*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 21530 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4686
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8820
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
KariK

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4686
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 700
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4686
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4686
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #15 på: 18. mai 10, 18:42:46 »
Så fina bilder från igår :flower: Det firades 17:e maj på Mike`s ser jag :bom:  Vackra naturbilder och härlig sång från Jannis och Xronis på Pelagos :bom:
Bara man tänker på Under the trees så blir man hungrig :bom:
Riitta

Utlogget Vivianne

 • Innlegg: 104
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #16 på: 19. mai 10, 16:54:49 »
Hej!
Jag håller med föregående talare, jätte fina bilder.
Tack Vivianne

Utlogget -POE-

 • Innlegg: 742
  • Vis profil
  • http://www.englund.tk
Karpathos 2010
« Svar #17 på: 19. mai 10, 22:42:40 »
Hmm, nice!
Längtar tillbaka.

//PO
//PO

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 8801
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 14847
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 11383
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 5859
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 3785
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hva er dette? polyanna marjana 348/27 Hellas generelt I dag kl. 17:41:12 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til Eureka Katherina 230/6 Peloponnes I dag kl. 17:23:39 Last Post
Frakt av ting og tang til Hellas / Kreta ChristineA Heidrun 406/10 Flytte til Hellas I dag kl. 15:27:17 Last Post
Athen, november 2016 kaka Ole 1931/34 Athen og Pireus I dag kl. 14:59:50 Last Post
Backpacing med 13 og 15 år gamle døtre. mouche hallgeir.aronsen 210/13 Kykladene I dag kl. 07:52:29 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 49/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 marjana Anders 955/66 Forumtreff 22. jan 17, 20:25:18 Last Post
Greske rutebåter hakon57 Ole 126929/290 Hellas generelt 22. jan 17, 16:47:17 Last Post
"Mine" morsomme memoarer- I yngste laget? fila fila 491/14 Hellas generelt 22. jan 17, 11:33:54 Last Post
Vatera, Lesvos Svein~B Svein~B 98/1 Lesvos 22. jan 17, 11:03:20 Last Post
Mesternes mester 2017 Ole Ole 497/10 Peloponnes 21. jan 17, 21:25:36 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Anders Ninette 1633/79 Jippi! Nå reiser jeg! 21. jan 17, 16:56:31 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Anders Ole 31296/2945 Yamas Bar & Taverna 21. jan 17, 16:51:01 Last Post
Hvordan best overføre store pengesummer til Hellas? mouche pipetone 252/17 Hellas generelt 21. jan 17, 14:44:53 Last Post
Hvor er dette? 925 LØST Ole Ole 123/8 Hvor er dette? 21. jan 17, 13:59:27 Last Post
"Mine" greske tavernaer Lous fila 24464/50 Hellas generelt 21. jan 17, 13:22:19 Last Post
Lengtebilder filhellener Livsnyteren 196003/646 Hellas generelt 21. jan 17, 12:31:11 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 228/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
"Mine" greske landskap ANTIPAROS fila fila 4050/18 Hellas generelt 20. jan 17, 14:59:08 Last Post
Mytilini, Lesvos Heidrun Svein~B 998/13 Lesvos 20. jan 17, 13:22:17 Last Post
Nye regler for korttidsutleie, utleie til turister Heidrun ofriis 207/4 Rom/studios/hotell 20. jan 17, 07:16:02 Last Post
Kjøre Athens til Corfu bengalow linnelise 105/5 Transport 19. jan 17, 23:01:54 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki JanBe espeno 1550/43 Flytte til Hellas 19. jan 17, 00:13:23 Last Post
Lesvos Svein~B Svein~B 1885/19 Lesvos 17. jan 17, 10:39:29 Last Post
Agia Irini-parken, Mytilini, Lesvos kaka Svein~B 360/12 Lesvos 16. jan 17, 15:17:50 Last Post
Hvor går turen i 2017? filhellener Ole 414/26 Hellas generelt 15. jan 17, 15:55:59 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 31652/75 Athen og Pireus 15. jan 17, 12:02:53 Last Post
Donoussa ? Per-Arne Runar Solvik 237/6 Reisetips og spørsmål 14. jan 17, 15:48:01 Last Post
Akropolis restaurant - ta turen 24. januar til 30. januar! anemos anemos 348/3 Mat og drikke 12. jan 17, 23:50:35 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta mouche Heidrun 320/13 Flytte til Hellas 12. jan 17, 19:03:05 Last Post
"Mine" greske strender EMPROS THERMA, KOS fila fila 28193/61 Hellas generelt 12. jan 17, 12:27:39 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 1386/12 Peloponnes 10. jan 17, 21:26:19 Last Post
Baklengs Odyssé: fra Ithaka til Athen espeno espeno 123/0 Reisetips og spørsmål 10. jan 17, 15:36:55 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 135/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Glimt fra dagboka NO 111 KOS fila fila 34962/153 Hellas generelt 10. jan 17, 12:07:59 Last Post
Snøvær i Hellas. Kritios Ikaros 199/1 Hellas generelt 08. jan 17, 16:31:34 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 11576/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Hellas i pressen marjana operafantomet 410351/1374 Hellas generelt 07. jan 17, 19:52:00 Last Post
Ryktebørs og fakta, flyruter 2017 Ole Ole 5754/37 Transport 07. jan 17, 13:57:33 Last Post
Strømpriser Hellas / Norge mouche Heidrun 328/7 Hellas generelt 06. jan 17, 08:33:51 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hva er dette? polyanna marjana 348/27 Hellas generelt I dag kl. 17:41:12 Last Post
Frakt av ting og tang til Hellas / Kreta ChristineA Heidrun 406/10 Flytte til Hellas I dag kl. 15:27:17 Last Post
Greske rutebåter hakon57 Ole 126929/290 Hellas generelt 22. jan 17, 16:47:17 Last Post
"Mine" morsomme memoarer- I yngste laget? fila fila 491/14 Hellas generelt 22. jan 17, 11:33:54 Last Post
Hvordan best overføre store pengesummer til Hellas? mouche pipetone 252/17 Hellas generelt 21. jan 17, 14:44:53 Last Post
Hvor er dette? 925 LØST Ole Ole 123/8 Hvor er dette? 21. jan 17, 13:59:27 Last Post
"Mine" greske tavernaer Lous fila 24464/50 Hellas generelt 21. jan 17, 13:22:19 Last Post
Lengtebilder filhellener Livsnyteren 196003/646 Hellas generelt 21. jan 17, 12:31:11 Last Post
"Mine" greske landskap ANTIPAROS fila fila 4050/18 Hellas generelt 20. jan 17, 14:59:08 Last Post
Nye regler for korttidsutleie, utleie til turister Heidrun ofriis 207/4 Rom/studios/hotell 20. jan 17, 07:16:02 Last Post
Kjøre Athens til Corfu bengalow linnelise 105/5 Transport 19. jan 17, 23:01:54 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki JanBe espeno 1550/43 Flytte til Hellas 19. jan 17, 00:13:23 Last Post
Hvor går turen i 2017? filhellener Ole 414/26 Hellas generelt 15. jan 17, 15:55:59 Last Post
Donoussa ? Per-Arne Runar Solvik 237/6 Reisetips og spørsmål 14. jan 17, 15:48:01 Last Post
Akropolis restaurant - ta turen 24. januar til 30. januar! anemos anemos 348/3 Mat og drikke 12. jan 17, 23:50:35 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta mouche Heidrun 320/13 Flytte til Hellas 12. jan 17, 19:03:05 Last Post
"Mine" greske strender EMPROS THERMA, KOS fila fila 28193/61 Hellas generelt 12. jan 17, 12:27:39 Last Post
Baklengs Odyssé: fra Ithaka til Athen espeno espeno 123/0 Reisetips og spørsmål 10. jan 17, 15:36:55 Last Post
Glimt fra dagboka NO 111 KOS fila fila 34962/153 Hellas generelt 10. jan 17, 12:07:59 Last Post
Snøvær i Hellas. Kritios Ikaros 199/1 Hellas generelt 08. jan 17, 16:31:34 Last Post
Hellas i pressen marjana operafantomet 410351/1374 Hellas generelt 07. jan 17, 19:52:00 Last Post
Ryktebørs og fakta, flyruter 2017 Ole Ole 5754/37 Transport 07. jan 17, 13:57:33 Last Post
