*

Skrevet av Emne: Barneskole på Kreta  (Lest 6364 ganger)

Utlogget Lilli

 • Topic starter
  • Innlegg: 32
   • Vis profil
Barneskole på Kreta
« på: 20. sep 10, 10:03:02 »
Vi leier hus på Kreta, vi har på grunn av forskjellige omstendigheter ikke fått vært der så veldig mye i år. Grunnen til at vi leier er jo at vi vil prøve ut miljøet, klimaet og alle de andre forandringene det er fra å bo her hjemme.

Vi har en sønn som nå er 4 år, og vi vurderer å flytte permanent til Kreta før han skal begynne på skole. Men etter å ha snakket med de naboene som vi har er vi nå litt tvilende. De sier at skolene ikke holder mål. De benytter seg alle (dvs. de vi har snakket med) av privatundervisning til sine barn. Har prøvd å finne ut litt om skolegang på Kreta på nettet, men ikke funnet så veldig mye. De vi har snakket med virker som sagt utrolig misfornøyde. Er skolene så \"dårlige\" eller er det bare tilfeldig at de vi har snakket med er misfornøyde? Vi ønsker jo selvfølgelig at gutten vår skal ha en god skolegang.

Er det noen av dere her på forumet som har noen erfaring eller vet noen ting om dette?

Utlogget Admirala

  • Innlegg: 976
   • Vis profil
   • http://www.visitnafplio.net/
Re: Barneskole på Kreta
« Svar #1 på: 20. sep 10, 12:24:33 »
Jeg har ikke barn selv, men jeg har venner med barn i den greske skolen, også ikke-grekere med gresk-talende barn.
\"Alle\" sier de greske skolene er dårlige, særlig etter barnetrinnet.
\"Alle\" sørger for privatundervisning til sine barn (frontistirio).

Men det er en sannhet med modifikasjoner. Grekerne (en stor generalisering kommer) liker nemlig svært godt å kritisere alt offentlig, inkl. skoler. Og det er status å sende barna på frontistirio. Som ødelegger i seg selv.

Tenkt eks: Maria har gått på frontistirio for å lære Engelsk siden 2. klasse. Dimitra, Pavlos og Yannis siden 3. klasse. Engelskundervisningen begynner på skolen i 4. klasse, Dimitra, Pavlos og Giannis fortsetter på frontistirioen, Takis, Sofia og Dora begynner også der. Resten av klassen har bare engelskundervisning på skolen. Stakkars lærer, sier jeg da! Hva slags undervisning vil passe til en klasse hvor engelskkunnskapene er så ulike?

De første årene er det mye \"lek\" i norsk skole, har inntrykk av at den greske er mer rettet mot læring helt fra første trinn. Men siden ingen jeg kjenner har hatt barn både i norsk og gresk skole, er det jo vanskelig å sammenligne.

For øvrig leste jeg for noen år siden et referat fra en stor undersøkelse om bråk i klasserommene. Hvor var bråket størst? Jo, Hellas og Norge lå på topp.
What is beautiful is good and who is good will soon be beautiful. (Sappho)

http://www.visitnafplio.net
http://godgreskmat.wordpress.com

Utlogget Tommy

  • Innlegg: 7470
   • Vis profil
Re: Barneskole på Kreta
« Svar #2 på: 20. sep 10, 17:27:49 »
Om du googlar på \"utbildningsystemet i grekland\" ( om du nu ikke redan gjort det ) kommer det opp en del synpunkter och information om skolan i Grekland. Inte vet jag om det är till någon hjälp för er, men det speglar väl i alla fall det utbredda missnöje som finns mot skolsystemet i Grekland.DN Publicerat 2009-05-18 http://www.dn.se/fordjupning/europa2009/en-ny-gnista-kan-satta-aten-i-brand-1.868351

\"Regeringen tampas just nu med flera stora mutskandaler, medan Pasok färgas av gamla synder. Båda partierna anses tillämpa ett system där lojalitet värderas högre än riktiga meriter. Och båda är definitivt medskyldiga till ett sällsynt ineffektivt utbildningssystem.

