*

Skrevet av Emne: Til Naxos for første gang med barn, hvilket hotell anbefaler dere:-)  (Lest 25229 ganger)

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei, vi er en familie på 2 voksne og 2 barn som skal sy sammen egen reise til Hellas for første gang. Har sjekket priser med fly Oslo- Athen og ser at vi må betale ca 9.000,- med en mellomlanding. Vi vil lande i Athen ca kl 13.00. Rekker vi ferge til Naxos samme dag da? Når vi reiser hjemover, går flyet fra Athen ca 18.00. Rekker vi flyet ved å reise fra Naxos samme dag? Hva koster fergebillettene? Hvor på Naxos bør vi bo (må ha basseng) og bør vi dele opp ferien og besøke en øy til? Pleier dere å ringe hotellene direkte eller bestille gjenom f eks booking.com? Vi regner med å reise de to siste ukene av juli. Dette ble mange spørmål fra en forvetningsfull førstegangsferierende på de greske øyer. (Har reist charter til Kreta og Rhodos, men føler ikke at jeg har "opplevd" Hellas, da vi bodde/oppholdt oss på store charterhotell.) Utfordringen vår blir å overtale tenåringen vår til at det er flott å reiser på egen hånd, og ikke bo på store resorter:-). Håper noen har tid til å svare meg:-).

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1018
   • Vis profil
Hei Thine,

Dere rekker fint ferge fra Piraeus til Naxos (avgang ca. kl. 1700). Dere kan sjekke priser her:

http://www.bluestarferries.com/site/content.asp?sel=&loc=2&query=

Her kan du se de forskjellige alternativene ombord:

http://tinyurl.com/399hk6x

Jeg vil anbefale at dere bor i Agios Georgios-området (St. George Beach), som er i lett gangavstand til alle steder i Naxos by. Hotell med basseng er ikke så vanlig, men her er noen alternativer:

http://www.naxos-saintgeorgebeach.com/

http://www.hotelspiros.com/index.html

http://www.naxosresort.gr/

http://www.nissaki-beach.com/

Her kan dere få noen inntrykk av Naxos, som er den største øya i Cycladene og som også har noen av de aller beste strendene i Hellas:

Agios Georgios Beach og område

http://tinyurl.com/cfzhgk

Aktiviteter

http://www.flisvos-sportclub.com/index.php

Naxos Old Town

http://tinyurl.com/bnjn6g

Naxos Town

http://tinyurl.com/dykxxw

Øya rundt

http://tinyurl.com/dh9mkh

Agios Prokopios, Agia Anna og Plaka

http://tinyurl.com/cg25la

De vestre strendene

http://tinyurl.com/6bwhyqe

Jeg anbefaler at dere leier bil et par dager og reiser rundt på øya. Innlandet er fjellrikt og byr på flott utsikt, små greske landsbyer som er verdt å besøke, historiske templer m.v.

http://www.tripadvisor.co.uk/Travel-g189431-c163441/Naxos:Greece:Naxos.Villages.html

En annen ting er at det er mulig å foreta dagsturer fra Naxos til omkringliggende øyer:

http://www.greeka.com/cyclades/naxos/island/naxos-tours.htm

Det er også mulig å besøke naboøya Paros med vanlige ferger.

Det anbefales at dere reiser tilbake til Athens dagen før hjemreise. Muligheten er alltid der for at det kan skje forsinkelser, avlysninger e.l. med fergene og ved å overnatte i Athen vil dere sikre at dette ikke medfører at dere ikke rekker flyet hjem. I tillegg får dere anledning til å ta en spasertur rundt i Athen - nyte en god middag og se på livet, og også kunne besøke Akropolis e.l. før dere reiser ut til flyplassen.

Håper dette hjelper !
« Siste redigering: 17. sep 12, 12:02:24 by Greece-Traveller »
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Stort sett enig med Greece-Traveller.

Hadde selv med barnebarn, tenåring den ene, for noen år siden. Bodde på St. George beach og de hadde det fortreffelig. Eldste planlegger faktisk å reise på egen hånd, riktignok til Antiparos, men fravær av svømmebasseng var absolutt ikke noe problem. Og de var vant til det og bare måtte ha det ifølge faren deres
Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei, tusen takk for utfyllende svar:). I kveld skal jeg kose meg med å gå gjennom alle linkene du har lagt ved:).

Har et spørsmå til: er det mye dyrere å vente på at norwegian legger ut sine flybilletter? Så, slipper man mellomlanding.


Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Vanskelig å si fordi jeg vanligvis reiser i september. Da kommerdet omtrent ut på et.

Reiser ut med Norwegian søndag og hjem torsdag ca 4000 t/r for to med sete og baggasje.

Det var noe dyrere med SAS og mellomlanding. Men ikke vesentlig.

