*

Skrevet av Emne: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.  (Lest 1324 ganger)

Utlogget lisahs

 • Topic starter
  • Innlegg: 1
   • Vis profil
Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« på: 07. feb 17, 10:35:53 »
Hei!

Vi er ett kjærestepar i midten av 20 årene som planlegger øyhopping i Hellas til sommeren. Har kommet frem til at de ioniske øyer er den øygruppen som passer oss best. Vi har til nå laget en liten plan på hvilke øyer vi  ønsker å besøke, og hvor lenge vi skal være på de ulike øyene. Vi flyr til Korfu og flyr hjem fra Zakynthos.

Korfu- Søn. 18 juni - tirs. 20 juni.
Paxos/Atipaxos - Tirs. 20 - Lør. 24
Lefkas - Lør. 24 juni - tor 28 juni
Kefalonia - Tors 28 juni til lør 1 juli
Zakynthos - Lør. 1 Juli - ons 5 juni

Vi har bestemt oss for å bo i selve byen i Korfu, men når det gjelder de andre øyene står vi helt åpent. Jeg er ikke ute etter å bo på de typiske turistplassene. Ønsker vakre strender helst uten solsenger og turistsjapper. Vi er ute etter vakker natur og kulturopplevelser. Så en fin liten by, ikke så alt for langt fra sentrumskjernen hadde vært midt i blinken for oss. Vi er unge og sporty, så luksus trenger vi ikke. Det viktigste er beliggenheten. 

Hvordan er det å komme seg til og fra de ulike øyene? Vi tenker å ta ferjer. Må vi leie bil for å komme oss rundt på øyene? Hvordan er trafikken?

Trenger tips og råd om hvilke severdigheter vi må se, hvilke plasser må vi besøke. Er også interessert i eventuelle kajakkturer, fjellturer e.l.

Håper noen kan dele sine erfaringer med oss. Tar hjertelig i mot alle tips og råd vi kan få.

Mvh.


Utlogget Lous

  • Innlegg: 165
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #1 på: 07. feb 17, 14:16:32 »
Har hatt en tur til Korfu (1996). Bodde da hele uken i Kassiopi. Stille og rolig liten by med en fin strand. Besøkte Korfu by en dag. Jeg fikk ikke noe forhold til den byen. Var også en dag i Rouda. Også en koselig liten badeby, med stranda i sentrum.
Også bare en gang på Zakyntos. Bodde da i Argassi. En liten grei småby som ligger 10 min med buss til Zakyntos by. Mye har sikkert endret seg siden da, men jeg vil vel tro at øya er fortsatt veldig gresk.
Du ønsker vakre strender. Du finner de nok. Jeg fant bare ok strender
Kefalonia har jeg et ønske om å besøke, men det skyves lenger og lenger bort p.g.a. kykladene
God tur
« Siste redigering: 07. feb 17, 14:22:02 by Lous »

Utlogget Frynse

  • Innlegg: 312
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #2 på: 07. feb 17, 14:36:16 »
Vi har vært et par ganger på Kefalonia, og bodde i Lassi.
Det er ikke noen genuin by, men har både strender og by i umiddelbar nærhet.
Dere er uansett såpass tidlig i sesongen at det neppe er noe turisttrøkk å snakke om.
Kefalonia er forøvrig et variert og naturskjønn øy man bør bruke tid på.
Veldig frodig og variert, og såpass stor at det vil være mye nytt å oppdage i mange ferier.

Utlogget Gooner

  • Innlegg: 202
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #3 på: 07. feb 17, 14:45:10 »
Tenkte bare å berømme dere, som førstegangsloffere,  for et modig og spennende opplegg. De fleste havner jo i kykladene første gang.

