*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 14117 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4666
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8403
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4666
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 691
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4666
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 4859
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 9559
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 6419
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 3381
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 2386
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det frodige, vakre området på Mani! Athina kaka 86127/598 Peloponnes I dag kl. 00:13:45 Last Post
Blogger i Hellas - Kreta! kaka Ninaviva 40/1 Hellas generelt 27. jul 15, 22:38:17 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Fia Ole 250/10 Paros og Antiparos 27. jul 15, 22:08:37 Last Post
Krisen i Hellas tovenor tovenor 178/6 Hvor er dette? 27. jul 15, 20:22:07 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 209048/1304 Hellas generelt 27. jul 15, 09:49:09 Last Post
Naxos, juli 2015 Ole Ole 298/16 Naxos 27. jul 15, 09:03:47 Last Post
Å gå! therese therese 289/15 Alt annet 26. jul 15, 18:54:46 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 kaka dagstaalesen@hotmail.com 4949/70 Peloponnes 26. jul 15, 18:20:50 Last Post
Lengtebilder dagstaalesen@hotmail.com Livsnyteren 106973/566 Hellas generelt 26. jul 15, 12:22:10 Last Post
Fotokonkurranse 2015 dagstaalesen@hotmail.com filhellener 1428/16 Data, foto, lyd, mobil etc. 26. jul 15, 11:52:40 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! marjana Ole 24950/2542 Yamas Bar & Taverna 25. jul 15, 21:16:04 Last Post
Hilsen fra Hellas 2015 filhellener Ole 2149/30 Hilsen fra Hellas 25. jul 15, 17:41:59 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Gepe Marit 74312/3835 Jippi! Nå reiser jeg! 24. jul 15, 20:59:32 Last Post
Nasjonalt ID-kort kommer i 2016 Marit Marit 60/0 Alt annet 24. jul 15, 14:13:22 Last Post
Dropper all inclusive for å støtte grekerne :) oils Kritios 227/1 Hellas generelt 24. jul 15, 00:11:42 Last Post
Testing testing ena-thio-tria HER KAN DU TESTE DET DU VIL! kaka Unni 142226/662 Om forumet 23. jul 15, 09:50:51 Last Post
Pefkari, Thassos kari Svein~B 12/12 Det nordlige og østlige Egeerhavet 23. jul 15, 08:22:14 Last Post
Hva leser du? kaka Thera 57501/318 Alt annet 22. jul 15, 08:24:46 Last Post
Lefkas eller Chios filhellener TOMS 181/6 Hellas generelt 21. jul 15, 17:08:12 Last Post
Ryanair - igen mouche bengalow 5478/28 Alt annet 20. jul 15, 19:40:38 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 1016/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 497/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 1428/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
kykladene med små barn veronica veronica 60/0 Kykladene 19. jul 15, 16:38:20 Last Post
Tour de France 2015 bengalow bengalow 386/8 Alt annet 19. jul 15, 14:23:24 Last Post
Bilder fra Kardamili JohnS Magnolia 209236/1410 Peloponnes 19. jul 15, 12:21:45 Last Post
Greske mænd og andre mennesker - Lone Spanheimer filhellener Mixelite 21002/96 Litteratur 15. jul 15, 11:45:40 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 647/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Oversikt over overnattingssteder i Sporadene hakon57 Ole 4269/9 Rom/studios/hotell 12. jul 15, 15:16:17 Last Post
Peris Hotel stengt ? (Nei, det er åpent) filhellener Frynse 1766/10 Athen og Pireus 09. jul 15, 11:29:18 Last Post
Klesvask i Hellas kaka kaka 369/8 Alt annet 09. jul 15, 08:08:51 Last Post
Erfaring med frakt av varer fra Hellas til Norge? kaka kaka 278/5 Alt annet 08. jul 15, 19:05:25 Last Post
Grekisk musik....... Thera bengalow 47693/145 Musikk 07. jul 15, 20:29:45 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) Thera bengalow 49564/252 Musikk 07. jul 15, 11:49:09 Last Post
Facebook konkurranse bengalow lisbet.karlsen 176/2 Data, foto, lyd, mobil etc. 05. jul 15, 19:13:15 Last Post
Bursdager. Tjorven Pjokken 33075/2431 Yamas Bar & Taverna 04. jul 15, 21:20:57 Last Post
Alonissos 2015 kaka Stigra 179/1 Sporadene og Evia 03. jul 15, 07:52:52 Last Post
Athens flyplass - transfer og bagasje Kristian Ole 4011/38 Athen og Pireus 02. jul 15, 20:19:52 Last Post
Iraklia og Schinoussa mouche Runar Solvik 793/2 Reiseskildringer 02. jul 15, 15:52:20 Last Post
Europeisk helstrygdkort mouche marjana 2615/13 Hellas generelt 02. jul 15, 15:47:52 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Blogger i Hellas - Kreta! kaka Ninaviva 40/1 Hellas generelt 27. jul 15, 22:38:17 Last Post
Krisen i Hellas tovenor tovenor 178/6 Hvor er dette? 27. jul 15, 20:22:07 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 209048/1304 Hellas generelt 27. jul 15, 09:49:09 Last Post
Lengtebilder dagstaalesen@hotmail.com Livsnyteren 106973/566 Hellas generelt 26. jul 15, 12:22:10 Last Post
Dropper all inclusive for å støtte grekerne :) oils Kritios 227/1 Hellas generelt 24. jul 15, 00:11:42 Last Post
Lefkas eller Chios filhellener TOMS 181/6 Hellas generelt 21. jul 15, 17:08:12 Last Post
Greske mænd og andre mennesker - Lone Spanheimer filhellener Mixelite 21002/96 Litteratur 15. jul 15, 11:45:40 Last Post
Oversikt over overnattingssteder i Sporadene hakon57 Ole 4269/9 Rom/studios/hotell 12. jul 15, 15:16:17 Last Post
Grekisk musik....... Thera bengalow 47693/145 Musikk 07. jul 15, 20:29:45 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) Thera bengalow 49564/252 Musikk 07. jul 15, 11:49:09 Last Post
Iraklia og Schinoussa mouche Runar Solvik 793/2 Reiseskildringer 02. jul 15, 15:52:20 Last Post
Europeisk helstrygdkort mouche marjana 2615/13 Hellas generelt 02. jul 15, 15:47:52 Last Post
ferie på kato daratso? annelene annelene 867/2 Reiseskildringer 29. jun 15, 14:06:20 Last Post
