*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 11951 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4650
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8003
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4650
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 685
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4650
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7469
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4650
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #15 på: 18. mai 10, 18:42:46 »
Så fina bilder från igår :flower: Det firades 17:e maj på Mike`s ser jag :bom:  Vackra naturbilder och härlig sång från Jannis och Xronis på Pelagos :bom:
Bara man tänker på Under the trees så blir man hungrig :bom:
Riitta

Utlogget Vivianne

 • Innlegg: 104
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #16 på: 19. mai 10, 16:54:49 »
Hej!
Jag håller med föregående talare, jätte fina bilder.
Tack Vivianne

Utlogget -POE-

 • Innlegg: 741
  • Vis profil
  • http://www.englund.tk
Karpathos 2010
« Svar #17 på: 19. mai 10, 22:42:40 »
Hmm, nice!
Längtar tillbaka.

//PO
//PO

Utlogget karinafp

 • Innlegg: 23
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #18 på: 25. mai 10, 19:42:33 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Ni kan ockå se på bilerna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.


Jodå.  :toothy4:  Det är nerium oleander.  :flower:

Karin
som är därnere om bara tre veckor  :cheers:

Utlogget karinafp

 • Innlegg: 23
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #19 på: 25. mai 10, 19:43:14 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Ni kan ockå se på bilerna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.


Jodå.  :toothy4:  Det är nerium oleander.  :flower:

Karin
som är därnere om bara tre veckor  :cheers:

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #20 på: 05. jun 10, 23:07:02 »
Kom precis hem Sicilien och det var väl fint men inte kan det jämförs med Karpathos.

Fick besked idag att Manolis (på Mikes) hade varit i en svår trafikolycka och ligger på sjukhus på Kreta. Han är Ok men det tar nog ett tag innan han är tillbaka på jobb hälsade Xronis ikväll. Jag ringer och snackar med Manolis i morgon så kanske jag kan rapportera mer.

Sten-Anders
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tor-Atle

 • Innlegg: 94
  • Vis profil
  • http://home.c2i.net/karpathos
Karpathos 2010
« Svar #21 på: 06. jun 10, 13:57:21 »
Hei !

Det var dårlige nyheter...

Må hilse han god bedring fra Lin og Tor !
Hva gjør vi i dette landet her ? Skulle ikke vi vært på Karpathos ?

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« Svar #22 på: 06. jun 10, 16:24:59 »
Jag talade nyss med Manolis på sjukhuset på Kreta. Han har haft en otrolig tur att han överlevde. Han somnade vid ratten och körde ut över ett stup på 150 m. Bilen blev hopknycklad som en fotboll och kommer att få ligga där den är för evigt. Manolis kastades ut och hittades efter 9 timmar 20 meter från bilen där han då legat i brännande sol under i varjefall 6 timmar utan vatten och utan att veta om någon skulle hitta honom. Det var en väldigt känslosam Manolis som berättade om olyckan och sina skador. Förutom åtskilliga blesyrer så har han 9 brutna revben och en skada på ett knä som han ska få röntgat i morgon. Nu gäller det bara att överleva och försöka komma tillbaka, det kommer dock att ta åtskilliga veckor innan han är tillbaka på jobb igen.

Han bad mig hälsa alla (med gråt i rösten på slutet).

Själv drömde jag om honom hela senaste natt och det känns helt ofattbart att han kunde överleva.

Lovade hålla kontakten så det kommer fler rapporter.

Sten-Anders Fellman
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget karinafp

 • Innlegg: 23
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #23 på: 07. jun 10, 18:26:18 »
Hörde om olyckan från Minás. Det var då en otrolig tur han hade, trots allt. Jag förmodar att han inte hinner komma hem medan vi är därnere... Hälsa honom och önska god bättring från mig och Erika, om du talar med honom igen!

Karin

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4650
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #24 på: 10. jun 10, 18:24:23 »
Ojda, inga bra nyheter. Hoppas han blir battre snart!

Riitta

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #25 på: 11. jun 10, 22:43:08 »
Talar med honom varje dag, han har börjat låta som sitt gamla jag på sistonde. Han skulle operera det skadade knät idag. Han bad mig att hälsa till alla. Dock dröjer det nog ett tag innan han är tillbaka på Mikes. Manolis har dock fixat en bra ersättare under mellan tiden. En tjej som talar bra engelska.

