedturer,men med mer kunnskap etterhvert...
Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise..

Utlogget Epicuristen

  • Innlegg: 1467
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #29 på: 13. mar 07, 19:24:18 »
Sitat fra: \"Calle\"
Sitat fra: \"Pjokken\"
Sitat
calle:
Nu lever vi lyckliga med varandra (vilket är viktigast av allt!) och tillsammans med två katter i en någorlunda fin lägenhet i mitten av Rethymnos \"gamle-by\", 3 minuters gångväg från stranden och medelhavet. Vi tjänar tillräckligt med pengar för att kunna leva ett enkelt (och då menar jag verkligen enkelt) liv och vad mer behöver man?!


Ja hva mer behøver man.


Ja, vad mer behöver man? Jo! Kalles Kaviar.....
Calle!


Dem har jo Mills dah! Mye bedre enn Kalles :wink:
Μόνο ο μέτριος αντρόπος είναι πάντα στα υψη!

Utlogget Barbro

  • Innlegg: 4663
   • Vis profil
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #30 på: 13. mar 07, 20:00:43 »
Kunne ikke vært mer enig,Epi :grin: !
Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise..

Utlogget Ingeborgimevind

  • Innlegg: 409
   • Vis profil
   • Ingeborg i mevind
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #31 på: 18. mar 09, 10:20:38 »
Vi har en diskusjon gående i ft om halvparten av oss (Ø) skal ta ut sin pensjon i relativt ung alder, der arbeidstiden kan reduseres til ca 30 uker i året. M mener at det vil føre til early retardment framfor early retirement, mens Ø tror det er nok av hobbyaktiviteter å drive med, i tillegg til all seilinga innerst i Middelhavet...

Fra spøk til alvor: Et vesentlig poeng i diskusjonen omkring pensjonisttilværelsen i andre land bør gå på kvaliteten i helsetilbudet til den delen av populasjonen som faktisk er sykere og skrøpeligere og med etter hvert økende omsorgsbehov. Et raskt søk ga meg denne artikkelen:

http://www.nursing.gr/protectedarticles/Eldercare.pdf

Noen år gammel, riktignok, men den beskriver både utviklings- og endringstendenser i den greske familiestrukturen og behovet for betydelig satsing innen eldreomsorgen. Noen i denne tråden har beskrevet følelsen av å være overlatt til seg selv under sykehusopphold i Hellas, og ubehaget ved å risikere isolasjon er vel kanskje et av de underliggende motivene for at de fleste av oss nøler med å sette helt fyr på broene hjemover?

Vi regner med at vi fortsetter å ha Sørvestlandet som base, og med økende varighet på våre reiser ut i verden...

 :flower:
Mette og Øyvind
LG7509
MMSI: 258123660
http://www.ingeborgimevind.blogspot.com

Utlogget Anne

  • Innlegg: 1889
   • Vis profil
Pensjonist i Hellas
« Svar #32 på: 18. mar 09, 10:35:53 »
Der er jeg enig med deg Ingeborgimedvind. Jeg tror ikke vi heller vil brenne alle bruer og flytte ut. Jeg ser for meg tiden mellom 1.april og 1. nov. i Hellas og resten hjemme. Det er jo mulig at jeg vil forrandre mening, men jeg er bekymret for helsetilbudet.
Anne
Gud drømte...malte...og så skapte han Skiathos!
Member of
The Boomerange Club of Skiathos
Ο φιλος τον φιλον εν κινδυνοις γιγνωσκει.

Utlogget Heidrun

  • Innlegg: 3002
   • Vis profil
Pensjonist i Hellas
« Svar #33 på: 18. mar 09, 14:26:17 »
Nå er jo det store temaet om dette kildeskatten som Jakup Skamsar prenterte for oss her på forumet for en tid tilbake. Har nå engasjert meg i denne saken og funnet ut at hvis Norge hadde hatt den tyske måten å håndtere dette på, så kan vi faktisk velge selv hvor vi vil være på aldershjem. Norge er endel av EØS og derfor så vil dette kunne tre i kraft på dette grunnlaget.
Men selv så ønsker jeg kaktisk ikke å brenne alle broer. det er bare det at den norske måten å drive aldersomsorg på, er så lite menneskelig.
Det å være på et norskt eldrehjem er faktisk for mange ren isolasjon det også
Yamas til livet og til

Utlogget Ninette

  • Innlegg: 985
   • Vis profil
   • www.rundtomkring.no
Re: Pensjonist i Hellas
« Svar #34 på: 18. mar 09, 15:25:19 »
Det er ennå lenge til jeg blir pensjonist, og jeg vil helst ikke vente 20 år med å realisere drømmene mine. Derfor forbereder jeg meg nå slik at jeg etter hvert ta et valg i forhold til å bo hele eller deler av året i Hellas.

