*

Skrevet av Emne: "Mine" morsomme memoarer  (Lest 4346 ganger)

Utlogget Solgry

  • Innlegg: 601
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer
« Svar #20 på: 30. jan 17, 13:57:38 »
Vi hadde følgende, herlige opplevelse på Naxos i september 2015:

Vi styrte mopeden nedover mot Plaka, selv om de mørke skyene var truende. Vi så en stor, svart sky som kom fra Paros mot oss, og bestemte oss for å finne en taverna med tett tak, slik at vi kunne sitte der til regnet sluttet. Det ble Gorgonas i Ag. Anna, og vi var de eneste gjestene i 11-12-tida på formiddagen.

Vi bestilte en liten mugge hvitvin, som ble tappet fra den store tønna. Vi fikk også med en liten skål potetgull. Og SÅ kom regnet!

På bordet ved siden av var det lagt på duk, og det var dekket på, med glass, asjetter, brød og vin, så vi forsto at det ville komme noen snart. Det viste seg å være "mannen i huset", altså mannen til "sjefa", (Gorgona?) + noen andre "gubber". Antagelig familie og venner. De ble vel 6-8 personer, etter hvert.

De viste oss stolt at de hadde laget hvitløkmarinerte snegler, og kom med et fat til oss, også! (Det fristet ikke meg, men gubben spiste.) Vi fikk også brød, og vinmugga vår ble fyllt opp, så snart vi helte fra den og opp i glassene våre! Vi fikk også hele potetgull-posen på bordet. Det kom selvsagt flere retter på nabobordet, men vi fikk "bare" smake på sneglene + brød. :)

Regnet fortsatte og vi fant ut at vi kunne kanskje bestille en gresk salat, som ble lunsjen vår, så det ble et par trivelige timer på Gorgonas, før regnet hadde gitt seg, og vi kunne trekke ned på stranda!  ;D

En herlig opplevelse, og da Gorgona kom, forsto hun hva som hadde foregått, og ristet på hodet, men smilte og lo!
På regningen var de kun påført salat og 1/2 liter vin, men vi ga litt ekstra tips.

Vi har for øvrig spist på Gorgonas mange ganger, både før og etter dette, og de kjenner oss igjen når vi kommer. Alltid god mat og god service, så det kan absolutt anbefales! :juble:

 
« Siste redigering: 30. jan 17, 14:56:44 by Solgry »
Lodotter er englenes tøfler.....

Utlogget Lous

  • Innlegg: 161
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer
« Svar #21 på: 30. jan 17, 16:24:47 »
Herlig. Det er fint å sitter der i svingen og "svinge med begeret"

Utlogget fila

 • Topic starter
  • Innlegg: 917
  • Hjemreisen er bare starten på neste reise
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer-Ærlighet.
« Svar #22 på: 31. jan 17, 19:32:14 »
Vi er fortsatt på Lesvos. Vi gikk på bytur de ca 2,5 km fra Ag. Isidoros og inn til Plomari. Der gikk vi rundt i byen og endte opp ute på kaien, der vi satte oss ned på noen benker og nøt synet av denne vakre byen. Vi ble sultne og gikk opp til strandpromenaden og spiste gyros pita med Mythos til. Som alltid var det nydelig og akkurat passe til lunch. Da vi skulle bryte opp og gå hjem oppdaget en av oss at kameraet var borte. Det var ikke å finne på tavernaen, så eieren løp ut på kaien og til benken der vi hadde sittet for vel en time siden. Masse folk hadde i mellomtiden gått frem og tilbake der ute på kaien, men kameraet lå der, akkurat slik det ble lagt før vi gikk og spiste lunch. Er det rart at vi liker oss i hellas?

