*

Skrevet av Emne: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.  (Lest 1110 ganger)

Utlogget lisahs

 • Topic starter
  • Innlegg: 1
   • Vis profil
Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« på: 07. feb 17, 10:35:53 »
Hei!

Vi er ett kjærestepar i midten av 20 årene som planlegger øyhopping i Hellas til sommeren. Har kommet frem til at de ioniske øyer er den øygruppen som passer oss best. Vi har til nå laget en liten plan på hvilke øyer vi  ønsker å besøke, og hvor lenge vi skal være på de ulike øyene. Vi flyr til Korfu og flyr hjem fra Zakynthos.

Korfu- Søn. 18 juni - tirs. 20 juni.
Paxos/Atipaxos - Tirs. 20 - Lør. 24
Lefkas - Lør. 24 juni - tor 28 juni
Kefalonia - Tors 28 juni til lør 1 juli
Zakynthos - Lør. 1 Juli - ons 5 juni

Vi har bestemt oss for å bo i selve byen i Korfu, men når det gjelder de andre øyene står vi helt åpent. Jeg er ikke ute etter å bo på de typiske turistplassene. Ønsker vakre strender helst uten solsenger og turistsjapper. Vi er ute etter vakker natur og kulturopplevelser. Så en fin liten by, ikke så alt for langt fra sentrumskjernen hadde vært midt i blinken for oss. Vi er unge og sporty, så luksus trenger vi ikke. Det viktigste er beliggenheten. 

Hvordan er det å komme seg til og fra de ulike øyene? Vi tenker å ta ferjer. Må vi leie bil for å komme oss rundt på øyene? Hvordan er trafikken?

Trenger tips og råd om hvilke severdigheter vi må se, hvilke plasser må vi besøke. Er også interessert i eventuelle kajakkturer, fjellturer e.l.

Håper noen kan dele sine erfaringer med oss. Tar hjertelig i mot alle tips og råd vi kan få.

Mvh.


Utlogget Lous

  • Innlegg: 162
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #1 på: 07. feb 17, 14:16:32 »
Har hatt en tur til Korfu (1996). Bodde da hele uken i Kassiopi. Stille og rolig liten by med en fin strand. Besøkte Korfu by en dag. Jeg fikk ikke noe forhold til den byen. Var også en dag i Rouda. Også en koselig liten badeby, med stranda i sentrum.
Også bare en gang på Zakyntos. Bodde da i Argassi. En liten grei småby som ligger 10 min med buss til Zakyntos by. Mye har sikkert endret seg siden da, men jeg vil vel tro at øya er fortsatt veldig gresk.
Du ønsker vakre strender. Du finner de nok. Jeg fant bare ok strender
Kefalonia har jeg et ønske om å besøke, men det skyves lenger og lenger bort p.g.a. kykladene
God tur
« Siste redigering: 07. feb 17, 14:22:02 by Lous »

Utlogget Frynse

  • Innlegg: 303
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #2 på: 07. feb 17, 14:36:16 »
Vi har vært et par ganger på Kefalonia, og bodde i Lassi.
Det er ikke noen genuin by, men har både strender og by i umiddelbar nærhet.
Dere er uansett såpass tidlig i sesongen at det neppe er noe turisttrøkk å snakke om.
Kefalonia er forøvrig et variert og naturskjønn øy man bør bruke tid på.
Veldig frodig og variert, og såpass stor at det vil være mye nytt å oppdage i mange ferier.

Utlogget Gooner

  • Innlegg: 201
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #3 på: 07. feb 17, 14:45:10 »
Tenkte bare å berømme dere, som førstegangsloffere,  for et modig og spennende opplegg. De fleste havner jo i kykladene første gang.

