*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 21805 ganger)

Utlogget Fellman

 • Topic starter
  • Innlegg: 75
   • Vis profil
   • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4690
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

  • Innlegg: 18
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

  • Innlegg: 8838
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
KariK

Utlogget Fellman

 • Topic starter
  • Innlegg: 75
   • Vis profil
   • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4690
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

  • Innlegg: 700
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

  • Innlegg: 359
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

  • Innlegg: 359
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Topic starter
  • Innlegg: 75
   • Vis profil
   • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

  • Innlegg: 18
   • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4690
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

  • Innlegg: 152
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Topic starter
  • Innlegg: 75
   • Vis profil
   • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

  • Innlegg: 7470
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4690
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #15 på: 18. mai 10, 18:42:46 »
Så fina bilder från igår :flower: Det firades 17:e maj på Mike`s ser jag :bom:  Vackra naturbilder och härlig sång från Jannis och Xronis på Pelagos :bom:
Bara man tänker på Under the trees så blir man hungrig :bom:
Riitta

Utlogget Vivianne

  • Innlegg: 104
   • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #16 på: 19. mai 10, 16:54:49 »
Hej!
Jag håller med föregående talare, jätte fina bilder.
Tack Vivianne

Utlogget -POE-

  • Innlegg: 742
   • Vis profil
   • http://www.englund.tk
Karpathos 2010
« Svar #17 på: 19. mai 10, 22:42:40 »
Hmm, nice!
Längtar tillbaka.

