*

Skrevet av Emne: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.  (Lest 802 ganger)

Utlogget lisahs

 • Topic starter
  • Innlegg: 1
   • Vis profil
Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« på: 07. feb 17, 10:35:53 »
Hei!

Vi er ett kjærestepar i midten av 20 årene som planlegger øyhopping i Hellas til sommeren. Har kommet frem til at de ioniske øyer er den øygruppen som passer oss best. Vi har til nå laget en liten plan på hvilke øyer vi  ønsker å besøke, og hvor lenge vi skal være på de ulike øyene. Vi flyr til Korfu og flyr hjem fra Zakynthos.

Korfu- Søn. 18 juni - tirs. 20 juni.
Paxos/Atipaxos - Tirs. 20 - Lør. 24
Lefkas - Lør. 24 juni - tor 28 juni
Kefalonia - Tors 28 juni til lør 1 juli
Zakynthos - Lør. 1 Juli - ons 5 juni

Vi har bestemt oss for å bo i selve byen i Korfu, men når det gjelder de andre øyene står vi helt åpent. Jeg er ikke ute etter å bo på de typiske turistplassene. Ønsker vakre strender helst uten solsenger og turistsjapper. Vi er ute etter vakker natur og kulturopplevelser. Så en fin liten by, ikke så alt for langt fra sentrumskjernen hadde vært midt i blinken for oss. Vi er unge og sporty, så luksus trenger vi ikke. Det viktigste er beliggenheten. 

Hvordan er det å komme seg til og fra de ulike øyene? Vi tenker å ta ferjer. Må vi leie bil for å komme oss rundt på øyene? Hvordan er trafikken?

Trenger tips og råd om hvilke severdigheter vi må se, hvilke plasser må vi besøke. Er også interessert i eventuelle kajakkturer, fjellturer e.l.

Håper noen kan dele sine erfaringer med oss. Tar hjertelig i mot alle tips og råd vi kan få.

Mvh.


Utlogget Lous

  • Innlegg: 160
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #1 på: 07. feb 17, 14:16:32 »
Har hatt en tur til Korfu (1996). Bodde da hele uken i Kassiopi. Stille og rolig liten by med en fin strand. Besøkte Korfu by en dag. Jeg fikk ikke noe forhold til den byen. Var også en dag i Rouda. Også en koselig liten badeby, med stranda i sentrum.
Også bare en gang på Zakyntos. Bodde da i Argassi. En liten grei småby som ligger 10 min med buss til Zakyntos by. Mye har sikkert endret seg siden da, men jeg vil vel tro at øya er fortsatt veldig gresk.
Du ønsker vakre strender. Du finner de nok. Jeg fant bare ok strender
Kefalonia har jeg et ønske om å besøke, men det skyves lenger og lenger bort p.g.a. kykladene
God tur
« Siste redigering: 07. feb 17, 14:22:02 by Lous »

Utlogget Frynse

  • Innlegg: 277
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #2 på: 07. feb 17, 14:36:16 »
Vi har vært et par ganger på Kefalonia, og bodde i Lassi.
Det er ikke noen genuin by, men har både strender og by i umiddelbar nærhet.
Dere er uansett såpass tidlig i sesongen at det neppe er noe turisttrøkk å snakke om.
Kefalonia er forøvrig et variert og naturskjønn øy man bør bruke tid på.
Veldig frodig og variert, og såpass stor at det vil være mye nytt å oppdage i mange ferier.

Utlogget Gooner

  • Innlegg: 201
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #3 på: 07. feb 17, 14:45:10 »
Tenkte bare å berømme dere, som førstegangsloffere,  for et modig og spennende opplegg. De fleste havner jo i kykladene første gang.

