*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 10199 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4625
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 7673
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4625
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 671
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4625
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7469
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Karpathos 2004, 2005, 2006 och 2007

Startet av Fellman

Svar: 0
Visninger: 1024
Nyeste innlegg 02. mai 07, 09:43:02
by Fellman
ska noen iväg till Karpathos inom kort...???

Startet av Mikke

Svar: 0
Visninger: 953
Nyeste innlegg 10. jul 07, 22:21:04
by Mikke
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 1560
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 6842
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Karpathos, og veien til Olymbos pr april 2008

Startet av Niaas

Svar: 2
Visninger: 1021
Nyeste innlegg 23. apr 08, 20:30:33
by Niaas
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Påsken 2014 Tjorven Vegard 47/3 Paros og Antiparos I dag kl. 14:56:35 Last Post
Lengtebilder filhellener Livsnyteren 63616/434 Hellas generelt I dag kl. 11:54:55 Last Post
Tur til Kreta sent i oktober filhellener Tore 224/10 Hvor er dette? I dag kl. 11:51:43 Last Post
God morgon Solgry Tommy 23930/1355 Yamas Bar & Taverna I dag kl. 10:42:04 Last Post
Hvor er dette? 788 Hellasfrelst fila 186/5 Hvor er dette? I dag kl. 09:45:04 Last Post
Blomstrende Samos IngeS IngeS 22505/342 Samos I dag kl. 05:46:18 Last Post
Dagens bilde fra Samos IngeS IngeS 257274/2676 Samos I dag kl. 05:45:11 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! karri Ole 16517/1852 Yamas Bar & Taverna 22. apr 14, 23:46:49 Last Post
Hva gjør vi på Rhodos ? Johanne obben61 133/3 Reisetips og spørsmål 22. apr 14, 23:30:08 Last Post
Hvor er dette? 789 fila dagstaalesen@hotmail.com 173/7 Hvor er dette? 22. apr 14, 22:33:20 Last Post
Noen bilder fra Ermioni på Peloponnes filhellener filhellener 1646/6 Peloponnes 22. apr 14, 19:43:47 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 138962/1349 Peloponnes 22. apr 14, 18:48:27 Last Post
Do and dont`s ang.flagg på stranden JohnS Roger 410/13 Hellas generelt 22. apr 14, 14:34:37 Last Post
Hvor er dette? 791 Ole Ole 251/6 Hvor er dette? 21. apr 14, 22:19:28 Last Post
Kardamili i juli bipbap bipbap 118/6 Jippi! Nå reiser jeg! 21. apr 14, 21:44:15 Last Post
HURRA - nå har vi startet planleggingen for sommerturen 2014!! Frøken Sofie Frøken Sofie 1481/28 Seiling 21. apr 14, 20:53:30 Last Post
Er Dodekaneserne og Det nordlige og østlige Egeerhavet upopulære reisemål? Johanne IngeS 831/36 Hellas generelt 21. apr 14, 17:01:20 Last Post
Till Karpathos april 14..... stein Mikke 2051/46 Karpathos 21. apr 14, 14:08:01 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 77/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Hvor er dette? 792 Ole Ole 127/6 Hvor er dette? 20. apr 14, 23:42:37 Last Post
Når du reiser til Hellas er du ikke turist, hva er du da???? kaka Bjørg 4775/38 Hellas generelt 20. apr 14, 17:29:06 Last Post
Dagens filhellener kaka 38540/341 Alt annet 20. apr 14, 11:51:01 Last Post
Hva leser du? polyanna Thera 33845/283 Alt annet 19. apr 14, 21:56:53 Last Post
Hvor er dette? dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 140/2 Hvor er dette? 19. apr 14, 17:02:25 Last Post
Vårblomstring i Hellas ingaberentine kaka 971/41 Hellas generelt 18. apr 14, 22:55:46 Last Post
Limnos øyvind erikth 151/1 Det nordlige og østlige Egeerhavet 18. apr 14, 22:41:42 Last Post
Hvorfor ferierer du i Hellas? Kristian IngeS 649/24 Hellas generelt 18. apr 14, 16:28:14 Last Post
Har det rablet for Apollo??? Kristian Anders 975/4 Alt annet 18. apr 14, 14:51:01 Last Post
Morgen på St. George beach Anders Kristian 25104/259 Naxos 18. apr 14, 08:00:52 Last Post
Hoteller på Gardermoen Tjorven Svein~B 484/13 Reisetips og spørsmål 18. apr 14, 00:25:13 Last Post
Gamle og nye bilder fra Thessaloniki kaka kaka 39/0 Fastlandet og Peloponnes 17. apr 14, 21:15:53 Last Post
Hvordan "slipper" jeg kaka filhellener 118/2 Om forumet 17. apr 14, 20:49:50 Last Post
Serfios Sunnaelskersol Sunnaelskersol 85/0 Kykladene 17. apr 14, 11:49:58 Last Post
