*

Skrevet av Emne: Hellasfrelst på Amorgos  (Lest 29644 ganger)

Utlogget Hellasfrelst

 • Topic starter
  • Innlegg: 586
   • Vis profil
Hellasfrelst på Amorgos
« på: 31. aug 10, 11:29:36 »
Da var årets sommer over, og dermed også sommerens tur til Hellas.
Vi bestilte flybilletter til Santorini allerede i januar, og var vel egentlig klare for Milos. Men etter å ha oppdaget de fine bildene fra Katapola/Xilokeratidi og  Egiali som Sjøløve la ut på forumet tidligere på vinteren , så ble fristelsen alt for stor. Vi bare MÅTTE til Amorgos.

Vi rakk SuperJet`n fra Santorini med et nødskrik, da den går en time etter flyet fra Trondheim lander. Og det var ikke taxisjåførenes velvilje som gjorde at vi rakk det, de ville helst bare kjøre folk til Fira???!!  :huh:
Så de samla sammen folk bak oss i køen som skulle dit, og kjørte.
Men omsider kom det en som ville kjøre oss til havna, og da var det virkelig knapt med tid.
Men vi rakk det. Og etter 3 timer og en behagelig reise via Naxos og Koufonissi, så var vi endelig i Katapola. Og vi ble ikke skuffet. Vi hadde bestilt rom på Eleni, og fikk tildelt det berømte \"rom nr. 5\" i øverste etasje. Der hadde vi panoramautsikt til solnedgangen og innseilinga til Katapola.
Men det skulle vise seg etterhvert at vi nok hadde Katapola`s mest vindutsatte balkong. Vi trengte ikke bruke aircondition eller vifte på rommet, og mygg så vi ingenting til. Den blåste vel bort.

Første dag rusla vi til Maltezi for å bare roe ned og ta oss igjen etter reising og lite søvn.
Og så, var vi klare for å se øya. Første dag besøkte vi det berømte klosteret Panagia Chozoviotissa :priest: , Agia Anna, byene Egiali, Langada, Tholaria og Potamos. Og den andre dagen kjørte vi over fjellene sørover og var innom stranda Mouros på veg til vårt mål helt i sør, nemlig stranda Kalotaritissa. Å hvilket herlig sted. En liten innbydende bukt med noen få parasoller og solsenger og en liten snack-bar som solgte drikke, toast og hjemmelaget ostepai. Og jeg kan ennå høre den herlige musikken som bølget seg utover stranda fra snackbaren utover ettermiddagen.

Som sagt var det mye vind, så de dagene vi ikke var på farten rusla vi eller tok badebåt til Maltezistranda som lå godt i le for nord/vest-vinden. Der er det også noen parasoller m/solsenger og en liten snack-bar som selger drikke og påsmurte baguetter. Der spilte de også samme type behagelig beach-musikk utover dagen.

Vi  var oppe i Chora en kveld for å se oss om og spise middag, og det var en opplevelse å rusle rundt i smugene der. Vi dro opp med taxi så tidlig at vi fikk tatt bilder i det jeg kaller den rosa timen. Og det er den tiden fra sola går ned og til det mørkner, når himmelen har det nydelige grå-rosa farven. Etterpå fant vi en liten pizzarestaurant med nydelig mat. Og som tilbehør fikk vi et høylytt foredrag fra en østfolding til sin kone på bordet bak som tok for seg særpreget til bergensere, møringer, trøndere og nordlenninger. Ganske så underholdende.  :laughing6:
Og da vi skulle hjem spurte vi en mann på en taverna om han ville ringe etter taxi for oss. Det gjorde han med glede, og vi fikk beskjed om å sette oss ned og vips var to glass vente-likør på bordet. Vi fikk en utrolig trivelig prat med han om mangt og mye mens vi ventet.