Sten-Anders
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Mikke

 • Innlegg: 2033
 • "The Captain"
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #26 på: 12. jun 10, 21:59:41 »
Fint att du har kontakt med honom, Stenis!! Hälsa honom nästa gång du pinglar!!
Mikke
...dagen idag är en underbar sak,
evighet fram och evighet bak....
(Alf Henriksson)

Utan tvivel är man inte klok....
(Tage Danielsson)

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4650
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #27 på: 13. jun 10, 17:34:31 »
Halsa fran mig ocksa, att jag tanker pa honom och onskar att allt blir bra igen!
Riitta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4650
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #28 på: 28. aug 10, 15:29:42 »
Träffade Manolis några gånger, både på Mike´s och på Pelagos. Han hade inte så ont av fysiska skador längre,men jag tyckte att han såg lite ledsen ut ibland  :(
Klart att ett sådant uppleverse sitter säker i sinnet länge.

Väldigt god mat fick jag på Mike´s och det var fullt med folk båda gångerna jag var där :bom:

När jag skulle till flyget, visade taxiföraren stället där olyckan hände. Säger bara som alla andra: Fattar inte att den mannen lever i dag!!
Den ravinen skulle jag knappast våga titta ner till :?

Riitta

Utlogget lomba

 • Innlegg: 16
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #29 på: 04. sep 10, 10:50:05 »
Nå er vi klare for avreise i morgen tildig kl. 07.00 til Karpathos, vi gleder oss.
Marianne og Kapitano
Alder er bare et tall

Utlogget lomba

 • Innlegg: 16
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #30 på: 04. sep 10, 10:50:15 »
Nå er vi klare for avreise i morgen tildig kl. 07.00 til Karpathos, vi gleder oss.
Marianne og Kapitano
Alder er bare et tall

Utlogget Mikke

 • Innlegg: 2033
 • "The Captain"
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #31 på: 14. sep 10, 14:22:15 »
...och jag sitter just nu pa Mango  och skall snart knalla ner till faerjan Prevalis som avgar till Pigadia kl 19.30..... :D
...dagen idag är en underbar sak,
evighet fram och evighet bak....
(Alf Henriksson)

Utan tvivel är man inte klok....
(Tage Danielsson)

Utlogget bengalow

 • Innlegg: 4174
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #32 på: 14. sep 10, 15:51:47 »
Lycka till på resan, Mikke! Ibland går det fort nedför, mot södern!
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7469
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #33 på: 14. sep 10, 16:54:23 »
Det va fint de Mikke, o ålrajt att höra du kom iväg från Kastrup osså. Tack för besöket, fast att det bidde kort o intensivt denna gången. Jesper hälsar o tackar för leverans av Linolja. Go tur vidare :-)
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Mikke

 • Innlegg: 2033
 • "The Captain"
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #34 på: 18. sep 10, 13:53:42 »
...Prevelis avgick som vaentat halv atta och styrde ut pa ett blasigt hav....solnedgangen var vacker, men snart bidde det kolmorkt. Vi stannade inte vare sej vid Chalki eller Diafani ,utan strax efter 24 sa anlaende baten till Pigadia,daer Manolis Panaretos kom och plockade upp mej, som tur var.....Sen en rask tur till Pelagos, som glatt nog var full av glada maenniskor, sa det var bara att ga runt och morsa. Efter en stund fick jag skjuts till Garden Villa och rum nr 8, daer Riitta nagra veckor tidigare bott.
Onsdagen var det till att pumpa cykel och handla lite mat, samt att haenga upp klaeder och gora sej hemmastadd.Torsdagen fyllde jag ar, sa da bidde det lite mat hemma hos mor Eva och Ellen och dagen avslutades pa Pelagos,daer dom som vanligt busade med gubben..... :D
Dagen efter sa intraeffade en liten olycka, den starka vinden vaelte ner fiolfodralet i golvet, sa att halsen gick av pa min senaste fiol....det var ju inte sa kul, men det gar naurligtvis att fixa pa ett eller annat saett.
Nu sitter jag pa Zephyros Garden och skriver, haer blaser det inte lika mycket som pa Garden Villa.Har traeffat en massa bekanta turister, det aer trevligt med sana som kommer tillbaka....
...dagen idag är en underbar sak,
evighet fram och evighet bak....
(Alf Henriksson)

Utan tvivel är man inte klok....
(Tage Danielsson)

Utlogget Vivianne

 • Innlegg: 104
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #35 på: 04. okt 10, 11:12:11 »
Hej!
Vi kom i väg innan jordbävningen, blev det några skador eller efter skalv?
Ha de så bra där nere i värmen
Vivianne
Staffan hälsar med sin trumpet, nästa år får han spela Ack, Värmland du sköna..

