Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - karkit

Sider: [1] 2 3
1
Det østlige Kreta / Kato Stalos
« på: 01. Juli 15, 22:36:16 »
Har noen erfaring med Kato Stalos? Vi er et kjærestepar som skal dit i slutten av juli, men vil gjerne ha noen tips  :)

2
Chania og områdene rundt / Sv: Kato Stalos
« på: 01. Juli 15, 22:34:12 »
Takk for svar. Ingen andre som har vært der? Er ganske lite informasjon om stedet på nettet  :(

3
Chania og områdene rundt / Kato Stalos
« på: 08. Juni 15, 19:31:50 »
Vi var sent ute med ferien i år og alle våre drømmeøyer er allerede fullbooket i juli. Vi har sett litt på det som er igjen og priser selvfølgelig. For oss er en fin sandstrand det viktigste. Vi har sett litt på Kato Stalos på Kreta. Har noen erfaringer å dele derfra?  8)

4
Tusen takk for svar!!

Var Golden Beach ren sand? :)

5
Reisetips og spørsmål / Hotell/Sted i hellas ved sandstrand
« på: 01. Mars 15, 14:54:25 »
¨Hei. Vi sitter og ser på reiser til Hellas i sommerferien. For oss er det avgjørende med en fin sandstrand i nærheten av hotellet. Vi var på Kalamaki på Zakynthos i fjor, og lå ved en fantastisk sandstrand. Vi har i år lyst til å reise til Karpathos, Thassos eller Lefkas. Har noen vært her med et charterbyrå og kan anbefale et sted/hotell ved sanstrand? På forhånd efachristo  :)  :)

6
Ioniske øyer / Sv: Nidri, Lefkas
« på: 08. Feb. 15, 12:41:13 »
Hei takk for fin reiseskildring. Jeg trenger fremdeles svar på strendende i Nidri :)

7
Ioniske øyer / Nidri, Lefkas
« på: 08. Feb. 15, 11:20:32 »
Hei. Vi ser på reise til Nidri på Lefkas i juli. På apollo sine sider står det at det er strender med steiner så man må bruke badesko. Vi vil kun ha sandstrand, og på det ene hotellet i Nidri står det sandstrand. Er det flere strender, siden noen er med stein og noen med sand? Takker for hjelp  :)

8
Samos / Votsalakia?
« på: 25. Jan. 15, 20:50:29 »
Hvordan er Votsalakia som by? Vi vurderer å reise til Samos, men jeg har lest at det er dårlig kvalitet på strendene, derfor vurderer vi Votsalakia for der står det at det er sandstrand (eneste steder jeg har sett det står). Håper på tips :)

9
Karpathos / Karpathos by
« på: 14. Jan. 15, 20:26:18 »
Vi vurderer å reise til Karpathos i sommer. Vi har sett litt på Karpathos by, men vil gjerne ha tilbakemeldinger fra noen som har vært der. Hvordan er stranden og er det bråkete om kvelden, med mye folk osv?  :)

10
Santorini / Sv: Kvalitet på strender på Santorini?
« på: 08. Jan. 15, 20:40:20 »
Jeg så litt på de stedene du nevnte, men det var kun et hotell med sandstrand og det var ganske dyrt + lunkne tilbakemeldinger. Hvilket hotell bodde dere på? :)

11
Santorini / Sv: Kvalitet på strender på Santorini?
« på: 08. Jan. 15, 20:32:53 »
Takk for svar. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Santorini da det ser helt fantastisk ut på bilder, men tror vi prioriterer en annen øy med fine strender i stedet  8)

12
Santorini / Kvalitet på strender på Santorini?
« på: 08. Jan. 15, 20:05:47 »
Hei. Vi vurderer å reise til Santorini i sommer, men for oss er en deilig strand noe av det viktigste ved reisemål. Jeg har lest litt om de ulike strendene på apollo, men jeg får inntrykk av at det meste er lavastein eller rullestein? Kan noen komme med tips? :) :)

Sider: [1] 2 3