*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 20149 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4682
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8748
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
KariK

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4682
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 700
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4682
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 8040
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 13906
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 10280
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 5331
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 3531
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Greske hus elfunk marjana 24001/44 Hellas generelt I dag kl. 17:07:44 Last Post
"Tidtrøyte" på Athen flyplass? Heidrun Solgry 741/12 Reisetips og spørsmål I dag kl. 15:37:17 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. Hellasfrelst dagstaalesen@hotmail.com 7907/96 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 08:11:23 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Heidrun Ole 30036/2879 Yamas Bar & Taverna I dag kl. 08:07:11 Last Post
Petra, Lesvos Svein~B Svein~B 775/14 Lesvos 27. sep 16, 18:25:27 Last Post
Er tavernaen slik vi kjenner den døende mouche Heidrun 280/9 Hellas generelt 27. sep 16, 15:54:43 Last Post
Ryktebørs og fakta, flyruter 2017 filhellener Ole 1560/19 Transport 26. sep 16, 22:45:29 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 500/23 Kreta 26. sep 16, 12:47:44 Last Post
Fira - noen glimt Ole Ole 122/2 Santorini 25. sep 16, 10:44:37 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. thomass thomass 54/0 Det østlige Kreta 24. sep 16, 13:16:25 Last Post
Morgentur i Parikia Lous Ole 450/12 Paros og Antiparos 23. sep 16, 22:57:20 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Ole Marit 75552/3908 Jippi! Nå reiser jeg! 23. sep 16, 22:50:14 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! Ole kaka 147082/694 Peloponnes 23. sep 16, 21:15:51 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 127/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Fergestreik torsdag og fredag mouche Diddi 132/2 Reisetips og spørsmål 22. sep 16, 16:10:49 Last Post
Hva er de beste sidene om man vil kjøpe hus/leilighet i Hellas? daniel-gabriel.scarlat Ole 7559/6 Flytte til Hellas 20. sep 16, 21:06:00 Last Post
Nafpaktos Heidrun Tjorven 24626/73 Fastlandet og Peloponnes 20. sep 16, 17:35:38 Last Post
Naxos sept 16 Lous Anders 433/6 Hilsen fra Hellas 19. sep 16, 21:22:38 Last Post
Kos fila fila 138/5 Jippi! Nå reiser jeg! 18. sep 16, 17:16:52 Last Post
Bursdager. Anders Pjokken 33349/2450 Yamas Bar & Taverna 18. sep 16, 10:03:52 Last Post
Stora områden på Thassos har gått upp i rök! dagstaalesen@hotmail.com eijukka 122/1 Det nordlige og østlige Egeerhavet 17. sep 16, 18:38:06 Last Post
Voldsomt regnskyll på Peloponnes, med store følger mouche kaka 774/17 Peloponnes 17. sep 16, 07:13:35 Last Post
Hei Askermann Askermann 863/2 Samos 16. sep 16, 16:32:39 Last Post
Import av bil ved flytting mouche kristin.pedersen 427/7 Flytte til Hellas 16. sep 16, 13:31:32 Last Post
Lesvos dagstaalesen@hotmail.com Svein~B 409/3 Lesvos 12. sep 16, 08:17:18 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 14686/130 Peloponnes 11. sep 16, 22:16:36 Last Post
Lengtebilder filhellener Livsnyteren 180519/630 Hellas generelt 11. sep 16, 08:44:47 Last Post
Bobiltur 2016 dagstaalesen@hotmail.com Kritios 3036/20 Reisetips og spørsmål 07. sep 16, 08:32:11 Last Post
Thanks for the memories! Stigra Stigra 703/2 Sporadene og Evia 06. sep 16, 18:12:44 Last Post
Linguaphone - Gresk therese therese 3039/7 Språk 05. sep 16, 20:37:38 Last Post
Båtruter i November Kristian TOMS 475/6 Reisetips og spørsmål 03. sep 16, 05:46:26 Last Post
Zorba Restaurant - Haugesund Kristian anemos 413/4 Mat og drikke 03. sep 16, 05:38:25 Last Post
Molyvos, Lesvos Svein~B Svein~B 265/1 Lesvos 02. sep 16, 18:42:24 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 942/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Jeg trenger tips! Lous tinka 3365/19 Peloponnes 31. aug 16, 08:31:37 Last Post
Fin beliggenhet i Naxos by Leo Leo 282/2 Rom/studios/hotell 30. aug 16, 21:31:06 Last Post
Hotell Kardamili Athina Hellasfrelst 663/6 Reisetips og spørsmål 30. aug 16, 11:08:30 Last Post
Aldri vært på Lesvos, men hatt lyst lenge? dagstaalesen@hotmail.com kaka 1616/13 Lesvos 30. aug 16, 08:20:07 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 1521/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 334849/1537 Peloponnes 26. aug 16, 09:07:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Greske hus elfunk marjana 24001/44 Hellas generelt I dag kl. 17:07:44 Last Post
"Tidtrøyte" på Athen flyplass? Heidrun Solgry 741/12 Reisetips og spørsmål I dag kl. 15:37:17 Last Post
Er tavernaen slik vi kjenner den døende mouche Heidrun 280/9 Hellas generelt 27. sep 16, 15:54:43 Last Post
Ryktebørs og fakta, flyruter 2017 filhellener Ole 1560/19 Transport 26. sep 16, 22:45:29 Last Post
Fergestreik torsdag og fredag mouche Diddi 132/2 Reisetips og spørsmål 22. sep 16, 16:10:49 Last Post
Hva er de beste sidene om man vil kjøpe hus/leilighet i Hellas? daniel-gabriel.scarlat Ole 7559/6 Flytte til Hellas 20. sep 16, 21:06:00 Last Post
Import av bil ved flytting mouche kristin.pedersen 427/7 Flytte til Hellas 16. sep 16, 13:31:32 Last Post
Lengtebilder filhellener Livsnyteren 180519/630 Hellas generelt 11. sep 16, 08:44:47 Last Post
Bobiltur 2016 dagstaalesen@hotmail.com Kritios 3036/20 Reisetips og spørsmål 07. sep 16, 08:32:11 Last Post
Linguaphone - Gresk therese therese 3039/7 Språk 05. sep 16, 20:37:38 Last Post
Båtruter i November Kristian TOMS 475/6 Reisetips og spørsmål 03. sep 16, 05:46:26 Last Post
Zorba Restaurant - Haugesund Kristian anemos 413/4 Mat og drikke 03. sep 16, 05:38:25 Last Post
Fin beliggenhet i Naxos by Leo Leo 282/2 Rom/studios/hotell 30. aug 16, 21:31:06 Last Post
Hotell Kardamili Athina Hellasfrelst 663/6 Reisetips og spørsmål 30. aug 16, 11:08:30 Last Post
Theofilos – gresk ferje med nordisk forhistorie Perigahre Svein~B 1737/15 Transport 21. aug 16, 12:17:37 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 376410/1372 Hellas generelt 16. aug 16, 16:43:22 Last Post
Hvor er dette? 912. Løst! stein stein 266/2 Hvor er dette? 16. aug 16, 13:36:46 Last Post
Apollo og transport fra flyplass (Santorini) til hotell (Paros) Vegard Vegard 425/3 Reisetips og spørsmål 16. aug 16, 10:28:28 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 132904/455 Hellas generelt 15. aug 16, 13:42:15 Last Post
Rafina-Naxos Leo Anders 581/12 Transport 13. aug 16, 22:43:17 Last Post
Bygge/usikkerhet/frustrasjon Lavendel Lavendel 948/9 Flytte til Hellas 10. aug 16, 11:59:25 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) filhellener bengalow 80497/256 Musikk 10. aug 16, 10:08:59 Last Post
George Dalaras til Syros filhellener marjana 518/3 Musikk 09. aug 16, 17:19:24 Last Post
Vår lange reise til Kreta polyanna Kritios 418/2 Reiseskildringer 05. aug 16, 23:52:35 Last Post
