*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 12964 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4664
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8232
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4664
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 691
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4664
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 4340
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 8915
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 5822
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 3043
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 2146
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Stemningsrapport fra Antiparos Anders JanBe 235/6 Paros og Antiparos I dag kl. 12:07:06 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Anders Ole 24392/2500 Yamas Bar & Taverna I dag kl. 11:52:57 Last Post
Vår i Kardamili og rundt omkring, 2015 Katherina Katherina 2093/42 Peloponnes I dag kl. 10:35:51 Last Post
Bilder fra biltur i nord-Hellas, mest naturbilder.... JanBe JanBe 2238/66 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 08:51:55 Last Post
Paros rundt Ole Ole 3254/67 Paros og Antiparos 22. mai 15, 18:44:31 Last Post
Golden Beach, Thassos Svein~B Svein~B 411/9 Det nordlige og østlige Egeerhavet 22. mai 15, 17:51:15 Last Post
Hotellrom Santorini. Kommer på natten med Norwegian kl.03:10 fra Oslo Solgry Gerten 367/9 Rom/studios/hotell 22. mai 15, 13:41:42 Last Post
Valuta mouche ChristineA 1288/34 Hellas generelt 22. mai 15, 08:45:30 Last Post
Jus-rådgivning mouche Tjorven 957/14 Alt annet 22. mai 15, 08:37:12 Last Post
Vankelig å sette ord på.. Hellasfrelst ChristineA 466/9 Hellas generelt 22. mai 15, 07:30:21 Last Post
Kjøpt briller på Kreta som skal sendes til Norge. må det betales toll? polyanna rigmor.sveen 192/4 Alt annet 21. mai 15, 18:04:27 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 1852/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Boka \'Øya\' om leprakolonien Spinalonga blir gresk TV serie. glyfada Liv 18799/84 Kultur 21. mai 15, 13:40:47 Last Post
Hellas/Chios for første gang jonnys Lisaf 525/9 Chios 20. mai 15, 22:34:18 Last Post
Iearapetra-strand tilpasset bevegelseshemmede polyanna polyanna 52/0 Kreta 20. mai 15, 17:35:02 Last Post
noen som skal reise til kreta i juni/juli ? linn.vatland linn.vatland 70/0 Kreta 20. mai 15, 13:55:52 Last Post
Olympic/Aegean Greece-Traveller Runar Solvik 257/6 Alt annet 20. mai 15, 10:53:36 Last Post
Anbefalinger for fredelig badeferie ønskes Stigra Ylva 1963/33 Reisetips og spørsmål 20. mai 15, 09:19:51 Last Post
Glimt fra dagboka No 52 Tilos 2008 fila fila 3749/75 Hellas generelt 19. mai 15, 21:49:14 Last Post
Våre bosteder i Hellas-Villa Stavros, Megali Ammos, Skiathos fila fila 2282/29 Rom/studios/hotell 19. mai 15, 21:31:04 Last Post
Naxos, Chios eller Kalymnos? Tzasiki Frost 1246/16 Reisetips og spørsmål 19. mai 15, 17:10:47 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Tjorven Ninette 769/46 Jippi! Nå reiser jeg! 19. mai 15, 16:29:50 Last Post
Finnes det en clarina-klubb på Alonissos? kaka Ylva 122/3 Musikk 18. mai 15, 22:46:18 Last Post
Fare for at Chania flyplass stenger? mouche juni12 384/5 Kreta 18. mai 15, 20:21:22 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Mokkimokki Mokkimokki 3686/6 Rhodos 18. mai 15, 19:29:43 Last Post
Hälsningar från vindarnas ö, Tinos JohnS eijukka 187/4 Andros og Tinos 18. mai 15, 18:41:34 Last Post
Naxos by - shopping? Greece-Traveller Mokkimokki 321/7 Naxos 16. mai 15, 10:23:02 Last Post
Totalrenovering av vårt ferieparadis ! Kritios Kritios 118/0 Chania og områdene rundt 15. mai 15, 10:01:30 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 1268/16 Peloponnes 15. mai 15, 07:53:03 Last Post
Mykonos Svein~B Svein~B 85/0 En guide til øyloffing 14. mai 15, 16:15:38 Last Post
Hellas i pressen filhellener operafantomet 181735/1216 Hellas generelt 13. mai 15, 23:01:33 Last Post
Rush i Athen? Lavendel Lavendel 179/5 Reisetips og spørsmål 13. mai 15, 15:46:10 Last Post
Hilsen fra Monemvasia Tjorven tovenor 252/4 Peloponnes 13. mai 15, 01:53:30 Last Post
Olympiakos kamp ChristineA ChristineA 106/2 Hellas generelt 12. mai 15, 23:53:13 Last Post
Alexandros restaurant i Oslo har stengt polyanna Marit 509/9 Alt annet 12. mai 15, 18:45:29 Last Post
Vi skal til Korfu! Svein~B Sunnaelskersol 778/22 Ioniske øyer 11. mai 15, 19:10:58 Last Post
Hvor skal vi reise? filhellener Photobella 674/12 Reisetips og spørsmål 11. mai 15, 10:43:04 Last Post
Bli med til Alonissos i 2015 Stigra Stigra 780/12 Sporadene og Evia 10. mai 15, 11:22:39 Last Post
Beste webcam fra skopelos havn - live !!!!! Stigra Stigra 83/0 Skopelos 10. mai 15, 10:02:27 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 909/17 Athen og Pireus 08. mai 15, 19:22:09 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hotellrom Santorini. Kommer på natten med Norwegian kl.03:10 fra Oslo Solgry Gerten 367/9 Rom/studios/hotell 22. mai 15, 13:41:42 Last Post