Utlogget ROLLE

 • Innlegg: 424
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #36 på: 11. okt 10, 17:13:56 »
tjanare pa dej och din man
ni akte alldeles passeligt ivag fran detta, inte for att jag markte nage av skalvet, mera var det till o skalva da vadret bytte om till nordlig kall blast utan regn ett par dar, men nu ar det skont vindlost o soligt igen !
pelagos ar stangt for denna sesong sa gubbarna kan polera sina instrumenter till nasta var, ocksa staffan som jag tyvarr ej fick hora i ar, kanske han ej alls orkar blasa mer ?
on ar nastan totalt utan turister nu, kanske jag ar en bland de fa nordbor bland alla hollandare ? nu kanns dat sa som det borde vara hela tiden har. stranderna utan solstolar och baddar, tex i dag pa eftis var det en dame som lag allena har pa stadsplagen, o hon var hollandska ?
sjalv skall jag pecis ga for att skaffa mej biljett till aten den 22 okt for att vara dar ett par dagar for att samla mej for hemresa den 25.
ni skall ha en riktigt fin host nere i skane. och nasta ar om vi ar vid vigor annu sa ses vi sakert utan eller med trumpet, och dej vivi-ann till att dansa ?
hilsen till alle rolle

Utlogget Vivianne

 • Innlegg: 104
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #37 på: 12. okt 10, 12:14:59 »
Tack för din rapport!
Tänk att du missade Staffan han spelade ca 5 kvällar och blir bara bättre för varje år. Hälsa alla vi känner och önska kallo ximona. Ha det bra och hoppas du får fortsatt fint väder.
Vivianne
Staffan hälsar

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4650
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #38 på: 12. okt 10, 12:52:20 »
Synd Rolle att du inte är kvar när jag kommer om en månad :cyclopsani:

Riitta

Utlogget ROLLE

 • Innlegg: 424
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #39 på: 13. okt 10, 16:19:42 »
hej pa er karathos vanner
det ar nu man bor vara har ifall man har mojligheter till det ! da jag skriver detta o klockan ar 1700 ar byn ode pa bade turister och lokalbefolkningen ! tempen ligger pa ca 30 med dis och fuktighet pa 95%,
ingen trafik allt som annars ar storande i centrum.
skall ta mej ner till cafe aktion o lyssna pa fagelsang under traden med en kopp kaffe vid solnedgangen. kanske nagon av er varit nere pa cafeet och gjort samma sak. de ar naget man bor uppleva ?
ha det sa bra i snon som de lovat iallafall till finland !

Utlogget Vivianne

 • Innlegg: 104
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #40 på: 13. okt 10, 22:58:39 »
Får prova fågelsången nästa år, ha det så bra.
önskar Vivianne

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #41 på: 31. okt 10, 21:04:17 »
Hej, vill bara rapportera att jag talat en del med Manolis. Livet går vidare men återhämtningen efter olyckan tar lång tid, det dröjer nog till nästa sommar innan han är helt OK. Går fortsatt på sjukgymnastik och har precis varit i Aten och kollat någon nerv i ena benet. Han har inte kommit igång att dyka ännu men simmar en del för motionens skull. Han vill helst bara glömma det hela och dom har därför bärgat bilen som blev ett turistnöje att åka och fota och lägga ut bilder på Internet på, något han inte gillade.

Han vill dock att jag skulle hälsa till alla och önska en God Jul och Gott Nytt År.

För oss blev det ingen höstresa till Karpathos, tjejerna åkte istället till Cypern och första veckan i oktober åkte vi alla till Syd Frankrike och cyklade bland vingårdar och hjälpte till att skörda druvor, mycket vinprovning blev det också. Se bilderna här Frankrike

