*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 18217 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4676
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8675
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
KariK

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4676
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 700
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4676
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 6919
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 12382
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 8878
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 4615
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 3157
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Glimt fra dagboka Diddi fila 19488/128 Hellas generelt I dag kl. 09:13:30 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown — Naxos anemos anemos 34/0 Naxos I dag kl. 00:53:40 Last Post
stuffed blekksprut mouche stegg 70/1 Mat og drikke 05. mai 16, 17:47:14 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 98462/286 Hellas generelt 05. mai 16, 09:37:45 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 297547/1514 Peloponnes 05. mai 16, 09:22:15 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 126551/662 Peloponnes 05. mai 16, 09:15:49 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! dagstaalesen@hotmail.com Ninette 1260/63 Jippi! Nå reiser jeg! 05. mai 16, 09:13:01 Last Post
Husforsikring mouche Lavendel 243/6 Flytte til Hellas 02. mai 16, 20:23:10 Last Post
Myrina, Limnos Svein~B Svein~B 1639/31 Det nordlige og østlige Egeerhavet 02. mai 16, 20:08:27 Last Post
Aprilseiling 2015 acemary stein 3037/15 Seiling 02. mai 16, 15:04:37 Last Post
Ferje holder på å synke i Pireus Svein~B Svein~B 300/3 Hellas generelt 02. mai 16, 07:48:40 Last Post
Dagens kaka kaka 110082/430 Alt annet 01. mai 16, 19:51:44 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Tjorven Ole 27890/2714 Yamas Bar & Taverna 01. mai 16, 01:29:03 Last Post
Aleneferie, tips til hvor? Svein~B fisk31 540/21 Reisetips og spørsmål 28. apr 16, 22:47:10 Last Post
Lengtebilder Lous Livsnyteren 156087/623 Hellas generelt 28. apr 16, 19:04:29 Last Post
Evgatis, Limnos Svein~B Svein~B 254/5 Det nordlige og østlige Egeerhavet 25. apr 16, 19:13:05 Last Post
Koufonisia polyanna heleneth 565/14 Reisetips og spørsmål 25. apr 16, 16:41:21 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 702/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Oj! Ole Lisk 675/16 Reisetips og spørsmål 24. apr 16, 23:35:42 Last Post
Fergebillett Pireus Poros Svein~B marit.bjørnholt-skogstad 136/2 Reisetips og spørsmål 24. apr 16, 23:15:49 Last Post
Fra Hydra Lous Lous 125/2 Reisetips og spørsmål 24. apr 16, 21:26:59 Last Post
KARDAMILI og andre steder på MANI filhellener filhellener 12941/65 Peloponnes 23. apr 16, 09:35:26 Last Post
Oversette dokumenter ChristineA ChristineA 235/5 Flytte til Hellas 22. apr 16, 15:27:00 Last Post
Så var også FIX dansk.... bengalow Ole 979/6 Mat og drikke 22. apr 16, 08:44:20 Last Post
NRK's greskkurs som podkast ChristineA JanBe 784/6 Språk 21. apr 16, 22:21:18 Last Post
Øyhopping med baby og treåring? Frynse hellasnesteår 381/5 Reisetips og spørsmål 20. apr 16, 22:16:36 Last Post
Ny nettside om de greske øyene marjana marjana 242/0 Hellas generelt 20. apr 16, 16:07:30 Last Post
Kjærestetur til Hellas Greece-Traveller Arezina 552/5 Reisetips og spørsmål 20. apr 16, 11:22:46 Last Post
Navn på helgen/kirke Pusimal Pusimal 257/2 Kultur 20. apr 16, 10:46:16 Last Post
Hvor er dette? 906. Løst! stein stein 469/16 Hvor er dette? 20. apr 16, 07:44:56 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 623/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Hvor er dette? 907 anemos anemos 201/3 Hvor er dette? 18. apr 16, 23:51:41 Last Post
båtbillett santorini santorini 172/4 Reisetips og spørsmål 18. apr 16, 22:56:59 Last Post
Paros i dag anemos Ole 10366/27 Paros og Antiparos 18. apr 16, 15:17:25 Last Post
Athinios Port anemos Rolf 300/2 Santorini 17. apr 16, 13:56:39 Last Post
Reise alene til Korfu JohnS marianne.gottling 244/2 Peloponnes 17. apr 16, 10:48:04 Last Post
Jeg trenger tips! Lous tinka 981/8 Peloponnes 16. apr 16, 21:19:31 Last Post
Nytt kamera ? dagstaalesen@hotmail.com Diddi 701/12 Data, foto, lyd, mobil etc. 16. apr 16, 20:04:54 Last Post
Limnos Svein~B Svein~B 1151/8 Det nordlige og østlige Egeerhavet 16. apr 16, 10:58:54 Last Post
Restaurant på Naxos Greece-Traveller Fix 258/1 Naxos 14. apr 16, 09:15:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Glimt fra dagboka Diddi fila 19488/128 Hellas generelt I dag kl. 09:13:30 Last Post
stuffed blekksprut mouche stegg 70/1 Mat og drikke 05. mai 16, 17:47:14 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 98462/286 Hellas generelt 05. mai 16, 09:37:45 Last Post
Husforsikring mouche Lavendel 243/6 Flytte til Hellas 02. mai 16, 20:23:10 Last Post
Aprilseiling 2015 acemary stein 3037/15 Seiling 02. mai 16, 15:04:37 Last Post
Ferje holder på å synke i Pireus Svein~B Svein~B 300/3 Hellas generelt 02. mai 16, 07:48:40 Last Post
Aleneferie, tips til hvor? Svein~B fisk31 540/21 Reisetips og spørsmål 28. apr 16, 22:47:10 Last Post
Lengtebilder Lous Livsnyteren 156087/623 Hellas generelt 28. apr 16, 19:04:29 Last Post
Koufonisia polyanna heleneth 565/14 Reisetips og spørsmål 25. apr 16, 16:41:21 Last Post
Oj! Ole Lisk 675/16 Reisetips og spørsmål 24. apr 16, 23:35:42 Last Post
Fergebillett Pireus Poros Svein~B marit.bjørnholt-skogstad 136/2 Reisetips og spørsmål 24. apr 16, 23:15:49 Last Post
