*

Skrevet av Emne: Karpathos 2010  (Lest 12055 ganger)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Karpathos 2010
« på: 14. mai 10, 12:27:25 »
Så var vi här igen. Åkte denna gång flygstol med AirTours. Dett skulle gått två plan från Stockholm igår Apollo 06:35 och AirTours 06:45 med det visade sig att vi alla fick plats i ett plan. Hade turen att det var min kompis Ben Fellman som var flygkapten så jag fick återigen sitta i cockpit hela resan (det var tredje gången som vi haft detta sammantrffande). För den som undrat hur mycket bränsle en Airbus 321:a drar kan jag meddela att det ligger på ca 1,5 ton i timmen eller nästan 2000 liter. Dom gör alltså av med ca 8000 liter på en tur. Med tanke på att man inte ska flyga runt med onödig vikt så har dom inte mer i tankarna än vad som ska gå åt på flygningen plus 45 minuters reserv.

Ankomsten till Karpathos var annorlunda, man landar ju normalt från havet i nordvästlig riktning men just igår var det sydliga vindar och man fick landa från andra hållet istället. Ingen av piloterna hade varit med om det tidigare och det fanns inga inflygningskartor som tog upp ett sånt alternativ. Men det gick bra. Sen blev det dock värre,när vi kom fram till teminalen så kunde man inte hitta generatorn som ska ge planet ström när motorerna är avstängda. Vi fick vänta nästan en halvtimme utan resultat varefter det meddelades att man skulle starta höger motor och att vi skulle ta en vid sväng runt planet när vi steg av, det kom dock kontra order och vi hämtades med buss istället, man vill ju inte gärna ha folk springande runt på plattan när motorerna är igång. Det var dock inte slut med detta, fortfarande kunde man inte lossa baggaget när motorerna gick så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi fick bagaget.

Väl framme i Pidagia var allt sig likt och vi checkade in på Zephyros. Efter en långpromenad på eftermiddagen prövade vi även på badvattnet som enligt uppgift skulle ligga på ca 23 grader (tveksamt, men fullt badbart).

Kvällen tillbringades förstås på Pelagos med mat, musik och kanske lite för många Ouzo. Marja-Lisa som kom redan i söndags var förstås där och förgyllde tillvaron för oss, annars var det ganska lite folk. Det är mest Holländare som kommit än så länge. Serveringen sköts i år av Dimitris och Antonio.

Som ni kan se på bilderna jag lagt upp på www.flyul.se/karpathos så idkade Marja-Lisa direkt sändning via mobilen av musiken på Pelagos till sina vänner hemma i Finland, den telefonräkningen skulle jag inte vilja betala. En nyhet på Pelagos för i år är den nya scenen som nu längre inte är flyttbar.

Det kommer kanske någon ytterligare rapport innan vi åker hem på torsdag nästa vecka.

Sten-Anders
www.saf.net
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4651
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #1 på: 14. mai 10, 13:29:53 »
Det var dramatik :cyclopsani: Låter att det är sig likt på ön,alltså bra :bom: Tack för alla bilderna och hälsa alla :flower:

Riitta

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #2 på: 14. mai 10, 18:20:05 »
Tack för fina bilder Sten-Anders. Problemet är, då jag ser bilderna, att jag ännu mer önskar att jag kunde vara med. Men det blir att nöja sig med värmen här hemma. Dagstemperaturen har idag varit ca +25, åskväder för ett par timmar sen, men nu ser det bra ut igen.
Vilken fin scen de gjort på Pelagos. Hälsningar åt er alla!
Maritagneta

Utlogget kaka

 • Innlegg: 8031
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #3 på: 14. mai 10, 20:41:57 »
Tenk å kunne sitte og følge med i cocpiten, da!  Du har tatt noen fantastiske bilder fra flyturen, og det så helt levelig ut på land også.


Takk for titten, og fortsatt god ferie! Regner med at uregelmessighetene rundt landingen ikke forstyrrer dere lenger.. :bounce:
kaka

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #4 på: 15. mai 10, 10:21:49 »
Hej, nu ligger gårdagens bilder ute också. Som ni ser träffade vi många gamla bekanta. Dimitris (på Pelagos) fyller år idag om någon har lust att skicka gratulationer.

Sten-Anders
www.flyul.se/karpathos
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4651
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #5 på: 15. mai 10, 15:08:46 »
Trevligt att du lägger ut bilder.Tack :flower:  Hunden ser bara tjokare ut :bom:

Dimitris har jag gratulerat :flower: Kan tänka mig att det kanske blir lite firande för honom på kvällen :bom:

Riitta

Utlogget Niaas

 • Innlegg: 685
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #6 på: 15. mai 10, 19:46:21 »
Takk for ferske bilder fra Karpathos! Godt å se att alt er som det pleier der!  Vi kommer om to uker!
Now, I have decided, I am Olymbitic.
Because I, myself am iron, and your place, magnetic!

