*

Skrevet av Emne: Moutafis eller Almyra i Karfas?  (Lest 16749 ganger)

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« på: 04. jul 11, 12:12:09 »
Jeg har reist til Chios 9 ganger tidligere, men aldri bodd i Karfas. Tilbragt lite tid der under mine tidligere ferier også, men i år har valget falt på Karfas. Drar etter skolestart i august. Kun min lille sønn (4 år) og jeg.

Har i utgangspunktet bestilt på Almyra (mest fordi dette var rimeligste ledige alternativ i Karfas på bestillingstidspunktet, Moutafis etc. var utsolgt). Nå har imidlertid Moutafis blitt ledig, og dette er et rimeligere valg, noe som har betydning for en alenemor. ;)

Spørsmålet mitt nå er om noen av dere som har bodd på Moutafis har noen erfaringer å by på? Evt. dere som måtte ha bodd på Almyra (men jeg vet dette er nytt, så det er vel begrenset med erfaringer derfra.).

Det er ikke kun pris som er avgjørende heller, jeg ser at Moutafis har basseng, mens Almyra har innendørsbasseng mot ekstra betaling. Almyra er nærmere strand/tavernaer etc. Almyra er nytt og fresht, mens Moutafis er slitt og eldre. Men samtidig en \"stayer\" i Lillepus hotellutvalg. Almyra har gratis internett, mens jeg ikke ser noe om internettilgang i det hele tatt på Moutafis. Jeg klarer meg vel uten, men samtidig blir det lett litt lange kvelder etter at sønnen er i seng og man ikke har reisefølge å prate med.

Det er også et endringsgebyr hos Lilleput, så når man ser på bunnlinja, så blir det vel ca 2000-2500 i differanse.

Så - noen råd om hvilket av disse jeg burde gå for?

Utlogget JohnS

  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #1 på: 04. jul 11, 12:58:33 »
Vi bodde på Moutafis for noen år siden, og var veldig fornøyde.  Det er en liten bakke opp dit fra sentrum, men avstandene er små, Karfas er jo ikke noen storby, akkurat.  Vi hadde leilighet i en krok på grunnplanet ut mot bassenget, en ideell plassering, og med flott utsikt mot morgensolen fra frokostbordet.
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget Pjokken

  • Innlegg: 3236
   • Vis profil
   • http://www.chiostravel.com
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #2 på: 04. jul 11, 13:31:53 »
Ikke enkelt å velge hotell for andre, men her snakker vi gammelt mot
nytt... Moutafis begynner som du sier å bli litt \"slitt i kantene\" mens
Almyra er nytt.

En 4 åring kan nok etterhvert bli litt lei av bakken opp til Moutafis, mens
Almyra ligger på \"flatland\", men uten at jeg personlig har sjekket, så kan
det kanskje være litt mer veistøy her.

Som JohnS sier så er ikke Karfas akkurat noen storby, så uansett hvilket hotel man velger,
er ikke avstandene store til strand tavernaene og minimarkedene.

Jeg hadde nok valgt Almyra pga at det er det nye \"friske\" rom.. og som du
sier så er Internett godt å ha i stille kvelder etter at minstemann har lagt seg.

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #3 på: 04. jul 11, 14:29:41 »
Takk for svarene så langt! :)

En venninne satte meg på ideen, er det mulig å skaffe lokalt mobilt bredbånd kun for en to-ukers ferie, slik at jeg kan komme meg på internett også på Moutafis? Kanskje du vet noe om det, Pjokken?

Utlogget Pjokken

  • Innlegg: 3236
   • Vis profil
   • http://www.chiostravel.com
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #4 på: 04. jul 11, 15:46:32 »
Sitat fra: \"Filakia\"
Takk for svarene så langt! :)

En venninne satte meg på ideen, er det mulig å skaffe lokalt mobilt bredbånd kun for en to-ukers ferie, slik at jeg kan komme meg på internett også på Moutafis? Kanskje du vet noe om det, Pjokken?


Det kan du lese litt om HER !

Utlogget Tzasiki

  • Innlegg: 940
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #5 på: 04. jul 11, 21:30:26 »
Jeg/vi bodde på Moutafis for 2 år siden og var svært fornøyd. Enkelt bosted, men veldig rent og pent!. Ingen ting å klage på der!. Vi var tre familier med tenåringsbarn, og vi hadde nesten alle leilighetene i 1.etg. storkoste oss der!. Eierne er nøye med renhold i bassenget, og på området generelt. Eieren bor i øverste etg. Veldig hyggelig familie!. Det er en uteplass med tak over like ved bassenget hvor en kan sitte med f.eks. frokosten/kaffen sin om morgenen (vi gjorde ofte det).
Kattemor som bodde rett ved vår leilighet, hadde fått kattunger da vi var der, stas for våre tenåringer!. Fra Moutafis er det en litt bratt vei ned til Karfas sentrum og  stranda, passer kanskje ikke for de som er dårlige til bens, men den er ikke lang, går ned på et par min. Alt i alt, vi var fornøyde med bostedet!.

