*

Skrevet av Emne: Resultatene 1-30  (Lest 5324 ganger)

Innlogget Ole

 • Topic starter
  • Innlegg: 13021
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Resultatene 1-30
« på: 17. sep 10, 18:31:47 »
Her er resultatene fra 1-30.

Kommenter gjerne i denne tråden hvis dere vil.

1 Naxos
Øya har \"alt\". Bl.a. livlig hovedby med hyggelig gamleby, flotte strender, god båtforbindelse til andre øyer.

Øya \"har alt\": Flotte fjell, vakre strender, litt byliv, fjellandsbyer osv osv osv...

Naxos by, såpass stor og innholdsrik at vi stadig finner noe nytt der. Mange flotte strender, og ikke minst trivelige landsbyer rundt på øya.


2 Kardamili
En liten by som er svært lite preget av turisme og som ligger vakkert til nede ved havet. Naturen rundt er vakker og det er lett å komme ut i naturen, videre opp i fjelelt og til flere små landsbyer. Her lever de fastboende sitt vanlige liv og tar i mot oss turister på en vennlig og naturlig måte. Samtidig er stedet sentralt. En knapp time til Kalamata, som er en by som kan tilby det meste. Peloponnes har mye å by på av historie, vakker natur med fine strender, frodighet og høye fjell og Kardamili er et godt utgangspunkt for mange spennende turer med bil. Flere bra, små bosteder, men ingen store turistanlegg.

Kardamili er vakker, med sin blomsterpakt og sine steinhus. Området omkring er spesielt vakkert med frodige åssider rundt og koselige landsbyer oppover i åssidene. Fantastisk turområde! Våren der: ubeskrivelig vakker!

Går det an å ikke falle pladask for Kardamili, da? For et landskap - og man flker seg straks ganske så hjemme...


3 Athen


4 Skiathos
Skiathos er det eneste stedet i Hellas jeg har vært, men jeg trives så inmarig godt der at jeg har ikke behov for å prøve andre steder (lyst ja du verden. men hvorfor kanskje ofre x antall feriedager og kroner på noe du kanskje ikke blir fornøyd med?)


5 Chios
Stor øy med mange fine landsbyer og strender og severdigheter. Her finner du fortsatt det genuine mange steder, og folket på øya er utrolig trivelige.


6 Lesvos
Det holder med ett navn; Skala Sykaminias. Ikke i form av dagsbesøk – da var det mye turister. Vi bodde der noen dager og opplevde stedet og roen på kvelder og ikke minst de herlige stille morgener.
De fastboende på Lesvos er også et kapitel for seg med sin åpenhet og vennlighet.

Plomari er en levende, gresk by jeg bare blir mer og mer glad i. Koselige landsbyer i tilgjengelig avstand og brukbare turmuligheter. Og \"glassklart\" vann!

Spennende og litt anderledes øy som har mye variert å by på, både mht natur, landskap og arkitektur. Nydelige, verneverdige Molivos er rosinen i pølsa, og hadde absolutt fortjent flere poeng i seg selv, men slik ble det i denne sammenhengen.


7 Skopelos
Den vakreste, greske byen jeg har vært i. Kunne gå smugene opp og ned, på kryss og tvers i det uendelige!


8 Paxos


9 Kreta


10 Kos


10 Kefallonia


12 Iraklia
Stillheten rådet.
Da vi besøkte øya i 1999, hadde øya 140 fastboende og begrenset med turister. Vi kom nær det enkle greske hverdagslivet i møte med kjempehyggelige mennesker som ikke hadde noen begrensninger når det gjaldt gjestfrihet. Tør ikke reise tilbake – er redd for at for mye er forandret.
Dette er mitt Hellas.


12 Nafplio14 Amorgos
Vill og vakker.


14 Patmos
Fin lita øy. Flotte Chora med klosteret, trivelige Skala. Små strender, noen med spesielle steiner. Lett å komme seg rundt.


14 Karpathos

17 Stoupa

18 Thassos
Fordi det gamle gravstedet til dronning Aliki var et fantastisk marmorbrudd på sjøsiden. Der var det så deilig å vandre rundt og oppdage \"svømmebassenger\" langt oppe på knausene. Alt var glatt, hvit marmor og utrolig vakkert flere bukter bortover. Total ro og fred og ingen folk.