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #7 på: 15. mai 10, 23:34:11 »
Herlig å følge med på livet der nede. Si også hello til Maria og Henk de la mar, nederlenderne som danser.
Jeg følger jo med på bildene av turene han går rundt på øya. Klem til alle fra maritza og Shell.

Utlogget Maritza

 • Innlegg: 359
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #8 på: 16. mai 10, 00:50:20 »
Skrev jeg Maria???? Hun heter Ritje, sorry.

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #9 på: 16. mai 10, 12:02:34 »
Blev inte så många bilder igår, batteriet tog slut. Men det var annars väldigt livat på Pelagos, mycket ungdomar som dansade. Idag är det lite kyligare och väldigt blåsigt, passar bra att göra långpromenader en dag som denna. I morgon funderar vi på att hyra bil och åka runt lite.

Sten-Anders
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget maritautioniemi

 • Innlegg: 18
  • Vis profil
Karpathos 2010
« Svar #10 på: 16. mai 10, 14:52:07 »
Vi slår er visst i värmestatistiken. Österbotten, Kronoby (25 km norrom Jakobstad) i Finland har årets värmerekord. Där uppmättes i förrgår +29,6 grader. Igår var det +27 i Jakobstad och idag +25. Någon har visst tänkt på mig också, med att åtminstone bjuda på värmebölja . Lite livemusic från Pelagos vore förstås också på sin plats.
Maritagneta

Utlogget Riitta

 • Innlegg: 4651
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #11 på: 16. mai 10, 15:36:12 »
Här saknar jag både värmebölja och Pelagos :drunken:
Har inte upplevt ens 20 grader ännu :cyclops:

Riitta

Utlogget effie

 • Innlegg: 152
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #12 på: 16. mai 10, 21:16:12 »
Fine bilder, takk skal du ha:)

Gleder meg sinnsykt til slutet av juli, da er det endelig vår tur igjen! Også skal jeg på en liten husmorferie til Kreta i mellomtiden, da. Venninna bestemte, ellers hadde det selvfølgelig blitt Karpathos. Uansett, godt å vite at våre tildelte to uker på Astron Princess nærmer seg! Og veldig kjekt å se bilder som gjør gleden enda sterkere!
effie - mammaen min har grodd fast på Karpathos:-)

Utlogget Fellman

 • Innlegg: 75
  • Vis profil
  • www.saf.net
Re: Karpathos 2010
« Svar #13 på: 18. mai 10, 17:36:58 »
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi började upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdarställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com
Livet är för kort att inte ha kul

Utlogget Tommy

 • Innlegg: 7469
  • Vis profil
Re: Karpathos 2010
« Svar #14 på: 18. mai 10, 18:13:28 »
Sitat fra: \"Fellman\"
Har uppdaterat www.flyul.se/karpathos med ytterligare ett 100 tal bilder. Mycket är från när vi åkte runt med bil igår. Vi böjade upp i kylan på Kali Limni där vi fick värma oss framför brasan och blev serverade en massa godsaker. Om man skulle vilja använda det som bas för lite bergsklättring så kan man också sova över där som ni kan se på bilderna.

Därefter sökte vi upp nya \"Taverna Under the Trees\" som ligger ca 500 meter till höger i korsningen när man kommer ner för berget. Den gamla låg ju ca 1 km till vänster. Det var ett riktigt höjdar ställe med mycket god mat om även lite stora portioner. Vi beställde en grekisk sallad och den godaste Kalamari vi någosin ätit. Det skulle dock lätt räckt för 4 personer, kanske 6 så tänk på det om ni ska dit och avsmaka menyn. Dom har planterat många träd och tror att man redan nästa år kommer att få lite skugga från dom.

Eftermiddagskaffet tog vi på Cafe-Taverna Rina som är Manolis (på Mikes)  föräldrars ställe. Dom drev tidigare ett cafe i Menets i 25 år. Cafet ligger precis efter raksträckan från flygplatsen. Manoli tog oss på en tur till Hotel Irini som ligger nästan borta vid flygplatsen. Hotellet är under om och tillbyggnad och öppnar om två veckor som ett 4 stjärningt hotell. Det var var verkligen fint, bubbelbad, massage och turkiskbastu fanns blandannat. Man håller också på att anlägga en minigolfbana. Det är ju ett vindsurfingparadis där nere så dom räknar med många sådana gäster, men dom har också fått förfrågningar från en resebyrå som vill utnyttja hotellet för Yogaresor. Vi tog också en titt på de fina sandstränderna som ligger bortom flygplatsen. Senare på kvällen blev det förstås Pelagos tills dom stängde.

Ni kan ockå se på bilderna att man plantrat 100 tals blommor längs infarterna till Pigadia, det kommer att bli myckt tjusigt när dom växt till sig. Någon av er kan säkert berätta vad dom heter också.