Utlogget woldli

  • Innlegg: 91
   • Vis profil
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #6 på: 04. jul 11, 21:57:15 »
Vi bodde på Moutafis i 2009, og var egentlig bare sånn passe fornøyd med dette bostedet.

Førsteinntrykket var ikke bra, og leiligheten var dårlig rengjort ved ankomst. Mulig det var en uheldig glipp? Vi vurderte å bytte bosted, men slo det fra oss etter at vi fikk vasket litt selv og bestemte oss for å ikke la det ødelegge.  :wink: Vi bodde i 2. etasje med fin utsikt fra balkongen, og hadde et lite bord pluss to stoler så man kunne å sitte ved inngangen (på andre siden av bygget) også. Leiligheten bar preg av å være gammel og litt slitt, men med nyere møbler. Badet var veldig lite, og toalettet manglet dolokk.

AC betalte vi pr. bruk ved avreise, da eieren kom og leste av strømmåleren. Synes det var en kjekk løsning, og man blir kanskje mer bevisst bruken!?  :smile: Bassenget på Moutafis var fint og virket rent, men vi badet der kun et par ganger. Selv om det er kort vei til tavernaer og strand, så ble vi litt lei den bakken etterhvert. Bilistene viste hensyn, men i mørket bør man være litt ekstra oppmerksom og gå helt ut i kanten.

Vi likte oss godt i Karfas og Chios ble en av våre favorittøyer, så vi skal absolutt tilbake - men jeg hadde nok ikke valgt Moutafis igjen. Vi pleier ikke å bo flott eller ha så store krav, men akkurat dette bostedet passet dessverre ikke oss.  :roll:
-Linda

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #7 på: 04. jul 11, 23:25:47 »
Takker for svarene! :)

Det bredbåndsalternativet koster jo litt (sammenlignet med gratis internett andre steder), men absolutt en mulighet. :)

Får sove på det. Jeg tror jo at basseng vil være en stor fordel for 4-åringen - og da fortrinnsvis utendørs (synes det er merkelig at Almyra har valgt innendørsbasseng mot betaling, men de satser kanskje på å utvide sesongen?). Bakken opp bør gå greit, han er jo blitt 4 nå (og orker dermed gå mer enn i fjor og forfjor), og selv om jeg har litt vonde knær, så har jeg godt av å gå litt. Har såvidt kjørt forbi Moutafis og Zodiac på scooter en gang eller to for en del år tilbake, så jeg husker beliggenheten, men ikke eksakt hvor bratt og/eller langt det var opp der.

Trist at ikke alle har god erfaring med renhold osv. på Moutafis - det trekker jo litt ned.

@woldli: Sa dere i fra til hotell-vertskapet og/eller reiseselskapet om manglene ved rengjøring og/eller mangende toalettlokk mm.?

Vi opplevde selv litt mangler på Zevios i Agia Ermioni i fjor, men der var hotellvertskapet veldig raske med å utbedre det som ble påpekt. Det burde jo strengt tatt ikke vært nødvendig, men det gjorde i alle fall resten av ferien langt triveligere. (Vi snakker om problemer med låsen, og med dusjen, samt noe mer i min far og hans sambo sin leilighet. Alt ble bra! Slitt hotell det også, ingen flott standard, men rent, og altså greit nok etter de første dagene med \"småutbedringer\".).

Utlogget woldli

  • Innlegg: 91
   • Vis profil
Re: Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #8 på: 05. jul 11, 08:20:04 »
Ja, vi ga beskjed og rengjøringen ble litt bedre etter dette. Ser at de andre her var fornøyd, så det kan jo som sagt ha vært en glipp akkurat i vår leilighet den dagen. (Kjedelig start på ferien å bli møtt av bl.a. masse hår i sluk på dusj og vask, som ikke virket rengjort i det hele tatt.  :???: Sofaen på rommet var så lite innbydende, at den brukte vi aldri til annet enn å oppbevare koffertene.)

