*

Skrevet av Emne: Resultatene 1-30  (Lest 5436 ganger)

Utlogget Ole

 • Topic starter
  • Innlegg: 13094
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Resultatene 1-30
« på: 17. sep 10, 18:31:47 »
Her er resultatene fra 1-30.

Kommenter gjerne i denne tråden hvis dere vil.

1 Naxos
Øya har \"alt\". Bl.a. livlig hovedby med hyggelig gamleby, flotte strender, god båtforbindelse til andre øyer.

Øya \"har alt\": Flotte fjell, vakre strender, litt byliv, fjellandsbyer osv osv osv...

Naxos by, såpass stor og innholdsrik at vi stadig finner noe nytt der. Mange flotte strender, og ikke minst trivelige landsbyer rundt på øya.


2 Kardamili
En liten by som er svært lite preget av turisme og som ligger vakkert til nede ved havet. Naturen rundt er vakker og det er lett å komme ut i naturen, videre opp i fjelelt og til flere små landsbyer. Her lever de fastboende sitt vanlige liv og tar i mot oss turister på en vennlig og naturlig måte. Samtidig er stedet sentralt. En knapp time til Kalamata, som er en by som kan tilby det meste. Peloponnes har mye å by på av historie, vakker natur med fine strender, frodighet og høye fjell og Kardamili er et godt utgangspunkt for mange spennende turer med bil. Flere bra, små bosteder, men ingen store turistanlegg.

Kardamili er vakker, med sin blomsterpakt og sine steinhus. Området omkring er spesielt vakkert med frodige åssider rundt og koselige landsbyer oppover i åssidene. Fantastisk turområde! Våren der: ubeskrivelig vakker!

Går det an å ikke falle pladask for Kardamili, da? For et landskap - og man flker seg straks ganske så hjemme...


3 Athen


4 Skiathos
Skiathos er det eneste stedet i Hellas jeg har vært, men jeg trives så inmarig godt der at jeg har ikke behov for å prøve andre steder (lyst ja du verden. men hvorfor kanskje ofre x antall feriedager og kroner på noe du kanskje ikke blir fornøyd med?)


5 Chios
Stor øy med mange fine landsbyer og strender og severdigheter. Her finner du fortsatt det genuine mange steder, og folket på øya er utrolig trivelige.


6 Lesvos
Det holder med ett navn; Skala Sykaminias. Ikke i form av dagsbesøk - da var det mye turister. Vi bodde der noen dager og opplevde stedet og roen på kvelder og ikke minst de herlige stille morgener.
De fastboende på Lesvos er også et kapitel for seg med sin åpenhet og vennlighet.

Plomari er en levende, gresk by jeg bare blir mer og mer glad i. Koselige landsbyer i tilgjengelig avstand og brukbare turmuligheter. Og \"glassklart\" vann!

Spennende og litt anderledes øy som har mye variert å by på, både mht natur, landskap og arkitektur. Nydelige, verneverdige Molivos er rosinen i pølsa, og hadde absolutt fortjent flere poeng i seg selv, men slik ble det i denne sammenhengen.


7 Skopelos
Den vakreste, greske byen jeg har vært i. Kunne gå smugene opp og ned, på kryss og tvers i det uendelige!


8 Paxos


9 Kreta


10 Kos


10 Kefallonia


12 Iraklia
Stillheten rådet.
Da vi besøkte øya i 1999, hadde øya 140 fastboende og begrenset med turister. Vi kom nær det enkle greske hverdagslivet i møte med kjempehyggelige mennesker som ikke hadde noen begrensninger når det gjaldt gjestfrihet. Tør ikke reise tilbake - er redd for at for mye er forandret.
Dette er mitt Hellas.


12 Nafplio14 Amorgos
Vill og vakker.


14 Patmos
Fin lita øy. Flotte Chora med klosteret, trivelige Skala. Små strender, noen med spesielle steiner. Lett å komme seg rundt.