Utlogget fila

 • Topic starter
  • Innlegg: 917
  • Hjemreisen er bare starten på neste reise
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer-Låne bilen?Nei-
« Svar #23 på: 03. feb 17, 23:51:48 »
Det er 3 dagen at minibanken i Stoupa er i ustand, kortbetaling var ikke så vanlig og vi begynte å gå tom for kontanter. Nikos drev baren på Kolokotronis, en skikkelig hyggelig kar, som vi fikk god kontakt med. Derfor tenkte vi at vi kunne spørre han om å få låne bilen hans og kjøre til Kardamili for å ta ut penger i minibanken der. Vi gikk til Nikos og spurte, men fikk et kontant nei til vårt spørsmål. Dere får ikke låne bilen, men jeg kan kjøre dere frem og tilbake. Og slik ble det. Snakk om service.

Utlogget fila

 • Topic starter
  • Innlegg: 917
  • Hjemreisen er bare starten på neste reise
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer-Vondt i armen-
« Svar #24 på: 05. feb 17, 19:18:08 »
Vi feiret gresk påske på Kreta. Før midnattsmessen var vi og spiste på en taverna nær kirken. Der ble vi invitert tilbake til dagen etter for å spise helgrillet lam. Vi takket ja. Mens vi ventet på lammet ble jeg utfordret av en av kelnerne til en håndbak-kamp. Avtalen var at taperen skulle få et glass ouzo. Kampen ble hard og lang og jeg vant. Taperen fikk sin rettmessige premie. Morgenen etter våknet jeg og hadde vondt i høyre-armen. Det gikk en stund før jeg kom på at det sikkert var min "premie" etter gårdagens kamp. Det som har naget meg i ettertid er: Vant jeg virkelig den kampen, eller ble jeg lurt for et glass ouzo? Hvem vet?   ;)

Utlogget fila

 • Topic starter
  • Innlegg: 917
  • Hjemreisen er bare starten på neste reise
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer-Det er ikke fullt før...."
« Svar #25 på: 08. feb 17, 23:59:39 »
Vi kjørte scooter fra Platanias til Impros på Kreta. Syklene ble satt igjen og vi gikk turen ned Impros-ravinen. En svært vakker ravine med storslått natur og kri-krigeiter. Turen tok drøye to timer. I enden av ravinen var det et lite serveringssted der vi tok en etterlengtet forfriskning etter turen. Damen bak disken lurte på om vi trengte drosje. Det gjorde vi, vi skulle tilbake til Impros og scooterne. Hun påtok seg å bestille bil til oss og vi var vel fornøyde. Vi hadde sett for oss at en Mercedes skulle dukke opp, men nei. Foran den lille tavernaen dukket det opp en Mazda pickup med dobbeltkabin og trebenker på lasteplanet. Det var ikke bare vi som skulle opp til Impros. Vi var til sammen 17 stykker. 6 ble plasser inne i kabinen og 11 på lasteplanet. Bakerst satt vi med en fot inne på lasteplanet og en for utenfor og klamret oss til rekkverket rundt. Det gikk rimelig fort oppover de svingete bakkene. Jeg mener å huske at nettopp på den turen, der jeg satt på et overfylt lasteplan og kikket ned ravinen, mens den lille bilen fosset oppover, forstod  hvorfor vel 90 % av grekerne er religiøse. Vel, vi kom oss selvfølgelig trygt til Impros og tok fatt på hjemveien.
« Siste redigering: 09. feb 17, 10:53:17 by fila »

Utlogget dagstaalesen@hotmail.com

  • Innlegg: 748
  • Dag
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer
« Svar #26 på: 09. feb 17, 10:03:40 »
Herlig , det er sånt  man husker en stund. :)
Dag.

