Hellasforum

Steder i Hellas => Dodekanesene => Karpathos => Emne startet av: Mikke på 24. Jan. 09, 20:45:58

Tittel: Lägenhet att hyra i Pigadia, Karpathos.....
Skrevet av: Mikke24. Jan. 09, 20:45:58
....har prexxist pinglat min grekiska mamma Eva Angelos, som tillsammans med sin dotter Ellen bor tvärs över gatan vid Mertonas Studios, som ägs av hennes brolla, Costas.
Hursomhelst, så har Eva fem lägenheter i det hus hon bor, och just nu är lägenhet nr 1, som ligger under Evas, ledig.

 Den har två fönster som vetter ner mot hamnen och är på ca 50 kvm.Det finns aircondition/tvättmaskin/kyl/spis och teve, samt nya madrasser,etc.Ytterdörren är dessutom tvådelad, vilket är ganska smart....
Denna pärla kan hyras för ca 200 Euro per månad från nu om nån är intresserad.
Ring Eva Angelos som snakkar bra engelska : 0030-22450-23079 och hälsa från mej... :D
Jag har själv bott i denna lägenhet flera gånger och fördelen med att den är en s.k suterräng är att den är sval vid värme och varm vid kyla.
Mikke
Tittel: Lägenhet att hyra i Pigadia, Karpathos.....
Skrevet av: Maritza25. Jan. 09, 21:24:22
Jasså, så Eva er din greske mamma? Når vi har vært på besøk hos henne maser hun bare på at vi må skaffe henne en mann, og helst en nordmann da. Ellers kunne vi jo foreslått deg.....!
Eva er forresten en kjempekoselig og artig dame. Og leiligheten hennes er jo bra, så det er sikkert den under også. Men det blir nok ikke oss som leier denne gang.
Tittel: Re: Lägenhet att hyra i Pigadia, Karpathos.....
Skrevet av: Niaas26. Jan. 09, 14:45:46
Det høres veldig fristende ut!
Men foreløpig må vi nok nøye oss med 2-3 uker på Karpathos om gangen. Men i fremtiden håper vi på å kunne bli der i lengre perioder. Og da kan det være aktuelt å leie en leilighet!
Tittel: Lägenhet att hyra i Pigadia, Karpathos.....
Skrevet av: Mikke26. Jan. 09, 15:15:30
Hejsan!!
Om ni kommer till Pigadia, så ta en liten promenix upp till Eva och Ellen tvärs över gatan vid Mertonas Studios och be att få kika på de eventuellt lediga lägenheterna som hon disponerar. Det är totalt fem stycken, vara tre ligger i källarplanet och två på samma våning som Eva och Ellen bor på....Ta me nån kaka eller nåt till kaffet, vettja, sånt uppskattas ju alltid och hälsa gärna från mej, eller tipsa nån eller några bekanta om möjlighet(erna) att hyra lite (eller mer)längre än vanligt i ett vanligt hyreshus till rimliga pengar.... :D
mäklare Vendel :D