Ska bli spännande att se om vi kommer hem på torsdag då dom pratar om generalstrejk på just torsdag och där är även flygledarna indragna.

Sten-Anders
www.saf.net
www.bohena.com


Flygledarna är inte indragna i strejken enligt informationen på denna sida http://www.easytravelreport.com/
\"Greece
Update:-May, 14, Air traffic controllers will not strike, May, 20
Greek strike, unions  GSEE and ADEDY, (will start midnight Wednesday)  24 hours, Thursday. May, 20, will effect ferries international trains, borders.
Another general strike by ferry workers, Piraeus, Monday, 31, May, 2010\"

Och enligt Aegean airlines så flyger dom som vanligt på torsdag och det hade ju inte varit möjligt om flygledarna strejkat http://en.aegeanair.com/
Så det ser ut som om ni kommer iväg på torsdag trots allt  :bom:
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

 

Påske på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 18
Visninger: 3775
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:16:01
by Tommy
En hilsen fra Minas og Manolis på Mike`s på Karpathos

Startet av Margrethe

Svar: 37
Visninger: 8070
Nyeste innlegg 14. jul 08, 20:50:10
by Margrethe
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas.

Startet av ROLLE

Svar: 25
Visninger: 5077
Nyeste innlegg 20. nov 08, 09:01:36
by ROLLE
(Poster det her og)Til Karpathos med 10 måneder gammel baby.

Startet av Tullis

Svar: 12
Visninger: 2632
Nyeste innlegg 14. jul 09, 06:20:38
by Maritza
Hvilke steder burde vi besøke på Karpathos?

