*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 13662 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4665
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8308
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4665
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 691
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4665
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7470
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 4639
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 9255
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 6169
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 3241
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 2278
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hilsen fra Hellas 2015 Ole Ole 106/4 Hilsen fra Hellas I dag kl. 06:23:17 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 23/0 Det østlige Kreta 01. jul 15, 22:36:16 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 249/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 kaka dagstaalesen@hotmail.com 3034/56 Peloponnes 01. jul 15, 18:40:07 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 81285/526 Peloponnes 01. jul 15, 17:50:28 Last Post
Athens flyplass - transfer og bagasje Ole Ole 2623/36 Athen og Pireus 01. jul 15, 09:16:54 Last Post
Thassos Svein~B Svein~B 4824/57 Det nordlige og østlige Egeerhavet 30. jun 15, 18:31:16 Last Post
Tomme minibanker JanBe JanBe 570/8 Alt annet 29. jun 15, 22:48:19 Last Post
ferie på kato daratso? annelene annelene 177/2 Reiseskildringer 29. jun 15, 14:06:20 Last Post
Mindre kjente strender Kritios ope 219/5 Chania og områdene rundt 29. jun 15, 09:48:12 Last Post
Europeisk helstrygdkort Marit marjana 1764/12 Hellas generelt 28. jun 15, 23:21:06 Last Post
Pass - ID-kort Marit Marit 3691/13 Alt annet 28. jun 15, 20:10:21 Last Post
Når sypressenne hvisker Marit TOMS 108/2 Litteratur 27. jun 15, 23:28:16 Last Post
Dagens filhellener kaka 66839/409 Alt annet 27. jun 15, 23:09:48 Last Post
Samos 2015 filhellener kjainaho 121/3 Samos 27. jun 15, 18:04:11 Last Post
Lengtebilder Gooner Livsnyteren 101142/549 Hellas generelt 27. jun 15, 14:18:41 Last Post
Stigra er på plass 👴🏻😄😄😄😄 Stigra Stigra 210/4 Hilsen fra Hellas 27. jun 15, 08:18:23 Last Post
Hva må vi huske å ta med på øyhopping? polyanna Loppa 298/7 Reisetips og spørsmål 26. jun 15, 23:46:56 Last Post
Iraklia og Schinoussa Tzasiki Runar Solvik 61/1 Reiseskildringer 26. jun 15, 22:44:51 Last Post
Bilder fra biltur i nord-Hellas, mest naturbilder.... bengalow JanBe 4606/67 Fastlandet og Peloponnes 26. jun 15, 22:14:28 Last Post
Studio/Apartment/Hotell på Naxos i nærheten av Picasso restaurant Kristian anehelene 293/6 Rom/studios/hotell 26. jun 15, 21:44:19 Last Post
Tur med Karoline Riitta Anders 489/10 Hilsen fra Hellas 26. jun 15, 18:44:16 Last Post
Studio/Apartment/Hotell på Santorini anehelene anehelene 200/0 Rom/studios/hotell 25. jun 15, 22:16:10 Last Post
Eventyrlige Hellas! JanBe Ole 112/1 Hellas generelt 25. jun 15, 17:59:23 Last Post
Fotokonkurranse 2015 karri filhellener 501/13 Data, foto, lyd, mobil etc. 25. jun 15, 01:22:38 Last Post
Damernas fotbolls-VM i Kanada Ole bengalow 168/2 Alt annet 24. jun 15, 23:36:15 Last Post
Hellasforum på Instagram Ole Ole 891/7 Om forumet 24. jun 15, 23:27:13 Last Post
Grekisk musik....... kaka bengalow 45259/144 Musikk 24. jun 15, 22:08:20 Last Post
Taxitider til og fre Flyplass Athen Kristian Vegard 324/8 Reisetips og spørsmål 24. jun 15, 16:52:15 Last Post
Hellas i pressen filhellener operafantomet 197276/1239 Hellas generelt 24. jun 15, 11:20:25 Last Post
Minibanken i Kardamili filhellener reiseglad 643/17 Peloponnes 23. jun 15, 22:24:21 Last Post
Naxos by - shopping? Mokkimokki Mokkimokki 586/8 Naxos 23. jun 15, 20:53:38 Last Post
Bilder fra Kardamili vandrer Magnolia 201343/1406 Peloponnes 23. jun 15, 19:40:32 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Ole Ninette 840/49 Jippi! Nå reiser jeg! 23. jun 15, 12:33:03 Last Post
Apollo solgt til Tyskland. dagstaalesen@hotmail.com Kritios 218/1 Reisetips og spørsmål 22. jun 15, 19:33:56 Last Post
Folegandros - Hydra Haakon AMSL 393/6 Seiling 20. jun 15, 13:46:57 Last Post
Ryanair - igen Marit bengalow 4370/24 Alt annet 19. jun 15, 08:46:02 Last Post
Kryssning i Central-Amerika Fia bengalow 222/6 Alt annet 18. jun 15, 21:54:24 Last Post
En evt reise til Kreta sent i Oktober mouche filhellener 248/7 Chania og områdene rundt 18. jun 15, 08:30:23 Last Post
Bursdager. Fia Pjokken 33051/2430 Yamas Bar & Taverna 17. jun 15, 17:10:22 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
ferie på kato daratso? annelene annelene 177/2 Reiseskildringer 29. jun 15, 14:06:20 Last Post
