*

Skrevet av Emne: Rhodos i oktober 2010  (Lest 19733 ganger)

Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« på: 19. des 10, 17:59:57 »
Hei!
Jeg har lyst til å rette en takk til alle som har skrevet i div. tråder om Rhodos, for de ble til stor hjelp i planleggingen da jeg fikk en ekstra ferieuke tilgode, og vi tok turen til Rhodos i oktober! Takk spesielt til Tzasiki, Marit og Ole, som har opprettet tråder om Lardos og Lindos. Det ble nemlig DIT vi dro... (Bare en dagstur til Rhodos by..)

Rhodos (og \"Doddisene\" var et helt nytt beskjentskap, for min del. Vi trengte imidlertid et fredelig sted, og Lardos var perfekt. (Takk og pris, vi unngikk Faliraki.. Takk til Ole for advarselen. Første møtet med det stedet, var da vi kjørte innom med charterbussen på vei sørover, og hva så vi? Fulle ungdommer som sjanglet ut foran bussen og satte seg ned rett på gata.. og \"plastic fantastic\" flere steder. Nei, ikke noe for meg... men mange av ungene på bussen var helt i hundre over badeland..)

Vi bodde på et mindre og rolig hotell (St. James) i Lardos \"on the beach\", ved den roligere enden av stranda, og var godt fornøyde med det!
Utsikt fra balkongen vår, tidlig en morgen:


Morgenfisker på stranda:


Fra hovedveien ved Lardos \"on the beach\":


Flere ganger tok vi rusleturen opp til landsbyen Lardos, som lå ca. 20-25 minutters gange fra der vi bodde: Vi ruslet langs veien forbi olivenlunder...


... til landsbyen, som var ganske stille og rolig, spesielt midt på dagen. Her fikk vi se den type hverdagsliv som jeg synes er så koselig:

Kirkeklokketårnet i Lardos:


Torget:

(.. og like ved lå en arbeider i malingsflekkete snekkerbukse og sov sin søteste søvn på en fortauskant, men han turde jeg ikke ta bilde av!)

.. og sjøen blir jeg aldri lei av: Det ble flere fine strandturer...
..men denne båten er heller tørrlagt.. Hotellet vi bodde på, ser dere i bakgrunnen..


En formiddag tok vi med oss strandmadrassene og la oss i delvis skygge ved et tre på stranda. Vi fikk gratis kulturopplevelse (og jeg har snikfotografert!) Vakker, klassisk gitarmusikk akkompagnerte lydene av bølgene. O, nytelse.. Kan man ha det bedre? Hvem han enn var, gitarspilleren, skal han ha takk for en fredfylt, deilig musikalsk stund ved stranda!


Strandlilje:


Innimellom steinlandskap og grotter, var det ganske blomstrende her og der..
Kapersblomst:


Vakre roser..


Vandreblom...


Vi var fornøyde med å bo i Lardos, men et annet sted vi likte oss, var Lindos, på trodd av at stedet er adskillig mer turistifisert. Vi hadde lest om hordene som kommer med turistbusser om morgenen, men tenkte - hvor ille kan det være i oktober..? Vi dro inn med lokalbussen så tidlig vi kunne - og fikk sjokk. JA. Det dreide seg om HORDER... Et titalls turistbusser var på plass allerede da vi kom, og køen gikk fra busstasjonen ved veien og helt opp til Akropolis! Det var bare å gi seg over, slutte å stresse, og gli inn i køen. Så bar det i rolig tempo nedover, innover i trange bygater, og oppover, oppover til Lindos\' akropolis, vel verd et besøk. Når dette med hordene er sagt, jeg forstår hvorfor folk dra til Lindos! Her er det både atmosfære og haugevis av historie... og når turistbussene drar om ettermiddagen, er det ganske så ålreit og relativt fredelig!

Bilder fra Lindos får jeg legge til neste gang, men hvis noen vil titte i albumet mitt, har jeg lagt ut en god del her: http://www.hellasforum.net/index.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=465&page=1&sort=dd
- så tar jeg pause til neste gang jeg får tid til å sette meg ned og mimre!

Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #1 på: 19. des 10, 18:48:23 »
Hm.. jeg fortsetter bare litt til - med Lindos:
På veien oppover til akropolis passerte vi mange damer som la ut håndarbeid på bakken - til salgs, men jeg opplevde dem ikke påtrengende:


Utsikten blir bedre og bedre:

...


Relief stern of warship: Kjekt med grundige infotavler..

Disse nøstene hadde gjemt seg inne i muren oppe på Akropolis:


.. og etter å ha vært oppe på Akropolis en god, lang stund, inntar vi Lindos by og en bar, der vi treffer denne pusen (krafse-krafse-pusitur...):


Aahhh - strekker meg! (Ta bilde av meg, da!)


Lindos er et romantisk sted:


Vakker mosaikk overalt:


Smale gater;
Terrasseutsikt, Lindos:
.. og så var det strendene, da..


Vi falt for Paulusbukta! Ifølge legenden, var Paulus innom her på en av sine misjonsreiser. Det står et kapell her...
Dette ble et favorittsted!


Lunken sjø..


Som sagt, takk til andre forumister for tips! Vi hadde det godt her. Skal jeg tilbake til Rhodos, kan jeg godt tenke meg å bo i nærheten av Paulusbukta i Lindos, men det er vel ikke helt billig... ellers var Lardos et godt alternativ for oss, som sagt.

Fortsatt god adventstid! :-)

Utlogget bengalow

  • Innlegg: 4490
   • Vis profil
Re: Rhodos i oktober 2010
« Svar #2 på: 19. des 10, 19:01:01 »
Som jag förstår, så behövde ni inte hacka hål i isen för att ta ett dopp. Ljuvliga, och fina bilder, tack för dom, som gläder i vintermörkret!!!
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

Utlogget kaka

  • Innlegg: 9050
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #3 på: 19. des 10, 20:45:16 »
Takk for en fin formidling av deres opphold på Rhodos. Vi merker ikke mye av \"hordestresset\" i det du formidler. Tvert imot.
Jeg skulleg gjerne opplevd stunden med gitarspill på stranden!
KariK

Utlogget Tzasiki

  • Innlegg: 941
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #4 på: 19. des 10, 21:51:49 »
Hei MaFi. Så supert at du og dine likte dere så godt på Laros og i Lindos - som vi gjorde!  Vi bodde  rett ved siden av der dere bodde faktisk, hos Dora!. (apartment Dora). Vi følte nesten vi var på en helt annen øy, da det er så stille og fredelig på denne siden av øya. Lindos likte vi oss veldig godt på, nydelig der!. Var der ofte.  Vil mer enn gjerne tilbake.. Synes at \"Rhododeserne\" er spesielt hyggelige også!! Og maten, den var spesielt god på Rhodos! ( tyrkiskinspirert fikk vi høre av de fastboende, og  vi er enige der). Men så er det det da, at en vil se andre steder i hellas også, og så liker man seg der også!!. Ikke noe rart man nesten bare vil til hellas..
kjempefine bilder du har lagt ut, kjenner meg så godt igjen!!! Takk for ditt fine reisebrev med bilder, har kost meg!

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4703
   • Vis profil
Re: Rhodos i oktober 2010
« Svar #5 på: 19. des 10, 22:10:16 »
Det såg ju väldigt fint ut runtomkring där ni bodde. Skönt och komma till en ö utanför den stora turissäsongen :bom:
Jättefina bilder :flower:

Riitta

Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #6 på: 19. des 10, 23:24:41 »
Takk for kommentarene! :-) Ja, det var fint å være på Rhodos for første gang, og det hadde nok minket på turismen da vi var der i oktober; det var bare en uke eller to igjen av sesongen da vi dro. Likevel - Lindos om formiddagen (hvis man går løypa fra busstasjonen ved hovedveien til Akropolis) var sannelig travel og tettpakket nok av turister: Jeg tror ikke jeg har opplevd noe liknende på en stund! Vi gikk som sagt i kø.. men det rare var at bare man ruslet inn i sidegater, var det betraktelig stillere. Etter ca kl. 15 ble det enda roligere og fredeligere.. (men i juli-august?! Nei, jeg tror ikke det er aktuelt for min del...)Uansett - er glad for å ha fått sett disse stedene. Jeg følte jeg var på \"hellig grunn\" ved Pauluskirka, og på grunn at vi var anstendig kledd da vi var der, fikk vi komme inn og se også. Det var et lite kirkerom, men var fylt av ikoner med motiver fra Paulus\' liv. (Jeg våget ikke ta bilder.. Noen ganger passer det bare ikke.) Forresten, en av ettermiddagene vi var der, var det hele to bryllupsseremonier utenfor kirka, på plassen foran. Det er visst populært for briter å gifte seg der?! Jeg fikk litt \"mamma Mia\"-stemning, ja... Her ankommer bruden og brudepikene (sistnevnte i blå kjoler): Snikfotografering på avstand:


Innerst i selve Paulusbukta er det solstoler på rekke og rad, men det var ikke så folksomt da vi var der, og det var noe med atmosfæren... Svømme fra stranda til nedenfor Pauluskapellet og tilbake; ligge på solseng og få med seg bryllup på avstand.. Det var liksom litt spesielt!


I andre enden av denne lille bukta, var det også en liten strand og en brygge, like under Akropolis.


Her er Akropolis fotografert fra den delen av bukta:


Fra toppen av Akropolis, ser bukta slik ut: Det er så til de grader en naturlig havn som ligger i ly for storhavet. På bildet ser det nesten ut som om den er helt innelukket...


.. men slik er altså realiteten:
..og så avrunder jeg med et par eksemplar av arten Urginea Maritima fra Lindos: Jeg kjøpte en ny bok om vekster i Hellas, og den har jeg allerede hatt mye glede av: Papiomitoglou, Vangelis. Wild Flowers of Greece (Mediterraneo, 2006): http://www.mediterraneo.gr/Product.aspx?ProductName=Wild_Flowers_of_Greece&ProductID=70
Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #7 på: 19. des 10, 23:45:24 »
PS, til Kaka og andre florainteresserte, jeg tror det norske navnet på planten er strandhyacint.. Litt off-topic, men-men: http://www.liberherbarum.com/Minor/NO/Pn0168.htm
 
Se også Wikipedia om mer info om planten..
http://en.wikipedia.org/wiki/Urginea_maritima
Dette stemte med at vi så planten første uka i oktober på Rhodos: \"In Israel the sea squill (Hebrew: חצב”Ž) has gained an almost iconic status, and is popularly known as the \"harbinger of autumn\", due to the fact that the flowers pop out all over the country at the end of the dry summer, some time before the first rain.\"
:flower:

 

Bilder på båt-trafik ikring Rhodos 2005

Startet av Tommy

Svar: 3
Visninger: 4126
Nyeste innlegg 21. mai 07, 21:48:57
by Ole
hei hei folkens , reiser til Rhodos igjen i juni

Startet av sniperdybe

Svar: 3
Visninger: 5413
Nyeste innlegg 18. mai 09, 07:39:16
by sniperdybe
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos !

Startet av ROLLE

Svar: 1
Visninger: 10282
Nyeste innlegg 24. okt 12, 16:29:26
by ouzolina
Noen tips for å slå ihjel 8 timer på Rhodos?

Startet av Margrethe

Svar: 16
Visninger: 9630
Nyeste innlegg 24. apr 09, 22:52:57
by Tommy
Båt forbindelse fra Rhodos til andre øyer

Startet av SiwH.