Når det gjelder tips og råd, er det helt sikkert andre som har bedre erfaring enn meg som vil dele disse med dere.
Jeg har bare vært på Korfu og Kefalonia, og Korfu er så lenge siden at det skal jeg forbigå i stillhet.
Det virker som dere allerede har gjort god research, og dermed sikkert lest gjennom en del av det som finnes av info om øyene her på forumet.
En liten kommentar mhp. reiseruta er at det er lagt opp til bare en hel dag  (utenom reisedagene) på Kefalonia (mot 3 på både Lefkas og Zakyntos). Bekjente, som har vært på alle tre, rangerer Kefalonia høyest - men smak og behag osv...  Ellers er også lille Ithaka vel verdt et besøk, ferja tar vel bare en time (eller var det en halv) fra Sami. Dagstur, eller bo i Vathy. Men da måtte dere ha droppet en annen øy.
På Kefalonia kan jeg anbefale Assos som bostedet ut fra deres preferanser (dog litt lite - ingen by). Men det er såpass populært at prisene er deretter. Fiskardo er også veldig idyllisk, men mer hektisk (mye jet-set seilere). Selv bodde jeg en uke i Argostoli (hovedstaden) og to uker i Agia Efimia. Agia Efimia er også et flott og rolig lite tettsted, med overraskende mange gode tavernaer. Det er også et strategisk godt utgangspunkt for dagsturer til resten av øya. Herfra er det bl.a. kort vei (9 km) til den berømte stranda Myrtos, og tilsvarende avstand til den fine Antisamos-stranden. Det er også kun en liten mopedtur til Melissani Cave og Drogarati Cave (7 km), og Assos og Fiskardo nås greit på dagstur. De største pakketurist-stedene er Lassi og Skala. Nå reiser dere såpass tidlig i sesongen at selv disse er nok relativt rolige, men spesielt Lassi vil jeg uansett anbefale å hoppe over.
Hvor dere skal bo, spesielt hvis dere bare skal ha to netter, er vel litt avhengig av hvor dere ankommer og drar videre med båt. Båtforbindelsene har jeg ikke oversikt over, men ser det går ferje fra Vasiliki (Lafkas) til Fiskardo (men tipper det også går til Sami og/eller Poros). Videre til Zakyntos mener jeg det går båt i hvert fall fra Poros og Pesada. 
Lykke til med videre planlegging, og ikke minst med selve turen!
« Siste redigering: 07. feb 17, 15:01:20 by Gooner »

Utlogget Frynse

  • Innlegg: 303
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #4 på: 07. feb 17, 15:32:21 »
Sånn rent generelt vil jeg si at planen virker i overkant ambisiøs (les. masete).
Det blir liten tid til å senke skuldrene og mye tid til pakking og transport, og da er etter mitt syn mye av poenget med ferie borte.
Mitt klare råd er å kutte ut (minst) en øy og heller bruke mer tid til å nyte det som er igjen.
Kefalonia er såpass stor og innhodsrik at kun en hel dag her er alt for lite.
La heller det du kutter ut bli målet for en annen reise.

Når det gjelder Lassi er jeg både enig og uenig i forrige skribent.
Joda, stedet er bygd opp rundt turismen, men det er et godt utgangspunkt for det meste.
Såpass tidlig i sesongen er det nokså rolige forhold der, og vil man se noe annet er det bare å oppsøke det.
I Lassi ligger gode strender innen en rask spasertur, mens på en del av de andre stedene er du mer eller mindre avhengig av transport for å komme deg til de beste strendene.
Det sagt, stranda i Assos er midt i sentrum av landsbyen og helt brukandes.

Selv foretrekker vi å bo litt mer sentralt og heller leie en bil eller firhjuling en dag eller tre for å oppdage andre steder, men her er jo vi alle forskjellige.

Innlogget Svein~B

  • Innlegg: 4052
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #5 på: 07. feb 17, 15:53:12 »
Det jeg lurer på er hvordan dere har kommet fram til datoene? Har dere bestilt flybillettene?

Jeg vil si at opplegget er mer enn i overkant ambisiøst. De ioniske øyene er de øyene som er minst egnet for øyloffing. Hvis dere ser på kartet, ser dere at alle øyene ligger tett inntil fastlandet, men ellers ligger de spredt over et stort område. Det betyr at disse øyene stort sett bare har ferjeforbindelser med fastlandet. Det betyr at dere må innom fastlandet og må reise lange veier med buss, før dere kan ta ferje til neste øy.

Det er eneste mellom Korfu og Paxi det er brukbart med ferjeforbindelser. Ellers må dere fra Paxi inn til fastlandet, ta buss til Preveza, bytte buss der og så videre til Lefkas. Fra Lefkas til Kefalonia tror jeg det går ferje én gang i uka og da har dere flaks hvis det er den dagen dere har tenkt å reise. Men begge øyene har ferjeforbindelse med øya Ithaki som ligger imellom. Ellers må dere via Preveza igjen og også bytte buss i Patras før dere kan komme til ferjestedet Kyllini som har forbindelse med både Kefalonia og Zakynthos. Fra Kefalonia til Zakynthos må dere innom fastlandet igjen, men det er i hvert fall sånn at det samme ferjestedet har forbindelse med begge øyene.

