*

Skrevet av Emne: Husbygging på Ithaka/Ithaki  (Lest 32934 ganger)

Utlogget bengalow

  • Innlegg: 4492
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #204 på: 14. des 17, 15:41:45 »
Mouche! Var någonstans gör den inte det? T.o.m. i Norge. Jag skulle aldrig välja aluminium till fönsterluckor. Det ser "fattigt" ut...Då kan man lika gärna vara utan.
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

Utlogget mouche

  • Innlegg: 1109
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #205 på: 14. des 17, 19:47:52 »
Nå vet ikke jeg hvilken erfaring du har med vedlikehold av treverk og metall i Hellas, men min erfaring, mine naboers erfaring, år utbyggers erfaring samt en rekke andre personer jeg har hatt kontakt  er helt sammenfallende. Treverket i Hellas er rett og slett noe dritt, dessverre, og medfører et evig og gjentagende vedlikehold. Aluminium holder derimot bra. Så får du velge selv mellom estetikk (subjektivt) og gleden av evig vedlikehold. Good luck!

Utlogget bengalow

  • Innlegg: 4492
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #206 på: 14. des 17, 21:34:33 »
Nja, mouche, jag har ingen erfarenhet av underhåll av trä i Grekland, men jag är en "trägubbe", och kan en hel del om det. För det första så är målning ett skydd av trävirket mot väder och vind, om det är rätt utfört. Jag tror du kan hålla med mig om, att 90 % av dem som målar, är privatmänniskor. Deras enda ambition är att färgsätta - inte träskydda. Till det sistnämnda behövs skrapning, spackling, grundmålning och minst 2 ggr färdigstrykning. Det tar tid och kräver yrkeskunskap. Att trävirket i Grekland är undermåligt betyder intet, om det blir rätt behandlat. Trävirket i Sverige består av snabbväxande fur och gran från Sydsverige, och är lika kasserbart som i Grekland, om man bara, som jag brukar säga "färgsätter" det, vilket är det vanliga. Målade ytor håller max 3-4 säsonger. Det är dessa förb-e laserande färger som förstört för hela branschen, i händerna på "händiga hemmamålare"...jag kan berätta mer men det vill du säkert inte.
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

Utlogget mouche

  • Innlegg: 1109
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #207 på: 15. des 17, 09:23:49 »
Nå snakker ikke jeg om malingsarbeid utført av "glade amatører" eller "gjør det selv folket", men om de produkter som blir levert i Hellas og det arbeid som er utført mot betaling. Betviler ikke din kunnskap om trevirke på samme vis som jeg betviler grekeres kompetanse på treverk og vedlikehold av dette.

Og ellers kan vi bare være enige om å være uenig, også her, går helt fint det!

Utlogget espeno

 • Topic starter
  • Innlegg: 136
   • Vis profil
   • http://www.espenore.tk
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #208 på: 18. des 17, 10:30:21 »
Vi har innimellom vært litt nervøse for at vi må finne et hotell (det er ikke mange åpne hoteller på Ithaka i desember) når vi kommer 29/12. Men så skjer det plutselig ting på huset. Karmer og skodder er nå mer eller  mindre plassert (vi kan se små kiler og annet som har med tilpassingen i åpningene å gjøre), det er også hoveddøren, og vinduer og innvendige dører er på vei:

139659-0

139661-1

139663-2

og fra innsiden (soverommet):

139709-3

Og noe vi setter veldig stor pris på fra vår meget hjelpsomme byggmester: vi har ikke kjøpt lamper ennå, hverken til inne- eller utebruk. Vår byggmester har da på eget initiativ fått satt opp midlertidige løsninger (av typen hengende lyspære) slik at det vil være lys i alle rom når vi kommer *og* utelys:

139711-4

139713-5

Vi har fått beskjed i dag om at OTE skal komme og sette opp telefonstolpe (for nett først og fremst) i morgen. Blir det noe kluss med det, er ikke det så farlig for disse to ukene. Selv om mobilnettet ikke er pefekt på tomten, har vi to forskjellige: Vodafone på min greske telefon og Cosmote som de norske telefonene kobler seg til, så litt nettverk har vi, og vi kan dra til Stavros noen kilometer unna og sette oss på kafé Margarita hvis vi må gjøre noe viktig på nettet. Og apropos nett: vi holder også på å bli uavhengige av lysnettet, vår generator har kommet:

139717-6

Vi skal få leiebilen på flyplassen på Kefalonia selv om det er et utleieselskap fra Ithaka: paret som driver det bor nemlig på Kefalonia om vinteren. Så vi tenkte vi skulle ta en liten runde i utstyrsbutikker i Argostoli om morgenen før vi skal kjøre til Sami og ta fergen over til Ithaka.
Espen S. Ore

Utlogget dagstaalesen@hotmail.com

  • Innlegg: 833
  • Dag
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #209 på: 18. des 17, 16:56:52 »
Dere må ha vært meget heldige med byggmesteren på alle måter, og arbeidet som blir utført ser jo meget bra ut.
Dag.

Utlogget espeno

 • Topic starter
  • Innlegg: 136
   • Vis profil
   • http://www.espenore.tk
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #210 på: 19. des 17, 11:22:10 »
Dere må ha vært meget heldige med byggmesteren på alle måter, og arbeidet som blir utført ser jo meget bra ut.

Ja, vi er meget heldige her. Han kommer opprinnelig fra Albania, men flyktet da det nærmest var borgerkrig der i 1996-97. Vi har vært hjemme hos ham og spist (hans kone som egentlig er utdannet jordmor, er en fantastisk kokk og jobber både med en egen kantina og i en lokal restaurant om sommeren), og vi har lagret vårt oppsamlete gods (campingstoler og bord, bøker, ekstra tøy, kjøkkenutstyr mm) på loftet hans. Da vi var der sist satt vi med hans foreldre og ventet på at han skulle komme:

140488-0

Og vi fikk med oss granatepler fra hagen:

140490-1

Og han har gjort istand foran huset vårt stedene hvor vi skal plante sitrustrær.
Espen S. Ore

Utlogget ninj

  • Innlegg: 5
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #211 på: 19. des 17, 20:07:12 »
Det ser utrolig flott ut  :)

Utlogget espeno

 • Topic starter
  • Innlegg: 136
   • Vis profil
   • http://www.espenore.tk
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #212 på: 17. jan 18, 11:16:46 »
Og her kommer avslutningskapittelet om selve husbyggingen. Det kan kanskje komme en ny tråd etterhvert som vi erfarer nye ting, men vi har nå bodd 13 dager i huset fra romjulen og litt inn i det nye året. Vi skulle ha vært der 14 dager, men på grunn av nasjonal fergestreik 12/1, måtte vi dra fra Ithaka én dag tidligere og ta en natt på hotell i Argostoli før vi fløy til Athen 12/1.

Vi kom til huset fra Sami på Kefalonia 29/12:

140980-0

Vi fløy til Kefalonia dagen før. Vårt faste bilutleiefirma på Ithaka drives av et ektepar der hun er fra Ithaka og han er fra Kefalonia. Deres faste bolig er på Kefalonia, men i sesongen er de stort sett på Ithaka. For å gjøre det lettere både for dem og oss avtalte vi nå at de møtte oss på flyplassen på Kefalonia og at vi avleverte bilen der. På den måten fikk vi også plass til å kjøpe en del grunnleggende uststyr som sengetøy, puter og dyne i Argostoli slik at vi visste vi hadde det vi trengte når vi kom til huset. I huset var madrassene på plass, det var fyr i peisen og Cosmote-nettet var installert. Vår byggmester og andre hjelpere kom innom etterhvert, vi fikk hjemmelaget vin og olivenolje i gave fra vår byggmester og fikk hjelp til å sette opp Wifi og få det igang.

