*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 11298 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4639
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 7928
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4639
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 675
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4639
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7469
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4639
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #15 på: 18. mai 10, 18:42:46 »
Så fina bilder från igår :flower: Det firades 17:e maj på Mike`s ser jag :bom:  Vackra naturbilder och härlig sång från Jannis och Xronis på Pelagos :bom:
Bara man tänker på Under the trees så blir man hungrig :bom:
Riitta

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 3508
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 7764
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 4714
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 2401
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 1755
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette? 804 Thera Thera 49/0 Hvor er dette? 27. aug 14, 22:52:53 Last Post
Tanken slo meg: Hva er ferie? IngeS IngeS 313/10 Alt annet 27. aug 14, 22:23:02 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 522/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos IngeS IngeS 5573/45 Samos 27. aug 14, 21:14:39 Last Post
Til Naxos i juleferien Anders Joan2008 96/8 Jippi! Nå reiser jeg! 27. aug 14, 19:49:14 Last Post
Lengtebilder dagstaalesen@hotmail.com Livsnyteren 76238/490 Hellas generelt 27. aug 14, 12:27:53 Last Post
Dagens bilde fra Samos IngeS IngeS 332131/2852 Samos 27. aug 14, 10:13:05 Last Post
Advarsel. dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 309/5 Peloponnes 27. aug 14, 07:59:56 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! karri Ole 19635/2105 Yamas Bar & Taverna 27. aug 14, 00:21:22 Last Post
Poseidontempelet ved Kapp Sounio Svein~B Svein~B 51/0 Athen og Pireus 26. aug 14, 18:10:23 Last Post
Huskjøp Rhodos mouche rfrohaug 238/4 Flytte til Hellas 26. aug 14, 17:08:29 Last Post
iPhone i Hellas GunnarJ Per-Arne 1072/8 Data, foto, lyd, mobil etc. 26. aug 14, 10:56:01 Last Post
Kjøpe ferjebilletter Greece-Traveller Svein~B 73/1 En guide til øyloffing 26. aug 14, 10:26:33 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 5338/129 Peloponnes 25. aug 14, 18:44:22 Last Post
Stein seiler i 4 uker Frøken Sofie stein 328/12 Seiling 25. aug 14, 02:19:55 Last Post
Morgen på St. George beach Rolf Kristian 33562/283 Naxos 25. aug 14, 00:36:26 Last Post
Hvor er dette? 802 JohnS fila 230/7 Hvor er dette? 24. aug 14, 23:47:28 Last Post
Tannlege besök i Hellas filhellener juni12 681/23 Reisetips og spørsmål 24. aug 14, 23:02:56 Last Post
Hvor er dette? 803 fila fila 56/0 Hvor er dette? 24. aug 14, 22:44:12 Last Post
Turné i Doddisene 2014 Anders Anders 2024/55 Reisetips og spørsmål 24. aug 14, 21:30:38 Last Post
Ta rede på avganger Svein~B Svein~B 57/0 En guide til øyloffing 24. aug 14, 12:33:57 Last Post
Reiseforsikring i alt 90 dager. marjana marjana 279/8 Reisetips og spørsmål 24. aug 14, 03:06:41 Last Post
Hellas i pressen Tjorven operafantomet 143263/988 Hellas generelt 23. aug 14, 21:41:28 Last Post
Utflukter Hellasfrelst Svein~B 106/2 En guide til øyloffing 23. aug 14, 21:22:26 Last Post
Noen bilder fra ANAFI Tjorven filhellener 5806/39 Kykladene 23. aug 14, 18:33:53 Last Post
Hotell mellom flyplassen og Lavrio Svein~B Svein~B 54/0 Athen og Pireus 23. aug 14, 14:57:55 Last Post
Gresk yogurt på Rema 1000 marjana Sigbjorn 214/4 Hellas generelt 23. aug 14, 13:08:42 Last Post
Sportspub i Platanias (evt Chania) som viser Norsk tippeliga? Moie Moie 51/0 Reisetips og spørsmål 23. aug 14, 09:43:05 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 Mikke Mikke 700/16 Karpathos 22. aug 14, 20:01:16 Last Post
Reisen videre Svein~B Svein~B 50/0 En guide til øyloffing 22. aug 14, 15:31:17 Last Post
Søkesider for båtruter kassja Ole 758/8 Transport 21. aug 14, 07:40:41 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 221/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Valuta på Santorini Kristian Kristian 174/2 Alt annet 20. aug 14, 15:38:21 Last Post