Gresk Spotify-musikk kaka kaka 61812/200 Musikk 02. aug 16, 11:09:31 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 500/23 Kreta 26. sep 16, 12:47:44 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. thomass thomass 54/0 Det østlige Kreta 24. sep 16, 13:16:25 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 127/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 7486/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 2334/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 931/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 513/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 1089/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 1958/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 1334/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 5356/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 1532/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 2260/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Sensatori Resort Crete oils oils 1672/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Hotell Flamingo oils oils 2419/6 Kreta 02. jan 16, 00:11:57 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 1457/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 2031/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 12802/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Rethymnon på vinteren. mouche Iver 1438/1 Rethymnon og områdene rundt 25. okt 15, 10:20:47 Last Post
Hvor er det totalt mørke på Kreta om natten høsttid. JanBe Heidrun 3956/5 Kreta 13. okt 15, 23:58:18 Last Post
Leie på¨Kreta oils oils 3768/12 Chania og områdene rundt 18. sep 15, 15:10:16 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 5857/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Kato Stalos Kritios karkit 4986/1 Det østlige Kreta 02. jul 15, 08:27:55 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 5327/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Mindre kjente strender Kritios ope 5679/5 Chania og områdene rundt 29. jun 15, 09:48:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 483/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 12864/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 8789/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 4797/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 18480/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 15391/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 10648/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 12869/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 21272/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 8673/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 12302/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 73447/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 10713/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 15990/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 7867/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 9662/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 14836/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 9587/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 25522/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 12728/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 24839/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 37847/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 34516/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 34291/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 13815/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 1509/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 5853/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 13586/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 5889/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 5383/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 6742/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 6257/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 7454/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 8154/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 6526/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 9506/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 10109/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 8967/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 7058/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 7553/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 7427/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 8890/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 25288/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 8101/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 8619/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 10097/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 13187/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 8455/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 7168/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 7856/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. Hellasfrelst dagstaalesen@hotmail.com 7907/96 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 08:11:23 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! Ole kaka 147082/694 Peloponnes 23. sep 16, 21:15:51 Last Post
Nafpaktos Heidrun Tjorven 24626/73 Fastlandet og Peloponnes 20. sep 16, 17:35:38 Last Post
Voldsomt regnskyll på Peloponnes, med store følger mouche kaka 774/17 Peloponnes 17. sep 16, 07:13:35 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 14686/130 Peloponnes 11. sep 16, 22:16:36 Last Post
Jeg trenger tips! Lous tinka 3365/19 Peloponnes 31. aug 16, 08:31:37 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 334849/1537 Peloponnes 26. aug 16, 09:07:38 Last Post
Athen, mai 2016: De obligatoriske ruinene og litt til Lous Ole 2004/21 Athen og Pireus 30. jul 16, 20:25:26 Last Post
Forhåndsbestille? Admirala Fix 570/1 Fastlandet og Peloponnes 24. jun 16, 16:22:10 Last Post
Tre dager i Messinia (reisebrev) Admirala Admirala 652/2 Peloponnes 23. jun 16, 16:04:37 Last Post
Flisvos marina Ole Ole 688/3 Athen og Pireus 21. jun 16, 16:53:20 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen filhellener Ole 28396/67 Athen og Pireus 31. mai 16, 08:16:14 Last Post
Video fra Den ukjente soldats grav Ole Ole 497/0 Athen og Pireus 30. mai 16, 23:28:19 Last Post
Fortell meg om de beste stedene sørvest på Peloponnes! Admirala Admirala 1576/13 Peloponnes 23. mai 16, 14:16:42 Last Post
Stoupa, april 2011 kaka Ole 34826/126 Peloponnes 21. mai 16, 11:06:23 Last Post
Plaka og Anafiotika, mai 2016 Ole Ole 1021/7 Athen og Pireus 20. mai 16, 22:21:37 Last Post
Leiebil fra flyplassen i Athen. Flisvos Thera 2008/3 Athen og Pireus 18. mai 16, 12:03:24 Last Post
Fortsettelse av hva jeg så på bakken - årets turer (2013) til Kardamili kaka kaka 77791/258 Peloponnes 14. mai 16, 22:02:50 Last Post
KARDAMILI og andre steder på MANI filhellener filhellener 17548/65 Peloponnes 23. apr 16, 09:35:26 Last Post
Reise alene til Korfu JohnS marianne.gottling 1087/2 Peloponnes 17. apr 16, 10:48:04 Last Post
Parga i mai Unni s81 1196/7 Parga 14. apr 16, 08:27:31 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. dagstaalesen@hotmail.com Katherina 6134/69 Peloponnes 09. apr 16, 08:18:45 Last Post
Athen halvmaraton Kristian Ole 2732/8 Athen og Pireus 30. mar 16, 15:38:07 Last Post
Athens flyplass Greece-Traveller Svein~B 21631/54 Athen og Pireus 26. mar 16, 20:59:00 Last Post