Jeg hadde ikke latt meg avskrekke helt av bakken, for den er heldigvis ikke så lang. Vi var der i juli, og det ble derfor noe slitsomt å gå opp og ned flere ganger om dagen i varmen. Vi koste oss masse på balkongen på kveldene, og det var nydelig utsikt til soloppgangen derfra.  :grin:

Almyra ser virkelig fint ut, helt nytt og \"fresht\". Jeg vet ikke hvor i Karfas det ligger, men ser ut i Lilleputs beskrivelse at de har noen rom med utsikt der også. Synd at de har valgt å legge bassenget innendørs, mot betaling.  :roll: Nå er jo stranda i Karfas veldig langgrunn og sikkert fint å leke i vannet der, selv om det ikke blir det samme som et basseng.

Det er vanskelig å velge i blant, spesielt hvis man kan spare en del ved å gå litt ned på standarden. Håper dere blir fornøyd med valg av bosted uansett hvor det blir!  :smile:
-Linda

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #9 på: 05. jul 11, 11:43:11 »
Når det gjelder rommene, så er det vesentlige for meg/oss at sengene er noenlunde gode å sove i - og ikke minst rene, ja også rene rom/leiligheter i sin alminnelighet, selvsagt. Og at det er en dusj som fungerer greit (har opplevd litt varierende nettopp med dusjer på de ulike hotellene jeg har bodd på på Chios tidligere), samt et kjøleskap for mulighet for å ha litt kald drikke, frukt, yoghurt etc. Jo, og så en balkong, dette har blitt viktigere for meg de senere årene nå som jeg har en liten en, som skal tidligere i seng enn meg. Øvrige møbler (som sofa) brukes lite, vi er mest ute når vi er på ferie i varmere strøk. :)

Utlogget Filakia

 • Topic starter
  • Innlegg: 16
   • Vis profil
Moutafis eller Almyra i Karfas?
« Svar #10 på: 05. jul 11, 13:29:56 »
Da har jeg tatt valget, det blir Moutafis! :) Leilighet m/utsikt i 2. etg.

Håper at det vil fungere greit for vårt behov.

 

Chios eller ikke?

Startet av Sunnaelskersol

Svar: 5
Visninger: 3933
Nyeste innlegg 19. apr 09, 19:09:12
by Pjokken
Karfas - erfaringer med \"Erytha\" og dets beliggenhet??

Startet av baggin

Svar: 16
Visninger: 8178
Nyeste innlegg 06. jul 09, 23:51:47
by baggin
Sykkelutleie i Chios (karfas) og hvor sykle?

Startet av ChiosChick

Svar: 6
Visninger: 5144
Nyeste innlegg 15. feb 09, 12:13:04
by Pjokken
Första besöket på Chios, Karfas

Startet av Riitta

Svar: 18
Visninger: 16727
Nyeste innlegg 23. okt 12, 17:49:49
by Riitta
hotell/leiligheter karfas

