Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Runar Solvik

Sider: [1] 2 3 ... 8
1
Rom/studios/hotell / Overnatting Mykonos
« på: 19. Feb. 19, 19:49:09 »
Noen som kan anbefale et overnattingssted på Mykonos der man ikke blir ruinert? Vi må ha en overnatting der på vei fra Ikaria til Naxos da vi ikke kommer oss videre samme kveld. Ønsker å bo i byen/havna på et rolig sted uten for mye trafikk/støy. Noen som har overnattet på Mykonos som kan komme med en anbefaling?

2
Små-Kykladene / Sv: Schinoussa 2018
« på: 06. Jan. 19, 23:47:20 »
Vet ikke helt om jeg ville valgt Iraklia. Vi reiste dit først, men ble veldig skuffet. Bystranda var fin, men ikke noe særlig annet bortsett fra at de hadde ekstremt god honning på øya :). Veeeeldig stille og rolig, men men, smaken er som baken......

3
Små-Kykladene / Sv: Schinoussa 2018
« på: 06. Jan. 19, 16:04:05 »
Vi hadde 2-3 dager på Schinoussa i juni 2015, og vi fikk oss en positiv overraskelse. Stille og rolig øy med en del fine strender. Vi bodde på Meltemi, og de hadde også mopeder til utleie slik at det var greit å komme seg til strendene. Stille og rolig øy, med veldig god mat på tavernaene. Jeg skrev en liten reiseskildring den gangen som ligger på forumet.

4
Amorgos / Sv: Tholaria september 2018
« på: 30. Nov. 18, 00:20:31 »
Vi var i Tholaria på en eller annen feiring/festival 1. juli i år. Liten kjempekoselig by å vandre rundt i, og under festivalen var det levende musikk på flere tavernaer på kvelden. Det var mye folk som var ute og koste seg. Vi så tidligere på dagen når vi var der at mange av bordene på tavernaene var reservert, og når vi kom opp i Tholaria senere på kvelden var det smekk fullt av folk overalt. Vi fikk oss noen flotte timer med gresk musikk og dans før vi returnerte til Aegiali ut i de sene nattetimer. Tror dette er noe som foregår hvert år.

5
Ikaria / Ikaria
« på: 01. Sep. 18, 22:54:50 »
Ønsker tips om Ikaria. Vi ankommer Ikaria med fly fra Aten, og reiser fra Ikaria med båt til kykladene.
Hvor er det best å bo? Tar gjerne mot anbefalinger på bosted, ønsker studio/rom.
Hvor er de fineste strendene?
Hva er det å se/oppleve på denne øya?
Hvor er det best å leie ATW/bil?
Muligheter/anbefalinger på turer? Fourni eller andre steder?
Hva skjer og hvor på Ikaria i slutten av juni, festivaler/dans/musikk?

Har lest en del om øya, men er ute etter litt mer konkrete ting bortsett fra det som står skrevet. Noen som har vært på øya de siste årene og som er godt kjent?
Planlegginga for sommeren 2019 er i gang.  :-)

6
Små-Kykladene / Sv: Donoussa 2018
« på: 23. Juli 18, 21:45:17 »
Har nettopp kommet hjem etter 3 uker på loffing, og det ble 4 dager på Donoussa i år. Var på Donoussa for første gang i fjor, og det fristet til gjentakelse. En liten, stille og rolig øy med fantastiske strender. I år besøkte vi også de strendene i Kalotaritissa, som er "snuplass" for bussen. Kjempeflott sted med fine små strender og en liten taverna. Vi bodde i år som i fjor på Makares Studios som ligger rett bortenfor Iliovasilema. Flotteste studioene på hele øya, ganske nytt(5år siden det ble bygd) og eieren Loukas er en hyggelig kar. Anbefales!!
Donoussa er ikke øya for de som vil ha solsenger og parasoller, det finnes ikke på strendene. Vi kommer definitivt til å reise tilbake til denne perlen!

7
Amorgos / Sv: Amorgos i juli, hvor skal vi bo
« på: 26. Mars 18, 21:47:07 »
www.gtp.gr
www.openseas.gr
www.ferries.gr

Der finner du det du trenger! :-)

8
Hellas generelt / Sv: "Mine" morsomme memoarer
« på: 16. Jan. 18, 23:21:54 »
Når jeg leste dette så kom jeg på en episode vi opplevde på Antiparos med ATW for noen år siden. Vi reiste sammen med noen gode venner av oss på ATW tur, og den gangen var det omtrent bare cc50 man fikk leie, og de gikk ikke noe særlig fort. En kompis av meg hadde aldri kjørt noe slikt før, og han var også av den MEGET forsiktige typen. Stadig vekk kjørte vi fra ham for så å bli stående å vente på ham til han kom. På vei tilbake fra tur den dagen stoppet jeg på en bensinstasjon for å vente på ham. Jeg kjøpte meg en is og satt meg ned og spiste den opp før han etterhvert kom sigende oppover en meget slakk motbakke, og det gikk overhodet ikke fort. Midt i bakken ble han nådd igjen og frasyklet  av et eldre ektepar på hver sin trøsykkel. Når han endelig kom opp til bensinstasjonen og stoppet, så nektet datteren hans på 12 år  å sitte på med ham lenger. Hun var så flau over at faren på ATW hadde blitt forbikjørt av to pensjonister på trøsykkel i en motbakke. Jeg forsto henne meget godt og tilbød henne skyss......... ;D

9
Amorgos / Sv: Klosteret Hozoviotissa september 2017
« på: 16. Des. 17, 21:15:51 »
Vi var og besøkte klosteret i sommer, og det er et fantastisk byggverk som ligger på en fantastisk plass. Det artige er jo at munkene i klosteret lager en likør som blir solgt i butikkene på Amorgos. En annen ting jeg lurte på når vi var der var hvordan de fikk malt dette bygget. Det viste seg at de henger rett og slett i tau fra toppen når de maler. Man skal ikke ha høydeskrekk i den jobben der!  ;)

10
Skottland har mange fine plasser. Vi bodde i Aberdeen i to år og reiste mye rundt. Har vært tilbake flere ganger. Prøv Edinburgh i august, masse som skjer i august da det er festivalmåned hele august. Edinburgh er en fantastisk flott by, det samme er Aberdeen. Ellers så er vestkysten av Skottland et eventyr. Anbefales!

11
Små-Kykladene / Sv: Donoussa september 2017
« på: 03. Des. 17, 10:54:56 »
Når det gjelder kjøretøyer og bensin på Donoussa så er det vel slik at de enten fyller på andre øyer, eller at de har "fat" med bensin som de fyller fra. Det er iallefall ikke bensinstasjon på øya, og det var det faktisk eieren av bilen på bildet som sa. Forresten en veldig hyggelig fyr! Vi bodde hos ham på Makares Studio i sommer, en fantastisk flott plass rett bortenfor Iliovasilemas.

12
Små-Kykladene / Sv: Donoussa september 2017
« på: 02. Des. 17, 18:53:18 »
Man kan leie sykler der, men ikke bil eller andre kjøretøy. Det er heller ikke bensinstasjon på øya. Vi var innom Donoussa i sommer, og falt pladask for denne øya. Stille og rolig med noen fantastiske strender. Det var garantert ikke siste gang vi besøkte Donoussa. Anbefales på det sterkeste!😎😎

Sider: [1] 2 3 ... 8