Utlogget fila

 • Topic starter
  • Innlegg: 917
  • Hjemreisen er bare starten på neste reise
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer-Ikke den verste plassen...
« Svar #27 på: 19. feb 17, 08:38:04 »
Vi hadde tilhold i Parga, men hadde lyst til å se Metheora. Vi leide bil og kjørte fra Parga til Kalambaka, der vi leide oss et rom for overnatting. Etter å ha avventet et formidabelt tordenvær kjørte vi opp til Metheora. Litt stresset, det begynte å bli et stykke ut på ettermiddagen. Første stopp var Agiou Stefanou med sin flotte utsikt over Kalambaka. Kort biltur til Aghias Triados, der vi parkerte, løp ned til foten av klippen og startet på trappene opp til klosteret. DA....fikk jeg direkte ÅNDENØD. Jeg sa til fruen at vi måtte stoppe og jeg måtte sette meg ned i trappen. I tankene mine så jeg for meg at dette var et akutt hjertetilfelle. Jeg ble ikke redd, jeg tenkte faktisk at hvis en skulle forlate denne verden, så var ikke trappen opp til et vakkert klippekloster den verste plassen å gjøre det på. Åndenøden gikk rask over. Nye tanker: Din tufs; du har kjørt lenge og langt, ikke spist siden vi passerte Metsovo og vi er 5-600 m over havet (og kondisen er ikke hva den aldri har vært). Vi reiste oss, gikk med lette skritt opp trappene til dette utrolige byggverket og har etter det gått mange trapper i Hellas og håper på enda flere.
« Siste redigering: 19. feb 17, 08:39:44 by fila »

Utlogget fila

 • Topic starter
  • Innlegg: 917
  • Hjemreisen er bare starten på neste reise
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer-On the house
« Svar #28 på: 24. feb 17, 09:40:51 »
Nede ved havnepromenaden i Parga lå en taverna, drevet av et gresk/norsk par. Vi fikk anbefalt å gå dit for å spise villsvin, noe vi selvfølgelig måtte prøve. Maten var helt nydelig. Etter måltidet kom verten, som var gresk, og spurte om vi ville ha "en liten" etter maten. Min kone hadde lyst og erte litt og spurte om vi kunne få en liten akevitt. Verten gliste, gikk ut på kjøkkenet og kom tilbake med fire meget velfylte vannglass med akevitt. Han satte de triumferende ned foran oss og sa: "ON THE BLOODY HOUSE". Både vi og den trivelige verten var vel fornøyd og fikk oss en god latter; Norge 0- Hellas 1.

Utlogget fila

 • Topic starter
  • Innlegg: 917
  • Hjemreisen er bare starten på neste reise
   • Vis profil
Sv: "Mine" morsomme memoarer-I'm the boss
« Svar #29 på: 28. feb 17, 19:46:06 »
På vår reise til Pighadia, Karpathos bodde vi på Hotel Belvedere som ligger mange lange bakker og, til slutt en trapp, oppe i byen. Det kunne være ganske tungt å gå opp dit etter de gode (og litt for store) måltidene på byens tavernaer. En av kveldene hadde vi spist og koset oss på Mike's Restaurant. Etter måltidet ble vi sittende å snakke om at vi gruet oss litt til turen opp bakkene og trappene. Minas (som dessverre døde så alt for tidlig i mai 2015) overhørte dette. Han kom til bordet og tilbød seg å kjøre oss hjem. Vi takket høflig nei og sa at vi nok klarte å rusle hjemover, selv med velfylte mager. Hans svar til oss glemmer jeg aldri: "I'm the boss, and I'll drive you home". Slik ble det, vi ble kjørt opp bakkene i Minas' lille Fiat Panda. (RIP, Minas)

 

Bilder fra mine reiser i Hellas

Startet av IngeS

Svar: 32
Visninger: 11950
Nyeste innlegg 01. mar 15, 21:07:27
by Riitta
Oliventrærne mine

Startet av Mixelite

Svar: 16
Visninger: 6356
Nyeste innlegg 22. okt 10, 18:31:12
by Marit
Jeg" leter" etter...

Startet av filhellener

Svar: 9
Visninger: 4488
Nyeste innlegg 19. aug 14, 12:00:22
by filhellener
Er Hellas "syden"?

Startet av Ole

Svar: 157
Visninger: 46995
Nyeste innlegg 28. jul 09, 19:42:16
by Marit
I følgetongen: "Hvor skal vi reise?"

