*

Skrevet av Emne: Rhodos i oktober 2010  (Lest 19028 ganger)

Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« på: 19. des 10, 17:59:57 »
Hei!
Jeg har lyst til å rette en takk til alle som har skrevet i div. tråder om Rhodos, for de ble til stor hjelp i planleggingen da jeg fikk en ekstra ferieuke tilgode, og vi tok turen til Rhodos i oktober! Takk spesielt til Tzasiki, Marit og Ole, som har opprettet tråder om Lardos og Lindos. Det ble nemlig DIT vi dro... (Bare en dagstur til Rhodos by..)

Rhodos (og \"Doddisene\" var et helt nytt beskjentskap, for min del. Vi trengte imidlertid et fredelig sted, og Lardos var perfekt. (Takk og pris, vi unngikk Faliraki.. Takk til Ole for advarselen. Første møtet med det stedet, var da vi kjørte innom med charterbussen på vei sørover, og hva så vi? Fulle ungdommer som sjanglet ut foran bussen og satte seg ned rett på gata.. og \"plastic fantastic\" flere steder. Nei, ikke noe for meg... men mange av ungene på bussen var helt i hundre over badeland..)

Vi bodde på et mindre og rolig hotell (St. James) i Lardos \"on the beach\", ved den roligere enden av stranda, og var godt fornøyde med det!
Utsikt fra balkongen vår, tidlig en morgen:


Morgenfisker på stranda:


Fra hovedveien ved Lardos \"on the beach\":


Flere ganger tok vi rusleturen opp til landsbyen Lardos, som lå ca. 20-25 minutters gange fra der vi bodde: Vi ruslet langs veien forbi olivenlunder...


... til landsbyen, som var ganske stille og rolig, spesielt midt på dagen. Her fikk vi se den type hverdagsliv som jeg synes er så koselig:

Kirkeklokketårnet i Lardos:


Torget:

(.. og like ved lå en arbeider i malingsflekkete snekkerbukse og sov sin søteste søvn på en fortauskant, men han turde jeg ikke ta bilde av!)

.. og sjøen blir jeg aldri lei av: Det ble flere fine strandturer...
..men denne båten er heller tørrlagt.. Hotellet vi bodde på, ser dere i bakgrunnen..


En formiddag tok vi med oss strandmadrassene og la oss i delvis skygge ved et tre på stranda. Vi fikk gratis kulturopplevelse (og jeg har snikfotografert!) Vakker, klassisk gitarmusikk akkompagnerte lydene av bølgene. O, nytelse.. Kan man ha det bedre? Hvem han enn var, gitarspilleren, skal han ha takk for en fredfylt, deilig musikalsk stund ved stranda!


Strandlilje:


Innimellom steinlandskap og grotter, var det ganske blomstrende her og der..
Kapersblomst:


Vakre roser..


Vandreblom...


Vi var fornøyde med å bo i Lardos, men et annet sted vi likte oss, var Lindos, på trodd av at stedet er adskillig mer turistifisert. Vi hadde lest om hordene som kommer med turistbusser om morgenen, men tenkte - hvor ille kan det være i oktober..? Vi dro inn med lokalbussen så tidlig vi kunne - og fikk sjokk. JA. Det dreide seg om HORDER... Et titalls turistbusser var på plass allerede da vi kom, og køen gikk fra busstasjonen ved veien og helt opp til Akropolis! Det var bare å gi seg over, slutte å stresse, og gli inn i køen. Så bar det i rolig tempo nedover, innover i trange bygater, og oppover, oppover til Lindos\' akropolis, vel verd et besøk. Når dette med hordene er sagt, jeg forstår hvorfor folk dra til Lindos! Her er det både atmosfære og haugevis av historie... og når turistbussene drar om ettermiddagen, er det ganske så ålreit og relativt fredelig!

Bilder fra Lindos får jeg legge til neste gang, men hvis noen vil titte i albumet mitt, har jeg lagt ut en god del her: http://www.hellasforum.net/index.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=465&page=1&sort=dd
- så tar jeg pause til neste gang jeg får tid til å sette meg ned og mimre!

Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #1 på: 19. des 10, 18:48:23 »
Hm.. jeg fortsetter bare litt til - med Lindos:
På veien oppover til akropolis passerte vi mange damer som la ut håndarbeid på bakken - til salgs, men jeg opplevde dem ikke påtrengende:


Utsikten blir bedre og bedre:

...


Relief stern of warship: Kjekt med grundige infotavler..

Disse nøstene hadde gjemt seg inne i muren oppe på Akropolis:


.. og etter å ha vært oppe på Akropolis en god, lang stund, inntar vi Lindos by og en bar, der vi treffer denne pusen (krafse-krafse-pusitur...):


Aahhh - strekker meg! (Ta bilde av meg, da!)


