*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 12436 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4655
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Innlogget kaka

 • Innlegg: 8170
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4655
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Innlogget Niaas

 • Innlegg: 691
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4655
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 4052
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 8505
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 5468
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 2882
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 2058
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas i pressen kaka operafantomet 165113/1128 Hellas generelt I dag kl. 11:14:36 Last Post
Dagsturer fra Athen Kabi Leo 56/2 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 11:04:56 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien frudiddi Marit 74029/3820 Jippi! Nå reiser jeg! I dag kl. 10:49:29 Last Post
Vil du klage på flyselskap, charter o.l? mouche polyanna 224/10 Alt annet I dag kl. 09:12:16 Last Post
Hvor er dette? 844 LØST Tjorven fila 266/12 Hvor er dette? I dag kl. 00:36:32 Last Post
Noen dager i Athen, februar 2015 Tjorven Ole 2601/68 Athen og Pireus I dag kl. 00:19:45 Last Post
Glimt fra dagboka Tjorven fila 788/26 Hellas generelt I dag kl. 00:11:53 Last Post
Pjokkens Chios-side Tjorven Katta 94551/623 Chios I dag kl. 00:03:39 Last Post
HVor er dette? 847 fila fila 44/0 Hvor er dette? 31. mar 15, 19:21:20 Last Post
Sommer 2007 -direkte flights til Skyros fra Oslo!!!!!!! Stigra Stigra 2189/5 Sporadene og Evia 31. mar 15, 16:06:26 Last Post
Norwegian mouche bengalow 2737/80 Alt annet 30. mar 15, 21:01:00 Last Post
Gå ikke glipp av denne dokumentaren "GREKLANDSRESAN" kari filhellener 754/28 Alt annet 30. mar 15, 20:25:19 Last Post
Hvor er dette? 846 LØST fila fila 61/2 Hvor er dette? 30. mar 15, 19:01:25 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Anders Ole 23754/2457 Yamas Bar & Taverna 30. mar 15, 17:26:04 Last Post
Hvor er dette? 845 LØST fila fila 142/5 Hvor er dette? 30. mar 15, 09:46:48 Last Post
Lengtebilder dagstaalesen@hotmail.com Livsnyteren 87320/536 Hellas generelt 30. mar 15, 08:44:34 Last Post
Europeisk helstrygdkort marjana marjana 1089/6 Hellas generelt 30. mar 15, 01:56:49 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) therese bengalow 41964/248 Musikk 29. mar 15, 18:29:30 Last Post
Athen-Thessaloniki + et sted i mellom:-) IreneRG IreneRG 298/7 Reisetips og spørsmål 29. mar 15, 17:54:59 Last Post
Tur med to små Greece-Traveller Lisaf 675/22 Naxos 29. mar 15, 16:14:14 Last Post
Keramoti Svein~B Svein~B 387/10 Fastlandet og Peloponnes 28. mar 15, 19:17:56 Last Post
Forestående biltur fra Thessaloniki så langt nord/østover man kan komme i Hellas kaka JanBe 114/1 Fastlandet og Peloponnes 28. mar 15, 11:34:55 Last Post
Kreta om vinteren kaka TommyRuud 15991/51 Kreta 28. mar 15, 10:46:35 Last Post
Hvor er dette 843 Sjøløve Sjøløve 277/5 Hvor er dette? 27. mar 15, 21:00:32 Last Post
Peris Hotel stengt ? (Nei, det er åpent) Frynse Frynse 168/6 Athen og Pireus 27. mar 15, 12:28:31 Last Post
Andre reiser (ikke Hellas-reiser) Marit Marit 30714/212 Alt annet 26. mar 15, 18:23:02 Last Post
Bakaliaros m/ skordalia Bebavax Bebavax 92/0 Mat og drikke 26. mar 15, 08:29:10 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 825/17 Peloponnes 26. mar 15, 07:12:41 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 152/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 54377/259 Hellas generelt 25. mar 15, 18:24:56 Last Post
Kreta, gamle fotografier.......... mouche ingaberentine 289/5 Kreta 25. mar 15, 09:29:09 Last Post
Hvordan er det å bo i Hellas og hvor bor dere? polyanna Lille72 16343/68 Flytte til Hellas 24. mar 15, 22:39:48 Last Post
Hva leser du? kaka Thera 47442/298 Alt annet 24. mar 15, 18:12:34 Last Post
Hellas i april - men hvor? Smarga Smarga 483/15 Reisetips og spørsmål 24. mar 15, 16:07:28 Last Post
Brann i Highspeed 5 Fix Ole 224/9 Transport 24. mar 15, 15:59:23 Last Post
Fra Kreta til Tromsø for å se nordlyset ChristineA ChristineA 190/6 Reisetips og spørsmål 24. mar 15, 15:01:31 Last Post
Hvor er dette? 842 Tjorven Tjorven 214/6 Hvor er dette? 23. mar 15, 17:26:54 Last Post
Agii Apostoli - Hotell Triton (Apollo) ope ope 74/0 Chania og områdene rundt 23. mar 15, 13:51:14 Last Post
Hvor er dette 841 Tjorven Sjøløve 411/27 Hvor er dette? 23. mar 15, 00:25:04 Last Post
Snart drar vi igjen til Sporadene. Tjorven Stigra 111/1 Sporadene og Evia 23. mar 15, 00:09:31 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas i pressen kaka operafantomet 165113/1128 Hellas generelt I dag kl. 11:14:36 Last Post