Europeisk helstrygdkort Marit marjana 1764/12 Hellas generelt 28. jun 15, 23:21:06 Last Post
Når sypressenne hvisker Marit TOMS 108/2 Litteratur 27. jun 15, 23:28:16 Last Post
Lengtebilder Gooner Livsnyteren 101142/549 Hellas generelt 27. jun 15, 14:18:41 Last Post
Hva må vi huske å ta med på øyhopping? polyanna Loppa 298/7 Reisetips og spørsmål 26. jun 15, 23:46:56 Last Post
Iraklia og Schinoussa Tzasiki Runar Solvik 61/1 Reiseskildringer 26. jun 15, 22:44:51 Last Post
Studio/Apartment/Hotell på Naxos i nærheten av Picasso restaurant Kristian anehelene 293/6 Rom/studios/hotell 26. jun 15, 21:44:19 Last Post
Studio/Apartment/Hotell på Santorini anehelene anehelene 200/0 Rom/studios/hotell 25. jun 15, 22:16:10 Last Post
Eventyrlige Hellas! JanBe Ole 112/1 Hellas generelt 25. jun 15, 17:59:23 Last Post
Grekisk musik....... kaka bengalow 45259/144 Musikk 24. jun 15, 22:08:20 Last Post
Taxitider til og fre Flyplass Athen Kristian Vegard 324/8 Reisetips og spørsmål 24. jun 15, 16:52:15 Last Post
Hellas i pressen filhellener operafantomet 197276/1239 Hellas generelt 24. jun 15, 11:20:25 Last Post
Apollo solgt til Tyskland. dagstaalesen@hotmail.com Kritios 218/1 Reisetips og spørsmål 22. jun 15, 19:33:56 Last Post
Folegandros - Hydra Haakon AMSL 393/6 Seiling 20. jun 15, 13:46:57 Last Post
Cøliaki Frynse 2voksne4barn 236/6 Mat og drikke 14. jun 15, 23:26:08 Last Post
Reise med barn ut fra Athen eller thessaloniki kaka 2voksne4barn 743/7 Reisetips og spørsmål 14. jun 15, 20:04:44 Last Post
Ferie i Hellas med en på snart 2 år. Svein~B Dominoo 286/4 Hellas generelt 14. jun 15, 16:30:12 Last Post
Tversoverrute (Pireus til Samos via Kykladene) Kristian Kristian 95/0 Transport 13. jun 15, 18:34:37 Last Post
Stein seiler i 4 uker stein stein 6391/65 Seiling 12. jun 15, 10:48:26 Last Post
Mythos Vegard Roger 1393/5 Mat og drikke 11. jun 15, 09:52:30 Last Post
Et tips, i tilfelle ikke alle vet om det... kaka filhellener 234/1 Musikk 07. jun 15, 19:19:32 Last Post
Greek Island Hopping - lages ikke lenger? Svein~B Solgry 232/4 Reisetips og spørsmål 07. jun 15, 12:49:07 Last Post
Hvor er dette? 853 LØST Greece-Traveller fila 638/12 Hvor er dette? 07. jun 15, 11:22:05 Last Post
Hotellrom Santorini. Kommer på natten med Norwegian kl.03:10 fra Oslo Tromsøværing Gerten 986/10 Rom/studios/hotell 06. jun 15, 12:03:53 Last Post
Samothraki - Har dere noen erfaringer?? :) stein klille 235/5 Reisetips og spørsmål 03. jun 15, 16:27:15 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kato Stalos karkit karkit 23/0 Det østlige Kreta 01. jul 15, 22:36:16 Last Post
Kato Stalos karkit karkit 249/3 Chania og områdene rundt 01. jul 15, 22:34:12 Last Post
Mindre kjente strender Kritios ope 219/5 Chania og områdene rundt 29. jun 15, 09:48:12 Last Post
En evt reise til Kreta sent i Oktober mouche filhellener 248/7 Chania og områdene rundt 18. jun 15, 08:30:23 Last Post
Bryllupsfest på Kreta/Platanias solvor.tande enik 9322/20 Kreta 07. jun 15, 19:26:20 Last Post
noen som skal reise til kreta i juni/juli ? linn.vatland linn.vatland 354/1 Kreta 27. mai 15, 15:24:36 Last Post
Ønsker å leie/kjøpe privat dagstur med båt for familie Kritios Haansi 579/7 Kreta 27. mai 15, 11:14:13 Last Post
Iearapetra-strand tilpasset bevegelseshemmede polyanna polyanna 168/0 Kreta 20. mai 15, 17:35:02 Last Post
Fare for at Chania flyplass stenger? mouche juni12 604/5 Kreta 18. mai 15, 20:21:22 Last Post
Totalrenovering av vårt ferieparadis ! Kritios Kritios 259/0 Chania og områdene rundt 15. mai 15, 10:01:30 Last Post
Kreta om vinteren kaka TommyRuud 18396/51 Kreta 28. mar 15, 10:46:35 Last Post
Kreta, gamle fotografier.......... mouche ingaberentine 806/5 Kreta 25. mar 15, 09:29:09 Last Post
Agii Apostoli - Hotell Triton (Apollo) ope ope 531/0 Chania og områdene rundt 23. mar 15, 13:51:14 Last Post
Et annet Kreta - Lefka Ori polyanna therese 603/2 Chania og områdene rundt 14. mar 15, 14:53:41 Last Post
Gode apper oils oils 1060/7 Chania og områdene rundt 18. feb 15, 17:21:59 Last Post
Paleochora - leiebil frudiddi Aya 906/6 Sørkysten 31. jan 15, 19:46:13 Last Post
Hotelltips JohnS oils 744/1 Chania og områdene rundt 21. des 14, 17:37:18 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Moie Moie 762/2 Rethymnon og områdene rundt 11. des 14, 23:54:07 Last Post
Kreta slutten av september - Ustabilt vær? mouche ope 799/4 Kreta 08. des 14, 17:04:17 Last Post
"Loffing" på Kretas sørkyst med barn. therese MayElisa 1537/10 Kreta 30. nov 14, 15:08:18 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa boeenjo Euf 1790/2 Chania og områdene rundt 09. nov 14, 17:50:50 Last Post
Informasjon om Kreta - Eksterne lenker Kritios Ninette 5547/18 Kreta 03. nov 14, 21:18:02 Last Post