Valuta mouche ChristineA 1288/34 Hellas generelt 22. mai 15, 08:45:30 Last Post
Vankelig å sette ord på.. Hellasfrelst ChristineA 466/9 Hellas generelt 22. mai 15, 07:30:21 Last Post
Boka \'Øya\' om leprakolonien Spinalonga blir gresk TV serie. glyfada Liv 18799/84 Kultur 21. mai 15, 13:40:47 Last Post
Anbefalinger for fredelig badeferie ønskes Stigra Ylva 1963/33 Reisetips og spørsmål 20. mai 15, 09:19:51 Last Post
Glimt fra dagboka No 52 Tilos 2008 fila fila 3749/75 Hellas generelt 19. mai 15, 21:49:14 Last Post
Våre bosteder i Hellas-Villa Stavros, Megali Ammos, Skiathos fila fila 2282/29 Rom/studios/hotell 19. mai 15, 21:31:04 Last Post
Naxos, Chios eller Kalymnos? Tzasiki Frost 1246/16 Reisetips og spørsmål 19. mai 15, 17:10:47 Last Post
Finnes det en clarina-klubb på Alonissos? kaka Ylva 122/3 Musikk 18. mai 15, 22:46:18 Last Post
Hellas i pressen filhellener operafantomet 181735/1216 Hellas generelt 13. mai 15, 23:01:33 Last Post
Rush i Athen? Lavendel Lavendel 179/5 Reisetips og spørsmål 13. mai 15, 15:46:10 Last Post
Olympiakos kamp ChristineA ChristineA 106/2 Hellas generelt 12. mai 15, 23:53:13 Last Post
Hvor skal vi reise? filhellener Photobella 674/12 Reisetips og spørsmål 11. mai 15, 10:43:04 Last Post
Tips til dykke-sted på Kreta; elefantgrotta mouche Gooner 122/1 Reisetips og spørsmål 06. mai 15, 16:55:53 Last Post
Nye ferjeruter fra Samos via Fourni og Ikaria til Dodekanesene Svein~B Svein~B 260/3 Transport 04. mai 15, 22:19:10 Last Post
Bruk av sykken på ferie i hellas.Hvor i Hellas er det fint å bruk sykkel mouche dagstaalesen@hotmail.com 1652/13 Reiseskildringer 04. mai 15, 21:21:36 Last Post
Påbud om kortbruk? filhellener JohnS 306/6 Hellas generelt 02. mai 15, 11:25:34 Last Post
Lengtebilder Tzasiki Livsnyteren 93693/542 Hellas generelt 01. mai 15, 12:51:06 Last Post
Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!) therese bengalow 44910/251 Musikk 26. apr 15, 07:55:36 Last Post
Rafina - overnatting - transport til flyplassen Amalie1967 Sjøløve 432/11 Reisetips og spørsmål 22. apr 15, 12:34:29 Last Post
Ferge fra Syros til Andros marjana talrto 248/3 Reisetips og spørsmål 18. apr 15, 11:35:29 Last Post
Grekisk musik....... kjainaho bengalow 42689/140 Musikk 16. apr 15, 19:28:58 Last Post
Lurer på om det er noen som har noe råd her :) mouche lilleemyy 464/9 Reisetips og spørsmål 16. apr 15, 15:38:30 Last Post
Aprilseiling 2015 kari stein 337/14 Seiling 15. apr 15, 18:59:07 Last Post
Platitera Thassou – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 464/6 Transport 15. apr 15, 15:28:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Iearapetra-strand tilpasset bevegelseshemmede polyanna polyanna 52/0 Kreta 20. mai 15, 17:35:02 Last Post
noen som skal reise til kreta i juni/juli ? linn.vatland linn.vatland 70/0 Kreta 20. mai 15, 13:55:52 Last Post
Fare for at Chania flyplass stenger? mouche juni12 384/5 Kreta 18. mai 15, 20:21:22 Last Post
Totalrenovering av vårt ferieparadis ! Kritios Kritios 118/0 Chania og områdene rundt 15. mai 15, 10:01:30 Last Post
Kreta om vinteren kaka TommyRuud 17122/51 Kreta 28. mar 15, 10:46:35 Last Post
Kreta, gamle fotografier.......... mouche ingaberentine 447/5 Kreta 25. mar 15, 09:29:09 Last Post
Agii Apostoli - Hotell Triton (Apollo) ope ope 221/0 Chania og områdene rundt 23. mar 15, 13:51:14 Last Post
Et annet Kreta - Lefka Ori polyanna therese 306/2 Chania og områdene rundt 14. mar 15, 14:53:41 Last Post
Gode apper oils oils 706/7 Chania og områdene rundt 18. feb 15, 17:21:59 Last Post
Paleochora - leiebil frudiddi Aya 543/6 Sørkysten 31. jan 15, 19:46:13 Last Post
Hotelltips JohnS oils 446/1 Chania og områdene rundt 21. des 14, 17:37:18 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Moie Moie 453/2 Rethymnon og områdene rundt 11. des 14, 23:54:07 Last Post
Kreta slutten av september - Ustabilt vær? mouche ope 488/4 Kreta 08. des 14, 17:04:17 Last Post
"Loffing" på Kretas sørkyst med barn. therese MayElisa 1079/10 Kreta 30. nov 14, 15:08:18 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa boeenjo Euf 1466/2 Chania og områdene rundt 09. nov 14, 17:50:50 Last Post
Informasjon om Kreta - Eksterne lenker Kritios Ninette 4902/18 Kreta 03. nov 14, 21:18:02 Last Post
Plaka i Apokaronas cirkeline cirkeline 581/4 Chania og områdene rundt 16. okt 14, 21:09:18 Last Post
Nea Chora/ Kalives carin filhellener 2076/7 Chania og områdene rundt 15. okt 14, 15:00:28 Last Post
Gavdos 2014 Sveinung Sveinung 533/0 Sørkysten 26. sep 14, 21:38:46 Last Post
Fantastisk info om Kreta carin Kritios 936/2 Kreta 01. sep 14, 10:52:56 Last Post
Hurtigbåt fra Kreta til Santorini mio66 mio66 1383/4 Kreta 16. jul 14, 07:30:51 Last Post
