Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Diddi

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Dodekanesene / Chalki
« på: 02. Jan. 18, 20:56:08 »


Har ikke lest så mye om Chalki her inne, men ser noen medlemmer har besøkt øya.
Vi har begynt å se etter rom der i juni, 5-6 netter. Virker som de fleste bostedene går via booking.com ? Liker vanligvis å kontakte utleierne privat, men finner ingen på Chalki. Hadde vært greit å få svar på noen spørsmål før booking. ................f.eks. kan vi regne med daglig fergeforbindelse fra Rhodos ca 7.juni ?  8)

2
Dodekanesene / Skal- skal ikke- Rhodos ?
« på: 18. Des. 17, 19:39:56 »
I begynnelsen av juni planlegger vi å besøke Symi og Chalki. Regner med å fly til Athen, og ta innenriksfly ut til Rhodos. Blir ca 17 dager, så vi lurte på om det er verdt å spandere noen dager på Rhodos ? ....finnes det noen fine områder der som masseturismen ikke råder over ? Vi har tidligere kun hatt en overnatting i gamlebyen på Rhodos, og i løpet av den kvelden fikk vi full dose av innkastere, og ellers flere som ville selge øya si  :-[
...eller noen andre forslag på kombinasjon av øyer ? Vi har tidligere vært på Tilos og Nisyros, og føler det er for tidlig med et nytt besøk der.

3
Peloponnes / Hilsen fra Mani,mm
« på: 14. Okt. 17, 15:22:23 »
Prøve å lage en liten hilsen her fra Kardmili, litt dårlige forhold :)
Første natten var vi hos Peris ved flyplassen, hvor vi fikk et flott studio og god frokost. Deretter plotta vi inn Kardamili på gps, og kjørte I vei.
Første stopp ble Korint.

4
Reisetips og spørsmål / Stella rooms Kardamili
« på: 11. Aug. 17, 21:29:09 »
Er det noen her som har mailadr eller annen kontaktinfo til Stella rooms i Kardamili ?

5
Reisetips og spørsmål / Fergestreik torsdag og fredag
« på: 21. Sep. 16, 18:33:17 »
Så er det streik igjen Gikk tilfeldig innom billettkontoret I kveld for å kjøpe billetter fra Amorgos til Paros I morgen, men alle avgangene var pusset ut både torsdag og fredag, unntatt pålitlige Skopelitis. Så da blir det en snartur til Naxos igjen på oss. Lørdag skal alt være som normalt igjen, heldigvis, for da må vi til Piraeus.

6
Data, foto, lyd, mobil etc. / Nytt kamera ?
« på: 22. Mars 16, 21:48:11 »
Har et hybridkamera hvor skjermen har blitt svart, så vurderer å kjøpe et nytt. Ønsker ikke speilrefleks da det blir for stort og tungt, men ønsker jo gode bilder med fine farger.
Er mange flotte bilder her på forumet, så tenkte om noen her har et godt tips , eller en favoritt ?

7
Da ser det ut som årets første tur begynner å ta form, og jeg tror vi blir fornøyde. Fergetidene var til slutt med på å avgjøre, noe som jo er et must !
Slik vi tenker nå: Lander i Athen 11.20, og da skulle vi ha god tid til å rekke ferga til Syros 17.30. Deretter ser vi for oss noen dager på Sikinos, og til slutt avslutter vi turen på Serifos. Flyet hjem har avgang 9.15, så da kan det vel passe bra med siste natten på hotell ved flyplassen. Høres vel storartet ut dette ?
Hadde ikke tenkt å bestille noe, slik at vi står fritt til å ombestemme oss, men hadde kanskje vært greit å forhåndsbestille på Syros ?
Er det noen som har noen tips ? kanskje du Marjana ?  ;) Vi liker rom med enkel standard, balkong med utsikt over havet, dusj og kjøleskap..... Ser det er mange muligheter på Booking.com, men liker best å bestille direkte. Ser for oss å bo i Ermoupolis, og leie oss moped etc. Andre tips mottas også med takknemlighet.

8
Prøve å være litt flink denne gangen. Etter en god kveld og natt i Kalives, er vi nå vel installert i et flott to etg studio i den sjarmerende landsbyen Anogia. Kaldt og litt regn i dag, men bedre enn hva værmeldingen har lovt oss. Vi fyrer i peisen og koser oss med Briam som bestemor kom på døra med !!

9
Ja, bedre sent enn aldri, sies det ! Her kommer siste del av vår loffetur våren 2012. Nå har det vært mange bilder fra Milos i det siste, men håper dere tåler noen til !!

Vi valgte å bo i Adamas, da vi skulle farte en del rundt på øya. Var vel ikke kosligste byen vi har bodd i, men var et sentralt sted med litt liv og fart sånn tidlig i sesongen. Byen er også øyas sentrum, med den største havnen og flyplassen ligger et steinkast unna.

Milos er en vulkanøy, med hvite landsbyer, flerfargede klipper, mange flotte strender,varme kilder og ligger så langt vest du kan komme i Kykladene. Her er det ca 4700 fastboende. Øya virker mindre enn den i virkeligheten er, siden det meste er sentrert på den østre delen . Den vestre delen består for det meste av fjell med dårlige veier, og få turister.

Vi startet vårens loffetur her på Milos, etter innenriksfly fra Athen og hit, før vi reiste videre til Folegandros. Da overnattet vi på hotel Anezia, og lovte da Marina ? å komme tilbake når vi skulle avslutte ferien på Milos etter en rundtur i kykladene.

Vi kom til Milos grytidlig med ferge fra Kimolos til den vesle koselige byen Pollonia. Bussen gikk viere til Adamas kl 07.00. Vi fikk vekket opp Marina og fikk et trivelig rom i 1. etg.


Utsikt fra rommet, ganske landlig !


 [ Invalid Attachment ]

10
Hvor er dette? / Hvor er dette? 751 LØST
« på: 09. Jan. 14, 19:27:28 »
Kaster inn et lite bidrag- Hvor finner vi denne dekorasjonen ?
 [ Invalid Attachment ]

11
Reisetips og spørsmål / Buss fra Thessaloniki-Volos
« på: 12. Aug. 13, 19:55:28 »
Er et noen som vet hvor jeg kan finne busstider fra Thessaloniki til Volos ? Går bussen fra flyplassen ?...eller må vi inn til sentrum ?

12
Kreta / Samariaravinen
« på: 15. April 13, 20:18:08 »
Vi har jo planer om å ta vandringen ned Samaria i begynnelse av juni. Vet noen om det er mulig å bo i Paleohora evt Souga, og "kjøpe" transport derfra (buss+båt) ? Eller bør man ha Chaniaområdet som utgangspunkt ? Da blir man vel fraktet fra Agia R til Hora Sfakion med båt, og buss opp til Chania igjen ? Hadde vært greit hvis man kunne hatt mulighet fra begge kanter. Løypa blir jo til etter vært  :)

Sider: [1] 2 3 ... 5