*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 10177 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4623
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 7659
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4623
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 671
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4623
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7469
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Karpathos 2004, 2005, 2006 och 2007

Startet av Fellman

Svar: 0
Visninger: 1016
Nyeste innlegg 02. mai 07, 09:43:02
by Fellman
ska noen iväg till Karpathos inom kort...???

Startet av Mikke

Svar: 0
Visninger: 949
Nyeste innlegg 10. jul 07, 22:21:04
by Mikke
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 1552
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 6784
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Karpathos, og veien til Olymbos pr april 2008

Startet av Niaas

Svar: 2
Visninger: 1005
Nyeste innlegg 23. apr 08, 20:30:33
by Niaas
Bilder fra Karpathos, Olymbos April 2008

Startet av Niaas

Svar: 26
Visninger: 4610
Nyeste innlegg 09. mai 08, 05:59:24
by Hellasfrelst
testing bildspel Kali Limni/Karpathos

Startet av Tommy

Svar: 10
Visninger: 1718
Nyeste innlegg 07. mai 08, 16:53:03
by Tommy
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Till Karpathos april 14..... kaka Mikke 1815/42 Karpathos I dag kl. 23:01:31 Last Post
Vårblomstring i Hellas ingaberentine kaka 881/41 Hellas generelt I dag kl. 22:55:46 Last Post
Limnos øyvind erikth 116/1 Det nordlige og østlige Egeerhavet I dag kl. 22:41:42 Last Post
Hvor er dette? kaka dagstaalesen@hotmail.com 56/1 Hvor er dette? I dag kl. 19:56:24 Last Post
Hvorfor ferierer du i Hellas? Kristian IngeS 586/24 Hellas generelt I dag kl. 16:28:14 Last Post
Hvor er dette? dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 67/3 Hvor er dette? I dag kl. 16:24:21 Last Post
Do and dont`s ang.flagg på stranden Kristian Roger 297/11 Hellas generelt I dag kl. 15:56:49 Last Post
Har det rablet for Apollo??? Kristian Anders 924/4 Alt annet I dag kl. 14:51:01 Last Post
Dagens bilde fra Samos dagstaalesen@hotmail.com IngeS 255761/2671 Samos I dag kl. 12:19:56 Last Post
Er Dodekaneserne og Det nordlige og østlige Egeerhavet upopulære reisemål? filhellener IngeS 292/20 Hellas generelt I dag kl. 11:55:42 Last Post
Hvor er dette? 788 fila fila 44/0 Hvor er dette? I dag kl. 09:37:57 Last Post
Morgen på St. George beach Anders Kristian 24940/259 Naxos I dag kl. 08:00:52 Last Post
Blomstrende Samos IngeS IngeS 22170/337 Samos I dag kl. 04:15:17 Last Post
Hoteller på Gardermoen Tjorven Svein~B 438/13 Reisetips og spørsmål I dag kl. 00:25:13 Last Post
Gamle og nye bilder fra Thessaloniki kaka kaka 29/0 Fastlandet og Peloponnes 17. apr 14, 21:15:53 Last Post
Hvordan "slipper" jeg kaka filhellener 74/2 Om forumet 17. apr 14, 20:49:50 Last Post
Hva leser du? kaka Thera 33614/281 Alt annet 17. apr 14, 19:32:03 Last Post
Serfios Sunnaelskersol Sunnaelskersol 49/0 Kykladene 17. apr 14, 11:49:58 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 137116/1345 Peloponnes 17. apr 14, 08:53:15 Last Post
Milos Tjorven Sunnaelskersol 1261/31 Milos 16. apr 14, 20:07:55 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Tjorven Ole 16465/1848 Yamas Bar & Taverna 16. apr 14, 17:06:41 Last Post
Hva gjør vi på Rhodos ? Greece-Traveller obben61 84/2 Reisetips og spørsmål 16. apr 14, 16:39:26 Last Post
Apriltur i Saronic stein stein 420/40 Seiling 14. apr 14, 23:28:28 Last Post
Ny bok fra Hellas oils IngeS 215/7 Hellas generelt 14. apr 14, 22:46:21 Last Post
Bra bosted i platanias eller chania området sissela Gyda 597/3 Det østlige Kreta 14. apr 14, 21:36:20 Last Post