Ellers tilbragte vi kveldene nede Katapola eller Xilokeratidi, og spiste på mange forskjellige steder. Trivelig å rusle rundt i bukta og finne seg et spisested for kvelden. Og siden det var VM i fotball var det ekstra mye liv de kveldene det var semifinale og finale. Da gikk alle mann av huse. Vi var litt overrasket over hvor mye folk som egentlig var i Katapola, både på dagene og på kveldene. Og de vi prata med kunne fortelle at der var det like mye turister som før, de hadde ikke merket noe nedgang.
Maten var utrolig bra samme hvor vi spiste. Et spesielt godt matminne er en kveld med nydelig kleftiko. Mmm!! :hail:

Etter våre åtte avtalte døgn på Eleni var vi ikke klare for å reise fra øya ennå. Så vi gikk til Big Blue og prata med en trivelig eier, og dermed hadde vi ordna med rom for et par døgn til.
Big Blue ligger veldig fint og høyt til, og der hadde vi også solnedgangen. Og det lå mye mindre vindutsatt til.
Så var vi klare for to nye dager på scooter. Det er liksom det som er livet da da. Å kjøre over fjellene og kjenne den gode lukten av varme og krydderurter. Og stikke innom en landsby her og der, og ta et dupp i sjøen der det passer.
Første dag kjørte vi over fjellene til Kalotaritissa igjen, og på tilbaketur tok vi små avstikkere innom små landsbyer og strender sør på øya.
Neste dag kjørte vi nordover til Ag. Pavlos, den hvite strandspissen som stikker ut i sjøen mot den lille naboøya Nikouria. Den dagen var det virkelig varmt, og vi lå vel like mye i sjøen som på land. Og vi spiste lunch på tavernaen ovenfor stranda. Men der var det jammen ikke enkelt å få tak i betjening og meny. Så vi gikk inn og fant oss en meny selv og etterhvert fikk vi spora opp ei som var mest opptatt med mobiltelefonen. Men maten var riktig god den, da den endelig kom.

Vi hadde vel egentlig tenkt å ta noen dager på Naxos. Men i og med at vi ikke klarte å rive oss løs fra Amorgos tidligere så bestemte vi oss for å  bare roe ned de tre siste dagene på Santorini før vi skulle fly hjem. Tok en telefon til Honeymoon Beach i Perissa og overnatting var ordnet. På returen gikk SuperJet direkte til Santorini, og den turen tok bare en time.
Ble henta i havna og fikk en fin toroms med balkong nesten rundt det hele i 2. etg. Honeymoon er et trivelig hotell og har en taverna med god mat. Og det ligger svært så landlig til, våre nærmeste naboer var et esel og to hester som vi og de under oss mata med loff. Det ble tre late dager på stranda, vi har vel egentlig sett det meste av øya før. Og  stranda ja, det ble litt av en overgang fra Amorgos. Her gikk det strandselgere med 10 meters mellomrom tur retur hele dagen. Klokker og solbriller og kjoler og vesker og ørepynt og smykker og jeg vet ikke hva. Men noe skal folk leve av.

Så, etter to herlige uker i Hellas var det på tide å reise hjem, og håpe at trøndersommeren hadde bestemt seg for endelig å bli til sommer mens vi var borte.

Vi reiser gjerne tilbake til Amorgos igjen, det var en øy for oss på alle måter. :love4:

Legger ved et par bilder nå, det kommer mer når jeg får tid.
i zoi ine tora - livet er nå

Utlogget ouzolina

  • Innlegg: 525
   • Vis profil
Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #1 på: 31. aug 10, 12:29:27 »
Tak for en herlig beretning ...
Skopelit på deltid

Utlogget Sjøløve

  • Innlegg: 1522
   • Vis profil
Re: Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #2 på: 31. aug 10, 13:39:09 »
Herlig lesing og herlige bilder, Hellasfrelst  :flower:  :flower:
Gøy at bildene mine inspirerte deg til å reise til denne herlige øya - for Amorgos er vel verdt et besøk (eller helst flere besøk)

Vi skulle egentlig befunnet oss i dette området nå - men av og til skjer ting utenfor ens kontroll - så i år måtte vi desverre avlyse vår Kykladetur  pga uforutsette hendelser :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  
Trøster meg med 2 herlige Hellasturer tidligere i sommer - Kreta i juni og Naxos i juli  :flower:  :flower:
Men Amorgos og resten av Kykladene ligger der til neste år også - så da gjør vi et nytt forsøk.

Jeg er faktisk enig med deg når det gjelder Eleni Rooms.  Flott beliggenhet - men akk så vindutsatt.  Vi bodde der i fjor og opplevde et par dager så vindige på balkongen at det ikke var trivelig å sitte der.  Så neste gang blir det nok et annet bosted enn Eleni Rooms.
Livet må leves forfra, men kan kun forståes bagfra.

Søren Kierkegaard

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4703
   • Vis profil
Re: Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #3 på: 31. aug 10, 14:09:50 »
Tack för en trevlig berättelse från Amorgos :flower:  Kände igen mig i mycket :bom:  Ni var nog där strax efter vi lämnade ön.

