*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 17141 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4670
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8620
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
KariK

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4670
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 695
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4670
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 6357
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 11593
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 8193
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 4254
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 2966
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette? 889 LØST fila fila 138/6 Hvor er dette? 07. feb 16, 22:25:43 Last Post
"Mine" greske landskap - Meteora fila fila 1783/4 Hellas generelt 07. feb 16, 21:28:30 Last Post
Dagens filhellener kaka 100356/421 Alt annet 07. feb 16, 18:12:13 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Askermann Marit 75195/3887 Jippi! Nå reiser jeg! 07. feb 16, 18:02:30 Last Post
Kardamili høsten 2015 filhellener wilnil 6653/128 Peloponnes 07. feb 16, 00:20:55 Last Post
Paros-Syros i september marjana Solgry 309/11 Syros 06. feb 16, 19:48:19 Last Post
Theofilos – gresk ferje med nordisk forhistorie Svein~B Svein~B 358/10 Transport 06. feb 16, 15:58:22 Last Post
Oliventre kaka Hellasfrelst 3071/30 Alt annet 06. feb 16, 13:45:48 Last Post
Glimt fra dagboka No 74 LEFKADA 2011 fila fila 15226/105 Hellas generelt 06. feb 16, 11:48:15 Last Post
Hvor er dette? 888 LØST siljeae fila 171/6 Hvor er dette? 06. feb 16, 00:16:45 Last Post
Gamle bilder fra Syros marjana marjana 46/0 Syros 05. feb 16, 00:24:43 Last Post
Snorkling i Hellas, video Gooner Gooner 291/9 Hellas generelt 04. feb 16, 20:58:36 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 291751/1352 Hellas generelt 04. feb 16, 17:37:01 Last Post
Hvor er dette? 887 LØST fila fila 158/8 Hvor er dette? 04. feb 16, 07:30:13 Last Post
Flyfotos over Hellas marjana marjana 137/3 Hellas generelt 03. feb 16, 20:46:50 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. Katherina dagstaalesen@hotmail.com 461/13 Fastlandet og Peloponnes 03. feb 16, 12:57:47 Last Post
Nedbør på Korfu og Zakynthos kristinoggeir kristinoggeir 107/6 Reisetips og spørsmål 03. feb 16, 12:13:34 Last Post
Hotell i Pireus Perigahre Perigahre 77/0 Rom/studios/hotell 02. feb 16, 13:50:06 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 255/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Hvor er dette? 886 LØST fila fila 302/9 Hvor er dette? 01. feb 16, 12:27:15 Last Post
Dagsturer fra Naxos Greece-Traveller heleneth 216/6 Reisetips og spørsmål 29. jan 16, 22:56:02 Last Post
Bilder fra Kardamili filhellener Magnolia 274572/1485 Peloponnes 29. jan 16, 21:25:51 Last Post
Hvor er dette? 885 LØST fila fila 161/3 Hvor er dette? 29. jan 16, 07:25:01 Last Post
Hvor er dette? 884 filhellener fila 175/3 Hvor er dette? 28. jan 16, 22:22:06 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Anders Ole 26839/2657 Yamas Bar & Taverna 28. jan 16, 14:21:00 Last Post
Thassos VI – gresk ferje, ikke lenger til salgs? Svein~B Svein~B 3229/17 Transport 27. jan 16, 16:14:23 Last Post
Live Cam Ermou/Syntagma Ole Ole 98/0 Athen og Pireus 27. jan 16, 00:08:36 Last Post
Dyrere og dyrere for grekerne marjana marjana 136/0 Hellas generelt 25. jan 16, 20:10:15 Last Post
God øy - hvor? Svein~B oils 225/8 Reisetips og spørsmål 24. jan 16, 15:11:55 Last Post
Vinter-Hellas med snø.......... JanBe JanBe 124/0 Hellas generelt 24. jan 16, 13:25:52 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 143068/581 Hellas generelt 24. jan 16, 13:01:53 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 338/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 6741/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 116/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Greske katter filhellener marjana 108640/450 Hellas generelt 22. jan 16, 18:48:48 Last Post
Andsos - Syros - Poros ? Er dette mulig ? Leter å leter..i båtrutene marjana linnelise 167/5 Reisetips og spørsmål 21. jan 16, 23:48:20 Last Post
Hvor er dette? 883 LØST fila fila 392/12 Hvor er dette? 21. jan 16, 23:35:58 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 98/2 Kykladene 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Båt Syros - Poros ? linnelise linnelise 159/6 Reisetips og spørsmål 21. jan 16, 09:22:27 Last Post
Øyhopping fra Santorini Kristian Fru Reiseklar 260/5 Reisetips og spørsmål 21. jan 16, 08:53:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette? 889 LØST fila fila 138/6 Hvor er dette? 07. feb 16, 22:25:43 Last Post
"Mine" greske landskap - Meteora fila fila 1783/4 Hellas generelt 07. feb 16, 21:28:30 Last Post
Theofilos – gresk ferje med nordisk forhistorie Svein~B Svein~B 358/10 Transport 06. feb 16, 15:58:22 Last Post
Glimt fra dagboka No 74 LEFKADA 2011 fila fila 15226/105 Hellas generelt 06. feb 16, 11:48:15 Last Post
Hvor er dette? 888 LØST siljeae fila 171/6 Hvor er dette? 06. feb 16, 00:16:45 Last Post
Snorkling i Hellas, video Gooner Gooner 291/9 Hellas generelt 04. feb 16, 20:58:36 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 291751/1352 Hellas generelt 04. feb 16, 17:37:01 Last Post
Hvor er dette? 887 LØST fila fila 158/8 Hvor er dette? 04. feb 16, 07:30:13 Last Post
Flyfotos over Hellas marjana marjana 137/3 Hellas generelt 03. feb 16, 20:46:50 Last Post
Nedbør på Korfu og Zakynthos kristinoggeir kristinoggeir 107/6 Reisetips og spørsmål 03. feb 16, 12:13:34 Last Post
Hotell i Pireus Perigahre Perigahre 77/0 Rom/studios/hotell 02. feb 16, 13:50:06 Last Post