Kulturelle og sosiale forskjeller mellom nordmenn og grekere Thera IngeS 8740/90 Hellas generelt 20. aug 14, 00:06:20 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 8520/47 Athen og Pireus 19. aug 14, 18:27:50 Last Post
Hvor i fire døgn? stein marjana 395/10 Saroniske øyer 19. aug 14, 12:22:13 Last Post
Jeg" leter" etter... filhellener filhellener 474/9 Hellas generelt 19. aug 14, 12:00:22 Last Post
EN dag i Athen siljeae Mariell 1041/14 Fastlandet og Peloponnes 18. aug 14, 20:30:55 Last Post
Bursdager. kari Pjokken 32573/2386 Yamas Bar & Taverna 18. aug 14, 19:15:47 Last Post
Hva leser du? kaka Thera 41566/292 Alt annet 18. aug 14, 16:09:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette? 804 Thera Thera 49/0 Hvor er dette? 27. aug 14, 22:52:53 Last Post
Lengtebilder dagstaalesen@hotmail.com Livsnyteren 76238/490 Hellas generelt 27. aug 14, 12:27:53 Last Post
Huskjøp Rhodos mouche rfrohaug 238/4 Flytte til Hellas 26. aug 14, 17:08:29 Last Post
Stein seiler i 4 uker Frøken Sofie stein 328/12 Seiling 25. aug 14, 02:19:55 Last Post
Hvor er dette? 802 JohnS fila 230/7 Hvor er dette? 24. aug 14, 23:47:28 Last Post
Tannlege besök i Hellas filhellener juni12 681/23 Reisetips og spørsmål 24. aug 14, 23:02:56 Last Post
Hvor er dette? 803 fila fila 56/0 Hvor er dette? 24. aug 14, 22:44:12 Last Post
Turné i Doddisene 2014 Anders Anders 2024/55 Reisetips og spørsmål 24. aug 14, 21:30:38 Last Post
Reiseforsikring i alt 90 dager. marjana marjana 279/8 Reisetips og spørsmål 24. aug 14, 03:06:41 Last Post
Hellas i pressen Tjorven operafantomet 143263/988 Hellas generelt 23. aug 14, 21:41:28 Last Post
Gresk yogurt på Rema 1000 marjana Sigbjorn 214/4 Hellas generelt 23. aug 14, 13:08:42 Last Post
Sportspub i Platanias (evt Chania) som viser Norsk tippeliga? Moie Moie 51/0 Reisetips og spørsmål 23. aug 14, 09:43:05 Last Post
Søkesider for båtruter kassja Ole 758/8 Transport 21. aug 14, 07:40:41 Last Post
Kulturelle og sosiale forskjeller mellom nordmenn og grekere Thera IngeS 8740/90 Hellas generelt 20. aug 14, 00:06:20 Last Post
Jeg" leter" etter... filhellener filhellener 474/9 Hellas generelt 19. aug 14, 12:00:22 Last Post
Mange fine videosnutter! Anders Anders 220/6 Hellas generelt 14. aug 14, 21:56:02 Last Post
Chiostips? Gooner Gooner 87/3 Reisetips og spørsmål 14. aug 14, 20:59:27 Last Post
best å flytte? mouche annie8219 358/10 Flytte til Hellas 13. aug 14, 16:49:53 Last Post
Norsk bil i Hellas polyanna Kandy 223/3 Reisetips og spørsmål 13. aug 14, 09:29:20 Last Post
KRETA, alene filhellener MariaH 200/4 Flytte til Hellas 12. aug 14, 00:10:31 Last Post
Greske rutebåter Ole Ole 42369/240 Hellas generelt 08. aug 14, 10:47:42 Last Post
Hvordan er det å bo i Hellas og hvor bor dere? IngeS Lille72 11377/66 Flytte til Hellas 06. aug 14, 14:27:09 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) Thera bengalow 38149/233 Musikk 03. aug 14, 21:17:43 Last Post
Jeg inviterer til et godt gresk måltid - hvem kommer? dagstaalesen@hotmail.com IngeS 373/2 Mat og drikke 01. aug 14, 09:42:53 Last Post
Høst-Visit til Tilos og Nisyros 2011 ! filhellener frudiddi 13351/131 Reiseskildringer 31. jul 14, 11:10:16 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hurtigbåt fra Kreta til Santorini mio66 mio66 431/4 Kreta 16. jul 14, 07:30:51 Last Post
Høyt og lavt og Rundtomkring på Kreta - våren 2014 dagstaalesen@hotmail.com Ninette 900/17 Sørkysten 09. jul 14, 18:49:13 Last Post
Øyhopping fra Kreta til? mouche juni12 526/14 Kreta 06. jul 14, 12:02:41 Last Post
Plakias revisited - mai 2014 JohnS JohnS 1027/20 Sørkysten 20. jun 14, 11:42:38 Last Post
Platanias på Kreta, et sted med mange nordmenn Araber Araber 249/0 Chania og områdene rundt 03. jun 14, 19:53:58 Last Post
Vandretur mai 2014 Ninette Voss 1021/7 Sørkysten 24. mai 14, 21:30:29 Last Post
Kolombari 2014 juni12 2greece 931/9 Kreta 22. mai 14, 23:42:22 Last Post
Leiebil på Kreta GunnarJ frupigalopp 675/5 Kreta 22. mai 14, 23:06:43 Last Post
Taxi i Chania Morten Morten 353/1 Chania og områdene rundt 06. mai 14, 08:14:10 Last Post
Balos Kreta Terjer sommer 506/4 Chania og områdene rundt 27. apr 14, 20:31:30 Last Post