Startet av Hilde

Svar: 4
Visninger: 1917
Nyeste innlegg 11. aug 07, 07:40:06
by Hilde
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Dagens bilde fra Samos IngeS IngeS 367388/3000 Samos I dag kl. 06:17:18 Last Post
Kardamili og området rundt, på vinteren. Katherina Thera 1948/52 Peloponnes 17. des 14, 23:32:45 Last Post
Tavernaen der Markos Vamvakaris spilte i Ermoupolis marjana marjana 136/3 Syros 17. des 14, 22:58:06 Last Post
I tenkeboksen Minerva IngeS 311/5 Samos 17. des 14, 21:30:51 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! Thera Ole 21982/2309 Yamas Bar & Taverna 17. des 14, 19:42:46 Last Post
God jul 2014 Thera IngeS 141/5 Alt annet 17. des 14, 19:11:07 Last Post
17. desember Ole Ole 43/0 Julekalenderen 2014 17. des 14, 17:43:00 Last Post
Kavala JohnS Svein~B 64/1 Fastlandet og Peloponnes 16. des 14, 20:54:37 Last Post
16. desember Ole Ole 53/0 Julekalenderen 2014 16. des 14, 18:06:15 Last Post
Ryktebørs og fakta, flyruter 2015 Anders Marit 1987/33 Transport 16. des 14, 11:51:41 Last Post
15. desember Ole Ole 69/0 Julekalenderen 2014 15. des 14, 18:12:36 Last Post
Naxos til jul og nyttår Joan2008 Joan2008 74/3 Jippi! Nå reiser jeg! 15. des 14, 09:18:20 Last Post
14. desember Ole Ole 73/0 Julekalenderen 2014 14. des 14, 17:53:02 Last Post
Taxiarchis – ei norsk-gresk ferje Svein~B Svein~B 783/14 Transport 13. des 14, 13:55:15 Last Post
13. desember Ole Ole 81/0 Julekalenderen 2014 13. des 14, 13:05:43 Last Post
Barnefamilier på tur Ole Egil 284/12 Reisetips og spørsmål 12. des 14, 19:54:41 Last Post
12. desember Ole Ole 72/0 Julekalenderen 2014 12. des 14, 19:49:31 Last Post
Hellas-selfier bengalow Ole 1202/11 Hellas generelt 12. des 14, 09:57:23 Last Post
Fancy restaurant i Rethymnon Moie Moie 131/2 Rethymnon og områdene rundt 11. des 14, 23:54:07 Last Post
Til Hellas i april TOMS TOMS 1227/21 Reisetips og spørsmål 11. des 14, 23:06:56 Last Post
11. desember Ole Ole 88/2 Julekalenderen 2014 11. des 14, 18:35:37 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 8554/130 Peloponnes 10. des 14, 20:10:34 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! Frynse Ninette 189/16 Jippi! Nå reiser jeg! 10. des 14, 19:32:54 Last Post
10. desember Ole Ole 90/0 Julekalenderen 2014 10. des 14, 15:23:37 Last Post
Pelion i Høstfarger??? ingaberentine ingaberentine 1137/11 Fastlandet og Peloponnes 10. des 14, 13:54:20 Last Post
Dining with Dimitra..... Tjorven Anders 5134/106 Reiseskildringer 10. des 14, 00:25:30 Last Post
Ano Syros en høstkveld marjana marjana 349/11 Syros 10. des 14, 00:04:01 Last Post
9. desember Ole Ole 81/0 Julekalenderen 2014 09. des 14, 19:04:16 Last Post
Kreta slutten av september - Ustabilt vær? mouche ope 155/4 Kreta 08. des 14, 17:04:17 Last Post
8. desember Ole Ole 85/0 Julekalenderen 2014 08. des 14, 16:33:25 Last Post
Hvordan spiser du i Hellas? stein IngeS 743/12 Mat og drikke 08. des 14, 15:20:45 Last Post
7. desember Ole Ole 95/0 Julekalenderen 2014 07. des 14, 20:07:30 Last Post
Limnos Svein~B Svein~B 107/1 Det nordlige og østlige Egeerhavet 07. des 14, 19:02:21 Last Post
Morgen på St. George beach Kristian Kristian 38775/286 Naxos 07. des 14, 08:05:19 Last Post
6. desember Ole Ole 90/0 Julekalenderen 2014 06. des 14, 13:24:28 Last Post
5. desember Ole Ole 116/0 Julekalenderen 2014 05. des 14, 18:38:07 Last Post
Hvor er dette? 825 LØST Hellasfrelst ingaberentine 140/3 Hvor er dette? 05. des 14, 07:47:27 Last Post
Vått på Patmos Solgry Ole 149/3 Patmos 05. des 14, 07:14:42 Last Post
Hvor er dette? 824 LØST marjana ingaberentine 129/4 Hvor er dette? 05. des 14, 02:18:35 Last Post
Atens flyplass er pyntet til jul marjana marjana 107/0 Hilsen fra Hellas 05. des 14, 01:30:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ryktebørs og fakta, flyruter 2015 Anders Marit 1987/33 Transport 16. des 14, 11:51:41 Last Post
Taxiarchis – ei norsk-gresk ferje Svein~B Svein~B 783/14 Transport 13. des 14, 13:55:15 Last Post
Barnefamilier på tur Ole Egil 284/12 Reisetips og spørsmål 12. des 14, 19:54:41 Last Post
Hellas-selfier bengalow Ole 1202/11 Hellas generelt 12. des 14, 09:57:23 Last Post
Til Hellas i april TOMS TOMS 1227/21 Reisetips og spørsmål 11. des 14, 23:06:56 Last Post
Dining with Dimitra..... Tjorven Anders 5134/106 Reiseskildringer 10. des 14, 00:25:30 Last Post
Hvordan spiser du i Hellas? stein IngeS 743/12 Mat og drikke 08. des 14, 15:20:45 Last Post
Hvor er dette? 825 LØST Hellasfrelst ingaberentine 140/3 Hvor er dette? 05. des 14, 07:47:27 Last Post
Hvor er dette? 824 LØST marjana ingaberentine 129/4 Hvor er dette? 05. des 14, 02:18:35 Last Post
Hvor er dette? 826 LØST! frudiddi ingaberentine 100/3 Hvor er dette? 04. des 14, 23:30:50 Last Post
Hellas i pressen daidalos operafantomet 152382/1002 Hellas generelt 01. des 14, 15:31:34 Last Post
SYMI 2014 Hellasfrelst fila 126/1 Reiseskildringer 01. des 14, 08:09:07 Last Post
Greske katter Tjorven marjana 71841/438 Hellas generelt 26. nov 14, 16:27:08 Last Post
