*

Skrevet av Emne: Rhodos i oktober 2010  (Lest 17659 ganger)

Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« på: 19. des 10, 17:59:57 »
Hei!
Jeg har lyst til å rette en takk til alle som har skrevet i div. tråder om Rhodos, for de ble til stor hjelp i planleggingen da jeg fikk en ekstra ferieuke tilgode, og vi tok turen til Rhodos i oktober! Takk spesielt til Tzasiki, Marit og Ole, som har opprettet tråder om Lardos og Lindos. Det ble nemlig DIT vi dro... (Bare en dagstur til Rhodos by..)

Rhodos (og \"Doddisene\" var et helt nytt beskjentskap, for min del. Vi trengte imidlertid et fredelig sted, og Lardos var perfekt. (Takk og pris, vi unngikk Faliraki.. Takk til Ole for advarselen. Første møtet med det stedet, var da vi kjørte innom med charterbussen på vei sørover, og hva så vi? Fulle ungdommer som sjanglet ut foran bussen og satte seg ned rett på gata.. og \"plastic fantastic\" flere steder. Nei, ikke noe for meg... men mange av ungene på bussen var helt i hundre over badeland..)

Vi bodde på et mindre og rolig hotell (St. James) i Lardos \"on the beach\", ved den roligere enden av stranda, og var godt fornøyde med det!
Utsikt fra balkongen vår, tidlig en morgen:


Morgenfisker på stranda:


Fra hovedveien ved Lardos \"on the beach\":


Flere ganger tok vi rusleturen opp til landsbyen Lardos, som lå ca. 20-25 minutters gange fra der vi bodde: Vi ruslet langs veien forbi olivenlunder...


... til landsbyen, som var ganske stille og rolig, spesielt midt på dagen. Her fikk vi se den type hverdagsliv som jeg synes er så koselig:

Kirkeklokketårnet i Lardos:


Torget:

(.. og like ved lå en arbeider i malingsflekkete snekkerbukse og sov sin søteste søvn på en fortauskant, men han turde jeg ikke ta bilde av!)

.. og sjøen blir jeg aldri lei av: Det ble flere fine strandturer...
..men denne båten er heller tørrlagt.. Hotellet vi bodde på, ser dere i bakgrunnen..


En formiddag tok vi med oss strandmadrassene og la oss i delvis skygge ved et tre på stranda. Vi fikk gratis kulturopplevelse (og jeg har snikfotografert!) Vakker, klassisk gitarmusikk akkompagnerte lydene av bølgene. O, nytelse.. Kan man ha det bedre? Hvem han enn var, gitarspilleren, skal han ha takk for en fredfylt, deilig musikalsk stund ved stranda!


Strandlilje:


Innimellom steinlandskap og grotter, var det ganske blomstrende her og der..
Kapersblomst:


Vakre roser..


Vandreblom...


Vi var fornøyde med å bo i Lardos, men et annet sted vi likte oss, var Lindos, på trodd av at stedet er adskillig mer turistifisert. Vi hadde lest om hordene som kommer med turistbusser om morgenen, men tenkte - hvor ille kan det være i oktober..? Vi dro inn med lokalbussen så tidlig vi kunne - og fikk sjokk. JA. Det dreide seg om HORDER... Et titalls turistbusser var på plass allerede da vi kom, og køen gikk fra busstasjonen ved veien og helt opp til Akropolis! Det var bare å gi seg over, slutte å stresse, og gli inn i køen. Så bar det i rolig tempo nedover, innover i trange bygater, og oppover, oppover til Lindos\' akropolis, vel verd et besøk. Når dette med hordene er sagt, jeg forstår hvorfor folk dra til Lindos! Her er det både atmosfære og haugevis av historie... og når turistbussene drar om ettermiddagen, er det ganske så ålreit og relativt fredelig!

Bilder fra Lindos får jeg legge til neste gang, men hvis noen vil titte i albumet mitt, har jeg lagt ut en god del her: http://www.hellasforum.net/index.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=465&page=1&sort=dd
- så tar jeg pause til neste gang jeg får tid til å sette meg ned og mimre!

Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #1 på: 19. des 10, 18:48:23 »
Hm.. jeg fortsetter bare litt til - med Lindos:
På veien oppover til akropolis passerte vi mange damer som la ut håndarbeid på bakken - til salgs, men jeg opplevde dem ikke påtrengende:


Utsikten blir bedre og bedre:

...


Relief stern of warship: Kjekt med grundige infotavler..

Disse nøstene hadde gjemt seg inne i muren oppe på Akropolis:


.. og etter å ha vært oppe på Akropolis en god, lang stund, inntar vi Lindos by og en bar, der vi treffer denne pusen (krafse-krafse-pusitur...):


Aahhh - strekker meg! (Ta bilde av meg, da!)


Lindos er et romantisk sted:


Vakker mosaikk overalt:


Smale gater;
Terrasseutsikt, Lindos:
.. og så var det strendene, da..


Vi falt for Paulusbukta! Ifølge legenden, var Paulus innom her på en av sine misjonsreiser. Det står et kapell her...
Dette ble et favorittsted!


Lunken sjø..


Som sagt, takk til andre forumister for tips! Vi hadde det godt her. Skal jeg tilbake til Rhodos, kan jeg godt tenke meg å bo i nærheten av Paulusbukta i Lindos, men det er vel ikke helt billig... ellers var Lardos et godt alternativ for oss, som sagt.

Fortsatt god adventstid! :-)

Utlogget bengalow

  • Innlegg: 4447
   • Vis profil
Re: Rhodos i oktober 2010
« Svar #2 på: 19. des 10, 19:01:01 »
Som jag förstår, så behövde ni inte hacka hål i isen för att ta ett dopp. Ljuvliga, och fina bilder, tack för dom, som gläder i vintermörkret!!!
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

Utlogget kaka

  • Innlegg: 8939
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #3 på: 19. des 10, 20:45:16 »
Takk for en fin formidling av deres opphold på Rhodos. Vi merker ikke mye av \"hordestresset\" i det du formidler. Tvert imot.
Jeg skulleg gjerne opplevd stunden med gitarspill på stranden!
KariK

Utlogget Tzasiki

  • Innlegg: 939
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #4 på: 19. des 10, 21:51:49 »
Hei MaFi. Så supert at du og dine likte dere så godt på Laros og i Lindos - som vi gjorde!  Vi bodde  rett ved siden av der dere bodde faktisk, hos Dora!. (apartment Dora). Vi følte nesten vi var på en helt annen øy, da det er så stille og fredelig på denne siden av øya. Lindos likte vi oss veldig godt på, nydelig der!. Var der ofte.  Vil mer enn gjerne tilbake.. Synes at \"Rhododeserne\" er spesielt hyggelige også!! Og maten, den var spesielt god på Rhodos! ( tyrkiskinspirert fikk vi høre av de fastboende, og  vi er enige der). Men så er det det da, at en vil se andre steder i hellas også, og så liker man seg der også!!. Ikke noe rart man nesten bare vil til hellas..
kjempefine bilder du har lagt ut, kjenner meg så godt igjen!!! Takk for ditt fine reisebrev med bilder, har kost meg!

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4696
   • Vis profil
Re: Rhodos i oktober 2010
« Svar #5 på: 19. des 10, 22:10:16 »
Det såg ju väldigt fint ut runtomkring där ni bodde. Skönt och komma till en ö utanför den stora turissäsongen :bom:
Jättefina bilder :flower:

Riitta

Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #6 på: 19. des 10, 23:24:41 »
Takk for kommentarene! :-) Ja, det var fint å være på Rhodos for første gang, og det hadde nok minket på turismen da vi var der i oktober; det var bare en uke eller to igjen av sesongen da vi dro. Likevel - Lindos om formiddagen (hvis man går løypa fra busstasjonen ved hovedveien til Akropolis) var sannelig travel og tettpakket nok av turister: Jeg tror ikke jeg har opplevd noe liknende på en stund! Vi gikk som sagt i kø.. men det rare var at bare man ruslet inn i sidegater, var det betraktelig stillere. Etter ca kl. 15 ble det enda roligere og fredeligere.. (men i juli-august?! Nei, jeg tror ikke det er aktuelt for min del...)Uansett - er glad for å ha fått sett disse stedene. Jeg følte jeg var på \"hellig grunn\" ved Pauluskirka, og på grunn at vi var anstendig kledd da vi var der, fikk vi komme inn og se også. Det var et lite kirkerom, men var fylt av ikoner med motiver fra Paulus\' liv. (Jeg våget ikke ta bilder.. Noen ganger passer det bare ikke.) Forresten, en av ettermiddagene vi var der, var det hele to bryllupsseremonier utenfor kirka, på plassen foran. Det er visst populært for briter å gifte seg der?! Jeg fikk litt \"mamma Mia\"-stemning, ja... Her ankommer bruden og brudepikene (sistnevnte i blå kjoler): Snikfotografering på avstand:


Innerst i selve Paulusbukta er det solstoler på rekke og rad, men det var ikke så folksomt da vi var der, og det var noe med atmosfæren... Svømme fra stranda til nedenfor Pauluskapellet og tilbake; ligge på solseng og få med seg bryllup på avstand.. Det var liksom litt spesielt!


I andre enden av denne lille bukta, var det også en liten strand og en brygge, like under Akropolis.


Her er Akropolis fotografert fra den delen av bukta:


Fra toppen av Akropolis, ser bukta slik ut: Det er så til de grader en naturlig havn som ligger i ly for storhavet. På bildet ser det nesten ut som om den er helt innelukket...


.. men slik er altså realiteten:
..og så avrunder jeg med et par eksemplar av arten Urginea Maritima fra Lindos: Jeg kjøpte en ny bok om vekster i Hellas, og den har jeg allerede hatt mye glede av: Papiomitoglou, Vangelis. Wild Flowers of Greece (Mediterraneo, 2006): http://www.mediterraneo.gr/Product.aspx?ProductName=Wild_Flowers_of_Greece&ProductID=70
Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #7 på: 19. des 10, 23:45:24 »
PS, til Kaka og andre florainteresserte, jeg tror det norske navnet på planten er strandhyacint.. Litt off-topic, men-men: http://www.liberherbarum.com/Minor/NO/Pn0168.htm
 
Se også Wikipedia om mer info om planten..
http://en.wikipedia.org/wiki/Urginea_maritima
Dette stemte med at vi så planten første uka i oktober på Rhodos: \"In Israel the sea squill (Hebrew: חצב”Ž) has gained an almost iconic status, and is popularly known as the \"harbinger of autumn\", due to the fact that the flowers pop out all over the country at the end of the dry summer, some time before the first rain.\"
:flower:

 

Bilder på båt-trafik ikring Rhodos 2005

Startet av Tommy

Svar: 3
Visninger: 3532
Nyeste innlegg 21. mai 07, 21:48:57
by Ole
hei hei folkens , reiser til Rhodos igjen i juni

Startet av sniperdybe

Svar: 3
Visninger: 4699
Nyeste innlegg 18. mai 09, 07:39:16
by sniperdybe
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos !

Startet av ROLLE

Svar: 1
Visninger: 8723
Nyeste innlegg 24. okt 12, 16:29:26
by ouzolina
Noen tips for å slå ihjel 8 timer på Rhodos?

Startet av Margrethe

Svar: 16
Visninger: 7934
Nyeste innlegg 24. apr 09, 22:52:57
by Tommy
Båt forbindelse fra Rhodos til andre øyer

Startet av SiwH.

