*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 14864 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4667
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8442
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4667
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 691
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4667
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 5230
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 10086
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 6840
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 3632
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 2570
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bobiltur 2016 Kritios Kritios 24/0 Reisetips og spørsmål I dag kl. 09:13:28 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien kaka Marit 74586/3849 Jippi! Nå reiser jeg! 02. sep 15, 17:54:18 Last Post
Kjøpe bolig på Kreta Admirala Pusimal 635/31 Flytte til Hellas 02. sep 15, 15:17:04 Last Post
Potos, Thassos Svein~B Svein~B 378/7 Det nordlige og østlige Egeerhavet 01. sep 15, 19:49:45 Last Post
Hellas i pressen polyanna operafantomet 229601/1332 Hellas generelt 01. sep 15, 14:08:41 Last Post
Ryktebørs og fakta, flyruter 2015 TOMS Marit 7504/65 Transport 01. sep 15, 12:01:39 Last Post
Leie på¨Kreta mouche oils 314/9 Chania og områdene rundt 01. sep 15, 09:13:43 Last Post
Ryktebørs og fakta, flyruter 2016 Ole Ole 86/0 Transport 31. aug 15, 20:59:16 Last Post
Greske rutebåter Ole Ole 72879/266 Hellas generelt 31. aug 15, 20:54:30 Last Post
Poros, juli 2015 Ole Ole 815/12 Poros 31. aug 15, 20:50:35 Last Post
Dagstur til Iraklia og Schinoussa Ole Ole 1120/23 Kykladene 31. aug 15, 20:45:53 Last Post
Bilder av gresk mat anemos Athina 21350/54 Mat og drikke 30. aug 15, 20:59:53 Last Post
Lengtebilder anemos Livsnyteren 116357/574 Hellas generelt 30. aug 15, 20:40:36 Last Post
Thassos Svein~B Svein~B 9747/55 Det nordlige og østlige Egeerhavet 30. aug 15, 16:38:41 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Leo Ole 25364/2566 Yamas Bar & Taverna 29. aug 15, 09:37:44 Last Post
Greske dører Vegard Ole 34271/105 Hellas generelt 28. aug 15, 13:12:47 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 224611/1435 Peloponnes 26. aug 15, 19:40:54 Last Post
3D plastikk workshop på Syros i september 2015 marjana marjana 85/0 Hellas generelt 26. aug 15, 08:41:23 Last Post
Bli med til Alonissos i 2015 Stigra Stigra 2095/24 Sporadene og Evia 26. aug 15, 07:25:03 Last Post
Filmen "Mitt store fete greske bryllup" Hellasfrelst marjana 154/1 Kultur 25. aug 15, 10:00:37 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! Kabi kaka 94528/623 Peloponnes 25. aug 15, 08:38:21 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 8318/88 Peloponnes 23. aug 15, 07:59:49 Last Post
Ca tre timer i Rafina. marjana marjana 252/6 Reisetips og spørsmål 22. aug 15, 20:38:24 Last Post
Inntrykk og opplevelser, Kykladene september 2011 Anders Anders 83666/437 Reiseskildringer 21. aug 15, 16:09:02 Last Post
Dagens middag - oppskrifter Lars Gustavsson IngeS 1262/2 Mat og drikke 19. aug 15, 17:31:00 Last Post
Turister til Syros! Hellasfrelst marjana 195/1 Syros 19. aug 15, 08:21:37 Last Post
Spisesteder på Milos filhellener Solgry 538/11 Milos 19. aug 15, 07:51:32 Last Post
Hvor er dette? 854 LØST fila fila 229/2 Hvor er dette? 18. aug 15, 21:29:27 Last Post
Dagens karri kaka 79887/410 Alt annet 18. aug 15, 19:29:46 Last Post
Kryssning i Central-Amerika Fia bengalow 1981/10 Alt annet 17. aug 15, 23:43:27 Last Post
"Mine" greske strender Chryssi Akti (Aghii Apostoli) fila fila 12821/48 Hellas generelt 17. aug 15, 23:13:06 Last Post
360 panoramabilder fra gågata på Lillehammer stein stein 85/0 Data, foto, lyd, mobil etc. 17. aug 15, 19:12:46 Last Post
Kardamili i september? Hellasfrelst Hellasfrelst 207/2 Reisetips og spørsmål 17. aug 15, 10:29:56 Last Post
Hellas på senhøsten, oktober- desember, høstfarger? marjana JanBe 201/4 Reisetips og spørsmål 16. aug 15, 19:12:44 Last Post
Nytt web camera marjana marjana 117/0 Syros 16. aug 15, 18:25:56 Last Post
"Mine" greske tavernaer anemos fila 11342/44 Hellas generelt 16. aug 15, 17:59:31 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 1571/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Å gå! JanBe therese 1325/29 Alt annet 16. aug 15, 11:13:01 Last Post
Greske katter marjana marjana 91178/440 Hellas generelt 15. aug 15, 08:01:25 Last Post
Taxitider til og fre Flyplass Athen Kristian Vegard 2319/13 Reisetips og spørsmål 13. aug 15, 20:28:46 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bobiltur 2016 Kritios Kritios 24/0 Reisetips og spørsmål I dag kl. 09:13:28 Last Post
Kjøpe bolig på Kreta Admirala Pusimal 635/31 Flytte til Hellas 02. sep 15, 15:17:04 Last Post
Hellas i pressen polyanna operafantomet 229601/1332 Hellas generelt 01. sep 15, 14:08:41 Last Post
Ryktebørs og fakta, flyruter 2015 TOMS Marit 7504/65 Transport 01. sep 15, 12:01:39 Last Post
Ryktebørs og fakta, flyruter 2016 Ole Ole 86/0 Transport 31. aug 15, 20:59:16 Last Post
Greske rutebåter Ole Ole 72879/266 Hellas generelt 31. aug 15, 20:54:30 Last Post
Bilder av gresk mat anemos Athina 21350/54 Mat og drikke 30. aug 15, 20:59:53 Last Post
Lengtebilder anemos Livsnyteren 116357/574 Hellas generelt 30. aug 15, 20:40:36 Last Post
Greske dører Vegard Ole 34271/105 Hellas generelt 28. aug 15, 13:12:47 Last Post
3D plastikk workshop på Syros i september 2015 marjana marjana 85/0 Hellas generelt 26. aug 15, 08:41:23 Last Post
Filmen "Mitt store fete greske bryllup" Hellasfrelst marjana 154/1 Kultur 25. aug 15, 10:00:37 Last Post
Ca tre timer i Rafina. marjana marjana 252/6 Reisetips og spørsmål 22. aug 15, 20:38:24 Last Post