Når det gjelder tips og råd, er det helt sikkert andre som har bedre erfaring enn meg som vil dele disse med dere.
Jeg har bare vært på Korfu og Kefalonia, og Korfu er så lenge siden at det skal jeg forbigå i stillhet.
Det virker som dere allerede har gjort god research, og dermed sikkert lest gjennom en del av det som finnes av info om øyene her på forumet.
En liten kommentar mhp. reiseruta er at det er lagt opp til bare en hel dag  (utenom reisedagene) på Kefalonia (mot 3 på både Lefkas og Zakyntos). Bekjente, som har vært på alle tre, rangerer Kefalonia høyest - men smak og behag osv...  Ellers er også lille Ithaka vel verdt et besøk, ferja tar vel bare en time (eller var det en halv) fra Sami. Dagstur, eller bo i Vathy. Men da måtte dere ha droppet en annen øy.
På Kefalonia kan jeg anbefale Assos som bostedet ut fra deres preferanser (dog litt lite - ingen by). Men det er såpass populært at prisene er deretter. Fiskardo er også veldig idyllisk, men mer hektisk (mye jet-set seilere). Selv bodde jeg en uke i Argostoli (hovedstaden) og to uker i Agia Efimia. Agia Efimia er også et flott og rolig lite tettsted, med overraskende mange gode tavernaer. Det er også et strategisk godt utgangspunkt for dagsturer til resten av øya. Herfra er det bl.a. kort vei (9 km) til den berømte stranda Myrtos, og tilsvarende avstand til den fine Antisamos-stranden. Det er også kun en liten mopedtur til Melissani Cave og Drogarati Cave (7 km), og Assos og Fiskardo nås greit på dagstur. De største pakketurist-stedene er Lassi og Skala. Nå reiser dere såpass tidlig i sesongen at selv disse er nok relativt rolige, men spesielt Lassi vil jeg uansett anbefale å hoppe over.
Hvor dere skal bo, spesielt hvis dere bare skal ha to netter, er vel litt avhengig av hvor dere ankommer og drar videre med båt. Båtforbindelsene har jeg ikke oversikt over, men ser det går ferje fra Vasiliki (Lafkas) til Fiskardo (men tipper det også går til Sami og/eller Poros). Videre til Zakyntos mener jeg det går båt i hvert fall fra Poros og Pesada. 
Lykke til med videre planlegging, og ikke minst med selve turen!
« Siste redigering: 07. feb 17, 15:01:20 by Gooner »

Utlogget Frynse

  • Innlegg: 312
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #4 på: 07. feb 17, 15:32:21 »
Sånn rent generelt vil jeg si at planen virker i overkant ambisiøs (les. masete).
Det blir liten tid til å senke skuldrene og mye tid til pakking og transport, og da er etter mitt syn mye av poenget med ferie borte.
Mitt klare råd er å kutte ut (minst) en øy og heller bruke mer tid til å nyte det som er igjen.
Kefalonia er såpass stor og innhodsrik at kun en hel dag her er alt for lite.
La heller det du kutter ut bli målet for en annen reise.

Når det gjelder Lassi er jeg både enig og uenig i forrige skribent.
Joda, stedet er bygd opp rundt turismen, men det er et godt utgangspunkt for det meste.
Såpass tidlig i sesongen er det nokså rolige forhold der, og vil man se noe annet er det bare å oppsøke det.
I Lassi ligger gode strender innen en rask spasertur, mens på en del av de andre stedene er du mer eller mindre avhengig av transport for å komme deg til de beste strendene.
Det sagt, stranda i Assos er midt i sentrum av landsbyen og helt brukandes.

Selv foretrekker vi å bo litt mer sentralt og heller leie en bil eller firhjuling en dag eller tre for å oppdage andre steder, men her er jo vi alle forskjellige.

Utlogget Svein~B

  • Innlegg: 4080
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #5 på: 07. feb 17, 15:53:12 »
Det jeg lurer på er hvordan dere har kommet fram til datoene? Har dere bestilt flybillettene?

Jeg vil si at opplegget er mer enn i overkant ambisiøst. De ioniske øyene er de øyene som er minst egnet for øyloffing. Hvis dere ser på kartet, ser dere at alle øyene ligger tett inntil fastlandet, men ellers ligger de spredt over et stort område. Det betyr at disse øyene stort sett bare har ferjeforbindelser med fastlandet. Det betyr at dere må innom fastlandet og må reise lange veier med buss, før dere kan ta ferje til neste øy.