Startet av Jan

Svar: 4
Visninger: 2979
Nyeste innlegg 26. jun 12, 23:12:24
by ingaberentine
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Agistri Svein~B Svein~B 1031/25 Saroniske øyer I dag kl. 14:50:23 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! kaka Kritios 1546/25 Chania og områdene rundt 19. jul 17, 21:08:56 Last Post
Zakynthos Tvsili Strand spørsmål Kritios Mrst 91/1 Ioniske øyer 19. jul 17, 10:06:32 Last Post
Noen små glimt fra en liten uke på Skopelos (og Skiathos) kaka kaka 478/14 Sporadene og Evia 18. jul 17, 20:35:47 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki dagstaalesen@hotmail.com espeno 9131/139 Flytte til Hellas 18. jul 17, 13:14:10 Last Post
Våre bosteder i Hellas dagstaalesen@hotmail.com fila 20445/56 Rom/studios/hotell 18. jul 17, 09:58:29 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 24033/197 Fastlandet og Peloponnes 18. jul 17, 06:46:24 Last Post
Plomari etter jordskjelvet. dagstaalesen@hotmail.com Tore 609/4 Det nordlige og østlige Egeerhavet 17. jul 17, 08:10:22 Last Post
Tilos Tonelf Tonelf 493/4 Dodekanesene 16. jul 17, 21:03:43 Last Post
TILOS Anders Voss 86/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6138/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Forumtreff Naxos 2017 - Påmeldte marjana Anders 641/39 Forumtreff 15. jul 17, 15:03:43 Last Post
Amorgos TOMS Runar Solvik 1007/22 Reiseskildringer 15. jul 17, 14:42:39 Last Post
Ny layout Ole Svein~B 188/4 Om forumet 14. jul 17, 23:20:11 Last Post
Hilsen fra Ios, Amorgos og Santorini Frynse Frynse 644/14 Hilsen fra Hellas 13. jul 17, 22:15:07 Last Post
Donoussa Tjorven Runar Solvik 366/4 Reiseskildringer 13. jul 17, 20:47:33 Last Post
Choraen på Folegandros by night Tjorven Ole 778/12 Folegandros 13. jul 17, 20:22:38 Last Post
Pinse på Kea Tjorven Perigahre 144/1 Kea og Kythnos 13. jul 17, 20:02:50 Last Post
Hilsen fra Egina, Agistri og Athen Tjorven Ole 669/17 Hilsen fra Hellas 13. jul 17, 19:51:39 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Tjorven Ole 32595/3014 Yamas Bar & Taverna 13. jul 17, 19:30:47 Last Post
øyloffing 2018 Frynse siv 196/4 Reisetips og spørsmål 13. jul 17, 17:11:52 Last Post
Hvorfor heter så mange fjelltopper "Profitis Elias"? - noen som vet bakgrunnen? vandrer kaka 244/4 Hellas generelt 12. jul 17, 20:37:21 Last Post
Småkykladene fride-s.andreassen fride-s.andreassen 76/0 Reisetips og spørsmål 12. jul 17, 09:58:05 Last Post
Tips til en øy i tillegg til Santorini/Naxos/Antiparos :-) Frynse Thine 189/5 Reisetips og spørsmål 10. jul 17, 12:40:11 Last Post
Ikoner og kirkekunst ROLLE Kabi 365/2 Kultur 05. jul 17, 17:14:01 Last Post
Metallindustri på Kea dagstaalesen@hotmail.com Perigahre 154/1 Kea og Kythnos 04. jul 17, 14:51:24 Last Post
Øyluffing fra Sounion til Kea, Kythnos og videre til Andros dagstaalesen@hotmail.com Perigahre 272/4 Kea og Kythnos 04. jul 17, 08:41:56 Last Post
En fottur påKea marjana Perigahre 178/1 Kea og Kythnos 03. jul 17, 18:00:47 Last Post
Øyluffing fra Sounion til Kea, Kythnos og videre til Andros Del 2-Kea kari Perigahre 162/1 Kea og Kythnos 03. jul 17, 17:32:46 Last Post
Hellas i pressen Kritios operafantomet 454709/1403 Hellas generelt 30. jun 17, 16:22:13 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZIA, KOS fila fila 50631/91 Hellas generelt 29. jun 17, 14:00:16 Last Post
"Mine" greske strender KALIVAKI fila fila 33610/66 Hellas generelt 27. jun 17, 10:17:51 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Anders Anders 1852/124 Forumtreff 26. jun 17, 16:01:14 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 437/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Småprat og diskusjon filhellener Ole 270/1 Fotokonkurransen 2017 23. jun 17, 15:55:36 Last Post
Billetter til Express Scopelitis, forhåndsbestille? Frynse Frynse 323/4 Reisetips og spørsmål 20. jun 17, 14:11:49 Last Post
Underforum Ole Ole 9928/26 Om forumet 19. jun 17, 00:00:02 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 878/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Komme seg til og fra Sporadene fra Athen. kari Iggy92 485/5 Sporadene og Evia 17. jun 17, 17:00:51 Last Post
Hvor er dette? 947 LØST Ole Ole 385/5 Hvor er dette? 17. jun 17, 16:16:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Husbygging på Ithaka/Ithaki dagstaalesen@hotmail.com espeno 9131/139 Flytte til Hellas 18. jul 17, 13:14:10 Last Post
Våre bosteder i Hellas dagstaalesen@hotmail.com fila 20445/56 Rom/studios/hotell 18. jul 17, 09:58:29 Last Post
Amorgos TOMS Runar Solvik 1007/22 Reiseskildringer 15. jul 17, 14:42:39 Last Post
Donoussa Tjorven Runar Solvik 366/4 Reiseskildringer 13. jul 17, 20:47:33 Last Post
øyloffing 2018 Frynse siv 196/4 Reisetips og spørsmål 13. jul 17, 17:11:52 Last Post
Hvorfor heter så mange fjelltopper "Profitis Elias"? - noen som vet bakgrunnen? vandrer kaka 244/4 Hellas generelt 12. jul 17, 20:37:21 Last Post
Småkykladene fride-s.andreassen fride-s.andreassen 76/0 Reisetips og spørsmål 12. jul 17, 09:58:05 Last Post
Tips til en øy i tillegg til Santorini/Naxos/Antiparos :-) Frynse Thine 189/5 Reisetips og spørsmål 10. jul 17, 12:40:11 Last Post
Ikoner og kirkekunst ROLLE Kabi 365/2 Kultur 05. jul 17, 17:14:01 Last Post
Hellas i pressen Kritios operafantomet 454709/1403 Hellas generelt 30. jun 17, 16:22:13 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZIA, KOS fila fila 50631/91 Hellas generelt 29. jun 17, 14:00:16 Last Post
"Mine" greske strender KALIVAKI fila fila 33610/66 Hellas generelt 27. jun 17, 10:17:51 Last Post
Billetter til Express Scopelitis, forhåndsbestille? Frynse Frynse 323/4 Reisetips og spørsmål 20. jun 17, 14:11:49 Last Post
Hvor er dette? 947 LØST Ole Ole 385/5 Hvor er dette? 17. jun 17, 16:16:17 Last Post
Hvor er dette? 946 LØST Hellasfrelst fila 340/6 Hvor er dette? 16. jun 17, 18:22:32 Last Post
"Mine" greske tavernaer 41 fila fila 28998/52 Hellas generelt 16. jun 17, 10:48:52 Last Post
Astypalea kari Runar Solvik 591/6 Reiseskildringer 15. jun 17, 12:25:32 Last Post
Frokost...... kari JanBe 590/9 Mat og drikke 15. jun 17, 12:17:54 Last Post
Hvor er dette? 945 LØST stein JanBe 584/17 Hvor er dette? 15. jun 17, 07:46:38 Last Post
Grekisk musik....... sture.johnsen bengalow 82327/147 Musikk 11. jun 17, 20:46:32 Last Post
Ariadne, ei gresk ferje Svein~B Svein~B 1449/16 Transport 10. jun 17, 11:44:07 Last Post
Er Pireus strengt tatt en del av Athen JanBe Heidrun 538/4 Hellas generelt 08. jun 17, 11:16:54 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 142383/310 Hellas generelt 08. jun 17, 10:59:37 Last Post
Hvor er dette? 944 LØST Ole Ole 624/15 Hvor er dette? 02. jun 17, 19:46:14 Last Post
Georgiopouli, Kreta. mouche fila 403/1 Reiseskildringer 01. jun 17, 12:17:21 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! kaka Kritios 1546/25 Chania og områdene rundt 19. jul 17, 21:08:56 Last Post