Hvor er dette? 844 LØST Tjorven fila 266/12 Hvor er dette? I dag kl. 00:36:32 Last Post
Glimt fra dagboka Tjorven fila 788/26 Hellas generelt I dag kl. 00:11:53 Last Post
HVor er dette? 847 fila fila 44/0 Hvor er dette? 31. mar 15, 19:21:20 Last Post
Hvor er dette? 846 LØST fila fila 61/2 Hvor er dette? 30. mar 15, 19:01:25 Last Post
Hvor er dette? 845 LØST fila fila 142/5 Hvor er dette? 30. mar 15, 09:46:48 Last Post
Lengtebilder dagstaalesen@hotmail.com Livsnyteren 87320/536 Hellas generelt 30. mar 15, 08:44:34 Last Post
Europeisk helstrygdkort marjana marjana 1089/6 Hellas generelt 30. mar 15, 01:56:49 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) therese bengalow 41964/248 Musikk 29. mar 15, 18:29:30 Last Post
Athen-Thessaloniki + et sted i mellom:-) IreneRG IreneRG 298/7 Reisetips og spørsmål 29. mar 15, 17:54:59 Last Post
Hvor er dette 843 Sjøløve Sjøløve 277/5 Hvor er dette? 27. mar 15, 21:00:32 Last Post
Bakaliaros m/ skordalia Bebavax Bebavax 92/0 Mat og drikke 26. mar 15, 08:29:10 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 54377/259 Hellas generelt 25. mar 15, 18:24:56 Last Post
Hvordan er det å bo i Hellas og hvor bor dere? polyanna Lille72 16343/68 Flytte til Hellas 24. mar 15, 22:39:48 Last Post
Hellas i april - men hvor? Smarga Smarga 483/15 Reisetips og spørsmål 24. mar 15, 16:07:28 Last Post
Brann i Highspeed 5 Fix Ole 224/9 Transport 24. mar 15, 15:59:23 Last Post
Fra Kreta til Tromsø for å se nordlyset ChristineA ChristineA 190/6 Reisetips og spørsmål 24. mar 15, 15:01:31 Last Post
Hvor er dette? 842 Tjorven Tjorven 214/6 Hvor er dette? 23. mar 15, 17:26:54 Last Post
Hvor er dette 841 Tjorven Sjøløve 411/27 Hvor er dette? 23. mar 15, 00:25:04 Last Post
Fra Athen til? kaka juni12 114/3 Reisetips og spørsmål 22. mar 15, 18:38:44 Last Post
Hvor er dette? 832 LØST therese therese 389/16 Hvor er dette? 22. mar 15, 15:54:28 Last Post
Hvor er dette? 840 LØST therese therese 131/5 Hvor er dette? 22. mar 15, 13:12:57 Last Post
Hvor er dette? 839 LØST fila fila 86/2 Hvor er dette? 22. mar 15, 08:52:35 Last Post
Hvor er dette? 838 LØST fila fila 74/2 Hvor er dette? 21. mar 15, 19:34:36 Last Post
Hvor er dette? 837 LØST fila fila 77/2 Hvor er dette? 20. mar 15, 23:51:54 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kreta om vinteren kaka TommyRuud 15991/51 Kreta 28. mar 15, 10:46:35 Last Post
Kreta, gamle fotografier.......... mouche ingaberentine 289/5 Kreta 25. mar 15, 09:29:09 Last Post
Agii Apostoli - Hotell Triton (Apollo) ope ope 74/0 Chania og områdene rundt 23. mar 15, 13:51:14 Last Post
Et annet Kreta - Lefka Ori polyanna therese 194/2 Chania og områdene rundt 14. mar 15, 14:53:41 Last Post
Gode apper oils oils 474/7 Chania og områdene rundt 18. feb 15, 17:21:59 Last Post
Paleochora - leiebil frudiddi Aya 368/6 Sørkysten 31. jan 15, 19:46:13 Last Post
Hotelltips JohnS oils 329/1 Chania og områdene rundt 21. des 14, 17:37:18 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Moie Moie 335/2 Rethymnon og områdene rundt 11. des 14, 23:54:07 Last Post
Kreta slutten av september - Ustabilt vær? mouche ope 364/4 Kreta 08. des 14, 17:04:17 Last Post
"Loffing" på Kretas sørkyst med barn. therese MayElisa 849/10 Kreta 30. nov 14, 15:08:18 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa boeenjo Euf 1321/2 Chania og områdene rundt 09. nov 14, 17:50:50 Last Post
Informasjon om Kreta - Eksterne lenker Kritios Ninette 4516/18 Kreta 03. nov 14, 21:18:02 Last Post
Plaka i Apokaronas cirkeline cirkeline 461/4 Chania og områdene rundt 16. okt 14, 21:09:18 Last Post
Nea Chora/ Kalives carin filhellener 1876/7 Chania og områdene rundt 15. okt 14, 15:00:28 Last Post
Gavdos 2014 Sveinung Sveinung 430/0 Sørkysten 26. sep 14, 21:38:46 Last Post
Fantastisk info om Kreta carin Kritios 761/2 Kreta 01. sep 14, 10:52:56 Last Post
Hurtigbåt fra Kreta til Santorini mio66 mio66 1157/4 Kreta 16. jul 14, 07:30:51 Last Post
Høyt og lavt og Rundtomkring på Kreta - våren 2014 dagstaalesen@hotmail.com Ninette 2104/17 Sørkysten 09. jul 14, 18:49:13 Last Post
Øyhopping fra Kreta til? mouche juni12 1462/14 Kreta 06. jul 14, 12:02:41 Last Post
Plakias revisited - mai 2014 JohnS JohnS 2133/20 Sørkysten 20. jun 14, 11:42:38 Last Post
Platanias på Kreta, et sted med mange nordmenn Araber Araber 704/0 Chania og områdene rundt 03. jun 14, 19:53:58 Last Post
Vandretur mai 2014 Ninette Voss 1728/7 Sørkysten 24. mai 14, 21:30:29 Last Post
Kolombari 2014 juni12 2greece 2038/9 Kreta 22. mai 14, 23:42:22 Last Post
Leiebil på Kreta GunnarJ frupigalopp 1247/5 Kreta 22. mai 14, 23:06:43 Last Post
