Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Katherina

Sider: [1] 2 3 ... 121
1
Peloponnes / Sv: Det frodige, vakre området på Mani!
« på: 02. April 19, 20:31:47 »
Fint å høre at stiene er ryddet. Artig bilde.
Stein: Vi gleder oss til å treffe dere. Bare synd at vi får kort tid sammen. Sverre har sikkert noen tur tips å komme med.

2
Peloponnes / Sv: Det frodige, vakre området på Mani!
« på: 30. Mars 19, 18:00:33 »
Koser meg med å se ferske bilder og beskrivelser fra ferieparadiset vårt. Husker fra marsturene våre at det kan være litt ustabilt vær og fortsatt litt lav temperatur, men hva gjør vel det. Blomstringen og frodigheten på denne tiden er jo helt fantastisk. 😀Jeg LENGTER! Hils til kjente.

3
Hellas generelt / Sv: Längtan
« på: 28. Feb. 19, 15:03:58 »
Takk for ditt åpenhjertige innlegg. Er så enig med deg i det du skriver. Trist å høre om helsa di. Ja, vi merker vel alle tidens tann på forskjellige måter. Så sitter vi der med alle opplevelsene, alle inntrykkene, alt det dette spesielle landet og det alle menneskene vi har vært heldige å møte har vært med på å bidra til å gjøre livet vårt rikere. Det har også vært med på å øke kunnskapen vår på forskjellige måter. Selv opplever jeg det ofte slik at det kan være vanskelig å formidle det en ferie i Hellas betyr for meg og da er det veldig fint å kunne dele med dere andre her inne på Hellasforum, som har den samme entusiasmen. Vi har mye av den samme referanserammen. Hellasforum har også vært med på å gi meg nye venner. Flere av dere her inne har ejg vært så heldig å få møte enten det er i Kardamili eller andre steder. Det hender i blant at noen kommer og hilser på oss og sier: "Hei, Elisabeth og Sverre. For du er jo "mannen med hatten!" Jeg også savner flere av de "gamle"foriminstene, men vi som er her inne får være så aktive vi kan og kanskje det kan gi litt økende aktivitet igjen. Takk, Ole, for at din fortsatte innsats. Også, Bengalow, jeg gleder meg alltid over det du kan gi vidre av all din kunnskap og opplevelser.
 :) Har du forresten noen tips i forhold til Nord-Hellas?

4
Peloponnes / Sv: Vårtur - 2018 - Kardamili
« på: 28. Feb. 19, 11:58:15 »
 :)Regnet med at du kjente deg igjen, Vandrer. Skulle gjerne ha vært inne i huset og sett.
 :winking:Nå går det mot slutten av denne vårturen og bildemappa mi tømmes. Det har vært godt å kunne mimre og lengte litt sammen med dere andre. Takk for at dere har fulgt med meg rundt.
Jeg tar farvel med de helt nære omgivelsene. Det er alltid vemodig, men jeg trøster meg selv med at om bare noen få måneder, så er jeg tilbake. Det aller mest vemodige er å ta farvel med "Pieridesfamilien". Mennesker jeg er blitt mer og mer glade i. Men vi ses igjen.

Og, nå? Akkurat nå gleder jeg veldig til nye turer. Om knappe 2 måneder, så er vi tilbake. Et annerledes år i Hellas, men det blir også Kardamili både vår og høst. Planene rundt turen i Nord-Hellas begynner å falle på plass. 5 uker på kryss og tvers og selvfølgelig har vi også lagt inn flere rolige dager etter hverandre helt nede ved stranda.  ;D Blir vel noen turer sammen med "Kameraten". Behøver jeg si at vi gleder oss?  ::)TAKK FOR DENNE GANGEN, KJÆRE PIERIDES.  :bye34:

5
Peloponnes / Sv: Vårtur - 2018 - Kardamili
« på: 21. Feb. 19, 22:04:11 »
 :hfjjk: Jeg ruslet inn i et smug jeg bare så vidt har vært inne i tidligere. Noen av dere kjenner dere kanskje igjen?

6
Peloponnes / Sv: Vårtur - 2018 - Kardamili
« på: 19. Feb. 19, 11:35:45 »
 :99wywy: Da rusler vi ned i "Gata" og litt i sidegatene.


En deilig pause på Aquarella.  ::) Vel, jeg var veldig tørst, men drakk ikke riktig alt alene.
7
Peloponnes / Sv: Vårtur - 2018 - Kardamili
« på: 18. Feb. 19, 12:31:07 »
 :winking:Ser flere av dere vurderer eller har bestilt turer til Kardamili om dagen og da passer det vel godt å fortsette vandringen rundt i Kardamili. Bare for å fyre opp under lengselen og hjelpe dere med mimring. Mye kjent, kanskje en og annen ny vinkel. Gjør vel ikke noe om vi har sett det om og om igjen, når vi er glede i et sted og lengter.
For dere som måtte være være nye i området: Få et ørlite bilde av hva Kardamili har å by på av sin særegne sjarm, slik også andre steder har sitt særpreg.
Jeg holder meg i den gamle delen av byen.


Trappa opp til Pierides
8
 :bravo:Flott, Dag, da har dere noe å glede dere til gjennom seinvinteren og våren.

9
Peloponnes / Sv: Vårtur - 2018 - Kardamili
« på: 16. Feb. 19, 12:10:41 »
 :bye: Mellom de forskjellige turene med bilen i nærområdet, ble det selvfølgelig turer ned til "sentrum".
"Kameraten" og jeg tok oss god tid.


Hotell Vardia troner vakkert på toppen.


Trappene opp til Vardia.


Det er alltid like gøy å ta bilde av pasjonsblomster. En liten utfordring å få det skarpt.

Slår av en liten prat med geitene  :D


Dere er vel på ville veier? Tengt dere ut på et eventyr?


"Titt deg!"

10
Paros og Antiparos / Sv: Video fra Parikia
« på: 15. Feb. 19, 13:16:24 »
 :D Et fint gjensyn med Parikia. Jeg hadde min andre greske ferie på Paros. Bodde i Piso Livadi og besøkte Pariakia flere ganger. Det var det året OL var i Athen og jeg var Pariakia da OL-flammen var innom Pariakia.
Jeg var der i 3 uker og likte meg veldig godt.

11
Peloponnes / Sv: Vårtur - 2018 - Kardamili
« på: 15. Feb. 19, 11:55:57 »
  :blomst3: :kd66: Det er 1.mai og overalt pyntes det med vakre blomsterkaranser. Jeg setter meg ned med "familien" og rundt Anna bugner det av blomster. Vi koser oss, skravla går og Anna tryller fram en vakker krans, som pynter opp på gjerdet ved avsatsen oppe i 2.etasje.  :45fjj:

 :hjerte34:Dette er bilder som skaper en deilig lengsel i meg
Hun koser seg og får framt sin kreativitet. Et fint avbrekk fra de daglige gjøremålene


Med en favn full av roser
Jeg fikk også en rose - "For en rose ville hun skjenke meg"12
Peloponnes / Sv: Bilder fra Kardamili
« på: 14. Feb. 19, 19:04:16 »
Gratulerer med ny Kardamilitur. For oss som er blitt vant til å være der eller andre steder i Hellas en eller to ganger i året,  føler at det hører med i årsrytmen. 👍❤️vi er også så heldige at vi kan se fram til to turer. Men i år blir det annerledes,

Sider: [1] 2 3 ... 121