*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 20951 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4686
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8811
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
KariK

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4686
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 700
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4686
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 8503
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 14514
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 10926
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 5653
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 3683
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Resultatservice og fasit Ole Ole 281/4 Julekalenderen 2016 I dag kl. 00:46:34 Last Post
Hilsen fra Paleochora Kritios filhellener 367/8 Hilsen fra Hellas 03. des 16, 22:27:23 Last Post
Agios Isidoros, Lesvos Svein~B Svein~B 40/0 Lesvos 03. des 16, 16:06:57 Last Post
3. desember Ole Ole 79/0 Julekalenderen 2016 03. des 16, 12:37:24 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! marjana Ole 30848/2923 Yamas Bar & Taverna 03. des 16, 11:43:06 Last Post
1. desember stein Ole 326/1 Julekalenderen 2016 02. des 16, 22:57:49 Last Post
"Mine" greske landskap KASTRO, SKIATHOS fila fila 3368/13 Hellas generelt 02. des 16, 22:53:42 Last Post
2. desember Ole Ole 85/0 Julekalenderen 2016 02. des 16, 19:14:25 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 412/11 Flytte til Hellas 02. des 16, 10:54:26 Last Post
Hvor er dette 921/ Løst Heidrun Heidrun 137/3 Hvor er dette? 02. des 16, 10:12:48 Last Post
Plomari, Lesvos Svein~B Svein~B 997/30 Lesvos 02. des 16, 07:28:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 31586/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Pireus webkamera Ole Ole 73/0 Athen og Pireus 30. nov 16, 14:41:30 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 190688/634 Hellas generelt 29. nov 16, 19:49:36 Last Post
Lesvos dagstaalesen@hotmail.com Svein~B 1169/9 Lesvos 29. nov 16, 18:00:46 Last Post
Hvor er dette? 920 LØST fila fila 404/14 Hvor er dette? 27. nov 16, 09:53:33 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 11640/136 Fastlandet og Peloponnes 26. nov 16, 10:01:34 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 470/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Glimt fra dagboka No 108 LOTHIARIKA, RHODOS fila fila 32445/150 Hellas generelt 25. nov 16, 19:32:39 Last Post
Athen, november 2016 Ole Ole 662/12 Athen og Pireus 21. nov 16, 22:37:03 Last Post
Hva leser du? kaka Thera 95449/320 Alt annet 21. nov 16, 18:26:21 Last Post
Skatt på sin trygd til Hellas polyanna Heidrun 262/2 Flytte til Hellas 20. nov 16, 21:57:41 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 1420/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Hvor er dette? 919 LØST fila fila 161/3 Hvor er dette? 20. nov 16, 17:40:33 Last Post
Fersk Hellas Turist søker råd ... :0) Svein~B Lisa ^^ 991/30 Reisetips og spørsmål 20. nov 16, 08:21:25 Last Post
September 2016 marjana marjana 137/1 Syros 19. nov 16, 22:18:42 Last Post
Big beans polyanna Lavendel 345/10 Mat og drikke 19. nov 16, 22:07:02 Last Post
Greske katter kaka marjana 139111/469 Hellas generelt 19. nov 16, 20:02:30 Last Post
Hvor er dette? 918 LØST fila fila 142/2 Hvor er dette? 18. nov 16, 22:53:33 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Ole Ninette 1598/78 Jippi! Nå reiser jeg! 17. nov 16, 22:42:04 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 11134/18 Athen og Pireus 17. nov 16, 22:33:18 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 348119/1550 Peloponnes 17. nov 16, 18:44:09 Last Post
Hvor er dette? 916 LØST fila fila 371/8 Hvor er dette? 17. nov 16, 11:22:09 Last Post
Beklager fravær fra forumet gjennom et par måneder Greece-Traveller Greece-Traveller 247/6 Alt annet 16. nov 16, 20:45:21 Last Post
Hvor er dette? 917 LØST Anders Ole 235/3 Hvor er dette? 16. nov 16, 20:36:35 Last Post
Hvor er dette? 915 LØST Lous fila 229/3 Hvor er dette? 16. nov 16, 06:43:18 Last Post
Fotokonkurransen 2016 - Småprat og diskusjon Ole Ole 1456/30 Fotokonkurransen 2016 15. nov 16, 22:53:40 Last Post
Satelitt signaler Viotia Viotia 250/5 Hellas generelt 15. nov 16, 10:07:07 Last Post
Resultater kategori 3 - Landsbyer/byer/gränder/gater Ole Ole 573/9 Fotokonkurransen 2016 13. nov 16, 21:27:08 Last Post
Resultatene kategori 2 - Taverna Ole Ole 524/9 Fotokonkurransen 2016 13. nov 16, 21:25:47 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
"Mine" greske landskap KASTRO, SKIATHOS fila fila 3368/13 Hellas generelt 02. des 16, 22:53:42 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 412/11 Flytte til Hellas 02. des 16, 10:54:26 Last Post
Hvor er dette 921/ Løst Heidrun Heidrun 137/3 Hvor er dette? 02. des 16, 10:12:48 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 190688/634 Hellas generelt 29. nov 16, 19:49:36 Last Post
Hvor er dette? 920 LØST fila fila 404/14 Hvor er dette? 27. nov 16, 09:53:33 Last Post
Glimt fra dagboka No 108 LOTHIARIKA, RHODOS fila fila 32445/150 Hellas generelt 25. nov 16, 19:32:39 Last Post
Skatt på sin trygd til Hellas polyanna Heidrun 262/2 Flytte til Hellas 20. nov 16, 21:57:41 Last Post
Hvor er dette? 919 LØST fila fila 161/3 Hvor er dette? 20. nov 16, 17:40:33 Last Post
Fersk Hellas Turist søker råd ... :0) Svein~B Lisa ^^ 991/30 Reisetips og spørsmål 20. nov 16, 08:21:25 Last Post
Big beans polyanna Lavendel 345/10 Mat og drikke 19. nov 16, 22:07:02 Last Post
Greske katter kaka marjana 139111/469 Hellas generelt 19. nov 16, 20:02:30 Last Post
Hvor er dette? 918 LØST fila fila 142/2 Hvor er dette? 18. nov 16, 22:53:33 Last Post
Hvor er dette? 916 LØST fila fila 371/8 Hvor er dette? 17. nov 16, 11:22:09 Last Post
Hvor er dette? 917 LØST Anders Ole 235/3 Hvor er dette? 16. nov 16, 20:36:35 Last Post
Hvor er dette? 915 LØST Lous fila 229/3 Hvor er dette? 16. nov 16, 06:43:18 Last Post
Satelitt signaler Viotia Viotia 250/5 Hellas generelt 15. nov 16, 10:07:07 Last Post
Våre bosteder i Hellas, PAVLOS, LOUTRO, KRETA fila fila 14392/43 Rom/studios/hotell 12. nov 16, 22:17:29 Last Post
Hvor er dette? 914 LØST fila fila 227/2 Hvor er dette? 12. nov 16, 15:32:14 Last Post
newbies på øyhopping Svein~B Anitas65x 327/5 Reisetips og spørsmål 11. nov 16, 15:54:25 Last Post
Från Finland med Aegean via Aten överallt i Grekland. ROLLE ROLLE 160/0 Reisetips og spørsmål 10. nov 16, 17:23:03 Last Post
Hvor er dette 913 ( tror jeg ) Løst Heidrun Heidrun 420/6 Hvor er dette? 10. nov 16, 12:32:13 Last Post
Gode på benker... Vegard Gooner 2589/11 Hellas generelt 09. nov 16, 14:58:48 Last Post
"Mine" greske strender LINDOS, RHODOS fila fila 26775/60 Hellas generelt 07. nov 16, 12:33:11 Last Post
Hva er de beste sidene om man vil kjøpe hus/leilighet i Hellas? espeno Ole 9144/21 Flytte til Hellas 07. nov 16, 12:30:42 Last Post