...den løse tråden... Anders Anders 15362/191 Hellas generelt 25. nov 14, 11:21:11 Last Post
Boktips: Gresk Blod marjana ingaberentine 355/5 Litteratur 24. nov 14, 05:46:24 Last Post
Er du gründertype og ønsker å satse så er det penger å tjene på de greske øyer Anders IngeS 718/12 Hellas generelt 22. nov 14, 19:57:52 Last Post
Hvor er dette? 822 ingaberentine ingaberentine 172/4 Hvor er dette? 22. nov 14, 17:31:56 Last Post
Hvor er dette? 823 ingaberentine ingaberentine 127/2 Hvor er dette? 22. nov 14, 13:10:21 Last Post
Hvor er dette 819 ? Greece-Traveller IngeS 550/13 Hvor er dette? 22. nov 14, 12:43:00 Last Post
Hvor er dette 821 ? IngeS IngeS 272/8 Hvor er dette? 21. nov 14, 06:15:14 Last Post
Seiling Frøken Sofie Mariell 263/4 Seiling 20. nov 14, 22:56:48 Last Post
Nordmenn synge gresk polyanna daidalos 169/1 Musikk 20. nov 14, 22:32:11 Last Post
Lengtebilder Ole Livsnyteren 81741/512 Hellas generelt 20. nov 14, 21:28:18 Last Post
Hvor er dette? 817 Løst Kristian Atle 259/5 Hvor er dette? 19. nov 14, 20:27:41 Last Post
Så var også FIX dansk.... Ole Ole 118/0 Mat og drikke 19. nov 14, 09:30:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Fancy restaurant i Rethymnon Moie Moie 131/2 Rethymnon og områdene rundt 11. des 14, 23:54:07 Last Post
Kreta slutten av september - Ustabilt vær? mouche ope 155/4 Kreta 08. des 14, 17:04:17 Last Post
"Loffing" på Kretas sørkyst med barn. therese MayElisa 439/10 Kreta 30. nov 14, 15:08:18 Last Post
Erfaringer med 'villalux' villautleie, evnt info om feriehus/villa boeenjo Euf 1065/2 Chania og områdene rundt 09. nov 14, 17:50:50 Last Post
Informasjon om Kreta - Eksterne lenker Kritios Ninette 4076/18 Kreta 03. nov 14, 21:18:02 Last Post
Plaka i Apokaronas cirkeline cirkeline 245/4 Chania og områdene rundt 16. okt 14, 21:09:18 Last Post
Nea Chora/ Kalives carin filhellener 514/7 Chania og områdene rundt 15. okt 14, 15:00:28 Last Post
Gavdos 2014 Sveinung Sveinung 225/0 Sørkysten 26. sep 14, 21:38:46 Last Post
Fantastisk info om Kreta carin Kritios 521/2 Kreta 01. sep 14, 10:52:56 Last Post
Hurtigbåt fra Kreta til Santorini mio66 mio66 846/4 Kreta 16. jul 14, 07:30:51 Last Post
Høyt og lavt og Rundtomkring på Kreta - våren 2014 dagstaalesen@hotmail.com Ninette 1571/17 Sørkysten 09. jul 14, 18:49:13 Last Post
Øyhopping fra Kreta til? mouche juni12 995/14 Kreta 06. jul 14, 12:02:41 Last Post
Plakias revisited - mai 2014 JohnS JohnS 1661/20 Sørkysten 20. jun 14, 11:42:38 Last Post
Platanias på Kreta, et sted med mange nordmenn Araber Araber 482/0 Chania og områdene rundt 03. jun 14, 19:53:58 Last Post
Vandretur mai 2014 Ninette Voss 1421/7 Sørkysten 24. mai 14, 21:30:29 Last Post
Kolombari 2014 juni12 2greece 1594/9 Kreta 22. mai 14, 23:42:22 Last Post
Leiebil på Kreta GunnarJ frupigalopp 991/5 Kreta 22. mai 14, 23:06:43 Last Post
Taxi i Chania Morten Morten 564/1 Chania og områdene rundt 06. mai 14, 08:14:10 Last Post
Balos Kreta Terjer sommer 795/4 Chania og områdene rundt 27. apr 14, 20:31:30 Last Post
Bra bosted i platanias eller chania området sissela Gyda 1408/3 Det østlige Kreta 14. apr 14, 21:36:20 Last Post
Jul på Kreta dagstaalesen@hotmail.com LukasKhasa 1106/2 Sørkysten 14. apr 14, 19:52:13 Last Post
Kjøpt hus i Tavronitis Kritios Atir 1568/6 Chania og områdene rundt 23. mar 14, 12:43:46 Last Post
Imbrosravinen Meissa Meissa 1008/2 Chania og områdene rundt 18. jan 14, 00:01:45 Last Post
gifte seg på kreta carin enik 7324/19 Kreta 09. jan 14, 08:46:37 Last Post
Skandinavisk klubb for Kreta polyanna Heidrun 2818/13 Kreta 01. des 13, 12:27:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. Kristian Anne 887/17 Skiathos 01. des 14, 21:26:55 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 4732/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Άννα 4822/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 2314/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 3300/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 5424/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 1589/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 3357/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 40947/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 2066/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 3994/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 1605/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 2462/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 3706/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 2440/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 11453/53 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 3976/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Άννα 9573/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 17753/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 13468/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 13987/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 4499/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Advarsel fra Spartacus bar Skiathos Heidrun Heidrun 1922/0 Skiathos 11. sep 09, 08:25:52 Last Post