Hvor er dette? 886 LØST fila fila 302/9 Hvor er dette? 01. feb 16, 12:27:15 Last Post
Dagsturer fra Naxos Greece-Traveller heleneth 216/6 Reisetips og spørsmål 29. jan 16, 22:56:02 Last Post
Hvor er dette? 885 LØST fila fila 161/3 Hvor er dette? 29. jan 16, 07:25:01 Last Post
Hvor er dette? 884 filhellener fila 175/3 Hvor er dette? 28. jan 16, 22:22:06 Last Post
Thassos VI – gresk ferje, ikke lenger til salgs? Svein~B Svein~B 3229/17 Transport 27. jan 16, 16:14:23 Last Post
Dyrere og dyrere for grekerne marjana marjana 136/0 Hellas generelt 25. jan 16, 20:10:15 Last Post
God øy - hvor? Svein~B oils 225/8 Reisetips og spørsmål 24. jan 16, 15:11:55 Last Post
Vinter-Hellas med snø.......... JanBe JanBe 124/0 Hellas generelt 24. jan 16, 13:25:52 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 143068/581 Hellas generelt 24. jan 16, 13:01:53 Last Post
Greske katter filhellener marjana 108640/450 Hellas generelt 22. jan 16, 18:48:48 Last Post
Andsos - Syros - Poros ? Er dette mulig ? Leter å leter..i båtrutene marjana linnelise 167/5 Reisetips og spørsmål 21. jan 16, 23:48:20 Last Post
Hvor er dette? 883 LØST fila fila 392/12 Hvor er dette? 21. jan 16, 23:35:58 Last Post
Båt Syros - Poros ? linnelise linnelise 159/6 Reisetips og spørsmål 21. jan 16, 09:22:27 Last Post
Øyhopping fra Santorini Kristian Fru Reiseklar 260/5 Reisetips og spørsmål 21. jan 16, 08:53:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Sensatori Resort Crete oils oils 280/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Gouves Svein~B oils 169/3 Kreta 09. jan 16, 13:15:47 Last Post
Hotell Flamingo oils oils 377/6 Kreta 02. jan 16, 00:11:57 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 271/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 502/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 4390/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Rethymnon på vinteren. mouche Iver 370/1 Rethymnon og områdene rundt 25. okt 15, 10:20:47 Last Post
Hvor er det totalt mørke på Kreta om natten høsttid. JanBe Heidrun 2365/5 Kreta 13. okt 15, 23:58:18 Last Post
Leie på¨Kreta oils oils 1493/12 Chania og områdene rundt 18. sep 15, 15:10:16 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 3065/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Kato Stalos Kritios karkit 3219/1 Det østlige Kreta 02. jul 15, 08:27:55 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 3719/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Mindre kjente strender Kritios ope 3983/5 Chania og områdene rundt 29. jun 15, 09:48:12 Last Post
En evt reise til Kreta sent i Oktober mouche filhellener 4238/7 Chania og områdene rundt 18. jun 15, 08:30:23 Last Post
Bryllupsfest på Kreta/Platanias solvor.tande enik 15550/20 Kreta 07. jun 15, 19:26:20 Last Post
noen som skal reise til kreta i juni/juli ? linn.vatland linn.vatland 3694/1 Kreta 27. mai 15, 15:24:36 Last Post
Ønsker å leie/kjøpe privat dagstur med båt for familie Kritios Haansi 4763/7 Kreta 27. mai 15, 11:14:13 Last Post
Iearapetra-strand tilpasset bevegelseshemmede polyanna polyanna 3243/0 Kreta 20. mai 15, 17:35:02 Last Post
Fare for at Chania flyplass stenger? mouche juni12 4210/5 Kreta 18. mai 15, 20:21:22 Last Post
Totalrenovering av vårt ferieparadis ! Kritios Kritios 3879/0 Chania og områdene rundt 15. mai 15, 10:01:30 Last Post
Kreta om vinteren kaka TommyRuud 28047/51 Kreta 28. mar 15, 10:46:35 Last Post
Kreta, gamle fotografier.......... mouche ingaberentine 5275/5 Kreta 25. mar 15, 09:29:09 Last Post
Agii Apostoli - Hotell Triton (Apollo) ope ope 4396/0 Chania og områdene rundt 23. mar 15, 13:51:14 Last Post
Et annet Kreta - Lefka Ori polyanna therese 4348/2 Chania og områdene rundt 14. mar 15, 14:53:41 Last Post
Gode apper oils oils 5700/7 Chania og områdene rundt 18. feb 15, 17:21:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. Stigra Anne 8724/22 Skiathos 14. apr 15, 09:00:33 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 6145/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 1874/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 14536/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 12416/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 8484/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 9742/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 16212/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 6989/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 9883/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 63782/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 7843/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 12510/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 6565/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 7723/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 10808/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 7736/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 20704/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 10596/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 20019/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 30326/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 27705/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 27762/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 11207/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 6253/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 348/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 4233/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 9866/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 4322/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 4265/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 