Taxi i Chania Morten Morten 809/1 Chania og områdene rundt 06. mai 14, 08:14:10 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 526/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. Torill Anne 1537/21 Skiathos 25. des 14, 22:10:26 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 5632/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 5246/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 2597/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 3573/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 6162/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 1818/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 3751/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 44050/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 2279/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 4456/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 1783/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 2743/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 3955/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 2659/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 11995/53 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 4278/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 10088/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 18589/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 14323/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 14920/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 4903/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 2070/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 4333/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Faliraki - noko å reise til? oils oils 213/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 849/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 553/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 1325/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 1363/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 1062/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 1976/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 2071/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 1863/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 1376/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 1439/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 1615/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 2267/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 9565/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 1915/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 1835/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 2458/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 3372/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 2477/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 1636/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Re: Spisesteder i Rhodos by? Riitta Mokkimokki 3447/5 Rhodos 09. jul 10, 21:54:30 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 1964/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 2123/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Jobb på Rhodos? Mali91 Mali91 3579/4 Rhodos 06. apr 10, 23:12:53 Last Post
Bilder fra Lardos, Rhodos. Mali91 Tzasiki 7170/23 Rhodos 24. okt 09, 22:34:05 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Dagsturer fra Athen Kabi Leo 56/2 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 11:04:56 Last Post
Noen dager i Athen, februar 2015 Tjorven Ole 2601/68 Athen og Pireus I dag kl. 00:19:45 Last Post
Keramoti Svein~B Svein~B 387/10 Fastlandet og Peloponnes 28. mar 15, 19:17:56 Last Post
Forestående biltur fra Thessaloniki så langt nord/østover man kan komme i Hellas kaka JanBe 114/1 Fastlandet og Peloponnes 28. mar 15, 11:34:55 Last Post
Peris Hotel stengt ? (Nei, det er åpent) Frynse Frynse 168/6 Athen og Pireus 27. mar 15, 12:28:31 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 825/17 Peloponnes 26. mar 15, 07:12:41 Last Post
Kardamili og området rundt, på vinteren. Tjorven Thera 3979/69 Peloponnes 21. mar 15, 01:17:01 Last Post
Kavala lufthavn kaka Svein~B 562/19 Fastlandet og Peloponnes 15. mar 15, 18:58:48 Last Post
Kardamili og rundt på Peloponnes, våren 2014 Tjorven Katherina 6456/128 Peloponnes 15. mar 15, 00:30:04 Last Post
Hva er verdt å få med seg i Athen utenfor turistløypa? Admirala Ole 3078/19 Athen og Pireus 03. mar 15, 09:22:23 Last Post
Noen nye erfaringer på Mani kaka kaka 1022/24 Peloponnes 02. mar 15, 10:45:37 Last Post
Athens flyplass - transfer og bagasje Kristian Ole 1261/35 Athen og Pireus 16. feb 15, 16:00:24 Last Post
Lycabettus Ole Greece-Traveller 1307/3 Athen og Pireus 08. jan 15, 23:30:38 Last Post
Kavala Svein~B Svein~B 656/8 Fastlandet og Peloponnes 07. jan 15, 19:38:59 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 10856/130 Peloponnes 10. des 14, 20:10:34 Last Post
Pelion i Høstfarger??? ingaberentine ingaberentine 1506/11 Fastlandet og Peloponnes 10. des 14, 13:54:20 Last Post