Jul på Kreta dagstaalesen@hotmail.com LukasKhasa 500/2 Sørkysten 14. apr 14, 19:52:13 Last Post
Hvor er dette? 787 Løst! kaka stein 89/4 Hvor er dette? 14. apr 14, 19:33:57 Last Post
Ny billedopplaster stein Ole 126/4 Om forumet 14. apr 14, 18:56:47 Last Post
Streamer hilser fra Naxos Anders Anders 159/1 Hilsen fra Hellas 14. apr 14, 17:07:49 Last Post
Hvor er dette? 785 Løst! stein stein 191/9 Hvor er dette? 14. apr 14, 13:52:20 Last Post
Testing testing ena-thio-tria HER KAN DU TESTE DET DU VIL! kaka Unni 77582/648 Om forumet 14. apr 14, 09:51:22 Last Post
Da er Hellasforum (light) på plass igjen kaka Ole 337/14 Om forumet 14. apr 14, 09:23:16 Last Post
Lengtebilder marjana Livsnyteren 62731/416 Hellas generelt 14. apr 14, 04:31:22 Last Post
Hvor er dette 786? siljeae JohnS 212/9 Hvor er dette? 13. apr 14, 23:41:17 Last Post
Kythira, en av de i ioniske øyer tovenor ElisabethIhme 937/22 Ioniske øyer 13. apr 14, 21:30:25 Last Post
Ny norsk bok fra Hellas IngeS IngeS 7/0 Alt annet 13. apr 14, 20:50:03 Last Post
Ny norsk bok fra Hellas IngeS IngeS 7/0 Alt annet 13. apr 14, 20:49:24 Last Post
Kardamili i juli bipbap bipbap 28/0 Jippi! Nå reiser jeg! 13. apr 14, 20:19:54 Last Post
Gresk påskemusikk kaka MaFi 5768/29 Musikk 13. apr 14, 14:15:34 Last Post
Vandretur mai 2014 Ninette Voss 293/5 Sørkysten 13. apr 14, 13:12:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vårblomstring i Hellas ingaberentine kaka 881/41 Hellas generelt I dag kl. 22:55:46 Last Post
Hvor er dette? kaka dagstaalesen@hotmail.com 56/1 Hvor er dette? I dag kl. 19:56:24 Last Post
Hvorfor ferierer du i Hellas? Kristian IngeS 586/24 Hellas generelt I dag kl. 16:28:14 Last Post
Hvor er dette? dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 67/3 Hvor er dette? I dag kl. 16:24:21 Last Post
Do and dont`s ang.flagg på stranden Kristian Roger 297/11 Hellas generelt I dag kl. 15:56:49 Last Post
Er Dodekaneserne og Det nordlige og østlige Egeerhavet upopulære reisemål? filhellener IngeS 292/20 Hellas generelt I dag kl. 11:55:42 Last Post
Hvor er dette? 788 fila fila 44/0 Hvor er dette? I dag kl. 09:37:57 Last Post
Hoteller på Gardermoen Tjorven Svein~B 438/13 Reisetips og spørsmål I dag kl. 00:25:13 Last Post
Hva gjør vi på Rhodos ? Greece-Traveller obben61 84/2 Reisetips og spørsmål 16. apr 14, 16:39:26 Last Post
Apriltur i Saronic stein stein 420/40 Seiling 14. apr 14, 23:28:28 Last Post
Ny bok fra Hellas oils IngeS 215/7 Hellas generelt 14. apr 14, 22:46:21 Last Post
Hvor er dette? 787 Løst! kaka stein 89/4 Hvor er dette? 14. apr 14, 19:33:57 Last Post
Hvor er dette? 785 Løst! stein stein 191/9 Hvor er dette? 14. apr 14, 13:52:20 Last Post
Lengtebilder marjana Livsnyteren 62731/416 Hellas generelt 14. apr 14, 04:31:22 Last Post
Hvor er dette 786? siljeae JohnS 212/9 Hvor er dette? 13. apr 14, 23:41:17 Last Post
Gresk påskemusikk kaka MaFi 5768/29 Musikk 13. apr 14, 14:15:34 Last Post
Forslag til "september-turné" 2014? Kristian Anders 236/8 Hellas generelt 13. apr 14, 07:34:19 Last Post
Bør vi kjøpe båtbilleter nå ? Kristian linnelise 155/3 Transport 13. apr 14, 07:09:09 Last Post
Tjorven og Sisi øyhopper Kykladene høst 2013, del 3: KOUFONISSI karri Tjorven 414/12 Reiseskildringer 12. apr 14, 06:28:23 Last Post
Hellas i pressen ingaberentine operafantomet 115072/952 Hellas generelt 08. apr 14, 15:01:10 Last Post
Hvor er dette? 784 LØST kaka fila 104/3 Hvor er dette? 07. apr 14, 18:19:44 Last Post
Tjorven og Sisi øyhopper Kykladene høst 2013, del 2: AMORGOS Tjorven Tjorven 2913/83 Reiseskildringer 07. apr 14, 17:07:28 Last Post
Hvor er dette? 783 LØST kaka fila 138/3 Hvor er dette? 06. apr 14, 18:02:48 Last Post
