*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 18984 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4676
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8705
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
KariK

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4676
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 700
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4676
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 7320
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 12966
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 9370
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 4871
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 3298
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hilsen fra Kykladene 2016 Lous Ole 121/4 Hilsen fra Hellas I dag kl. 16:24:48 Last Post
Paleochora Teho Teho 11/0 Kreta I dag kl. 14:46:58 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. vandrer dagstaalesen@hotmail.com 3777/67 Fastlandet og Peloponnes 28. jun 16, 23:21:28 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 136369/672 Peloponnes 28. jun 16, 22:49:05 Last Post
RHODOS 2016 fila fila 37/0 Reiseskildringer 28. jun 16, 22:21:16 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 122643/452 Hellas generelt 28. jun 16, 09:53:23 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! marjana Ole 28479/2744 Yamas Bar & Taverna 27. jun 16, 23:17:35 Last Post
Ferje santorini-Paros Ole kjersti.haugan 103/1 Kykladene 27. jun 16, 17:11:05 Last Post
Rabatt båt - overgangsbillet hehe ? linnelise linnelise 107/2 Transport 26. jun 16, 15:42:59 Last Post
Myrina, Limnos Svein~B Svein~B 2557/39 Det nordlige og østlige Egeerhavet 26. jun 16, 14:31:19 Last Post
Glimt fra dagboka No 95 SYMI 2014 fila fila 21908/131 Hellas generelt 26. jun 16, 11:51:55 Last Post
Alonissos info hakon57 Stigra 70/1 Sporadene og Evia 26. jun 16, 11:03:29 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas anemos fila 35202/89 Hellas generelt 26. jun 16, 02:23:30 Last Post
Gouves Svein~B oils 860/6 Kreta 25. jun 16, 18:22:54 Last Post
Hvor er dette? 910 Ole Ole 272/3 Hvor er dette? 25. jun 16, 13:03:47 Last Post
Hei Askermann Askermann 88/0 Fastlandet og Peloponnes 24. jun 16, 18:17:20 Last Post
Forhåndsbestille? Admirala Fix 99/1 Fastlandet og Peloponnes 24. jun 16, 16:22:10 Last Post
Overnatting i nærheten av flyplassen i Athen eileven Fix 70/1 Reisetips og spørsmål 24. jun 16, 12:34:42 Last Post
Tre dager i Messinia (reisebrev) Admirala Admirala 211/2 Peloponnes 23. jun 16, 16:04:37 Last Post
Flisvos marina Ole Ole 142/3 Athen og Pireus 21. jun 16, 16:53:20 Last Post
Athen, mai 2016: De obligatoriske ruinene og litt til Ole Ole 768/16 Athen og Pireus 20. jun 16, 17:21:52 Last Post
Dronefilm fra Alonissos Hellasfrelst Stigra 117/2 Sporadene og Evia 20. jun 16, 12:25:36 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 480/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Taxi på Santorini Lous monaskog 173/2 Reisetips og spørsmål 19. jun 16, 12:24:09 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Fia Marit 75332/3890 Jippi! Nå reiser jeg! 18. jun 16, 16:03:36 Last Post
Arverettsregler for utlendinger i Hellas mouche Hmli1707 320/5 Hellas generelt 18. jun 16, 06:58:02 Last Post
Athen Sifnos Milos Paros Syros. Medusa72 Medusa72 304/8 Kykladene 16. jun 16, 16:52:02 Last Post
Fra Santorini til MIlos også videre. monaskog monaskog 228/7 Reisetips og spørsmål 16. jun 16, 09:19:25 Last Post
En liten hilsen fra "det Joniske hav" JohnS filhellener 188/4 Hilsen fra Hellas 15. jun 16, 18:15:19 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 315318/1522 Peloponnes 15. jun 16, 08:19:42 Last Post
Hotellrom midt på natta! monaskog monaskog 268/4 Santorini 14. jun 16, 22:33:32 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 612/5 Karpathos 12. jun 16, 20:46:46 Last Post
En øy du kan anbefale Frynse Gyda 256/4 Det nordlige og østlige Egeerhavet 12. jun 16, 14:59:31 Last Post
Limnos Svein~B Svein~B 1768/13 Det nordlige og østlige Egeerhavet 10. jun 16, 19:03:53 Last Post
Ferge/Hurtigbåt Frynse Runar Solvik 388/4 Reisetips og spørsmål 10. jun 16, 13:03:33 Last Post
Hilsen fra Syros våren 2016 marjana marjana 720/12 Hilsen fra Hellas 08. jun 16, 14:53:25 Last Post
Hvilket online reisebyrå for båtbilletter ? Frynse Frynse 427/6 Reisetips og spørsmål 08. jun 16, 12:25:24 Last Post
Hoteller på Gardermoen Lous Svein~B 6802/22 Reisetips og spørsmål 06. jun 16, 20:33:40 Last Post
Hotel erfaringer på Milos? Leo Leo 197/0 Milos 06. jun 16, 12:52:14 Last Post
Ferge Pireus-Kreta mouche Heidrun 239/3 Hellas generelt 05. jun 16, 16:58:58 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
RHODOS 2016 fila fila 37/0 Reiseskildringer 28. jun 16, 22:21:16 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 122643/452 Hellas generelt 28. jun 16, 09:53:23 Last Post
Rabatt båt - overgangsbillet hehe ? linnelise linnelise 107/2 Transport 26. jun 16, 15:42:59 Last Post
Glimt fra dagboka No 95 SYMI 2014 fila fila 21908/131 Hellas generelt 26. jun 16, 11:51:55 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas anemos fila 35202/89 Hellas generelt 26. jun 16, 02:23:30 Last Post
Hvor er dette? 910 Ole Ole 272/3 Hvor er dette? 25. jun 16, 13:03:47 Last Post
Overnatting i nærheten av flyplassen i Athen eileven Fix 70/1 Reisetips og spørsmål 24. jun 16, 12:34:42 Last Post
Taxi på Santorini Lous monaskog 173/2 Reisetips og spørsmål 19. jun 16, 12:24:09 Last Post
Arverettsregler for utlendinger i Hellas mouche Hmli1707 320/5 Hellas generelt 18. jun 16, 06:58:02 Last Post
Fra Santorini til MIlos også videre. monaskog monaskog 228/7 Reisetips og spørsmål 16. jun 16, 09:19:25 Last Post