Svar: 9
Visninger: 7578
Nyeste innlegg 02. mai 08, 06:12:48
by Ole
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Yamas Bar & Taverna er åpen! kari Ole 32620/3017 Yamas Bar & Taverna I dag kl. 08:26:15 Last Post
Noen små glimt fra en liten uke på Skopelos (og Skiathos) karri kaka 759/20 Sporadene og Evia I dag kl. 00:58:54 Last Post
Zakynthos-Tvsilli og båt Mrst Mrst 16/0 Ioniske øyer 27. jul 17, 23:40:28 Last Post
Athen flyplass filhellener santorini 318/7 Reisetips og spørsmål 27. jul 17, 22:49:43 Last Post
Frivillig registrering ved utenlandsopphold Marit Marit 238/2 Reisetips og spørsmål 27. jul 17, 21:26:41 Last Post
Fergetider marjana GHL 90/1 Reisetips og spørsmål 26. jul 17, 21:43:17 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Anders Anders 1920/129 Forumtreff 26. jul 17, 18:22:01 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki dagstaalesen@hotmail.com espeno 9614/140 Flytte til Hellas 25. jul 17, 15:19:37 Last Post
En blogg fra Andros Perigahre Perigahre 77/0 Andros og Tinos 24. jul 17, 16:14:43 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 75/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Forumtreff Naxos 2017 - Påmeldte Anders Anders 690/40 Forumtreff 22. jul 17, 14:20:01 Last Post
Jordskjelv på Kos og Rhodos mouche Kritios 297/2 Dodekanesene 22. jul 17, 14:13:25 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Unni Marit 76093/3936 Jippi! Nå reiser jeg! 21. jul 17, 15:35:56 Last Post
Jordskjelv Unni kari 226/1 Hellas generelt 21. jul 17, 15:33:15 Last Post
Agistri Svein~B Svein~B 1142/25 Saroniske øyer 20. jul 17, 14:50:23 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! kaka Kritios 1728/25 Chania og områdene rundt 19. jul 17, 21:08:56 Last Post
Zakynthos Tvsili Strand spørsmål Kritios Mrst 153/1 Ioniske øyer 19. jul 17, 10:06:32 Last Post
Våre bosteder i Hellas dagstaalesen@hotmail.com fila 20611/56 Rom/studios/hotell 18. jul 17, 09:58:29 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 24633/197 Fastlandet og Peloponnes 18. jul 17, 06:46:24 Last Post
Plomari etter jordskjelvet. dagstaalesen@hotmail.com Tore 673/4 Det nordlige og østlige Egeerhavet 17. jul 17, 08:10:22 Last Post
Tilos Tonelf Tonelf 602/4 Dodekanesene 16. jul 17, 21:03:43 Last Post
TILOS Anders Voss 125/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6196/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Amorgos TOMS Runar Solvik 1114/22 Reiseskildringer 15. jul 17, 14:42:39 Last Post
Ny layout Ole Svein~B 268/4 Om forumet 14. jul 17, 23:20:11 Last Post
Hilsen fra Ios, Amorgos og Santorini Frynse Frynse 742/14 Hilsen fra Hellas 13. jul 17, 22:15:07 Last Post
Donoussa Tjorven Runar Solvik 455/4 Reiseskildringer 13. jul 17, 20:47:33 Last Post
Choraen på Folegandros by night Tjorven Ole 837/12 Folegandros 13. jul 17, 20:22:38 Last Post
Pinse på Kea Tjorven Perigahre 198/1 Kea og Kythnos 13. jul 17, 20:02:50 Last Post
Hilsen fra Egina, Agistri og Athen Tjorven Ole 761/17 Hilsen fra Hellas 13. jul 17, 19:51:39 Last Post
øyloffing 2018 Frynse siv 254/4 Reisetips og spørsmål 13. jul 17, 17:11:52 Last Post
Hvorfor heter så mange fjelltopper "Profitis Elias"? - noen som vet bakgrunnen? vandrer kaka 302/4 Hellas generelt 12. jul 17, 20:37:21 Last Post
Småkykladene fride-s.andreassen fride-s.andreassen 120/0 Reisetips og spørsmål 12. jul 17, 09:58:05 Last Post
Tips til en øy i tillegg til Santorini/Naxos/Antiparos :-) Frynse Thine 262/5 Reisetips og spørsmål 10. jul 17, 12:40:11 Last Post
Ikoner og kirkekunst ROLLE Kabi 421/2 Kultur 05. jul 17, 17:14:01 Last Post
Metallindustri på Kea dagstaalesen@hotmail.com Perigahre 195/1 Kea og Kythnos 04. jul 17, 14:51:24 Last Post
Øyluffing fra Sounion til Kea, Kythnos og videre til Andros dagstaalesen@hotmail.com Perigahre 313/4 Kea og Kythnos 04. jul 17, 08:41:56 Last Post
En fottur påKea marjana Perigahre 219/1 Kea og Kythnos 03. jul 17, 18:00:47 Last Post
Øyluffing fra Sounion til Kea, Kythnos og videre til Andros Del 2-Kea kari Perigahre 196/1 Kea og Kythnos 03. jul 17, 17:32:46 Last Post
Hellas i pressen Kritios operafantomet 456860/1403 Hellas generelt 30. jun 17, 16:22:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Athen flyplass filhellener santorini 318/7 Reisetips og spørsmål 27. jul 17, 22:49:43 Last Post
Frivillig registrering ved utenlandsopphold Marit Marit 238/2 Reisetips og spørsmål 27. jul 17, 21:26:41 Last Post
Fergetider marjana GHL 90/1 Reisetips og spørsmål 26. jul 17, 21:43:17 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki dagstaalesen@hotmail.com espeno 9614/140 Flytte til Hellas 25. jul 17, 15:19:37 Last Post
Jordskjelv Unni kari 226/1 Hellas generelt 21. jul 17, 15:33:15 Last Post
Våre bosteder i Hellas dagstaalesen@hotmail.com fila 20611/56 Rom/studios/hotell 18. jul 17, 09:58:29 Last Post
Amorgos TOMS Runar Solvik 1114/22 Reiseskildringer 15. jul 17, 14:42:39 Last Post
Donoussa Tjorven Runar Solvik 455/4 Reiseskildringer 13. jul 17, 20:47:33 Last Post
øyloffing 2018 Frynse siv 254/4 Reisetips og spørsmål 13. jul 17, 17:11:52 Last Post
Hvorfor heter så mange fjelltopper "Profitis Elias"? - noen som vet bakgrunnen? vandrer kaka 302/4 Hellas generelt 12. jul 17, 20:37:21 Last Post
Småkykladene fride-s.andreassen fride-s.andreassen 120/0 Reisetips og spørsmål 12. jul 17, 09:58:05 Last Post
Tips til en øy i tillegg til Santorini/Naxos/Antiparos :-) Frynse Thine 262/5 Reisetips og spørsmål 10. jul 17, 12:40:11 Last Post
Ikoner og kirkekunst ROLLE Kabi 421/2 Kultur 05. jul 17, 17:14:01 Last Post
Hellas i pressen Kritios operafantomet 456860/1403 Hellas generelt 30. jun 17, 16:22:13 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZIA, KOS fila fila 50932/91 Hellas generelt 29. jun 17, 14:00:16 Last Post
"Mine" greske strender KALIVAKI fila fila 33834/66 Hellas generelt 27. jun 17, 10:17:51 Last Post
Billetter til Express Scopelitis, forhåndsbestille? Frynse Frynse 348/4 Reisetips og spørsmål 20. jun 17, 14:11:49 Last Post
Hvor er dette? 947 LØST Ole Ole 409/5 Hvor er dette? 17. jun 17, 16:16:17 Last Post
Hvor er dette? 946 LØST Hellasfrelst fila 359/6 Hvor er dette? 16. jun 17, 18:22:32 Last Post
"Mine" greske tavernaer 41 fila fila 29192/52 Hellas generelt 16. jun 17, 10:48:52 Last Post
Astypalea kari Runar Solvik 626/6 Reiseskildringer 15. jun 17, 12:25:32 Last Post
Frokost...... kari JanBe 683/9 Mat og drikke 15. jun 17, 12:17:54 Last Post
Hvor er dette? 945 LØST stein JanBe 617/17 Hvor er dette? 15. jun 17, 07:46:38 Last Post
Grekisk musik....... sture.johnsen bengalow 82638/147 Musikk 11. jun 17, 20:46:32 Last Post
Ariadne, ei gresk ferje Svein~B Svein~B 1544/16 Transport 10. jun 17, 11:44:07 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! kaka Kritios 1728/25 Chania og områdene rundt 19. jul 17, 21:08:56 Last Post