Når sypressenne hvisker Marit TOMS 774/2 Litteratur 27. jun 15, 23:28:16 Last Post
Hva må vi huske å ta med på øyhopping? polyanna Loppa 1033/7 Reisetips og spørsmål 26. jun 15, 23:46:56 Last Post
Studio/Apartment/Hotell på Naxos i nærheten av Picasso restaurant Kristian anehelene 1014/6 Rom/studios/hotell 26. jun 15, 21:44:19 Last Post
Studio/Apartment/Hotell på Santorini anehelene anehelene 861/0 Rom/studios/hotell 25. jun 15, 22:16:10 Last Post
Eventyrlige Hellas! JanBe Ole 796/1 Hellas generelt 25. jun 15, 17:59:23 Last Post
Taxitider til og fre Flyplass Athen Kristian Vegard 1011/8 Reisetips og spørsmål 24. jun 15, 16:52:15 Last Post
Apollo solgt til Tyskland. dagstaalesen@hotmail.com Kritios 803/1 Reisetips og spørsmål 22. jun 15, 19:33:56 Last Post
Folegandros - Hydra Haakon AMSL 1158/6 Seiling 20. jun 15, 13:46:57 Last Post
Cøliaki Frynse 2voksne4barn 962/6 Mat og drikke 14. jun 15, 23:26:08 Last Post
Reise med barn ut fra Athen eller thessaloniki kaka 2voksne4barn 1728/7 Reisetips og spørsmål 14. jun 15, 20:04:44 Last Post
Ferie i Hellas med en på snart 2 år. Svein~B Dominoo 932/4 Hellas generelt 14. jun 15, 16:30:12 Last Post
Tversoverrute (Pireus til Samos via Kykladene) Kristian Kristian 768/0 Transport 13. jun 15, 18:34:37 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Tur til Kreta Kritios kari 647/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Kato Stalos Kritios karkit 731/1 Det østlige Kreta 02. jul 15, 08:27:55 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 999/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Mindre kjente strender Kritios ope 912/5 Chania og områdene rundt 29. jun 15, 09:48:12 Last Post
En evt reise til Kreta sent i Oktober mouche filhellener 898/7 Chania og områdene rundt 18. jun 15, 08:30:23 Last Post
Bryllupsfest på Kreta/Platanias solvor.tande enik 10293/20 Kreta 07. jun 15, 19:26:20 Last Post
noen som skal reise til kreta i juni/juli ? linn.vatland linn.vatland 1103/1 Kreta 27. mai 15, 15:24:36 Last Post
Ønsker å leie/kjøpe privat dagstur med båt for familie Kritios Haansi 1293/7 Kreta 27. mai 15, 11:14:13 Last Post
Iearapetra-strand tilpasset bevegelseshemmede polyanna polyanna 806/0 Kreta 20. mai 15, 17:35:02 Last Post
Fare for at Chania flyplass stenger? mouche juni12 1369/5 Kreta 18. mai 15, 20:21:22 Last Post
Totalrenovering av vårt ferieparadis ! Kritios Kritios 953/0 Chania og områdene rundt 15. mai 15, 10:01:30 Last Post
Kreta om vinteren kaka TommyRuud 19893/51 Kreta 28. mar 15, 10:46:35 Last Post
Kreta, gamle fotografier.......... mouche ingaberentine 1719/5 Kreta 25. mar 15, 09:29:09 Last Post
Agii Apostoli - Hotell Triton (Apollo) ope ope 1352/0 Chania og områdene rundt 23. mar 15, 13:51:14 Last Post
Et annet Kreta - Lefka Ori polyanna therese 1423/2 Chania og områdene rundt 14. mar 15, 14:53:41 Last Post
Gode apper oils oils 1922/7 Chania og områdene rundt 18. feb 15, 17:21:59 Last Post
Paleochora - leiebil frudiddi Aya 1835/6 Sørkysten 31. jan 15, 19:46:13 Last Post
Hotelltips JohnS oils 1650/1 Chania og områdene rundt 21. des 14, 17:37:18 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Moie Moie 1561/2 Rethymnon og områdene rundt 11. des 14, 23:54:07 Last Post
Kreta slutten av september - Ustabilt vær? mouche ope 1648/4 Kreta 08. des 14, 17:04:17 Last Post
"Loffing" på Kretas sørkyst med barn. therese MayElisa 2566/10 Kreta 30. nov 14, 15:08:18 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa boeenjo Euf 2629/2 Chania og områdene rundt 09. nov 14, 17:50:50 Last Post
Informasjon om Kreta - Eksterne lenker Kritios Ninette 6565/18 Kreta 03. nov 14, 21:18:02 Last Post
Plaka i Apokaronas cirkeline cirkeline 1865/4 Chania og områdene rundt 16. okt 14, 21:09:18 Last Post
Nea Chora/ Kalives carin filhellener 3345/7 Chania og områdene rundt 15. okt 14, 15:00:28 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. Stigra Anne 3653/22 Skiathos 14. apr 15, 09:00:33 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 2036/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 8241/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 7386/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 4240/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 5148/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 9110/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 3205/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 5656/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 50556/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 3745/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 6767/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 3083/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 4192/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 5739/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 4136/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 14539/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 6067/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 13158/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 21921/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 18515/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 19179/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 6717/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 3263/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 6097/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 1018/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 5250/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 1290/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 1411/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 2123/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 1730/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 2556/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 2613/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 