*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 16137 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4669
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8554
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
KariK

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4669
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 693
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4669
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 5946
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 10979
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 7650
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 4016
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 2827
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Greske rutebåter Svein~B Ole 83561/281 Hellas generelt I dag kl. 18:36:07 Last Post
:) ! Marit Ole 206/6 Julekalenderen 2015 I dag kl. 18:14:56 Last Post
Athens by night, november 2015 Annlaug Ole 384/12 Athen og Pireus I dag kl. 17:35:23 Last Post
Dagens Annlaug kaka 92643/419 Alt annet I dag kl. 17:30:20 Last Post
1. desember Ole Ole 85/0 Julekalenderen 2015 I dag kl. 15:59:40 Last Post
Resultatservice/fasit Ole Ole 32/0 Julekalenderen 2015 I dag kl. 15:57:57 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 248/3 Paros og Antiparos I dag kl. 01:43:39 Last Post
Kavala Svein~B Svein~B 5801/16 Fastlandet og Peloponnes 30. nov 15, 19:29:40 Last Post
Hvor er dette? 879 LØST kaka JanBe 137/4 Hvor er dette? 30. nov 15, 18:30:50 Last Post
Fra Rafina til Andros marjana marjana 253/8 Andros og Tinos 30. nov 15, 00:08:00 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 4059/115 Peloponnes 28. nov 15, 20:33:34 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Roger Ninette 897/50 Jippi! Nå reiser jeg! 28. nov 15, 00:07:29 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Ole Ole 26178/2606 Yamas Bar & Taverna 27. nov 15, 23:19:05 Last Post
"Mine" greske strender Mikri Santa Maria, Paros fila fila 16030/57 Hellas generelt 27. nov 15, 21:49:40 Last Post
Glimt fra dagboka No 60 Symi 2009 fila fila 12063/83 Hellas generelt 27. nov 15, 21:32:43 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 19993/65 Athen og Pireus 27. nov 15, 20:24:50 Last Post
Gode spiseplasser i Athen? Ole JanBe 93/2 Athen og Pireus 27. nov 15, 20:14:11 Last Post
Litt uvant dekorasjon på Eleftherios Venizelos (Athens flyplass) JanBe JanBe 269/5 Transport 27. nov 15, 14:33:07 Last Post
Kart over øyene i Hellas med NORSKE navn ? filhellener linnelise 361/12 Hellas generelt 27. nov 15, 08:20:41 Last Post
Gode madrasser? marjana Turid 4992/37 Reisetips og spørsmål 26. nov 15, 23:43:08 Last Post
Fly me over marjana marjana 127/2 Hellas generelt 26. nov 15, 21:27:50 Last Post
Meteora, like før/etter solnedgang, onsdag 11. november 2015 Katta JanBe 359/6 Fastlandet og Peloponnes 26. nov 15, 19:26:09 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! Athina kaka 109036/646 Peloponnes 25. nov 15, 00:36:24 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien stein Marit 75021/3878 Jippi! Nå reiser jeg! 23. nov 15, 16:59:44 Last Post
3 uker i JULI 2016 - øyhopping fra Athen - Forslag ? filhellener linnelise 171/5 Hellas generelt 23. nov 15, 16:01:40 Last Post
Anafi, Kimolos og Sikinos..... Kristian Runar Solvik 177/4 Kykladene 22. nov 15, 07:20:20 Last Post
" A family affair" en dokumentarfilm Gooner marjana 213/3 Musikk 21. nov 15, 18:24:06 Last Post
Måker kaka Ole 215/8 Saroniske øyer 20. nov 15, 22:25:53 Last Post
Greske katter marjana marjana 101046/445 Hellas generelt 20. nov 15, 20:49:31 Last Post
Hvor er dette? 878 LØST kaka JanBe 199/5 Hvor er dette? 19. nov 15, 20:20:02 Last Post
Fly til Santorini 2016. Leo Leo 204/3 Reisetips og spørsmål 19. nov 15, 09:31:53 Last Post
Panagia Thasou – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 1168/15 Transport 18. nov 15, 18:54:58 Last Post
Hvor er dette? 877 Og hva mangler.... :) Ole Ole 156/4 Hvor er dette? 18. nov 15, 08:00:43 Last Post
Siste badedag på stranda 11.11.2015 bengalow marjana 261/9 Syros 17. nov 15, 21:38:30 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 747/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Politiki salata med litt grammatikk som dressing marjana marjana 3257/23 Mat og drikke 17. nov 15, 05:58:38 Last Post
Hilsen fra Athen nov. 2015 Ole Ole 950/21 Hilsen fra Hellas 16. nov 15, 23:29:28 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 87/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Reiselivsmesser i Hellas JanBe JanBe 639/10 Reisetips og spørsmål 16. nov 15, 07:08:22 Last Post
Hvor er dette? 876 LØST ! kaka JanBe 194/9 Hvor er dette? 15. nov 15, 22:55:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Greske rutebåter Svein~B Ole 83561/281 Hellas generelt I dag kl. 18:36:07 Last Post
Hvor er dette? 879 LØST kaka JanBe 137/4 Hvor er dette? 30. nov 15, 18:30:50 Last Post
"Mine" greske strender Mikri Santa Maria, Paros fila fila 16030/57 Hellas generelt 27. nov 15, 21:49:40 Last Post
Glimt fra dagboka No 60 Symi 2009 fila fila 12063/83 Hellas generelt 27. nov 15, 21:32:43 Last Post
Litt uvant dekorasjon på Eleftherios Venizelos (Athens flyplass) JanBe JanBe 269/5 Transport 27. nov 15, 14:33:07 Last Post
Kart over øyene i Hellas med NORSKE navn ? filhellener linnelise 361/12 Hellas generelt 27. nov 15, 08:20:41 Last Post
Gode madrasser? marjana Turid 4992/37 Reisetips og spørsmål 26. nov 15, 23:43:08 Last Post
Fly me over marjana marjana 127/2 Hellas generelt 26. nov 15, 21:27:50 Last Post
3 uker i JULI 2016 - øyhopping fra Athen - Forslag ? filhellener linnelise 171/5 Hellas generelt 23. nov 15, 16:01:40 Last Post
" A family affair" en dokumentarfilm Gooner marjana 213/3 Musikk 21. nov 15, 18:24:06 Last Post
