*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 22292 ganger)

Utlogget Fellman

 • Topic starter
  • Innlegg: 75
   • Vis profil
   • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4691
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

  • Innlegg: 18
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

  • Innlegg: 8885
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
KariK

Utlogget Fellman

 • Topic starter
  • Innlegg: 75
   • Vis profil
   • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4691
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

  • Innlegg: 700
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

  • Innlegg: 359
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

  • Innlegg: 359
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Topic starter
  • Innlegg: 75
   • Vis profil
   • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

  • Innlegg: 18
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4691
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

  • Innlegg: 152
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Topic starter
  • Innlegg: 75
   • Vis profil
   • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

  • Innlegg: 7470
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4691
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #15 på: 18. mai 10, 18:42:46 »
Så fina bilder från igår :flower: Det firades 17:e maj på Mike`s ser jag :bom:  Vackra naturbilder och härlig sång från Jannis och Xronis på Pelagos :bom:
Bara man tänker på Under the trees så blir man hungrig :bom:
Riitta

Utlogget Vivianne

  • Innlegg: 104
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #16 på: 19. mai 10, 16:54:49 »
Hej!
Jag håller med föregående talare, jätte fina bilder.
Tack Vivianne

Utlogget -POE-

  • Innlegg: 742
   • Vis profil
   • http://www.englund.tk
Karpathos 2010
« Svar #17 på: 19. mai 10, 22:42:40 »
Hmm, nice!
Längtar tillbaka.

//PO
//PO

 

ska noen iväg till Karpathos inom kort...???

Startet av Mikke

Svar: 0
Visninger: 1835
Nyeste innlegg 10. jul 07, 22:21:04
by Mikke
lite bildspel från Mikkes o min rundresa på Karpathos

Startet av Tommy

Svar: 6
Visninger: 3347
Nyeste innlegg 08. mai 08, 14:43:32
by Tommy
testing bildspel Kali Limni/Karpathos

Startet av Tommy

Svar: 10
Visninger: 4358
Nyeste innlegg 07. mai 08, 16:53:03
by Tommy
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 3974
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
Nya flygplatsbyggnaden på Karpathos& vägen till Olympos....