Ferge/Hurtigbåt Frynse Runar Solvik 388/4 Reisetips og spørsmål 10. jun 16, 13:03:33 Last Post
Hvilket online reisebyrå for båtbilletter ? Frynse Frynse 427/6 Reisetips og spørsmål 08. jun 16, 12:25:24 Last Post
Hoteller på Gardermoen Lous Svein~B 6802/22 Reisetips og spørsmål 06. jun 16, 20:33:40 Last Post
Ferge Pireus-Kreta mouche Heidrun 239/3 Hellas generelt 05. jun 16, 16:58:58 Last Post
Serveringstilbud på forskjellige båter ? Frynse Frynse 332/2 Reisetips og spørsmål 03. jun 16, 07:20:47 Last Post
Meze bengalow TOMS 337/5 Mat og drikke 02. jun 16, 16:28:29 Last Post
Aleneferie, tips til hvor? Svein~B fisk31 1526/28 Reisetips og spørsmål 02. jun 16, 08:00:20 Last Post
Santorini transfer og fasiliteter i havnen.. Kristian zorba 450/6 Reisetips og spørsmål 30. mai 16, 17:33:22 Last Post
Hvor er dette? 909 LØST! Atle stein 722/18 Hvor er dette? 30. mai 16, 15:57:16 Last Post
Ios/Milos/Kimolos pippi1 Runar Solvik 329/2 Rom/studios/hotell 29. mai 16, 13:29:14 Last Post
Champion Jet 1 plasstype ? Kristian Frynse 335/6 Reisetips og spørsmål 23. mai 16, 14:54:13 Last Post
Ferige fra Santorini monaskog monaskog 472/5 Reisetips og spørsmål 22. mai 16, 19:44:47 Last Post
Fergebillett Pireus Poros Ole marit.bjørnholt-skogstad 487/4 Reisetips og spørsmål 22. mai 16, 12:54:51 Last Post
reise uten pass til Kreta Kritios oddgru 357/3 Reisetips og spørsmål 22. mai 16, 11:56:10 Last Post
Gresk hverdagsliv filhellener Kabi 369/2 Litteratur 16. mai 16, 10:12:16 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paleochora Teho Teho 11/0 Kreta I dag kl. 14:46:58 Last Post
Gouves Svein~B oils 860/6 Kreta 25. jun 16, 18:22:54 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 480/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Restauranttips Rethymnon. GunnarJ Mina 6227/13 Rethymnon og områdene rundt 15. mai 16, 11:39:39 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 1149/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 876/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 4837/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 925/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 1287/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Sensatori Resort Crete oils oils 1017/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Hotell Flamingo oils oils 1407/6 Kreta 02. jan 16, 00:11:57 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 972/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 1326/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 9065/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Rethymnon på vinteren. mouche Iver 984/1 Rethymnon og områdene rundt 25. okt 15, 10:20:47 Last Post
Hvor er det totalt mørke på Kreta om natten høsttid. JanBe Heidrun 3336/5 Kreta 13. okt 15, 23:58:18 Last Post
Leie på¨Kreta oils oils 2797/12 Chania og områdene rundt 18. sep 15, 15:10:16 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 4588/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Kato Stalos Kritios karkit 4223/1 Det østlige Kreta 02. jul 15, 08:27:55 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 4652/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Mindre kjente strender Kritios ope 4931/5 Chania og områdene rundt 29. jun 15, 09:48:12 Last Post
En evt reise til Kreta sent i Oktober mouche filhellener 5282/7 Chania og områdene rundt 18. jun 15, 08:30:23 Last Post
Bryllupsfest på Kreta/Platanias solvor.tande enik 18548/20 Kreta 07. jun 15, 19:26:20 Last Post
noen som skal reise til kreta i juni/juli ? linn.vatland linn.vatland 4474/1 Kreta 27. mai 15, 15:24:36 Last Post
Ønsker å leie/kjøpe privat dagstur med båt for familie Kritios Haansi 5859/7 Kreta 27. mai 15, 11:14:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 11119/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 7569/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 4405/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 16735/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 14183/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 9803/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 11560/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 19177/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 7977/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 11292/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 69666/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 9415/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 14533/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 7342/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 8843/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 12960/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 8798/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 23435/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 11863/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 23047/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 34865/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 31853/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 32023/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 12746/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 6935/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 1033/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 5122/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 11868/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 5201/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 4924/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 6072/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 