Bra bosted i platanias eller chania området sissela Gyda 1111/3 Det østlige Kreta 14. apr 14, 21:36:20 Last Post
Jul på Kreta dagstaalesen@hotmail.com LukasKhasa 879/2 Sørkysten 14. apr 14, 19:52:13 Last Post
Kjøpt hus i Tavronitis Kritios Atir 1120/6 Chania og områdene rundt 23. mar 14, 12:43:46 Last Post
Imbrosravinen Meissa Meissa 739/2 Chania og områdene rundt 18. jan 14, 00:01:45 Last Post
gifte seg på kreta carin enik 6516/19 Kreta 09. jan 14, 08:46:37 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa mouche Euf 752/1 Chania og områdene rundt 02. jan 14, 10:21:52 Last Post
Skandinavisk klubb for Kreta polyanna Heidrun 2225/13 Kreta 01. des 13, 12:27:45 Last Post
Løst og fast fra Plakias med tilliggende herligheter - Sept 2013 Tjorven JohnS 3643/25 Sørkysten 31. okt 13, 23:19:40 Last Post
Kreta oktober 2013 Ole Ole 2761/16 Chania og områdene rundt 21. okt 13, 22:57:03 Last Post
Jordskjelv utenfor Chania mouche IngeS 1826/8 Chania og områdene rundt 16. okt 13, 19:35:35 Last Post
Webkamera i Chania oils oils 1200/4 Chania og områdene rundt 02. okt 13, 15:32:09 Last Post
Flyplassen i Chania oils Ole 1733/6 Chania og områdene rundt 29. sep 13, 10:09:49 Last Post
Restauranttips Rethymnon. Gooner Mina 2074/11 Rethymnon og områdene rundt 26. sep 13, 22:26:30 Last Post
Badeland i nærheten av Chania? Ole Ole 1469/4 Chania og områdene rundt 25. aug 13, 22:54:56 Last Post
Rethymnon bengalow pipp 1714/4 Rethymnon og områdene rundt 16. aug 13, 23:01:21 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 3784/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 4359/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 1986/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 3021/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 4594/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 1330/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 2772/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 38525/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 1817/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 3311/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 1413/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 2173/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 3370/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 2183/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 10972/53 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 3597/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 9005/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 16902/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 12702/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 13000/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 4119/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 1758/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 3730/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Re: SKIATHOS I AUGUST Torill Anne 8842/48 Skiathos 06. sep 09, 17:01:39 Last Post
Re: Reisen til Skiathos brit 5ifamilien 1840/2 Skiathos 31. aug 09, 17:07:37 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 373/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 183/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 871/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 962/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 754/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 1396/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 1493/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 1267/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 935/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 998/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 1113/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 1676/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 7866/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 1563/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 1458/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 1835/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 2484/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 1943/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 1367/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Re: Spisesteder i Rhodos by? Riitta Mokkimokki 2776/5 Rhodos 09. jul 10, 21:54:30 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 1571/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 1738/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Jobb på Rhodos? Mali91 Mali91 2824/4 Rhodos 06. apr 10, 23:12:53 Last Post