Inntrykk og opplevelser, Kykladene september 2011 Anders Anders 83666/437 Reiseskildringer 21. aug 15, 16:09:02 Last Post
Dagens middag - oppskrifter Lars Gustavsson IngeS 1262/2 Mat og drikke 19. aug 15, 17:31:00 Last Post
Hvor er dette? 854 LØST fila fila 229/2 Hvor er dette? 18. aug 15, 21:29:27 Last Post
"Mine" greske strender Chryssi Akti (Aghii Apostoli) fila fila 12821/48 Hellas generelt 17. aug 15, 23:13:06 Last Post
Kardamili i september? Hellasfrelst Hellasfrelst 207/2 Reisetips og spørsmål 17. aug 15, 10:29:56 Last Post
Hellas på senhøsten, oktober- desember, høstfarger? marjana JanBe 201/4 Reisetips og spørsmål 16. aug 15, 19:12:44 Last Post
"Mine" greske tavernaer anemos fila 11342/44 Hellas generelt 16. aug 15, 17:59:31 Last Post
Greske katter marjana marjana 91178/440 Hellas generelt 15. aug 15, 08:01:25 Last Post
Taxitider til og fre Flyplass Athen Kristian Vegard 2319/13 Reisetips og spørsmål 13. aug 15, 20:28:46 Last Post
Noen som kjenner til en god tannlege i Chaniaområdet? polyanna silje.moen 338/1 Hellas generelt 10. aug 15, 20:31:11 Last Post
September-tur til genuine Hellas Greece-Traveller Kjetil Isaksen 808/8 Hellas generelt 09. aug 15, 11:10:15 Last Post
Språk-hjelp til ingredienser ChristineA ChristineA 374/3 Mat og drikke 07. aug 15, 23:18:41 Last Post
Hellas i Staffanstorp therese bengalow 340/3 Hellas generelt 07. aug 15, 23:03:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leie på¨Kreta mouche oils 314/9 Chania og områdene rundt 01. sep 15, 09:13:43 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 1414/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Kato Stalos Kritios karkit 1766/1 Det østlige Kreta 02. jul 15, 08:27:55 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 2089/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Mindre kjente strender Kritios ope 2099/5 Chania og områdene rundt 29. jun 15, 09:48:12 Last Post
En evt reise til Kreta sent i Oktober mouche filhellener 2183/7 Chania og områdene rundt 18. jun 15, 08:30:23 Last Post
Bryllupsfest på Kreta/Platanias solvor.tande enik 11988/20 Kreta 07. jun 15, 19:26:20 Last Post
noen som skal reise til kreta i juni/juli ? linn.vatland linn.vatland 2162/1 Kreta 27. mai 15, 15:24:36 Last Post
Ønsker å leie/kjøpe privat dagstur med båt for familie Kritios Haansi 2759/7 Kreta 27. mai 15, 11:14:13 Last Post
Iearapetra-strand tilpasset bevegelseshemmede polyanna polyanna 1924/0 Kreta 20. mai 15, 17:35:02 Last Post
Fare for at Chania flyplass stenger? mouche juni12 2451/5 Kreta 18. mai 15, 20:21:22 Last Post
Totalrenovering av vårt ferieparadis ! Kritios Kritios 2285/0 Chania og områdene rundt 15. mai 15, 10:01:30 Last Post
Kreta om vinteren kaka TommyRuud 22441/51 Kreta 28. mar 15, 10:46:35 Last Post
Kreta, gamle fotografier.......... mouche ingaberentine 3150/5 Kreta 25. mar 15, 09:29:09 Last Post
Agii Apostoli - Hotell Triton (Apollo) ope ope 2586/0 Chania og områdene rundt 23. mar 15, 13:51:14 Last Post
Et annet Kreta - Lefka Ori polyanna therese 2526/2 Chania og områdene rundt 14. mar 15, 14:53:41 Last Post
Gode apper oils oils 3284/7 Chania og områdene rundt 18. feb 15, 17:21:59 Last Post
Paleochora - leiebil frudiddi Aya 3218/6 Sørkysten 31. jan 15, 19:46:13 Last Post
Hotelltips JohnS oils 2906/1 Chania og områdene rundt 21. des 14, 17:37:18 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Moie Moie 2581/2 Rethymnon og områdene rundt 11. des 14, 23:54:07 Last Post
Kreta slutten av september - Ustabilt vær? mouche ope 2726/4 Kreta 08. des 14, 17:04:17 Last Post
"Loffing" på Kretas sørkyst med barn. therese MayElisa 4196/10 Kreta 30. nov 14, 15:08:18 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa boeenjo Euf 3944/2 Chania og områdene rundt 09. nov 14, 17:50:50 Last Post
Informasjon om Kreta - Eksterne lenker Kritios Ninette 8265/18 Kreta 03. nov 14, 21:18:02 Last Post
Plaka i Apokaronas cirkeline cirkeline 3483/4 Chania og områdene rundt 16. okt 14, 21:09:18 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. Stigra Anne 5188/22 Skiathos 14. apr 15, 09:00:33 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 3516/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 10441/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 9207/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 5895/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 6862/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 11455/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 4628/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 7488/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 54254/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 5377/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 8672/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 4566/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 5424/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 7555/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 5437/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 16485/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 7733/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 15436/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 24317/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 21122/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 21897/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 8300/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 4489/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 7625/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 2287/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 6873/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 2570/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 2627/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 