Neste morgen sov vi lenge og ble vekket av at det banket på døren: det var våre naboer nedenfor, et engelsk par som bor i det blå huset nedenfor oss når de ikke er ute og seiler. De hadde også med en velkomstgave, en flaske olivenolje fra deres trær rett nedenfor vår tomt. Lokalt skal det være! Og så kunne vi gå ut på terrassen og se utsikten fra et ordentlig hjem (nesten, vi mangler gelender på terrassen, men det kommer):

140982-1

1. nyttårsdag oppdaget vi også andre naboer:

140984-2

Vi lot sauene være i fred og gikk videre på oppdagelsestur slik at vi kunne se huset nedenfra også:

140986-3

Mens vi var der, fikk vi testet en del praktiske ting og fikk startet noen justeringer (retting av instillingen til vannbåret oppvarming - dette inkluderte utilsiktet test av sikkerhetsventilen, avtalt at flisene i dusjkabinettet skal justeres slik at sluket virkelig blir laveste punkt der osv.) Vi fikk også kjøpt inn mer av det vi trengte: et spisebord, noen stoler og ikke minst to skrivebord og skrivebordsstoler slik at arbeidsrommet kunne brukes etter hensikten. Og som en liten topp fikk vi hjelp til å bestille en sofa fra Ikea (fra butikken ved flyplassen i Athen), og i dag fikk vi beskjed om at den var kommet til Ithaka og vil bli flyttet opp til huset til helgen. På grunn av fergestreiken måtte vi som sagt reise fra huset 11/1:

140988-4

Men vi var likevel fornøyde på fergen:

140990-5

Og vi fikk tatt en dag med sightseeing på Kefalonia før vi dro til flyplassen og avleverte bilen dagen etter.

Vi har fortsatt en del ugjort med utearbeidene, men vi har lagt planer for dette og regner med at mye eller det meste er klart før vi kommer tilbake til påske. Vi går fortsatt på byggestrøm, og vi har en mistake om at dette må vår byggmester betale, så det er absolutt i hans interesse at huset blir godkjent som ferdig av byggekontrollen slik at vi kan få vanlig strøm. Når kontrollen har vært der, skal vi også få opp solceller på en del av taket - dette skal varme vann til bruk og gulvvarme, på den måten har vi tre alternative kilder for oppvaring av vanne: lysnett, peis og solceller.

I hovedsak er vi meget fornøyde med helle prosessen. Noen overraskelser og noen forsinkelser pga av byråkrati, men det kan man oppleve i Norge også. Det viktige, tror jeg, er at vi har og har hatt et godt personlig forhold til de involverte parter: eiendomsmegler, arkitekt og byggmester med full gjensidig tillit.
« Siste redigering: 17. jan 18, 13:24:43 by espeno »
Espen S. Ore

Utlogget dagstaalesen@hotmail.com

  • Innlegg: 833
  • Dag
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #213 på: 18. jan 18, 17:09:34 »
Det har vært fantastisk artig og følge dere her Espeno det er jo blitt så fint.
Dag.

Utlogget Admirala

  • Innlegg: 970
   • Vis profil
   • http://www.visitnafplio.net/
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #214 på: 18. jan 18, 21:11:18 »
Det har vært så kjekt å følge dere i hele prosessen, så takk for alle oppdateringene. Gratulerer med huset, det ser så flott ut, og tomten er jo bare fantastisk. Ønsker dere alt det beste på Ithaka  :)
What is beautiful is good and who is good will soon be beautiful. (Sappho)

http://www.visitnafplio.net
http://godgreskmat.wordpress.com

Utlogget Heidrun

  • Innlegg: 2954
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #215 på: 18. jan 18, 21:18:14 »
Syns det ser kjempebra ut. Kanskje en anelse rotete med gårdsplassen og huset i slikt rot innenfor fliser ( I mangel på rett ord ) Men det er min smak, da jeg mere er for det enkle
Yamas til livet og til

 