"Mine" greske landskap - Agriolivadi på Patmos fila fila 224/2 Hellas generelt 05. apr 14, 19:23:58 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) filhellener bengalow 33739/230 Musikk 05. apr 14, 15:53:55 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bra bosted i platanias eller chania området sissela Gyda 597/3 Det østlige Kreta 14. apr 14, 21:36:20 Last Post
Jul på Kreta dagstaalesen@hotmail.com LukasKhasa 500/2 Sørkysten 14. apr 14, 19:52:13 Last Post
Vandretur mai 2014 Ninette Voss 293/5 Sørkysten 13. apr 14, 13:12:44 Last Post
Kolombari 2014 2greece 2greece 182/4 Kreta 04. apr 14, 11:09:32 Last Post
Kjøpt hus i Tavronitis Kritios Atir 474/6 Chania og områdene rundt 23. mar 14, 12:43:46 Last Post
Imbrosravinen Meissa Meissa 391/2 Chania og områdene rundt 18. jan 14, 00:01:45 Last Post
gifte seg på kreta carin enik 5317/19 Kreta 09. jan 14, 08:46:37 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa mouche Euf 429/1 Chania og områdene rundt 02. jan 14, 10:21:52 Last Post
Skandinavisk klubb for Kreta polyanna Heidrun 1415/13 Kreta 01. des 13, 12:27:45 Last Post
Løst og fast fra Plakias med tilliggende herligheter - Sept 2013 Tjorven JohnS 2331/25 Sørkysten 31. okt 13, 23:19:40 Last Post
Kreta oktober 2013 Ole Ole 1822/16 Chania og områdene rundt 21. okt 13, 22:57:03 Last Post
Jordskjelv utenfor Chania mouche IngeS 1213/8 Chania og områdene rundt 16. okt 13, 19:35:35 Last Post
Webkamera i Chania oils oils 724/4 Chania og områdene rundt 02. okt 13, 15:32:09 Last Post
Flyplassen i Chania oils Ole 921/6 Chania og områdene rundt 29. sep 13, 10:09:49 Last Post
Restauranttips Rethymnon. Gooner Mina 1198/11 Rethymnon og områdene rundt 26. sep 13, 22:26:30 Last Post
Badeland i nærheten av Chania? Ole Ole 844/4 Chania og områdene rundt 25. aug 13, 22:54:56 Last Post
Rethymnon bengalow pipp 1334/4 Rethymnon og områdene rundt 16. aug 13, 23:01:21 Last Post
Tips om Rethymnon Kristian lundmor 859/5 Rethymnon og områdene rundt 16. aug 13, 16:38:52 Last Post
Hvorhen er spørsmålet oils oils 705/2 Chania og områdene rundt 01. aug 13, 00:04:56 Last Post
Topptur til Kreta’s høyeste fjelltopp, Psiloritis (Mt Ida). 2456 moh. tjoms Morten 2710/13 Rethymnon og områdene rundt 28. jul 13, 11:59:20 Last Post
Kreta vest i september? oils oils 649/0 Kreta 21. jul 13, 00:54:10 Last Post
Platanias 2013 Tjorven 2greece 980/6 Kreta 13. jul 13, 01:26:44 Last Post
Ny åøass oils oils 500/0 Chania og områdene rundt 10. jul 13, 01:14:56 Last Post
Kreta i september? mouche oils 780/3 Chania og områdene rundt 08. jul 13, 09:56:46 Last Post
Minibank Plakias? mouche JohnS 764/4 Sørkysten 20. jun 13, 07:44:09 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Er det noen som skal til Skiathos i år? blokmann Ole 2487/23 Skiathos 07. jan 14, 20:40:14 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 3460/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 1450/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 2556/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 3453/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 992/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 2017/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 34313/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 1425/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 2336/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 1083/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 1810/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 2838/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 1772/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 9602/53 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 3042/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 7658/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 14569/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 10842/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 11312/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 3481/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 1503/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 3228/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Re: SKIATHOS I AUGUST Torill Anne 7647/48 Skiathos 06. sep 09, 17:01:39 Last Post