Et døgn i Athen Frøken Sofie Frøken Sofie 895/13 Athen og Pireus 20. nov 14, 22:53:56 Last Post
Bilder fra Kardamili Katherina Magnolia 178499/1372 Peloponnes 15. nov 14, 16:17:32 Last Post
Lavrio Svein~B Svein~B 1429/13 Athen og Pireus 04. nov 14, 18:53:45 Last Post
Leiebil fra flyplassen i Athen. Thera Thera 374/2 Athen og Pireus 28. okt 14, 21:55:12 Last Post
Første gang i Hellas Admirala maritmatt 944/9 Fastlandet og Peloponnes 21. okt 14, 08:58:36 Last Post
Poseidontempelet ved Kapp Sounio Svein~B Svein~B 1012/8 Athen og Pireus 14. sep 14, 14:12:41 Last Post
Hvor spise i Kardamili? kaka Pjuski 1735/13 Fastlandet og Peloponnes 03. sep 14, 21:12:28 Last Post
Advarsel. Tjorven dagstaalesen@hotmail.com 866/1 Peloponnes 23. aug 14, 18:17:21 Last Post
Hotell mellom flyplassen og Lavrio Svein~B Svein~B 388/0 Athen og Pireus 23. aug 14, 14:57:55 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Karpathos i februar fila Niaas 333/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 282/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 916/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 3063/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 2023/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 29600/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 1192/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 777/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 565/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 9276/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 1543/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 1271/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 3029/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 2922/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 3068/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 1358/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 1331/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 10792/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 1583/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 1100/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 1668/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 4568/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 5965/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Reiser til Karpathos 11/8-13 kviteberg kviteberg 1193/0 Karpathos 24. jul 13, 21:24:41 Last Post
Informasjon om Karpathos - Eksterne lenker KarpathosByBus Ole 2438/3 Karpathos 10. jul 13, 13:09:19 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Pjokkens Chios-side Tjorven Katta 94551/623 Chios I dag kl. 00:03:39 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 4273/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 1896/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 2706/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 2318/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 3267/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 2808/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 3689/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 14467/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 1889/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 13597/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 5899/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 10919/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 3382/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 1133/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 1458/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 1737/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 4444/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 2568/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 9182/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 1562/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 2365/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 21467/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 3762/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Re: Dykkekurs og scooterleie på Chios Pjokken siri.gu 2398/3 Chios 27. mar 10, 13:49:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Katta Riitta 1501/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 396609/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 413/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 1710/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 267/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 473/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 413/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 7763/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 695/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 650/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 