*

Skrevet av Emne: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.  (Lest 1706 ganger)

Utlogget lisahs

 • Topic starter
  • Innlegg: 1
   • Vis profil
Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« på: 07. feb 17, 10:35:53 »
Hei!

Vi er ett kjærestepar i midten av 20 årene som planlegger øyhopping i Hellas til sommeren. Har kommet frem til at de ioniske øyer er den øygruppen som passer oss best. Vi har til nå laget en liten plan på hvilke øyer vi  ønsker å besøke, og hvor lenge vi skal være på de ulike øyene. Vi flyr til Korfu og flyr hjem fra Zakynthos.

Korfu- Søn. 18 juni - tirs. 20 juni.
Paxos/Atipaxos - Tirs. 20 - Lør. 24
Lefkas - Lør. 24 juni - tor 28 juni
Kefalonia - Tors 28 juni til lør 1 juli
Zakynthos - Lør. 1 Juli - ons 5 juni

Vi har bestemt oss for å bo i selve byen i Korfu, men når det gjelder de andre øyene står vi helt åpent. Jeg er ikke ute etter å bo på de typiske turistplassene. Ønsker vakre strender helst uten solsenger og turistsjapper. Vi er ute etter vakker natur og kulturopplevelser. Så en fin liten by, ikke så alt for langt fra sentrumskjernen hadde vært midt i blinken for oss. Vi er unge og sporty, så luksus trenger vi ikke. Det viktigste er beliggenheten. 

Hvordan er det å komme seg til og fra de ulike øyene? Vi tenker å ta ferjer. Må vi leie bil for å komme oss rundt på øyene? Hvordan er trafikken?

Trenger tips og råd om hvilke severdigheter vi må se, hvilke plasser må vi besøke. Er også interessert i eventuelle kajakkturer, fjellturer e.l.

Håper noen kan dele sine erfaringer med oss. Tar hjertelig i mot alle tips og råd vi kan få.

Mvh.


Utlogget Lous

  • Innlegg: 174
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #1 på: 07. feb 17, 14:16:32 »
Har hatt en tur til Korfu (1996). Bodde da hele uken i Kassiopi. Stille og rolig liten by med en fin strand. Besøkte Korfu by en dag. Jeg fikk ikke noe forhold til den byen. Var også en dag i Rouda. Også en koselig liten badeby, med stranda i sentrum.
Også bare en gang på Zakyntos. Bodde da i Argassi. En liten grei småby som ligger 10 min med buss til Zakyntos by. Mye har sikkert endret seg siden da, men jeg vil vel tro at øya er fortsatt veldig gresk.
Du ønsker vakre strender. Du finner de nok. Jeg fant bare ok strender
Kefalonia har jeg et ønske om å besøke, men det skyves lenger og lenger bort p.g.a. kykladene
God tur
« Siste redigering: 07. feb 17, 14:22:02 by Lous »

Utlogget Frynse

  • Innlegg: 331
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #2 på: 07. feb 17, 14:36:16 »
Vi har vært et par ganger på Kefalonia, og bodde i Lassi.
Det er ikke noen genuin by, men har både strender og by i umiddelbar nærhet.
Dere er uansett såpass tidlig i sesongen at det neppe er noe turisttrøkk å snakke om.
Kefalonia er forøvrig et variert og naturskjønn øy man bør bruke tid på.
Veldig frodig og variert, og såpass stor at det vil være mye nytt å oppdage i mange ferier.

Utlogget Gooner

  • Innlegg: 223
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #3 på: 07. feb 17, 14:45:10 »
Tenkte bare å berømme dere, som førstegangsloffere,  for et modig og spennende opplegg. De fleste havner jo i kykladene første gang.