Re: Reisen til Skiathos brit 5ifamilien 1567/2 Skiathos 31. aug 09, 17:07:37 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 518/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 629/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 488/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 933/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 997/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 852/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 644/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 722/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 798/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 1290/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 6197/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 1251/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 1121/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 1317/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 1816/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 1548/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 1109/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Re: Spisesteder i Rhodos by? Riitta Mokkimokki 2213/5 Rhodos 09. jul 10, 21:54:30 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 1267/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 1439/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Jobb på Rhodos? Mali91 Mali91 2307/4 Rhodos 06. apr 10, 23:12:53 Last Post
Bilder fra Lardos, Rhodos. Mali91 Tzasiki 5428/23 Rhodos 24. okt 09, 22:34:05 Last Post
Re: Club Greece Resorts OPPDATERING Gh36 Tine 9343/26 Rhodos 07. sep 09, 14:19:29 Last Post
Overnatting, Rhodos by Mikke KnutB 1521/2 Rhodos 25. aug 09, 10:36:10 Last Post
Sykling på Rhodos? Bjormyr Bjormyr 2211/0 Rhodos 22. aug 09, 15:04:00 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Gamle og nye bilder fra Thessaloniki kaka kaka 29/0 Fastlandet og Peloponnes 17. apr 14, 21:15:53 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 137116/1345 Peloponnes 17. apr 14, 08:53:15 Last Post
Beste måte å slå ihjel noen timer på/ved Athens flyplass? marjana Ole 359/16 Athen og Pireus 08. apr 14, 23:41:44 Last Post
Demontering av Parthenon Tjorven Ole 106/2 Athen og Pireus 06. apr 14, 17:00:54 Last Post
Biltur på Peloponnes, september 2013 Katherina Katherina 3485/89 Peloponnes 01. apr 14, 14:55:51 Last Post
Fortsettelse av hva jeg så på bakken - årets turer (2013) til Kardamili Magnolia kaka 14687/253 Peloponnes 24. mar 14, 21:26:10 Last Post
Herlige Monemvasia Frøken Sofie tovenor 1197/19 Peloponnes 22. mar 14, 18:20:32 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 2796/57 Athen og Pireus 21. mar 14, 20:52:26 Last Post
Hvorfor reiser ikke folk på langweekend til Athen? Anders Ole 1890/24 Athen og Pireus 17. mar 14, 22:16:39 Last Post
Olympiakos - Platanias 4-2 Ole Ole 172/0 Athen og Pireus 25. feb 14, 21:47:07 Last Post
Gifte meg. Tips og råd carin Hanne1979 456/2 Parga 17. jan 14, 09:32:50 Last Post
Streik i Athen hugoasphaug hugoasphaug 330/0 Fastlandet og Peloponnes 13. jan 14, 17:43:37 Last Post
Enkleste reisevei til Peleponnes/Kalamata Lavendel SiriK 1015/11 Peloponnes 06. jan 14, 18:55:11 Last Post