TILOS Anders Voss 125/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6196/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 924/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 778/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 804/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 418/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 358/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna mouche sommer 801/7 Kreta 19. apr 17, 10:37:47 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 529/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 550/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 7924/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 618/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 918/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 1544/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1207/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 1439/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 10167/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 6036/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2121/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1368/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2450/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 4405/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2604/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 6489/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 1750/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 16877/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 11875/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 10693/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 22634/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 18216/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 12948/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 16281/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 26401/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 10833/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 14824/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 82949/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 14148/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 19868/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9066/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 11936/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 19179/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 11657/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 30402/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 14749/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 29044/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 47012/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 40831/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 40291/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 16315/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8534/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 18136/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 606/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2612/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7427/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 7364/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6436/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7729/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9470/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 10553/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8022/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 11514/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 12492/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 10725/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 8723/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 9534/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9086/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 11330/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 30754/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 9659/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 11172/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 12782/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 17659/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 10247/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8398/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 24633/197 Fastlandet og Peloponnes 18. jul 17, 06:46:24 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 1071/18 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 969/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 388995/1565 Peloponnes 06. jun 17, 19:49:09 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 36004/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 407/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! Athina kaka 176756/763 Peloponnes 30. mai 17, 15:54:35 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 1181/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 4192/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 872/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 8632/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 7487/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 156619/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 2996/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 7037/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 5938/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 543/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 4427/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 4918/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Google Street View i Psirri Ole Ole 507/0 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:33:39 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 657/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 999/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 13188/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Pireus webkamera marjana Ole 1051/2 Athen og Pireus 06. des 16, 13:12:28 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 4867/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 774/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 557/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 14368/26 Karpathos 15. feb 17, 17:56:19 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1239/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 6391/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 3189/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 2306/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 3600/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 6348/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 3835/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6215/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8481/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 