Sten-Anders
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget bengalow

 • Innlegg: 4174
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #42 på: 31. okt 10, 23:39:43 »
Vilken bra idé, Anders...Cykelsemester och vinprovning! Kan tänka mig att man inte har alkolås på cyklar i Frankrike! Tack för en mycket \"underhållande\" tur pr fotografi!!
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 3720
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 7962
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 4988
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 2601
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 1860
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Dagens bilde fra Samos IngeS IngeS 362355/2969 Samos I dag kl. 05:48:03 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Anders Ole 21288/2234 Yamas Bar & Taverna 22. nov 14, 20:39:14 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 3604/27 Naxos 22. nov 14, 20:16:23 Last Post
Er du gründertype og ønsker å satse så er det penger å tjene på de greske øyer Anders IngeS 534/12 Hellas generelt 22. nov 14, 19:57:52 Last Post
Greske katter Pjokken marjana 71081/437 Hellas generelt 22. nov 14, 18:59:20 Last Post
Hvor er dette? 822 ingaberentine ingaberentine 78/4 Hvor er dette? 22. nov 14, 17:31:56 Last Post
Taxiarchis – ei norsk-gresk ferje Svein~B Svein~B 447/9 Transport 22. nov 14, 15:51:17 Last Post
Hvor er dette? 823 ingaberentine ingaberentine 54/2 Hvor er dette? 22. nov 14, 13:10:21 Last Post
Hvor er dette 819 ? Greece-Traveller IngeS 389/13 Hvor er dette? 22. nov 14, 12:43:00 Last Post
Fotokonkurransen 2014 - Småprat og diskusjon Greece-Traveller Ole 3832/94 Fotokonkurransen 2014 22. nov 14, 12:37:07 Last Post
Noen glimt fra sommerens tur til Plomari (2014) kaka kaka 161/6 Lesvos 22. nov 14, 11:02:55 Last Post
Boktips: Gresk Blod therese ingaberentine 210/4 Litteratur 21. nov 14, 19:52:38 Last Post
Hvor er dette 821 ? IngeS IngeS 181/8 Hvor er dette? 21. nov 14, 06:15:14 Last Post
Seiling Frøken Sofie Mariell 169/4 Seiling 20. nov 14, 22:56:48 Last Post
Et døgn i Athen Frøken Sofie Frøken Sofie 443/13 Athen og Pireus 20. nov 14, 22:53:56 Last Post
Nordmenn synge gresk polyanna daidalos 108/1 Musikk 20. nov 14, 22:32:11 Last Post
Lengtebilder Ole Livsnyteren 81057/512 Hellas generelt 20. nov 14, 21:28:18 Last Post
Astypalea Svein~B Svein~B 46/0 En guide til øyloffing 20. nov 14, 19:19:02 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 69/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Hvordan spiser du i Hellas? IngeS IngeS 347/8 Mat og drikke 20. nov 14, 12:00:27 Last Post
Hvor er dette? 817 Løst Kristian Atle 199/5 Hvor er dette? 19. nov 14, 20:27:41 Last Post
Kardamili og området rundt, på vinteren. Thera Thera 1099/35 Peloponnes 19. nov 14, 12:25:31 Last Post
Så var også FIX dansk.... Ole Ole 75/0 Mat og drikke 19. nov 14, 09:30:48 Last Post
Hvor er dette 820 IngeS IngeS 83/0 Hvor er dette? 18. nov 14, 21:44:39 Last Post
Hvor er dette 818 ? LØST Anders Atle 140/6 Hvor er dette? 18. nov 14, 19:21:30 Last Post
Kardamili og rundt på Peloponnes, våren 2014 Katherina Katherina 1213/42 Peloponnes 18. nov 14, 15:07:00 Last Post
Hellas-selfier marjana Ole 928/8 Hellas generelt 18. nov 14, 05:45:27 Last Post
Morgen i Ermoupolis i november 2014 marjana marjana 199/5 Syros 17. nov 14, 22:14:42 Last Post
Dining with Dimitra..... Anders Anders 3664/85 Reiseskildringer 17. nov 14, 19:50:51 Last Post
Forum-treff i juni eller september 2015. Turid Anders 234/26 Forumtreff 16. nov 14, 21:22:18 Last Post
Amorgos Svein~B Svein~B 62/0 En guide til øyloffing 16. nov 14, 17:36:41 Last Post
Bilder fra Kardamili Katherina Magnolia 168171/1372 Peloponnes 15. nov 14, 16:17:32 Last Post
Kykladene Kristian Svein~B 93/1 En guide til øyloffing 15. nov 14, 08:15:44 Last Post
Hellas i pressen ingaberentine operafantomet 150797/1000 Hellas generelt 14. nov 14, 19:11:18 Last Post
"Loffing" på Kretas sørkyst med barn. JohnS MayElisa 230/7 Kreta 14. nov 14, 16:11:41 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 80309/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Livadia i dag Ole Ole 198/8 Paros og Antiparos 13. nov 14, 19:35:04 Last Post
Skifte i Hellas for utlenning med testamente - noen erfaringer mouche Nico 146/3 Flytte til Hellas 12. nov 14, 12:45:45 Last Post
Dette er dessverre ikke en hyggelig hilsen...... Tjorven filhellener 801/19 Hilsen fra Hellas 12. nov 14, 00:02:56 Last Post
Jeg inviterer til et godt gresk måltid - hvem kommer? Frøken Sofie IngeS 660/3 Mat og drikke 11. nov 14, 20:18:51 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Er du gründertype og ønsker å satse så er det penger å tjene på de greske øyer Anders IngeS 534/12 Hellas generelt 22. nov 14, 19:57:52 Last Post
Greske katter Pjokken marjana 71081/437 Hellas generelt 22. nov 14, 18:59:20 Last Post