I tonåren går grekiska elever först sex timmar i en vanlig, statlig skola. Senare på dagen går många av dem ytterligare upp till sex timmar i en privatskola, som föräldrarna betalar hundratals euro i månaden för - allt för att klara inträdesproven till högre utbildning. Väl på universitetet hamnar många i en utbildning de saknar intresse för. Och efter examen väntar arbetslöshet för 30 till 40 procent.

Inte att undra på att skolelever och studenter utgjorde en majoritet bland dem som demonstrerade i december. En av dem var 25-årige Alexandros Daniilidis.

- Folk mellan 20 och 30 kan inte se någon framtid i det här landet, säger Alexandros, nyss färdig med sin examen i geologi - ett ämne som var hans 17:e val när han sökte till högskolan.\"

Greklands utbildningssystem publicerat för 3 år sedan

http://www.gaudeamus.se/articles/utrikes/kamp-mot-bologna

\"* Grundskolan är på sex år, sedan går man i \"gymnasium\" i tre år och senare i Lyceum (motsv. gymnasienivå) i ytterligare tre år.
* Alla grekiska elever tar extralektioner efter skolan, som de betalar för, för att få hjälp med ämnen och kunna klara examen.
* Tredje året i Lyceum, i maj, skriver eleverna nationalprov i 6 ämnen och det är provresultaten som ligger till grund för antagning till universitet eller högskola.
* Högre utbildning är i stort sett helt gratis, böckerna får studenterna gratis med kuponger som universitetet delar ut.
* De flesta program på universiteten är fyra år. Varje år består av tre tentperioder (februari och juni. I september kan man skriva resttentor).
* Masterutbildningen för den som vill är oftast på två år. Den är också gratis för det mesta, men vissa masterutbildningar börjar nu privatiseras och kostar.


Sedan november 2006 har studenter och elever runt om på alla Greklands universitet, högskolor och skolor drivit en lång men stadig strid mot privatiseringen och nedvärderingen av deras utbildning. Många menar att förändringarna kommer att beröva en stor del av arbetarklassens ungdomar möjligheten att i studera i framtiden. Studenterna samlas varje vecka på alla universitet med sammanlagt tusentals medverkande i så kallade stämmor. Där får alla studentpartier uttala sig, men det är studenterna som beslutar vad studentkåren ska göra.
Under 2006 var det dessa stämmor som bestämde sig för att sätta lås på universiteten.

- Vi ockuperade universiteten som svar till regeringen och de andra partierna som röstade fram lagen om privatiseringen av universitetsutbildningen och upphörandet av den akademiska asylen. Visst, vi har fått betala ett högt pris för vår kamp och missat flera månaders undervisning och fått skriva tentor ända in i juli, men det pris vi har betalat är mycket mindre än det vi och framtida studenter lär betala om regeringen lyckas applicera lagen, fortsätter Antonia.
Landets universitet och högskolor är inte ockuperade för tillfället, men studenternas kamp fortsätter på många andra sätt. Just nu försöker studenterna stoppa privatiseringslagen från att röstas fram av universitetens styrelser. Demonstrationerna i våras och i somras lär ha varit de största sedan 1974 då militärjuntan föll.Fortfarande samlar demonstrationerna lika mycket folk fastän polisens styrkor försökt slå ner demonstranterna.

Under oktober försökte regeringen rösta fram ett EU-direktiv (36/05) vars mål är att likvärdera alla universitetsexamina med diplom från privata institutioner och tre- eller tvååriga linjer från utländska universitet. Om förslaget röstas igenom kommer det att resultera i en nedvärdering av alla examen och därav göra det svårare för de färdigstuderade att hitta fasta jobb då någon med universitetsexamen kommer vara dyrare för en arbetsgivare att anställa.