14 Karpathos

17 Stoupa

18 Thassos
Fordi det gamle gravstedet til dronning Aliki var et fantastisk marmorbrudd på sjøsiden. Der var det så deilig å vandre rundt og oppdage \"svømmebassenger\" langt oppe på knausene. Alt var glatt, hvit marmor og utrolig vakkert flere bukter bortover. Total ro og fred og ingen folk.

18 Fourni
Ei genuin gresk øy utenfor allfarvei. Dagliglivet leves på grekernes premisser, så langt vekk fra masseturismen som det går an. Likevel behandles turistene mer som besøkende venner, så her føler man seg virkelig velkommen. Ei fortryllende lita øy, med en helt spesiell \"magi\".

20 Samos


20 Kalymnos

22 Symi
Glemmer aldri innseilinga til Gialos, havnebyen på Symi. Utrolig vakker, og ikke bare på avstand. En veldig sjarmerende liten by med sine flotte pastellfargede hus oppover skråninga på begge sider av havna. På toppen trroner Chora med trange gater og smug, herlig utsikt og gode spisesteder.

Her har vi funnet vårt sted øverst oppe i Chorio med alle smugene og små enkle butikkene og med lokale grekere som naboer. Utsikten til Pedibukta som er så flott. Og det at det går badebåter til små strender rundt omkring.


22 Syros
Fordi jeg liker den lille øya med den vakre neoklassiske byen Ermoupolis. Fine strender og gode venner der.

22 Antiparos
Typisk Kykladisk øy som har alt, innenfor et lite område. \"Gjenganger-turismen\" setter her et hyggelig og inkluderende preg på øya, i motsetning til masseturismen andre steder. På tross av til tider mye turisme, klarer Antiparos fortsatt å beholde sin \"ekte\" greske sjarm, der innbyggerne er stolte over sin vakre og velholdte øy.

22 Milos


26 Ikaria

26 Schinoussa
Lille Schinoussa innbyr til fred og ro. Dit dra jeg gjerne tilbake...

26 Koufonissi
Det ultimate sted for total avslapning.

26 Lipsi

30 Paros


Foto: Medlemmer av Hellasforum.

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4691
   • Vis profil
Re: Resultater: 14-30
« Svar #1 på: 17. sep 10, 21:29:27 »
Här var ju alla mina favoritöar :cyclopsani: Hade hoppats på lite bättre placeringar :bom:

Kände igen min Amorgosbild :bom:

Riitta

Utlogget marjana

  • Innlegg: 3067
   • Vis profil
Re: Resultater: 14-30
« Svar #2 på: 17. sep 10, 22:23:26 »
Sånn stemte jeg:

5 poeng til Thassos - fordi det gamle gravstedet til dronning Aliki var et fantastisk marmorbrudd på sjøsiden. Der var det så deilig å vandre rundt og oppdage \"svømmebassenger\" langt oppe på knausene. Alt var glatt, hvit marmor og utrolig vakkert flere bukter bortover. Total ro og fred og ingen folk.
(Dette gleder vel Ejiiukka, tenker jeg)!
 
3 poeng til Syros - fordi jeg liker den lille øya med den vakre neoklassiske byen Ermoupolis. Fine strender og gode venner der.

(Dette kom ikke med da jeg la inn innlegget):
2 poeng til Kreta - fordi den var vill og vakker før i tiden for meg. Sist jeg var på Kreta syntes jeg det bare var trist å se hvordan turismen hadde forandret alt.
Glika i zoi

Utlogget Ole

 • Topic starter
  • Innlegg: 13094
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Resultater: 14-30
« Svar #3 på: 17. sep 10, 23:49:19 »
Og slik stemte jeg:

Naxos 3
Patmos 3
Milos 3
Athen 1

Flott at du la ut kommentarene dine her, Marjana! Dessverre var det noen kommentarer jeg ikke hadde tilgang til da jeg la ut listen, for de ligger på en annen maskin. Jeg legger dem inn i listen nå!