Fra Hydra Lous Lous 125/2 Reisetips og spørsmål 24. apr 16, 21:26:59 Last Post
Oversette dokumenter ChristineA ChristineA 235/5 Flytte til Hellas 22. apr 16, 15:27:00 Last Post
Så var også FIX dansk.... bengalow Ole 979/6 Mat og drikke 22. apr 16, 08:44:20 Last Post
NRK's greskkurs som podkast ChristineA JanBe 784/6 Språk 21. apr 16, 22:21:18 Last Post
Øyhopping med baby og treåring? Frynse hellasnesteår 381/5 Reisetips og spørsmål 20. apr 16, 22:16:36 Last Post
Ny nettside om de greske øyene marjana marjana 242/0 Hellas generelt 20. apr 16, 16:07:30 Last Post
Kjærestetur til Hellas Greece-Traveller Arezina 552/5 Reisetips og spørsmål 20. apr 16, 11:22:46 Last Post
Navn på helgen/kirke Pusimal Pusimal 257/2 Kultur 20. apr 16, 10:46:16 Last Post
Hvor er dette? 906. Løst! stein stein 469/16 Hvor er dette? 20. apr 16, 07:44:56 Last Post
Hvor er dette? 907 anemos anemos 201/3 Hvor er dette? 18. apr 16, 23:51:41 Last Post
båtbillett santorini santorini 172/4 Reisetips og spørsmål 18. apr 16, 22:56:59 Last Post
Gratis greskundervisning i Stavanger JanBe JanBe 239/3 Språk 10. apr 16, 23:03:16 Last Post
Gresk fest - Stavanger 09.04.2016 filhellener anemos 371/7 Kultur 10. apr 16, 12:27:23 Last Post
Bosted Kardamili Muscat peja 3981/16 Rom/studios/hotell 09. apr 16, 18:55:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Sand-strand Kritios Eutrofi 702/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 623/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Restauranttips Rethymnon. Ninette Mina 5516/12 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:33:58 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 4554/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 648/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 807/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Sensatori Resort Crete oils oils 738/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Gouves Svein~B oils 504/3 Kreta 09. jan 16, 13:15:47 Last Post
Hotell Flamingo oils oils 933/6 Kreta 02. jan 16, 00:11:57 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 677/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 942/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 6738/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Rethymnon på vinteren. mouche Iver 733/1 Rethymnon og områdene rundt 25. okt 15, 10:20:47 Last Post
Hvor er det totalt mørke på Kreta om natten høsttid. JanBe Heidrun 2950/5 Kreta 13. okt 15, 23:58:18 Last Post
Leie på¨Kreta oils oils 2273/12 Chania og områdene rundt 18. sep 15, 15:10:16 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 3950/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Kato Stalos Kritios karkit 3823/1 Det østlige Kreta 02. jul 15, 08:27:55 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 4257/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Mindre kjente strender Kritios ope 4506/5 Chania og områdene rundt 29. jun 15, 09:48:12 Last Post
En evt reise til Kreta sent i Oktober mouche filhellener 4849/7 Chania og områdene rundt 18. jun 15, 08:30:23 Last Post
Bryllupsfest på Kreta/Platanias solvor.tande enik 17252/20 Kreta 07. jun 15, 19:26:20 Last Post
noen som skal reise til kreta i juni/juli ? linn.vatland linn.vatland 4144/1 Kreta 27. mai 15, 15:24:36 Last Post
Ønsker å leie/kjøpe privat dagstur med båt for familie Kritios Haansi 5375/7 Kreta 27. mai 15, 11:14:13 Last Post
Iearapetra-strand tilpasset bevegelseshemmede polyanna polyanna 3615/0 Kreta 20. mai 15, 17:35:02 Last Post
Fare for at Chania flyplass stenger? mouche juni12 4749/5 Kreta 18. mai 15, 20:21:22 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 10231/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 6932/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 4116/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 15801/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 13468/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 9243/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 10802/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 17902/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 7580/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 10700/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 67533/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 8684/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 13711/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 7043/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 8335/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 11892/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 8333/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 22299/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 11327/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 21835/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 32844/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 30079/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 30024/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 12085/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 6669/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 752/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 4715/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 10935/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 4804/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 4654/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 5705/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 5229/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 