Bilder fra Lardos, Rhodos. Mali91 Tzasiki 6300/23 Rhodos 24. okt 09, 22:34:05 Last Post
Re: Club Greece Resorts OPPDATERING Gh36 Tine 10180/26 Rhodos 07. sep 09, 14:19:29 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Advarsel. dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 309/5 Peloponnes 27. aug 14, 07:59:56 Last Post
Poseidontempelet ved Kapp Sounio Svein~B Svein~B 51/0 Athen og Pireus 26. aug 14, 18:10:23 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 5338/129 Peloponnes 25. aug 14, 18:44:22 Last Post
Hotell mellom flyplassen og Lavrio Svein~B Svein~B 54/0 Athen og Pireus 23. aug 14, 14:57:55 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 8520/47 Athen og Pireus 19. aug 14, 18:27:50 Last Post
EN dag i Athen siljeae Mariell 1041/14 Fastlandet og Peloponnes 18. aug 14, 20:30:55 Last Post
Thiva-området Thera Thera 342/8 Fastlandet og Peloponnes 11. aug 14, 22:18:51 Last Post
Epidavros tovenor tovenor 251/7 Peloponnes 06. aug 14, 00:50:44 Last Post
Er det for mye katter, er de til bry når man spiser. dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 671/9 Peloponnes 19. jul 14, 08:08:14 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 164320/1361 Peloponnes 12. jul 14, 17:49:57 Last Post
Nafpaktos Horta Tjorven 12184/68 Fastlandet og Peloponnes 06. jun 14, 15:41:27 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Greece-Traveller Ole 5043/62 Athen og Pireus 09. mai 14, 11:08:52 Last Post
Litt morsomt for oss som tar metroen i Athen Admirala Admirala 244/0 Athen og Pireus 07. mai 14, 17:49:27 Last Post
Hiking Viros Gorge, Kardamili kaka kaka 732/7 Peloponnes 06. mai 14, 18:48:30 Last Post
Beertime Ole Ole 339/3 Athen og Pireus 04. mai 14, 16:51:12 Last Post
Noen bilder fra Ermioni på Peloponnes Frøken Sofie filhellener 2863/18 Peloponnes 29. apr 14, 22:37:30 Last Post
Fortsettelse av hva jeg så på bakken - årets turer (2013) til Kardamili kaka kaka 23342/257 Peloponnes 27. apr 14, 18:10:13 Last Post
Gamle og nye bilder fra Thessaloniki kaka kaka 245/0 Fastlandet og Peloponnes 17. apr 14, 21:15:53 Last Post
Beste måte å slå ihjel noen timer på/ved Athens flyplass? marjana Ole 1182/16 Athen og Pireus 08. apr 14, 23:41:44 Last Post
Demontering av Parthenon Tjorven Ole 413/2 Athen og Pireus 06. apr 14, 17:00:54 Last Post
Biltur på Peloponnes, september 2013 Katherina Katherina 7216/89 Peloponnes 01. apr 14, 14:55:51 Last Post
Herlige Monemvasia Frøken Sofie tovenor 2163/19 Peloponnes 22. mar 14, 18:20:32 Last Post
Hvorfor reiser ikke folk på langweekend til Athen? Anders Ole 3212/24 Athen og Pireus 17. mar 14, 22:16:39 Last Post
Olympiakos - Platanias 4-2 Ole Ole 404/0 Athen og Pireus 25. feb 14, 21:47:07 Last Post
Gifte meg. Tips og råd carin Hanne1979 821/2 Parga 17. jan 14, 09:32:50 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
..Till Karpathos i september 2014 Mikke Mikke 700/16 Karpathos 22. aug 14, 20:01:16 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia kari abaa 1908/12 Karpathos 12. aug 14, 13:02:15 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 26435/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 591/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 291/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 184/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 5552/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 897/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 815/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 2091/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 1911/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 2163/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 994/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 973/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 7908/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 1133/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 771/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 1191/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 3767/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 3955/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Reiser til Karpathos 11/8-13 kviteberg kviteberg 827/0 Karpathos 24. jul 13, 21:24:41 Last Post