Athens minste butikk (?) kari Ole 3042/10 Athen og Pireus 03. mar 16, 17:42:49 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Penger - Lefkos Deninka Deninka 1521/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 757/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 1818/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 3338/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 2365/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 5058/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 6990/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 6175/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 8405/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 16421/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 12046/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 59712/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 8117/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 8098/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 6711/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 31340/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 9258/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 7422/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 11311/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 13274/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 12731/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 8068/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 7458/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 31790/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 6813/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 11359/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 177161/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 15088/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 9072/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 11859/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 10106/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 12377/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 14470/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 12459/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 36410/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 8424/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 36006/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 18242/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 31652/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 12564/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 6421/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 9148/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 6834/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 12258/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 9223/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 18096/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 7485/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 8761/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 43909/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 10923/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hei Askermann Askermann 863/2 Samos 16. sep 16, 16:32:39 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 5772/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 2108/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 5954/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 13055/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 962027/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 9575/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 10112/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 5516/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 6906/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 6353/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 24727/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 6942/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 6619/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 130823/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 5809/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 5763/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 6043/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 14524/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 39144/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 13396/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 11920/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 11653/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 8419/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 9763/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos 4.juni Anders Ella06 1396/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown — Naxos anemos anemos 1088/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Restaurant på Naxos Greece-Traveller Fix 1224/1 Naxos 14. apr 16, 09:15:59 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 2140/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 1560/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 1509/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 8815/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1008/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 1154/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 1247/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 17210/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 6763/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 4350/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 8112/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 8776/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 5093/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 20816/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 15323/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 9385/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 6475/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 9999/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 104916/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 5388/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 250502/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 9302/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Morgentur i Parikia Lous Ole 450/12 Paros og Antiparos 23. sep 16, 22:57:20 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 942/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 2863/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 268/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 394/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 892/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Paros i dag anemos Ole 12726/27 Paros og Antiparos 18. apr 16, 15:17:25 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 1712/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 3629/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 2062/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 14328/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 9023/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 4645/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 23211/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 7061/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 9221/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 30101/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 23501/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 6555/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 6304/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 9707/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 6693/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 8776/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 15543/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 7152/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top