Milos Tjorven Sunnaelskersol 1295/31 Milos 16. apr 14, 20:07:55 Last Post
Apriltur i Saronic stein stein 452/40 Seiling 14. apr 14, 23:28:28 Last Post
Ny bok fra Hellas oils IngeS 234/7 Hellas generelt 14. apr 14, 22:46:21 Last Post
Bra bosted i platanias eller chania området sissela Gyda 621/3 Det østlige Kreta 14. apr 14, 21:36:20 Last Post
Jul på Kreta dagstaalesen@hotmail.com LukasKhasa 521/2 Sørkysten 14. apr 14, 19:52:13 Last Post
Hvor er dette? 787 Løst! kaka stein 101/4 Hvor er dette? 14. apr 14, 19:33:57 Last Post
Ny billedopplaster stein Ole 145/4 Om forumet 14. apr 14, 18:56:47 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Lengtebilder filhellener Livsnyteren 63616/434 Hellas generelt I dag kl. 11:54:55 Last Post
Tur til Kreta sent i oktober filhellener Tore 224/10 Hvor er dette? I dag kl. 11:51:43 Last Post
Hvor er dette? 788 Hellasfrelst fila 186/5 Hvor er dette? I dag kl. 09:45:04 Last Post
Hva gjør vi på Rhodos ? Johanne obben61 133/3 Reisetips og spørsmål 22. apr 14, 23:30:08 Last Post
Hvor er dette? 789 fila dagstaalesen@hotmail.com 173/7 Hvor er dette? 22. apr 14, 22:33:20 Last Post
Do and dont`s ang.flagg på stranden JohnS Roger 410/13 Hellas generelt 22. apr 14, 14:34:37 Last Post
Hvor er dette? 791 Ole Ole 251/6 Hvor er dette? 21. apr 14, 22:19:28 Last Post
HURRA - nå har vi startet planleggingen for sommerturen 2014!! Frøken Sofie Frøken Sofie 1481/28 Seiling 21. apr 14, 20:53:30 Last Post
Er Dodekaneserne og Det nordlige og østlige Egeerhavet upopulære reisemål? Johanne IngeS 831/36 Hellas generelt 21. apr 14, 17:01:20 Last Post
Hvor er dette? 792 Ole Ole 127/6 Hvor er dette? 20. apr 14, 23:42:37 Last Post
Når du reiser til Hellas er du ikke turist, hva er du da???? kaka Bjørg 4775/38 Hellas generelt 20. apr 14, 17:29:06 Last Post
Hvor er dette? dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 140/2 Hvor er dette? 19. apr 14, 17:02:25 Last Post
Vårblomstring i Hellas ingaberentine kaka 971/41 Hellas generelt 18. apr 14, 22:55:46 Last Post
Hvorfor ferierer du i Hellas? Kristian IngeS 649/24 Hellas generelt 18. apr 14, 16:28:14 Last Post
Hoteller på Gardermoen Tjorven Svein~B 484/13 Reisetips og spørsmål 18. apr 14, 00:25:13 Last Post
Apriltur i Saronic stein stein 452/40 Seiling 14. apr 14, 23:28:28 Last Post
Ny bok fra Hellas oils IngeS 234/7 Hellas generelt 14. apr 14, 22:46:21 Last Post
Hvor er dette? 787 Løst! kaka stein 101/4 Hvor er dette? 14. apr 14, 19:33:57 Last Post
Hvor er dette? 785 Løst! stein stein 224/9 Hvor er dette? 14. apr 14, 13:52:20 Last Post
Hvor er dette 786? siljeae JohnS 240/9 Hvor er dette? 13. apr 14, 23:41:17 Last Post
Gresk påskemusikk kaka MaFi 5826/29 Musikk 13. apr 14, 14:15:34 Last Post
Forslag til "september-turné" 2014? Kristian Anders 252/8 Hellas generelt 13. apr 14, 07:34:19 Last Post
Bør vi kjøpe båtbilleter nå ? Kristian linnelise 166/3 Transport 13. apr 14, 07:09:09 Last Post
Tjorven og Sisi øyhopper Kykladene høst 2013, del 3: KOUFONISSI karri Tjorven 456/12 Reiseskildringer 12. apr 14, 06:28:23 Last Post
Hellas i pressen ingaberentine operafantomet 116951/952 Hellas generelt 08. apr 14, 15:01:10 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bra bosted i platanias eller chania området sissela Gyda 621/3 Det østlige Kreta 14. apr 14, 21:36:20 Last Post
Jul på Kreta dagstaalesen@hotmail.com LukasKhasa 521/2 Sørkysten 14. apr 14, 19:52:13 Last Post
Vandretur mai 2014 Ninette Voss 310/5 Sørkysten 13. apr 14, 13:12:44 Last Post
Kolombari 2014 2greece 2greece 190/4 Kreta 04. apr 14, 11:09:32 Last Post
Kjøpt hus i Tavronitis Kritios Atir 500/6 Chania og områdene rundt 23. mar 14, 12:43:46 Last Post
Imbrosravinen Meissa Meissa 396/2 Chania og områdene rundt 18. jan 14, 00:01:45 Last Post
gifte seg på kreta carin enik 5356/19 Kreta 09. jan 14, 08:46:37 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa mouche Euf 440/1 Chania og områdene rundt 02. jan 14, 10:21:52 Last Post
Skandinavisk klubb for Kreta polyanna Heidrun 1431/13 Kreta 01. des 13, 12:27:45 Last Post
Løst og fast fra Plakias med tilliggende herligheter - Sept 2013 Tjorven JohnS 2350/25 Sørkysten 31. okt 13, 23:19:40 Last Post
Kreta oktober 2013 Ole Ole 1842/16 Chania og områdene rundt 21. okt 13, 22:57:03 Last Post
Jordskjelv utenfor Chania mouche IngeS 1222/8 Chania og områdene rundt 16. okt 13, 19:35:35 Last Post