Informasjon om Karpathos - Eksterne lenker KarpathosByBus Ole 2024/3 Karpathos 10. jul 13, 13:09:19 Last Post
10 år på Karpathos Riitta Fellman 1395/4 Karpathos 08. jun 13, 14:29:07 Last Post
Elias Rooms karinafp karinafp 773/0 Karpathos 05. jun 13, 09:46:55 Last Post
Amoppistranden Karpathos Mikke Riitta 1578/9 Karpathos 26. mai 13, 00:01:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 86583/594 Chios 02. okt 13, 09:19:01 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 2942/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 1309/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 1825/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 1627/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 2181/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 1852/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 2372/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 10753/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 1401/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 9334/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 4340/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 7372/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 2434/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 875/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 1068/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 1446/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 3593/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 2137/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 8492/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 1252/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 1978/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 19028/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 3279/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Re: Dykkekurs og scooterleie på Chios Pjokken siri.gu 2030/3 Chios 27. mar 10, 13:49:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Medlemmer av forumet på Samos IngeS IngeS 5573/45 Samos 27. aug 14, 21:14:39 Last Post
Dagens bilde fra Samos IngeS IngeS 332131/2852 Samos 27. aug 14, 10:13:05 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 279/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 329/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 36449/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 465/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 413/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 412/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 2323/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 9766/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 4415/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 1711/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 2649/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 1313/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 1609/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 1384/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Karlovassi - folkloremuseeet og stranden kaka Minerva 1356/6 Samos 27. jul 13, 19:53:16 Last Post
Klostre og åpningstider Minerva Minerva 1047/5 Samos 26. jul 13, 18:46:13 Last Post
Leiebil fra flyplassen? Minerva Minerva 1305/7 Samos 26. jul 13, 18:16:30 Last Post
Mikro Seitani Livaninavenn Livaninavenn 639/0 Samos 17. jul 13, 20:17:39 Last Post
Her er åpningstidene til folkloremuseet i Karlovassi Minerva Minerva 672/0 Samos 01. jul 13, 16:30:21 Last Post
Papa beach, Samos bilder Tommy Tommy 2230/5 Samos 11. apr 13, 20:33:34 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) karri karri 10257/115 Samos 11. apr 13, 00:04:38 Last Post
Helgenfestival i Pythagorion Minerva Minerva 738/2 Samos 05. apr 13, 20:04:57 Last Post