5576/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 6675/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 7270/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 5928/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 8653/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 9087/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 8198/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 6390/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 6763/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 6772/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 8022/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 23077/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 7458/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 7852/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 9104/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 11508/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 7777/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 6634/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 7209/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. vandrer dagstaalesen@hotmail.com 3777/67 Fastlandet og Peloponnes 28. jun 16, 23:21:28 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 136369/672 Peloponnes 28. jun 16, 22:49:05 Last Post
Hei Askermann Askermann 88/0 Fastlandet og Peloponnes 24. jun 16, 18:17:20 Last Post
Forhåndsbestille? Admirala Fix 99/1 Fastlandet og Peloponnes 24. jun 16, 16:22:10 Last Post
Tre dager i Messinia (reisebrev) Admirala Admirala 211/2 Peloponnes 23. jun 16, 16:04:37 Last Post
Flisvos marina Ole Ole 142/3 Athen og Pireus 21. jun 16, 16:53:20 Last Post
Athen, mai 2016: De obligatoriske ruinene og litt til Ole Ole 768/16 Athen og Pireus 20. jun 16, 17:21:52 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 315318/1522 Peloponnes 15. jun 16, 08:19:42 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen filhellener Ole 25744/67 Athen og Pireus 31. mai 16, 08:16:14 Last Post
Video fra Den ukjente soldats grav Ole Ole 138/0 Athen og Pireus 30. mai 16, 23:28:19 Last Post
Fortell meg om de beste stedene sørvest på Peloponnes! Admirala Admirala 775/13 Peloponnes 23. mai 16, 14:16:42 Last Post
Stoupa, april 2011 kaka Ole 32006/126 Peloponnes 21. mai 16, 11:06:23 Last Post
Plaka og Anafiotika, mai 2016 Ole Ole 490/7 Athen og Pireus 20. mai 16, 22:21:37 Last Post
Leiebil fra flyplassen i Athen. Flisvos Thera 1387/3 Athen og Pireus 18. mai 16, 12:03:24 Last Post
Fortsettelse av hva jeg så på bakken - årets turer (2013) til Kardamili kaka kaka 69190/258 Peloponnes 14. mai 16, 22:02:50 Last Post
KARDAMILI og andre steder på MANI filhellener filhellener 14625/65 Peloponnes 23. apr 16, 09:35:26 Last Post
Reise alene til Korfu JohnS marianne.gottling 541/2 Peloponnes 17. apr 16, 10:48:04 Last Post
Jeg trenger tips! Lous tinka 1646/8 Peloponnes 16. apr 16, 21:19:31 Last Post
Parga i mai Unni s81 654/7 Parga 14. apr 16, 08:27:31 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. dagstaalesen@hotmail.com Katherina 3783/69 Peloponnes 09. apr 16, 08:18:45 Last Post
Athen halvmaraton Kristian Ole 1343/8 Athen og Pireus 30. mar 16, 15:38:07 Last Post
Athens flyplass Greece-Traveller Svein~B 19863/54 Athen og Pireus 26. mar 16, 20:59:00 Last Post
Nafpaktos filhellener Tjorven 23115/69 Fastlandet og Peloponnes 19. mar 16, 16:57:30 Last Post
Athens minste butikk (?) kari Ole 1655/10 Athen og Pireus 03. mar 16, 17:42:49 Last Post
Utsikt fra Lykavittos Ole Ole 870/5 Athen og Pireus 20. feb 16, 10:02:26 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Penger - Lefkos Deninka Deninka 612/5 Karpathos 12. jun 16, 20:46:46 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 1254/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 2274/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 1836/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 4523/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 6399/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 5616/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 7529/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 13742/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 10632/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 54995/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 7186/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 6999/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 6146/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 28122/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 8208/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 6864/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 10302/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 11575/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 11488/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 7070/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 6830/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 28592/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 6328/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 6374/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 9231/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 164986/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 13695/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 8312/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 10470/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 9246/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 11163/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 11975/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 11217/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 