Webkamera i Chania oils oils 734/4 Chania og områdene rundt 02. okt 13, 15:32:09 Last Post
Flyplassen i Chania oils Ole 944/6 Chania og områdene rundt 29. sep 13, 10:09:49 Last Post
Restauranttips Rethymnon. Gooner Mina 1213/11 Rethymnon og områdene rundt 26. sep 13, 22:26:30 Last Post
Badeland i nærheten av Chania? Ole Ole 860/4 Chania og områdene rundt 25. aug 13, 22:54:56 Last Post
Rethymnon bengalow pipp 1344/4 Rethymnon og områdene rundt 16. aug 13, 23:01:21 Last Post
Tips om Rethymnon Kristian lundmor 874/5 Rethymnon og områdene rundt 16. aug 13, 16:38:52 Last Post
Hvorhen er spørsmålet oils oils 713/2 Chania og områdene rundt 01. aug 13, 00:04:56 Last Post
Topptur til Kreta’s høyeste fjelltopp, Psiloritis (Mt Ida). 2456 moh. tjoms Morten 2735/13 Rethymnon og områdene rundt 28. jul 13, 11:59:20 Last Post
Kreta vest i september? oils oils 656/0 Kreta 21. jul 13, 00:54:10 Last Post
Platanias 2013 Tjorven 2greece 989/6 Kreta 13. jul 13, 01:26:44 Last Post
Ny åøass oils oils 508/0 Chania og områdene rundt 10. jul 13, 01:14:56 Last Post
Kreta i september? mouche oils 791/3 Chania og områdene rundt 08. jul 13, 09:56:46 Last Post
Minibank Plakias? mouche JohnS 780/4 Sørkysten 20. jun 13, 07:44:09 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Er det noen som skal til Skiathos i år? blokmann Ole 2514/23 Skiathos 07. jan 14, 20:40:14 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 3489/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 1469/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 2563/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 3478/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 1011/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 2035/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 34469/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 1435/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 2365/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 1104/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 1821/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 2852/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 1780/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 9645/53 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 3056/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 7703/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 14638/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 10899/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 11360/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 3501/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 1514/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 3238/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Re: SKIATHOS I AUGUST Torill Anne 7685/48 Skiathos 06. sep 09, 17:01:39 Last Post
Re: Reisen til Skiathos brit 5ifamilien 1573/2 Skiathos 31. aug 09, 17:07:37 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 531/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 639/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 499/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 936/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 1006/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 861/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 657/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 731/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 807/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 1303/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 6260/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 1264/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 1131/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 1329/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 1837/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 1558/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 1112/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Re: Spisesteder i Rhodos by? Riitta Mokkimokki 2232/5 Rhodos 09. jul 10, 21:54:30 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 1276/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 1454/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Jobb på Rhodos? Mali91 Mali91 2326/4 Rhodos 06. apr 10, 23:12:53 Last Post