3368/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 2944/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 3739/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 3886/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 3383/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 5169/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 5310/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 4679/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 3701/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 3931/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 4097/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 4705/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 15152/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 4462/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 4430/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 5655/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 6544/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 4847/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 4240/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 4447/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 4501/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 224611/1435 Peloponnes 26. aug 15, 19:40:54 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! Kabi kaka 94528/623 Peloponnes 25. aug 15, 08:38:21 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 8318/88 Peloponnes 23. aug 15, 07:59:49 Last Post
Mat i Athen Ole Ole 107/0 Athen og Pireus 11. aug 15, 22:47:03 Last Post
Glyfada/Athen Greece-Traveller Ole 657/9 Athen og Pireus 01. aug 15, 10:00:06 Last Post
Peris Hotel stengt ? (Nei, det er åpent) filhellener Frynse 3466/10 Athen og Pireus 09. jul 15, 11:29:18 Last Post
Athens flyplass - transfer og bagasje Kristian Ole 6207/38 Athen og Pireus 02. jul 15, 20:19:52 Last Post
Bilder fra biltur i nord-Hellas, mest naturbilder.... bengalow JanBe 8881/67 Fastlandet og Peloponnes 26. jun 15, 22:14:28 Last Post
Minibanken i Kardamili filhellener reiseglad 3003/17 Peloponnes 23. jun 15, 22:24:21 Last Post
Vår i Kardamili og rundt omkring, 2015 kaka Katherina 10364/73 Peloponnes 12. jun 15, 21:06:50 Last Post
Bilturer på Peloponnes, våren 2015 Katherina Katherina 6493/27 Peloponnes 31. mai 15, 22:33:37 Last Post
Hilsen fra Monemvasia Tjorven tovenor 3012/4 Peloponnes 13. mai 15, 01:53:30 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 5218/17 Athen og Pireus 08. mai 15, 19:22:09 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 16080/64 Athen og Pireus 01. mai 15, 14:24:55 Last Post
Noen bilder fra Lakonia JanBe tovenor 5179/12 Peloponnes 01. mai 15, 13:18:42 Last Post
Athen Marit Svein~B 85695/288 Athen og Pireus 17. apr 15, 17:15:24 Last Post
Noen dager i Athen, februar 2015 Anders Ole 9350/81 Athen og Pireus 16. apr 15, 18:17:55 Last Post
Keramoti Tjorven Svein~B 4020/14 Fastlandet og Peloponnes 11. apr 15, 00:59:43 Last Post
Dagsturer fra Athen Kabi Leo 2755/2 Fastlandet og Peloponnes 01. apr 15, 11:04:56 Last Post
Forestående biltur fra Thessaloniki så langt nord/østover man kan komme i Hellas kaka JanBe 2153/1 Fastlandet og Peloponnes 28. mar 15, 11:34:55 Last Post
Kardamili og området rundt, på vinteren. Tjorven Thera 9966/69 Peloponnes 21. mar 15, 01:17:01 Last Post
Kavala lufthavn kaka Svein~B 3682/19 Fastlandet og Peloponnes 15. mar 15, 18:58:48 Last Post
Kardamili og rundt på Peloponnes, våren 2014 Tjorven Katherina 15953/128 Peloponnes 15. mar 15, 00:30:04 Last Post
Hva er verdt å få med seg i Athen utenfor turistløypa? Admirala Ole 7215/19 Athen og Pireus 03. mar 15, 09:22:23 Last Post
Noen nye erfaringer på Mani kaka kaka 5273/24 Peloponnes 02. mar 15, 10:45:37 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 333/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 2366/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 3682/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 2810/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 3511/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 6995/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 5435/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 38962/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 3637/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 3361/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 3131/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 16912/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 4598/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 4033/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 6181/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 6230/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 6890/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 3879/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 4128/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 17933/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 3830/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 3806/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 4686/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 8296/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 10742/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang Mixelite Lisaf 3951/10 Chios 07. jun 15, 21:01:12 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 120146/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 8676/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 4778/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 6150/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 5797/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 6723/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 6354/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 