2184/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 3528/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 3664/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 3319/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 2637/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 2718/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 2915/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 3664/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 12884/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 3207/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 3111/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 4036/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 4969/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 3789/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 2934/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 3221/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 3309/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det frodige, vakre området på Mani! Athina kaka 86127/598 Peloponnes I dag kl. 00:13:45 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 kaka dagstaalesen@hotmail.com 4949/70 Peloponnes 26. jul 15, 18:20:50 Last Post
Bilder fra Kardamili JohnS Magnolia 209236/1410 Peloponnes 19. jul 15, 12:21:45 Last Post
Peris Hotel stengt ? (Nei, det er åpent) filhellener Frynse 1766/10 Athen og Pireus 09. jul 15, 11:29:18 Last Post
Athens flyplass - transfer og bagasje Kristian Ole 4011/38 Athen og Pireus 02. jul 15, 20:19:52 Last Post
Bilder fra biltur i nord-Hellas, mest naturbilder.... bengalow JanBe 5829/67 Fastlandet og Peloponnes 26. jun 15, 22:14:28 Last Post
Minibanken i Kardamili filhellener reiseglad 1424/17 Peloponnes 23. jun 15, 22:24:21 Last Post
Vår i Kardamili og rundt omkring, 2015 kaka Katherina 7004/73 Peloponnes 12. jun 15, 21:06:50 Last Post
Bilturer på Peloponnes, våren 2015 Katherina Katherina 3510/27 Peloponnes 31. mai 15, 22:33:37 Last Post
Hilsen fra Monemvasia Tjorven tovenor 1374/4 Peloponnes 13. mai 15, 01:53:30 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 2894/17 Athen og Pireus 08. mai 15, 19:22:09 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 13222/64 Athen og Pireus 01. mai 15, 14:24:55 Last Post
Noen bilder fra Lakonia JanBe tovenor 3376/12 Peloponnes 01. mai 15, 13:18:42 Last Post
Athen Marit Svein~B 80005/288 Athen og Pireus 17. apr 15, 17:15:24 Last Post
Noen dager i Athen, februar 2015 Anders Ole 6828/81 Athen og Pireus 16. apr 15, 18:17:55 Last Post
Keramoti Tjorven Svein~B 2388/14 Fastlandet og Peloponnes 11. apr 15, 00:59:43 Last Post
Dagsturer fra Athen Kabi Leo 1305/2 Fastlandet og Peloponnes 01. apr 15, 11:04:56 Last Post
Forestående biltur fra Thessaloniki så langt nord/østover man kan komme i Hellas kaka JanBe 1305/1 Fastlandet og Peloponnes 28. mar 15, 11:34:55 Last Post
Kardamili og området rundt, på vinteren. Tjorven Thera 7534/69 Peloponnes 21. mar 15, 01:17:01 Last Post
Kavala lufthavn kaka Svein~B 2393/19 Fastlandet og Peloponnes 15. mar 15, 18:58:48 Last Post
Kardamili og rundt på Peloponnes, våren 2014 Tjorven Katherina 12275/128 Peloponnes 15. mar 15, 00:30:04 Last Post
Hva er verdt å få med seg i Athen utenfor turistløypa? Admirala Ole 5361/19 Athen og Pireus 03. mar 15, 09:22:23 Last Post
Noen nye erfaringer på Mani kaka kaka 3178/24 Peloponnes 02. mar 15, 10:45:37 Last Post
Lycabettus Ole Greece-Traveller 2618/3 Athen og Pireus 08. jan 15, 23:30:38 Last Post
Kavala Svein~B Svein~B 2231/8 Fastlandet og Peloponnes 07. jan 15, 19:38:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 1198/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 1744/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 1508/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 2500/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 5074/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 3983/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 35538/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 2618/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 2087/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 1823/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 14043/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 3070/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 2537/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 4743/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 4741/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 5036/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 2618/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 2612/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 15056/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 2867/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 2340/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 3107/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 6680/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 8756/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Reiser til Karpathos 11/8-13 kviteberg kviteberg 2435/0 Karpathos 24. jul 13, 21:24:41 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang Mixelite Lisaf 2258/10 Chios 07. jun 15, 21:01:12 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 111837/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 6644/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 3358/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 4503/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 3969/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 5242/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 4656/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 5624/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 19397/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 3283/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 18465/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 