Bilder fra Lardos, Rhodos. Mali91 Tzasiki 5449/23 Rhodos 24. okt 09, 22:34:05 Last Post
Re: Club Greece Resorts OPPDATERING Gh36 Tine 9367/26 Rhodos 07. sep 09, 14:19:29 Last Post
Overnatting, Rhodos by Mikke KnutB 1531/2 Rhodos 25. aug 09, 10:36:10 Last Post
Sykling på Rhodos? Bjormyr Bjormyr 2236/0 Rhodos 22. aug 09, 15:04:00 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Noen bilder fra Ermioni på Peloponnes filhellener filhellener 1646/6 Peloponnes 22. apr 14, 19:43:47 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 138962/1349 Peloponnes 22. apr 14, 18:48:27 Last Post
Gamle og nye bilder fra Thessaloniki kaka kaka 39/0 Fastlandet og Peloponnes 17. apr 14, 21:15:53 Last Post
Beste måte å slå ihjel noen timer på/ved Athens flyplass? marjana Ole 380/16 Athen og Pireus 08. apr 14, 23:41:44 Last Post
Demontering av Parthenon Tjorven Ole 114/2 Athen og Pireus 06. apr 14, 17:00:54 Last Post
Biltur på Peloponnes, september 2013 Katherina Katherina 3567/89 Peloponnes 01. apr 14, 14:55:51 Last Post
Fortsettelse av hva jeg så på bakken - årets turer (2013) til Kardamili Magnolia kaka 14793/253 Peloponnes 24. mar 14, 21:26:10 Last Post
Herlige Monemvasia Frøken Sofie tovenor 1233/19 Peloponnes 22. mar 14, 18:20:32 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 2827/57 Athen og Pireus 21. mar 14, 20:52:26 Last Post
Hvorfor reiser ikke folk på langweekend til Athen? Anders Ole 1916/24 Athen og Pireus 17. mar 14, 22:16:39 Last Post
Olympiakos - Platanias 4-2 Ole Ole 181/0 Athen og Pireus 25. feb 14, 21:47:07 Last Post
Gifte meg. Tips og råd carin Hanne1979 478/2 Parga 17. jan 14, 09:32:50 Last Post
Streik i Athen hugoasphaug hugoasphaug 340/0 Fastlandet og Peloponnes 13. jan 14, 17:43:37 Last Post
Enkleste reisevei til Peleponnes/Kalamata Lavendel SiriK 1032/11 Peloponnes 06. jan 14, 18:55:11 Last Post
Parga Juli/august 2014 JohnS hen_joh 631/2 Parga 24. nov 13, 17:19:16 Last Post
Athens flyplass Tjorven Svein~B 6738/41 Athen og Pireus 22. nov 13, 01:13:03 Last Post
Athen Greece-Traveller Svein~B 56743/286 Athen og Pireus 11. nov 13, 21:21:01 Last Post
Akropolis, Athen karri Svein~B 10761/55 Athen og Pireus 08. nov 13, 06:35:18 Last Post
Rusleturer i Athen Ole Greece-Traveller 595/1 Athen og Pireus 28. okt 13, 17:31:55 Last Post
Athen før og nå bengalow bengalow 1068/16 Athen og Pireus 09. okt 13, 17:43:47 Last Post
Mat/Spisesteder i Kardamili filhellener filhellener 706/3 Peloponnes 06. okt 13, 21:33:43 Last Post
Hotell i Athen Fia filhellener 3640/27 Athen og Pireus 28. sep 13, 23:43:44 Last Post
Athen, juni og juli 2013 Ole Ole 3195/36 Athen og Pireus 28. sep 13, 23:32:02 Last Post
Parga juli 2013 zerlina zerlina 492/0 Parga 14. sep 13, 20:07:07 Last Post
Ny bok kommer snart filhellener hugoasphaug 1263/10 Peloponnes 04. sep 13, 22:58:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Till Karpathos april 14..... stein Mikke 2051/46 Karpathos 21. apr 14, 14:08:01 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 22258/110 Karpathos 09. apr 14, 22:16:45 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia Tjorven abaa 1178/8 Karpathos 28. mar 14, 19:49:04 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 409/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 422/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 1244/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 1109/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 1391/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 607/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 637/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 5313/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 782/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 501/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 791/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 3029/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 2497/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Reiser til Karpathos 11/8-13 kviteberg kviteberg 529/0 Karpathos 24. jul 13, 21:24:41 Last Post
Informasjon om Karpathos - Eksterne lenker KarpathosByBus Ole 1669/3 Karpathos 10. jul 13, 13:09:19 Last Post
10 år på Karpathos Riitta Fellman 957/4 Karpathos 08. jun 13, 14:29:07 Last Post
Elias Rooms karinafp karinafp 520/0 Karpathos 05. jun 13, 09:46:55 Last Post