Svar: 9
Visninger: 8852
Nyeste innlegg 02. mai 08, 06:12:48
by Ole
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12150/2 Chios I dag kl. 09:39:58 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 48684/240 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 09:34:27 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje marjana Svein~B 1507/14 Transport 21. apr 18, 19:59:14 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien marjana Marit 76460/3952 Jippi! Nå reiser jeg! 21. apr 18, 13:53:26 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EMBROS TERMA KOS fila fila 64808/147 Hellas generelt 20. apr 18, 18:51:43 Last Post
Øyhopping fra Santorini Lous Sunnaelskersol 164/2 Santorini 20. apr 18, 10:29:09 Last Post
Greske katter kaka marjana 194051/503 Hellas generelt 19. apr 18, 13:44:05 Last Post
REBUS 13 fila fila 47/0 Hellas generelt 19. apr 18, 13:02:17 Last Post
Øyhopping med utgangspunt fra Kastellorizo stein Heidrun 123/1 Reisetips og spørsmål 19. apr 18, 09:58:31 Last Post
Erikoussa, Othoni og Mathraki stein stein 1346/9 Ioniske øyer 19. apr 18, 09:50:48 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 101/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1203/10 Rethymnon og områdene rundt 17. apr 18, 23:06:18 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3044/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 167798/318 Hellas generelt 17. apr 18, 17:59:26 Last Post
REBUS 12 LØST fila fila 180/4 Hellas generelt 17. apr 18, 09:28:43 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 3686/45 Kreta 16. apr 18, 21:01:33 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn Anders marjana 102/1 Transport 16. apr 18, 16:07:01 Last Post
Paros eller Thassos fila Bubbli 104/1 Reisetips og spørsmål 16. apr 18, 15:12:27 Last Post
Dine favorittøyer 2014: Småprat og diskusjon Ole Ole 13251/23 Mitt favorittsted 13. apr 18, 18:12:30 Last Post
Seilferie i Kykladene marjana Sofusjanne 1032/8 Seiling 12. apr 18, 21:41:03 Last Post
Hellas i pressen anemos operafantomet 553158/1435 Hellas generelt 12. apr 18, 14:32:17 Last Post
REBUS 11 LØST fila fila 186/2 Hellas generelt 12. apr 18, 07:19:58 Last Post
God påske! kaka marjana 546/6 Hellas generelt 08. apr 18, 18:34:31 Last Post
REBUS 10 LØST fila fila 272/7 Hellas generelt 08. apr 18, 07:34:22 Last Post
"Mine" greske tavernaer 49 fila fila 37470/61 Hellas generelt 07. apr 18, 09:29:30 Last Post
Uføretrygd, skatt og div. mouche I. Sande 1024/39 Flytte til Hellas 07. apr 18, 07:25:33 Last Post
Amorgos, Chora, september 2017 marjana marjana 989/17 Amorgos 06. apr 18, 20:42:42 Last Post
REBUS 9 LØST fila fila 331/4 Hellas generelt 06. apr 18, 08:27:31 Last Post
Favorittøy i Kykladene - og hvorfor Anders Sunnaelskersol 887/20 Kykladene 03. apr 18, 17:27:11 Last Post
REBUS 8 LØST fila fila 341/7 Hellas generelt 03. apr 18, 08:27:19 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Posidon Hellas – ei gresk ferje marjana Svein~B 1507/14 Transport 21. apr 18, 19:59:14 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EMBROS TERMA KOS fila fila 64808/147 Hellas generelt 20. apr 18, 18:51:43 Last Post
Greske katter kaka marjana 194051/503 Hellas generelt 19. apr 18, 13:44:05 Last Post
REBUS 13 fila fila 47/0 Hellas generelt 19. apr 18, 13:02:17 Last Post
Øyhopping med utgangspunt fra Kastellorizo stein Heidrun 123/1 Reisetips og spørsmål 19. apr 18, 09:58:31 Last Post
Greske rutebåter Svein~B Ole 167798/318 Hellas generelt 17. apr 18, 17:59:26 Last Post
REBUS 12 LØST fila fila 180/4 Hellas generelt 17. apr 18, 09:28:43 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn Anders marjana 102/1 Transport 16. apr 18, 16:07:01 Last Post
Paros eller Thassos fila Bubbli 104/1 Reisetips og spørsmål 16. apr 18, 15:12:27 Last Post
Dine favorittøyer 2014: Småprat og diskusjon Ole Ole 13251/23 Mitt favorittsted 13. apr 18, 18:12:30 Last Post
Seilferie i Kykladene marjana Sofusjanne 1032/8 Seiling 12. apr 18, 21:41:03 Last Post
Hellas i pressen anemos operafantomet 553158/1435 Hellas generelt 12. apr 18, 14:32:17 Last Post
REBUS 11 LØST fila fila 186/2 Hellas generelt 12. apr 18, 07:19:58 Last Post
God påske! kaka marjana 546/6 Hellas generelt 08. apr 18, 18:34:31 Last Post
REBUS 10 LØST fila fila 272/7 Hellas generelt 08. apr 18, 07:34:22 Last Post
"Mine" greske tavernaer 49 fila fila 37470/61 Hellas generelt 07. apr 18, 09:29:30 Last Post
Uføretrygd, skatt og div. mouche I. Sande 1024/39 Flytte til Hellas 07. apr 18, 07:25:33 Last Post
REBUS 9 LØST fila fila 331/4 Hellas generelt 06. apr 18, 08:27:31 Last Post
REBUS 8 LØST fila fila 341/7 Hellas generelt 03. apr 18, 08:27:19 Last Post
REBUS 7 LØST fila fila 317/2 Hellas generelt 01. apr 18, 21:19:06 Last Post
Steder å bo i Hellas? Heidrun Agejonny13 282/4 Hellas generelt 01. apr 18, 10:21:34 Last Post
REBUS 6 LØST fila fila 537/3 Hellas generelt 30. mar 18, 13:54:11 Last Post
Satelitt tv Kritios Viotia 3706/46 Hellas generelt 26. mar 18, 08:28:08 Last Post
Χρόνια πολλά Ελλάδα! fila fila 371/0 Hellas generelt 25. mar 18, 13:13:14 Last Post
Flytte permanent til Kreta med 2 hunder? Kritios I. Sande 525/3 Flytte til Hellas 24. mar 18, 10:16:41 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferie med små barn Heidrun lundmor 1203/10 Rethymnon og områdene rundt 17. apr 18, 23:06:18 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Anders Heidrun 3686/45 Kreta 16. apr 18, 21:01:33 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 1916/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 766/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 798/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2706/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1324/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 4850/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1131/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8019/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2784/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2058/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 3386/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1489/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1297/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1896/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2003/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 15314/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1920/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2388/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 3516/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2549/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 4205/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 12836/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 8177/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 3832/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 20458/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13370/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 50082/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 26638/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 21092/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 15889/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18042/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 31089/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12355/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16757/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 93355/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15834/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 23580/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10394/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 16353/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 21522/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 14873/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 34884/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 16745/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 33577/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 54188/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 46767/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 46321/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 18785/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9913/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20113/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1949/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3814/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8701/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9311/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7778/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8971/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10585/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11732/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9161/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 13785/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 14925/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12407/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10282/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10862/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10434/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12820/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 