Transport/båt fra Thessaloniki til Skiathos Svein~B eva.osberg@asplanviak.no 245/4 Transport 06. nov 16, 10:42:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 470/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 303/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 2284/28 Kreta 21. okt 16, 15:16:42 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 384/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 8224/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 3216/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 1206/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 691/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 1418/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 2566/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 1608/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 5649/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 1948/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 2913/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Sensatori Resort Crete oils oils 2041/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Hotell Flamingo oils oils 3023/6 Kreta 02. jan 16, 00:11:57 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 1700/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 2444/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 15035/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Rethymnon på vinteren. mouche Iver 1664/1 Rethymnon og områdene rundt 25. okt 15, 10:20:47 Last Post
Hvor er det totalt mørke på Kreta om natten høsttid. JanBe Heidrun 4306/5 Kreta 13. okt 15, 23:58:18 Last Post
Leie på¨Kreta oils oils 4383/12 Chania og områdene rundt 18. sep 15, 15:10:16 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 6828/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Kato Stalos Kritios karkit 5410/1 Det østlige Kreta 02. jul 15, 08:27:55 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 5668/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 761/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 13935/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 9603/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 5075/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 19555/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 16074/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 11160/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 13627/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 22554/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 9093/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 12887/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 76014/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 11535/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 16816/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 8157/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 10091/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 15907/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 10084/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 26810/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 13241/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 25861/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 40269/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 36141/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 35488/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 14419/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 1779/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 6247/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 14647/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 6276/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 5621/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 7058/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 6621/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 7913/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 8682/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 6861/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 9992/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 10653/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 9401/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 7424/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 7994/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 7795/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 9395/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 26573/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 8391/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 9015/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 10637/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 14260/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 8871/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 7441/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 8205/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Pireus webkamera Ole Ole 73/0 Athen og Pireus 30. nov 16, 14:41:30 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 11640/136 Fastlandet og Peloponnes 26. nov 16, 10:01:34 Last Post
Athen, november 2016 Ole Ole 662/12 Athen og Pireus 21. nov 16, 22:37:03 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 1420/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 11134/18 Athen og Pireus 17. nov 16, 22:33:18 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 348119/1550 Peloponnes 17. nov 16, 18:44:09 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 40984/131 Peloponnes 04. nov 16, 14:20:01 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 17341/138 Peloponnes 29. okt 16, 12:32:48 Last Post
Taverna i Pireus ROLLE Leo 904/5 Athen og Pireus 14. okt 16, 10:34:26 Last Post
Nafpaktos Kalimera Tjorven 25714/79 Fastlandet og Peloponnes 13. okt 16, 22:33:45 Last Post
Fortsettelse av hva jeg så på bakken - årets turer (2013) til Kardamili kaka kaka 84118/261 Peloponnes 08. okt 16, 17:24:57 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 154251/712 Peloponnes 06. okt 16, 17:39:19 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? Admirala kari 817/9 Peloponnes 04. okt 16, 19:37:22 Last Post
Voldsomt regnskyll på Peloponnes, med store følger mouche kaka 1517/17 Peloponnes 17. sep 16, 07:13:35 Last Post
Jeg trenger tips! Lous tinka 4516/19 Peloponnes 31. aug 16, 08:31:37 Last Post
Athen, mai 2016: De obligatoriske ruinene og litt til Lous Ole 2988/21 Athen og Pireus 30. jul 16, 20:25:26 Last Post
Forhåndsbestille? Admirala Fix 765/1 Fastlandet og Peloponnes 24. jun 16, 16:22:10 Last Post
Tre dager i Messinia (reisebrev) Admirala Admirala 901/2 Peloponnes 23. jun 16, 16:04:37 Last Post
Flisvos marina Ole Ole 976/3 Athen og Pireus 21. jun 16, 16:53:20 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen filhellener Ole 30144/67 Athen og Pireus 31. mai 16, 08:16:14 Last Post
Video fra Den ukjente soldats grav Ole Ole 670/0 Athen og Pireus 30. mai 16, 23:28:19 Last Post
Fortell meg om de beste stedene sørvest på Peloponnes! Admirala Admirala 2055/13 Peloponnes 23. mai 16, 14:16:42 Last Post
Stoupa, april 2011 kaka Ole 36657/126 Peloponnes 21. mai 16, 11:06:23 Last Post
Plaka og Anafiotika, mai 2016 Ole Ole 1269/7 Athen og Pireus 20. mai 16, 22:21:37 Last Post