- Deras slutmål är att skapa en massa av framtida arbetare utan riktig kunskap, som är billigare att anställa och lättare att utnyttja. Här, i Grekland, betalar nästan alla familjer tusentals euro för att deras barn ska kunna ta extralektioner i olika ämnen så att de senare kan ta sig in på ett bra universitet. Det regeringen vill åstadkomma med det nya EU-direktivet är att få eleverna att tänka: varför spendera en hel förmögenhet på extralektioner och riskera att inte komma in på universitet när jag lika gärna kan betala för att ta ett diplom på ett privat institut och samtidigt hitta jobb lättare? Men sanningen är den att ett privat institut, där något företag säkert har intressen, inte kan erbjuda samma kunskapsnivå som ett statligt universitet, säger Antonia.\"

http://biologyandpolitics.blogspot.com/2010/05/grekland-pa-vag-mot-kollaps-och.html

\"De offentliganställda i Grekland har redan oerhört låga löner, vilket är en av anledningarna till att utbildningssystemet, inte minst på universiteten, fungerar så dåligt. Utbildning, vare sig på högre eller lägre nivå, lönar sig inte i Grekland. Med så låga löner för lärare och forskare så blir det inte mycket gjort, eftersom de och många andra statsanställda måste dryga ut lönen genom att ha andra jobb och sidoinkomster förutom sitt egentliga arbete. Samtidigt har banker och finanssektorn i Grekland, liksom i många andra länder i Europa, tjänat grova pengar på improduktiv spekulation.\"

http://mobil.sr.se/site/index.aspx?groupid=6637&artikel=2499802&unitID=83 publicerad oktober 2009

 \"ungdomarna fick inte ut särskilt mycket ut av högkonjunkturen och det förklarar varför de varit mest aktiva i protesterna. Dessutom drabbas de studerande av ett mycket dåligt utbildningssystem. Grekland satsar mindre på undervisning än något annat land i euroområdet. Det finns för få skolor och lärare och totalt sett är kvalitén på den utbildning som ges låg. Regeringens svar på problemen har varit att föreslå att det införs privata universitet men den lösningen har inte varit populär.\"
\"Det är aldrig försent att ge upp :-)\"

Utlogget Mixelite

  • Innlegg: 2431
   • Vis profil
   • http://www.chios-info.com
Barneskole på Kreta
« Svar #3 på: 20. sep 10, 18:49:24 »
Sier ikke Tove Cecilie Fasting noe om skolen i boken Paradiso? Hva med å spørre henne og andre som bor i Hellas med barn om hvordan de opplever det. De har jo gått på norsk skole og har et godt utgangspunkt for å sammenligne.

Utlogget Tove2

  • Innlegg: 1
   • Vis profil
Re: Barneskole på Kreta
« Svar #4 på: 21. sep 10, 07:10:18 »
Jeg har bodd i Hellas siden 1993 og mine to barn går nå på gresk videregående skole.

Hadde jeg visst at skolesystemet er så elendig som det er før jeg flyttet hit og fikk barn ville jeg tenkte meg om mange ganger.

Det ene er at greske barn faktisk har veldig få skoletimer i sammenlikning med barn og unge i resten av verden. Tre måneders sommerferie, to ukers ferie til  jul og påske. PLuss at det er stadig streik, lock out, helgenfeiring, lærere som er syke, skoleturer etc som gjør at de mister mange timer og dager. Fra mine barn begynte i første klasse har de aldri hatt en full undervisningsuke, alle timer hver dag, fra skolestart i september til jul. Og da regner jeg altså ikke med de offisielle fridagene. Stort sett går nesten hele høstsemesteret til å vente på lærere og bøker i all fag. Lærere ansettes ikke FØR sommerferien, slik man klarer å organisere det i andre land, men når skolen starter. Et år manglet det masse skolebøker fordi det var valg og alle trykkeriene hadde vært så opptatt av å trykke valgmateriale at det ikke var kapasitet til å trykke skolebøker.