Skiathos Άννα Torill 4014/15 Skiathos 08. sep 09, 08:42:30 Last Post
Re: SKIATHOS I AUGUST Torill Anne 9485/48 Skiathos 06. sep 09, 17:01:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by SiwH. sommer 617/2 Rhodos 28. jul 14, 07:39:56 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 367/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 1128/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 1180/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 919/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 1709/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 1784/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 1566/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 1169/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 1227/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 1383/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 1971/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 8919/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 1758/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 1672/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 2172/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 3059/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 2215/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 1515/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Re: Spisesteder i Rhodos by? Riitta Mokkimokki 3199/5 Rhodos 09. jul 10, 21:54:30 Last Post
APROPOS Fotball VM, ved LINDOS på Rhodos... Ole filhellener 1781/2 Rhodos 14. jun 10, 19:25:27 Last Post
Taverna Zorbas i Ialyssos - ANBEFALES filhellener filhellener 1949/0 Rhodos 06. jun 10, 23:21:02 Last Post
Jobb på Rhodos? Mali91 Mali91 3199/4 Rhodos 06. apr 10, 23:12:53 Last Post
Bilder fra Lardos, Rhodos. Mali91 Tzasiki 6775/23 Rhodos 24. okt 09, 22:34:05 Last Post
Re: Club Greece Resorts OPPDATERING Gh36 Tine 10894/26 Rhodos 07. sep 09, 14:19:29 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kardamili og området rundt, på vinteren. Katherina Thera 1948/52 Peloponnes 17. des 14, 23:32:45 Last Post
Kavala JohnS Svein~B 64/1 Fastlandet og Peloponnes 16. des 14, 20:54:37 Last Post
Kardamili enda en gang (2014) - denne gangen, med jazz festival kaka kaka 8554/130 Peloponnes 10. des 14, 20:10:34 Last Post
Pelion i Høstfarger??? ingaberentine ingaberentine 1137/11 Fastlandet og Peloponnes 10. des 14, 13:54:20 Last Post
Kardamili og rundt på Peloponnes, våren 2014 Katherina Katherina 2097/59 Peloponnes 03. des 14, 19:03:04 Last Post
Et døgn i Athen Frøken Sofie Frøken Sofie 575/13 Athen og Pireus 20. nov 14, 22:53:56 Last Post
Bilder fra Kardamili Katherina Magnolia 169809/1372 Peloponnes 15. nov 14, 16:17:32 Last Post
Lavrio Svein~B Svein~B 1060/13 Athen og Pireus 04. nov 14, 18:53:45 Last Post
Leiebil fra flyplassen i Athen. Thera Thera 182/2 Athen og Pireus 28. okt 14, 21:55:12 Last Post
Første gang i Hellas Admirala maritmatt 637/9 Fastlandet og Peloponnes 21. okt 14, 08:58:36 Last Post
Poseidontempelet ved Kapp Sounio Svein~B Svein~B 736/8 Athen og Pireus 14. sep 14, 14:12:41 Last Post
Hvor spise i Kardamili? kaka Pjuski 1409/13 Fastlandet og Peloponnes 03. sep 14, 21:12:28 Last Post
Advarsel. Tjorven dagstaalesen@hotmail.com 649/1 Peloponnes 23. aug 14, 18:17:21 Last Post
Hotell mellom flyplassen og Lavrio Svein~B Svein~B 229/0 Athen og Pireus 23. aug 14, 14:57:55 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 9530/47 Athen og Pireus 19. aug 14, 18:27:50 Last Post
EN dag i Athen siljeae Mariell 1512/14 Fastlandet og Peloponnes 18. aug 14, 20:30:55 Last Post
Thiva-området Thera Thera 685/8 Fastlandet og Peloponnes 11. aug 14, 22:18:51 Last Post
Epidavros tovenor tovenor 509/7 Peloponnes 06. aug 14, 00:50:44 Last Post
Er det for mye katter, er de til bry når man spiser. dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 997/9 Peloponnes 19. jul 14, 08:08:14 Last Post
Nafpaktos Horta Tjorven 13017/68 Fastlandet og Peloponnes 06. jun 14, 15:41:27 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Greece-Traveller Ole 7197/62 Athen og Pireus 09. mai 14, 11:08:52 Last Post
Litt morsomt for oss som tar metroen i Athen Admirala Admirala 394/0 Athen og Pireus 07. mai 14, 17:49:27 Last Post
Hiking Viros Gorge, Kardamili kaka kaka 1036/7 Peloponnes 06. mai 14, 18:48:30 Last Post
Beertime Ole Ole 602/3 Athen og Pireus 04. mai 14, 16:51:12 Last Post