Høyt og lavt og Rundtomkring på Kreta - våren 2014 dagstaalesen@hotmail.com Ninette 2457/17 Sørkysten 09. jul 14, 18:49:13 Last Post
Øyhopping fra Kreta til? mouche juni12 1756/14 Kreta 06. jul 14, 12:02:41 Last Post
Plakias revisited - mai 2014 JohnS JohnS 2451/20 Sørkysten 20. jun 14, 11:42:38 Last Post
Platanias på Kreta, et sted med mange nordmenn Araber Araber 832/0 Chania og områdene rundt 03. jun 14, 19:53:58 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. Stigra Anne 1950/22 Skiathos 14. apr 15, 09:00:33 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 679/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 6188/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 5643/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 2778/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 3776/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 6840/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 1967/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 4049/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 45694/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 2424/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 4894/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 1891/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 2935/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 4182/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 2844/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 12509/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 4534/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 10749/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 19300/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 15338/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 15998/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 5186/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 2157/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 4599/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Spisesteder i Rhodos by? Mokkimokki Mokkimokki 3686/6 Rhodos 18. mai 15, 19:29:43 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 173/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 303/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 972/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 638/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 1425/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 1469/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 1132/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 2151/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 2250/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 2044/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 1471/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 1539/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 1745/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 2416/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10282/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 2014/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 1961/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 2670/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 3570/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 2617/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 1716/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 2059/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 2221/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Jobb på Rhodos? Mali91 Mali91 3759/4 Rhodos 06. apr 10, 23:12:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vår i Kardamili og rundt omkring, 2015 Katherina Katherina 2093/42 Peloponnes I dag kl. 10:35:51 Last Post
Bilder fra biltur i nord-Hellas, mest naturbilder.... JanBe JanBe 2238/66 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 08:51:55 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 1268/16 Peloponnes 15. mai 15, 07:53:03 Last Post
Hilsen fra Monemvasia Tjorven tovenor 252/4 Peloponnes 13. mai 15, 01:53:30 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 909/17 Athen og Pireus 08. mai 15, 19:22:09 Last Post
Bilturer på Peloponnes, våren 2015 Katherina Katherina 1149/18 Peloponnes 06. mai 15, 20:50:37 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 10028/64 Athen og Pireus 01. mai 15, 14:24:55 Last Post
Noen bilder fra Lakonia JanBe tovenor 1851/12 Peloponnes 01. mai 15, 13:18:42 Last Post
Bilder fra Kardamili kari Magnolia 190247/1397 Peloponnes 26. apr 15, 15:58:29 Last Post
Athen Marit Svein~B 72193/288 Athen og Pireus 17. apr 15, 17:15:24 Last Post
Noen dager i Athen, februar 2015 Anders Ole 4119/81 Athen og Pireus 16. apr 15, 18:17:55 Last Post
Keramoti Tjorven Svein~B 823/14 Fastlandet og Peloponnes 11. apr 15, 00:59:43 Last Post
Dagsturer fra Athen Kabi Leo 200/2 Fastlandet og Peloponnes 01. apr 15, 11:04:56 Last Post