35589/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11069/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12873/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15055/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19733/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11999/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9505/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 48684/240 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 09:34:27 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 11900/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 987/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 488/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 463703/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 980/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 217464/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2075/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 2179/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1332/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 3832/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 964/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 2924/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 8957/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4158/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1138/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1251/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 3935/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 3723/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 44025/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1820/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 3944/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 10174/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 2426/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 21185/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 101/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 857/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 18438/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 2586/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1581/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2314/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 8771/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 6183/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 4501/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 6486/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8098/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4984/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7135/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9996/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10031/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 12473/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25116/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 18513/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 86842/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 12440/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12000/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9535/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 45847/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13887/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 10101/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12150/2 Chios I dag kl. 09:39:58 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9458/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 18818/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 257853/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 8358/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 21433/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13506/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17642/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14198/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 18271/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22935/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 18737/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 52841/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11271/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 51050/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 26036/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 45871/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18090/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8552/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13232/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16850/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12379/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23540/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10855/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 58655/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 2057/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11303/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1414/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 17844/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 58213/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 10462/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4104/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 13976/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4201/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 20665/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1349816/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 15620/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7938/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10623/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9078/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 37642/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9818/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9300/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 190259/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7841/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8205/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8588/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 22852/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 55764/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17993/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 799/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2885/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1373/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1165/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1773/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5987/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 8459/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1784/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1771/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 5480/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3850/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7202/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4482/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4215/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13955/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2949/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3286/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3302/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3333/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 24455/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 11358/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7880/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 14748/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15023/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8658/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3044/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 22493/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 752/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 36215/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 8344/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2011/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 3529/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 43495/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 6603/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 10484/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2503/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 4802/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 4883/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4814/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 9488/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5085/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 23561/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13103/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9080/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11179/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13009/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 47540/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 36116/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11197/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9496/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top