Leiebil fra flyplassen i Athen. Flisvos Thera 2327/3 Athen og Pireus 18. mai 16, 12:03:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 4668/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 1863/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 1054/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 2154/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 3878/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 2647/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 5300/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 7332/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 6501/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 8918/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 18036/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 12863/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 63062/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 8680/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 8698/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 7011/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 33380/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 9841/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 7729/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 11924/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 14839/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 13405/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 8725/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 7794/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 33839/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 12777/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 185748/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 15929/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 9518/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 12608/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 10565/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 13114/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 16035/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 13189/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 38392/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 8756/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 38126/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 19224/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 33496/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 13281/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 6645/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 9663/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 7086/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 12625/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 9438/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 18704/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 7730/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 9155/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 45302/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 11272/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hei fila Askermann 1296/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 6856/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 2344/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 6246/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 14147/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1008210/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 10740/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 10911/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 5840/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 7507/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 6731/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 26785/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 7395/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 6999/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 140984/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6002/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 6007/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 6342/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 16060/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 41475/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 13936/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 12457/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 12088/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 8701/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 10488/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos 4.juni Anders Ella06 1928/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown — Naxos anemos anemos 1440/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Restaurant på Naxos Greece-Traveller Fix 1540/1 Naxos 14. apr 16, 09:15:59 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 2629/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 1887/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 1771/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 9423/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1199/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 1340/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 1469/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 18292/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 7570/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 4804/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 9059/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 9847/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 5457/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 22831/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 17691/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 9878/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 6842/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 10936/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 111309/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 5649/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 268931/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 9840/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Parikia webcam Ole Ole 31586/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur i Parikia filhellener Ole 1407/16 Paros og Antiparos 01. okt 16, 14:24:32 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 1489/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 3560/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 460/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 635/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 1189/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Paros i dag anemos Ole 13753/27 Paros og Antiparos 18. apr 16, 15:17:25 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 2116/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 4541/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 2437/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 15662/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 9492/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 5220/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 25408/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 7545/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 9693/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 32303/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 25324/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 7011/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 6747/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 10549/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 7105/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 9548/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 16390/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top