Utlogget Ole

 • Topic starter
  • Innlegg: 13094
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Resultatene
« Svar #4 på: 18. sep 10, 14:19:07 »
Da er alle resultatene lagt ut først i denne tråden. Takk til alle som var med og stemte!

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4691
   • Vis profil
Re: Resultatene
« Svar #5 på: 18. sep 10, 15:17:29 »
Så Naxos vann, som den brukar i sådarna här omröstningar :cyclopsani:
Letade efter Rhodos,men den kom inte med!

Kul att Aten kom så högt upp :bom:

Riitta

Utlogget Tommy

  • Innlegg: 7470
   • Vis profil
Re: Resultatene
« Svar #6 på: 18. sep 10, 18:29:52 »
Jag har sedan länge haft en viss förkärlek för västkusten och dom joniska öarna, så jag gav alla mina 10 poäng till Paxos, en ö lite vid sidan om allfarvägarna som jag tycker förtjänar att lyftas fram i ett sådant här sammanhang.
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12020
   • Vis profil
Resultatene 1-30
« Svar #7 på: 19. sep 10, 14:20:36 »
Slik stemte jeg:
5 poeng: Fourni
3 poeng: Antiparos
1 poeng: Lesvos
1 poeng: Symi

Jeg hadde lyst å stemme på bl.a Milos også, men der har jeg jo ikke vært (enda) Men bildene derfra er bare fantastiske, så det må være ei flott øy :)
Syns det er rart at ingen har stemt på Sifnos....

At Kardamili kom på 2.plass, skyldes vel mer høyeste poengsum fra noen få, enn at stedet er populært blant de fleste  ;)  (Nå mener jeg ikke å fornærme de som har Kardamili som favoritt, og kanskje tar jeg feil i mine antagelser også)

Men det hadde vært artig med en oversikt som viser hvor mange som har stemt på de forskjellige stedene.
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Ole

 • Topic starter
  • Innlegg: 13094
   • Vis profil
   • http://www.hellasforum.net
Resultatene 1-30
« Svar #8 på: 19. sep 10, 16:30:11 »
he, he Antakelsene dine ang. Kardamili stemmer nok ikke. Det var seks personer som stemte på Kardamili, og det er bare Naxos og Athen som har fått stemmer fra flere. (åtte begge to). Paxos, Chios og Skiathos var nok de stedene som kom langt opp med få, men høye stemmer. 25 personer stemte totalt.

Utlogget Tjorven

  • Innlegg: 12020
   • Vis profil
Re: Resultatene 1-30
« Svar #9 på: 19. sep 10, 16:44:19 »
Sitat fra: \"Ole\"
he, he Antakelsene dine ang. Kardamili stemmer nok ikke. Det var seks personer som stemte på Kardamili, og det er bare Naxos og Athen som har fått stemmer fra flere. (åtte begge to). Paxos, Chios og Skiathos var nok de stedene som kom langt opp med få, men høye stemmer. 25 personer stemte totalt.


Ja, der tok jeg skammelig feil, altså  ;)  Takker for infoen, Ole. Artig med slike avstemminger uansett, men synd at så få deltok.
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Frost

  • Innlegg: 627
   • Vis profil
Resultatene 1-30
« Svar #10 på: 19. sep 10, 18:36:13 »
Jeg kunne også stemt Kardamili, men valgte å stemme på Stoupa, siden det var der vi bodde. Det ville bli feil å fordele mine stemmer steder så nær hverandre.
Jeg stemte:
Kefalonia 4
Lesvos 3
Stoupa 3

Utlogget eijukka

  • Innlegg: 424
   • Vis profil
Re: Resultatene 1-30
« Svar #11 på: 20. sep 10, 11:45:07 »
Tyvärr har jag inte alls märkt denne stemmeavgivning, men Marjana, du har alldeles rätt. Jag var verkligen glad :cheers: !!
Thassos, Aten och Kardamili är alla mina favoriter (og tiotals andra også!).
Men man bör inte ta dessa slags omröstningar på så allvar . Annars, hur många medlemmar var med?

