Forum > Kykladene

Bestille eller ikke?

(1/5) > >>

pippi1:
Har en følelse av at den "gamle" måten å øyhoppe på er litt på tilbakegang med hensyn til måten å skaffe seg rom. Virker som de fleste nå bestiller på forhånd. Hvis man da nå ikke gjør det risikerer man derfor å komme til en øy med veldig begrensede muligheter for å skaffe bosted og må kanskje betale mye mer enn man ellers ville gjort. Flere som har gjort seg lignende tanker?
Vi har bestilt rom på Milos de fem siste dagene i august.
Har lyst til å prøve en natt på Kimolos før vi drar videre, og tenker da at kanskje Sifnos kan være aktuelt et par netter. Siste natt blir i Athen.
Er det mye som taler for å forhåndsbestille den tenkte overnattinga på Sifnos, som blir 31/8 eller 1/9 (avhengig av om vi drar til Kimolos) - 3/9, eller er det fortsatt muligheter hvis vi ønsker å la reisen bli til underveis? Vi er kun to voksne, og liker det enkelt, men rent og helst litt sentralt

mouche:
Jeg vil tro at i den aktuelle perioden som vel er høysesong så det holder, er forhåndsbestilling å anbefale.

Risberg:
Hva med lavsesong? Kan man da istedenfor risikere at så mange etablissemanger er stengt, at det er vanskelig å få losji av den grunn? ???

mouche:
Kommer vel an på hva man mener med lavsesong, men for mai/juni, eksempelvis, er vel stort sett det meste åpent og man trenger ikke å booke på forhånd de fleste steder.

stein:
Vi liker å bestille på forhånd. For å være sikre på å få et hotell med slik beliggenhet og standard vi ønsker.

Men:
For 2 år siden bestemte vi oss for å dra til Hellas mens vi satt og spiste "frokost" klokka 1200 i skikkelig drittvær på hytta. Klokka 1600 dagen etterpå lå vi på stranda på Aegina. Følte oss skikkelig "gærne"  ::) Før vi reiste fikk vi tak i et rom på Aegina Hotel de dagene vi skulle være der, bortsett fra for siste natta. Det viste seg at vi hadde truffet en langweekend i august da alle grekere har fri og drar på tur. Rom for den natta var ikke å oppdrive på Aegina. Vi fant et rom til blodpris på Poros og dro dit.
Jeg tror vi hadde sittet skikkelig i klisteret hvis vi ikke hadde bestilt rommet på Aegina.

Vi bruker booking.com, da er det som regel gratis avbestilling (som vi bare har brukt en gang) fram til dagen før.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning
Powered by SMFPacks Likes Pro Mod
Powered by SMFPacks Advanced Attachments Uploader Mod