18 Fourni
Ei genuin gresk øy utenfor allfarvei. Dagliglivet leves på grekernes premisser, så langt vekk fra masseturismen som det går an. Likevel behandles turistene mer som besøkende venner, så her føler man seg virkelig velkommen. Ei fortryllende lita øy, med en helt spesiell \"magi\".

20 Samos


20 Kalymnos

22 Symi
Glemmer aldri innseilinga til Gialos, havnebyen på Symi. Utrolig vakker, og ikke bare på avstand. En veldig sjarmerende liten by med sine flotte pastellfargede hus oppover skråninga på begge sider av havna. På toppen trroner Chora med trange gater og smug, herlig utsikt og gode spisesteder.

Her har vi funnet vårt sted øverst oppe i Chorio med alle smugene og små enkle butikkene og med lokale grekere som naboer. Utsikten til Pedibukta som er så flott. Og det at det går badebåter til små strender rundt omkring.


22 Syros
Fordi jeg liker den lille øya med den vakre neoklassiske byen Ermoupolis. Fine strender og gode venner der.

22 Antiparos
Typisk Kykladisk øy som har alt, innenfor et lite område. \"Gjenganger-turismen\" setter her et hyggelig og inkluderende preg på øya, i motsetning til masseturismen andre steder. På tross av til tider mye turisme, klarer Antiparos fortsatt å beholde sin \"ekte\" greske sjarm, der innbyggerne er stolte over sin vakre og velholdte øy.

22 Milos


26 Ikaria

26 Schinoussa
Lille Schinoussa innbyr til fred og ro. Dit dra jeg gjerne tilbake...

26 Koufonissi
Det ultimate sted for total avslapning.

26 Lipsi

30 Paros


Foto: Medlemmer av Hellasforum.

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4691
   • Vis profil
Re: Resultater: 14-30
« Svar #1 på: 17. sep 10, 21:29:27 »
Här var ju alla mina favoritöar :cyclopsani: Hade hoppats på lite bättre placeringar :bom:

Kände igen min Amorgosbild :bom:

Riitta

Utlogget marjana

  • Innlegg: 3021
   • Vis profil
Re: Resultater: 14-30
« Svar #2 på: 17. sep 10, 22:23:26 »
Sånn stemte jeg:

5 poeng til Thassos - fordi det gamle gravstedet til dronning Aliki var et fantastisk marmorbrudd på sjøsiden. Der var det så deilig å vandre rundt og oppdage \"svømmebassenger\" langt oppe på knausene. Alt var glatt, hvit marmor og utrolig vakkert flere bukter bortover. Total ro og fred og ingen folk.
(Dette gleder vel Ejiiukka, tenker jeg)!
 
3 poeng til Syros - fordi jeg liker den lille øya med den vakre neoklassiske byen Ermoupolis. Fine strender og gode venner der.

(Dette kom ikke med da jeg la inn innlegget):
2 poeng til Kreta - fordi den var vill og vakker før i tiden for meg. Sist jeg var på Kreta syntes jeg det bare var trist å se hvordan turismen hadde forandret alt.
Glika i zoi

Innlogget Ole

 • Topic starter
  • Innlegg: 13021
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Resultater: 14-30
« Svar #3 på: 17. sep 10, 23:49:19 »
Og slik stemte jeg:

Naxos 3
Patmos 3
Milos 3
Athen 1

Flott at du la ut kommentarene dine her, Marjana! Dessverre var det noen kommentarer jeg ikke hadde tilgang til da jeg la ut listen, for de ligger på en annen maskin. Jeg legger dem inn i listen nå!

Innlogget Ole

 • Topic starter
  • Innlegg: 13021
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Resultatene
« Svar #4 på: 18. sep 10, 14:19:07 »
Da er alle resultatene lagt ut først i denne tråden. Takk til alle som var med og stemte!

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4691
   • Vis profil
Re: Resultatene
« Svar #5 på: 18. sep 10, 15:17:29 »
Så Naxos vann, som den brukar i sådarna här omröstningar :cyclopsani:
Letade efter Rhodos,men den kom inte med!