6226/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 6744/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 5541/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 8156/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 8564/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 7774/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 6034/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 6343/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 6394/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 7464/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 21795/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 7089/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 7343/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 8507/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 10625/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 7365/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 6341/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 6836/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 297547/1514 Peloponnes 05. mai 16, 09:22:15 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 126551/662 Peloponnes 05. mai 16, 09:15:49 Last Post
KARDAMILI og andre steder på MANI filhellener filhellener 12941/65 Peloponnes 23. apr 16, 09:35:26 Last Post
Reise alene til Korfu JohnS marianne.gottling 244/2 Peloponnes 17. apr 16, 10:48:04 Last Post
Jeg trenger tips! Lous tinka 981/8 Peloponnes 16. apr 16, 21:19:31 Last Post
Parga i mai Unni s81 380/7 Parga 14. apr 16, 08:27:31 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 2370/49 Fastlandet og Peloponnes 13. apr 16, 19:07:52 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere 2016. dagstaalesen@hotmail.com Katherina 2936/69 Peloponnes 09. apr 16, 08:18:45 Last Post
Stoupa, april 2011 Katherina Ole 29992/124 Peloponnes 30. mar 16, 22:56:07 Last Post
Athen halvmaraton Kristian Ole 620/8 Athen og Pireus 30. mar 16, 15:38:07 Last Post
Athens flyplass Greece-Traveller Svein~B 18657/54 Athen og Pireus 26. mar 16, 20:59:00 Last Post
Nafpaktos filhellener Tjorven 22070/69 Fastlandet og Peloponnes 19. mar 16, 16:57:30 Last Post
Athens minste butikk (?) kari Ole 1069/10 Athen og Pireus 03. mar 16, 17:42:49 Last Post
Utsikt fra Lykavittos Ole Ole 550/5 Athen og Pireus 20. feb 16, 10:02:26 Last Post
Loppemarkedet i Monastiraki Ole Ole 449/2 Athen og Pireus 19. feb 16, 17:31:23 Last Post
Kardamili høsten 2015 filhellener wilnil 8786/128 Peloponnes 07. feb 16, 00:20:55 Last Post
Live Cam Ermou/Syntagma Ole Ole 593/0 Athen og Pireus 27. jan 16, 00:08:36 Last Post
Kavala Svein~B Svein~B 9071/44 Fastlandet og Peloponnes 18. jan 16, 20:05:22 Last Post
Athens by night, november 2015 Kristian Ole 1706/16 Athen og Pireus 04. des 15, 15:51:50 Last Post
Gode spiseplasser i Athen? JanBe JanBe 777/3 Athen og Pireus 03. des 15, 21:32:40 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 24108/65 Athen og Pireus 27. nov 15, 20:24:50 Last Post
Meteora, like før/etter solnedgang, onsdag 11. november 2015 Katta JanBe 1044/6 Fastlandet og Peloponnes 26. nov 15, 19:26:09 Last Post
Papigo, en flott høstdag i november 2015 kaka JanBe 844/6 Fastlandet og Peloponnes 14. nov 15, 23:28:28 Last Post
En liten video med høstfarger fra Nord-Hellas Tjorven JanBe 655/2 Fastlandet og Peloponnes 12. nov 15, 15:11:58 Last Post
En gammel Steinbro med det lille ekstra........... Tjorven JanBe 759/2 Fastlandet og Peloponnes 12. nov 15, 14:52:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Karpathos i februar! Niaas Niaas 944/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 1715/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 1544/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 4207/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 6080/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 5293/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 7043/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 12472/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 9930/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 52227/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 6636/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 6438/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 5825/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 26275/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 7614/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 6543/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 9767/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 10688/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 10857/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 6537/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 6487/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 27086/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 6059/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 6080/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 7589/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 8147/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 156743/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 12935/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 7889/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 9605/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 8709/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 10440/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 10608/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 10495/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 