Parga Juli/august 2014 JohnS hen_joh 620/2 Parga 24. nov 13, 17:19:16 Last Post
Athens flyplass Tjorven Svein~B 6691/41 Athen og Pireus 22. nov 13, 01:13:03 Last Post
Athen Greece-Traveller Svein~B 56656/286 Athen og Pireus 11. nov 13, 21:21:01 Last Post
Akropolis, Athen karri Svein~B 10732/55 Athen og Pireus 08. nov 13, 06:35:18 Last Post
Rusleturer i Athen Ole Greece-Traveller 583/1 Athen og Pireus 28. okt 13, 17:31:55 Last Post
Athen før og nå bengalow bengalow 1058/16 Athen og Pireus 09. okt 13, 17:43:47 Last Post
Mat/Spisesteder i Kardamili filhellener filhellener 693/3 Peloponnes 06. okt 13, 21:33:43 Last Post
Hotell i Athen Fia filhellener 3625/27 Athen og Pireus 28. sep 13, 23:43:44 Last Post
Athen, juni og juli 2013 Ole Ole 3182/36 Athen og Pireus 28. sep 13, 23:32:02 Last Post
Parga juli 2013 zerlina zerlina 481/0 Parga 14. sep 13, 20:07:07 Last Post
Ny bok kommer snart filhellener hugoasphaug 1245/10 Peloponnes 04. sep 13, 22:58:38 Last Post
Biltur mai 2013, Nordøstre Peloponnes JohnS Katherina 2898/43 Peloponnes 23. aug 13, 16:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Till Karpathos april 14..... kaka Mikke 1815/42 Karpathos I dag kl. 23:01:31 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 22168/110 Karpathos 09. apr 14, 22:16:45 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia Tjorven abaa 1163/8 Karpathos 28. mar 14, 19:49:04 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 383/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 401/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 1229/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 1089/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 1377/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 596/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 622/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 5269/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 770/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 495/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 781/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 3015/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 2436/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Reiser til Karpathos 11/8-13 kviteberg kviteberg 513/0 Karpathos 24. jul 13, 21:24:41 Last Post
Informasjon om Karpathos - Eksterne lenker KarpathosByBus Ole 1659/3 Karpathos 10. jul 13, 13:09:19 Last Post
10 år på Karpathos Riitta Fellman 947/4 Karpathos 08. jun 13, 14:29:07 Last Post
Elias Rooms karinafp karinafp 515/0 Karpathos 05. jun 13, 09:46:55 Last Post
Amoppistranden Karpathos Mikke Riitta 1151/9 Karpathos 26. mai 13, 00:01:13 Last Post
Till Karpathos april 13.... :D Mikke Mikke 4611/51 Karpathos 06. mai 13, 19:42:38 Last Post
Evely från Salvador till minne ROLLE ROLLE 624/2 Karpathos 10. mar 13, 17:53:22 Last Post
Karpathos-Amopi septembertur i 2003 karri karri 1725/20 Karpathos 25. feb 13, 21:38:15 Last Post
Frosts Karpathostur 2012 Niaas Frost 1552/15 Karpathos 24. jan 13, 23:00:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 74960/594 Chios 02. okt 13, 09:19:01 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 1915/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 797/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 1306/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 1124/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 1483/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 1324/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 1686/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 8392/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 987/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 6829/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 