*

Skrevet av Emne: Moutafis eller Almyra i Karfas?  (Lest 17394 ganger)

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« på: 04. jul 11, 12:12:09 »
Jeg har reist til Chios 9 ganger tidligere, men aldri bodd i Karfas. Tilbragt lite tid der under mine tidligere ferier også, men i år har valget falt på Karfas. Drar etter skolestart i august. Kun min lille sønn (4 år) og jeg.

Har i utgangspunktet bestilt på Almyra (mest fordi dette var rimeligste ledige alternativ i Karfas på bestillingstidspunktet, Moutafis etc. var utsolgt). Nå har imidlertid Moutafis blitt ledig, og dette er et rimeligere valg, noe som har betydning for en alenemor. ;)

Spørsmålet mitt nå er om noen av dere som har bodd på Moutafis har noen erfaringer å by på? Evt. dere som måtte ha bodd på Almyra (men jeg vet dette er nytt, så det er vel begrenset med erfaringer derfra.).

Det er ikke kun pris som er avgjørende heller, jeg ser at Moutafis har basseng, mens Almyra har innendørsbasseng mot ekstra betaling. Almyra er nærmere strand/tavernaer etc. Almyra er nytt og fresht, mens Moutafis er slitt og eldre. Men samtidig en \"stayer\" i Lillepus hotellutvalg. Almyra har gratis internett, mens jeg ikke ser noe om internettilgang i det hele tatt på Moutafis. Jeg klarer meg vel uten, men samtidig blir det lett litt lange kvelder etter at sønnen er i seng og man ikke har reisefølge å prate med.

Det er også et endringsgebyr hos Lilleput, så når man ser på bunnlinja, så blir det vel ca 2000-2500 i differanse.

Så - noen råd om hvilket av disse jeg burde gå for?

Utlogget JohnS

  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #1 på: 04. jul 11, 12:58:33 »
Vi bodde på Moutafis for noen år siden, og var veldig fornøyde.  Det er en liten bakke opp dit fra sentrum, men avstandene er små, Karfas er jo ikke noen storby, akkurat.  Vi hadde leilighet i en krok på grunnplanet ut mot bassenget, en ideell plassering, og med flott utsikt mot morgensolen fra frokostbordet.
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget Pjokken

  • Innlegg: 3236
   • Vis profil
   • http://www.chiostravel.com
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #2 på: 04. jul 11, 13:31:53 »
Ikke enkelt å velge hotell for andre, men her snakker vi gammelt mot
nytt... Moutafis begynner som du sier å bli litt \"slitt i kantene\" mens
Almyra er nytt.

En 4 åring kan nok etterhvert bli litt lei av bakken opp til Moutafis, mens
Almyra ligger på \"flatland\", men uten at jeg personlig har sjekket, så kan
det kanskje være litt mer veistøy her.

Som JohnS sier så er ikke Karfas akkurat noen storby, så uansett hvilket hotel man velger,
er ikke avstandene store til strand tavernaene og minimarkedene.

Jeg hadde nok valgt Almyra pga at det er det nye \"friske\" rom.. og som du
sier så er Internett godt å ha i stille kvelder etter at minstemann har lagt seg.

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #3 på: 04. jul 11, 14:29:41 »
Takk for svarene så langt! :)

En venninne satte meg på ideen, er det mulig å skaffe lokalt mobilt bredbånd kun for en to-ukers ferie, slik at jeg kan komme meg på internett også på Moutafis? Kanskje du vet noe om det, Pjokken?

Utlogget Pjokken

  • Innlegg: 3236
   • Vis profil
   • http://www.chiostravel.com
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #4 på: 04. jul 11, 15:46:32 »
Sitat fra: \"Filakia\"
Takk for svarene så langt! :)

En venninne satte meg på ideen, er det mulig å skaffe lokalt mobilt bredbånd kun for en to-ukers ferie, slik at jeg kan komme meg på internett også på Moutafis? Kanskje du vet noe om det, Pjokken?


Det kan du lese litt om HER !

Utlogget Tzasiki

  • Innlegg: 940
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #5 på: 04. jul 11, 21:30:26 »
Jeg/vi bodde på Moutafis for 2 år siden og var svært fornøyd. Enkelt bosted, men veldig rent og pent!. Ingen ting å klage på der!. Vi var tre familier med tenåringsbarn, og vi hadde nesten alle leilighetene i 1.etg. storkoste oss der!. Eierne er nøye med renhold i bassenget, og på området generelt. Eieren bor i øverste etg. Veldig hyggelig familie!. Det er en uteplass med tak over like ved bassenget hvor en kan sitte med f.eks. frokosten/kaffen sin om morgenen (vi gjorde ofte det).
Kattemor som bodde rett ved vår leilighet, hadde fått kattunger da vi var der, stas for våre tenåringer!. Fra Moutafis er det en litt bratt vei ned til Karfas sentrum og  stranda, passer kanskje ikke for de som er dårlige til bens, men den er ikke lang, går ned på et par min. Alt i alt, vi var fornøyde med bostedet!.

