*

Skrevet av Emne: Husbygging på Ithaka/Ithaki  (Lest 27377 ganger)

Utlogget bengalow

  • Innlegg: 4488
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #204 på: 14. des 17, 15:41:45 »
Mouche! Var någonstans gör den inte det? T.o.m. i Norge. Jag skulle aldrig välja aluminium till fönsterluckor. Det ser "fattigt" ut...Då kan man lika gärna vara utan.
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

Utlogget mouche

  • Innlegg: 1085
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #205 på: 14. des 17, 19:47:52 »
Nå vet ikke jeg hvilken erfaring du har med vedlikehold av treverk og metall i Hellas, men min erfaring, mine naboers erfaring, år utbyggers erfaring samt en rekke andre personer jeg har hatt kontakt  er helt sammenfallende. Treverket i Hellas er rett og slett noe dritt, dessverre, og medfører et evig og gjentagende vedlikehold. Aluminium holder derimot bra. Så får du velge selv mellom estetikk (subjektivt) og gleden av evig vedlikehold. Good luck!

Utlogget bengalow

  • Innlegg: 4488
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #206 på: 14. des 17, 21:34:33 »
Nja, mouche, jag har ingen erfarenhet av underhåll av trä i Grekland, men jag är en "trägubbe", och kan en hel del om det. För det första så är målning ett skydd av trävirket mot väder och vind, om det är rätt utfört. Jag tror du kan hålla med mig om, att 90 % av dem som målar, är privatmänniskor. Deras enda ambition är att färgsätta - inte träskydda. Till det sistnämnda behövs skrapning, spackling, grundmålning och minst 2 ggr färdigstrykning. Det tar tid och kräver yrkeskunskap. Att trävirket i Grekland är undermåligt betyder intet, om det blir rätt behandlat. Trävirket i Sverige består av snabbväxande fur och gran från Sydsverige, och är lika kasserbart som i Grekland, om man bara, som jag brukar säga "färgsätter" det, vilket är det vanliga. Målade ytor håller max 3-4 säsonger. Det är dessa förb-e laserande färger som förstört för hela branschen, i händerna på "händiga hemmamålare"...jag kan berätta mer men det vill du säkert inte.
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

Utlogget mouche

  • Innlegg: 1085
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #207 på: 15. des 17, 09:23:49 »
Nå snakker ikke jeg om malingsarbeid utført av "glade amatører" eller "gjør det selv folket", men om de produkter som blir levert i Hellas og det arbeid som er utført mot betaling. Betviler ikke din kunnskap om trevirke på samme vis som jeg betviler grekeres kompetanse på treverk og vedlikehold av dette.

Og ellers kan vi bare være enige om å være uenig, også her, går helt fint det!

Utlogget espeno

 • Topic starter
  • Innlegg: 131
   • Vis profil
   • http://www.espenore.tk
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #208 på: 18. des 17, 10:30:21 »
Vi har innimellom vært litt nervøse for at vi må finne et hotell (det er ikke mange åpne hoteller på Ithaka i desember) når vi kommer 29/12. Men så skjer det plutselig ting på huset. Karmer og skodder er nå mer eller  mindre plassert (vi kan se små kiler og annet som har med tilpassingen i åpningene å gjøre), det er også hoveddøren, og vinduer og innvendige dører er på vei:

139659-0

139661-1

139663-2

og fra innsiden (soverommet):

139709-3

Og noe vi setter veldig stor pris på fra vår meget hjelpsomme byggmester: vi har ikke kjøpt lamper ennå, hverken til inne- eller utebruk. Vår byggmester har da på eget initiativ fått satt opp midlertidige løsninger (av typen hengende lyspære) slik at det vil være lys i alle rom når vi kommer *og* utelys:

139711-4

139713-5

Vi har fått beskjed i dag om at OTE skal komme og sette opp telefonstolpe (for nett først og fremst) i morgen. Blir det noe kluss med det, er ikke det så farlig for disse to ukene. Selv om mobilnettet ikke er pefekt på tomten, har vi to forskjellige: Vodafone på min greske telefon og Cosmote som de norske telefonene kobler seg til, så litt nettverk har vi, og vi kan dra til Stavros noen kilometer unna og sette oss på kafé Margarita hvis vi må gjøre noe viktig på nettet. Og apropos nett: vi holder også på å bli uavhengige av lysnettet, vår generator har kommet:

139717-6

Vi skal få leiebilen på flyplassen på Kefalonia selv om det er et utleieselskap fra Ithaka: paret som driver det bor nemlig på Kefalonia om vinteren. Så vi tenkte vi skulle ta en liten runde i utstyrsbutikker i Argostoli om morgenen før vi skal kjøre til Sami og ta fergen over til Ithaka.
Espen S. Ore

Utlogget dagstaalesen@hotmail.com

  • Innlegg: 821
  • Dag
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #209 på: 18. des 17, 16:56:52 »
Dere må ha vært meget heldige med byggmesteren på alle måter, og arbeidet som blir utført ser jo meget bra ut.
Dag.

Utlogget espeno

 • Topic starter
  • Innlegg: 131
   • Vis profil
   • http://www.espenore.tk
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #210 på: 19. des 17, 11:22:10 »
Dere må ha vært meget heldige med byggmesteren på alle måter, og arbeidet som blir utført ser jo meget bra ut.

Ja, vi er meget heldige her. Han kommer opprinnelig fra Albania, men flyktet da det nærmest var borgerkrig der i 1996-97. Vi har vært hjemme hos ham og spist (hans kone som egentlig er utdannet jordmor, er en fantastisk kokk og jobber både med en egen kantina og i en lokal restaurant om sommeren), og vi har lagret vårt oppsamlete gods (campingstoler og bord, bøker, ekstra tøy, kjøkkenutstyr mm) på loftet hans. Da vi var der sist satt vi med hans foreldre og ventet på at han skulle komme:

140488-0

Og vi fikk med oss granatepler fra hagen:

140490-1

Og han har gjort istand foran huset vårt stedene hvor vi skal plante sitrustrær.
Espen S. Ore

Utlogget ninj

  • Innlegg: 5
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #211 på: 19. des 17, 20:07:12 »
Det ser utrolig flott ut  :)

Utlogget espeno

 • Topic starter
  • Innlegg: 131
   • Vis profil
   • http://www.espenore.tk
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #212 på: 17. jan 18, 11:16:46 »
Og her kommer avslutningskapittelet om selve husbyggingen. Det kan kanskje komme en ny tråd etterhvert som vi erfarer nye ting, men vi har nå bodd 13 dager i huset fra romjulen og litt inn i det nye året. Vi skulle ha vært der 14 dager, men på grunn av nasjonal fergestreik 12/1, måtte vi dra fra Ithaka én dag tidligere og ta en natt på hotell i Argostoli før vi fløy til Athen 12/1.

Vi kom til huset fra Sami på Kefalonia 29/12:

140980-0

Vi fløy til Kefalonia dagen før. Vårt faste bilutleiefirma på Ithaka drives av et ektepar der hun er fra Ithaka og han er fra Kefalonia. Deres faste bolig er på Kefalonia, men i sesongen er de stort sett på Ithaka. For å gjøre det lettere både for dem og oss avtalte vi nå at de møtte oss på flyplassen på Kefalonia og at vi avleverte bilen der. På den måten fikk vi også plass til å kjøpe en del grunnleggende uststyr som sengetøy, puter og dyne i Argostoli slik at vi visste vi hadde det vi trengte når vi kom til huset. I huset var madrassene på plass, det var fyr i peisen og Cosmote-nettet var installert. Vår byggmester og andre hjelpere kom innom etterhvert, vi fikk hjemmelaget vin og olivenolje i gave fra vår byggmester og fikk hjelp til å sette opp Wifi og få det igang.