Jegville satset uten mellomlanding. I fjor hadde vi 50minutter i Køben søndag morgen, og det gikk. En som reiste tirsdagen etter og hadde 1 1/2 time i Køben, måtte få bagasjen ettersendt  :klo:


Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Hotell med svømmebasseng kan ha sine fordeler selv om det går fint uten også. På Naxos pleier vi å bo på Hotel Birikos i Prokopios. Det er et flott lite hotell med personlig service - hyggelig vertskap som varter opp med frukt fra hagen og mye annet.
Svømmebassenget er en behagelig måte å avslutte stranddagen på synes vi - der kan vi ligge å lese i solsengene mens ungene koser seg i vannet. De elsker å bade og boltre seg i det flotte bassenget - og  stupebrett er det jo ikke på stranda. Dessuten er det en fin måte for dem å komme i kontakt med andre unger på.
Vi liker oss godt i den lille landsbyen Prokopios. Mye bedre strand enn inne i byen synes vi - litt grovere sand og ikke så langgrunt. På den delen av stranda som er nærmest landsbyen kan man leie solsenger, men vi holder oss helst i den andre enden av den lange stranda - altså mot Naxos by.
I restaurantgata nærmest stranda ligger det mange koselige spisesteder og strandbarer. Vi har hatt mange lange kvelder på restaurantene der nede. Etter maten kunne ungene bare gå rett over blindegata og ned på stranda for å spille strandtennis, leke med lasere eller bare leke på stranda.
For variasjon er det kort vei å gå til neste landsby Agia Anna eller videre til Plaka (som flere ganger er kåret til Naxos' beste strand). Gidder man kan man også gå inn til Naxos by. Mye trafikk på en del av veien, men den lengste delen av veien kan man gå på stranda.
Her er link til hotellet: http://www.birikos-naxos.com/ Det bør forhåndsbestilles i høysesongen

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei Greece Traveler, Kristian og Pippi1,

Takk for flotte svar. Vi har bestemt osss for å vente med å bestille fly-billetter til norwegian legger ut sine,  så vi slipper å mellomlande. Kanskje vi kan fly direkte til santorini, hvis ikke dette fordyrer veldig. Vi har ingen interesse av å se Athen. Har fått et tilbud fra hotell Spiros som ser ut som et koselig hotell. Men, jeg ble litt i tvil når jeg leser forslaget fra deg Pippi1. Ser veldig hyggelig ut i Prokopios Også. Men, er det stille der på kvelden? Er Naxos by hyggelig for familier i juli, eller er det mye ungdommer som fester der da? Vi liker litt liv og røre, men ikke fyll:).  Og, har vi valgt riktig øy:)?

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Ja, dere har helt sikkert valgt riktig øy. Naxos og Milos er våre favorittøyer - ikke at vi har vært på så mange, men favoritter likke fullt :) Nå blir eldstemann 18, men han vil fremdeles være med dit.
Vi har ikke vært på naxos i siste halvdel av juli, har hørt det er veldig mange folk der da. Men dette er et familiested. Fulle folk kan jeg ikke huske å ha sett der.
Det fine med Prokopios er også at det føles trygt å la store unger/ungdom bevege seg rundt aleine  - bare de er store nok til å passe seg i trafikken.
Av andre aktiviteter med ungdom kan jeg nevne flotte turer på ATVer rundt på øya Har også vært på go-cart-banen og på ridesentret og ridd turer på Plaka og på alle småveiene rundt omkring - perfekt for oss som liker  hester. Det er bare å glede seg. Naxos er fantastisk! ;D

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1018
   • Vis profil
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er også lite å foreta seg bortsett fra strand og mat. Ellers er siste del av juli og august i sin helhet absolutt den travleste delen av sesongen - ikke bare på Naxos, men i Hellas totalt sett.

Av aktiviteter blir hesteridning nevnt. Her er en link også til dette:

http://www.naxoshorseriding.com/

Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.

Hotell Spiros har forøvrig fått god omtale fra flere venner som har bodd der.
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Det er sikkert riktig, Greece-Traveller. Men med barn er det mange fordeler ved å bo på et lite sted og ved de beste strendene.
Disse småbyene har  sin sjarm, men vi tar ofte buss eller taxi inn til Chora om kvelden også.
Om ikke så mange år reiser vi uten barn og da kommer vi nok til å bo inne i byen tror jeg

Utlogget filhellener

  • Innlegg: 3031
   • Vis profil
 Sitat fra: Greece-Traveller på I dag kl. 18:47:03
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.
 
