Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - reiseglad

Sider: [1]
1
Så flott at du Katherina har startet med en ny "fortelling"fra Kardamili området. Har ofte klikket meg inn for å se om du var tilbake ,og endelig er du der igjen.Det er så koselig å lese om når du og mannen din farter rundt. Flott skrevet og mye fine bilder.

2
Vi har vært flere ganger på Madeira, men aldri i januar. Det er en fin øy med mange muligheter hvis man liker å gå tur.

3
Peloponnes / Sv: Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til
« på: 22. Mars 17, 10:45:04 »
Takk for trivelig lesing og flotte bilder. Nu frister det med en tur til Kardamili igjen. Det meste er utsolgt for sesongen, men neste år må vi bestille tidlig. Artig å lese at flere fra" Hellasforum" har tatt turen til Marsimartnan. Vi bor i Levanger, men var ikke på årets martna. Da var vi på fjellet.

4
Peloponnes / Sv: Mesternes mester 2017
« på: 04. Feb. 17, 22:29:39 »
Hei.
Er det noen som vet hvor Mestrenes mester i kveld var tatt opp?

5
Hei.
Hvordan stemmer man i foto konkurransen når ikke "liker" knappen skal brukes?

6
Peloponnes / Sv: Peloponnes / Kardamili med mere 2016.
« på: 08. April 16, 16:28:22 »
God tur til Kardamili. ☺Ta mye bilder som vi kan få kose oss med her på siden. Man blir virkelig fristet av en tur dit igjen, Kardamili er et fantastisk lite sted som alltid svarer til forventningene.  I år har vi andre reiseplaner, men neste år har vi lyst på tur dit igjen.
Kos dere på Pierides. Vi bodde i 1.etasje 1roms leil.der i fjor. Koste oss skikkelig☺

7
Peloponnes / Sv: Minibanken i Kardamili
« på: 17. Juni 15, 16:14:08 »
Ja vi trivdes veldig godt hos Anna og co.😊. De var alltid i godt humør og ville hele tiden det beste for gjestene sine😊. Kardamili var  like trivelig som vi mintes fra våre turer dit i 2002 og 2006. 😊

8
Peloponnes / Minibanken i Kardamili
« på: 16. Juni 15, 21:51:12 »
Vi har nettopp kommet hjem et 14 flotte dager i Kardamili med bosted Pierides. Det ble mange fine fotturer, men også tid til bading osv.
Jeg brukte den "nye" minibanken en gang i løpet av ferien. Vet ikke hva som har skjedd, men banken har trukket meg direkte i norske kroner. Jeg bruker alltid å passe på hvis jeg får  spørsmålet om det ved bruk av kort i utlandet. Her så jeg ikke (eller er det noe jeg ikke har forstått) at det var noe spørsmål om det skulle trekkes i norske kroner eller Euro. I alle fall mitt uttak på 500 Euro ble 500kr dyrere enn det skulle vært.
Dette er bare et tips om å være ekstra på vakt ved bruk av minibanken.

9
Peloponnes / Sv: Vår i Kardamili og rundt omkring, 2015
« på: 08. Mai 15, 17:53:10 »
Moro å lese om turene deres, både med bil og i nærområdet. Kjempeflotte bilder  :). Vi gleder oss nå til 30.mai, da er det vår tur til å dra dit😊

10
Peloponnes / Sv: Kardamili og rundt på Peloponnes, våren 2014
« på: 14. Feb. 15, 13:27:08 »
Takk for trivelig lesestoff og flotte bilder. God tur ønskes dere på neste tur til Kardamili. Det blir Pierides på oss sist i mai. Gleder oss.
hilsen Anne- Kristine

Sider: [1]