Utlogget woldli

  • Innlegg: 91
   • Vis profil
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #6 på: 04. jul 11, 21:57:15 »
Vi bodde på Moutafis i 2009, og var egentlig bare sånn passe fornøyd med dette bostedet.

Førsteinntrykket var ikke bra, og leiligheten var dårlig rengjort ved ankomst. Mulig det var en uheldig glipp? Vi vurderte å bytte bosted, men slo det fra oss etter at vi fikk vasket litt selv og bestemte oss for å ikke la det ødelegge.  :wink: Vi bodde i 2. etasje med fin utsikt fra balkongen, og hadde et lite bord pluss to stoler så man kunne å sitte ved inngangen (på andre siden av bygget) også. Leiligheten bar preg av å være gammel og litt slitt, men med nyere møbler. Badet var veldig lite, og toalettet manglet dolokk.

AC betalte vi pr. bruk ved avreise, da eieren kom og leste av strømmåleren. Synes det var en kjekk løsning, og man blir kanskje mer bevisst bruken!?  :smile: Bassenget på Moutafis var fint og virket rent, men vi badet der kun et par ganger. Selv om det er kort vei til tavernaer og strand, så ble vi litt lei den bakken etterhvert. Bilistene viste hensyn, men i mørket bør man være litt ekstra oppmerksom og gå helt ut i kanten.

Vi likte oss godt i Karfas og Chios ble en av våre favorittøyer, så vi skal absolutt tilbake - men jeg hadde nok ikke valgt Moutafis igjen. Vi pleier ikke å bo flott eller ha så store krav, men akkurat dette bostedet passet dessverre ikke oss.  :roll:
-Linda

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #7 på: 04. jul 11, 23:25:47 »
Takker for svarene! :)

Det bredbåndsalternativet koster jo litt (sammenlignet med gratis internett andre steder), men absolutt en mulighet. :)

Får sove på det. Jeg tror jo at basseng vil være en stor fordel for 4-åringen - og da fortrinnsvis utendørs (synes det er merkelig at Almyra har valgt innendørsbasseng mot betaling, men de satser kanskje på å utvide sesongen?). Bakken opp bør gå greit, han er jo blitt 4 nå (og orker dermed gå mer enn i fjor og forfjor), og selv om jeg har litt vonde knær, så har jeg godt av å gå litt. Har såvidt kjørt forbi Moutafis og Zodiac på scooter en gang eller to for en del år tilbake, så jeg husker beliggenheten, men ikke eksakt hvor bratt og/eller langt det var opp der.

Trist at ikke alle har god erfaring med renhold osv. på Moutafis - det trekker jo litt ned.

@woldli: Sa dere i fra til hotell-vertskapet og/eller reiseselskapet om manglene ved rengjøring og/eller mangende toalettlokk mm.?

Vi opplevde selv litt mangler på Zevios i Agia Ermioni i fjor, men der var hotellvertskapet veldig raske med å utbedre det som ble påpekt. Det burde jo strengt tatt ikke vært nødvendig, men det gjorde i alle fall resten av ferien langt triveligere. (Vi snakker om problemer med låsen, og med dusjen, samt noe mer i min far og hans sambo sin leilighet. Alt ble bra! Slitt hotell det også, ingen flott standard, men rent, og altså greit nok etter de første dagene med \"småutbedringer\".).

Utlogget woldli

  • Innlegg: 91
   • Vis profil
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #8 på: 05. jul 11, 08:20:04 »
Ja, vi ga beskjed og rengjøringen ble litt bedre etter dette. Ser at de andre her var fornøyd, så det kan jo som sagt ha vært en glipp akkurat i vår leilighet den dagen. (Kjedelig start på ferien å bli møtt av bl.a. masse hår i sluk på dusj og vask, som ikke virket rengjort i det hele tatt.  :???: Sofaen på rommet var så lite innbydende, at den brukte vi aldri til annet enn å oppbevare koffertene.)