Strømpriser Hellas / Norge mouche Heidrun 328/7 Hellas generelt 06. jan 17, 08:33:51 Last Post
Pris overnatting familie Kykladene, evt tips til andre øyer LilleMy K S 426/3 Hellas generelt 31. des 16, 10:00:38 Last Post
Hvor der dette? 924 LØST Lous fila 212/3 Hvor er dette? 20. des 16, 16:22:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
"Vårt" sted på Kreta? Ninette stein 3041/29 Kreta 25. des 16, 21:26:25 Last Post
Språk. Svein~B Iver 218/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 689/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 452/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 543/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 8652/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 3708/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 1348/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 803/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 1610/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 2934/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 1787/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 5819/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 2112/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 3374/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Sensatori Resort Crete oils oils 2291/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Hotell Flamingo oils oils 3568/6 Kreta 02. jan 16, 00:11:57 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 1860/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 2815/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 16315/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Rethymnon på vinteren. mouche Iver 1815/1 Rethymnon og områdene rundt 25. okt 15, 10:20:47 Last Post
Hvor er det totalt mørke på Kreta om natten høsttid. JanBe Heidrun 4562/5 Kreta 13. okt 15, 23:58:18 Last Post
Leie på¨Kreta oils oils 4765/12 Chania og områdene rundt 18. sep 15, 15:10:16 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 7278/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Kato Stalos Kritios karkit 5686/1 Det østlige Kreta 02. jul 15, 08:27:55 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 922/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 14603/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 10130/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 5248/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 20209/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 16474/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 11499/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 14222/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 23338/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 9467/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 13292/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 77205/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 12132/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 17429/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 8339/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 10485/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 16758/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 10359/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 27651/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 13658/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 26341/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 41527/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 37043/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 36367/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 14908/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 1929/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 6552/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 15445/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 6515/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 5778/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 7319/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 6888/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 8251/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 9096/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 7081/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 10344/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 11060/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 9636/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 7695/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 8307/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 8044/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 9854/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 27490/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 8667/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 9390/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 11086/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 15038/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 9166/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 7647/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 8415/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til Eureka Katherina 230/6 Peloponnes I dag kl. 17:23:39 Last Post
Athen, november 2016 kaka Ole 1931/34 Athen og Pireus I dag kl. 14:59:50 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 49/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Mesternes mester 2017 Ole Ole 497/10 Peloponnes 21. jan 17, 21:25:36 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 31652/75 Athen og Pireus 15. jan 17, 12:02:53 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 1386/12 Peloponnes 10. jan 17, 21:26:19 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 135/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 11576/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 354227/1555 Peloponnes 02. jan 17, 17:28:55 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 13354/140 Fastlandet og Peloponnes 31. des 16, 13:13:02 Last Post
Pireus webkamera marjana Ole 310/2 Athen og Pireus 06. des 16, 13:12:28 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 1755/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 42543/131 Peloponnes 04. nov 16, 14:20:01 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 18489/138 Peloponnes 29. okt 16, 12:32:48 Last Post
Taverna i Pireus ROLLE Leo 1179/5 Athen og Pireus 14. okt 16, 10:34:26 Last Post
Nafpaktos Kalimera Tjorven 26247/79 Fastlandet og Peloponnes 13. okt 16, 22:33:45 Last Post
Fortsettelse av hva jeg så på bakken - årets turer (2013) til Kardamili kaka kaka 87217/261 Peloponnes 08. okt 16, 17:24:57 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 157123/712 Peloponnes 06. okt 16, 17:39:19 Last Post
Voldsomt regnskyll på Peloponnes, med store følger mouche kaka 1850/17 Peloponnes 17. sep 16, 07:13:35 Last Post
Jeg trenger tips! Lous tinka 5000/19 Peloponnes 31. aug 16, 08:31:37 Last Post
Athen, mai 2016: De obligatoriske ruinene og litt til Lous Ole 3516/21 Athen og Pireus 30. jul 16, 20:25:26 Last Post
Forhåndsbestille? Admirala Fix 895/1 Fastlandet og Peloponnes 24. jun 16, 16:22:10 Last Post
Tre dager i Messinia (reisebrev) Admirala Admirala 1057/2 Peloponnes 23. jun 16, 16:04:37 Last Post
Flisvos marina Ole Ole 1222/3 Athen og Pireus 21. jun 16, 16:53:20 Last Post