Noen bilder fra Ermioni på Peloponnes Frøken Sofie filhellener 3248/18 Peloponnes 29. apr 14, 22:37:30 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 588/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 2574/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 1617/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 28011/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 939/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 542/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 375/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 7624/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 1275/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 1069/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 2611/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 2482/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Borta bra men hemma bäst ? Mikke ROLLE 2649/13 Karpathos 26. okt 13, 18:00:29 Last Post
Bok Riitta Riitta 1194/3 Karpathos 26. okt 13, 10:37:04 Last Post
Hälsning från Rolle ROLLE Riitta 1183/3 Karpathos 14. okt 13, 14:43:48 Last Post
Mikke till Karpathos september 13 Mikke Mikke 9603/58 Karpathos 04. okt 13, 23:02:30 Last Post
Reiser på søndag - lurer på vindforholdene. Og om Seaside og Almyra Mrs Effie zippi 1377/2 Karpathos 26. sep 13, 20:49:38 Last Post
Olympos för fjärde gången kari Riitta 945/1 Karpathos 22. sep 13, 11:56:23 Last Post
Finikibesök Riitta Riitta 1460/4 Karpathos 22. sep 13, 10:15:35 Last Post
Veien til Olymbos, asfalteringen har startet! Riitta Niaas 4238/19 Karpathos 21. sep 13, 17:28:13 Last Post
Ungt par til Karpathos - spørsmål fila Wench 5056/19 Karpathos 25. jul 13, 18:57:20 Last Post
Reiser til Karpathos 11/8-13 kviteberg kviteberg 1020/0 Karpathos 24. jul 13, 21:24:41 Last Post
Informasjon om Karpathos - Eksterne lenker KarpathosByBus Ole 2256/3 Karpathos 10. jul 13, 13:09:19 Last Post
10 år på Karpathos Riitta Fellman 1657/4 Karpathos 08. jun 13, 14:29:07 Last Post
Elias Rooms karinafp karinafp 962/0 Karpathos 05. jun 13, 09:46:55 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Pjokkens Chios-side Katta Katta 89813/602 Chios 19. okt 14, 19:09:12 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 3594/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 1618/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 2249/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 1996/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 2715/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 2289/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 3051/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 12700/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 1659/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 11751/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 5277/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 9457/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 3008/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 1013/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 1300/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker Ole Ole 1587/0 Chios 10. nov 10, 20:00:39 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 4088/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 2401/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 8851/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 1422/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 2185/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 20317/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Leiebil på Chios Mixelite woldli 3537/12 Chios 02. mai 10, 09:35:23 Last Post
Re: Dykkekurs og scooterleie på Chios Pjokken siri.gu 2229/3 Chios 27. mar 10, 13:49:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Dagens bilde fra Samos IngeS IngeS 367388/3000 Samos I dag kl. 06:17:18 Last Post
I tenkeboksen Minerva IngeS 311/5 Samos 17. des 14, 21:30:51 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 259/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 240/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 6866/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 506/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 496/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 44706/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 652/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 609/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 595/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 2774/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 12162/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 4736/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Været om vinteren på Samos Tjorven IngeS 2182/10 Samos 26. nov 13, 21:23:04 Last Post
Intervju med Inge på Samos Tjorven Ole 3023/7 Samos 31. okt 13, 19:44:48 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 IngeS IngeS 1562/2 Samos 18. okt 13, 19:28:03 Last Post
Sikadene spiller i Pythagorion IngeS IngeS 2022/4 Samos 09. aug 13, 16:44:27 Last Post
Vourliotes eller Manolates - eller begge? karri Minerva 1674/5 Samos 27. jul 13, 20:06:53 Last Post
Karlovassi - folkloremuseeet og stranden kaka Minerva 1674/6 Samos 27. jul 13, 19:53:16 Last Post
Klostre og åpningstider Minerva Minerva 1369/5 Samos 26. jul 13, 18:46:13 Last Post
Leiebil fra flyplassen? Minerva Minerva 1605/7 Samos 26. jul 13, 18:16:30 Last Post