Disse forberedelsene går ut på at jeg tar en ny utdanning til et yrke der jeg kan praktisere for meg selv, enten fra Norge eller fra Hellas. Ikke sikkert jeg kommer til å tjene like godt som jeg gjør i dag, men hva gjør vel det så lenge jeg klarer meg?

Om jeg etterhvert velger å flytte, gjenstår å se. Men jeg vil, så langt det er mulig, selv bestemme hvilken retning livet mitt skal ta :-)

Noen ganger tenker jeg at jeg er blitt litt \"ansvarsløs\" etter at ungene flyttet hjemmefra og jeg har fått mer tid til meg selv. Og den \"ansvarsløsheten\" er i grunnen ganske deilig :-)
Rundtomkring - Ekte turglede
www.rundtomkring.no

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Pensjonist i Hellas
« Svar #35 på: 18. mar 09, 22:47:52 »
Enig med deg i den \"ansvarsløsheten\", Ninette. Sånn sett kan jeg reise når jeg vil, og jeg tenker mer og mer på å kunne ha langtidsopphold i Hellas først og fremst. Kunne godt tenkt meg å bo der ei stund også, men det har jeg ikke råd til, så det får bli med drømmen. Hvis ikke lottokupongen går inn da :)
There are no strangers, only friends we haven't met.

 

Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas

Startet av Heidrun

Svar: 8
Visninger: 1375
Nyeste innlegg 11. jan 18, 12:40:03
by Admirala
Skifte i Hellas for utlenning med testamente - noen erfaringer

Startet av Nico

Svar: 3
Visninger: 3519
Nyeste innlegg 12. nov 14, 12:45:45
by mouche
Verdt å tenke på når det gjelder huskjøp i Hellas

Startet av Heidrun

Svar: 3
Visninger: 4446
Nyeste innlegg 30. apr 09, 10:06:55
by Admirala
Hvordan få sendt en god del løsøre/møbler til hellas?

Startet av ayios

Svar: 0
Visninger: 2351
Nyeste innlegg 03. jan 11, 11:11:02
by ayios
Hva er de beste sidene om man vil kjøpe hus/leilighet i Hellas?