TILOS Anders Voss 86/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6138/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 878/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 755/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 756/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 383/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 333/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna mouche sommer 771/7 Kreta 19. apr 17, 10:37:47 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 499/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 512/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 7757/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 593/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 878/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 1501/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1174/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 1361/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 10080/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 5981/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2083/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1329/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2403/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 4334/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2565/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 6459/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 1693/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 16797/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 11840/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 9745/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 22533/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 18148/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 12865/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 16249/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 26244/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 10795/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 14756/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 82698/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 14112/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 19791/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9039/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 11817/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 19129/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 11574/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 30306/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 14713/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 28945/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 46840/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 40686/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 40165/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 16268/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8500/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 18088/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 574/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2578/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7392/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 7310/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6401/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7703/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9441/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 10519/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 7992/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 11464/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 12433/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 10676/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 8682/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 9505/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9050/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 11290/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 30614/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 9621/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 11103/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 12721/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 17589/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 10206/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8362/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 24033/197 Fastlandet og Peloponnes 18. jul 17, 06:46:24 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 1018/18 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 899/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 387351/1565 Peloponnes 06. jun 17, 19:49:09 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 35807/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 377/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! Athina kaka 175930/763 Peloponnes 30. mai 17, 15:54:35 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 1118/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 4075/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 839/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 8353/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 7273/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 156071/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 2928/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 6969/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 5886/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 504/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 4314/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 4788/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Google Street View i Psirri Ole Ole 469/0 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:33:39 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 627/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 972/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 13121/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Pireus webkamera marjana Ole 1020/2 Athen og Pireus 06. des 16, 13:12:28 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 4699/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 723/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 533/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 14292/26 Karpathos 15. feb 17, 17:56:19 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1216/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 6327/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 3101/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 2258/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 3512/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 6302/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 3818/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6198/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8450/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 