Lindos er et romantisk sted:


Vakker mosaikk overalt:


Smale gater;
Terrasseutsikt, Lindos:
.. og så var det strendene, da..


Vi falt for Paulusbukta! Ifølge legenden, var Paulus innom her på en av sine misjonsreiser. Det står et kapell her...
Dette ble et favorittsted!


Lunken sjø..


Som sagt, takk til andre forumister for tips! Vi hadde det godt her. Skal jeg tilbake til Rhodos, kan jeg godt tenke meg å bo i nærheten av Paulusbukta i Lindos, men det er vel ikke helt billig... ellers var Lardos et godt alternativ for oss, som sagt.

Fortsatt god adventstid! :-)

Innlogget bengalow

  • Innlegg: 4482
   • Vis profil
Re: Rhodos i oktober 2010
« Svar #2 på: 19. des 10, 19:01:01 »
Som jag förstår, så behövde ni inte hacka hål i isen för att ta ett dopp. Ljuvliga, och fina bilder, tack för dom, som gläder i vintermörkret!!!
Varför planera - när det ändå inte blir som man tror

Innlogget kaka

  • Innlegg: 9029
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #3 på: 19. des 10, 20:45:16 »
Takk for en fin formidling av deres opphold på Rhodos. Vi merker ikke mye av \"hordestresset\" i det du formidler. Tvert imot.
Jeg skulleg gjerne opplevd stunden med gitarspill på stranden!
KariK

Utlogget Tzasiki

  • Innlegg: 940
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #4 på: 19. des 10, 21:51:49 »
Hei MaFi. Så supert at du og dine likte dere så godt på Laros og i Lindos - som vi gjorde!  Vi bodde  rett ved siden av der dere bodde faktisk, hos Dora!. (apartment Dora). Vi følte nesten vi var på en helt annen øy, da det er så stille og fredelig på denne siden av øya. Lindos likte vi oss veldig godt på, nydelig der!. Var der ofte.  Vil mer enn gjerne tilbake.. Synes at \"Rhododeserne\" er spesielt hyggelige også!! Og maten, den var spesielt god på Rhodos! ( tyrkiskinspirert fikk vi høre av de fastboende, og  vi er enige der). Men så er det det da, at en vil se andre steder i hellas også, og så liker man seg der også!!. Ikke noe rart man nesten bare vil til hellas..
kjempefine bilder du har lagt ut, kjenner meg så godt igjen!!! Takk for ditt fine reisebrev med bilder, har kost meg!

Utlogget Riitta

  • Innlegg: 4703
   • Vis profil
Re: Rhodos i oktober 2010
« Svar #5 på: 19. des 10, 22:10:16 »
Det såg ju väldigt fint ut runtomkring där ni bodde. Skönt och komma till en ö utanför den stora turissäsongen :bom:
Jättefina bilder :flower:

Riitta

Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #6 på: 19. des 10, 23:24:41 »
Takk for kommentarene! :-) Ja, det var fint å være på Rhodos for første gang, og det hadde nok minket på turismen da vi var der i oktober; det var bare en uke eller to igjen av sesongen da vi dro. Likevel - Lindos om formiddagen (hvis man går løypa fra busstasjonen ved hovedveien til Akropolis) var sannelig travel og tettpakket nok av turister: Jeg tror ikke jeg har opplevd noe liknende på en stund! Vi gikk som sagt i kø.. men det rare var at bare man ruslet inn i sidegater, var det betraktelig stillere. Etter ca kl. 15 ble det enda roligere og fredeligere.. (men i juli-august?! Nei, jeg tror ikke det er aktuelt for min del...)Uansett - er glad for å ha fått sett disse stedene. Jeg følte jeg var på \"hellig grunn\" ved Pauluskirka, og på grunn at vi var anstendig kledd da vi var der, fikk vi komme inn og se også. Det var et lite kirkerom, men var fylt av ikoner med motiver fra Paulus\' liv. (Jeg våget ikke ta bilder.. Noen ganger passer det bare ikke.) Forresten, en av ettermiddagene vi var der, var det hele to bryllupsseremonier utenfor kirka, på plassen foran. Det er visst populært for briter å gifte seg der?! Jeg fikk litt \"mamma Mia\"-stemning, ja... Her ankommer bruden og brudepikene (sistnevnte i blå kjoler): Snikfotografering på avstand:


Innerst i selve Paulusbukta er det solstoler på rekke og rad, men det var ikke så folksomt da vi var der, og det var noe med atmosfæren... Svømme fra stranda til nedenfor Pauluskapellet og tilbake; ligge på solseng og få med seg bryllup på avstand.. Det var liksom litt spesielt!