33384/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 7780/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 32840/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 16724/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 28965/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 11316/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 5856/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 8231/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 6348/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 11527/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 8761/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 17021/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 6997/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 7972/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 41517/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 10307/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 4301/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 1685/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 5385/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 11278/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 894190/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 7642/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 8824/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 4965/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 5874/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 5605/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 22155/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 6204/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 5905/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 116558/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 5399/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 5302/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 5487/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 12135/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 35551/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 12442/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 10811/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 10840/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 7827/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 8696/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 8954/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos 4.juni Anders Ella06 521/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown — Naxos anemos anemos 444/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Restaurant på Naxos Greece-Traveller Fix 628/1 Naxos 14. apr 16, 09:15:59 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 1281/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 971/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 945/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 7910/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 614/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 730/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 819/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 15652/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 5478/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 3584/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 6763/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 7073/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 4320/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 17860/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 12337/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 8491/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 5852/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 8562/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 96139/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 4838/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 225457/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 8364/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros Airport Kristian sverrhag 999/15 Paros og Antiparos 20. mai 16, 21:43:57 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 335/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Paros i dag anemos Ole 11136/27 Paros og Antiparos 18. apr 16, 15:17:25 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 994/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 2084/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 1364/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 12351/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 8190/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 3672/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 19937/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 6203/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 8416/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 26222/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 20418/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 5642/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 5528/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 8350/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 5944/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 7572/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 14078/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 6393/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 27218/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 6820/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 8017/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 10207/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top