Startet av Mikke

Svar: 3
Visninger: 2535
Nyeste innlegg 29. jan 08, 15:15:08
by Mikke
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
hjelp til leie på Kreta mouche Lill Trude Salberg Olsen 49/3 Flytte til Hellas I dag kl. 06:35:03 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Anders Anders 1621/114 Forumtreff 28. apr 17, 15:15:16 Last Post
Flyktninger til Samos? anemos tone.schi-ljosland 267/5 Reisetips og spørsmål 28. apr 17, 12:58:29 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 166493/756 Peloponnes 27. apr 17, 21:52:12 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Anders Ole 32140/2995 Yamas Bar & Taverna 27. apr 17, 19:19:33 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Diddi Ninette 2121/106 Jippi! Nå reiser jeg! 27. apr 17, 18:19:19 Last Post
Testing testing ena-thio-tria HER KAN DU TESTE DET DU VIL! stein Unni 241431/679 Om forumet 27. apr 17, 17:05:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 7783/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 16789/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 156/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 149864/481 Hellas generelt 26. apr 17, 19:30:13 Last Post
Forumtreff Naxos 2017 - Påmeldte Anders Anders 473/24 Forumtreff 25. apr 17, 22:29:43 Last Post
Hvor er dette? 942 Heidrun fila 191/5 Hvor er dette? 25. apr 17, 08:44:22 Last Post
Dokument marjana ChristineA 567/12 Flytte til Hellas 24. apr 17, 22:15:42 Last Post
Petra, Lesvos Svein~B Svein~B 4009/39 Lesvos 24. apr 17, 19:12:38 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Forslag til kategorier fila Ole 91/1 Fotokonkurransen 2017 23. apr 17, 17:23:23 Last Post
"Mine" morsomme memoarer dagstaalesen@hotmail.com fila 3115/42 Hellas generelt 22. apr 17, 19:22:40 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 45619/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki marjana espeno 3909/60 Flytte til Hellas 22. apr 17, 14:14:50 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 2231/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Transport fra Chania flyplass til Rethymnon marjana marjana 600/18 Transport 20. apr 17, 20:53:38 Last Post
Documenta i Athen! marjana marjana 97/0 Kultur 20. apr 17, 18:07:10 Last Post
"Mine" greske landskap EMPORIOS SYMI fila fila 5026/20 Hellas generelt 19. apr 17, 21:09:49 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna mouche sommer 350/7 Kreta 19. apr 17, 10:37:47 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien marjana Marit 76057/3935 Jippi! Nå reiser jeg! 18. apr 17, 23:13:07 Last Post
Trenger hjelp til å finne den rette øya for oss:) dagstaalesen@hotmail.com tone.schi-ljosland 342/9 Reisetips og spørsmål 18. apr 17, 12:58:34 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 196/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 431004/1386 Hellas generelt 17. apr 17, 18:54:21 Last Post
Langfredag fra Ermoupolis marjana marjana 146/2 Hellas generelt 17. apr 17, 18:40:53 Last Post
Trenger gode tips til Øyhopping Svein~B Gyda 229/9 Reisetips og spørsmål 16. apr 17, 21:27:16 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL ELVITA, LOTHIARIKA, RHODOS fila fila 17610/49 Rom/studios/hotell 16. apr 17, 15:28:44 Last Post
Hvoer er dette? 941 LØST fila fila 171/3 Hvor er dette? 16. apr 17, 11:58:00 Last Post
Hvor er dette? 940 Heidrun stein 389/22 Hvor er dette? 12. apr 17, 16:37:19 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . TOMS dagstaalesen@hotmail.com 18628/185 Fastlandet og Peloponnes 11. apr 17, 15:58:06 Last Post
Athen. Serifos og Sifnos hakon57 GHL 257/4 Sifnos 11. apr 17, 11:15:28 Last Post
Hvor er dette? 939 - Løst ! stein stein 452/22 Hvor er dette? 11. apr 17, 07:31:22 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 369135/1560 Peloponnes 10. apr 17, 06:55:34 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 486/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Kretas store lyrespiller marjana marjana 145/0 Musikk 09. apr 17, 06:08:35 Last Post
Hvor er dette? 937 LØST Lous fila 243/5 Hvor er dette? 08. apr 17, 21:46:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
hjelp til leie på Kreta mouche Lill Trude Salberg Olsen 49/3 Flytte til Hellas I dag kl. 06:35:03 Last Post
Flyktninger til Samos? anemos tone.schi-ljosland 267/5 Reisetips og spørsmål 28. apr 17, 12:58:29 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 149864/481 Hellas generelt 26. apr 17, 19:30:13 Last Post
Hvor er dette? 942 Heidrun fila 191/5 Hvor er dette? 25. apr 17, 08:44:22 Last Post
Dokument marjana ChristineA 567/12 Flytte til Hellas 24. apr 17, 22:15:42 Last Post
"Mine" morsomme memoarer dagstaalesen@hotmail.com fila 3115/42 Hellas generelt 22. apr 17, 19:22:40 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki marjana espeno 3909/60 Flytte til Hellas 22. apr 17, 14:14:50 Last Post
Transport fra Chania flyplass til Rethymnon marjana marjana 600/18 Transport 20. apr 17, 20:53:38 Last Post
Documenta i Athen! marjana marjana 97/0 Kultur 20. apr 17, 18:07:10 Last Post
"Mine" greske landskap EMPORIOS SYMI fila fila 5026/20 Hellas generelt 19. apr 17, 21:09:49 Last Post
Trenger hjelp til å finne den rette øya for oss:) dagstaalesen@hotmail.com tone.schi-ljosland 342/9 Reisetips og spørsmål 18. apr 17, 12:58:34 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 431004/1386 Hellas generelt 17. apr 17, 18:54:21 Last Post
Langfredag fra Ermoupolis marjana marjana 146/2 Hellas generelt 17. apr 17, 18:40:53 Last Post
Trenger gode tips til Øyhopping Svein~B Gyda 229/9 Reisetips og spørsmål 16. apr 17, 21:27:16 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL ELVITA, LOTHIARIKA, RHODOS fila fila 17610/49 Rom/studios/hotell 16. apr 17, 15:28:44 Last Post
Hvoer er dette? 941 LØST fila fila 171/3 Hvor er dette? 16. apr 17, 11:58:00 Last Post
Hvor er dette? 940 Heidrun stein 389/22 Hvor er dette? 12. apr 17, 16:37:19 Last Post
Hvor er dette? 939 - Løst ! stein stein 452/22 Hvor er dette? 11. apr 17, 07:31:22 Last Post
Kretas store lyrespiller marjana marjana 145/0 Musikk 09. apr 17, 06:08:35 Last Post
Hvor er dette? 937 LØST Lous fila 243/5 Hvor er dette? 08. apr 17, 21:46:35 Last Post
Hvor er dette? 938 LØST Ole Ole 313/5 Hvor er dette? 07. apr 17, 21:06:08 Last Post
Hvor er dette? 936 LØST fila fila 218/4 Hvor er dette? 06. apr 17, 12:30:01 Last Post
Greske rutebåter - stilig drone film Fix Ole 133823/293 Hellas generelt 06. apr 17, 12:22:41 Last Post
Historien om Superferry II Kritios Ole 187/1 Transport 04. apr 17, 12:38:41 Last Post
Hvor er dette? 935 LØST fila fila 198/5 Hvor er dette? 02. apr 17, 15:05:37 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kreta Aghia Marina Taverna mouche sommer 350/7 Kreta 19. apr 17, 10:37:47 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 196/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta mouche Solgry 268/5 Kreta 03. apr 17, 17:25:11 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 244/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 5985/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 265/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 500/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 1074/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 805/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 869/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 9352/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 4863/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 1699/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1074/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2027/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 3631/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2153/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 6129/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 2558/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 4126/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Sensatori Resort Crete oils oils 2725/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Hotell Flamingo oils oils 4476/6 Kreta 02. jan 16, 00:11:57 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 2238/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 3440/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 18889/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 1283/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 15657/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 11010/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 5607/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 21359/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 17319/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 12129/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 15233/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 24692/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 10090/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 14052/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 79770/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 13144/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 18587/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 8691/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 11060/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 18027/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 10932/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 29042/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 14225/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 27583/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 44119/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 38873/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 38189/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 15619/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 7783/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 16789/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 156/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2258/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7029/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 6934/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6084/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7297/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 8833/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 9758/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 7487/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 