 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 52196/243 Fastlandet og Peloponnes 21. mai 18, 16:12:41 Last Post
Noen som har tips til bosted i Rethymno? dagstaalesen@hotmail.com Gyda 71/1 Rom/studios/hotell 21. mai 18, 11:32:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas Heidrun Heidrun 134/8 Flytte til Hellas 20. mai 18, 22:57:10 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 10645/16 Athen og Pireus 20. mai 18, 12:37:49 Last Post
sitia eller zakynthos for barnefamilie? mouche lundmor 287/6 Reisetips og spørsmål 20. mai 18, 09:41:34 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 454/9 Peloponnes 19. mai 18, 19:59:03 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas KARPATHOS 2007 fila fila 67637/156 Hellas generelt 18. mai 18, 10:20:17 Last Post
Agistri Svein~B Svein~B 8698/63 Saroniske øyer 17. mai 18, 20:09:10 Last Post
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12499/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 412/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 171984/322 Hellas generelt 15. mai 18, 19:51:07 Last Post
Noen som har tips til Øyhopping? mouche Gyda 312/4 Reisetips og spørsmål 15. mai 18, 17:08:55 Last Post
REBUS 15 LØST fila fila 108/2 Hellas generelt 15. mai 18, 11:27:59 Last Post
Tilos Tonelf Tonelf 118/0 Dodekanesene 12. mai 18, 11:56:45 Last Post
Våre bosteder i Hellas DREAM ISLAND HOTEL, LIVADIA, TILOS fila fila 27397/60 Rom/studios/hotell 10. mai 18, 12:10:16 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 2479/15 Egina 07. mai 18, 19:46:59 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1822/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
REBUS 14 LØST fila fila 190/2 Hellas generelt 06. mai 18, 17:38:07 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 404/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Fia Marit 76574/3957 Jippi! Nå reiser jeg! 01. mai 18, 11:43:58 Last Post
Vila i frid Inge Anders Riitta 21266/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 2035/14 Transport 27. apr 18, 19:05:47 Last Post
Attica (BS) overtar Hellenic Anders Anders 177/0 Transport 27. apr 18, 17:05:59 Last Post
Ny (mai 2018) hurtigbåt mellom de joniske øyer espeno espeno 388/6 Ioniske øyer 27. apr 18, 10:30:07 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 421/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Erikoussa, Othoni og Mathraki stein stein 1759/14 Ioniske øyer 25. apr 18, 17:39:05 Last Post
Orchis italica (naked man orchis/Italian orchis på engelsk) espeno espeno 212/0 Gresk natur 25. apr 18, 11:13:45 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 676/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Arctic spiseri - Gresk mat i Stavanger anemos anemos 268/0 Mat og drikke 24. apr 18, 20:03:01 Last Post
REBUS 13 LØST fila fila 302/3 Hellas generelt 24. apr 18, 09:16:07 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Noen som har tips til bosted i Rethymno? dagstaalesen@hotmail.com Gyda 71/1 Rom/studios/hotell 21. mai 18, 11:32:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas Heidrun Heidrun 134/8 Flytte til Hellas 20. mai 18, 22:57:10 Last Post
sitia eller zakynthos for barnefamilie? mouche lundmor 287/6 Reisetips og spørsmål 20. mai 18, 09:41:34 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas KARPATHOS 2007 fila fila 67637/156 Hellas generelt 18. mai 18, 10:20:17 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 171984/322 Hellas generelt 15. mai 18, 19:51:07 Last Post
Noen som har tips til Øyhopping? mouche Gyda 312/4 Reisetips og spørsmål 15. mai 18, 17:08:55 Last Post
REBUS 15 LØST fila fila 108/2 Hellas generelt 15. mai 18, 11:27:59 Last Post
Våre bosteder i Hellas DREAM ISLAND HOTEL, LIVADIA, TILOS fila fila 27397/60 Rom/studios/hotell 10. mai 18, 12:10:16 Last Post
REBUS 14 LØST fila fila 190/2 Hellas generelt 06. mai 18, 17:38:07 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 2035/14 Transport 27. apr 18, 19:05:47 Last Post
Attica (BS) overtar Hellenic Anders Anders 177/0 Transport 27. apr 18, 17:05:59 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 421/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Arctic spiseri - Gresk mat i Stavanger anemos anemos 268/0 Mat og drikke 24. apr 18, 20:03:01 Last Post
REBUS 13 LØST fila fila 302/3 Hellas generelt 24. apr 18, 09:16:07 Last Post
Ferge Kalamata - Kreta ? Kritios Lavendel 229/3 Transport 23. apr 18, 11:37:57 Last Post
Aqua Jewel solgt? Svein~B marjana 222/3 Transport 22. apr 18, 12:55:54 Last Post
Greske katter kaka marjana 199419/503 Hellas generelt 19. apr 18, 13:44:05 Last Post
Øyhopping med utgangspunt fra Kastellorizo stein Heidrun 422/1 Reisetips og spørsmål 19. apr 18, 09:58:31 Last Post
REBUS 12 LØST fila fila 378/4 Hellas generelt 17. apr 18, 09:28:43 Last Post
Paros eller Thassos fila Bubbli 260/1 Reisetips og spørsmål 16. apr 18, 15:12:27 Last Post
Dine favorittøyer 2014: Småprat og diskusjon Ole Ole 13690/23 Mitt favorittsted 13. apr 18, 18:12:30 Last Post
Seilferie i Kykladene marjana Sofusjanne 1527/8 Seiling 12. apr 18, 21:41:03 Last Post
Hellas i pressen anemos operafantomet 567823/1435 Hellas generelt 12. apr 18, 14:32:17 Last Post
REBUS 11 LØST fila fila 369/2 Hellas generelt 12. apr 18, 07:19:58 Last Post
God påske! kaka marjana 883/6 Hellas generelt 08. apr 18, 18:34:31 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1822/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 404/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 676/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 4559/45 Kreta 16. apr 18, 21:01:33 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2323/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 917/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1003/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2979/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1502/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 5385/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1269/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8283/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3080/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2247/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 3922/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1663/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1415/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2130/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2198/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 16414/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2083/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2562/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 3758/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2723/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 4483/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4060/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 20923/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13571/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 52364/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 27165/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 21512/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 16220/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18227/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 31611/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12541/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17020/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 95146/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16049/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24029/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10535/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 16843/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 21797/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 15252/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 35549/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17076/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 34160/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 55114/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 47512/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 47120/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19117/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10101/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20375/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2119/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3972/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8858/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9569/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7959/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9129/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10744/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11931/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9312/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14070/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 15261/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12640/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10476/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11021/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10618/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12995/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 