Forestående biltur fra Thessaloniki så langt nord/østover man kan komme i Hellas kaka JanBe 217/1 Fastlandet og Peloponnes 28. mar 15, 11:34:55 Last Post
Peris Hotel stengt ? (Nei, det er åpent) Frynse Frynse 342/6 Athen og Pireus 27. mar 15, 12:28:31 Last Post
Kardamili og området rundt, på vinteren. Tjorven Thera 4844/69 Peloponnes 21. mar 15, 01:17:01 Last Post
Kavala lufthavn kaka Svein~B 899/19 Fastlandet og Peloponnes 15. mar 15, 18:58:48 Last Post
Kardamili og rundt på Peloponnes, våren 2014 Tjorven Katherina 8213/128 Peloponnes 15. mar 15, 00:30:04 Last Post
Hva er verdt å få med seg i Athen utenfor turistløypa? Admirala Ole 3536/19 Athen og Pireus 03. mar 15, 09:22:23 Last Post
Noen nye erfaringer på Mani kaka kaka 1446/24 Peloponnes 02. mar 15, 10:45:37 Last Post
Athens flyplass - transfer og bagasje Kristian Ole 1775/35 Athen og Pireus 16. feb 15, 16:00:24 Last Post
Lycabettus Ole Greece-Traveller 1414/3 Athen og Pireus 08. jan 15, 23:30:38 Last Post
Kavala Svein~B Svein~B 819/8 Fastlandet og Peloponnes 07. jan 15, 19:38:59 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 12504/130 Peloponnes 10. des 14, 20:10:34 Last Post
Pelion i Høstfarger??? ingaberentine ingaberentine 1756/11 Fastlandet og Peloponnes 10. des 14, 13:54:20 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 127/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 452/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 397/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 1153/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 3409/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 2375/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 31234/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 1352/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 901/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 659/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 10575/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 1735/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 1376/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 3289/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 3236/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 3356/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 1453/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 1443/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 11832/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 1700/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 1193/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 1804/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 4925/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 6616/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Reiser til Karpathos 11/8-13 kviteberg kviteberg 1259/0 Karpathos 24. jul 13, 21:24:41 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang jonnys Lisaf 525/9 Chios 20. mai 15, 22:34:18 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 101364/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 4679/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 2088/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 2964/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 2538/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 3619/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 3133/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 4053/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 15834/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 2029/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 14970/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 6423/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 12080/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 3610/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 1202/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 1593/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 1823/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 4765/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 2722/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 9424/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 1650/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 2460/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 22904/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 3927/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Katta Riitta 2074/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 439451/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 589/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 2032/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 347/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 576/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 516/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 