Mikro Seitani Livaninavenn Livaninavenn 799/0 Samos 17. jul 13, 20:17:39 Last Post
Her er åpningstidene til folkloremuseet i Karlovassi Minerva Minerva 814/0 Samos 01. jul 13, 16:30:21 Last Post
Papa beach, Samos bilder Tommy Tommy 2413/5 Samos 11. apr 13, 20:33:34 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Morgen på St. George beach Kristian Kristian 38775/286 Naxos 07. des 14, 08:05:19 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 3953/27 Naxos 22. nov 14, 20:16:23 Last Post
Skogbrann? Anders Anders 108/0 Naxos 20. nov 14, 12:35:36 Last Post
Forumtreff Naxos 11 september 2013 Anders Anders 86020/946 Naxos 13. nov 14, 19:39:59 Last Post
Nyttårsfeiring på Naxos? ingaberentine Solgry 445/11 Naxos 02. nov 14, 18:33:58 Last Post
Vannaktiviteter? Greece-Traveller Frost 338/6 Naxos 19. okt 14, 11:14:49 Last Post
Skilpadder i Agia Anna. myrvok myrvok 347/2 Naxos 24. sep 14, 15:09:57 Last Post
Tips Naxos siljeae siljeae 949/9 Naxos 27. aug 14, 22:04:20 Last Post
Prisnivå Signe Signe 723/2 Naxos 29. mai 14, 15:48:40 Last Post
Naxos Karneval 2014 Anders Anders 5038/45 Naxos 29. apr 14, 22:35:59 Last Post
På Naxos denne uken ? Greece-Traveller Greece-Traveller 560/0 Naxos 21. apr 14, 11:41:13 Last Post
Quadrocopter-video. St. George "off season" Tjorven Anders 851/4 Naxos 27. mar 14, 21:08:46 Last Post
Naxos Guide Greece-Traveller Anders 796/1 Naxos 26. mar 14, 16:15:26 Last Post
Mer om Naxos Greece-Traveller Greece-Traveller 2396/10 Naxos 22. des 13, 11:20:53 Last Post
365 bilder fra Naxos kari Ole 105388/828 Naxos 22. des 13, 09:42:12 Last Post
Naxos-påske 2014? Tjorven Anders 1661/7 Naxos 04. des 13, 00:20:36 Last Post
YouTubeVideo... Anders Anders 825/1 Naxos 24. nov 13, 10:26:47 Last Post
Quadrokopter-video. Havn og Kastro. Ole Anders 982/2 Naxos 16. nov 13, 11:44:52 Last Post
St. George midt i oktober Greece-Traveller Greece-Traveller 913/0 Naxos 27. okt 13, 17:26:17 Last Post
Carneval Naxos 26/2-2012 ingaberentine Mr.Mythos 1715/5 Naxos 20. okt 13, 11:29:32 Last Post
Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter Frynse Frynse 2539/9 Naxos 19. okt 13, 03:31:15 Last Post
Morgen på Naxos Kalergis Kristian 1518/4 Naxos 24. sep 13, 18:59:39 Last Post
Bruker det å være mye MYGG i juli? kari filhellener 2319/11 Naxos 06. sep 13, 20:31:39 Last Post
En middag, to netter og en frokost på Naxos Greece-Traveller cubical 1234/2 Naxos 25. aug 13, 11:09:35 Last Post
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos Tjorven Greece-Traveller 1831/7 Naxos 30. jul 13, 01:19:33 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Livadia i dag Ole Ole 282/8 Paros og Antiparos 13. nov 14, 19:35:04 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 204/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 775/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Norsk koloni på Antiparos? ;) Tjorven Vegard 468/2 Paros og Antiparos 21. aug 14, 01:10:19 Last Post
Optimisme på Paros Vegard Ole 464/4 Paros og Antiparos 11. aug 14, 08:33:29 Last Post
Skal det være en pizza? Tjorven Ole 2827/25 Paros og Antiparos 09. aug 14, 02:07:49 Last Post
Noen som har erfaring med Rocco studio på Antiparos? polyanna Leo 556/4 Paros og Antiparos 08. aug 14, 23:45:15 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 9316/56 Paros og Antiparos 07. aug 14, 10:58:29 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 521/5 Paros og Antiparos 05. aug 14, 22:35:06 Last Post
Naoussa på Paros Tjorven Ole 1461/24 Paros og Antiparos 05. aug 14, 21:38:23 Last Post
Hotellrom antiparos Tjorven Leo 501/5 Paros og Antiparos 25. jul 14, 23:33:55 Last Post
Påsken 2014 kaka Vegard 1023/7 Paros og Antiparos 26. apr 14, 10:30:39 Last Post
Reise fra Paros til Antiparos ingaberentine Leo 1896/12 Paros og Antiparos 28. jan 14, 18:54:47 Last Post
Paros sommeren 2013 Ole Ole 5060/46 Paros og Antiparos 12. jan 14, 09:11:43 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 marjana Tjorven 7341/69 Paros og Antiparos 07. nov 13, 20:38:51 Last Post
Bo og spise i Nauossa Tjorven Flower 1150/3 Paros og Antiparos 18. aug 13, 21:53:13 Last Post
Paros Kristian Svein~B 18348/115 Paros og Antiparos 13. aug 13, 16:09:52 Last Post
Parikia, Paros Kristian Svein~B 8894/55 Paros og Antiparos 31. jul 13, 22:07:01 Last Post
Overnatting på Antiparos, og Antiparos VS Paros Tjorven Lenni 2422/14 Paros og Antiparos 04. jul 13, 19:27:12 Last Post
Overnatting Paros Tjorven Tjorven 912/0 Paros og Antiparos 04. jul 13, 18:44:49 Last Post
Overnatting på Antiparos monaskog monaskog 1097/3 Paros og Antiparos 03. jun 13, 22:51:51 Last Post
Brann på Paros, Pounta ingaberentine ingaberentine 970/0 Paros og Antiparos 29. mai 13, 02:13:07 Last Post
Pavlos Place - Antiparos Thine Thine 2480/19 Paros og Antiparos 17. mai 13, 18:47:32 Last Post
Antiparos Svein~B Svein~B 17280/109 Paros og Antiparos 09. mai 13, 16:43:30 Last Post
New Golden Beach (Tserdakia), Paros Svein~B Svein~B 1266/4 Paros og Antiparos 05. mai 13, 14:21:51 Last Post
Back to top