//PO
//PO

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 8945
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 15083
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 26
Visninger: 11800
Nyeste innlegg 15. feb 17, 17:56:19
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 5965
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 3853
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 25/1 Naxos I dag kl. 10:52:20 Last Post
Athens minste butikk (?) Athina Ole 3583/13 Athen og Pireus I dag kl. 10:33:45 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 4275/48 Kreta I dag kl. 10:21:36 Last Post
For den som lengter...... Lous Runar Solvik 68/1 Alt annet 27. feb 17, 22:14:31 Last Post
Bygge/usikkerhet/frustrasjon Kritios Lavendel 1855/13 Flytte til Hellas 27. feb 17, 18:42:56 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til filhellener Katherina 2733/99 Peloponnes 27. feb 17, 17:22:31 Last Post
10 øyer å besøke før man dør filhellener kari 160/5 Hellas generelt 27. feb 17, 17:18:56 Last Post
Husleiekontrakt Lavendel Lavendel 33/0 Flytte til Hellas 27. feb 17, 16:47:53 Last Post
Akkurat nå kl. 19.45: Markering av karnevalet 2017 på Syros marjana marjana 176/5 Hellas generelt 26. feb 17, 20:11:55 Last Post
Lengtebilder Diddi Livsnyteren 199546/651 Hellas generelt 26. feb 17, 14:18:44 Last Post
NÅ ER DET MULIG Å LÆRE GRESK OG REISE TIL HELLAS MED SNAKK&REIS snakkogreis snakkogreis 62/0 Språk 26. feb 17, 10:30:06 Last Post
Professorinne snakkogreis therese 1518/1 Språk 26. feb 17, 10:13:30 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 2069/51 Peloponnes 26. feb 17, 10:08:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 50/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Video fra Kykladene 2016 dagstaalesen@hotmail.com Ole 169/6 Kykladene 25. feb 17, 20:03:33 Last Post
Våre bosteder i Hellas CAPTAIN NICOLAS, NAOUSSA, PAROS fila fila 16141/44 Rom/studios/hotell 25. feb 17, 11:46:03 Last Post
Landsbyer på Mani Katherina Magnolia 147856/670 Peloponnes 25. feb 17, 11:13:00 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 82/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Plomari, Lesvos Diddi Svein~B 2067/39 Lesvos 24. feb 17, 23:04:05 Last Post
Med bobil rundt omkring i Hellas Ole Ole 55/0 Hellas generelt 24. feb 17, 20:48:44 Last Post
Billige billetter til Naxos, Paros, Milos, Zakynthos og Kefalonia Ole Ole 58/0 Transport 24. feb 17, 20:41:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer-On the house fila fila 1645/28 Hellas generelt 24. feb 17, 09:40:51 Last Post
Testing testing ena-thio-tria HER KAN DU TESTE DET DU VIL! Heidrun Unni 234377/673 Om forumet 23. feb 17, 21:38:33 Last Post
Molyvos, Lesvos fila Svein~B 1275/17 Lesvos 23. feb 17, 20:26:44 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! mouche Ninette 1923/92 Jippi! Nå reiser jeg! 23. feb 17, 15:49:50 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Fia Ole 31481/2951 Yamas Bar & Taverna 22. feb 17, 22:19:00 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 15565/174 Fastlandet og Peloponnes 22. feb 17, 21:47:14 Last Post
Hvor er dette? 929 LØST fila fila 122/3 Hvor er dette? 22. feb 17, 10:52:03 Last Post
Glimt fra dagboka 114 LAMPI, KOS fila fila 36532/156 Hellas generelt 21. feb 17, 12:45:00 Last Post
Glimt fra Plomari sommeren 2012 kaka kaka 54303/143 Lesvos 19. feb 17, 22:21:00 Last Post
Angistri - hus til leie Heidrun carina.gjerde 142/1 Reisetips og spørsmål 19. feb 17, 17:02:14 Last Post
En sista (?) långresa... polyanna bengalow 239/4 Alt annet 19. feb 17, 10:04:02 Last Post
Katapola 2016 filhellener Ole 979/17 Amorgos 17. feb 17, 23:48:12 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 159539/718 Peloponnes 17. feb 17, 10:22:16 Last Post
Greske katter marjana marjana 144696/476 Hellas generelt 15. feb 17, 19:34:05 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 11800/26 Karpathos 15. feb 17, 17:56:19 Last Post
Ferje holder på å synke i Pireus Ole Svein~B 1538/5 Hellas generelt 14. feb 17, 14:19:35 Last Post
Vatera, Lesvos Svein~B Svein~B 606/11 Lesvos 13. feb 17, 09:59:15 Last Post
Hvor er dette? 928 LØST fila fila 290/5 Hvor er dette? 12. feb 17, 18:22:25 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 416934/1376 Hellas generelt 12. feb 17, 14:00:43 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bygge/usikkerhet/frustrasjon Kritios Lavendel 1855/13 Flytte til Hellas 27. feb 17, 18:42:56 Last Post
10 øyer å besøke før man dør filhellener kari 160/5 Hellas generelt 27. feb 17, 17:18:56 Last Post
Husleiekontrakt Lavendel Lavendel 33/0 Flytte til Hellas 27. feb 17, 16:47:53 Last Post
Akkurat nå kl. 19.45: Markering av karnevalet 2017 på Syros marjana marjana 176/5 Hellas generelt 26. feb 17, 20:11:55 Last Post
Lengtebilder Diddi Livsnyteren 199546/651 Hellas generelt 26. feb 17, 14:18:44 Last Post
NÅ ER DET MULIG Å LÆRE GRESK OG REISE TIL HELLAS MED SNAKK&REIS snakkogreis snakkogreis 62/0 Språk 26. feb 17, 10:30:06 Last Post
Professorinne snakkogreis therese 1518/1 Språk 26. feb 17, 10:13:30 Last Post
Våre bosteder i Hellas CAPTAIN NICOLAS, NAOUSSA, PAROS fila fila 16141/44 Rom/studios/hotell 25. feb 17, 11:46:03 Last Post
Med bobil rundt omkring i Hellas Ole Ole 55/0 Hellas generelt 24. feb 17, 20:48:44 Last Post
Billige billetter til Naxos, Paros, Milos, Zakynthos og Kefalonia Ole Ole 58/0 Transport 24. feb 17, 20:41:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer-On the house fila fila 1645/28 Hellas generelt 24. feb 17, 09:40:51 Last Post
Hvor er dette? 929 LØST fila fila 122/3 Hvor er dette? 22. feb 17, 10:52:03 Last Post
Glimt fra dagboka 114 LAMPI, KOS fila fila 36532/156 Hellas generelt 21. feb 17, 12:45:00 Last Post
Angistri - hus til leie Heidrun carina.gjerde 142/1 Reisetips og spørsmål 19. feb 17, 17:02:14 Last Post
Greske katter marjana marjana 144696/476 Hellas generelt 15. feb 17, 19:34:05 Last Post
Ferje holder på å synke i Pireus Ole Svein~B 1538/5 Hellas generelt 14. feb 17, 14:19:35 Last Post
Hvor er dette? 928 LØST fila fila 290/5 Hvor er dette? 12. feb 17, 18:22:25 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 416934/1376 Hellas generelt 12. feb 17, 14:00:43 Last Post
Akropolis restaurant - feiring av Tsiknopempti 16. februar anemos anemos 664/4 Mat og drikke 09. feb 17, 17:06:48 Last Post
Hvor er dette 927 / Løst Heidrun Heidrun 436/10 Hvor er dette? 09. feb 17, 09:54:36 Last Post
Frakt av ting og tang til Hellas / Kreta Kritios Heidrun 926/19 Flytte til Hellas 08. feb 17, 16:35:50 Last Post
Automatisk kjørelys i Hellas. polyanna Heidrun 273/4 Hellas generelt 07. feb 17, 23:43:13 Last Post
Ferge Ancona - Igoumenitsa? espeno espeno 321/10 Reisetips og spørsmål 06. feb 17, 14:50:37 Last Post
"Mine" greske strender PARADISE BEACH, KOS fila fila 29253/62 Hellas generelt 04. feb 17, 22:15:51 Last Post
Nå kan du booke solseng online! :) Ole Ole 507/13 Hellas generelt 02. feb 17, 22:47:58 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 4275/48 Kreta I dag kl. 10:21:36 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 82/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 337/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 844/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 597/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 666/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 8907/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 4100/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 1478/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 903/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 1763/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 3180/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 1912/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Ninette Moie 5936/3 Rethymnon og områdene rundt 05. apr 16, 14:30:54 Last Post