Kul att Aten kom så högt upp :bom:

Riitta

Utlogget Tommy

  • Innlegg: 7470
   • Vis profil
Re: Resultatene
« Svar #6 på: 18. sep 10, 18:29:52 »
Jag har sedan länge haft en viss förkärlek för västkusten och dom joniska öarna, så jag gav alla mina 10 poäng till Paxos, en ö lite vid sidan om allfarvägarna som jag tycker förtjänar att lyftas fram i ett sådant här sammanhang.
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12007
   • Vis profil
Resultatene 1-30
« Svar #7 på: 19. sep 10, 14:20:36 »
Slik stemte jeg:
5 poeng: Fourni
3 poeng: Antiparos
1 poeng: Lesvos
1 poeng: Symi

Jeg hadde lyst å stemme på bl.a Milos også, men der har jeg jo ikke vært (enda) Men bildene derfra er bare fantastiske, så det må være ei flott øy :)
Syns det er rart at ingen har stemt på Sifnos....

At Kardamili kom på 2.plass, skyldes vel mer høyeste poengsum fra noen få, enn at stedet er populært blant de fleste  ;)  (Nå mener jeg ikke å fornærme de som har Kardamili som favoritt, og kanskje tar jeg feil i mine antagelser også)

Men det hadde vært artig med en oversikt som viser hvor mange som har stemt på de forskjellige stedene.
There are no strangers, only friends we haven't met.

Innlogget Ole

 • Topic starter
  • Innlegg: 13021
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Resultatene 1-30
« Svar #8 på: 19. sep 10, 16:30:11 »
he, he Antakelsene dine ang. Kardamili stemmer nok ikke. Det var seks personer som stemte på Kardamili, og det er bare Naxos og Athen som har fått stemmer fra flere. (åtte begge to). Paxos, Chios og Skiathos var nok de stedene som kom langt opp med få, men høye stemmer. 25 personer stemte totalt.

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12007
   • Vis profil
Re: Resultatene 1-30
« Svar #9 på: 19. sep 10, 16:44:19 »
Sitat fra: \"Ole\"
he, he Antakelsene dine ang. Kardamili stemmer nok ikke. Det var seks personer som stemte på Kardamili, og det er bare Naxos og Athen som har fått stemmer fra flere. (åtte begge to). Paxos, Chios og Skiathos var nok de stedene som kom langt opp med få, men høye stemmer. 25 personer stemte totalt.


Ja, der tok jeg skammelig feil, altså  ;)  Takker for infoen, Ole. Artig med slike avstemminger uansett, men synd at så få deltok.
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Frost

  • Innlegg: 627
   • Vis profil
Resultatene 1-30
« Svar #10 på: 19. sep 10, 18:36:13 »
Jeg kunne også stemt Kardamili, men valgte å stemme på Stoupa, siden det var der vi bodde. Det ville bli feil å fordele mine stemmer steder så nær hverandre.
Jeg stemte:
Kefalonia 4
Lesvos 3
Stoupa 3

Utlogget eijukka

  • Innlegg: 424
   • Vis profil
Re: Resultatene 1-30
« Svar #11 på: 20. sep 10, 11:45:07 »
Tyvärr har jag inte alls märkt denne stemmeavgivning, men Marjana, du har alldeles rätt. Jag var verkligen glad :cheers: !!
Thassos, Aten och Kardamili är alla mina favoriter (og tiotals andra også!).
Men man bör inte ta dessa slags omröstningar på så allvar . Annars, hur många medlemmar var med?

Utlogget Pjokken

  • Innlegg: 3236
   • Vis profil
   • http://www.chiostravel.com
Re: Resultatene 1-30
« Svar #12 på: 20. sep 10, 12:17:35 »
Sitat fra: \"eijukka\"
Tyvärr har jag inte alls märkt denne stemmeavgivning, men Marjana, du har alldeles rätt. Jag var verkligen glad :cheers: !!
Thassos, Aten och Kardamili är alla mina favoriter (og tiotals andra også!).
Men man bör inte ta dessa slags omröstningar på så allvar . Annars, hur många medlemmar var med?