Greske katter marjana marjana 101046/445 Hellas generelt 20. nov 15, 20:49:31 Last Post
Hvor er dette? 878 LØST kaka JanBe 199/5 Hvor er dette? 19. nov 15, 20:20:02 Last Post
Fly til Santorini 2016. Leo Leo 204/3 Reisetips og spørsmål 19. nov 15, 09:31:53 Last Post
Panagia Thasou – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 1168/15 Transport 18. nov 15, 18:54:58 Last Post
Hvor er dette? 877 Og hva mangler.... :) Ole Ole 156/4 Hvor er dette? 18. nov 15, 08:00:43 Last Post
Politiki salata med litt grammatikk som dressing marjana marjana 3257/23 Mat og drikke 17. nov 15, 05:58:38 Last Post
Reiselivsmesser i Hellas JanBe JanBe 639/10 Reisetips og spørsmål 16. nov 15, 07:08:22 Last Post
Hvor er dette? 876 LØST ! kaka JanBe 194/9 Hvor er dette? 15. nov 15, 22:55:36 Last Post
Gresk Spotify-musikk kaka kaka 45424/195 Musikk 13. nov 15, 09:49:51 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 264833/1336 Hellas generelt 12. nov 15, 11:41:20 Last Post
Santorini-Paros-Antiparos-Naxos-Iraklia-Koufonissi-Amorgos-Mykonos 2014 Ole Rolf 3367/17 Reiseskildringer 09. nov 15, 20:21:27 Last Post
Hvor er dette? 860 LØST! ouzolina JanBe 831/12 Hvor er dette? 04. nov 15, 16:44:18 Last Post
Hvor er dette? 875 LØST JanBe JanBe 277/3 Hvor er dette? 30. okt 15, 19:16:23 Last Post
Hvor er dette? 874 JanBe JanBe 198/2 Hvor er dette? 30. okt 15, 14:19:43 Last Post
Hvor er dette? 873 JanBe JanBe 283/4 Hvor er dette? 30. okt 15, 12:15:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 87/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 298/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 3133/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Rethymnon på vinteren. mouche Iver 186/1 Rethymnon og områdene rundt 25. okt 15, 10:20:47 Last Post
Hvor er det totalt mørke på Kreta om natten høsttid. JanBe Heidrun 2145/5 Kreta 13. okt 15, 23:58:18 Last Post
Leie på¨Kreta oils oils 1070/12 Chania og områdene rundt 18. sep 15, 15:10:16 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 2530/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Kato Stalos Kritios karkit 2979/1 Det østlige Kreta 02. jul 15, 08:27:55 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 3378/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Mindre kjente strender Kritios ope 3647/5 Chania og områdene rundt 29. jun 15, 09:48:12 Last Post
En evt reise til Kreta sent i Oktober mouche filhellener 3845/7 Chania og områdene rundt 18. jun 15, 08:30:23 Last Post
Bryllupsfest på Kreta/Platanias solvor.tande enik 14551/20 Kreta 07. jun 15, 19:26:20 Last Post
noen som skal reise til kreta i juni/juli ? linn.vatland linn.vatland 3453/1 Kreta 27. mai 15, 15:24:36 Last Post
Ønsker å leie/kjøpe privat dagstur med båt for familie Kritios Haansi 4330/7 Kreta 27. mai 15, 11:14:13 Last Post
Iearapetra-strand tilpasset bevegelseshemmede polyanna polyanna 3080/0 Kreta 20. mai 15, 17:35:02 Last Post
Fare for at Chania flyplass stenger? mouche juni12 3812/5 Kreta 18. mai 15, 20:21:22 Last Post
Totalrenovering av vårt ferieparadis ! Kritios Kritios 3621/0 Chania og områdene rundt 15. mai 15, 10:01:30 Last Post
Kreta om vinteren kaka TommyRuud 26324/51 Kreta 28. mar 15, 10:46:35 Last Post
Kreta, gamle fotografier.......... mouche ingaberentine 4982/5 Kreta 25. mar 15, 09:29:09 Last Post
Agii Apostoli - Hotell Triton (Apollo) ope ope 4139/0 Chania og områdene rundt 23. mar 15, 13:51:14 Last Post
Et annet Kreta - Lefka Ori polyanna therese 4020/2 Chania og områdene rundt 14. mar 15, 14:53:41 Last Post
Gode apper oils oils 5311/7 Chania og områdene rundt 18. feb 15, 17:21:59 Last Post
Paleochora - leiebil frudiddi Aya 5447/6 Sørkysten 31. jan 15, 19:46:13 Last Post
Hotelltips JohnS oils 4578/1 Chania og områdene rundt 21. des 14, 17:37:18 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Moie Moie 3987/2 Rethymnon og områdene rundt 11. des 14, 23:54:07 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. Stigra Anne 7830/22 Skiathos 14. apr 15, 09:00:33 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 5719/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 13503/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 11624/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 8009/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 9293/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 14941/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 6574/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 9459/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 60546/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 7483/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 11497/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 6278/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 7334/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 10203/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 7336/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 19612/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 10025/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 18611/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 28729/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 25733/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 26030/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 10545/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 6009/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 9597/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 3964/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 9369/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 4051/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 4036/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 4867/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 