Vil du leie bobil på Kreta ? Kritios Kritios 2287/6 Kreta 05. mar 16, 21:00:18 Last Post
Bil i Hellas sveinroald sveinroald 3690/3 Kreta 29. feb 16, 23:12:51 Last Post
Sensatori Resort Crete oils oils 2469/4 Kreta 14. jan 16, 11:18:38 Last Post
Hotell Flamingo oils oils 3911/6 Kreta 02. jan 16, 00:11:57 Last Post
Erfaring med Blue Star Atlantica Caldera Bay? Annna Annna 2003/0 Chania og områdene rundt 16. nov 15, 21:29:02 Last Post
Øst eller vest? oils oils 3066/5 Kreta 29. okt 15, 20:21:40 Last Post
Kreta utenfor turistmaskinene, sept 2015 cirkeline Gooner 17201/82 Kreta 27. okt 15, 19:02:10 Last Post
Rethymnon på vinteren. mouche Iver 1919/1 Rethymnon og områdene rundt 25. okt 15, 10:20:47 Last Post
Hvor er det totalt mørke på Kreta om natten høsttid. JanBe Heidrun 4735/5 Kreta 13. okt 15, 23:58:18 Last Post
Leie på¨Kreta oils oils 5067/12 Chania og områdene rundt 18. sep 15, 15:10:16 Last Post
Tur til Kreta Kritios kari 7741/17 Kreta 14. jul 15, 14:13:03 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 1050/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 14969/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 10492/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 5382/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 20642/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 16808/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 11749/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 14635/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 23861/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 9720/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 13588/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 77952/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 12577/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 17883/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 8467/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 10725/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 17318/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 10583/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 28165/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 13924/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 26753/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 42400/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 37676/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 37032/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 15182/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2056/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 6762/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? oils Mokkimokki 16010/7 Rhodos 25. mai 15, 01:10:49 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 6709/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 5901/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 7493/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7058/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 8475/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 9374/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 7235/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 10572/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 11370/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 9860/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 7891/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 8544/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 8246/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 10170/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 28075/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 8865/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 9693/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 11411/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 15579/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 9369/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 7798/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 8576/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Athens minste butikk (?) Athina Ole 3583/13 Athen og Pireus I dag kl. 10:33:45 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til filhellener Katherina 2733/99 Peloponnes 27. feb 17, 17:22:31 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 2069/51 Peloponnes 26. feb 17, 10:08:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 50/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Landsbyer på Mani Katherina Magnolia 147856/670 Peloponnes 25. feb 17, 11:13:00 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 15565/174 Fastlandet og Peloponnes 22. feb 17, 21:47:14 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! kaka kaka 159539/718 Peloponnes 17. feb 17, 10:22:16 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 3492/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Gamle videoer fra Athen bengalow Ole 109/3 Athen og Pireus 07. feb 17, 23:23:34 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 2666/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Google Street View i Psirri Ole Ole 116/0 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:33:39 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Ole Ole 32354/76 Athen og Pireus 29. jan 17, 13:23:11 Last Post
Apollon Hellas forlater Pireus Ole Ole 157/0 Athen og Pireus 22. jan 17, 22:07:40 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 1690/12 Peloponnes 10. jan 17, 21:26:19 Last Post
Snøbilder! Admirala Admirala 266/0 Peloponnes 10. jan 17, 14:00:25 Last Post
Veggmaling i Athen Ole Ole 11792/20 Athen og Pireus 08. jan 17, 10:39:41 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 358609/1555 Peloponnes 02. jan 17, 17:28:55 Last Post
Pireus webkamera marjana Ole 440/2 Athen og Pireus 06. des 16, 13:12:28 Last Post
Kardamili høsten 2016 dagstaalesen@hotmail.com wilnil 2214/44 Peloponnes 20. nov 16, 19:11:48 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 43356/131 Peloponnes 04. nov 16, 14:20:01 Last Post
Kardamili høsten 2015 wilnil wilnil 19316/138 Peloponnes 29. okt 16, 12:32:48 Last Post
Taverna i Pireus ROLLE Leo 1430/5 Athen og Pireus 14. okt 16, 10:34:26 Last Post
Nafpaktos Kalimera Tjorven 26852/79 Fastlandet og Peloponnes 13. okt 16, 22:33:45 Last Post
Fortsettelse av hva jeg så på bakken - årets turer (2013) til Kardamili kaka kaka 88798/261 Peloponnes 08. okt 16, 17:24:57 Last Post