Når det gjelder tips og råd, er det helt sikkert andre som har bedre erfaring enn meg som vil dele disse med dere.
Jeg har bare vært på Korfu og Kefalonia, og Korfu er så lenge siden at det skal jeg forbigå i stillhet.
Det virker som dere allerede har gjort god research, og dermed sikkert lest gjennom en del av det som finnes av info om øyene her på forumet.
En liten kommentar mhp. reiseruta er at det er lagt opp til bare en hel dag  (utenom reisedagene) på Kefalonia (mot 3 på både Lefkas og Zakyntos). Bekjente, som har vært på alle tre, rangerer Kefalonia høyest - men smak og behag osv...  Ellers er også lille Ithaka vel verdt et besøk, ferja tar vel bare en time (eller var det en halv) fra Sami. Dagstur, eller bo i Vathy. Men da måtte dere ha droppet en annen øy.
På Kefalonia kan jeg anbefale Assos som bostedet ut fra deres preferanser (dog litt lite - ingen by). Men det er såpass populært at prisene er deretter. Fiskardo er også veldig idyllisk, men mer hektisk (mye jet-set seilere). Selv bodde jeg en uke i Argostoli (hovedstaden) og to uker i Agia Efimia. Agia Efimia er også et flott og rolig lite tettsted, med overraskende mange gode tavernaer. Det er også et strategisk godt utgangspunkt for dagsturer til resten av øya. Herfra er det bl.a. kort vei (9 km) til den berømte stranda Myrtos, og tilsvarende avstand til den fine Antisamos-stranden. Det er også kun en liten mopedtur til Melissani Cave og Drogarati Cave (7 km), og Assos og Fiskardo nås greit på dagstur. De største pakketurist-stedene er Lassi og Skala. Nå reiser dere såpass tidlig i sesongen at selv disse er nok relativt rolige, men spesielt Lassi vil jeg uansett anbefale å hoppe over.
Hvor dere skal bo, spesielt hvis dere bare skal ha to netter, er vel litt avhengig av hvor dere ankommer og drar videre med båt. Båtforbindelsene har jeg ikke oversikt over, men ser det går ferje fra Vasiliki (Lafkas) til Fiskardo (men tipper det også går til Sami og/eller Poros). Videre til Zakyntos mener jeg det går båt i hvert fall fra Poros og Pesada. 
Lykke til med videre planlegging, og ikke minst med selve turen!
« Siste redigering: 07. feb 17, 15:01:20 by Gooner »

Utlogget Frynse

  • Innlegg: 277
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #4 på: 07. feb 17, 15:32:21 »
Sånn rent generelt vil jeg si at planen virker i overkant ambisiøs (les. masete).
Det blir liten tid til å senke skuldrene og mye tid til pakking og transport, og da er etter mitt syn mye av poenget med ferie borte.
Mitt klare råd er å kutte ut (minst) en øy og heller bruke mer tid til å nyte det som er igjen.
Kefalonia er såpass stor og innhodsrik at kun en hel dag her er alt for lite.
La heller det du kutter ut bli målet for en annen reise.

Når det gjelder Lassi er jeg både enig og uenig i forrige skribent.
Joda, stedet er bygd opp rundt turismen, men det er et godt utgangspunkt for det meste.
Såpass tidlig i sesongen er det nokså rolige forhold der, og vil man se noe annet er det bare å oppsøke det.
I Lassi ligger gode strender innen en rask spasertur, mens på en del av de andre stedene er du mer eller mindre avhengig av transport for å komme deg til de beste strendene.
Det sagt, stranda i Assos er midt i sentrum av landsbyen og helt brukandes.

Selv foretrekker vi å bo litt mer sentralt og heller leie en bil eller firhjuling en dag eller tre for å oppdage andre steder, men her er jo vi alle forskjellige.

Utlogget Svein~B

  • Innlegg: 4020
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #5 på: 07. feb 17, 15:53:12 »
Det jeg lurer på er hvordan dere har kommet fram til datoene? Har dere bestilt flybillettene?

Jeg vil si at opplegget er mer enn i overkant ambisiøst. De ioniske øyene er de øyene som er minst egnet for øyloffing. Hvis dere ser på kartet, ser dere at alle øyene ligger tett inntil fastlandet, men ellers ligger de spredt over et stort område. Det betyr at disse øyene stort sett bare har ferjeforbindelser med fastlandet. Det betyr at dere må innom fastlandet og må reise lange veier med buss, før dere kan ta ferje til neste øy.

Det er eneste mellom Korfu og Paxi det er brukbart med ferjeforbindelser. Ellers må dere fra Paxi inn til fastlandet, ta buss til Preveza, bytte buss der og så videre til Lefkas. Fra Lefkas til Kefalonia tror jeg det går ferje én gang i uka og da har dere flaks hvis det er den dagen dere har tenkt å reise. Men begge øyene har ferjeforbindelse med øya Ithaki som ligger imellom. Ellers må dere via Preveza igjen og også bytte buss i Patras før dere kan komme til ferjestedet Kyllini som har forbindelse med både Kefalonia og Zakynthos. Fra Kefalonia til Zakynthos må dere innom fastlandet igjen, men det er i hvert fall sånn at det samme ferjestedet har forbindelse med begge øyene.