Jeg vil rett og slett fraråde dette opplegget. Dere gaper over altfor mye. Det er mye bedre å ha en løs plan og å reise i ei øygruppe der det er mer ferjeforbindelser mellom øyene. Hvis jeg skulle loffet blant De ioniske øyene, ville jeg heller sett på hvilke steder på fastlandet som kunne være interessante, i og med at jeg hele tida må via fastlandet for å komme til neste øy. Og det ville jeg brukt flere turer på. Hvis jeg hadde fløyet til Preveza, ville jeg for eksempel dratt til Sivota, Parga og Paleros på fastlandet i tillegg til Lefkas. Korfu og Paxi kunne jeg kombinert med Sivota og Parga på fastlandet. Kefalonia og Zakynthos ville jeg kombinert med Kalamata på fastlandet. I alle disse tilfellene ville jeg nok leid bil og returnert til den samme flyplassen som jeg ankom.
« Siste redigering: 07. feb 17, 16:04:14 by Svein~B »
Jeg er i Hellas flere ganger om dagen, i hodet mitt

Utlogget Lous

  • Innlegg: 162
   • Vis profil
Sv: Nybegynnere på øyhopping, ioniske øyer.
« Svar #6 på: 07. feb 17, 17:00:53 »
Bra info Svein B. Mange ganger har jeg tenkt på Kefalonia og andre øyer i joniske hav, men det er ikke blitt noe. Det blir ikke noe av. Det blir for mye logistikk. Det er fortsatt stor mulighet for Kefalonia da, uten øyhopping.

 

Kythira, en av de i ioniske øyer

Startet av ElisabethIhme

Svar: 44
Visninger: 15877
Nyeste innlegg 24. mai 14, 19:19:57
by ingaberentine
Øyhopping ioniske øyer?