Amoppistranden Karpathos Mikke Riitta 1156/9 Karpathos 26. mai 13, 00:01:13 Last Post
Till Karpathos april 13.... :D Mikke Mikke 4646/51 Karpathos 06. mai 13, 19:42:38 Last Post
Evely från Salvador till minne ROLLE ROLLE 634/2 Karpathos 10. mar 13, 17:53:22 Last Post
Karpathos-Amopi septembertur i 2003 karri karri 1739/20 Karpathos 25. feb 13, 21:38:15 Last Post
Frosts Karpathostur 2012 Niaas Frost 1563/15 Karpathos 24. jan 13, 23:00:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 76080/594 Chios 02. okt 13, 09:19:01 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 1937/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 808/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 1311/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 1134/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 1496/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 1336/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 1702/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 8430/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 997/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 6882/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 3471/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 5366/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 1731/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 636/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 749/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 1145/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 3041/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 1771/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 3241/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 1007/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 1731/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 16319/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 2764/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Re: Dykkekurs og scooterleie på Chios Pjokken siri.gu 1744/3 Chios 27. mar 10, 13:49:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Blomstrende Samos IngeS IngeS 22505/342 Samos I dag kl. 05:46:18 Last Post
Dagens bilde fra Samos IngeS IngeS 257274/2676 Samos I dag kl. 05:45:11 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 175/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 146/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 151/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 1567/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 7033/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 3602/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 1053/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 2119/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 947/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 1090/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 930/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Karlovassi - folkloremuseeet og stranden kaka Minerva 925/6 Samos 27. jul 13, 19:53:16 Last Post
Klostre og åpningstider Minerva Minerva 695/5 Samos 26. jul 13, 18:46:13 Last Post
Leiebil fra flyplassen? Minerva Minerva 847/7 Samos 26. jul 13, 18:16:30 Last Post
Mikro Seitani Livaninavenn Livaninavenn 406/0 Samos 17. jul 13, 20:17:39 Last Post
Her er åpningstidene til folkloremuseet i Karlovassi Minerva Minerva 420/0 Samos 01. jul 13, 16:30:21 Last Post
Papa beach, Samos bilder Tommy Tommy 1865/5 Samos 11. apr 13, 20:33:34 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) karri karri 7153/115 Samos 11. apr 13, 00:04:38 Last Post
Helgenfestival i Pythagorion Minerva Minerva 454/2 Samos 05. apr 13, 20:04:57 Last Post
Blomsterprakt i mai 2011 IngeS IngeS 654/2 Samos 26. mar 13, 17:48:13 Last Post
Fotoshow og videoklipp fra Samos og andre steder i Hellas IngeS IngeS 2177/21 Samos 17. mar 13, 15:29:32 Last Post
Varvandring pa Samos IngeS Fysimera 545/1 Samos 14. mar 13, 21:00:23 Last Post
