Hellasforum

Steder i Hellas => Kykladene => Santorini => Emne startet av: Sunnaelskersol på 08. Juli 18, 10:51:51

Tittel: Hvor pålitelig er Sea Jets båtene?
Skrevet av: Sunnaelskersol08. Juli 18, 10:51:51
Hei,

Vi skal snart på øyhopping i Kykladene og jeg driver nå og bestiller ferjebilletter.
Vi ønsker den seneste båten vi kan, for å få dagen på Naxos. Båten går kl. 17.25 og er på Santorini 18.35. Flyet vårt går kl. 02.00.
Dersom denne båten blir innstilt, mister vi flyet. At båten blir forsinket noen timer vil gå fint. Det er litt lite avganger på kvelden, dessverre.

Hvor pålitelig er disse båtene? De er voldsomt dyre... Men alternativet vårt er å booke en natt på Santorini som gjør at vi uansett må bruke det samme beløpet. Vi vil heller bruke tiden på Naxos!
Tittel: Sv: Hvor pålitelig er Sea Jets båtene?
Skrevet av: Lous08. Juli 18, 12:38:26
Jeg ville nå ha satset på Blue Star Delos ned til Santorini. Den er sikrere enn banken.1250 fra Naxos. Da er du der rundt kl. 1450 og oppe i Fira ca 1600. Noen få fine timer i Fira med "verdens" fineste utsikt mens du spiser noe godt. Da har du roen og sover godt på flyet hjem. Billetter til Delos trenger du ikke å bestille. Der er det alltid plass. Du kjøper billetter i havna på Naxos Og ikke minst mange romutleiere på kaia. En av disse kan du for en billig penge sitte på med opp til Fira, for taxi koster ca 20 euro.
Tittel: Sv: Hvor pålitelig er Sea Jets båtene?
Skrevet av: Svein~B08. Juli 18, 15:45:55
De er mindre pålitelige enn de store ferjene. For noen år siden var det et stort reisebyrå som sluttet å selge billetter til Seajets fordi det var så mye ekstraarbeid med alle kanselleringene deres. Så jeg ville definitivt ikke satset på dem. Men jeg ville ikke ha satset på den siste ferja som du kan rekke flyet med uansett. Jeg ville tatt den overnattingen på Santorini eller for den sakens skyld to overnattinger, så jeg også hadde en dag til å oppleve øya.
Tittel: Sv: Hvor pålitelig er Sea Jets båtene?
Skrevet av: marjana08. Juli 18, 16:08:18
Jeg ville også overnattet på Santorini. Flyet går jo på natten, og det kan fort bli slitsomt å være på reisefot hele dagen i varmen. Det er også godt å ha et rom der man kan hvile og dusje osv. Det er mange forslag til bosteder på Santorini her i forumet, og de fleste henter og bringer gjestene med bil.
Tittel: Sv: Hvor pålitelig er Sea Jets båtene?
Skrevet av: Lous08. Juli 18, 19:46:53
Har aldri opplevd at Blue Star Delos ikke er i rute i henhold til ankomst Santorini. Jeg hadde nå kost meg med en god natt på Naxos og en ypperlig formiddag der, før jeg vandret bort til piren hvor Delos var ventet fra Paros. For å kose meg noen timer i Fira på Santorini etter fergeturen. Så bussen ned til flyplass. Der kaoset er over så sent på kvelden. Gode timer på flyet sammen med Ole Lukkeøye.

Å ta blikkbokser (Sea Jeat etc) kontra Blue Star Delos blir som å velge mellom et herberge og luksushotell. Blue Star Delos er den flotteste fergen mellom øyene. Sea Jet er en sardinboks som går litt raskere. Vel vel. Man kommer jo frem med begge da.
Tittel: Sv: Hvor pålitelig er Sea Jets båtene?
Skrevet av: Sunnaelskersol11. Juli 18, 22:48:58
Takk for svar! Da blir det en tidligere båt til Santorini (Blue star) og en (halv) natt der. Tør ikke noe annet enn å høre på dere  ;) Det blir nok bra! Trolig får vi også solnedgangsmiddag i Thira. Nå gleder vi oss til øyhopping!!