Det er eneste mellom Korfu og Paxi det er brukbart med ferjeforbindelser. Ellers må dere fra Paxi inn til fastlandet, ta buss til Preveza, bytte buss der og så videre til Lefkas. Fra Lefkas til Kefalonia tror jeg det går ferje én gang i uka og da har dere flaks hvis det er den dagen dere har tenkt å reise. Men begge øyene har ferjeforbindelse med øya Ithaki som ligger imellom. Ellers må dere via Preveza igjen og også bytte buss i Patras før dere kan komme til ferjestedet Kyllini som har forbindelse med både Kefalonia og Zakynthos. Fra Kefalonia til Zakynthos må dere innom fastlandet igjen, men det er i hvert fall sånn at det samme ferjestedet har forbindelse med begge øyene.

Jeg vil rett og slett fraråde dette opplegget. Dere gaper over altfor mye. Det er mye bedre å ha en løs plan og å reise i ei øygruppe der det er mer ferjeforbindelser mellom øyene. Hvis jeg skulle loffet blant De ioniske øyene, ville jeg heller sett på hvilke steder på fastlandet som kunne være interessante, i og med at jeg hele tida må via fastlandet for å komme til neste øy. Og det ville jeg brukt flere turer på. Hvis jeg hadde fløyet til Preveza, ville jeg for eksempel dratt til Sivota, Parga og Paleros på fastlandet i tillegg til Lefkas. Korfu og Paxi kunne jeg kombinert med Sivota og Parga på fastlandet. Kefalonia og Zakynthos ville jeg kombinert med Kalamata på fastlandet. I alle disse tilfellene ville jeg nok leid bil og returnert til den samme flyplassen som jeg ankom.
« Siste redigering: 07. feb 17, 16:04:14 by Svein~B »
Jeg er i Hellas flere ganger om dagen, i hodet mitt

Utlogget Lous

  • Innlegg: 165
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #6 på: 07. feb 17, 17:00:53 »
Bra info Svein B. Mange ganger har jeg tenkt på Kefalonia og andre øyer i joniske hav, men det er ikke blitt noe. Det blir ikke noe av. Det blir for mye logistikk. Det er fortsatt stor mulighet for Kefalonia da, uten øyhopping.

 

Kythira, en av de i ioniske øyer

Startet av ElisabethIhme

Svar: 44
Visninger: 16673
Nyeste innlegg 24. mai 14, 19:19:57
by ingaberentine
Øyhopping ioniske øyer?