Startet av Corall

Svar: 12
Visninger: 8113
Nyeste innlegg 12. des 08, 21:27:18
by bengalow
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff Naxos 2017 - Påmeldte Anders Anders 646/40 Forumtreff I dag kl. 14:20:01 Last Post
Jordskjelv på Kos og Rhodos mouche Kritios 143/2 Dodekanesene I dag kl. 14:13:25 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Unni Marit 76081/3936 Jippi! Nå reiser jeg! 21. jul 17, 15:35:56 Last Post
Jordskjelv Unni kari 146/1 Hellas generelt 21. jul 17, 15:33:15 Last Post
Agistri Svein~B Svein~B 1064/25 Saroniske øyer 20. jul 17, 14:50:23 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! kaka Kritios 1596/25 Chania og områdene rundt 19. jul 17, 21:08:56 Last Post
Zakynthos Tvsili Strand spørsmål Kritios Mrst 110/1 Ioniske øyer 19. jul 17, 10:06:32 Last Post
Noen små glimt fra en liten uke på Skopelos (og Skiathos) kaka kaka 497/14 Sporadene og Evia 18. jul 17, 20:35:47 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki dagstaalesen@hotmail.com espeno 9257/139 Flytte til Hellas 18. jul 17, 13:14:10 Last Post
Våre bosteder i Hellas dagstaalesen@hotmail.com fila 20475/56 Rom/studios/hotell 18. jul 17, 09:58:29 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 24195/197 Fastlandet og Peloponnes 18. jul 17, 06:46:24 Last Post
Plomari etter jordskjelvet. dagstaalesen@hotmail.com Tore 624/4 Det nordlige og østlige Egeerhavet 17. jul 17, 08:10:22 Last Post
Tilos Tonelf Tonelf 532/4 Dodekanesene 16. jul 17, 21:03:43 Last Post
TILOS Anders Voss 97/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6154/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Amorgos TOMS Runar Solvik 1035/22 Reiseskildringer 15. jul 17, 14:42:39 Last Post
Ny layout Ole Svein~B 208/4 Om forumet 14. jul 17, 23:20:11 Last Post
Hilsen fra Ios, Amorgos og Santorini Frynse Frynse 672/14 Hilsen fra Hellas 13. jul 17, 22:15:07 Last Post
Donoussa Tjorven Runar Solvik 388/4 Reiseskildringer 13. jul 17, 20:47:33 Last Post
Choraen på Folegandros by night Tjorven Ole 792/12 Folegandros 13. jul 17, 20:22:38 Last Post
Pinse på Kea Tjorven Perigahre 159/1 Kea og Kythnos 13. jul 17, 20:02:50 Last Post
Hilsen fra Egina, Agistri og Athen Tjorven Ole 700/17 Hilsen fra Hellas 13. jul 17, 19:51:39 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Tjorven Ole 32596/3014 Yamas Bar & Taverna 13. jul 17, 19:30:47 Last Post
øyloffing 2018 Frynse siv 207/4 Reisetips og spørsmål 13. jul 17, 17:11:52 Last Post
Hvorfor heter så mange fjelltopper "Profitis Elias"? - noen som vet bakgrunnen? vandrer kaka 282/4 Hellas generelt 12. jul 17, 20:37:21 Last Post
Småkykladene fride-s.andreassen fride-s.andreassen 84/0 Reisetips og spørsmål 12. jul 17, 09:58:05 Last Post
Tips til en øy i tillegg til Santorini/Naxos/Antiparos :-) Frynse Thine 219/5 Reisetips og spørsmål 10. jul 17, 12:40:11 Last Post
Ikoner og kirkekunst ROLLE Kabi 379/2 Kultur 05. jul 17, 17:14:01 Last Post
Metallindustri på Kea dagstaalesen@hotmail.com Perigahre 165/1 Kea og Kythnos 04. jul 17, 14:51:24 Last Post
Øyluffing fra Sounion til Kea, Kythnos og videre til Andros dagstaalesen@hotmail.com Perigahre 278/4 Kea og Kythnos 04. jul 17, 08:41:56 Last Post
En fottur påKea marjana Perigahre 188/1 Kea og Kythnos 03. jul 17, 18:00:47 Last Post
Øyluffing fra Sounion til Kea, Kythnos og videre til Andros Del 2-Kea kari Perigahre 170/1 Kea og Kythnos 03. jul 17, 17:32:46 Last Post
Hellas i pressen Kritios operafantomet 455195/1403 Hellas generelt 30. jun 17, 16:22:13 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZIA, KOS fila fila 50699/91 Hellas generelt 29. jun 17, 14:00:16 Last Post
"Mine" greske strender KALIVAKI fila fila 33650/66 Hellas generelt 27. jun 17, 10:17:51 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Anders Anders 1852/124 Forumtreff 26. jun 17, 16:01:14 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 444/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Småprat og diskusjon filhellener Ole 284/1 Fotokonkurransen 2017 23. jun 17, 15:55:36 Last Post
Billetter til Express Scopelitis, forhåndsbestille? Frynse Frynse 328/4 Reisetips og spørsmål 20. jun 17, 14:11:49 Last Post
Underforum Ole Ole 9949/26 Om forumet 19. jun 17, 00:00:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Jordskjelv Unni kari 146/1 Hellas generelt 21. jul 17, 15:33:15 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki dagstaalesen@hotmail.com espeno 9257/139 Flytte til Hellas 18. jul 17, 13:14:10 Last Post
Våre bosteder i Hellas dagstaalesen@hotmail.com fila 20475/56 Rom/studios/hotell 18. jul 17, 09:58:29 Last Post
Amorgos TOMS Runar Solvik 1035/22 Reiseskildringer 15. jul 17, 14:42:39 Last Post
Donoussa Tjorven Runar Solvik 388/4 Reiseskildringer 13. jul 17, 20:47:33 Last Post
øyloffing 2018 Frynse siv 207/4 Reisetips og spørsmål 13. jul 17, 17:11:52 Last Post
Hvorfor heter så mange fjelltopper "Profitis Elias"? - noen som vet bakgrunnen? vandrer kaka 282/4 Hellas generelt 12. jul 17, 20:37:21 Last Post
Småkykladene fride-s.andreassen fride-s.andreassen 84/0 Reisetips og spørsmål 12. jul 17, 09:58:05 Last Post
Tips til en øy i tillegg til Santorini/Naxos/Antiparos :-) Frynse Thine 219/5 Reisetips og spørsmål 10. jul 17, 12:40:11 Last Post
Ikoner og kirkekunst ROLLE Kabi 379/2 Kultur 05. jul 17, 17:14:01 Last Post
Hellas i pressen Kritios operafantomet 455195/1403 Hellas generelt 30. jun 17, 16:22:13 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZIA, KOS fila fila 50699/91 Hellas generelt 29. jun 17, 14:00:16 Last Post
"Mine" greske strender KALIVAKI fila fila 33650/66 Hellas generelt 27. jun 17, 10:17:51 Last Post
Billetter til Express Scopelitis, forhåndsbestille? Frynse Frynse 328/4 Reisetips og spørsmål 20. jun 17, 14:11:49 Last Post
Hvor er dette? 947 LØST Ole Ole 389/5 Hvor er dette? 17. jun 17, 16:16:17 Last Post
Hvor er dette? 946 LØST Hellasfrelst fila 347/6 Hvor er dette? 16. jun 17, 18:22:32 Last Post
"Mine" greske tavernaer 41 fila fila 29030/52 Hellas generelt 16. jun 17, 10:48:52 Last Post
Astypalea kari Runar Solvik 599/6 Reiseskildringer 15. jun 17, 12:25:32 Last Post
Frokost...... kari JanBe 608/9 Mat og drikke 15. jun 17, 12:17:54 Last Post
Hvor er dette? 945 LØST stein JanBe 591/17 Hvor er dette? 15. jun 17, 07:46:38 Last Post
Grekisk musik....... sture.johnsen bengalow 82384/147 Musikk 11. jun 17, 20:46:32 Last Post
Ariadne, ei gresk ferje Svein~B Svein~B 1475/16 Transport 10. jun 17, 11:44:07 Last Post
Er Pireus strengt tatt en del av Athen JanBe Heidrun 543/4 Hellas generelt 08. jun 17, 11:16:54 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 142473/310 Hellas generelt 08. jun 17, 10:59:37 Last Post
Hvor er dette? 944 LØST Ole Ole 629/15 Hvor er dette? 02. jun 17, 19:46:14 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! kaka Kritios 1596/25 Chania og områdene rundt 19. jul 17, 21:08:56 Last Post
TILOS Anders Voss 97/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6154/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 887/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 761/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 769/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 392/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 338/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna mouche sommer 775/7 Kreta 19. apr 17, 10:37:47 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 504/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 520/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 7798/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 600/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 890/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 1510/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1184/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 1377/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 10100/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 6000/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2090/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1337/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2413/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 4350/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2573/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 6465/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 1702/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 16811/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 11843/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 9959/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 22553/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 18161/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 12878/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 16256/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 26271/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 10798/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 14767/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 82756/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 14118/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 19797/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9043/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 11843/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 19142/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 11597/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 30322/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 14719/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 28965/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 46874/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 40706/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 40202/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 16273/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8509/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 18096/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 580/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2586/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7400/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 7325/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6410/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7708/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9450/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 