Startet av perledykkern

Svar: 3
Visninger: 10203
Nyeste innlegg 18. jun 12, 22:25:03
by Tzasiki
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvordan finne spennende sted for reise Per Henriksen espeno 15985/190 Flytte til Hellas I dag kl. 10:06:41 Last Post
Donasjon 2017 Turid Ole 112/1 Om forumet I dag kl. 09:15:35 Last Post
Bildene i kategori 3 - Gate Ole Ole 480/15 Fotokonkurransen 2017 23. okt 17, 22:20:06 Last Post
Bildene i kategori 2 - Farger Ole Ole 487/19 Fotokonkurransen 2017 23. okt 17, 22:17:49 Last Post
Bildene i kategori 1 - Varme Ole Ole 436/16 Fotokonkurransen 2017 23. okt 17, 22:12:22 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 81/1 Egina 23. okt 17, 20:03:47 Last Post
Sertifikat i Hellas Kritios Viotia 534/14 Hellas generelt 22. okt 17, 22:53:29 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 409886/1568 Peloponnes 22. okt 17, 22:19:21 Last Post
Velge seg bosted øde er ufattelig Viotia Heidrun 909/9 Hellas generelt 22. okt 17, 20:42:27 Last Post
Litt video fra Agistri Ole Ole 49/0 Saroniske øyer 22. okt 17, 14:52:52 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 1445/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 509/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
"Mine" greske landskap Hellasfrelst fila 6958/23 Hellas generelt 21. okt 17, 15:09:02 Last Post
Agistri Svein~B Svein~B 3001/47 Saroniske øyer 21. okt 17, 12:44:42 Last Post
Erikoussa, Othoni og Mathraki stein stein 250/2 Ioniske øyer 20. okt 17, 09:39:39 Last Post
Hilsen fra Mani. Diddi Diddi 596/27 Peloponnes 19. okt 17, 17:06:00 Last Post
Nedtelling - og jeg gleeeeder meg Heidrun Frøken Sofie 71/1 Jippi! Nå reiser jeg! 18. okt 17, 23:26:05 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 1011/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Litt video fra Egina Ole Ole 48/0 Egina 18. okt 17, 21:10:54 Last Post
Underforum Ole Ole 10712/28 Om forumet 18. okt 17, 21:06:52 Last Post
Hvor er dette? 954 Løst Gooner Gooner 150/2 Hvor er dette? 18. okt 17, 08:48:11 Last Post
Egina Svein~B Svein~B 67/0 Egina 17. okt 17, 20:23:56 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Småprat og diskusjon Riitta Ole 700/3 Fotokonkurransen 2017 17. okt 17, 17:37:56 Last Post
Ryktebørs, fakta flyruter 2018 mouche Marit 941/10 Transport 17. okt 17, 17:17:19 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Kategorier, datoer og regler Ole Ole 222/0 Fotokonkurransen 2017 17. okt 17, 00:13:21 Last Post
Hvor er dette? 953 LØST fila fila 183/3 Hvor er dette? 16. okt 17, 23:23:14 Last Post
Hilsen fra Agistri Ole Ole 207/2 Hilsen fra Hellas 16. okt 17, 18:38:39 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 31790/220 Fastlandet og Peloponnes 15. okt 17, 16:24:43 Last Post
Vassilaras Hotel, Skala, Agistri Svein~B Svein~B 937/12 Saroniske øyer 13. okt 17, 19:12:46 Last Post
Hvor er dette? 952 Frynse fila 281/5 Hvor er dette? 13. okt 17, 11:00:14 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta Kritios Heidrun 2703/17 Flytte til Hellas 11. okt 17, 19:37:55 Last Post
"Mine" greske tavernaer Heidrun fila 31486/56 Hellas generelt 11. okt 17, 13:47:51 Last Post
Hvor er dette? 951 LØST fila fila 198/4 Hvor er dette? 11. okt 17, 13:39:21 Last Post
Kjøpe eller leie på Santorini JanBe janne.nesset 469/2 Kykladene 09. okt 17, 22:26:07 Last Post
Hvor er dette? 950 LØST fila fila 224/3 Hvor er dette? 08. okt 17, 19:58:20 Last Post
ZAKYNTHOS 2017 fila fila 172/2 Reiseskildringer 08. okt 17, 18:55:05 Last Post
Hvor er dette 949 Kritios Heidrun 206/4 Hvor er dette? 07. okt 17, 20:39:18 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL MERIDIEN BEACH, ARGASSI, ZAKYNTHOS fila fila 22545/57 Rom/studios/hotell 05. okt 17, 22:18:52 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZAKYNTHOS fila fila 54304/92 Hellas generelt 03. okt 17, 08:59:44 Last Post
Egina 2017 Frynse Ole 938/12 Egina 29. sep 17, 11:25:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvordan finne spennende sted for reise Per Henriksen espeno 15985/190 Flytte til Hellas I dag kl. 10:06:41 Last Post
Sertifikat i Hellas Kritios Viotia 534/14 Hellas generelt 22. okt 17, 22:53:29 Last Post
Velge seg bosted øde er ufattelig Viotia Heidrun 909/9 Hellas generelt 22. okt 17, 20:42:27 Last Post
"Mine" greske landskap Hellasfrelst fila 6958/23 Hellas generelt 21. okt 17, 15:09:02 Last Post
Hvor er dette? 954 Løst Gooner Gooner 150/2 Hvor er dette? 18. okt 17, 08:48:11 Last Post
Ryktebørs, fakta flyruter 2018 mouche Marit 941/10 Transport 17. okt 17, 17:17:19 Last Post
Hvor er dette? 953 LØST fila fila 183/3 Hvor er dette? 16. okt 17, 23:23:14 Last Post
Hvor er dette? 952 Frynse fila 281/5 Hvor er dette? 13. okt 17, 11:00:14 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta Kritios Heidrun 2703/17 Flytte til Hellas 11. okt 17, 19:37:55 Last Post
"Mine" greske tavernaer Heidrun fila 31486/56 Hellas generelt 11. okt 17, 13:47:51 Last Post
Hvor er dette? 951 LØST fila fila 198/4 Hvor er dette? 11. okt 17, 13:39:21 Last Post
Hvor er dette? 950 LØST fila fila 224/3 Hvor er dette? 08. okt 17, 19:58:20 Last Post
ZAKYNTHOS 2017 fila fila 172/2 Reiseskildringer 08. okt 17, 18:55:05 Last Post
Hvor er dette 949 Kritios Heidrun 206/4 Hvor er dette? 07. okt 17, 20:39:18 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL MERIDIEN BEACH, ARGASSI, ZAKYNTHOS fila fila 22545/57 Rom/studios/hotell 05. okt 17, 22:18:52 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZAKYNTHOS fila fila 54304/92 Hellas generelt 03. okt 17, 08:59:44 Last Post
Kato og Ano Lous stein 434/9 Kultur 28. sep 17, 20:53:44 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 484826/1412 Hellas generelt 27. sep 17, 21:34:46 Last Post
Hotellskatt i Hellas fra 1. januar 2018 kaka Marit 398/4 Hellas generelt 24. sep 17, 16:47:04 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn mouche Svein~B 1432/31 Hellas generelt 24. sep 17, 11:31:41 Last Post
Satelitt tv filhellener Viotia 1300/38 Hellas generelt 20. sep 17, 19:34:02 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 232132/656 Hellas generelt 20. sep 17, 15:51:59 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 168585/482 Hellas generelt 12. sep 17, 18:46:15 Last Post
Lidl fjernet kors på Santorini ! kaka Kritios 366/3 Hellas generelt 11. sep 17, 10:50:26 Last Post
Frukttrær mouche Viotia 254/4 Hellas generelt 02. sep 17, 17:56:23 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1377/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 422/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 2797/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 351/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6652/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 1425/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1115/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 1370/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 644/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 554/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 817/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 909/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 9938/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 946/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1296/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2061/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1538/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 2160/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 10967/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 6605/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2459/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1755/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2897/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 5228/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 3013/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 2252/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 17894/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12262/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 22862/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 23728/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 18903/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 13631/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 16771/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 27847/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11239/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 15383/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 85917/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 14645/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 20817/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9404/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 13027/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 19804/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 12557/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 31531/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 15223/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 30312/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 49166/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 42653/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 41972/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 16980/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8930/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 18678/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 889/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2888/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7740/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 7885/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6736/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8001/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9735/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 10825/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8271/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 12019/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 13034/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11169/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9056/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 9869/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9429/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 11734/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 32303/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10050/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 11715/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 13441/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 18355/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 10680/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8682/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 409886/1568 Peloponnes 22. okt 17, 22:19:21 Last Post