Hvor er dette? 822 ingaberentine ingaberentine 78/4 Hvor er dette? 22. nov 14, 17:31:56 Last Post
Taxiarchis – ei norsk-gresk ferje Svein~B Svein~B 447/9 Transport 22. nov 14, 15:51:17 Last Post
Hvor er dette? 823 ingaberentine ingaberentine 54/2 Hvor er dette? 22. nov 14, 13:10:21 Last Post
Hvor er dette 819 ? Greece-Traveller IngeS 389/13 Hvor er dette? 22. nov 14, 12:43:00 Last Post
Boktips: Gresk Blod therese ingaberentine 210/4 Litteratur 21. nov 14, 19:52:38 Last Post
Hvor er dette 821 ? IngeS IngeS 181/8 Hvor er dette? 21. nov 14, 06:15:14 Last Post
Seiling Frøken Sofie Mariell 169/4 Seiling 20. nov 14, 22:56:48 Last Post
Nordmenn synge gresk polyanna daidalos 108/1 Musikk 20. nov 14, 22:32:11 Last Post
Lengtebilder Ole Livsnyteren 81057/512 Hellas generelt 20. nov 14, 21:28:18 Last Post
Hvordan spiser du i Hellas? IngeS IngeS 347/8 Mat og drikke 20. nov 14, 12:00:27 Last Post
Hvor er dette? 817 Løst Kristian Atle 199/5 Hvor er dette? 19. nov 14, 20:27:41 Last Post
Så var også FIX dansk.... Ole Ole 75/0 Mat og drikke 19. nov 14, 09:30:48 Last Post
Hvor er dette 820 IngeS IngeS 83/0 Hvor er dette? 18. nov 14, 21:44:39 Last Post
Hvor er dette 818 ? LØST Anders Atle 140/6 Hvor er dette? 18. nov 14, 19:21:30 Last Post
Hellas-selfier marjana Ole 928/8 Hellas generelt 18. nov 14, 05:45:27 Last Post
Dining with Dimitra..... Anders Anders 3664/85 Reiseskildringer 17. nov 14, 19:50:51 Last Post
Hellas i pressen ingaberentine operafantomet 150797/1000 Hellas generelt 14. nov 14, 19:11:18 Last Post
Skifte i Hellas for utlenning med testamente - noen erfaringer mouche Nico 146/3 Flytte til Hellas 12. nov 14, 12:45:45 Last Post
Jeg inviterer til et godt gresk måltid - hvem kommer? Frøken Sofie IngeS 660/3 Mat og drikke 11. nov 14, 20:18:51 Last Post
Hvor er dette? 816 ingaberentine ingaberentine 169/5 Hvor er dette? 09. nov 14, 23:10:14 Last Post
Hvor er dette? 815 LØST! (Svar Naxos) Greece-Traveller ingaberentine 312/8 Hvor er dette? 09. nov 14, 19:35:34 Last Post
Greske rutebåter IngeS Ole 47136/245 Hellas generelt 04. nov 14, 13:48:41 Last Post
Naxos, Chios eller Kalymnos? Snuppeline Frost 553/13 Reisetips og spørsmål 04. nov 14, 08:13:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
"Loffing" på Kretas sørkyst med barn. JohnS MayElisa 230/7 Kreta 14. nov 14, 16:11:41 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa boeenjo Euf 1006/2 Chania og områdene rundt 09. nov 14, 17:50:50 Last Post
Informasjon om Kreta - Eksterne lenker Kritios Ninette 3986/18 Kreta 03. nov 14, 21:18:02 Last Post
Plaka i Apokaronas cirkeline cirkeline 178/4 Chania og områdene rundt 16. okt 14, 21:09:18 Last Post
Nea Chora/ Kalives carin filhellener 420/7 Chania og områdene rundt 15. okt 14, 15:00:28 Last Post
Gavdos 2014 Sveinung Sveinung 175/0 Sørkysten 26. sep 14, 21:38:46 Last Post
Fantastisk info om Kreta carin Kritios 445/2 Kreta 01. sep 14, 10:52:56 Last Post
Hurtigbåt fra Kreta til Santorini mio66 mio66 763/4 Kreta 16. jul 14, 07:30:51 Last Post
Høyt og lavt og Rundtomkring på Kreta - våren 2014 dagstaalesen@hotmail.com Ninette 1386/17 Sørkysten 09. jul 14, 18:49:13 Last Post
Øyhopping fra Kreta til? mouche juni12 835/14 Kreta 06. jul 14, 12:02:41 Last Post
Plakias revisited - mai 2014 JohnS JohnS 1452/20 Sørkysten 20. jun 14, 11:42:38 Last Post
Platanias på Kreta, et sted med mange nordmenn Araber Araber 420/0 Chania og områdene rundt 03. jun 14, 19:53:58 Last Post
Vandretur mai 2014 Ninette Voss 1303/7 Sørkysten 24. mai 14, 21:30:29 Last Post
Kolombari 2014 juni12 2greece 1417/9 Kreta 22. mai 14, 23:42:22 Last Post
Leiebil på Kreta GunnarJ frupigalopp 900/5 Kreta 22. mai 14, 23:06:43 Last Post
Taxi i Chania Morten Morten 525/1 Chania og områdene rundt 06. mai 14, 08:14:10 Last Post
Balos Kreta Terjer sommer 720/4 Chania og områdene rundt 27. apr 14, 20:31:30 Last Post
Bra bosted i platanias eller chania området sissela Gyda 1325/3 Det østlige Kreta 14. apr 14, 21:36:20 Last Post
Jul på Kreta dagstaalesen@hotmail.com LukasKhasa 1041/2 Sørkysten 14. apr 14, 19:52:13 Last Post
Kjøpt hus i Tavronitis Kritios Atir 1438/6 Chania og områdene rundt 23. mar 14, 12:43:46 Last Post
Imbrosravinen Meissa Meissa 963/2 Chania og områdene rundt 18. jan 14, 00:01:45 Last Post
gifte seg på kreta carin enik 7184/19 Kreta 09. jan 14, 08:46:37 Last Post
Skandinavisk klubb for Kreta polyanna Heidrun 2668/13 Kreta 01. des 13, 12:27:45 Last Post
Løst og fast fra Plakias med tilliggende herligheter - Sept 2013 Tjorven JohnS 4184/25 Sørkysten 31. okt 13, 23:19:40 Last Post