Jeg hadde ikke latt meg avskrekke helt av bakken, for den er heldigvis ikke så lang. Vi var der i juli, og det ble derfor noe slitsomt å gå opp og ned flere ganger om dagen i varmen. Vi koste oss masse på balkongen på kveldene, og det var nydelig utsikt til soloppgangen derfra.  :grin:

Almyra ser virkelig fint ut, helt nytt og \"fresht\". Jeg vet ikke hvor i Karfas det ligger, men ser ut i Lilleputs beskrivelse at de har noen rom med utsikt der også. Synd at de har valgt å legge bassenget innendørs, mot betaling.  :roll: Nå er jo stranda i Karfas veldig langgrunn og sikkert fint å leke i vannet der, selv om det ikke blir det samme som et basseng.

Det er vanskelig å velge i blant, spesielt hvis man kan spare en del ved å gå litt ned på standarden. Håper dere blir fornøyd med valg av bosted uansett hvor det blir!  :smile:
-Linda

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #9 på: 05. jul 11, 11:43:11 »
Når det gjelder rommene, så er det vesentlige for meg/oss at sengene er noenlunde gode å sove i - og ikke minst rene, ja også rene rom/leiligheter i sin alminnelighet, selvsagt. Og at det er en dusj som fungerer greit (har opplevd litt varierende nettopp med dusjer på de ulike hotellene jeg har bodd på på Chios tidligere), samt et kjøleskap for mulighet for å ha litt kald drikke, frukt, yoghurt etc. Jo, og så en balkong, dette har blitt viktigere for meg de senere årene nå som jeg har en liten en, som skal tidligere i seng enn meg. Øvrige møbler (som sofa) brukes lite, vi er mest ute når vi er på ferie i varmere strøk. :)

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #10 på: 05. jul 11, 13:29:56 »
Da har jeg tatt valget, det blir Moutafis! :) Leilighet m/utsikt i 2. etg.

Håper at det vil fungere greit for vårt behov.

 

Chios eller ikke?

Startet av Sunnaelskersol

Svar: 5
Visninger: 4091
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:09:12
by Pjokken
Karfas - erfaringer med \"Erytha\" og dets beliggenhet??

Startet av baggin

Svar: 16
Visninger: 8618
Nyeste innlegg 06. jul 09, 23:51:47
by baggin
Sykkelutleie i Chios (karfas) og hvor sykle?

Startet av ChiosChick

Svar: 6
Visninger: 5418
Nyeste innlegg 15. feb 09, 12:13:04
by Pjokken
Första besöket på Chios, Karfas

Startet av Riitta

Svar: 18
Visninger: 17753
Nyeste innlegg 23. okt 12, 17:49:49
by Riitta
hotell/leiligheter karfas