Hilsen fra Mani. Diddi Diddi 596/27 Peloponnes 19. okt 17, 17:06:00 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 1011/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 31790/220 Fastlandet og Peloponnes 15. okt 17, 16:24:43 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 187753/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7103/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 2817/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 249/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 310/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 1790/18 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 1763/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 38431/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 752/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 1918/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 5638/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1239/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 12161/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 10005/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 163269/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 3785/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 7960/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 6615/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 951/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 5403/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 6583/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 15654/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1158/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 771/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1459/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 7084/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 4016/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 2909/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 4327/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 6789/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4050/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6423/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8879/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 8289/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11122/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 23550/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 16373/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 76956/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11058/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11041/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8384/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 40665/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 12306/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9113/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 14248/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 20404/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8455/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 17277/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 227637/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 5487/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 19271/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 12295/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 16152/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 12831/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 16270/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 21249/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 16727/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 47193/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10203/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 46215/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 23461/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 40976/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 16749/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7773/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12109/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 15250/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11105/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22083/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 9454/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11206/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 53136/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 469/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10248/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 377/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 15270/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 51534/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 8879/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 2857/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 10670/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3401/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 18227/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1207852/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 13712/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7130/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 9715/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8295/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 33928/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8907/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8561/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 170409/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7001/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7427/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7769/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 21051/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 49896/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 16205/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 1445/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 509/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 430/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 819/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 4528/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7125/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 802/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 845/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4035/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3017/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 5448/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3463/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3157/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 12253/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2083/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 1750/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2332/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2455/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 21836/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 9807/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 6586/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 13135/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 13610/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7447/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 29091/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros rundt Kristian Ole 31706/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 6032/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1124/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 1695/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 19536/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2112/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 39033/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 4489/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 7494/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1550/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 2617/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 3229/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 3851/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 7957/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4016/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 21113/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 11652/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 7361/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 9774/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 11719/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 42166/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 32537/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 9401/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8455/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 13328/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top