Startet av Corall

Svar: 12
Visninger: 8335
Nyeste innlegg 12. des 08, 21:27:18
by bengalow
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hotellskatt i Hellas fra 1. januar 2018 kaka Marit 67/4 Hellas generelt 24. sep 17, 16:47:04 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn mouche Svein~B 1117/31 Hellas generelt 24. sep 17, 11:31:41 Last Post
Agistri Svein~B Svein~B 2171/37 Saroniske øyer 24. sep 17, 11:20:35 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Tzasiki espeno 13801/176 Flytte til Hellas 24. sep 17, 10:14:29 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Riitta Anders 2308/151 Forumtreff 24. sep 17, 08:45:11 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 183625/765 Peloponnes 23. sep 17, 15:32:10 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 6806/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Magnolia Ole 398/11 Peloponnes 21. sep 17, 20:40:56 Last Post
Hellas i pressen Ikaros operafantomet 474776/1410 Hellas generelt 21. sep 17, 09:13:38 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 29373/214 Fastlandet og Peloponnes 20. sep 17, 19:38:10 Last Post
Satelitt tv filhellener Viotia 1000/38 Hellas generelt 20. sep 17, 19:34:02 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 227184/656 Hellas generelt 20. sep 17, 15:51:59 Last Post
Hilsen fra Kardamili Diddi Hellasfrelst 877/24 Hilsen fra Hellas 20. sep 17, 11:05:20 Last Post
Ryktebørs, fakta flyruter 2018 filhellener Marit 314/4 Transport 20. sep 17, 10:31:18 Last Post
Vassilaras Hotel, Skala, Agistri Svein~B Svein~B 686/11 Saroniske øyer 14. sep 17, 19:35:43 Last Post
Forumtreff Naxos 2017 - Påmeldte kari Anders 1475/101 Forumtreff 13. sep 17, 18:00:12 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 165065/482 Hellas generelt 12. sep 17, 18:46:15 Last Post
Lidl fjernet kors på Santorini ! kaka Kritios 273/3 Hellas generelt 11. sep 17, 10:50:26 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 2629/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 126/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! stein Ninette 2228/108 Jippi! Nå reiser jeg! 06. sep 17, 07:21:35 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 15214/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Velge seg bosted øde er ufattelig Kritios Heidrun 706/8 Hellas generelt 04. sep 17, 10:02:53 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 163/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Egina 2017 Heidrun Ole 602/10 Saroniske øyer 03. sep 17, 11:01:33 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Frynse Norseman 262/1 Naxos 02. sep 17, 18:40:40 Last Post
Frukttrær mouche Viotia 172/4 Hellas generelt 02. sep 17, 17:56:23 Last Post
Kreta i september - mye "dødt"? Kritios Tyta78 521/14 Reisetips og spørsmål 31. aug 17, 16:25:56 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta tosk74 Heidrun 2278/15 Flytte til Hellas 30. aug 17, 23:49:02 Last Post
Kjøpe eller leie på Santorini mouche janne.nesset 228/1 Kykladene 30. aug 17, 18:25:52 Last Post
Testing testing ena-thio-tria HER KAN DU TESTE DET DU VIL! Kritios Unni 259587/680 Om forumet 29. aug 17, 18:03:42 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1186/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Kategorier og datoer Ole Ole 514/1 Fotokonkurransen 2017 28. aug 17, 23:19:44 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 323/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Akkurat nå! mouche marjana 406/6 Hellas generelt 27. aug 17, 07:12:36 Last Post
Trafikken i Hellas Kristian mouche 277/4 Hellas generelt 26. aug 17, 07:04:48 Last Post
Innstilling av ferger pga Meltemi GHL GHL 432/5 Kykladene 23. aug 17, 13:00:32 Last Post
Ikoner og kirkekunst Kabi Kabi 903/4 Kultur 23. aug 17, 10:23:01 Last Post
Priser på fly 2018 Lavendel TOMS 320/2 Transport 22. aug 17, 22:15:32 Last Post
Været på Milos og Sifnos Kritios GHL 272/3 Kykladene 22. aug 17, 08:47:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hotellskatt i Hellas fra 1. januar 2018 kaka Marit 67/4 Hellas generelt 24. sep 17, 16:47:04 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn mouche Svein~B 1117/31 Hellas generelt 24. sep 17, 11:31:41 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Tzasiki espeno 13801/176 Flytte til Hellas 24. sep 17, 10:14:29 Last Post
Hellas i pressen Ikaros operafantomet 474776/1410 Hellas generelt 21. sep 17, 09:13:38 Last Post
Satelitt tv filhellener Viotia 1000/38 Hellas generelt 20. sep 17, 19:34:02 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 227184/656 Hellas generelt 20. sep 17, 15:51:59 Last Post
Ryktebørs, fakta flyruter 2018 filhellener Marit 314/4 Transport 20. sep 17, 10:31:18 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 165065/482 Hellas generelt 12. sep 17, 18:46:15 Last Post
Lidl fjernet kors på Santorini ! kaka Kritios 273/3 Hellas generelt 11. sep 17, 10:50:26 Last Post
Velge seg bosted øde er ufattelig Kritios Heidrun 706/8 Hellas generelt 04. sep 17, 10:02:53 Last Post
Frukttrær mouche Viotia 172/4 Hellas generelt 02. sep 17, 17:56:23 Last Post
Kreta i september - mye "dødt"? Kritios Tyta78 521/14 Reisetips og spørsmål 31. aug 17, 16:25:56 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta tosk74 Heidrun 2278/15 Flytte til Hellas 30. aug 17, 23:49:02 Last Post
Akkurat nå! mouche marjana 406/6 Hellas generelt 27. aug 17, 07:12:36 Last Post
Trafikken i Hellas Kristian mouche 277/4 Hellas generelt 26. aug 17, 07:04:48 Last Post
Ikoner og kirkekunst Kabi Kabi 903/4 Kultur 23. aug 17, 10:23:01 Last Post
Priser på fly 2018 Lavendel TOMS 320/2 Transport 22. aug 17, 22:15:32 Last Post
Norwegian har utvidet ruten Oslo/Athen marjana marjana 690/14 Transport 20. aug 17, 13:26:49 Last Post
Hvordan bli elsket i Hellas og av grekerne? mouche GeMic 757/14 Hellas generelt 18. aug 17, 15:26:31 Last Post
Stella rooms Kardamili filhellener Diddi 462/8 Reisetips og spørsmål 14. aug 17, 20:18:34 Last Post
Frakt av ting og tang til Hellas / Kreta Marit Trulsen Heidrun 3219/20 Flytte til Hellas 13. aug 17, 13:03:44 Last Post
Øyhopping Svein~B siv 222/2 Reisetips og spørsmål 13. aug 17, 11:21:02 Last Post
Hvor er dette? 948 LØST fila fila 258/2 Hvor er dette? 12. aug 17, 11:46:07 Last Post
E-postadresse til Apollo? kaka kaka 489/3 Reisetips og spørsmål 03. aug 17, 17:56:55 Last Post
Priser og kvalitet Optiker og Tannlege på Kreta Ikaros Arne Melling 423/3 Hellas generelt 01. aug 17, 17:28:09 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1186/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 323/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 2530/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 273/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6488/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 1295/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1007/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 1186/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 570/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 489/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 728/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 785/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 9247/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 839/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1139/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 1887/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1424/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 1831/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 10683/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 6420/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2336/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1589/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2736/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 4929/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2865/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 2057/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 17538/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12132/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 18776/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 23349/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 18656/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 13451/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 16636/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 27471/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11123/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 15240/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 84906/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 14485/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 20512/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9298/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 12556/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 19572/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 12215/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 31158/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 15074/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 29894/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 48451/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 42033/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 41424/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 16765/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8795/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 18516/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 792/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2791/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7617/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 7660/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6624/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7898/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9633/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 10734/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8173/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 