Når det gjelder tips og råd, er det helt sikkert andre som har bedre erfaring enn meg som vil dele disse med dere.
Jeg har bare vært på Korfu og Kefalonia, og Korfu er så lenge siden at det skal jeg forbigå i stillhet.
Det virker som dere allerede har gjort god research, og dermed sikkert lest gjennom en del av det som finnes av info om øyene her på forumet.
En liten kommentar mhp. reiseruta er at det er lagt opp til bare en hel dag  (utenom reisedagene) på Kefalonia (mot 3 på både Lefkas og Zakyntos). Bekjente, som har vært på alle tre, rangerer Kefalonia høyest - men smak og behag osv...  Ellers er også lille Ithaka vel verdt et besøk, ferja tar vel bare en time (eller var det en halv) fra Sami. Dagstur, eller bo i Vathy. Men da måtte dere ha droppet en annen øy.
På Kefalonia kan jeg anbefale Assos som bostedet ut fra deres preferanser (dog litt lite - ingen by). Men det er såpass populært at prisene er deretter. Fiskardo er også veldig idyllisk, men mer hektisk (mye jet-set seilere). Selv bodde jeg en uke i Argostoli (hovedstaden) og to uker i Agia Efimia. Agia Efimia er også et flott og rolig lite tettsted, med overraskende mange gode tavernaer. Det er også et strategisk godt utgangspunkt for dagsturer til resten av øya. Herfra er det bl.a. kort vei (9 km) til den berømte stranda Myrtos, og tilsvarende avstand til den fine Antisamos-stranden. Det er også kun en liten mopedtur til Melissani Cave og Drogarati Cave (7 km), og Assos og Fiskardo nås greit på dagstur. De største pakketurist-stedene er Lassi og Skala. Nå reiser dere såpass tidlig i sesongen at selv disse er nok relativt rolige, men spesielt Lassi vil jeg uansett anbefale å hoppe over.
Hvor dere skal bo, spesielt hvis dere bare skal ha to netter, er vel litt avhengig av hvor dere ankommer og drar videre med båt. Båtforbindelsene har jeg ikke oversikt over, men ser det går ferje fra Vasiliki (Lafkas) til Fiskardo (men tipper det også går til Sami og/eller Poros). Videre til Zakyntos mener jeg det går båt i hvert fall fra Poros og Pesada. 
Lykke til med videre planlegging, og ikke minst med selve turen!
« Siste redigering: 07. feb 17, 15:01:20 by Gooner »

Utlogget Frynse

  • Innlegg: 331
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #4 på: 07. feb 17, 15:32:21 »
Sånn rent generelt vil jeg si at planen virker i overkant ambisiøs (les. masete).
Det blir liten tid til å senke skuldrene og mye tid til pakking og transport, og da er etter mitt syn mye av poenget med ferie borte.
Mitt klare råd er å kutte ut (minst) en øy og heller bruke mer tid til å nyte det som er igjen.
Kefalonia er såpass stor og innhodsrik at kun en hel dag her er alt for lite.
La heller det du kutter ut bli målet for en annen reise.

Når det gjelder Lassi er jeg både enig og uenig i forrige skribent.
Joda, stedet er bygd opp rundt turismen, men det er et godt utgangspunkt for det meste.
Såpass tidlig i sesongen er det nokså rolige forhold der, og vil man se noe annet er det bare å oppsøke det.
I Lassi ligger gode strender innen en rask spasertur, mens på en del av de andre stedene er du mer eller mindre avhengig av transport for å komme deg til de beste strendene.
Det sagt, stranda i Assos er midt i sentrum av landsbyen og helt brukandes.

Selv foretrekker vi å bo litt mer sentralt og heller leie en bil eller firhjuling en dag eller tre for å oppdage andre steder, men her er jo vi alle forskjellige.

Utlogget Svein~B

  • Innlegg: 4137
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #5 på: 07. feb 17, 15:53:12 »
Det jeg lurer på er hvordan dere har kommet fram til datoene? Har dere bestilt flybillettene?

Jeg vil si at opplegget er mer enn i overkant ambisiøst. De ioniske øyene er de øyene som er minst egnet for øyloffing. Hvis dere ser på kartet, ser dere at alle øyene ligger tett inntil fastlandet, men ellers ligger de spredt over et stort område. Det betyr at disse øyene stort sett bare har ferjeforbindelser med fastlandet. Det betyr at dere må innom fastlandet og må reise lange veier med buss, før dere kan ta ferje til neste øy.

Det er eneste mellom Korfu og Paxi det er brukbart med ferjeforbindelser. Ellers må dere fra Paxi inn til fastlandet, ta buss til Preveza, bytte buss der og så videre til Lefkas. Fra Lefkas til Kefalonia tror jeg det går ferje én gang i uka og da har dere flaks hvis det er den dagen dere har tenkt å reise. Men begge øyene har ferjeforbindelse med øya Ithaki som ligger imellom. Ellers må dere via Preveza igjen og også bytte buss i Patras før dere kan komme til ferjestedet Kyllini som har forbindelse med både Kefalonia og Zakynthos. Fra Kefalonia til Zakynthos må dere innom fastlandet igjen, men det er i hvert fall sånn at det samme ferjestedet har forbindelse med begge øyene.