50217/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 804/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 769/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 733/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 3179/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 14414/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 5071/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 2606/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 3382/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 1784/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 2306/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 1902/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Karlovassi - folkloremuseeet og stranden kaka Minerva 1893/6 Samos 27. jul 13, 19:53:16 Last Post
Klostre og åpningstider Minerva Minerva 1599/5 Samos 26. jul 13, 18:46:13 Last Post
Leiebil fra flyplassen? Minerva Minerva 1856/7 Samos 26. jul 13, 18:16:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Tur med to små Greece-Traveller Lisaf 675/22 Naxos 29. mar 15, 16:14:14 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 272/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 388/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 41896/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 4669/27 Naxos 22. nov 14, 20:16:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 248/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 98693/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 765/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 549/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Skilpadder i Agia Anna. myrvok myrvok 558/2 Naxos 24. sep 14, 15:09:57 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 1211/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Prisnivå Signe Signe 924/2 Naxos 29. mai 14, 15:48:40 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 6032/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 714/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 1064/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 990/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 2850/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 124334/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Naxos-påske 2014? Tjorven Anders 1966/7 Naxos 04. des 13, 00:20:36 Last Post
YouTubeVideo... Anders Anders 961/1 Naxos 24. nov 13, 10:26:47 Last Post
Quadrokopter-video. Havn og Kastro. Ole Anders 1142/2 Naxos 16. nov 13, 11:44:52 Last Post
St. George midt i oktober Greece-Traveller Greece-Traveller 1056/0 Naxos 27. okt 13, 17:26:17 Last Post
Carneval Naxos 26/2-2012 ingaberentine Mr.Mythos 1914/5 Naxos 20. okt 13, 11:29:32 Last Post
Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter Frynse Frynse 2814/9 Naxos 19. okt 13, 03:31:15 Last Post
Morgen på Naxos Kalergis Kristian 1685/4 Naxos 24. sep 13, 18:59:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 152/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Paros rundt Tjorven Ole 783/25 Paros og Antiparos 20. mar 15, 01:17:50 Last Post
Paros i dag Ole Ole 1523/20 Paros og Antiparos 07. mar 15, 18:21:01 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 398/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 993/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 679/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 636/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 3486/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 753/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 10515/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 758/5 Paros og Antiparos 05. aug 14, 22:35:06 Last Post
Naoussa på Paros Tjorven Ole 1923/24 Paros og Antiparos 05. aug 14, 21:38:23 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 677/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 1258/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 2268/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 5816/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 marjana Tjorven 8552/69 Paros og Antiparos 07. nov 13, 20:38:51 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 1317/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 20559/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 10073/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 2764/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
Overnatting Paros Tjorven Tjorven 1048/0 Paros og Antiparos 04. jul 13, 18:44:49 Last Post
Overnatting på Antiparos monaskog monaskog 1279/3 Paros og Antiparos 03. jun 13, 22:51:51 Last Post
Brann på Paros, Pounta ingaberentine ingaberentine 1146/0 Paros og Antiparos 29. mai 13, 02:13:07 Last Post
Pavlos Place - Antiparos Thine Thine 2819/19 Paros og Antiparos 17. mai 13, 18:47:32 Last Post
Back to top