6895/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 22331/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 4584/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 21456/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 10459/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 18374/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 6709/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 3531/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 4149/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 4027/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 7659/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 5639/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 12611/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 4013/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 4886/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 29913/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 6824/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 891/19 Samos 07. aug 15, 12:17:55 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 318/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 2419/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 5563/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 590251/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 3334/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 4748/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 2509/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 2847/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 2791/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 13456/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 3138/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 3246/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 74372/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 3147/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 3077/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 3111/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 6836/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 23279/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 8278/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 6230/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 6833/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 4666/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 5081/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 4865/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos, juli 2015 marjana Ole 1571/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Prisnivå mouche Signe 4140/10 Naxos 31. jul 15, 21:31:43 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 1146/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 2949/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 2793/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 1896/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 8328/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 4904/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 4496/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 2983/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 3645/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 62550/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 9058/27 Naxos 22. nov 14, 20:16:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 2632/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 144488/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 4108/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 2885/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Skilpadder i Agia Anna. myrvok myrvok 3450/2 Naxos 24. sep 14, 15:09:57 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 4353/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 11338/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 3038/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 3580/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 3517/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 6444/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 184661/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naoussa på Paros anemos Ole 6183/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 4536/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 1094/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 8765/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Paros i dag Ole Ole 5457/22 Paros og Antiparos 30. jul 15, 13:30:10 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 3001/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 4889/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 15417/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 11920/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 2636/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 2672/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 3855/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 3117/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 3594/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 8091/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 3296/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 17303/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 3467/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 4645/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 5821/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 10596/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 3746/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 32072/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 16682/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 6271/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top