Så er det innholdet i undervisningen: Barneskolen er ikke så ille, bortsett fra fag som forming, tegning etc. Tegneundervisningen er stort sett å fargelegge disneyfigurer som læreren har printet ut..
Men går vi til ungdomsskole og videregående er det virkelig ILLE. Det legges veldig stor vekt på kristendom, historie og gammel gresk (og man lærer mye overlappende i feks historie og kristendom). Bøkene er håpløst gammeldagse og mye av det man lærer er fullstendig bortkasted/irrelevant i dagens samfunn. Data brukes ikke i undervisningen og i de egne datetimene lærer de feks hvordan man starter pc´n, hvordan man skriver med kursiv etc. Min ene sønn har begynte på det som tilsvarer det tidlige \"blåruss\" og der skal de lære STENOGRAFI!! I 2010!!!
Gymtimer er alltid utendørs, ingen skoler har svømmebasseng (eller svømmetimer i sjøen, for den saks skyld). Min ene sønn gikk på idrettslinje med tennis på ungdomsskolen og da senket de volleyballnettet og spilte tennis i skolegården da det ikke fantes tennisbane... Det er pålagt skoletur en gang i måneden og her sender de ofte da ungene ut for å leke på fotballbanen hele dagen. Av og til arrangeres det riktig nok utflukter, feks til utgravingene av antikkens Philippi, men uten guide og at elevene lærer noe som helst - de bare flyr rundt og klatrer på ruinene...

Det er mange dyktige lærere, men de får dessverre ikke noe oppfølging, tilbud om kurs ol. Vår sønns historielærer fortalte at hun har skrevet flere ganger til undervisningsdepartementet med spørsmål, men får ikke en gang svar.

Så er det også den fysiske tilstanden på skolene. På vår lokale ungdomsskole har det feks manglet dører på toalettene i mange år. Det er ikke noe lokale som kan fungerer som forsamlingslokale eller hvor man kan ha teater etc.

Personlig synes jeg frontistirio i de fleste tilfeller er fullstendig bortkastet. Men de fleste gresk foreldre er uenige. Det er om å gjøre at ungene får \"lower\" og \"proficency\" i engelsk og tilsvarende i andre språk. Disse sertifikatene spør man faktisk etter i yrkeslivet, men frontistirio er en utrolig dyr, langsom og gammeldags  måte å lære språk på.

Med mindre man har unger som er skoleflinke må man nesten regne med noe privatundervisning i fag som matte, fysikk og gammelgresk. Dette for at de skal stå og slippe å gå om igjen...

Mange av de problemene Hellas har i dag bunner i utdanningen. Det de lærer både på grunnskolen, videregående og høyere utdanning er ikke relevant i forhold til den kunnskap samfunnet trenger.

På den annen side er det jo andre fordeler med å vokse opp i Hellas - jeg synes jo fortsatt at Hellas er mye mer \"menneskelig\" enn Norge.

Hvis dere skal flytte til Hellas med 4-åringen (han kan foresten begynne på førskole med en gang) ville jeg anbefale å komplementere med Globalskolen (internettundervisning) - alle norske barn som bor i utlandet kan gå her gratis.

Noe annet er at en norsk familie som bor på Kreta ofte har helt andre ressurser enn en hel-gresk familie, for å si det sånn. Mine unger har jo fått inn språk med morsmelka, de reiser ofte utenlands og har brukt pc siden de kunne sitte, omtrent.

Jeg tror det viktigste er at dere er bevisste på å gi barnet det han ikke får i det greske undervisningssystemet og ikke tror han lærer det han trenger på den offentlige skolen.

Lykke til!
MY FABULOUS LIFE IN GREECE\\r\\nhttp://myfabulouslifeingreece.kairos-holidays.com/

Utlogget Lilli

 • Topic starter
  • Innlegg: 32
   • Vis profil
Re: Barneskole på Kreta
« Svar #5 på: 22. sep 10, 11:04:18 »
Oi, oi plutselig så ble dette mye å ta inn.