31571/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 7439/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 30869/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 15869/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 27285/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 10474/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 5543/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 7650/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 6081/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 11153/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 8496/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 16315/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 6690/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 7536/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 39692/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 9979/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 3489/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 1456/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 5082/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 10307/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 833834/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 6772/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 8172/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 4667/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 5327/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 5192/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 20741/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 5811/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 5553/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 109606/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 5148/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 5033/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 5180/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 10856/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 33533/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 11925/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 10180/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 10381/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 7481/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 8092/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 8276/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Anthony Bourdain: Parts Unknown — Naxos anemos anemos 34/0 Naxos I dag kl. 00:53:40 Last Post
Restaurant på Naxos Greece-Traveller Fix 258/1 Naxos 14. apr 16, 09:15:59 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 778/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 675/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 726/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 7475/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 425/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 514/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 618/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 14780/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 4788/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 3172/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 5951/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 6167/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 3852/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 16138/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 10762/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 7991/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 5517/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 7597/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 90162/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 4545/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 210461/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 7830/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 6182/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros i dag anemos Ole 10366/27 Paros og Antiparos 18. apr 16, 15:17:25 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 632/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 1395/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 1013/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 11175/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 7758/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 3182/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 18246/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 5704/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 7984/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 24300/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 18608/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 5138/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 5092/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 7616/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 5530/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 6930/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 13254/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 5970/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 25631/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 6403/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 7544/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 9626/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 15842/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 6046/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top