I andre enden av denne lille bukta, var det også en liten strand og en brygge, like under Akropolis.


Her er Akropolis fotografert fra den delen av bukta:


Fra toppen av Akropolis, ser bukta slik ut: Det er så til de grader en naturlig havn som ligger i ly for storhavet. På bildet ser det nesten ut som om den er helt innelukket...


.. men slik er altså realiteten:
..og så avrunder jeg med et par eksemplar av arten Urginea Maritima fra Lindos: Jeg kjøpte en ny bok om vekster i Hellas, og den har jeg allerede hatt mye glede av: Papiomitoglou, Vangelis. Wild Flowers of Greece (Mediterraneo, 2006): http://www.mediterraneo.gr/Product.aspx?ProductName=Wild_Flowers_of_Greece&ProductID=70
Utlogget MaFi

 • Topic starter
  • Innlegg: 1080
   • Vis profil
Rhodos i oktober 2010
« Svar #7 på: 19. des 10, 23:45:24 »
PS, til Kaka og andre florainteresserte, jeg tror det norske navnet på planten er strandhyacint.. Litt off-topic, men-men: http://www.liberherbarum.com/Minor/NO/Pn0168.htm
 
Se også Wikipedia om mer info om planten..
http://en.wikipedia.org/wiki/Urginea_maritima
Dette stemte med at vi så planten første uka i oktober på Rhodos: \"In Israel the sea squill (Hebrew: חצב”Ž) has gained an almost iconic status, and is popularly known as the \"harbinger of autumn\", due to the fact that the flowers pop out all over the country at the end of the dry summer, some time before the first rain.\"
:flower:

 

Bilder på båt-trafik ikring Rhodos 2005

Startet av Tommy

Svar: 3
Visninger: 3921
Nyeste innlegg 21. mai 07, 21:48:57
by Ole
hei hei folkens , reiser til Rhodos igjen i juni

Startet av sniperdybe

Svar: 3
Visninger: 5181
Nyeste innlegg 18. mai 09, 07:39:16
by sniperdybe
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos !

Startet av ROLLE

Svar: 1
Visninger: 9515
Nyeste innlegg 24. okt 12, 16:29:26
by ouzolina
Noen tips for å slå ihjel 8 timer på Rhodos?

Startet av Margrethe

Svar: 16
Visninger: 9045
Nyeste innlegg 24. apr 09, 22:52:57
by Tommy
Båt forbindelse fra Rhodos til andre øyer

Startet av SiwH.