8561/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 817/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 725/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 55261/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 877/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 847/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 816/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 3476/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 15976/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 5384/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 2854/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 3608/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 1928/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 2483/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 2111/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Karlovassi - folkloremuseeet og stranden kaka Minerva 2036/6 Samos 27. jul 13, 19:53:16 Last Post
Klostre og åpningstider Minerva Minerva 1724/5 Samos 26. jul 13, 18:46:13 Last Post
Leiebil fra flyplassen? Minerva Minerva 2001/7 Samos 26. jul 13, 18:16:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos by - shopping? Greece-Traveller Mokkimokki 321/7 Naxos 16. mai 15, 10:23:02 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 2945/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 1275/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 1554/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 411/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 607/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 45921/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 5138/27 Naxos 22. nov 14, 20:16:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 326/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 109290/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 933/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 671/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Skilpadder i Agia Anna. myrvok myrvok 652/2 Naxos 24. sep 14, 15:09:57 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 1381/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Prisnivå Signe Signe 1044/2 Naxos 29. mai 14, 15:48:40 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 6775/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 794/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 1199/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 1105/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 3109/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 138470/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Naxos-påske 2014? Tjorven Anders 2142/7 Naxos 04. des 13, 00:20:36 Last Post
YouTubeVideo... Anders Anders 1050/1 Naxos 24. nov 13, 10:26:47 Last Post
Quadrokopter-video. Havn og Kastro. Ole Anders 1232/2 Naxos 16. nov 13, 11:44:52 Last Post
St. George midt i oktober Greece-Traveller Greece-Traveller 1126/0 Naxos 27. okt 13, 17:26:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Stemningsrapport fra Antiparos Anders JanBe 235/6 Paros og Antiparos I dag kl. 12:07:06 Last Post
Paros rundt Ole Ole 3254/67 Paros og Antiparos 22. mai 15, 18:44:31 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 1852/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 9661/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 7434/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Taverna Yiannoulis Amalie1967 Ole 974/6 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:06:14 Last Post
Paros i dag Ole Ole 1949/21 Paros og Antiparos 07. apr 15, 22:09:50 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 289/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 465/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 1138/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 790/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 741/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 4007/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 875/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 11487/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Naoussa på Paros Tjorven Ole 2317/24 Paros og Antiparos 05. aug 14, 21:38:23 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 814/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 1454/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 2537/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 6365/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 1409/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 22646/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 11095/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 3016/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
Overnatting Paros Tjorven Tjorven 1124/0 Paros og Antiparos 04. jul 13, 18:44:49 Last Post
Back to top