Jeg vil rett og slett fraråde dette opplegget. Dere gaper over altfor mye. Det er mye bedre å ha en løs plan og å reise i ei øygruppe der det er mer ferjeforbindelser mellom øyene. Hvis jeg skulle loffet blant De ioniske øyene, ville jeg heller sett på hvilke steder på fastlandet som kunne være interessante, i og med at jeg hele tida må via fastlandet for å komme til neste øy. Og det ville jeg brukt flere turer på. Hvis jeg hadde fløyet til Preveza, ville jeg for eksempel dratt til Sivota, Parga og Paleros på fastlandet i tillegg til Lefkas. Korfu og Paxi kunne jeg kombinert med Sivota og Parga på fastlandet. Kefalonia og Zakynthos ville jeg kombinert med Kalamata på fastlandet. I alle disse tilfellene ville jeg nok leid bil og returnert til den samme flyplassen som jeg ankom.
« Siste redigering: 07. feb 17, 16:04:14 by Svein~B »
Jeg er i Hellas flere ganger om dagen, i hodet mitt

Utlogget Lous

  • Innlegg: 160
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #6 på: 07. feb 17, 17:00:53 »
Bra info Svein B. Mange ganger har jeg tenkt på Kefalonia og andre øyer i joniske hav, men det er ikke blitt noe. Det blir ikke noe av. Det blir for mye logistikk. Det er fortsatt stor mulighet for Kefalonia da, uten øyhopping.

 

Kythira, en av de i ioniske øyer

Startet av ElisabethIhme

Svar: 44
Visninger: 15123
Nyeste innlegg 24. mai 14, 19:19:57
by ingaberentine
Øyhopping ioniske øyer?