Men tusen takk for de utdypende svarene, jeg setter stooor pris på det.  :compress:

Vi har som sagt mer eller mindre vært bestemt på at vi vil flytte til Kreta, men dette med skole gjør saken vanskeligere enn jeg trodde.

Her må man tenke grundig igjennom ting i alle fall, men det må man jo uansett i det man har lyst til å flytte til et annet land.  :bounce:

Utlogget Mixelite

  • Innlegg: 2431
   • Vis profil
   • http://www.chios-info.com
Barneskole på Kreta
« Svar #6 på: 22. sep 10, 19:49:51 »
Globalskolen er jo et godt tips da. Da kan han gå på gresk skole og samtidig holde kontakt med det norske skolevesenet. Gratis og fleksibelt.

I tillegg finnes det mange gratis læremidler/programmer på nettet i alle slags fag.

 

Å kjøpe eidendom gjennom gresk megler på Kreta

Startet av Heidrun

Svar: 14
Visninger: 9770
Nyeste innlegg 28. feb 09, 17:54:42
by snoknud
Transport av personlige ting Oslo - Kreta ( Chania )

Startet av Heidrun

Svar: 1
Visninger: 3375
Nyeste innlegg 13. okt 12, 16:54:22
by mouche
Langtidsleie eller kjøpe bolig på Kreta

Startet av Moover

Svar: 4
Visninger: 10303
Nyeste innlegg 16. des 13, 13:28:22
by snoknud
Frakt av ting og tang til Hellas / Kreta

Startet av Heidrun

Svar: 20
Visninger: 6547
Nyeste innlegg 13. aug 17, 13:03:44
by Marit Trulsen
Flytte permanent til Kreta med 2 hunder?