Plaka i Apokaronas cirkeline cirkeline 916/4 Chania og områdene rundt 16. okt 14, 21:09:18 Last Post
Nea Chora/ Kalives carin filhellener 2467/7 Chania og områdene rundt 15. okt 14, 15:00:28 Last Post
Gavdos 2014 Sveinung Sveinung 818/0 Sørkysten 26. sep 14, 21:38:46 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. Stigra Anne 2622/22 Skiathos 14. apr 15, 09:00:33 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 1048/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 7000/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 6278/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 3209/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 4170/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 7798/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 2324/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 4544/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 48333/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 2776/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 5629/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 2198/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 3340/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 4625/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 3265/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 13360/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 4993/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 11805/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 20506/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 16829/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 17528/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 5726/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 2440/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 5086/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 336/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 4230/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 459/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 586/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 1304/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 925/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 1725/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 1791/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 1412/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 2556/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 2645/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 2437/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 1786/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 1849/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 2080/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 2790/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11477/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 2354/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 2302/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 3094/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 4008/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 2942/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 2020/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 2386/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 2510/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kardamili - Vår / Sommer / Høst - 2015 kaka dagstaalesen@hotmail.com 3034/56 Peloponnes 01. jul 15, 18:40:07 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 81285/526 Peloponnes 01. jul 15, 17:50:28 Last Post
Athens flyplass - transfer og bagasje Ole Ole 2623/36 Athen og Pireus 01. jul 15, 09:16:54 Last Post
Bilder fra biltur i nord-Hellas, mest naturbilder.... bengalow JanBe 4606/67 Fastlandet og Peloponnes 26. jun 15, 22:14:28 Last Post
Minibanken i Kardamili filhellener reiseglad 643/17 Peloponnes 23. jun 15, 22:24:21 Last Post
Bilder fra Kardamili vandrer Magnolia 201343/1406 Peloponnes 23. jun 15, 19:40:32 Last Post
Vår i Kardamili og rundt omkring, 2015 kaka Katherina 5322/73 Peloponnes 12. jun 15, 21:06:50 Last Post
Bilturer på Peloponnes, våren 2015 Katherina Katherina 2371/27 Peloponnes 31. mai 15, 22:33:37 Last Post
Hilsen fra Monemvasia Tjorven tovenor 482/4 Peloponnes 13. mai 15, 01:53:30 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 1793/17 Athen og Pireus 08. mai 15, 19:22:09 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 11598/64 Athen og Pireus 01. mai 15, 14:24:55 Last Post
Noen bilder fra Lakonia JanBe tovenor 2323/12 Peloponnes 01. mai 15, 13:18:42 Last Post
Athen Marit Svein~B 76455/288 Athen og Pireus 17. apr 15, 17:15:24 Last Post
Noen dager i Athen, februar 2015 Anders Ole 5415/81 Athen og Pireus 16. apr 15, 18:17:55 Last Post