25 medlemmer avga stemmer...

 

 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Molyvos, Lesvos Svein~B Svein~B 1994/33 Lesvos I dag kl. 18:48:26 Last Post
Hvor er dette? 933 Ole Ole 82/4 Hvor er dette? I dag kl. 18:43:03 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ Katherina Katherina 654/23 Peloponnes I dag kl. 12:52:15 Last Post
Mygg Lous Frøken Sofie 29448/84 Hellas generelt I dag kl. 09:42:29 Last Post
Choraen på Folegandros by night Lous Ole 200/8 Kykladene I dag kl. 07:04:40 Last Post
folegandros & theodorakis fila Tommy 2221/3 Kykladene 27. mar 17, 10:24:53 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 160/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Patra til Kreta ( Hania ) med bil Kritios Heidrun 91/2 Reisetips og spørsmål 26. mar 17, 21:42:15 Last Post
25. mars kari fila 138/2 Hellas generelt 26. mar 17, 09:17:00 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 147542/477 Hellas generelt 25. mar 17, 19:42:44 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 4514/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Ferje holder på å synke i Pireus Ole Svein~B 1898/12 Hellas generelt 24. mar 17, 16:22:09 Last Post
Forumtreff Naxos 2017 - Påmeldte Anders Anders 228/13 Forumtreff 24. mar 17, 16:07:27 Last Post
Mytilini, Lesvos dagstaalesen@hotmail.com Svein~B 1326/15 Lesvos 24. mar 17, 13:36:27 Last Post
Norsk bil ole.hansen ole.hansen 219/4 Reisetips og spørsmål 24. mar 17, 13:08:53 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Anders Anders 1333/95 Forumtreff 23. mar 17, 15:08:26 Last Post
Koufonissi sommeren 2016 Lous Ole 608/18 Kykladene 23. mar 17, 09:09:39 Last Post
Gresk olivenolje Kritios Heidrun 197/8 Mat og drikke 22. mar 17, 20:23:46 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Gooner espeno 3002/52 Flytte til Hellas 22. mar 17, 13:30:50 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 110/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Gamle videoer fra Athen Ole Ole 309/5 Athen og Pireus 21. mar 17, 21:07:00 Last Post
Greske rutebåter Ole Ole 131477/291 Hellas generelt 21. mar 17, 17:47:57 Last Post
Glimt fra Plomari sommeren 2012 kaka kaka 55487/147 Lesvos 21. mar 17, 10:16:36 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 3560/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Hva leser du? Heidrun Thera 100316/322 Alt annet 20. mar 17, 16:09:21 Last Post
Når i hule h...... legges innenriksflytidene ut.......?? Kritios Runar Solvik 394/12 Reisetips og spørsmål 20. mar 17, 09:01:14 Last Post
Uttale av greske navn bengalow JohnS 3583/16 Kultur 19. mar 17, 23:17:47 Last Post
"Mine" morsomme memoarer-Klaus?Jeg??- fila fila 2480/37 Hellas generelt 19. mar 17, 19:27:17 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . vandrer dagstaalesen@hotmail.com 17248/182 Fastlandet og Peloponnes 19. mar 17, 11:39:36 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 151/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
Meze kaka TOMS 1275/7 Mat og drikke 17. mar 17, 18:39:38 Last Post
GoPro? Anders Anders 266/10 Data, foto, lyd, mobil etc. 17. mar 17, 15:18:52 Last Post
Sitia/Heraklion - Karpathos Heidrun Heidrun 195/5 Reisetips og spørsmål 17. mar 17, 14:59:42 Last Post
Velge seg bosted øde er ufattelig Kritios Heidrun 178/3 Hellas generelt 16. mar 17, 15:27:46 Last Post
Trenger tips av erfarne Hellasreisere! Ole Linja 353/17 Hellas generelt 16. mar 17, 00:33:22 Last Post
Pakketips Fia Ole 282/2 Hellas generelt 15. mar 17, 22:27:58 Last Post
Karavostasis, Folegandros Anders Ole 543/20 Kykladene 15. mar 17, 20:46:59 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 7615/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Et vårlig besøk på Sifnos, mai 2014. Anders Perigahre 110/1 Sifnos 15. mar 17, 17:56:48 Last Post
Sifnos - enkelt å finne rom? Perigahre stopolos 3234/4 Sifnos 15. mar 17, 17:21:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette? 933 Ole Ole 82/4 Hvor er dette? I dag kl. 18:43:03 Last Post
Mygg Lous Frøken Sofie 29448/84 Hellas generelt I dag kl. 09:42:29 Last Post
Patra til Kreta ( Hania ) med bil Kritios Heidrun 91/2 Reisetips og spørsmål 26. mar 17, 21:42:15 Last Post
25. mars kari fila 138/2 Hellas generelt 26. mar 17, 09:17:00 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 147542/477 Hellas generelt 25. mar 17, 19:42:44 Last Post
Ferje holder på å synke i Pireus Ole Svein~B 1898/12 Hellas generelt 24. mar 17, 16:22:09 Last Post
Norsk bil ole.hansen ole.hansen 219/4 Reisetips og spørsmål 24. mar 17, 13:08:53 Last Post
Gresk olivenolje Kritios Heidrun 197/8 Mat og drikke 22. mar 17, 20:23:46 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Gooner espeno 3002/52 Flytte til Hellas 22. mar 17, 13:30:50 Last Post
Greske rutebåter Ole Ole 131477/291 Hellas generelt 21. mar 17, 17:47:57 Last Post
Når i hule h...... legges innenriksflytidene ut.......?? Kritios Runar Solvik 394/12 Reisetips og spørsmål 20. mar 17, 09:01:14 Last Post
Uttale av greske navn bengalow JohnS 3583/16 Kultur 19. mar 17, 23:17:47 Last Post
"Mine" morsomme memoarer-Klaus?Jeg??- fila fila 2480/37 Hellas generelt 19. mar 17, 19:27:17 Last Post
Meze kaka TOMS 1275/7 Mat og drikke 17. mar 17, 18:39:38 Last Post
Sitia/Heraklion - Karpathos Heidrun Heidrun 195/5 Reisetips og spørsmål 17. mar 17, 14:59:42 Last Post
Velge seg bosted øde er ufattelig Kritios Heidrun 178/3 Hellas generelt 16. mar 17, 15:27:46 Last Post
Trenger tips av erfarne Hellasreisere! Ole Linja 353/17 Hellas generelt 16. mar 17, 00:33:22 Last Post
Pakketips Fia Ole 282/2 Hellas generelt 15. mar 17, 22:27:58 Last Post
Hvor er dette? 932 Riitta fila 212/5 Hvor er dette? 13. mar 17, 21:55:22 Last Post
Våre bosteder i Hellas Heidrun fila 16940/48 Rom/studios/hotell 13. mar 17, 13:56:43 Last Post
Hvor er dette? 931 LØST fila fila 216/3 Hvor er dette? 10. mar 17, 09:53:21 Last Post
Apollo og transport fra flyplass (Santorini) til hotell (Paros) Lous Vegard 1432/11 Reisetips og spørsmål 08. mar 17, 16:12:57 Last Post
Hvor er dette? 930 LØST dagstaalesen@hotmail.com fila 254/4 Hvor er dette? 05. mar 17, 18:08:28 Last Post
Kefalosbukten til Paradise beach fila fila 153/0 Reiseskildringer 04. mar 17, 20:27:48 Last Post