10528/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 7997/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 11474/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 12451/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 10687/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 8690/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 9511/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9057/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 11304/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 30637/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 9628/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 11119/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 12733/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 17600/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 10214/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8371/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 24195/197 Fastlandet og Peloponnes 18. jul 17, 06:46:24 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 1029/18 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 916/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 387727/1565 Peloponnes 06. jun 17, 19:49:09 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 35847/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 381/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! Athina kaka 176125/763 Peloponnes 30. mai 17, 15:54:35 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 1132/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 4099/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 844/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 8415/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 7328/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 156214/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 2949/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 6987/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 5896/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 514/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 4347/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 4816/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Google Street View i Psirri Ole Ole 478/0 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:33:39 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 636/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 977/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 13139/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Pireus webkamera marjana Ole 1028/2 Athen og Pireus 06. des 16, 13:12:28 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 4742/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 735/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 541/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 14303/26 Karpathos 15. feb 17, 17:56:19 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1220/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 6342/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 3125/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 2270/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 3536/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 6309/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 3822/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6202/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8455/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 7626/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 10434/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 22847/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 15324/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 72411/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 10521/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 10695/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8089/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 38476/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 11599/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 8769/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 13567/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 19670/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8120/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 16665/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 213924/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 4545/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 18315/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 11682/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 15631/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 12254/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 15446/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 20546/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 15746/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 44586/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 9788/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 43950/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 22341/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 38770/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 16133/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7512/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 11655/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 14356/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 10471/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 21467/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 8917/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 10724/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 50516/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 48403/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 8240/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 2383/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 9402/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3116/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 17100/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1142544/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 14460/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 12969/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 6791/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 9256/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8008/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 32369/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8571/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8293/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 161151/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6734/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7161/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7474/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 20272/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 47313/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 15507/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 14082/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 13360/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 9714/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 444/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy kari Perigahre 802/6 Naxos 01. jun 17, 08:51:14 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 3735/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 6524/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 479/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 568/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 3473/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 2688/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 4687/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3112/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 2794/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 11408/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1805/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 1193/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2011/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2196/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 20743/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 9190/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 6122/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 12515/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 12998/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 6976/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 27615/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 22327/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 11252/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Morgentur i Parikia Ole Ole 5022/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 790/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 1168/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 18134/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 1415/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 36960/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 3467/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 6103/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1208/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 1749/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 2595/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 3529/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 7424/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3647/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 19935/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 11052/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 6577/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 29526/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 9057/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 11194/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 39892/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 30813/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 8707/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8112/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 12949/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top