På Santorini bodde vi också 2 nätter på Honeymoon :bom:

Riitta

Utlogget Ole

  • Innlegg: 13518
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #4 på: 31. aug 10, 20:05:33 »
Herlig lesning og herlige bilder, Hellasfrelst! Å ta med seg sin elskede til Amorgos eller en annen nærliggende øy må være en drøm! :cheers:

Utlogget kaka

  • Innlegg: 9051
   • Vis profil
Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #5 på: 31. aug 10, 20:40:10 »
Spennende å følge med på turen deres, Hellasfrelst og moro å lese entursiasmen din. Men så hørtes og så det veldig flott ut også, da!

(Så, nå er navnet på forfatteren rett, beklager feilen..)
KariK

Utlogget Hellasfrelst

 • Topic starter
  • Innlegg: 586
   • Vis profil
Re: Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #6 på: 01. sep 10, 07:37:24 »
Takk for gode ord.
Amorgos kan virkelig anbefales til alle og enhver. :love10:

Virkelig synd, Sjøløve, at dere måtte avlyse Kykladeturen i høst. Håper alt ordner seg for dere.

Og Riitta, ja det stemmer vel at dere var der like før oss. Jeg har sett dine flotte bilder fra øya. Vi var der fra 3. til 13.juli.
i zoi ine tora - livet er nå

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #7 på: 08. okt 10, 14:50:08 »
En herlig reiseskildring fra Amorgos, Hellasfrelst  :D  Det er tydelig at den øya gjør inntrykk på folk, og deres entusiasme har gjort meg også ganske nysgjærrig etter hvert. Det virker absolutt som min type øy, etter bilder og beskrivelser her på forumet.
Ikke for å mase (bare litt)  ;)  men håper det snart kommer flere bilder fra deg også....
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget filhellener

  • Innlegg: 3030
   • Vis profil
Re: Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #8 på: 08. okt 10, 18:34:02 »
Veldig hyggelig å lese om feriedagene deres på Amorgos, og se bilder, Hellasfrelst  :flower:
Kari

Utlogget 5ifamilien

  • Innlegg: 296
   • Vis profil
Re: Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #9 på: 25. okt 10, 21:13:58 »
Amorgos høres fantastisk ut! Vi vurderer sterkt en tur til sommern, men hvor bor man - Katapola eller Aegiali? Hvor er det mest liv og røre for tenåringene innene gåavstand? Går det båt fra Naxos til begge havnene?

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4703
   • Vis profil
Re: Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #10 på: 25. okt 10, 21:20:15 »
Med tonåringar skulle jag välja Katpola, det är lite mer liv där :bom: Egiali är perfekt för mindre barn med den härliga stranden.
Du kan ju titta på mina bilder från olika byar från Amorgos här på forumet, om du vill :bom:

Tror att det går båtar till båda hamnarna från Naxos.

Riitta

Utlogget Hellasfrelst

 • Topic starter
  • Innlegg: 586
   • Vis profil
Re: Hellasfrelst på Amorgos
« Svar #11 på: 26. okt 10, 14:33:38 »
Jeg ville nok også valgt Katapola. Selv om det også er et forholdsvis rolig sted, så er det litt mer liv og litt mer å gå på der. Det var ivertfall mange unge gutter og jenter å se på kveldene da vi var der i sommer.

Det gikk ferje til begge havnene i sommer. Husker jeg ikke helt feil så  var det Blue Star som gikk fra Naxos til Katapola eller Egiali annenhver dag.
i zoi ine tora - livet er nå

 

Amorgos, Chora, september 2017

Startet av marjana

Svar: 17
Visninger: 1057
Nyeste innlegg 06. apr 18, 20:42:42
by marjana
Amorgos i juli, hvor skal vi bo

Startet av Sunnaelskersol

Svar: 10
Visninger: 1123
Nyeste innlegg 26. mar 18, 22:28:01
by marjana
Amorgos, Aegialis september 2017

Startet av marjana

Svar: 21
Visninger: 2560
Nyeste innlegg 03. mar 18, 07:35:34
by stein
Amorgos, Katapola september 2017

Startet av marjana

Svar: 13
Visninger: 1099
Nyeste innlegg 14. mar 18, 18:46:31
by marjana
Informasjon om Amorgos - Eksterne lenker