3439/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 5328/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 1705/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 626/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 739/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 1132/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 3026/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 1755/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 3137/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 998/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 1720/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 16268/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 2748/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Re: Dykkekurs og scooterleie på Chios Pjokken siri.gu 1735/3 Chios 27. mar 10, 13:49:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Dagens bilde fra Samos dagstaalesen@hotmail.com IngeS 255761/2671 Samos I dag kl. 12:19:56 Last Post
Blomstrende Samos IngeS IngeS 22170/337 Samos I dag kl. 04:15:17 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 167/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 134/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 138/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 1546/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 6979/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 3554/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 1036/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 2110/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 934/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 1075/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 918/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Karlovassi - folkloremuseeet og stranden kaka Minerva 920/6 Samos 27. jul 13, 19:53:16 Last Post
Klostre og åpningstider Minerva Minerva 685/5 Samos 26. jul 13, 18:46:13 Last Post
Leiebil fra flyplassen? Minerva Minerva 840/7 Samos 26. jul 13, 18:16:30 Last Post
Mikro Seitani Livaninavenn Livaninavenn 398/0 Samos 17. jul 13, 20:17:39 Last Post
Her er åpningstidene til folkloremuseet i Karlovassi Minerva Minerva 410/0 Samos 01. jul 13, 16:30:21 Last Post
Papa beach, Samos bilder Tommy Tommy 1851/5 Samos 11. apr 13, 20:33:34 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) karri karri 7101/115 Samos 11. apr 13, 00:04:38 Last Post
Helgenfestival i Pythagorion Minerva Minerva 440/2 Samos 05. apr 13, 20:04:57 Last Post
Blomsterprakt i mai 2011 IngeS IngeS 642/2 Samos 26. mar 13, 17:48:13 Last Post
Fotoshow og videoklipp fra Samos og andre steder i Hellas IngeS IngeS 2160/21 Samos 17. mar 13, 15:29:32 Last Post
Varvandring pa Samos IngeS Fysimera 538/1 Samos 14. mar 13, 21:00:23 Last Post
flommen i Ireon,09.03.13 kaka samos09 1111/8 Samos 13. mar 13, 19:59:33 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Morgen på St. George beach Anders Kristian 24940/259 Naxos I dag kl. 08:00:52 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 199/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 199/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 1302/42 Naxos 25. mar 14, 19:12:12 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Tjorven Anders 1358/18 Naxos 24. jan 14, 21:36:55 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 1128/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 62297/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Naxos-påske 2014? Tjorven Anders 680/7 Naxos 04. des 13, 00:20:36 Last Post
YouTubeVideo... Anders Anders 405/1 Naxos 24. nov 13, 10:26:47 Last Post
Quadrokopter-video. Havn og Kastro. Ole Anders 461/2 Naxos 16. nov 13, 11:44:52 Last Post