"Mine" greske landskap AGHIOS SAVVAS-KIRKEN PÅ KALYMNOS fila fila 4716/19 Hellas generelt 03. mar 17, 10:51:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 151/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 5398/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 167/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 410/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 961/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 702/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 767/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 9141/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 4471/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 1593/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1007/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 1883/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 3435/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2038/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 6023/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 2424/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 3895/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Sensatori Resort Crete oils oils 2584/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Hotell Flamingo oils oils 4174/6 Kreta 02. jan 16, 00:11:57 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 2118/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 3246/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 17991/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Rethymnon på vinteren. mouche Iver 2005/1 Rethymnon og områdene rundt 25. okt 15, 10:20:47 Last Post
Hvor er det totalt mørke på Kreta om natten høsttid. JanBe Heidrun 4862/5 Kreta 13. okt 15, 23:58:18 Last Post
Leie på¨Kreta oils oils 5277/12 Chania og områdene rundt 18. sep 15, 15:10:16 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 1180/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 15305/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 10754/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 5492/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 21036/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 17076/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 11932/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 14929/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 24269/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 9877/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 13834/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 78863/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 12876/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 18225/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 8583/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 10893/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 17644/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 10753/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 28643/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 14079/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 27178/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 43259/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 38270/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 37618/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 15386/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2157/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 6906/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 16384/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 6829/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 5995/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 7625/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7193/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 8652/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 9546/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 7340/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 10721/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 11537/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 10003/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 8050/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 8723/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 8391/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 10338/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 28522/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 8994/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 9899/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 11704/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 16013/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 9522/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 7899/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 8694/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ Katherina Katherina 654/23 Peloponnes I dag kl. 12:52:15 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 4514/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Gamle videoer fra Athen Ole Ole 309/5 Athen og Pireus 21. mar 17, 21:07:00 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 3560/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . vandrer dagstaalesen@hotmail.com 17248/182 Fastlandet og Peloponnes 19. mar 17, 11:39:36 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 149588/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 1974/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 6055/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 4021/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 130/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 162798/718 Peloponnes 17. feb 17, 10:22:16 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 3612/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 3135/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Google Street View i Psirri Ole Ole 185/0 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:33:39 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 33012/76 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:23:11 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 227/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 395/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 11987/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 364097/1555 Peloponnes 02. jan 17, 17:28:55 Last Post
Pireus webkamera marjana Ole 539/2 Athen og Pireus 06. des 16, 13:12:28 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 2657/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 44146/131 Peloponnes 04. nov 16, 14:20:01 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 20109/138 Peloponnes 29. okt 16, 12:32:48 Last Post
Taverna i Pireus ROLLE Leo 1612/5 Athen og Pireus 14. okt 16, 10:34:26 Last Post