5193/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 4734/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 5681/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 6136/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 5010/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 7460/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 7809/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 7209/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 5548/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 5740/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 5837/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 6845/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 20016/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 6633/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 6757/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 7822/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 9526/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 6765/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 5939/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 6334/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kardamili høsten 2015 filhellener wilnil 6653/128 Peloponnes 07. feb 16, 00:20:55 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. Katherina dagstaalesen@hotmail.com 461/13 Fastlandet og Peloponnes 03. feb 16, 12:57:47 Last Post
Bilder fra Kardamili filhellener Magnolia 274572/1485 Peloponnes 29. jan 16, 21:25:51 Last Post
Live Cam Ermou/Syntagma Ole Ole 98/0 Athen og Pireus 27. jan 16, 00:08:36 Last Post
Kavala Svein~B Svein~B 7837/44 Fastlandet og Peloponnes 18. jan 16, 20:05:22 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 116696/656 Peloponnes 18. jan 16, 18:08:54 Last Post
Sommer i Athen i november Ole Ole 718/9 Athen og Pireus 23. des 15, 10:05:52 Last Post
Athens by night, november 2015 Kristian Ole 1021/16 Athen og Pireus 04. des 15, 15:51:50 Last Post
Gode spiseplasser i Athen? JanBe JanBe 382/3 Athen og Pireus 03. des 15, 21:32:40 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 21929/65 Athen og Pireus 27. nov 15, 20:24:50 Last Post
Meteora, like før/etter solnedgang, onsdag 11. november 2015 Katta JanBe 656/6 Fastlandet og Peloponnes 26. nov 15, 19:26:09 Last Post
Papigo, en flott høstdag i november 2015 kaka JanBe 468/6 Fastlandet og Peloponnes 14. nov 15, 23:28:28 Last Post
En liten video med høstfarger fra Nord-Hellas Tjorven JanBe 319/2 Fastlandet og Peloponnes 12. nov 15, 15:11:58 Last Post
En gammel Steinbro med det lille ekstra........... Tjorven JanBe 329/2 Fastlandet og Peloponnes 12. nov 15, 14:52:48 Last Post
Høstfarger i Nord-Hellas JanBe JanBe 540/3 Fastlandet og Peloponnes 10. nov 15, 18:33:30 Last Post
Vår i Kardamili og rundt omkring, 2015 Katherina Katherina 17004/75 Peloponnes 03. nov 15, 22:45:06 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 kaka dagstaalesen@hotmail.com 17208/127 Peloponnes 02. nov 15, 22:32:40 Last Post
Athens flyplass bengalow Svein~B 16831/52 Athen og Pireus 28. okt 15, 22:02:23 Last Post
Hilsen fra Monemvasia dagstaalesen@hotmail.com tovenor 5658/6 Peloponnes 11. okt 15, 10:07:44 Last Post
Buss til Kalamata filhellener Lavendel 1453/18 Peloponnes 26. sep 15, 23:55:40 Last Post
Sommer 2016. Fly til Athen og hjem fra Thessaloniki. 3 uker JanBe zerlina 608/2 Fastlandet og Peloponnes 19. sep 15, 16:27:44 Last Post
Mat i Athen Ole Ole 536/0 Athen og Pireus 11. aug 15, 22:47:03 Last Post
Glyfada/Athen Greece-Traveller Ole 1856/9 Athen og Pireus 01. aug 15, 10:00:06 Last Post
Peris Hotel stengt ? (Nei, det er åpent) filhellener Frynse 5814/10 Athen og Pireus 09. jul 15, 11:29:18 Last Post
Athens flyplass - transfer og bagasje Kristian Ole 10558/38 Athen og Pireus 02. jul 15, 20:19:52 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 1100/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 1138/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 3866/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 5572/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 4815/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 6344/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 10779/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 8852/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 48435/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 5908/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 5625/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 5317/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 23843/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 6892/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 6047/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 8943/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 9532/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 10044/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 5907/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 6045/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 24917/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 5643/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 5709/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 7096/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 11431/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 6871/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 145946/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 11954/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 7259/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 8839/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 8101/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 