8473/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 15489/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 5043/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 2334/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 2790/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 2874/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 6195/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 4093/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 10895/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 2800/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 3526/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 26746/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 5267/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos 2015 Askermann kjainaho 1016/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 3949/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 530072/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 1945/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 3490/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 1454/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 1662/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 1578/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 11191/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 1934/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 1851/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 66705/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 1935/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 1889/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 1909/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 5104/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 19920/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 6807/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 4455/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 5075/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 3224/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 3711/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 3465/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Karlovassi - folkloremuseeet og stranden kaka Minerva 3298/6 Samos 27. jul 13, 19:53:16 Last Post
Klostre og åpningstider Minerva Minerva 2882/5 Samos 26. jul 13, 18:46:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos, juli 2015 Ole Ole 298/16 Naxos 27. jul 15, 09:03:47 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 497/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 1428/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 1379/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 845/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 5620/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 3020/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 2885/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 1561/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 2018/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 55703/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 7091/27 Naxos 22. nov 14, 20:16:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 1430/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 130527/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 2376/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 1873/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Skilpadder i Agia Anna. myrvok myrvok 1914/2 Naxos 24. sep 14, 15:09:57 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 2793/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Prisnivå Signe Signe 2216/2 Naxos 29. mai 14, 15:48:40 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 9273/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 1896/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 2404/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 2278/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 4725/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 166729/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros, juni/juli 2015 Fia Ole 250/10 Paros og Antiparos 27. jul 15, 22:08:37 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 1619/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Paros rundt Tzasiki Ole 6374/73 Paros og Antiparos 23. mai 15, 20:33:54 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 3255/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 12692/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 9702/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Taverna Yiannoulis Amalie1967 Ole 2442/6 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:06:14 Last Post
Paros i dag Ole Ole 3578/21 Paros og Antiparos 07. apr 15, 22:09:50 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 1421/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 1522/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 2442/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 1890/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 2002/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 6039/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 2056/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 14615/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Naoussa på Paros Tjorven Ole 4103/24 Paros og Antiparos 05. aug 14, 21:38:23 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 2037/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 2956/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 4116/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 8417/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 2642/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 27989/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 14129/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 4534/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
Back to top