Startet av Corall

Svar: 12
Visninger: 7939
Nyeste innlegg 12. des 08, 21:27:18
by bengalow
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Vincent Perigahre 185/4 Naxos I dag kl. 11:00:26 Last Post
Hotell i Pireus Ole Ole 12/0 Athen og Pireus I dag kl. 09:45:03 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Lous Ole 32364/3004 Yamas Bar & Taverna I dag kl. 08:45:12 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 137212/300 Hellas generelt 29. mai 17, 19:46:19 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! kari Kritios 303/13 Chania og områdene rundt 29. mai 17, 14:04:42 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 20533/194 Fastlandet og Peloponnes 29. mai 17, 09:49:14 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 375524/1563 Peloponnes 28. mai 17, 18:28:22 Last Post
Ariadne, ei gresk ferje Svein~B Svein~B 735/13 Transport 27. mai 17, 11:05:13 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 741/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 5149/78 Flytte til Hellas 25. mai 17, 20:12:51 Last Post
Ikke lenge igjen til avreise nå.. :) Svein~B Lisa ^^ 140/2 Reisetips og spørsmål 24. mai 17, 07:23:36 Last Post
Sikker pålogging ? mouche filhellener 122/1 Data, foto, lyd, mobil etc. 21. mai 17, 19:35:18 Last Post
Syros tango festival 2017 marjana marjana 98/0 Musikk 21. mai 17, 06:17:49 Last Post
Hilsen fra Syros våren 2017 marjana marjana 335/5 Hilsen fra Hellas 20. mai 17, 22:34:53 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 170071/762 Peloponnes 19. mai 17, 15:43:07 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 307/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 439260/1391 Hellas generelt 16. mai 17, 11:20:35 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 2906/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 6226/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Pakketips mouche Ole 627/7 Hellas generelt 14. mai 17, 10:08:07 Last Post
Mytilini, Lesvos kaka Svein~B 1823/20 Lesvos 13. mai 17, 11:37:35 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 424/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 152/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Grekisk musik....... anemos bengalow 80038/146 Musikk 11. mai 17, 16:02:12 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 235/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Anders Anders 1715/116 Forumtreff 09. mai 17, 18:19:45 Last Post
SeaJet eller Bluestar fra Athen til Naxos Lous -molly 479/9 Reisetips og spørsmål 09. mai 17, 15:47:06 Last Post
Far og datter til Platanias Kritios Superson 248/3 Reisetips og spørsmål 08. mai 17, 12:31:12 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) kaka bengalow 92676/257 Musikk 07. mai 17, 20:44:50 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 146/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Santorini - far og sønn bengalow Thomas88 203/2 Reisetips og spørsmål 05. mai 17, 15:15:09 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Forslag til kategorier Frynse Ole 550/12 Fotokonkurransen 2017 05. mai 17, 09:55:29 Last Post
I kofferten... ChristineA ChristineA 810/9 Reisetips og spørsmål 03. mai 17, 21:16:41 Last Post
hjelp til leie på Kreta Lill Trude Salberg Olsen Lill Trude Salberg Olsen 430/4 Flytte til Hellas 30. apr 17, 21:59:27 Last Post
Gresk rembetika i Jungeltelegrafen marjana marjana 192/0 Musikk 29. apr 17, 17:24:14 Last Post
Lesvos Svein~B Svein~B 2993/21 Lesvos 29. apr 17, 10:45:05 Last Post
Vår lange reise til Kreta Kritios Kritios 1159/3 Reiseskildringer 29. apr 17, 10:32:28 Last Post
Flyktninger til Samos? anemos tone.schi-ljosland 540/5 Reisetips og spørsmål 28. apr 17, 12:58:29 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Diddi Ninette 2133/106 Jippi! Nå reiser jeg! 27. apr 17, 18:19:19 Last Post
Testing testing ena-thio-tria HER KAN DU TESTE DET DU VIL! stein Unni 245062/679 Om forumet 27. apr 17, 17:05:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Greske rutebåter Svein~B Ole 137212/300 Hellas generelt 29. mai 17, 19:46:19 Last Post
Ariadne, ei gresk ferje Svein~B Svein~B 735/13 Transport 27. mai 17, 11:05:13 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 5149/78 Flytte til Hellas 25. mai 17, 20:12:51 Last Post
Ikke lenge igjen til avreise nå.. :) Svein~B Lisa ^^ 140/2 Reisetips og spørsmål 24. mai 17, 07:23:36 Last Post
Syros tango festival 2017 marjana marjana 98/0 Musikk 21. mai 17, 06:17:49 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 439260/1391 Hellas generelt 16. mai 17, 11:20:35 Last Post
Pakketips mouche Ole 627/7 Hellas generelt 14. mai 17, 10:08:07 Last Post
Grekisk musik....... anemos bengalow 80038/146 Musikk 11. mai 17, 16:02:12 Last Post
SeaJet eller Bluestar fra Athen til Naxos Lous -molly 479/9 Reisetips og spørsmål 09. mai 17, 15:47:06 Last Post
Far og datter til Platanias Kritios Superson 248/3 Reisetips og spørsmål 08. mai 17, 12:31:12 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) kaka bengalow 92676/257 Musikk 07. mai 17, 20:44:50 Last Post
Santorini - far og sønn bengalow Thomas88 203/2 Reisetips og spørsmål 05. mai 17, 15:15:09 Last Post
I kofferten... ChristineA ChristineA 810/9 Reisetips og spørsmål 03. mai 17, 21:16:41 Last Post
hjelp til leie på Kreta Lill Trude Salberg Olsen Lill Trude Salberg Olsen 430/4 Flytte til Hellas 30. apr 17, 21:59:27 Last Post
Gresk rembetika i Jungeltelegrafen marjana marjana 192/0 Musikk 29. apr 17, 17:24:14 Last Post
Vår lange reise til Kreta Kritios Kritios 1159/3 Reiseskildringer 29. apr 17, 10:32:28 Last Post
Flyktninger til Samos? anemos tone.schi-ljosland 540/5 Reisetips og spørsmål 28. apr 17, 12:58:29 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 152992/481 Hellas generelt 26. apr 17, 19:30:13 Last Post
Hvor er dette? 942 Heidrun fila 338/5 Hvor er dette? 25. apr 17, 08:44:22 Last Post
Dokument marjana ChristineA 1222/12 Flytte til Hellas 24. apr 17, 22:15:42 Last Post
"Mine" morsomme memoarer dagstaalesen@hotmail.com fila 3536/42 Hellas generelt 22. apr 17, 19:22:40 Last Post
Transport fra Chania flyplass til Rethymnon marjana marjana 894/18 Transport 20. apr 17, 20:53:38 Last Post
Documenta i Athen! marjana marjana 191/0 Kultur 20. apr 17, 18:07:10 Last Post
"Mine" greske landskap EMPORIOS SYMI fila fila 5351/20 Hellas generelt 19. apr 17, 21:09:49 Last Post
Trenger hjelp til å finne den rette øya for oss:) dagstaalesen@hotmail.com tone.schi-ljosland 492/9 Reisetips og spørsmål 18. apr 17, 12:58:34 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! kari Kritios 303/13 Chania og områdene rundt 29. mai 17, 14:04:42 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 307/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 424/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 152/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 146/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna mouche sommer 588/7 Kreta 19. apr 17, 10:37:47 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 307/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta mouche Solgry 367/5 Kreta 03. apr 17, 17:25:11 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 316/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 6555/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 347/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 621/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 1220/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 923/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 1002/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 9585/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 5432/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 1838/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1149/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2156/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 3849/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2307/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 6246/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 2722/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 4436/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 1399/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 16047/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 11358/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 5740/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 21796/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 17619/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 12380/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 15682/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 25204/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 10391/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 14330/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 80798/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 13564/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 19095/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 8827/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 11289/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 18592/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 11154/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 29528/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 14417/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 28079/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 45219/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 39597/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 38938/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 15864/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8114/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 17358/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 325/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2374/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7171/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 7049/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6198/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7462/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9080/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 10083/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 7701/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 11100/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 