Startet av perledykkern

Svar: 3
Visninger: 10664
Nyeste innlegg 18. jun 12, 22:25:03
by Tzasiki
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferie med små barn mouche lundmor 77/3 Rethymnon og områdene rundt I dag kl. 07:43:21 Last Post
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 1129/17 Egina 19. jan 18, 20:04:21 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Anders Ole 33622/3106 Yamas Bar & Taverna 19. jan 18, 17:28:22 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 142/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
"Mine" greske tavernaer 47 fila fila 34409/59 Hellas generelt 19. jan 18, 13:27:39 Last Post
Lys høstmorkel - Helvella crispa espeno espeno 50/0 Gresk natur 19. jan 18, 10:34:39 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 5034/99 Peloponnes 18. jan 18, 22:33:36 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 22826/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reiserute til Amorgos Sunnaelskersol Sunnaelskersol 389/7 Amorgos 18. jan 18, 20:03:42 Last Post
Amorgos, Aegialis september 2017 marjana marjana 627/11 Amorgos 18. jan 18, 19:13:44 Last Post
Myrt - Myrtus communalis bengalow espeno 83/1 Gresk natur 18. jan 18, 13:36:55 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 733/7 Egina 17. jan 18, 19:06:33 Last Post
Jordbærtre - Arbutus unedo espeno espeno 100/0 Gresk natur 17. jan 18, 15:41:26 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 116/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 8457/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Arveloven i Hellas? Gooner Gooner 187/4 Om forumet 16. jan 18, 22:59:06 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 180221/494 Hellas generelt 15. jan 18, 19:26:56 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 796/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 507/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 7360/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 260/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 119/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 660/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 380/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hvor er det best å bo på Amorgos? Sunnaelskersol Ole 8150/40 Amorgos 10. jan 18, 17:41:12 Last Post
Spørsmål rundt flytidene til Santorini Frynse Sunnaelskersol 1231/21 Santorini 10. jan 18, 06:54:39 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 516585/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 250/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Chalki Diddi Diddi 255/2 Dodekanesene 03. jan 18, 19:22:54 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 271/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 142/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
"Mine" greske tavernaer 47 fila fila 34409/59 Hellas generelt 19. jan 18, 13:27:39 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 22826/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 116/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 8457/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 180221/494 Hellas generelt 15. jan 18, 19:26:56 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 507/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 7360/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 260/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 380/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 516585/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 373/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Hvor er dette? 963 LØST Ole Ole 322/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:32 Last Post
Hvor er dette? 964 LØST Ole Ole 323/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:01 Last Post
Hvor er dette? 962 LØST Ole Ole 338/3 Hvor er dette? 29. des 17, 21:59:06 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 460/4 Hellas generelt 29. des 17, 08:30:02 Last Post
Byzantinske kirker bengalow Johntaraldhaugen@gmail.co 273/1 Hellas generelt 27. des 17, 19:28:18 Last Post
Hvor er dette? 961 LØST fila fila 297/5 Hvor er dette? 25. des 17, 14:23:53 Last Post
Greske rutebåter Heidrun Ole 158776/314 Hellas generelt 23. des 17, 14:59:56 Last Post
"Mine" greske landskap TILOS fila fila 8821/30 Hellas generelt 20. des 17, 19:28:14 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? reiseglad KnutB 26027/55 Hellas generelt 17. des 17, 21:08:04 Last Post
Oversikt over overnattingssteder i Kykladene Ole Ole 19902/19 Rom/studios/hotell 15. des 17, 23:09:21 Last Post
Astypalea Ingrid Runar Solvik 1403/7 Reiseskildringer 12. des 17, 21:30:15 Last Post
En rundtur, men hvor Heidrun Heidrun 234/2 Hellas generelt 10. des 17, 14:02:21 Last Post
Meze Heidrun marjana 1137/13 Mat og drikke 03. des 17, 00:37:33 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferie med små barn mouche lundmor 77/3 Rethymnon og områdene rundt I dag kl. 07:43:21 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 796/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 250/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 271/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 1166/21 Kreta 14. nov 17, 11:11:38 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1943/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 790/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 3721/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 639/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7264/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2002/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1467/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2186/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 947/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 828/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1194/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1406/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 12350/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1353/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1752/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2721/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1973/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 3015/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 11829/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7357/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 2867/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19099/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12720/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 36014/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 25129/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 19961/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 14560/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17349/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 29297/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11726/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16010/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 89363/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15225/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 22144/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9826/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 14517/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20610/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 13585/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 33050/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 15929/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 31964/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 51631/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 44707/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 44099/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 17796/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9360/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19359/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1293/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3275/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8119/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8469/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7121/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8373/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10088/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11197/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8618/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 12717/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 13790/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11726/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9530/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10295/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9862/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12220/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 33945/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10504/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12270/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14227/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19051/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11237/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9007/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 5034/99 Peloponnes 18. jan 18, 22:33:36 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 660/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1098/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 40028/230 Fastlandet og Peloponnes 07. des 17, 17:51:19 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 664/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 433251/1570 Peloponnes 24. nov 17, 15:40:16 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 2144/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 439/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 1874/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 200927/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7973/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3448/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 582/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 709/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 2662/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2513/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 41245/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1218/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 2767/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 7410/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1709/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 16124/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 12989/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 170570/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 4718/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 119/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17067/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1675/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1066/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1755/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 7869/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 4929/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3613/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 5239/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7350/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4434/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6706/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9373/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9022/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11714/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24218/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 17389/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 81718/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11710/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11464/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8799/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 43115/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13091/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9523/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15063/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8840/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 17964/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 242110/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 6745/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 20340/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 12858/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 16836/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13438/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17221/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22044/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 17753/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 49947/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10664/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 48588/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 24687/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 43344/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17394/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8092/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12628/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16017/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11751/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22746/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10019/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11608/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 55948/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1045/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10710/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 778/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 16298/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 54700/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9605/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3390/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 12167/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3720/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 19359/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1272967/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14603/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7467/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10114/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8610/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 35691/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9285/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8865/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 180054/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7335/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7746/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8108/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 21858/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 52906/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17081/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2053/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 852/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 702/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1230/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5187/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7710/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1194/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1206/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4648/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3363/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6182/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3889/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3631/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13089/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2445/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2343/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2746/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2811/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23058/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10537/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7139/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 13883/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14280/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7931/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 30750/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros rundt Kristian Ole 33828/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7025/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1472/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2266/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 20862/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2746/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 41020/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5424/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 8782/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1926/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3537/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 3898/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4222/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8567/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4462/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 22175/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12345/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8105/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10395/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12312/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 44664/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 34167/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10135/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8885/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 13742/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Back to top