Neste morgen sov vi lenge og ble vekket av at det banket på døren: det var våre naboer nedenfor, et engelsk par som bor i det blå huset nedenfor oss når de ikke er ute og seiler. De hadde også med en velkomstgave, en flaske olivenolje fra deres trær rett nedenfor vår tomt. Lokalt skal det være! Og så kunne vi gå ut på terrassen og se utsikten fra et ordentlig hjem (nesten, vi mangler gelender på terrassen, men det kommer):

140982-1

1. nyttårsdag oppdaget vi også andre naboer:

140984-2

Vi lot sauene være i fred og gikk videre på oppdagelsestur slik at vi kunne se huset nedenfra også:

140986-3

Mens vi var der, fikk vi testet en del praktiske ting og fikk startet noen justeringer (retting av instillingen til vannbåret oppvarming - dette inkluderte utilsiktet test av sikkerhetsventilen, avtalt at flisene i dusjkabinettet skal justeres slik at sluket virkelig blir laveste punkt der osv.) Vi fikk også kjøpt inn mer av det vi trengte: et spisebord, noen stoler og ikke minst to skrivebord og skrivebordsstoler slik at arbeidsrommet kunne brukes etter hensikten. Og som en liten topp fikk vi hjelp til å bestille en sofa fra Ikea (fra butikken ved flyplassen i Athen), og i dag fikk vi beskjed om at den var kommet til Ithaka og vil bli flyttet opp til huset til helgen. På grunn av fergestreiken måtte vi som sagt reise fra huset 11/1:

140988-4

Men vi var likevel fornøyde på fergen:

140990-5

Og vi fikk tatt en dag med sightseeing på Kefalonia før vi dro til flyplassen og avleverte bilen dagen etter.

Vi har fortsatt en del ugjort med utearbeidene, men vi har lagt planer for dette og regner med at mye eller det meste er klart før vi kommer tilbake til påske. Vi går fortsatt på byggestrøm, og vi har en mistake om at dette må vår byggmester betale, så det er absolutt i hans interesse at huset blir godkjent som ferdig av byggekontrollen slik at vi kan få vanlig strøm. Når kontrollen har vært der, skal vi også få opp solceller på en del av taket - dette skal varme vann til bruk og gulvvarme, på den måten har vi tre alternative kilder for oppvaring av vanne: lysnett, peis og solceller.

I hovedsak er vi meget fornøyde med helle prosessen. Noen overraskelser og noen forsinkelser pga av byråkrati, men det kan man oppleve i Norge også. Det viktige, tror jeg, er at vi har og har hatt et godt personlig forhold til de involverte parter: eiendomsmegler, arkitekt og byggmester med full gjensidig tillit.
« Siste redigering: 17. jan 18, 13:24:43 by espeno »
Espen S. Ore

Utlogget dagstaalesen@hotmail.com

  • Innlegg: 821
  • Dag
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #213 på: 18. jan 18, 17:09:34 »
Det har vært fantastisk artig og følge dere her Espeno det er jo blitt så fint.
Dag.

Utlogget Admirala

  • Innlegg: 968
   • Vis profil
   • http://www.visitnafplio.net/
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #214 på: 18. jan 18, 21:11:18 »
Det har vært så kjekt å følge dere i hele prosessen, så takk for alle oppdateringene. Gratulerer med huset, det ser så flott ut, og tomten er jo bare fantastisk. Ønsker dere alt det beste på Ithaka  :)
What is beautiful is good and who is good will soon be beautiful. (Sappho)

http://www.visitnafplio.net
http://godgreskmat.wordpress.com

Utlogget Heidrun

  • Innlegg: 2923
   • Vis profil
Sv: Husbygging på Ithaka/Ithaki
« Svar #215 på: 18. jan 18, 21:18:14 »
Syns det ser kjempebra ut. Kanskje en anelse rotete med gårdsplassen og huset i slikt rot innenfor fliser ( I mangel på rett ord ) Men det er min smak, da jeg mere er for det enkle
Yamas til livet og til

 