Utlogget Pjokken

  • Innlegg: 3236
   • Vis profil
   • http://www.chiostravel.com
Re: Resultatene 1-30
« Svar #12 på: 20. sep 10, 12:17:35 »
Sitat fra: \"eijukka\"
Tyvärr har jag inte alls märkt denne stemmeavgivning, men Marjana, du har alldeles rätt. Jag var verkligen glad :cheers: !!
Thassos, Aten och Kardamili är alla mina favoriter (og tiotals andra også!).
Men man bör inte ta dessa slags omröstningar på så allvar . Annars, hur många medlemmar var med?


25 medlemmer avga stemmer...

 

 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 4939/78 Flytte til Hellas I dag kl. 20:12:51 Last Post
Ariadne, ei gresk ferje Svein~B Svein~B 598/11 Transport I dag kl. 12:53:05 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 625/15 Peloponnes 24. mai 17, 20:13:14 Last Post
Ikke lenge igjen til avreise nå.. :) Svein~B Lisa ^^ 105/2 Reisetips og spørsmål 24. mai 17, 07:23:36 Last Post
Bilder fra Kardamili Diddi Magnolia 374207/1562 Peloponnes 23. mai 17, 21:09:03 Last Post
Greske rutebåter espeno Ole 136501/299 Hellas generelt 23. mai 17, 16:40:58 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! kaka Ole 32328/3000 Yamas Bar & Taverna 22. mai 17, 20:05:58 Last Post
Sikker pålogging ? mouche filhellener 102/1 Data, foto, lyd, mobil etc. 21. mai 17, 19:35:18 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . hakon57 dagstaalesen@hotmail.com 20215/193 Fastlandet og Peloponnes 21. mai 17, 19:20:12 Last Post
Syros tango festival 2017 marjana marjana 69/0 Musikk 21. mai 17, 06:17:49 Last Post
Hilsen fra Syros våren 2017 marjana marjana 280/5 Hilsen fra Hellas 20. mai 17, 22:34:53 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 169348/762 Peloponnes 19. mai 17, 15:43:07 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 251/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 437614/1391 Hellas generelt 16. mai 17, 11:20:35 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 2812/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 6190/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Perigahre Perigahre 148/3 Naxos 14. mai 17, 18:09:48 Last Post
Pakketips mouche Ole 596/7 Hellas generelt 14. mai 17, 10:08:07 Last Post
Mytilini, Lesvos kaka Svein~B 1778/20 Lesvos 13. mai 17, 11:37:35 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 383/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 128/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Grekisk musik....... anemos bengalow 79759/146 Musikk 11. mai 17, 16:02:12 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 208/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Anders Anders 1712/116 Forumtreff 09. mai 17, 18:19:45 Last Post
SeaJet eller Bluestar fra Athen til Naxos Lous -molly 458/9 Reisetips og spørsmål 09. mai 17, 15:47:06 Last Post
Far og datter til Platanias Kritios Superson 227/3 Reisetips og spørsmål 08. mai 17, 12:31:12 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) kaka bengalow 92362/257 Musikk 07. mai 17, 20:44:50 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 126/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Santorini - far og sønn bengalow Thomas88 181/2 Reisetips og spørsmål 05. mai 17, 15:15:09 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Forslag til kategorier Frynse Ole 519/12 Fotokonkurransen 2017 05. mai 17, 09:55:29 Last Post
I kofferten... ChristineA ChristineA 731/9 Reisetips og spørsmål 03. mai 17, 21:16:41 Last Post
hjelp til leie på Kreta Lill Trude Salberg Olsen Lill Trude Salberg Olsen 400/4 Flytte til Hellas 30. apr 17, 21:59:27 Last Post
Gresk rembetika i Jungeltelegrafen marjana marjana 178/0 Musikk 29. apr 17, 17:24:14 Last Post
Lesvos Svein~B Svein~B 2935/21 Lesvos 29. apr 17, 10:45:05 Last Post
Vår lange reise til Kreta Kritios Kritios 1089/3 Reiseskildringer 29. apr 17, 10:32:28 Last Post
Flyktninger til Samos? anemos tone.schi-ljosland 518/5 Reisetips og spørsmål 28. apr 17, 12:58:29 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Diddi Ninette 2133/106 Jippi! Nå reiser jeg! 27. apr 17, 18:19:19 Last Post
Testing testing ena-thio-tria HER KAN DU TESTE DET DU VIL! stein Unni 244314/679 Om forumet 27. apr 17, 17:05:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8065/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 17281/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 4939/78 Flytte til Hellas I dag kl. 20:12:51 Last Post
Ariadne, ei gresk ferje Svein~B Svein~B 598/11 Transport I dag kl. 12:53:05 Last Post
Ikke lenge igjen til avreise nå.. :) Svein~B Lisa ^^ 105/2 Reisetips og spørsmål 24. mai 17, 07:23:36 Last Post
Greske rutebåter espeno Ole 136501/299 Hellas generelt 23. mai 17, 16:40:58 Last Post
Syros tango festival 2017 marjana marjana 69/0 Musikk 21. mai 17, 06:17:49 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 437614/1391 Hellas generelt 16. mai 17, 11:20:35 Last Post
Pakketips mouche Ole 596/7 Hellas generelt 14. mai 17, 10:08:07 Last Post
Grekisk musik....... anemos bengalow 79759/146 Musikk 11. mai 17, 16:02:12 Last Post
SeaJet eller Bluestar fra Athen til Naxos Lous -molly 458/9 Reisetips og spørsmål 09. mai 17, 15:47:06 Last Post
Far og datter til Platanias Kritios Superson 227/3 Reisetips og spørsmål 08. mai 17, 12:31:12 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) kaka bengalow 92362/257 Musikk 07. mai 17, 20:44:50 Last Post
Santorini - far og sønn bengalow Thomas88 181/2 Reisetips og spørsmål 05. mai 17, 15:15:09 Last Post
I kofferten... ChristineA ChristineA 731/9 Reisetips og spørsmål 03. mai 17, 21:16:41 Last Post
hjelp til leie på Kreta Lill Trude Salberg Olsen Lill Trude Salberg Olsen 400/4 Flytte til Hellas 30. apr 17, 21:59:27 Last Post
Gresk rembetika i Jungeltelegrafen marjana marjana 178/0 Musikk 29. apr 17, 17:24:14 Last Post
Vår lange reise til Kreta Kritios Kritios 1089/3 Reiseskildringer 29. apr 17, 10:32:28 Last Post
Flyktninger til Samos? anemos tone.schi-ljosland 518/5 Reisetips og spørsmål 28. apr 17, 12:58:29 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 152410/481 Hellas generelt 26. apr 17, 19:30:13 Last Post
Hvor er dette? 942 Heidrun fila 318/5 Hvor er dette? 25. apr 17, 08:44:22 Last Post
Dokument marjana ChristineA 1126/12 Flytte til Hellas 24. apr 17, 22:15:42 Last Post
"Mine" morsomme memoarer dagstaalesen@hotmail.com fila 3476/42 Hellas generelt 22. apr 17, 19:22:40 Last Post
Transport fra Chania flyplass til Rethymnon marjana marjana 842/18 Transport 20. apr 17, 20:53:38 Last Post
Documenta i Athen! marjana marjana 181/0 Kultur 20. apr 17, 18:07:10 Last Post
"Mine" greske landskap EMPORIOS SYMI fila fila 5307/20 Hellas generelt 19. apr 17, 21:09:49 Last Post