Jeg vil rett og slett fraråde dette opplegget. Dere gaper over altfor mye. Det er mye bedre å ha en løs plan og å reise i ei øygruppe der det er mer ferjeforbindelser mellom øyene. Hvis jeg skulle loffet blant De ioniske øyene, ville jeg heller sett på hvilke steder på fastlandet som kunne være interessante, i og med at jeg hele tida må via fastlandet for å komme til neste øy. Og det ville jeg brukt flere turer på. Hvis jeg hadde fløyet til Preveza, ville jeg for eksempel dratt til Sivota, Parga og Paleros på fastlandet i tillegg til Lefkas. Korfu og Paxi kunne jeg kombinert med Sivota og Parga på fastlandet. Kefalonia og Zakynthos ville jeg kombinert med Kalamata på fastlandet. I alle disse tilfellene ville jeg nok leid bil og returnert til den samme flyplassen som jeg ankom.
« Siste redigering: 07. feb 17, 16:04:14 by Svein~B »
Jeg er i Hellas flere ganger om dagen, i hodet mitt

Utlogget Lous

  • Innlegg: 174
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #6 på: 07. feb 17, 17:00:53 »
Bra info Svein B. Mange ganger har jeg tenkt på Kefalonia og andre øyer i joniske hav, men det er ikke blitt noe. Det blir ikke noe av. Det blir for mye logistikk. Det er fortsatt stor mulighet for Kefalonia da, uten øyhopping.

 

Kythira, en av de i ioniske øyer

Startet av ElisabethIhme

Svar: 44
Visninger: 18260
Nyeste innlegg 24. mai 14, 19:19:57
by ingaberentine
Øyhopping ioniske øyer?