 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Magiske øyeblikk i Hellas MIKRO CHORIO TILOS fila fila 62213/128 Hellas generelt I dag kl. 09:42:52 Last Post
Seilferie i Kykladene mouche Sofusjanne 280/5 Seiling I dag kl. 06:17:50 Last Post
Flytte permanent til Kreta med 2 hunder? mouche I. Sande 85/2 Flytte til Hellas I dag kl. 06:15:04 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 741/8 Transport 20. mar 18, 18:58:42 Last Post
Openseas - nytt design marjana Fix 432/6 Reisetips og spørsmål 20. mar 18, 16:35:01 Last Post
REBUS 4 LØST fila fila 112/2 Hellas generelt 20. mar 18, 15:00:00 Last Post
REBUS 3 LØST fila fila 183/5 Hellas generelt 20. mar 18, 10:03:57 Last Post
Akropolis restaurant - feiring av Tsiknopempti 16. februar Kritios anemos 2030/7 Mat og drikke 18. mar 18, 21:02:53 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 45643/237 Fastlandet og Peloponnes 18. mar 18, 08:41:04 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 9736/142 Peloponnes 18. mar 18, 08:15:15 Last Post
REBUS 2 LØST fila fila 239/4 Hellas generelt 17. mar 18, 21:00:01 Last Post
Erikoussa, Othoni og Mathraki Frynse stein 927/4 Ioniske øyer 15. mar 18, 22:54:52 Last Post
Amorgos, Katapola september 2017 marjana marjana 724/13 Amorgos 14. mar 18, 18:46:31 Last Post
Fergerutene er lagt ut for vår/sommer sesongen 2018 marjana marjana 285/4 Transport 14. mar 18, 17:22:56 Last Post
Kykladene til sommeren. Trenger tips! Svein~B Glassmanet 478/5 Kykladene 14. mar 18, 08:21:37 Last Post
REBUS 1 LØST fila fila 350/6 Hellas generelt 13. mar 18, 10:24:26 Last Post
Noen her som har et feriehus i Hellas til leie i sommer ? Kritios klille 2151/9 Hellas generelt 12. mar 18, 21:58:18 Last Post
Amorgos i juli, hvor skal vi bo marjana Sunnaelskersol 575/7 Amorgos 11. mar 18, 12:33:21 Last Post
Agistri Svein~B Svein~B 6368/58 Saroniske øyer 08. mar 18, 19:17:25 Last Post
Athen flyplass stein santorini 1287/10 Reisetips og spørsmål 07. mar 18, 09:26:40 Last Post
Oversikt over overnattingssteder i De Ioniske øyer espeno Ole 4428/2 Rom/studios/hotell 06. mar 18, 12:59:16 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 2564/28 Kreta 04. mar 18, 09:48:36 Last Post
Amorgos, Aegialis september 2017 stein marjana 2096/21 Amorgos 03. mar 18, 07:35:34 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 540618/1434 Hellas generelt 02. mar 18, 17:23:07 Last Post
Pass - ID-kort Marit Marit 10998/14 Alt annet 01. mar 18, 21:42:46 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 615/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 272/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Egina Svein~B Svein~B 1170/8 Egina 22. feb 18, 10:14:20 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 451552/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 521/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Magiske øyeblikk i Hellas MIKRO CHORIO TILOS fila fila 62213/128 Hellas generelt I dag kl. 09:42:52 Last Post
Seilferie i Kykladene mouche Sofusjanne 280/5 Seiling I dag kl. 06:17:50 Last Post
Flytte permanent til Kreta med 2 hunder? mouche I. Sande 85/2 Flytte til Hellas I dag kl. 06:15:04 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 741/8 Transport 20. mar 18, 18:58:42 Last Post
Openseas - nytt design marjana Fix 432/6 Reisetips og spørsmål 20. mar 18, 16:35:01 Last Post
REBUS 4 LØST fila fila 112/2 Hellas generelt 20. mar 18, 15:00:00 Last Post
REBUS 3 LØST fila fila 183/5 Hellas generelt 20. mar 18, 10:03:57 Last Post
Akropolis restaurant - feiring av Tsiknopempti 16. februar Kritios anemos 2030/7 Mat og drikke 18. mar 18, 21:02:53 Last Post
REBUS 2 LØST fila fila 239/4 Hellas generelt 17. mar 18, 21:00:01 Last Post
Fergerutene er lagt ut for vår/sommer sesongen 2018 marjana marjana 285/4 Transport 14. mar 18, 17:22:56 Last Post
REBUS 1 LØST fila fila 350/6 Hellas generelt 13. mar 18, 10:24:26 Last Post
Noen her som har et feriehus i Hellas til leie i sommer ? Kritios klille 2151/9 Hellas generelt 12. mar 18, 21:58:18 Last Post
Athen flyplass stein santorini 1287/10 Reisetips og spørsmål 07. mar 18, 09:26:40 Last Post
Oversikt over overnattingssteder i De Ioniske øyer espeno Ole 4428/2 Rom/studios/hotell 06. mar 18, 12:59:16 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 540618/1434 Hellas generelt 02. mar 18, 17:23:07 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 521/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 964/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 189507/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 3035/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 2196/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 165075/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 479/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 36490/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 889/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 698/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 2564/28 Kreta 04. mar 18, 09:48:36 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 708/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 1517/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 547/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 564/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2404/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1108/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 4347/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 904/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7744/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2471/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1835/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2939/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1272/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1098/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1649/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1752/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 14257/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1691/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2153/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 3199/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2321/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 3736/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 12471/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7862/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 3449/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19989/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13123/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 45527/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 26117/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 20712/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 15419/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17804/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 30441/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12119/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16481/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 91889/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15596/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 23113/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10171/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 15676/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 21236/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 14423/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 34190/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 16460/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 32993/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 53293/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 46041/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 45513/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 18458/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9701/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19835/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1690/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3605/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8476/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8982/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7541/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8747/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10390/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11532/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8949/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 13377/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 14480/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12169/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9995/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10656/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10224/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12589/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 