Startet av Tjorven

Svar: 2
Visninger: 4009
Nyeste innlegg 01. okt 13, 13:51:06
by Sveinung
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 196/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien marjana Marit 76525/3956 Jippi! Nå reiser jeg! 26. apr 18, 17:36:13 Last Post
Ny (mai 2018) hurtigbåt mellom de joniske øyer espeno espeno 118/5 Ioniske øyer 26. apr 18, 17:22:33 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 168349/319 Hellas generelt 25. apr 18, 19:59:53 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas NERATZIA CASTLE KOS BY fila fila 65242/149 Hellas generelt 25. apr 18, 19:10:37 Last Post
Erikoussa, Othoni og Mathraki stein stein 1492/14 Ioniske øyer 25. apr 18, 17:39:05 Last Post
Orchis italica (naked man orchis/Italian orchis på engelsk) espeno espeno 47/0 Gresk natur 25. apr 18, 11:13:45 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 378/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Arctic spiseri - Gresk mat i Stavanger anemos anemos 63/0 Mat og drikke 24. apr 18, 20:03:01 Last Post
REBUS 13 LØST fila fila 130/3 Hellas generelt 24. apr 18, 09:16:07 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 2024/12 Egina 23. apr 18, 19:05:24 Last Post
Ferge Kalamata - Kreta ? Kritios Lavendel 92/3 Transport 23. apr 18, 11:37:57 Last Post
Aqua Jewel solgt? Svein~B marjana 98/3 Transport 22. apr 18, 12:55:54 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . Athina dagstaalesen@hotmail.com 49206/241 Fastlandet og Peloponnes 22. apr 18, 12:51:34 Last Post
Leiligheter i Karfas bengalow Ørjan 12227/3 Chios 22. apr 18, 10:43:21 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 1605/13 Transport 21. apr 18, 11:12:29 Last Post
Øyhopping fra Santorini Lous Sunnaelskersol 228/2 Santorini 20. apr 18, 10:29:09 Last Post
Greske katter kaka marjana 194928/503 Hellas generelt 19. apr 18, 13:44:05 Last Post
Øyhopping med utgangspunt fra Kastellorizo stein Heidrun 170/1 Reisetips og spørsmål 19. apr 18, 09:58:31 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 141/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1251/10 Rethymnon og områdene rundt 17. apr 18, 23:06:18 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3087/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
REBUS 12 LØST fila fila 202/4 Hellas generelt 17. apr 18, 09:28:43 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 3805/45 Kreta 16. apr 18, 21:01:33 Last Post
Paros eller Thassos fila Bubbli 124/1 Reisetips og spørsmål 16. apr 18, 15:12:27 Last Post
Dine favorittøyer 2014: Småprat og diskusjon Ole Ole 13299/23 Mitt favorittsted 13. apr 18, 18:12:30 Last Post
Seilferie i Kykladene marjana Sofusjanne 1137/8 Seiling 12. apr 18, 21:41:03 Last Post
Hellas i pressen anemos operafantomet 555156/1435 Hellas generelt 12. apr 18, 14:32:17 Last Post
REBUS 11 LØST fila fila 214/2 Hellas generelt 12. apr 18, 07:19:58 Last Post
God påske! kaka marjana 609/6 Hellas generelt 08. apr 18, 18:34:31 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 196/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 168349/319 Hellas generelt 25. apr 18, 19:59:53 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas NERATZIA CASTLE KOS BY fila fila 65242/149 Hellas generelt 25. apr 18, 19:10:37 Last Post
Arctic spiseri - Gresk mat i Stavanger anemos anemos 63/0 Mat og drikke 24. apr 18, 20:03:01 Last Post
REBUS 13 LØST fila fila 130/3 Hellas generelt 24. apr 18, 09:16:07 Last Post
Ferge Kalamata - Kreta ? Kritios Lavendel 92/3 Transport 23. apr 18, 11:37:57 Last Post
Aqua Jewel solgt? Svein~B marjana 98/3 Transport 22. apr 18, 12:55:54 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 1605/13 Transport 21. apr 18, 11:12:29 Last Post
Greske katter kaka marjana 194928/503 Hellas generelt 19. apr 18, 13:44:05 Last Post
Øyhopping med utgangspunt fra Kastellorizo stein Heidrun 170/1 Reisetips og spørsmål 19. apr 18, 09:58:31 Last Post
REBUS 12 LØST fila fila 202/4 Hellas generelt 17. apr 18, 09:28:43 Last Post
Paros eller Thassos fila Bubbli 124/1 Reisetips og spørsmål 16. apr 18, 15:12:27 Last Post
Dine favorittøyer 2014: Småprat og diskusjon Ole Ole 13299/23 Mitt favorittsted 13. apr 18, 18:12:30 Last Post
Seilferie i Kykladene marjana Sofusjanne 1137/8 Seiling 12. apr 18, 21:41:03 Last Post
Hellas i pressen anemos operafantomet 555156/1435 Hellas generelt 12. apr 18, 14:32:17 Last Post
REBUS 11 LØST fila fila 214/2 Hellas generelt 12. apr 18, 07:19:58 Last Post
God påske! kaka marjana 609/6 Hellas generelt 08. apr 18, 18:34:31 Last Post
REBUS 10 LØST fila fila 302/7 Hellas generelt 08. apr 18, 07:34:22 Last Post
"Mine" greske tavernaer 49 fila fila 37620/61 Hellas generelt 07. apr 18, 09:29:30 Last Post
Uføretrygd, skatt og div. mouche I. Sande 1149/39 Flytte til Hellas 07. apr 18, 07:25:33 Last Post
REBUS 9 LØST fila fila 366/4 Hellas generelt 06. apr 18, 08:27:31 Last Post
REBUS 8 LØST fila fila 377/7 Hellas generelt 03. apr 18, 08:27:19 Last Post
REBUS 7 LØST fila fila 355/2 Hellas generelt 01. apr 18, 21:19:06 Last Post
Steder å bo i Hellas? Heidrun Agejonny13 303/4 Hellas generelt 01. apr 18, 10:21:34 Last Post
REBUS 6 LØST fila fila 588/3 Hellas generelt 30. mar 18, 13:54:11 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 378/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1251/10 Rethymnon og områdene rundt 17. apr 18, 23:06:18 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 3805/45 Kreta 16. apr 18, 21:01:33 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 1979/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 791/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 834/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2757/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1355/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 4956/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1159/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8058/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2830/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2089/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 3467/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1513/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1318/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1940/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2042/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 15494/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1946/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2428/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 3556/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2577/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 4274/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 12887/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 3879/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 20522/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13405/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 50741/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 26711/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 21142/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 15946/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18070/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 31176/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12378/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16799/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 93532/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15867/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 23639/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10413/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 16456/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 21551/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 14948/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 34969/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 16795/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 33667/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 54326/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 46883/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 46432/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 18831/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9945/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20158/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1977/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3841/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8727/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9352/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7811/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8994/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10609/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11754/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9185/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 13837/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 14987/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12434/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10318/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10890/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10469/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12847/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 