11952/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 10330/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 8360/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 9159/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 8757/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 10841/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 29529/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 9316/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 10491/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 12197/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 16868/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 9885/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8127/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hotell i Pireus Ole Ole 12/0 Athen og Pireus I dag kl. 09:45:03 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 20533/194 Fastlandet og Peloponnes 29. mai 17, 09:49:14 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 375524/1563 Peloponnes 28. mai 17, 18:28:22 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 741/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 170071/762 Peloponnes 19. mai 17, 15:43:07 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 3004/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 627/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 6311/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 5726/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 152832/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 2464/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 6498/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 5181/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 297/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 3881/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 3868/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Google Street View i Psirri Ole Ole 312/0 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:33:39 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 34241/76 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:23:11 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 431/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 714/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 12587/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Pireus webkamera marjana Ole 796/2 Athen og Pireus 06. des 16, 13:12:28 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 3600/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 45707/131 Peloponnes 04. nov 16, 14:20:01 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 21579/138 Peloponnes 29. okt 16, 12:32:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 428/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 341/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 13387/26 Karpathos 15. feb 17, 17:56:19 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 933/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 5855/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 2672/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 1881/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 3070/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 5709/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 3520/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6008/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8185/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 7258/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 9958/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 22088/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 14593/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 69902/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 10134/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 10259/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 7834/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 37163/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 11091/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 8509/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 13098/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 18739/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 7860/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 16023/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 205469/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 17646/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 11042/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 15050/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 11860/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 14852/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 19719/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 14993/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 42984/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 9556/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 42523/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 21606/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 37456/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 15598/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7297/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 11156/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 13717/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 10180/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 20912/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 8567/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 10348/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 48960/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 12089/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 46534/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 7745/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 2063/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 8723/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 2915/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 16378/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1105327/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 13577/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 12459/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 6521/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 8795/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 7731/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 31058/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8322/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 7976/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 155641/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6538/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 6887/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7172/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 19513/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 45746/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 15079/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 13751/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 13093/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 9503/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Vincent Perigahre 185/4 Naxos I dag kl. 11:00:26 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 2906/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 6226/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 235/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 389/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 3083/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 2377/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 4070/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 2813/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 2540/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 10768/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1633/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 1815/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2021/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 20017/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 8763/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 5749/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 11632/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 12249/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 6589/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 26359/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 21175/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 10953/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 7624/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 13172/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 543/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 852/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 17114/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 907/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 35581/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur i Parikia filhellener Ole 3967/16 Paros og Antiparos 01. okt 16, 14:24:32 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 2899/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 5328/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 996/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 1336/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 2165/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 3198/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 6746/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3349/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 18868/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 10654/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 6158/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 28459/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 8575/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 10812/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 38139/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 29557/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 8252/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 7795/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 12394/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top