4447/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 5372/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 5799/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 4770/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 7066/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 7322/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 6844/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 5289/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 5490/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 5577/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 6505/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 18526/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 6348/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 6388/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 7369/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 9001/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 6393/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 5738/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 6043/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 6073/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Athens by night, november 2015 Annlaug Ole 384/12 Athen og Pireus I dag kl. 17:35:23 Last Post
Kavala Svein~B Svein~B 5801/16 Fastlandet og Peloponnes 30. nov 15, 19:29:40 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 4059/115 Peloponnes 28. nov 15, 20:33:34 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 19993/65 Athen og Pireus 27. nov 15, 20:24:50 Last Post
Gode spiseplasser i Athen? Ole JanBe 93/2 Athen og Pireus 27. nov 15, 20:14:11 Last Post
Meteora, like før/etter solnedgang, onsdag 11. november 2015 Katta JanBe 359/6 Fastlandet og Peloponnes 26. nov 15, 19:26:09 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! Athina kaka 109036/646 Peloponnes 25. nov 15, 00:36:24 Last Post
Papigo, en flott høstdag i november 2015 kaka JanBe 230/6 Fastlandet og Peloponnes 14. nov 15, 23:28:28 Last Post
En liten video med høstfarger fra Nord-Hellas Tjorven JanBe 147/2 Fastlandet og Peloponnes 12. nov 15, 15:11:58 Last Post
En gammel Steinbro med det lille ekstra........... Tjorven JanBe 139/2 Fastlandet og Peloponnes 12. nov 15, 14:52:48 Last Post
Høstfarger i Nord-Hellas JanBe JanBe 334/3 Fastlandet og Peloponnes 10. nov 15, 18:33:30 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 252945/1458 Peloponnes 05. nov 15, 18:08:26 Last Post
Vår i Kardamili og rundt omkring, 2015 Katherina Katherina 14884/75 Peloponnes 03. nov 15, 22:45:06 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 kaka dagstaalesen@hotmail.com 14265/127 Peloponnes 02. nov 15, 22:32:40 Last Post
Athens flyplass bengalow Svein~B 15464/52 Athen og Pireus 28. okt 15, 22:02:23 Last Post
Hilsen fra Monemvasia dagstaalesen@hotmail.com tovenor 5275/6 Peloponnes 11. okt 15, 10:07:44 Last Post
Buss til Kalamata filhellener Lavendel 1065/18 Peloponnes 26. sep 15, 23:55:40 Last Post
Sommer 2016. Fly til Athen og hjem fra Thessaloniki. 3 uker JanBe zerlina 421/2 Fastlandet og Peloponnes 19. sep 15, 16:27:44 Last Post
Mat i Athen Ole Ole 378/0 Athen og Pireus 11. aug 15, 22:47:03 Last Post
Glyfada/Athen Greece-Traveller Ole 1507/9 Athen og Pireus 01. aug 15, 10:00:06 Last Post
Peris Hotel stengt ? (Nei, det er åpent) filhellener Frynse 5407/10 Athen og Pireus 09. jul 15, 11:29:18 Last Post
Athens flyplass - transfer og bagasje Kristian Ole 9438/38 Athen og Pireus 02. jul 15, 20:19:52 Last Post
Bilder fra biltur i nord-Hellas, mest naturbilder.... bengalow JanBe 13158/67 Fastlandet og Peloponnes 26. jun 15, 22:14:28 Last Post
Minibanken i Kardamili filhellener reiseglad 4856/17 Peloponnes 23. jun 15, 22:24:21 Last Post
Bilturer på Peloponnes, våren 2015 Katherina Katherina 9332/27 Peloponnes 31. mai 15, 22:33:37 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 747/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 965/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 3682/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 5287/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 4509/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 5922/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 9981/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 8069/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 45220/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 5433/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 5282/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 5041/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 21421/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 6483/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 5721/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 8334/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 8837/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 9393/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 5597/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 5754/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 22742/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 5383/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 5480/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 6722/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 10697/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 6335/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 134951/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 11101/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 6807/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 8344/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 7721/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 8755/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 