35671/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11094/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12891/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15106/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19788/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12025/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9530/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . Athina dagstaalesen@hotmail.com 49206/241 Fastlandet og Peloponnes 22. apr 18, 12:51:34 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 12267/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1039/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 517/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 465570/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1028/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 218420/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2156/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 2246/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1369/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 3952/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 986/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 2978/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9004/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4210/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1162/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1283/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4003/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 3789/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 44138/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1844/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 4004/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 10378/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 2480/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 21501/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 141/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 879/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 18504/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 2618/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1599/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2347/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 8811/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 6246/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 4536/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 6545/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8127/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5008/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7152/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10019/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10081/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 12506/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25157/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 18589/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 87117/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 12473/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12022/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9565/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 45972/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13949/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 10137/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas bengalow Ørjan 12227/3 Chios 22. apr 18, 10:43:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9485/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 18877/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 258668/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 8431/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 21489/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13536/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17666/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14237/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 18321/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22974/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 18802/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 52993/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11298/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 51187/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 26092/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 46011/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18132/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8577/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13266/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16914/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12423/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23574/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10895/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 58839/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 2090/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11326/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1435/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 17897/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 58413/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 10512/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4130/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 14066/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4226/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 20721/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1353946/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 15683/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7966/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10660/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9103/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 37739/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9839/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9325/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 190856/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7858/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8223/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8614/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 22897/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 55921/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18048/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 884/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2927/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1403/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1185/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1802/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6058/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 8491/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1808/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1806/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 5516/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3870/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7239/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4506/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4245/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14000/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2967/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3335/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3325/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3358/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 24527/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 11399/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7918/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 14799/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15071/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8694/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3087/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 22601/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 786/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 36349/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 8415/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2039/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 3587/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 43614/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 6663/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 10585/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2530/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 4862/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 4945/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4841/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 9529/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5115/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 23619/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13140/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9129/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11224/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13044/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 47689/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 36194/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11248/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9522/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top