Svar: 9
Visninger: 8399
Nyeste innlegg 02. mai 08, 06:12:48
by Ole
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Amorgos, Aegialis september 2017 kaka marjana 554/10 Amorgos I dag kl. 18:33:47 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos zorba zorba 8/0 Reisetips og spørsmål I dag kl. 18:22:33 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki dagstaalesen@hotmail.com espeno 22637/213 Flytte til Hellas I dag kl. 17:09:34 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 4881/97 Peloponnes I dag kl. 16:59:33 Last Post
Myrt - Myrtus communalis bengalow espeno 46/1 Gresk natur I dag kl. 13:36:55 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 719/7 Egina 17. jan 18, 19:06:33 Last Post
Jordbærtre - Arbutus unedo espeno espeno 83/0 Gresk natur 17. jan 18, 15:41:26 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 90/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 8416/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Arveloven i Hellas? Gooner Gooner 169/4 Om forumet 16. jan 18, 22:59:06 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 179880/494 Hellas generelt 15. jan 18, 19:26:56 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 771/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 496/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 7327/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 1082/16 Egina 13. jan 18, 13:10:21 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 250/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Reiserute til Amorgos Svein~B Sunnaelskersol 337/6 Amorgos 13. jan 18, 12:58:37 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 110/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 641/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 371/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hvor er det best å bo på Amorgos? Sunnaelskersol Ole 8123/40 Amorgos 10. jan 18, 17:41:12 Last Post
Spørsmål rundt flytidene til Santorini Frynse Sunnaelskersol 1219/21 Santorini 10. jan 18, 06:54:39 Last Post
"Mine" greske tavernaer 46 fila fila 34274/58 Hellas generelt 09. jan 18, 17:46:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 515726/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 241/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! polyanna Ole 33577/3103 Yamas Bar & Taverna 04. jan 18, 17:09:57 Last Post
Chalki Diddi Diddi 243/2 Dodekanesene 03. jan 18, 19:22:54 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 259/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Resultatservice og fasit Ole Ole 2385/7 Julekalenderen 2017 31. des 17, 16:39:03 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 362/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Fergetider Rhodos - Tilos zorba zorba 8/0 Reisetips og spørsmål I dag kl. 18:22:33 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki dagstaalesen@hotmail.com espeno 22637/213 Flytte til Hellas I dag kl. 17:09:34 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 90/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 8416/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 179880/494 Hellas generelt 15. jan 18, 19:26:56 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 496/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 7327/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 250/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 371/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
"Mine" greske tavernaer 46 fila fila 34274/58 Hellas generelt 09. jan 18, 17:46:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 515726/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 362/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Hvor er dette? 963 LØST Ole Ole 309/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:32 Last Post
Hvor er dette? 964 LØST Ole Ole 311/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:01 Last Post
Hvor er dette? 962 LØST Ole Ole 329/3 Hvor er dette? 29. des 17, 21:59:06 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 448/4 Hellas generelt 29. des 17, 08:30:02 Last Post
Byzantinske kirker bengalow Johntaraldhaugen@gmail.co 259/1 Hellas generelt 27. des 17, 19:28:18 Last Post
Hvor er dette? 961 LØST fila fila 282/5 Hvor er dette? 25. des 17, 14:23:53 Last Post
Greske rutebåter Heidrun Ole 158554/314 Hellas generelt 23. des 17, 14:59:56 Last Post
"Mine" greske landskap TILOS fila fila 8785/30 Hellas generelt 20. des 17, 19:28:14 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? reiseglad KnutB 25976/55 Hellas generelt 17. des 17, 21:08:04 Last Post
Oversikt over overnattingssteder i Kykladene Ole Ole 19867/19 Rom/studios/hotell 15. des 17, 23:09:21 Last Post
Astypalea Ingrid Runar Solvik 1386/7 Reiseskildringer 12. des 17, 21:30:15 Last Post
En rundtur, men hvor Heidrun Heidrun 228/2 Hellas generelt 10. des 17, 14:02:21 Last Post
Meze Heidrun marjana 1123/13 Mat og drikke 03. des 17, 00:37:33 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kreta i påsken mouche Hut 771/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 241/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 259/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 1155/21 Kreta 14. nov 17, 11:11:38 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1928/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 779/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 3704/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 633/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7248/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 1985/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1460/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2170/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 937/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 820/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1185/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1397/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 12295/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1344/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1736/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2707/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1965/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 2988/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 11813/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7345/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2896/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 2850/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19077/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12708/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 35764/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 25099/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 19939/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 14532/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17337/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 29254/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11713/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 15991/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 89289/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15210/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 22107/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9810/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 14491/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20597/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 13564/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 33010/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 15910/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 31934/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 51578/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 44662/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 44061/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 17776/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9353/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19347/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1287/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3265/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8106/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8454/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7112/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8364/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10081/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11191/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8613/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 12697/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 13766/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11717/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9515/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10287/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9855/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12213/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 33903/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10492/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12252/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14207/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19028/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11221/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8999/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 4881/97 Peloponnes I dag kl. 16:59:33 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 641/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1084/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 39878/230 Fastlandet og Peloponnes 07. des 17, 17:51:19 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 656/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 432594/1570 Peloponnes 24. nov 17, 15:40:16 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 2115/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 431/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 1854/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 200574/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7959/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3433/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 576/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 704/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 2648/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2499/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 41181/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1210/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 2747/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 7387/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1698/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 16035/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 12906/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 170343/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 4692/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 110/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17043/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1663/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1062/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1749/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 7854/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 4909/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3597/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 5221/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7340/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4428/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6700/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9365/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9010/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11702/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24202/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 17365/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 81608/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11694/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11456/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8789/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 43060/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13085/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9515/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15045/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8831/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 17951/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 241831/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 6712/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 20317/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 12846/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 16824/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13423/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17199/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22027/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 17732/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 49874/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10659/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 48513/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 24655/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 43283/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17376/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8084/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12612/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16004/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11736/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22731/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10005/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11603/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 55888/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1033/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10701/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 770/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 16268/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 54633/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9589/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3372/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 12136/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3710/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 19320/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1270830/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14575/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7459/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10103/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8604/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 35646/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9279/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8856/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 179820/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7328/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7743/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8102/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 21833/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 52850/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17061/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2044/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 847/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 696/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1224/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5166/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7697/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1185/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1196/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4637/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3351/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6167/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3879/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3623/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13066/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2437/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2329/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2735/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2800/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23035/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10518/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7128/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 13868/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14267/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7917/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 30705/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros rundt Kristian Ole 33788/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7000/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1464/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2256/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 20839/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2739/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 40981/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5403/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 8755/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1919/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3518/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 3883/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4215/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8557/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4453/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 22153/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12325/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8087/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10385/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12300/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 44602/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 34131/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10120/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8879/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 13737/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Back to top