Startet av Ole

Svar: 21
Visninger: 18159
Nyeste innlegg 07. nov 16, 12:30:42
by espeno
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Video fra Klima Ole Ole 7/0 Milos 23. sep 18, 23:05:36 Last Post
Fotoreisebrev fra Kythira (og litt fra Neapoli) bengalow Admirala 183/17 Ioniske øyer 23. sep 18, 22:40:50 Last Post
Rundt omkring på Milos 12: Plathiena Ole Ole 4456/6 Milos 23. sep 18, 22:06:25 Last Post
Athen 2018 Ole Ole 49/1 Athen og Pireus 23. sep 18, 22:02:00 Last Post
Veggmaling i Athen kaka Ole 51/1 Athen og Pireus 23. sep 18, 14:10:21 Last Post
Trafikken på Kreta LukasKhasa LukasKhasa 32/0 Kreta 22. sep 18, 19:36:28 Last Post
Hvor er dette? 973 Heidrun Heidrun 397/8 Hvor er dette? 20. sep 18, 23:11:50 Last Post
Flyruter Hellas 2019 vandrer Marit 663/6 Transport 18. sep 18, 17:48:09 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 58490/260 Fastlandet og Peloponnes 17. sep 18, 09:04:58 Last Post
Internett, bredband/fiber tosk74 tosk74 155/2 Kreta 17. sep 18, 00:27:01 Last Post
Bestille eller ikke? pippi1 pippi1 1051/23 Kykladene 14. sep 18, 21:01:47 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EN SMAK AV LEFKADA fila fila 73637/171 Hellas generelt 14. sep 18, 16:14:41 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 7013/54 Kreta 13. sep 18, 10:46:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas espeno Heidrun 1087/12 Flytte til Hellas 12. sep 18, 08:49:05 Last Post
Bursdager. Ole Pjokken 33439/2456 Yamas Bar & Taverna 11. sep 18, 20:24:03 Last Post
Hvor er dette fra) 972 LØST Heidrun Heidrun 612/11 Hvor er dette? 11. sep 18, 14:39:24 Last Post
REBUS 19 LØST fila fila 169/2 Hellas generelt 11. sep 18, 12:46:26 Last Post
Flytte til Hellas Artemida,Nea Makri,Kifissia Admirala hfiske 241/2 Flytte til Hellas 08. sep 18, 21:30:24 Last Post
Våre bosteder i Hellas STAVROS STUDIOS & APARTMENTS, NEA SKIONI fila fila 30368/71 Rom/studios/hotell 08. sep 18, 20:35:00 Last Post
Tips/anbefalinger Zakynthos lundmor karkit 12007/21 Ioniske øyer 07. sep 18, 09:51:05 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Kritios Lavendel 1339/8 Flytte til Hellas 06. sep 18, 20:58:31 Last Post
Ikaria Fix Runar Solvik 237/1 Ikaria 03. sep 18, 09:03:57 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 586733/1445 Hellas generelt 31. aug 18, 14:01:43 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 35150/97 Athen og Pireus 27. aug 18, 11:22:46 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien stein Marit 76883/3971 Jippi! Nå reiser jeg! 25. aug 18, 19:38:05 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Risberg Risberg 803/9 Reisetips og spørsmål 22. aug 18, 13:41:23 Last Post
Amorgos med guide TOMS marjana 262/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 15:32:01 Last Post
Parga i uke 40 Heidrun Mrst 279/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 11:40:55 Last Post
Klosteret Hozoviotissa september 2017 marjana marjana 1974/11 Amorgos 21. aug 18, 01:55:33 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? bengalow KnutB 30811/61 Hellas generelt 20. aug 18, 12:59:00 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette? 973 Heidrun Heidrun 397/8 Hvor er dette? 20. sep 18, 23:11:50 Last Post
Flyruter Hellas 2019 vandrer Marit 663/6 Transport 18. sep 18, 17:48:09 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EN SMAK AV LEFKADA fila fila 73637/171 Hellas generelt 14. sep 18, 16:14:41 Last Post
Bank når man bor i Hellas espeno Heidrun 1087/12 Flytte til Hellas 12. sep 18, 08:49:05 Last Post
Hvor er dette fra) 972 LØST Heidrun Heidrun 612/11 Hvor er dette? 11. sep 18, 14:39:24 Last Post
REBUS 19 LØST fila fila 169/2 Hellas generelt 11. sep 18, 12:46:26 Last Post
Flytte til Hellas Artemida,Nea Makri,Kifissia Admirala hfiske 241/2 Flytte til Hellas 08. sep 18, 21:30:24 Last Post
Våre bosteder i Hellas STAVROS STUDIOS & APARTMENTS, NEA SKIONI fila fila 30368/71 Rom/studios/hotell 08. sep 18, 20:35:00 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Kritios Lavendel 1339/8 Flytte til Hellas 06. sep 18, 20:58:31 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 586733/1445 Hellas generelt 31. aug 18, 14:01:43 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Risberg Risberg 803/9 Reisetips og spørsmål 22. aug 18, 13:41:23 Last Post
Amorgos med guide TOMS marjana 262/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 15:32:01 Last Post
Parga i uke 40 Heidrun Mrst 279/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 11:40:55 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? bengalow KnutB 30811/61 Hellas generelt 20. aug 18, 12:59:00 Last Post
Er Hellas "syden"? Risberg Ole 60797/172 Hellas generelt 19. aug 18, 13:50:48 Last Post
4 mnd i Hellas. Trenger tips. mouche Sunniva 986/18 Flytte til Hellas 15. aug 18, 22:40:03 Last Post
Kjøpe bolig på Kreta mouche Pusimal 18940/42 Flytte til Hellas 13. aug 18, 18:12:06 Last Post
Korintkanalen Admirala Risberg 359/4 Reisetips og spørsmål 09. aug 18, 15:09:15 Last Post
Lefkada el zakynthos filhellener lundmor 661/9 Reisetips og spørsmål 06. aug 18, 18:46:52 Last Post
Cøliaki Frynse Sunniva 370/1 Mat og drikke 03. aug 18, 21:36:23 Last Post
Store skogbranner på Attika og nord for Aten Kritios marjana 966/15 Hellas generelt 03. aug 18, 12:50:54 Last Post
Hvor mye penger kan dere greie dere med på 14 dager i Hellas Risberg Heidrun 35863/64 Hellas generelt 02. aug 18, 13:33:38 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 606/4 Hellas generelt 01. aug 18, 13:03:25 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Kritios marjana 1082/8 Transport 01. aug 18, 11:07:05 Last Post
Hvorfor så harde senger ? Risberg Frynse 974/4 Reisetips og spørsmål 31. jul 18, 10:14:34 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Trafikken på Kreta LukasKhasa LukasKhasa 32/0 Kreta 22. sep 18, 19:36:28 Last Post
Internett, bredband/fiber tosk74 tosk74 155/2 Kreta 17. sep 18, 00:27:01 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 7013/54 Kreta 13. sep 18, 10:46:31 Last Post
Strender uten for mange barn rundt Kalyves? LongForSun LongForSun 238/0 Chania og områdene rundt 19. aug 18, 23:19:10 Last Post
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 962/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 1050/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 527/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2767/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 1110/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 1680/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 3214/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1464/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1594/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3748/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 2078/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 6352/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1803/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 9002/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3933/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2824/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 5162/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 2178/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1885/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2803/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2954/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4903/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 22076/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 14300/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 68712/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 28482/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 22656/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 17471/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18980/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 33144/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 13218/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17962/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 98157/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16872/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 25269/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 11099/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 18467/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22660/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 16687/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 37002/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 18103/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 35561/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 57100/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 49203/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 48955/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19989/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10689/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 21154/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2689/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4437/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9463/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 10389/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8521/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9645/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 11242/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12568/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9814/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 15016/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 16379/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 13455/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 11262/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11626/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 11290/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13716/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 37636/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11866/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13782/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 16420/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20840/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12977/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 10219/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Athen 2018 Ole Ole 49/1 Athen og Pireus 23. sep 18, 22:02:00 Last Post