Keramoti Tjorven Svein~B 1315/14 Fastlandet og Peloponnes 11. apr 15, 00:59:43 Last Post
Dagsturer fra Athen Kabi Leo 481/2 Fastlandet og Peloponnes 01. apr 15, 11:04:56 Last Post
Forestående biltur fra Thessaloniki så langt nord/østover man kan komme i Hellas kaka JanBe 518/1 Fastlandet og Peloponnes 28. mar 15, 11:34:55 Last Post
Peris Hotel stengt ? (Nei, det er åpent) Frynse Frynse 709/6 Athen og Pireus 27. mar 15, 12:28:31 Last Post
Kardamili og området rundt, på vinteren. Tjorven Thera 6050/69 Peloponnes 21. mar 15, 01:17:01 Last Post
Kavala lufthavn kaka Svein~B 1423/19 Fastlandet og Peloponnes 15. mar 15, 18:58:48 Last Post
Kardamili og rundt på Peloponnes, våren 2014 Tjorven Katherina 10221/128 Peloponnes 15. mar 15, 00:30:04 Last Post
Hva er verdt å få med seg i Athen utenfor turistløypa? Admirala Ole 4205/19 Athen og Pireus 03. mar 15, 09:22:23 Last Post
Noen nye erfaringer på Mani kaka kaka 2017/24 Peloponnes 02. mar 15, 10:45:37 Last Post
Lycabettus Ole Greece-Traveller 1721/3 Athen og Pireus 08. jan 15, 23:30:38 Last Post
Kavala Svein~B Svein~B 1213/8 Fastlandet og Peloponnes 07. jan 15, 19:38:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 405/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 763/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 719/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 1568/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 3998/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 2967/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 33469/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 1745/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 1228/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 976/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 12357/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 2143/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 1696/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 3808/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 3762/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 3928/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 1772/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 1735/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 13315/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 2023/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 1466/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 2173/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 5582/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 7532/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Reiser til Karpathos 11/8-13 kviteberg kviteberg 1546/0 Karpathos 24. jul 13, 21:24:41 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang Mixelite Lisaf 1251/10 Chios 07. jun 15, 21:01:12 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 107288/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 5418/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 2502/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 3455/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 2982/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 4259/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 3649/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 4645/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 17635/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 2387/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 16702/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 7259/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 13746/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 4052/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 1494/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 1917/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 2092/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 5290/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 3105/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 9915/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 1955/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 2741/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 24916/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 4307/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos 2015 filhellener kjainaho 121/3 Samos 27. jun 15, 18:04:11 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 2828/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 496099/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 996/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 2586/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 624/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 865/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 