Kreta oktober 2013 Ole Ole 3173/16 Chania og områdene rundt 21. okt 13, 22:57:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. Anne Anne 581/14 Skiathos 01. nov 14, 17:48:27 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 4430/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 4740/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 2232/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 3256/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 5345/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 1550/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 3297/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 40003/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 2028/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 3935/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 1562/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 2405/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 3650/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 2390/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 11360/53 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 3926/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 9486/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 17601/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 13362/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 13806/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 4426/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 1890/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 3953/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Re: SKIATHOS I AUGUST Torill Anne 9392/48 Skiathos 06. sep 09, 17:01:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 563/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 317/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 1061/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 1125/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 880/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 1609/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 1684/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 1479/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 1106/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 1169/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 1311/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 1910/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 8810/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 1721/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 1640/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 2127/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 2971/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 2171/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 1489/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Re: Spisesteder i Rhodos by? Riitta Mokkimokki 3159/5 Rhodos 09. jul 10, 21:54:30 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 1748/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 1903/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Jobb på Rhodos? Mali91 Mali91 3148/4 Rhodos 06. apr 10, 23:12:53 Last Post
Bilder fra Lardos, Rhodos. Mali91 Tzasiki 6681/23 Rhodos 24. okt 09, 22:34:05 Last Post
Re: Club Greece Resorts OPPDATERING Gh36 Tine 10793/26 Rhodos 07. sep 09, 14:19:29 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Et døgn i Athen Frøken Sofie Frøken Sofie 443/13 Athen og Pireus 20. nov 14, 22:53:56 Last Post
Kardamili og området rundt, på vinteren. Thera Thera 1099/35 Peloponnes 19. nov 14, 12:25:31 Last Post
Kardamili og rundt på Peloponnes, våren 2014 Katherina Katherina 1213/42 Peloponnes 18. nov 14, 15:07:00 Last Post
Bilder fra Kardamili Katherina Magnolia 168171/1372 Peloponnes 15. nov 14, 16:17:32 Last Post
Lavrio Svein~B Svein~B 905/13 Athen og Pireus 04. nov 14, 18:53:45 Last Post
Leiebil fra flyplassen i Athen. Thera Thera 126/2 Athen og Pireus 28. okt 14, 21:55:12 Last Post
Første gang i Hellas Admirala maritmatt 524/9 Fastlandet og Peloponnes 21. okt 14, 08:58:36 Last Post
Poseidontempelet ved Kapp Sounio Svein~B Svein~B 650/8 Athen og Pireus 14. sep 14, 14:12:41 Last Post
Hvor spise i Kardamili? kaka Pjuski 1294/13 Fastlandet og Peloponnes 03. sep 14, 21:12:28 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 7412/129 Peloponnes 25. aug 14, 18:44:22 Last Post
Advarsel. Tjorven dagstaalesen@hotmail.com 562/1 Peloponnes 23. aug 14, 18:17:21 Last Post
Hotell mellom flyplassen og Lavrio Svein~B Svein~B 182/0 Athen og Pireus 23. aug 14, 14:57:55 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 9410/47 Athen og Pireus 19. aug 14, 18:27:50 Last Post
EN dag i Athen siljeae Mariell 1339/14 Fastlandet og Peloponnes 18. aug 14, 20:30:55 Last Post
Thiva-området Thera Thera 565/8 Fastlandet og Peloponnes 11. aug 14, 22:18:51 Last Post
Epidavros tovenor tovenor 420/7 Peloponnes 06. aug 14, 00:50:44 Last Post
Er det for mye katter, er de til bry når man spiser. dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 882/9 Peloponnes 19. jul 14, 08:08:14 Last Post
Nafpaktos Horta Tjorven 12853/68 Fastlandet og Peloponnes 06. jun 14, 15:41:27 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Greece-Traveller Ole 6525/62 Athen og Pireus 09. mai 14, 11:08:52 Last Post