36191/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11245/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13028/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15381/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20013/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12210/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9642/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 52196/243 Fastlandet og Peloponnes 21. mai 18, 16:12:41 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 10645/16 Athen og Pireus 20. mai 18, 12:37:49 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 454/9 Peloponnes 19. mai 18, 19:59:03 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 412/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 14435/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1317/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 654/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 476262/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1310/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 224476/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2451/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 2618/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1618/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 4713/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1103/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 3369/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9298/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4444/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1274/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1419/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4366/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 4174/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 45130/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 2049/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 4397/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 315/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 983/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 18879/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 2796/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1702/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2459/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9038/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 6495/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 4776/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 6802/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8319/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5133/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7265/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10188/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10313/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 12703/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25444/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 18930/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 88573/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 12720/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12173/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9724/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 46808/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14170/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 10288/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12499/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9636/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19120/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 263807/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 8837/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 21834/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13761/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17890/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14450/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 18627/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23212/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19120/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 53900/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11454/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 52022/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 26531/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 46875/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18355/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8691/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13414/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17178/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12613/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23790/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11075/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 59716/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 21266/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2240/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11473/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1587/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 18195/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 59485/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 10761/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4291/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 14473/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4334/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1379740/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 15995/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8080/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10776/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9224/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 38311/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9973/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9438/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 194524/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7981/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8309/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8728/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23168/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 56813/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18338/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 1305/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3151/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1546/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1293/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1974/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6278/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 8712/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1962/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1931/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 5725/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3975/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7443/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4642/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4413/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14215/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3086/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3509/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3444/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3481/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 24954/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 11667/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8125/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15073/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15273/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8829/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3291/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 23119/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 956/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 37136/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 8806/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2149/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 3798/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 44314/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 6985/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11102/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2647/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5068/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5113/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4955/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 9767/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5252/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 23982/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13321/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9409/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11401/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13230/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 48634/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 36690/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11502/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9655/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top