Video fra Den ukjente soldats grav Ole Ole 798/0 Athen og Pireus 30. mai 16, 23:28:19 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 242/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 4988/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 2088/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 1209/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 2385/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 4386/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 2868/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 5527/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 7609/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 6698/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 9206/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 19263/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 13441/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 65457/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 9139/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 9123/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 7233/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 34701/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 10291/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 7927/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 12247/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 15641/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 13874/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 9140/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 8033/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 13765/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 191084/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 16469/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 9932/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 13310/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 10933/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 13652/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 17192/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 13790/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 39913/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 9000/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 39460/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 20022/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 34761/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 13965/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 6806/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 10020/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 7318/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 12867/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 9584/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 19344/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 7964/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 9529/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 46177/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 11465/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hei fila Askermann 1469/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 7452/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 2515/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 6418/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 14894/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1032731/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 11442/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 11368/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 6038/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 7867/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 7066/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 27945/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 7687/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 7297/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 145868/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6150/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 6253/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 6588/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 17164/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 42761/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 14325/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 12872/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 12412/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 8962/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 10992/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos 4.juni Anders Ella06 2254/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown — Naxos anemos anemos 1670/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Restaurant på Naxos Greece-Traveller Fix 1754/1 Naxos 14. apr 16, 09:15:59 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 2965/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 2144/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 1972/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 9757/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1308/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 1462/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 1606/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 18720/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 7937/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 5033/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 9807/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 10608/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 5785/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 24070/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 18773/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 10215/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 7061/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 11526/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 114631/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 5858/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 277620/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 10090/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ny havn på Paros? Kristian anemos 228/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 33107/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur i Parikia filhellener Ole 1814/16 Paros og Antiparos 01. okt 16, 14:24:32 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 1831/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 3979/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 608/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 801/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 1455/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Paros i dag anemos Ole 14485/27 Paros og Antiparos 18. apr 16, 15:17:25 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 2426/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 5127/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 2685/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 16678/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 9796/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 5452/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 26405/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 7870/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 9993/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 34030/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 26727/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 7361/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 7072/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 11077/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 7439/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 10057/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top