Litt morsomt for oss som tar metroen i Athen Admirala Admirala 353/0 Athen og Pireus 07. mai 14, 17:49:27 Last Post
Hiking Viros Gorge, Kardamili kaka kaka 938/7 Peloponnes 06. mai 14, 18:48:30 Last Post
Beertime Ole Ole 522/3 Athen og Pireus 04. mai 14, 16:51:12 Last Post
Noen bilder fra Ermioni på Peloponnes Frøken Sofie filhellener 3173/18 Peloponnes 29. apr 14, 22:37:30 Last Post
Fortsettelse av hva jeg så på bakken - årets turer (2013) til Kardamili kaka kaka 26845/257 Peloponnes 27. apr 14, 18:10:13 Last Post
Gamle og nye bilder fra Thessaloniki kaka kaka 361/0 Fastlandet og Peloponnes 17. apr 14, 21:15:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 468/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 2405/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 1427/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 27748/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 834/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 474/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 317/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 6903/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 1170/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 995/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 2454/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 2312/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 2472/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 1138/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 1124/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 9012/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 1331/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 897/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 1368/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 4167/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 4816/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Reiser til Karpathos 11/8-13 kviteberg kviteberg 971/0 Karpathos 24. jul 13, 21:24:41 Last Post
Informasjon om Karpathos - Eksterne lenker KarpathosByBus Ole 2216/3 Karpathos 10. jul 13, 13:09:19 Last Post
10 år på Karpathos Riitta Fellman 1583/4 Karpathos 08. jun 13, 14:29:07 Last Post
Elias Rooms karinafp karinafp 915/0 Karpathos 05. jun 13, 09:46:55 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Pjokkens Chios-side Katta Katta 88842/602 Chios 19. okt 14, 19:09:12 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 3353/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 1539/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 2107/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 1897/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 2520/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 2141/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 2856/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 12038/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 1588/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 10925/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 4969/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 8766/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 2936/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 990/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 1268/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 1558/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 3993/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 2362/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 8785/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 1390/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 2142/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 20126/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 3492/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Re: Dykkekurs og scooterleie på Chios Pjokken siri.gu 2192/3 Chios 27. mar 10, 13:49:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Dagens bilde fra Samos IngeS IngeS 362355/2969 Samos I dag kl. 05:48:03 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 185/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 197/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 6756/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 448/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 450/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 42080/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 610/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 559/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 548/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 2728/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 11258/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 4661/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 2043/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 2962/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 1509/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 1952/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 1600/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Karlovassi - folkloremuseeet og stranden kaka Minerva 1593/6 Samos 27. jul 13, 19:53:16 Last Post