8544/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 8898/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 26972/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 6595/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 26147/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 13566/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 22797/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 9030/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 4933/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 6419/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 5441/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 9806/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 7683/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 14939/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 6024/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 6598/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 34796/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 9033/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 1968/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 915/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 4236/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 8029/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 690065/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 5424/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 6633/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 4014/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 4444/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 4424/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 17085/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 4892/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 4792/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 89652/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 4614/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 4465/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 4585/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 8813/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 28024/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 10629/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 8770/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 9202/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 6672/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 7007/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 6948/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 12317/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 2995/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Prisnivå mouche Signe 6116/10 Naxos 31. jul 15, 21:31:43 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 2158/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 4660/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 4741/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 3092/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 12294/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 7937/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 6885/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 4764/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 5782/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 74042/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 3931/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 171575/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 6601/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 4714/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Skilpadder i Agia Anna. myrvok myrvok 5402/2 Naxos 24. sep 14, 15:09:57 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 6483/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 14665/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 4498/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 5254/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 4945/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 8962/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 216479/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 248/3 Paros og Antiparos I dag kl. 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 9041/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 6568/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 1987/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 13740/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Paros i dag Ole Ole 8055/22 Paros og Antiparos 30. jul 15, 13:30:10 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 4571/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 6947/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 19816/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 15276/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 4306/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 4321/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 6353/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 4745/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 5850/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 11291/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 5023/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 21571/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 5418/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 6444/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 8274/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 13458/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 5260/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 38549/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 20578/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top