Blomsterprakt i mai 2011 IngeS IngeS 859/2 Samos 26. mar 13, 17:48:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Tips Naxos siljeae siljeae 522/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Morgen på St. George beach Rolf Kristian 33562/283 Naxos 25. aug 14, 00:36:26 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 2675/24 Naxos 07. aug 14, 21:09:58 Last Post
Prisnivå Signe Signe 460/2 Naxos 29. mai 14, 15:48:40 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 3630/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 371/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 579/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 596/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 1844/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 86085/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Naxos-påske 2014? Tjorven Anders 1223/7 Naxos 04. des 13, 00:20:36 Last Post
YouTubeVideo... Anders Anders 649/1 Naxos 24. nov 13, 10:26:47 Last Post
Quadrokopter-video. Havn og Kastro. Ole Anders 750/2 Naxos 16. nov 13, 11:44:52 Last Post
St. George midt i oktober Greece-Traveller Greece-Traveller 736/0 Naxos 27. okt 13, 17:26:17 Last Post
Carneval Naxos 26/2-2012 ingaberentine Mr.Mythos 1405/5 Naxos 20. okt 13, 11:29:32 Last Post
Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter Frynse Frynse 2083/9 Naxos 19. okt 13, 03:31:15 Last Post
Morgen på Naxos Kalergis Kristian 1237/4 Naxos 24. sep 13, 18:59:39 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 69693/912 Naxos 20. sep 13, 09:09:03 Last Post
Bruker det å være mye MYGG i juli? kari filhellener 1851/11 Naxos 06. sep 13, 20:31:39 Last Post
En middag, to netter og en frokost på Naxos Greece-Traveller cubical 979/2 Naxos 25. aug 13, 11:09:35 Last Post
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos Tjorven Greece-Traveller 1444/7 Naxos 30. jul 13, 01:19:33 Last Post
Dagsturer og hurtigferger på Naxos 2013 marjana Greece-Traveller 893/1 Naxos 29. jul 13, 01:00:13 Last Post
Til Naxos i morgen Tjorven Greece-Traveller 920/4 Naxos 17. jul 13, 20:30:23 Last Post
Er det noen som skal til Naxos i år? Anders Ole 5474/58 Naxos 23. jun 13, 12:30:24 Last Post
Adresse til Corner på Naxos ? Anders Frynse 1700/7 Naxos 14. jun 13, 13:19:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 221/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Ole Ole 308/3 Paros og Antiparos 11. aug 14, 09:38:15 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 230/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 2024/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 278/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 7770/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 207/5 Paros og Antiparos 05. aug 14, 22:35:06 Last Post
Naoussa på Paros Tjorven Ole 764/24 Paros og Antiparos 05. aug 14, 21:38:23 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 243/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 704/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 1414/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 4332/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 marjana Tjorven 5739/69 Paros og Antiparos 07. nov 13, 20:38:51 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 949/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 15892/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 7502/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 2023/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
Overnatting Paros Tjorven Tjorven 756/0 Paros og Antiparos 04. jul 13, 18:44:49 Last Post
Overnatting på Antiparos monaskog monaskog 878/3 Paros og Antiparos 03. jun 13, 22:51:51 Last Post
Brann på Paros, Pounta ingaberentine ingaberentine 776/0 Paros og Antiparos 29. mai 13, 02:13:07 Last Post
Pavlos Place - Antiparos Thine Thine 2005/19 Paros og Antiparos 17. mai 13, 18:47:32 Last Post
Antiparos Svein~B Svein~B 14964/109 Paros og Antiparos 09. mai 13, 16:43:30 Last Post
New Golden Beach (Tserdakia), Paros Svein~B Svein~B 1098/4 Paros og Antiparos 05. mai 13, 14:21:51 Last Post
Alyki, Paros Svein~B Svein~B 4522/33 Paros og Antiparos 18. apr 13, 20:04:58 Last Post
Thalasea - Yannis og Marianne Tjorven Vegard 780/1 Paros og Antiparos 29. mar 13, 19:55:15 Last Post
Back to top