Trenger hjelp til å finne den rette øya for oss:) dagstaalesen@hotmail.com tone.schi-ljosland 483/9 Reisetips og spørsmål 18. apr 17, 12:58:34 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 251/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 383/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 128/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 126/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna mouche sommer 577/7 Kreta 19. apr 17, 10:37:47 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 293/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta mouche Solgry 348/5 Kreta 03. apr 17, 17:25:11 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 301/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 6438/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 332/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 606/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 1193/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 899/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 975/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 9537/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 5338/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 1809/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1135/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2127/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 3805/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2277/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 6227/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 2692/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 4392/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Sensatori Resort Crete oils oils 2841/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 1377/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 15972/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 11304/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 5717/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 21708/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 17556/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 12335/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 15615/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 25111/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 10333/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 14278/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 80591/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 13502/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 18995/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 8799/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 11247/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 18504/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 11123/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 29446/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 14386/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 27988/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 45011/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 39460/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 38816/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 15818/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8065/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 17281/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 306/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2357/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7154/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 7029/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6175/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7437/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9037/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 10029/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 7658/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 11061/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 11916/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 10308/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 8328/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 9118/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 8725/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 10791/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 29407/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 9286/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 10422/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 12148/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 16792/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 9842/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8106/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 625/15 Peloponnes 24. mai 17, 20:13:14 Last Post
Bilder fra Kardamili Diddi Magnolia 374207/1562 Peloponnes 23. mai 17, 21:09:03 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . hakon57 dagstaalesen@hotmail.com 20215/193 Fastlandet og Peloponnes 21. mai 17, 19:20:12 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 169348/762 Peloponnes 19. mai 17, 15:43:07 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 2883/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 604/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 6109/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 5505/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 152510/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 2423/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 6449/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 5051/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 277/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 3851/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 3803/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Google Street View i Psirri Ole Ole 300/0 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:33:39 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 34095/76 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:23:11 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 410/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 678/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 12518/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Pireus webkamera marjana Ole 771/2 Athen og Pireus 06. des 16, 13:12:28 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 3497/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 45553/131 Peloponnes 04. nov 16, 14:20:01 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 21470/138 Peloponnes 29. okt 16, 12:32:48 Last Post