Startet av I. Sande

Svar: 3
Visninger: 889
Nyeste innlegg 24. mar 18, 10:16:41
by Kritios
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette nr to Heidrun Heidrun 321/8 Hellas generelt 20. sep 18, 23:11:50 Last Post
Flyruter Hellas 2019 vandrer Marit 624/6 Transport 18. sep 18, 17:48:09 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 58394/260 Fastlandet og Peloponnes 17. sep 18, 09:04:58 Last Post
Internett, bredband/fiber tosk74 tosk74 120/2 Kreta 17. sep 18, 00:27:01 Last Post
Bestille eller ikke? pippi1 pippi1 996/23 Kykladene 14. sep 18, 21:01:47 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EN SMAK AV LEFKADA fila fila 73540/171 Hellas generelt 14. sep 18, 16:14:41 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 6975/54 Kreta 13. sep 18, 10:46:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas espeno Heidrun 1046/12 Flytte til Hellas 12. sep 18, 08:49:05 Last Post
Bursdager. Ole Pjokken 33439/2456 Yamas Bar & Taverna 11. sep 18, 20:24:03 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 555/11 Hellas generelt 11. sep 18, 14:39:24 Last Post
REBUS 19 LØST fila fila 145/2 Hellas generelt 11. sep 18, 12:46:26 Last Post
Flytte til Hellas Artemida,Nea Makri,Kifissia Admirala hfiske 215/2 Flytte til Hellas 08. sep 18, 21:30:24 Last Post
Våre bosteder i Hellas STAVROS STUDIOS & APARTMENTS, NEA SKIONI fila fila 30317/71 Rom/studios/hotell 08. sep 18, 20:35:00 Last Post
Tips/anbefalinger Zakynthos lundmor karkit 11942/21 Ioniske øyer 07. sep 18, 09:51:05 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Kritios Lavendel 1320/8 Flytte til Hellas 06. sep 18, 20:58:31 Last Post
Ikaria Fix Runar Solvik 225/1 Ikaria 03. sep 18, 09:03:57 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 586435/1445 Hellas generelt 31. aug 18, 14:01:43 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 35093/97 Athen og Pireus 27. aug 18, 11:22:46 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien stein Marit 76883/3971 Jippi! Nå reiser jeg! 25. aug 18, 19:38:05 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Risberg Risberg 792/9 Reisetips og spørsmål 22. aug 18, 13:41:23 Last Post
Amorgos med guide TOMS marjana 252/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 15:32:01 Last Post
Parga i uke 40 Heidrun Mrst 265/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 11:40:55 Last Post
Klosteret Hozoviotissa september 2017 marjana marjana 1956/11 Amorgos 21. aug 18, 01:55:33 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? bengalow KnutB 30759/61 Hellas generelt 20. aug 18, 12:59:00 Last Post
Strender uten for mange barn rundt Kalyves? LongForSun LongForSun 225/0 Chania og områdene rundt 19. aug 18, 23:19:10 Last Post
Er Hellas "syden"? Risberg Ole 60734/172 Hellas generelt 19. aug 18, 13:50:48 Last Post
Amorgos i November vandrer TOMS 250/1 Amorgos 18. aug 18, 18:26:20 Last Post
Iraklia 2018 Ole Ole 278/2 Små-Kykladene 17. aug 18, 21:23:20 Last Post
4 mnd i Hellas. Trenger tips. mouche Sunniva 965/18 Flytte til Hellas 15. aug 18, 22:40:03 Last Post
Få betalt for å bo på en gresk øy og passe katter marjana telma 344/1 Syros 14. aug 18, 19:03:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette nr to Heidrun Heidrun 321/8 Hellas generelt 20. sep 18, 23:11:50 Last Post
Flyruter Hellas 2019 vandrer Marit 624/6 Transport 18. sep 18, 17:48:09 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EN SMAK AV LEFKADA fila fila 73540/171 Hellas generelt 14. sep 18, 16:14:41 Last Post
Bank når man bor i Hellas espeno Heidrun 1046/12 Flytte til Hellas 12. sep 18, 08:49:05 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 555/11 Hellas generelt 11. sep 18, 14:39:24 Last Post
REBUS 19 LØST fila fila 145/2 Hellas generelt 11. sep 18, 12:46:26 Last Post
Flytte til Hellas Artemida,Nea Makri,Kifissia Admirala hfiske 215/2 Flytte til Hellas 08. sep 18, 21:30:24 Last Post
Våre bosteder i Hellas STAVROS STUDIOS & APARTMENTS, NEA SKIONI fila fila 30317/71 Rom/studios/hotell 08. sep 18, 20:35:00 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Kritios Lavendel 1320/8 Flytte til Hellas 06. sep 18, 20:58:31 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 586435/1445 Hellas generelt 31. aug 18, 14:01:43 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Risberg Risberg 792/9 Reisetips og spørsmål 22. aug 18, 13:41:23 Last Post
Amorgos med guide TOMS marjana 252/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 15:32:01 Last Post
Parga i uke 40 Heidrun Mrst 265/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 11:40:55 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? bengalow KnutB 30759/61 Hellas generelt 20. aug 18, 12:59:00 Last Post
Er Hellas "syden"? Risberg Ole 60734/172 Hellas generelt 19. aug 18, 13:50:48 Last Post
4 mnd i Hellas. Trenger tips. mouche Sunniva 965/18 Flytte til Hellas 15. aug 18, 22:40:03 Last Post
Kjøpe bolig på Kreta mouche Pusimal 18889/42 Flytte til Hellas 13. aug 18, 18:12:06 Last Post
Korintkanalen Admirala Risberg 343/4 Reisetips og spørsmål 09. aug 18, 15:09:15 Last Post
Lefkada el zakynthos filhellener lundmor 643/9 Reisetips og spørsmål 06. aug 18, 18:46:52 Last Post
Cøliaki Frynse Sunniva 362/1 Mat og drikke 03. aug 18, 21:36:23 Last Post
Store skogbranner på Attika og nord for Aten Kritios marjana 947/15 Hellas generelt 03. aug 18, 12:50:54 Last Post
Hvor mye penger kan dere greie dere med på 14 dager i Hellas Risberg Heidrun 35827/64 Hellas generelt 02. aug 18, 13:33:38 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 593/4 Hellas generelt 01. aug 18, 13:03:25 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Kritios marjana 1066/8 Transport 01. aug 18, 11:07:05 Last Post
Hvorfor så harde senger ? Risberg Frynse 958/4 Reisetips og spørsmål 31. jul 18, 10:14:34 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Internett, bredband/fiber tosk74 tosk74 120/2 Kreta 17. sep 18, 00:27:01 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 6975/54 Kreta 13. sep 18, 10:46:31 Last Post
Strender uten for mange barn rundt Kalyves? LongForSun LongForSun 225/0 Chania og områdene rundt 19. aug 18, 23:19:10 Last Post
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 946/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 1029/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 522/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2751/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 1086/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 1656/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 3198/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1455/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1575/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3734/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 2070/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 6340/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1798/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8988/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3916/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2812/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 5137/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 2166/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1875/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2789/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2941/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 18660/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4886/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 22057/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 14282/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 68371/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 28450/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 22631/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 17436/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18960/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 33111/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 13201/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17938/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 98092/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16860/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 25237/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 11086/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 18439/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22630/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 16644/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36972/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 18087/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 35524/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 57067/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 49179/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 48914/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19968/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10679/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 21141/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2674/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4428/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9452/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 10371/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8508/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9636/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 11232/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12552/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9800/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 15001/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 16352/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 13444/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 11244/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11612/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 11280/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13702/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 37593/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11852/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13772/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 16399/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20817/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12955/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 10205/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 58394/260 Fastlandet og Peloponnes 17. sep 18, 09:04:58 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 35093/97 Athen og Pireus 27. aug 18, 11:22:46 Last Post