797/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 9814/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 1137/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 1004/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 62086/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 1127/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 1113/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 1098/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 4043/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 18018/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 5861/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 3351/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 4052/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 2270/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 2850/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 2518/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Karlovassi - folkloremuseeet og stranden kaka Minerva 2420/6 Samos 27. jul 13, 19:53:16 Last Post
Klostre og åpningstider Minerva Minerva 2071/5 Samos 26. jul 13, 18:46:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos by - shopping? Mokkimokki Mokkimokki 586/8 Naxos 23. jun 15, 20:53:38 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 654/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 233/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 4151/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 1910/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 1914/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 709/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 1029/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 51716/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 5909/27 Naxos 22. nov 14, 20:16:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 614/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 122417/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 1332/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 1016/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Skilpadder i Agia Anna. myrvok myrvok 967/2 Naxos 24. sep 14, 15:09:57 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 1808/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Prisnivå Signe Signe 1371/2 Naxos 29. mai 14, 15:48:40 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 7975/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 1090/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 1550/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 1430/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 3654/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 155877/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Naxos-påske 2014? Tjorven Anders 2568/7 Naxos 04. des 13, 00:20:36 Last Post
YouTubeVideo... Anders Anders 1333/1 Naxos 24. nov 13, 10:26:47 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 874/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Paros rundt Tzasiki Ole 4969/73 Paros og Antiparos 23. mai 15, 20:33:54 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 2261/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 11123/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 8326/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Taverna Yiannoulis Amalie1967 Ole 1404/6 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:06:14 Last Post
Paros i dag Ole Ole 2525/21 Paros og Antiparos 07. apr 15, 22:09:50 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 600/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 729/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 1495/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 1103/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 1083/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 4835/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 1218/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 12948/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Naoussa på Paros Tjorven Ole 3003/24 Paros og Antiparos 05. aug 14, 21:38:23 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 1170/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 1902/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 3068/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 7192/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 1740/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 25551/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 12578/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 3492/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
Overnatting Paros Tjorven Tjorven 1393/0 Paros og Antiparos 04. jul 13, 18:44:49 Last Post
Back to top