10897/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 11722/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 10151/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 8175/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 8912/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 8546/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 10542/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 28936/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 9130/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 10122/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 11908/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 16367/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 9677/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 7995/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 166493/756 Peloponnes 27. apr 17, 21:52:12 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 2231/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . TOMS dagstaalesen@hotmail.com 18628/185 Fastlandet og Peloponnes 11. apr 17, 15:58:06 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 369135/1560 Peloponnes 10. apr 17, 06:55:34 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 486/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 5417/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 4555/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 151039/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 2237/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 6265/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 4450/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 203/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 3739/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 3479/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Google Street View i Psirri Ole Ole 240/0 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:33:39 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 33547/76 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:23:11 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 307/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 531/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 12227/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Pireus webkamera marjana Ole 644/2 Athen og Pireus 06. des 16, 13:12:28 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 3084/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 44882/131 Peloponnes 04. nov 16, 14:20:01 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 20794/138 Peloponnes 29. okt 16, 12:32:48 Last Post
Taverna i Pireus ROLLE Leo 1816/5 Athen og Pireus 14. okt 16, 10:34:26 Last Post
Nafpaktos Kalimera Tjorven 27972/79 Fastlandet og Peloponnes 13. okt 16, 22:33:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 317/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 225/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 12741/26 Karpathos 15. feb 17, 17:56:19 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 715/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 5619/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 2518/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 1719/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 2890/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 5266/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 3294/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 5879/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8022/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 7097/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 9724/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 21295/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 14256/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 68670/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 9865/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 9945/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 7655/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 36512/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 10890/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 8343/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 12836/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 17878/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 7727/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 15403/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 201410/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 17323/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 10681/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 14430/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 11585/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 14501/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 18936/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 14658/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 42061/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 9407/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 41742/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 21183/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 36673/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 15018/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7140/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 10770/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 13470/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 10003/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 20341/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 8378/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 10098/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 48120/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 11929/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 45619/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 7226/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 1871/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 8344/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 2803/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 15973/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1084541/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 12935/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 12153/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 6395/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 8511/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 7541/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 30161/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8169/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 7790/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 152963/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6434/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 6703/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 6990/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 18811/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 44882/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 14841/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 13550/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 12916/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 9387/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Restaurant på Naxos Fix Fix 2436/7 Naxos 15. mar 17, 14:59:24 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 272/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 2877/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 2159/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 3701/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 2627/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 2409/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 10460/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1548/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 1709/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 1909/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 19656/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 8525/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 5550/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 11036/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 11745/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 6311/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 25664/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 20430/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 10763/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 7451/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 12591/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 120678/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 6221/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 292898/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 398/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 668/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 16321/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 728/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 34894/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur i Parikia filhellener Ole 3180/16 Paros og Antiparos 01. okt 16, 14:24:32 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 2584/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 4980/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 890/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 1178/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 1917/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 2962/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 6274/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3162/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 18177/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 10426/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 5985/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 27851/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 8395/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 10621/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 36803/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 28781/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 7984/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 7585/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 12007/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top