Klostre og åpningstider Minerva Minerva 1289/5 Samos 26. jul 13, 18:46:13 Last Post
Leiebil fra flyplassen? Minerva Minerva 1511/7 Samos 26. jul 13, 18:16:30 Last Post
Mikro Seitani Livaninavenn Livaninavenn 758/0 Samos 17. jul 13, 20:17:39 Last Post
Her er åpningstidene til folkloremuseet i Karlovassi Minerva Minerva 772/0 Samos 01. jul 13, 16:30:21 Last Post
Papa beach, Samos bilder Tommy Tommy 2368/5 Samos 11. apr 13, 20:33:34 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) karri karri 12131/115 Samos 11. apr 13, 00:04:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 3604/27 Naxos 22. nov 14, 20:16:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 69/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 80309/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 338/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 265/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Skilpadder i Agia Anna. myrvok myrvok 272/2 Naxos 24. sep 14, 15:09:57 Last Post
Morgen på St. George beach Rolf Kristian 38302/284 Naxos 01. sep 14, 22:40:59 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 845/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Prisnivå Signe Signe 656/2 Naxos 29. mai 14, 15:48:40 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 4558/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 510/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 773/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 736/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 2223/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 98685/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Naxos-påske 2014? Tjorven Anders 1554/7 Naxos 04. des 13, 00:20:36 Last Post
YouTubeVideo... Anders Anders 786/1 Naxos 24. nov 13, 10:26:47 Last Post
Quadrokopter-video. Havn og Kastro. Ole Anders 916/2 Naxos 16. nov 13, 11:44:52 Last Post
St. George midt i oktober Greece-Traveller Greece-Traveller 877/0 Naxos 27. okt 13, 17:26:17 Last Post
Carneval Naxos 26/2-2012 ingaberentine Mr.Mythos 1621/5 Naxos 20. okt 13, 11:29:32 Last Post
Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter Frynse Frynse 2428/9 Naxos 19. okt 13, 03:31:15 Last Post
Morgen på Naxos Kalergis Kristian 1431/4 Naxos 24. sep 13, 18:59:39 Last Post
Bruker det å være mye MYGG i juli? kari filhellener 2220/11 Naxos 06. sep 13, 20:31:39 Last Post
En middag, to netter og en frokost på Naxos Greece-Traveller cubical 1164/2 Naxos 25. aug 13, 11:09:35 Last Post
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos Tjorven Greece-Traveller 1737/7 Naxos 30. jul 13, 01:19:33 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Livadia i dag Ole Ole 198/8 Paros og Antiparos 13. nov 14, 19:35:04 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 154/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 689/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 405/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 387/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 2580/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 492/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 8762/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 434/5 Paros og Antiparos 05. aug 14, 22:35:06 Last Post
Naoussa på Paros Tjorven Ole 1215/24 Paros og Antiparos 05. aug 14, 21:38:23 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 424/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 919/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 1753/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 4727/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 marjana Tjorven 6753/69 Paros og Antiparos 07. nov 13, 20:38:51 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 1092/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 17319/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 8414/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 2293/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
Overnatting Paros Tjorven Tjorven 870/0 Paros og Antiparos 04. jul 13, 18:44:49 Last Post
Overnatting på Antiparos monaskog monaskog 1039/3 Paros og Antiparos 03. jun 13, 22:51:51 Last Post
Brann på Paros, Pounta ingaberentine ingaberentine 910/0 Paros og Antiparos 29. mai 13, 02:13:07 Last Post
Pavlos Place - Antiparos Thine Thine 2332/19 Paros og Antiparos 17. mai 13, 18:47:32 Last Post
Antiparos Svein~B Svein~B 16286/109 Paros og Antiparos 09. mai 13, 16:43:30 Last Post
New Golden Beach (Tserdakia), Paros Svein~B Svein~B 1216/4 Paros og Antiparos 05. mai 13, 14:21:51 Last Post
Back to top