11870/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 12858/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11041/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 8938/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 9751/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9313/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 11614/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 31827/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 9935/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 11578/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 13263/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 18116/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 10534/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8598/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 183625/765 Peloponnes 23. sep 17, 15:32:10 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 6806/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Magnolia Ole 398/11 Peloponnes 21. sep 17, 20:40:56 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 29373/214 Fastlandet og Peloponnes 20. sep 17, 19:38:10 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 2629/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 126/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 163/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 1551/18 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 1492/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 402328/1565 Peloponnes 06. jun 17, 19:49:09 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 37612/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 630/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 1655/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 5136/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1121/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 10929/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 9138/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 160911/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 3498/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 7640/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 6366/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 778/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 4989/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 6018/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Google Street View i Psirri Ole Ole 730/0 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:33:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 15214/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1050/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 696/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1374/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 6837/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 3653/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 2666/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 4011/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 6615/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 3960/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6338/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8724/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 8025/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 10911/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 23346/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 16088/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 75454/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 10885/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 10920/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8283/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 39940/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 12059/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 8994/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 14010/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 20160/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8341/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 17115/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 223130/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 5059/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 18969/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 12135/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 16003/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 12628/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 16001/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 21022/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 16452/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 46379/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10079/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 45535/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 23119/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 40211/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 16550/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7694/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 11990/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 15031/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 10890/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 21904/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 9282/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11003/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 52300/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 334/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10120/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 291/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 15088/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 50553/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 8671/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 2697/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 10186/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3299/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 17871/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1185724/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 13449/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7009/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 9545/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8191/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 33450/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8799/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8480/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 167280/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6909/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7344/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7677/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 20811/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 49079/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 15980/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Overnatting Naxos by for familie Frynse Norseman 262/1 Naxos 02. sep 17, 18:40:40 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 335/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 726/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy kari Perigahre 1249/6 Naxos 01. jun 17, 08:51:14 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 4248/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 6948/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 692/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 754/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 3849/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 2895/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 5145/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3336/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3036/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 12015/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1971/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 1509/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2210/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2368/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 21494/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 9630/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 6431/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 12964/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 13397/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7260/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 28611/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros rundt Kristian Ole 31072/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 5736/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1014/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 1533/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 19074/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 1908/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 38368/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 4171/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 7041/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1415/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 2241/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 2965/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 3720/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 7766/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3891/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 20731/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 11452/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 7118/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 9570/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 11551/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 41449/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 32036/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 9121/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8322/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 13207/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top