Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - pipetone

Sider: [1]
1
Takk for alle tips! Jeg skal sjekke ut eurokonto, og ellers følge nøye med på kursen man får ved overføring i ulike banker før jeg foretar meg noe. Jeg mener også jeg har lest at man skal kunne dokumentere hvor pengene kommer fra (i hvert fall før), men det vet megleren min, og ja, det er Jill, Admirala, takk for tips igjen, vi har jo mailet tidligere. :)

Skal si det tar tid å få ting på plass i denne prosessen! Det hadde jeg hørt mye om på forhånd, men det har overgått alle "forventninger".


2
Ja, jeg også reagerte da megleren informerte meg om det, men hun har snakket med banken nå nettopp om hva som skal til, fikk inntrykk av at det er noe nytt. Heldigvis får jeg tilgang til pengene, de må ikke stå der hele tiden, det hadde vært kjipt. Kjøper i Nafplio.  :)

3
Takk for svar, begge to! Alpha Bank krever nå (i hvert fall av utlendinger) at det settes inn 10 000 euro 7-10 dager etter åpning av konto for at den skal aktiveres. Dette ifølge min (pålitelige) megler.

Hører gjerne fra andre som måtte ha tips.


4
Hei, alle Hellas-kjennere! Jeg driver og skal kjøpe leilighet i Hellas og er kommet til det punktet at jeg skal reise ned og få AFM (skattenummer) og åpne bankkonto. Nå er det jo slik at man må overføre 10 000 euro til kontoen innen et visst antall dager etter at den er åpnet. Hvordan gjør jeg dette smartest (og billigst)? Bør jeg velge kontorer som Forex eller Ria, bør jeg betale via Paypal, eller bør jeg gå via den norske banken som tilbyr best kurs på det tidspunktet jeg skal overføre pengene? Er det et alternativ å ha pengene på meg (vet at de da må tolldeklareres på forhånd) og veksle der og sette dem inn selv? Eller er det andre måter dere kan anbefale? Og hva er lurest når jeg i neste runde skal betale rundt 100 000 euro for seve leiligheten?

Takknemlig for tips.
5
Takk for tipset, sjekker det ut.  :)

6
Flytte til Hellas / Tips om pålitelig boligadvokat i Argolida
« på: 03. Aug. 15, 10:41:12 »
Hei, alle Hellas-venner! Min mann og jeg skal kjøpe leilighet (til feriebruk) i Hellas, sannsynligvis i Nafplio, og vi trenger tips om en pålitelig advokat i området som tar seg av sånt. Kan noen hjelpe?

 

Sider: [1]