7681/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 10484/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 22903/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 15419/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 72680/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 10564/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 10724/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8109/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 38599/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 11634/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 8791/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 13617/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 19710/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8146/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 16717/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 214694/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 4583/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 18364/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 11751/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 15665/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 12292/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 15505/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 20590/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 15823/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 44740/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 9812/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 44094/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 22398/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 38888/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 16165/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7530/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 11693/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 14425/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 10520/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 21506/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 8956/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 10756/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 50659/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 48589/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 8272/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 2418/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 9464/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3133/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 17180/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1146524/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 14508/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 13010/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 6806/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 9283/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8027/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 32461/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8591/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8315/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 161671/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6748/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7183/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7498/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 20327/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 47475/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 15551/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 14116/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 13401/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 9738/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 75/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 477/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy kari Perigahre 861/6 Naxos 01. jun 17, 08:51:14 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 3799/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 6560/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 500/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 589/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 3508/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 2710/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 4735/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3138/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 2813/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 11481/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1824/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 1237/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2032/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2220/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 20808/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 9225/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 6154/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 12556/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 13040/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7014/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 27719/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 22412/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Morgentur i Parikia Ole Ole 5095/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 814/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 1206/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 18207/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 1473/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 37082/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 3527/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 6183/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1233/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 1814/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 2642/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 3549/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 7459/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3672/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 20005/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 11093/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 6626/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 29633/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 9125/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 11233/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 40024/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 30885/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 8755/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8135/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 12974/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top