Er dette normalt? Admirala Ole 478/7 Athen og Pireus 23. jul 18, 21:50:03 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 695/4 Athen og Pireus 20. jul 18, 11:40:49 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 492087/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 370/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 12175/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 2232/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 154678/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 1057/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 17901/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1984/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 1139/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 2053/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 234183/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 3453/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 3482/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 2169/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 6383/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1566/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 4291/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 10130/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 5062/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1733/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1882/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 643/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 721/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1362/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 19975/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3467/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 2083/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2878/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9687/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 7432/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5410/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7754/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8852/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5671/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7751/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10767/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 11236/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 13353/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 26165/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 20003/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 92032/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 13348/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12712/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 10346/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 48632/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 15048/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 13267/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 10165/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 20095/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 271121/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 10271/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22696/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 14584/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18573/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 15333/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 19610/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23982/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 20183/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 56160/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 12034/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 53860/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 27477/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 48692/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 19164/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 9140/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 14072/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 18017/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 13311/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24513/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11815/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 61410/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 22273/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2867/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 12044/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 2265/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 19733/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 61931/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11571/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4842/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 15773/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4752/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1419448/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16893/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8543/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 11388/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9750/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 39856/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10521/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9862/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 199725/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8466/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8739/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 9225/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 24032/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 58601/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 19206/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos 2018 Fia Ole 426/1 Naxos 11. aug 18, 15:33:23 Last Post
Naxos i kveld kaka Ole 279/1 Naxos 22. jul 18, 21:23:36 Last Post
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 2605/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3993/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1992/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1740/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2532/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 7032/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 9509/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2409/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2407/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 6324/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4350/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 8222/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 5071/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4924/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14935/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3473/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 4198/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3895/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3924/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25993/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12625/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8912/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 16337/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Aqua Paros Ole Ole 220/0 Paros og Antiparos 08. aug 18, 20:52:26 Last Post
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 413/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 4004/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 24309/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1491/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 38868/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9725/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2586/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4502/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45869/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7752/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 12236/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 3070/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5925/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5857/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5376/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 10484/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5693/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 25034/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 14101/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 10328/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 12376/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 14043/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 50683/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37923/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Back to top