flommen i Ireon,09.03.13 kaka samos09 1123/8 Samos 13. mar 13, 19:59:33 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 77/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Morgen på St. George beach Anders Kristian 25104/259 Naxos 18. apr 14, 08:00:52 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 207/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 209/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 1341/42 Naxos 25. mar 14, 19:12:12 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Tjorven Anders 1380/18 Naxos 24. jan 14, 21:36:55 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 1148/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 62540/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Naxos-påske 2014? Tjorven Anders 697/7 Naxos 04. des 13, 00:20:36 Last Post
YouTubeVideo... Anders Anders 414/1 Naxos 24. nov 13, 10:26:47 Last Post
Quadrokopter-video. Havn og Kastro. Ole Anders 466/2 Naxos 16. nov 13, 11:44:52 Last Post
St. George midt i oktober Greece-Traveller Greece-Traveller 484/0 Naxos 27. okt 13, 17:26:17 Last Post
Carneval Naxos 26/2-2012 ingaberentine Mr.Mythos 994/5 Naxos 20. okt 13, 11:29:32 Last Post
Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter Frynse Frynse 1430/9 Naxos 19. okt 13, 03:31:15 Last Post
Morgen på Naxos Kalergis Kristian 814/4 Naxos 24. sep 13, 18:59:39 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 47367/912 Naxos 20. sep 13, 09:09:03 Last Post
Bruker det å være mye MYGG i juli? kari filhellener 1231/11 Naxos 06. sep 13, 20:31:39 Last Post
En middag, to netter og en frokost på Naxos Greece-Traveller cubical 673/2 Naxos 25. aug 13, 11:09:35 Last Post
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos Tjorven Greece-Traveller 926/7 Naxos 30. jul 13, 01:19:33 Last Post
Dagsturer og hurtigferger på Naxos 2013 marjana Greece-Traveller 567/1 Naxos 29. jul 13, 01:00:13 Last Post
Til Naxos i morgen Tjorven Greece-Traveller 600/4 Naxos 17. jul 13, 20:30:23 Last Post
Er det noen som skal til Naxos i år? Anders Ole 3717/58 Naxos 23. jun 13, 12:30:24 Last Post
Adresse til Corner på Naxos ? Anders Frynse 1280/7 Naxos 14. jun 13, 13:19:38 Last Post
Påskebilder fra Naxos 2013 Greece-Traveller Greece-Traveller 653/0 Naxos 30. mai 13, 12:15:23 Last Post
17.Mai på Naxos marjana Yutao 835/3 Naxos 20. mai 13, 00:04:51 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Påsken 2014 Tjorven Vegard 47/3 Paros og Antiparos I dag kl. 14:56:35 Last Post
Parikia webcam Vegard Ole 4228/49 Paros og Antiparos 02. apr 14, 14:09:25 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 931/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 3427/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 marjana Tjorven 4266/69 Paros og Antiparos 07. nov 13, 20:38:51 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 716/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 14252/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 6418/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 1549/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
Overnatting Paros Tjorven Tjorven 557/0 Paros og Antiparos 04. jul 13, 18:44:49 Last Post
Overnatting på Antiparos monaskog monaskog 637/3 Paros og Antiparos 03. jun 13, 22:51:51 Last Post
Brann på Paros, Pounta ingaberentine ingaberentine 554/0 Paros og Antiparos 29. mai 13, 02:13:07 Last Post
Pavlos Place - Antiparos Thine Thine 1445/19 Paros og Antiparos 17. mai 13, 18:47:32 Last Post
Antiparos Svein~B Svein~B 13027/109 Paros og Antiparos 09. mai 13, 16:43:30 Last Post
New Golden Beach (Tserdakia), Paros Svein~B Svein~B 821/4 Paros og Antiparos 05. mai 13, 14:21:51 Last Post
Alyki, Paros Svein~B Svein~B 3695/33 Paros og Antiparos 18. apr 13, 20:04:58 Last Post
Thalasea - Yannis og Marianne Tjorven Vegard 589/1 Paros og Antiparos 29. mar 13, 19:55:15 Last Post
Lefkes, Paros filhellener Svein~B 1491/13 Paros og Antiparos 23. mar 13, 16:40:14 Last Post
Barnevennlig hotel i Paros Anders Gyda 602/1 Paros og Antiparos 10. mar 13, 12:37:27 Last Post
Piso Livadi, Paros Svein~B Svein~B 2838/18 Paros og Antiparos 08. mar 13, 19:26:14 Last Post
Noen som skal til Antiparos juni 20013? Tjorven Tjorven 755/2 Paros og Antiparos 19. feb 13, 23:04:05 Last Post
Drios, Paros Svein~B Svein~B 870/4 Paros og Antiparos 16. feb 13, 12:46:16 Last Post
Er det noen som skal til Paros i år? 5ifamilien Ole 1147/5 Paros og Antiparos 11. feb 13, 19:26:45 Last Post
Ny flyplass på Paros Ole Ole 843/3 Paros og Antiparos 03. feb 13, 12:22:49 Last Post
Naoussa, Paros Svein~B Svein~B 3850/32 Paros og Antiparos 02. feb 13, 12:04:24 Last Post
Back to top