35079/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10860/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12659/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14781/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19492/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11727/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9315/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 45643/237 Fastlandet og Peloponnes 18. mar 18, 08:41:04 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 9736/142 Peloponnes 18. mar 18, 08:15:15 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 615/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 272/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 451552/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 660/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 211063/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 1559/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1760/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1074/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 3128/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 751/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 2487/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 8606/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3886/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 902/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1019/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 3434/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 3272/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 43086/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1574/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 3492/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 9145/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 2127/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 19316/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 557/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17949/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 2245/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1369/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2049/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 8453/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 5712/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 4185/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 6006/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7806/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4775/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6955/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9769/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9634/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 12209/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24793/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 18147/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 85189/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 12192/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11805/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9259/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 44883/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13619/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9887/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15645/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9191/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 18551/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 252541/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 7792/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 21068/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13255/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17350/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13920/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17902/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22609/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 18392/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 51955/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11044/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 50276/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 25582/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 45064/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17846/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8364/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13025/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16563/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12159/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23271/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10538/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11950/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 57653/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1645/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11081/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1158/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 17270/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 57089/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 10166/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3843/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 13343/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4016/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 20195/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1322956/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 15271/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7748/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10428/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8885/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 36999/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9611/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9118/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 186972/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7636/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8025/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8396/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 22509/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 54809/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17647/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2543/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1134/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 964/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1544/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5686/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 8142/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1533/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1529/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 5154/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3665/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6810/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4264/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3995/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13615/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2752/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2895/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3089/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3125/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23955/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 11059/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7592/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 14417/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14752/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8348/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 31956/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Video fra Paros Ole Ole 498/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 35427/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7869/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1789/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2713/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 21874/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 3242/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 42687/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 6187/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 9886/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2277/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 4308/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 4489/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4579/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 9148/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4848/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 23105/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12822/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8725/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10879/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12746/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 46665/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 35465/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10777/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9266/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top