Taverna i Pireus ROLLE Leo 2050/5 Athen og Pireus 14. okt 16, 10:34:26 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 409/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 323/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 13274/26 Karpathos 15. feb 17, 17:56:19 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 892/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 5812/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 2647/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 1854/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 3031/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 5626/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 3482/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 5984/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8159/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 7229/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 9907/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 21947/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 14526/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 69638/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 10090/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 10209/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 7796/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 37053/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 11063/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 8482/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 13049/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 18614/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 7839/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 15926/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 204702/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 17587/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 10967/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 14938/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 11810/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 14792/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 19598/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 14937/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 42780/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 9532/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 42339/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 21522/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 37291/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 15496/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7265/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 11092/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 13672/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 10144/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 20807/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 8531/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 10311/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 48774/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 12063/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 46341/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 7646/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 2028/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 8649/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 2896/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 16294/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1100828/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 13467/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 12405/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 6498/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 8749/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 7700/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 30900/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8298/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 7946/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 155110/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6520/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 6863/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7145/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 19410/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 45570/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 15026/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 13714/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 13056/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 9482/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 2812/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 6190/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Perigahre Perigahre 148/3 Naxos 14. mai 17, 18:09:48 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 208/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 371/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 3049/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 2338/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 4005/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 2780/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 2516/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 10705/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1617/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 1797/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 1995/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 19949/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 8718/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 5719/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 11557/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 12174/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 6540/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 26232/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 21053/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 10924/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 7586/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 13083/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 520/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 819/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 16965/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 883/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 35437/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur i Parikia filhellener Ole 3829/16 Paros og Antiparos 01. okt 16, 14:24:32 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 2830/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 5275/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 977/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 1304/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 2122/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 3157/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 6669/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3316/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 18732/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 10603/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 6126/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 28323/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 8542/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 10786/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 37896/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 29440/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 8210/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 7764/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 12343/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top