Startet av Corall

Svar: 12
Visninger: 8798
Nyeste innlegg 12. des 08, 21:27:18
by bengalow
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
"Mine" greske tavernaer 47 fila fila 34348/59 Hellas generelt I dag kl. 13:27:39 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 73/3 Reisetips og spørsmål I dag kl. 10:51:03 Last Post
Lys høstmorkel - Helvella crispa espeno espeno 31/0 Gresk natur I dag kl. 10:34:39 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Anders Ole 33599/3104 Yamas Bar & Taverna I dag kl. 00:36:18 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 4977/99 Peloponnes 18. jan 18, 22:33:36 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 22763/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reiserute til Amorgos Sunnaelskersol Sunnaelskersol 378/7 Amorgos 18. jan 18, 20:03:42 Last Post
Amorgos, Aegialis september 2017 marjana marjana 606/11 Amorgos 18. jan 18, 19:13:44 Last Post
Myrt - Myrtus communalis bengalow espeno 68/1 Gresk natur 18. jan 18, 13:36:55 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 728/7 Egina 17. jan 18, 19:06:33 Last Post
Jordbærtre - Arbutus unedo espeno espeno 92/0 Gresk natur 17. jan 18, 15:41:26 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 109/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 8441/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Arveloven i Hellas? Gooner Gooner 184/4 Om forumet 16. jan 18, 22:59:06 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 180067/494 Hellas generelt 15. jan 18, 19:26:56 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 785/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 503/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 7352/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 1096/16 Egina 13. jan 18, 13:10:21 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 257/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 115/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 646/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 379/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hvor er det best å bo på Amorgos? Sunnaelskersol Ole 8140/40 Amorgos 10. jan 18, 17:41:12 Last Post
Spørsmål rundt flytidene til Santorini Frynse Sunnaelskersol 1227/21 Santorini 10. jan 18, 06:54:39 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 516209/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 247/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Chalki Diddi Diddi 246/2 Dodekanesene 03. jan 18, 19:22:54 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 269/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Resultatservice og fasit Ole Ole 2389/7 Julekalenderen 2017 31. des 17, 16:39:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
"Mine" greske tavernaer 47 fila fila 34348/59 Hellas generelt I dag kl. 13:27:39 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 73/3 Reisetips og spørsmål I dag kl. 10:51:03 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 22763/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 109/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 8441/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 180067/494 Hellas generelt 15. jan 18, 19:26:56 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 503/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 7352/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 257/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 379/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 516209/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 370/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Hvor er dette? 963 LØST Ole Ole 316/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:32 Last Post
Hvor er dette? 964 LØST Ole Ole 318/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:01 Last Post
Hvor er dette? 962 LØST Ole Ole 331/3 Hvor er dette? 29. des 17, 21:59:06 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 455/4 Hellas generelt 29. des 17, 08:30:02 Last Post
Byzantinske kirker bengalow Johntaraldhaugen@gmail.co 262/1 Hellas generelt 27. des 17, 19:28:18 Last Post
Hvor er dette? 961 LØST fila fila 290/5 Hvor er dette? 25. des 17, 14:23:53 Last Post
Greske rutebåter Heidrun Ole 158672/314 Hellas generelt 23. des 17, 14:59:56 Last Post
"Mine" greske landskap TILOS fila fila 8803/30 Hellas generelt 20. des 17, 19:28:14 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? reiseglad KnutB 26000/55 Hellas generelt 17. des 17, 21:08:04 Last Post
Oversikt over overnattingssteder i Kykladene Ole Ole 19891/19 Rom/studios/hotell 15. des 17, 23:09:21 Last Post
Astypalea Ingrid Runar Solvik 1393/7 Reiseskildringer 12. des 17, 21:30:15 Last Post
En rundtur, men hvor Heidrun Heidrun 231/2 Hellas generelt 10. des 17, 14:02:21 Last Post
Meze Heidrun marjana 1131/13 Mat og drikke 03. des 17, 00:37:33 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kreta i påsken mouche Hut 785/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 247/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 269/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 1163/21 Kreta 14. nov 17, 11:11:38 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1937/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 786/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 3710/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 636/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7262/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 1998/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1462/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2179/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 944/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 822/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1190/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1402/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 12317/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1347/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1740/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2718/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1970/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 3002/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 11823/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7354/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2905/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 2855/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19088/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12715/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 35919/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 25114/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 19946/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 14546/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17345/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 29282/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11719/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16000/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 89334/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15223/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 22126/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9820/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 14515/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20603/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 13571/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 33036/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 15922/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 31948/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 51609/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 44684/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 44086/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 17789/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9357/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19357/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1291/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3271/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8113/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8461/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7115/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8371/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10087/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11196/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8616/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 12706/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 13775/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11723/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9521/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10292/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9861/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12218/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 33925/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10499/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12266/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14221/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19042/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11226/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9003/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 4977/99 Peloponnes 18. jan 18, 22:33:36 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 646/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1091/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 39951/230 Fastlandet og Peloponnes 07. des 17, 17:51:19 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 661/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 432966/1570 Peloponnes 24. nov 17, 15:40:16 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 2136/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 436/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 1869/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 200768/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7970/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3446/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 579/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 706/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 2655/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2507/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 41218/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1217/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 2760/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 7400/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1706/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 16084/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 12956/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 170461/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 4706/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 115/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17058/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1666/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1064/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1753/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 7863/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 4916/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3605/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 5226/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7345/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4433/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6704/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9368/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9020/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11710/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24210/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 17381/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 81655/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11703/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11463/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8794/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 43093/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13087/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9522/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15055/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8833/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 17959/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 241983/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 6727/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 20331/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 12854/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 16831/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13433/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17213/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22037/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 17749/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 49911/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10661/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 48557/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 24673/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 43317/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17387/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8090/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12622/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16013/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11748/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22738/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10012/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11606/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 55927/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1038/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10705/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 775/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 16282/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 54671/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9595/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3383/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 12147/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3715/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 19338/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1272035/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14590/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7465/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10111/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8607/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 35676/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9284/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8862/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 179971/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7333/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7746/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8106/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 21846/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 52887/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17076/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2049/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 850/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 702/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1229/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5178/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7705/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1192/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1202/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4648/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3358/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6169/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3886/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3629/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13080/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2443/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2339/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2744/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2807/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23050/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10534/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7134/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 13880/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14278/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7928/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 30735/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros rundt Kristian Ole 33805/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7009/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1467/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2261/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 20849/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2742/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 41000/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5413/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 8769/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1923/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3533/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 3893/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4221/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8562/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4459/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 22164/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12335/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8094/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10391/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12309/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 44637/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 34148/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10132/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8883/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 13740/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Back to top