Voldsomt regnskyll på Peloponnes, med store følger mouche kaka 2158/17 Peloponnes 17. sep 16, 07:13:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 11800/26 Karpathos 15. feb 17, 17:56:19 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 425/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 5221/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 2266/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 1407/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 2554/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 4735/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 3031/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 5694/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 7779/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 6851/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 9392/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 20136/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 13770/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 66608/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 9457/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 9445/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 7389/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 35339/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 10553/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 8085/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 12473/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 16563/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 14147/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 9457/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 14460/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 194424/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 16799/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 10236/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 13787/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 11182/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 14008/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 17947/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 14154/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 40726/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 9181/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 40256/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 20502/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 35513/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 14434/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 6941/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 10317/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 7468/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 13090/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 9730/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 19771/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 8137/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 9767/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 46789/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 11657/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hei fila Askermann 1614/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 7784/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 2632/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 6545/5 Samos 20. jul 15, 17:15:15 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 15336/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1049423/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
Votsalakia? Svein~B karkit 12006/6 Samos 27. jan 15, 11:25:26 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 11667/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 6178/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 8129/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 7289/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 28852/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 7899/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 7502/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 148394/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6256/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 6445/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 6747/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 17823/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 43551/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 14535/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 13130/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 12612/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 9133/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 11346/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 25/1 Naxos I dag kl. 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 2525/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown — Naxos anemos anemos 1849/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Restaurant på Naxos Greece-Traveller Fix 1913/1 Naxos 14. apr 16, 09:15:59 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 3222/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 2340/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 2133/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 9976/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 1399/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 1556/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 1725/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 18988/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 8164/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 5192/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 10231/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 11073/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 6001/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 24657/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Tur med to små Lisaf Lisaf 19447/26 Naxos 06. mai 15, 23:33:45 Last Post
Sted å bo! Amalie1967 Mats88 10464/8 Naxos 22. apr 15, 19:21:23 Last Post
Søker leilighet nær Chora, med basseng Frynse Norseman 7213/2 Naxos 23. feb 15, 20:32:08 Last Post
Bilder fra Naxos chora 2013 marjana marjana 11928/10 Naxos 18. jan 15, 02:24:42 Last Post
Morgen på St. George beach marjana Kristian 116665/290 Naxos 09. jan 15, 05:22:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 6007/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 282827/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 171/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 319/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 15240/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 430/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 33791/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur i Parikia filhellener Ole 2240/16 Paros og Antiparos 01. okt 16, 14:24:32 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 2125/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 4353/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 721/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 957/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 1657/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 2657/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 5596/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 2885/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 17234/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 10025/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 5614/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Paros rundt Ole Ole 26966/75 Paros og Antiparos 02. aug 15, 12:45:31 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 8116/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 10234/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 35071/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 27575/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 7625/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 7295/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 11455/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top