St. George midt i oktober Greece-Traveller Greece-Traveller 475/0 Naxos 27. okt 13, 17:26:17 Last Post
Carneval Naxos 26/2-2012 ingaberentine Mr.Mythos 983/5 Naxos 20. okt 13, 11:29:32 Last Post
Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter Frynse Frynse 1415/9 Naxos 19. okt 13, 03:31:15 Last Post
Morgen på Naxos Kalergis Kristian 806/4 Naxos 24. sep 13, 18:59:39 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 47008/912 Naxos 20. sep 13, 09:09:03 Last Post
Bruker det å være mye MYGG i juli? kari filhellener 1225/11 Naxos 06. sep 13, 20:31:39 Last Post
En middag, to netter og en frokost på Naxos Greece-Traveller cubical 670/2 Naxos 25. aug 13, 11:09:35 Last Post
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos Tjorven Greece-Traveller 912/7 Naxos 30. jul 13, 01:19:33 Last Post
Dagsturer og hurtigferger på Naxos 2013 marjana Greece-Traveller 556/1 Naxos 29. jul 13, 01:00:13 Last Post
Til Naxos i morgen Tjorven Greece-Traveller 592/4 Naxos 17. jul 13, 20:30:23 Last Post
Er det noen som skal til Naxos i år? Anders Ole 3699/58 Naxos 23. jun 13, 12:30:24 Last Post
Adresse til Corner på Naxos ? Anders Frynse 1273/7 Naxos 14. jun 13, 13:19:38 Last Post
Påskebilder fra Naxos 2013 Greece-Traveller Greece-Traveller 640/0 Naxos 30. mai 13, 12:15:23 Last Post
17.Mai på Naxos marjana Yutao 818/3 Naxos 20. mai 13, 00:04:51 Last Post
Naxos juli 2013 Hut Hut 1266/8 Naxos 19. mai 13, 23:17:52 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Parikia webcam Vegard Ole 4204/49 Paros og Antiparos 02. apr 14, 14:09:25 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 925/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 3418/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 marjana Tjorven 4252/69 Paros og Antiparos 07. nov 13, 20:38:51 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 710/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 14237/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 6409/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 1541/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
Overnatting Paros Tjorven Tjorven 552/0 Paros og Antiparos 04. jul 13, 18:44:49 Last Post
Overnatting på Antiparos monaskog monaskog 631/3 Paros og Antiparos 03. jun 13, 22:51:51 Last Post
Brann på Paros, Pounta ingaberentine ingaberentine 553/0 Paros og Antiparos 29. mai 13, 02:13:07 Last Post
Pavlos Place - Antiparos Thine Thine 1444/19 Paros og Antiparos 17. mai 13, 18:47:32 Last Post
Antiparos Svein~B Svein~B 13021/109 Paros og Antiparos 09. mai 13, 16:43:30 Last Post
New Golden Beach (Tserdakia), Paros Svein~B Svein~B 817/4 Paros og Antiparos 05. mai 13, 14:21:51 Last Post
Alyki, Paros Svein~B Svein~B 3691/33 Paros og Antiparos 18. apr 13, 20:04:58 Last Post
Thalasea - Yannis og Marianne Tjorven Vegard 582/1 Paros og Antiparos 29. mar 13, 19:55:15 Last Post
Lefkes, Paros filhellener Svein~B 1488/13 Paros og Antiparos 23. mar 13, 16:40:14 Last Post
Barnevennlig hotel i Paros Anders Gyda 595/1 Paros og Antiparos 10. mar 13, 12:37:27 Last Post
Piso Livadi, Paros Svein~B Svein~B 2831/18 Paros og Antiparos 08. mar 13, 19:26:14 Last Post
Noen som skal til Antiparos juni 20013? Tjorven Tjorven 747/2 Paros og Antiparos 19. feb 13, 23:04:05 Last Post
Drios, Paros Svein~B Svein~B 867/4 Paros og Antiparos 16. feb 13, 12:46:16 Last Post
Er det noen som skal til Paros i år? 5ifamilien Ole 1143/5 Paros og Antiparos 11. feb 13, 19:26:45 Last Post
Ny flyplass på Paros Ole Ole 838/3 Paros og Antiparos 03. feb 13, 12:22:49 Last Post
Naoussa, Paros Svein~B Svein~B 3843/32 Paros og Antiparos 02. feb 13, 12:04:24 Last Post
Parikia by night Riitta Ole 3680/35 Paros og Antiparos 31. des 12, 12:16:50 Last Post
Back to top