7608/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 10416/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 22836/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 15300/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 72342/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 10514/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 10690/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8083/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 38439/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 11562/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 8760/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 13553/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 19655/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8116/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 16650/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 213648/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 4536/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 18289/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 11656/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 15622/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 12246/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 15438/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 20539/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 15710/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 44554/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 9783/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 43939/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 22328/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 38750/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 16126/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7509/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 11644/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 14328/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 10464/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 21458/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 8908/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 10712/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 50486/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 48350/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 8226/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 2372/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 9385/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3111/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 17089/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1141567/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 14439/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 12958/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 6777/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 9240/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8003/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 32351/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8562/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8282/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 160952/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6727/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7154/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7466/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 20256/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 47271/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 15503/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 14076/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 13356/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 9705/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 437/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy kari Perigahre 775/6 Naxos 01. jun 17, 08:51:14 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 3705/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 6514/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 475/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 566/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 3465/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 2682/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 4668/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3103/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 2785/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 11395/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1798/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 1180/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2005/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2192/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 20723/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 9175/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 6115/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 12502/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 12981/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 6967/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 27581/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 22300/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 11247/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Morgentur i Parikia Ole Ole 5011/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 783/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 1158/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 18112/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 1386/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 36929/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 3453/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 6077/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1201/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 1729/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 2581/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 3523/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 7415/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3640/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 19918/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 11045/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 6566/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 29510/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 9039/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 11180/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 39862/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 30786/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 8690/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8105/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 12939/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top