9504/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 9256/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 9644/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 29312/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 6970/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 28284/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 14614/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 24857/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 9639/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 5145/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 6795/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 5660/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 10418/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 8027/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 15535/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 6284/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 6961/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 37098/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 9447/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 2473/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 1077/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 4565/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 9021/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 758764/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 5814/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 7295/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 4249/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 4726/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 4713/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 18601/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 5233/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 5015/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 99916/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 4804/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 4659/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 4791/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 9429/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 30777/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 11182/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 9408/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 9705/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 7014/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 7397/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 7348/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leie av villa myrvok Annika 255/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 338/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 6741/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 116/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 193/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 274/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 13544/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 3740/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 2539/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 5082/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 5235/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 3370/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 14103/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 8893/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 7348/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 5007/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 6246/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 81818/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 4140/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 191700/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 7095/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 5140/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Skilpadder i Agia Anna. myrvok myrvok 5673/2 Naxos 24. sep 14, 15:09:57 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 6886/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 16315/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 406/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
Paros i dag Ole Ole 8942/22 Paros og Antiparos 22. des 15, 13:55:44 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 525/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 9921/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 7065/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 2435/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 15774/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 5036/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 7378/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 21878/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 16363/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 4601/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 4569/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 6781/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 5003/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 6201/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 12150/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 5371/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 23506/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 5808/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 6894/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 8848/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 14586/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 5545/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 42396/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top