Veggmaling i Athen kaka Ole 51/1 Athen og Pireus 23. sep 18, 14:10:21 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 58490/260 Fastlandet og Peloponnes 17. sep 18, 09:04:58 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 35150/97 Athen og Pireus 27. aug 18, 11:22:46 Last Post
Er dette normalt? Admirala Ole 489/7 Athen og Pireus 23. jul 18, 21:50:03 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 715/4 Athen og Pireus 20. jul 18, 11:40:49 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 492306/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 379/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 12192/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 2258/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 154779/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 1071/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 17978/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1997/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 1156/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 2070/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 234321/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 3484/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 3509/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 2184/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 6437/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1581/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 4318/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 10146/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 5077/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 663/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 730/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1373/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 20015/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3482/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 2093/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2884/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9703/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 7448/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5430/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7776/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8864/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5683/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7767/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10780/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 11264/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 13368/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 26183/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 20040/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 92141/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 13372/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12726/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 10360/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 48692/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 15075/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 13285/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 10171/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 20124/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 271280/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 10305/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22721/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 14606/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18599/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 15353/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 19632/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 24003/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 20210/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 56219/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 12047/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 53905/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 27494/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 48731/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 19188/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 9147/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 14090/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 18030/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 13329/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24538/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11836/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 61444/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 22298/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2888/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 12061/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 2279/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 19761/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 62017/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11590/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4855/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 15805/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4767/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1420202/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16915/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8560/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 11400/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9767/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 39898/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10543/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9866/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 199906/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8481/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8755/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 9240/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 24054/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 58650/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 19234/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos 2018 Fia Ole 440/1 Naxos 11. aug 18, 15:33:23 Last Post
Naxos i kveld kaka Ole 291/1 Naxos 22. jul 18, 21:23:36 Last Post
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 2631/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 4015/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 2000/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1747/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2541/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 7046/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 9526/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2426/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2419/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 6336/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4362/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 8246/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 5086/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4940/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14956/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3484/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 4213/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3909/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3938/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 26017/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12656/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8933/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 16364/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Aqua Paros Ole Ole 230/0 Paros og Antiparos 08. aug 18, 20:52:26 Last Post
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 427/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 4018/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 24329/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1496/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 38908/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9740/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2600/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4521/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45897/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7771/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 12260/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 3082/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5940/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5875/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5388/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 10506/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5709/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 25058/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 14129/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 10341/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 12402/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 14060/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 50745/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37953/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Back to top