Nafpaktos Kalimera Tjorven 27460/79 Fastlandet og Peloponnes 13. okt 16, 22:33:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 160/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 110/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 12286/26 Karpathos 15. feb 17, 17:56:19 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 559/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 5416/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 2396/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 1556/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 2750/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 4980/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 3139/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 5786/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 7916/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 6986/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 9541/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 20776/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 14025/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 67762/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 9670/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 9705/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 7527/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 35985/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 10737/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 8229/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 12646/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 17230/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 7615/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 14945/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 198326/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 17079/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 10485/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 14084/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 11404/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 14266/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 18410/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 14417/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 41421/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 9292/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 41020/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 20880/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 36094/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 14681/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7033/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 10525/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 13284/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 9889/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 20015/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 8266/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 9943/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 47490/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 11796/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos 2015 dagstaalesen@hotmail.com kjainaho 6829/9 Samos 14. mar 17, 08:36:47 Last Post
Hei fila Askermann 1733/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 8051/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 2719/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 15675/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1068839/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 12421/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 11921/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 6297/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 8314/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 7411/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 29511/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8030/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 7650/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 150940/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6345/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 6570/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 6869/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 18320/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 44242/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 14700/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 13342/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 12765/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 9264/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 11565/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Restaurant på Naxos Fix Fix 2261/7 Naxos 15. mar 17, 14:59:24 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 176/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 2694/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown — Naxos anemos anemos 1999/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 3432/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 2464/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 2281/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 10201/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1473/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 1627/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 1822/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 19335/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 8341/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 5381/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 10544/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 11399/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 6153/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 25173/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 19922/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 10600/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 7332/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 12213/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 118795/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 6122/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 288272/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 293/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 521/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 15702/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 582/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 34394/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur i Parikia filhellener Ole 2682/16 Paros og Antiparos 01. okt 16, 14:24:32 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 2361/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 4676/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 795/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 1067/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 1789/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 2807/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 5915/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3024/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 17719/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 10256/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 5836/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 27441/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 8259/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 10434/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 35885/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 28205/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 7826/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 7443/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 11746/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top