Naxos by er ikke bygd opp for turister, men en by som er mer dominert av turister  og turisme kommer jeg ikke på i farten!
- jeg og ville, spesielt om jeg hadde med barn, bodd i Prokopios/Agia Anna/Plakaområdet  :)
Det er veldig greit å ta buss i n n  til Naxos by og, de kveldene man vil dit.
Synes det er bedre enn å dra u t av byen hver dag for å bade . Jeg synes de flotte strendene er det beste ved Naxos  :)
Kari

Utlogget Anders

  • Innlegg: 11034
   • Vis profil
Skal ikke blande meg så mye borti dette, det tør være kjent for de fleste forumister hvilket forhold jeg har til Naxos :-) Men "sånn i farten" kom jeg til å tenke på Mykonos by... og Thira... og Oia... og Naoussa... og og og... Antiparos fx?
Og kan være enig i at Prokopios er et bedre valg med små barn

 

Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter

Startet av Frynse

Svar: 9
Visninger: 8528
Nyeste innlegg 19. okt 13, 03:31:15
by Frynse
Noen dager på Naxos sommeren 2011

Startet av Ole

Svar: 30
Visninger: 18308
Nyeste innlegg 25. jan 12, 00:12:24
by Tjorven
Stille kveld på Naxos, St. George stranda

Startet av Kristian

Svar: 11
Visninger: 9134
Nyeste innlegg 05. mai 12, 16:12:19
by Kristian
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015

Startet av JanBe

Svar: 7
Visninger: 15467
Nyeste innlegg 02. jun 15, 12:59:44
by bengalow
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos

Startet av Greece-Traveller

Svar: 7
Visninger: 6593
Nyeste innlegg 30. jul 13, 01:19:33
by Tjorven
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 29/0 Athen og Pireus 17. jun 18, 21:04:01 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien Ole Marit 76650/3962 Jippi! Nå reiser jeg! 17. jun 18, 11:54:32 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 32185/60 Athen og Pireus 16. jun 18, 14:03:23 Last Post
Internasjonale vinterflygninger ? Kritios Kritios 128/4 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 13:32:57 Last Post
Sky Express med 3 daglige ATH-CHQ fra 1. November ! mouche Kritios 87/3 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 09:37:25 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 76/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas AGIOS PANDELIMONA TILOS fila fila 69944/161 Hellas generelt 15. jun 18, 09:58:31 Last Post
Juni 2018 Fia marjana 139/2 Syros 15. jun 18, 00:02:24 Last Post
Seks grunner til å reise til Athen telma telma 83/0 Reisetips og spørsmål 14. jun 18, 14:20:44 Last Post
REBUS 17 fila fila 58/0 Hellas generelt 13. jun 18, 20:00:06 Last Post
Hvor er dette? 971 LØST fila fila 265/8 Hvor er dette? 13. jun 18, 11:11:01 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 84/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 81/0 Hellas generelt 12. jun 18, 20:44:07 Last Post
Kolona-Rhodos Havn zorba zorba 145/2 Reisetips og spørsmål 11. jun 18, 12:09:11 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL ELVITA LOTHIARIKA RHODOS fila fila 28404/65 Rom/studios/hotell 09. jun 18, 10:02:24 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11371/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
REBUS 16 LØST fila fila 304/4 Hellas generelt 08. jun 18, 13:00:44 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1207/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Kjøpe leilighet i Chania mouche Lovis 394/7 Flytte til Hellas 06. jun 18, 12:36:06 Last Post
Ano Syros mai 2018 marjana marjana 469/10 Syros 05. jun 18, 14:14:43 Last Post
Zakynthos lundmor SiwH. 2129/7 Ioniske øyer 03. jun 18, 14:23:05 Last Post
Tips/anbefalinger Zakynthos fila karkit 10981/20 Ioniske øyer 03. jun 18, 10:35:11 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Heidrun Kritios 327/7 Chania og områdene rundt 03. jun 18, 10:26:12 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 152618/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Hvor er dette 970. marjana Heidrun 424/7 Hvor er dette? 01. jun 18, 13:50:55 Last Post
Hvor er dette? 969 LØST fila fila 180/2 Hvor er dette? 29. mai 18, 13:28:18 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 54925/245 Fastlandet og Peloponnes 28. mai 18, 10:33:33 Last Post
Problemer med innlogging? kaka kaka 308/4 Om forumet 27. mai 18, 22:43:17 Last Post
Greske rutebåter Kritios Ole 175151/333 Hellas generelt 27. mai 18, 12:33:11 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 485729/1583 Peloponnes 26. mai 18, 07:49:52 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Internasjonale vinterflygninger ? Kritios Kritios 128/4 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 13:32:57 Last Post
Sky Express med 3 daglige ATH-CHQ fra 1. November ! mouche Kritios 87/3 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 09:37:25 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas AGIOS PANDELIMONA TILOS fila fila 69944/161 Hellas generelt 15. jun 18, 09:58:31 Last Post
Seks grunner til å reise til Athen telma telma 83/0 Reisetips og spørsmål 14. jun 18, 14:20:44 Last Post
REBUS 17 fila fila 58/0 Hellas generelt 13. jun 18, 20:00:06 Last Post
Hvor er dette? 971 LØST fila fila 265/8 Hvor er dette? 13. jun 18, 11:11:01 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 81/0 Hellas generelt 12. jun 18, 20:44:07 Last Post
Kolona-Rhodos Havn zorba zorba 145/2 Reisetips og spørsmål 11. jun 18, 12:09:11 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL ELVITA LOTHIARIKA RHODOS fila fila 28404/65 Rom/studios/hotell 09. jun 18, 10:02:24 Last Post
REBUS 16 LØST fila fila 304/4 Hellas generelt 08. jun 18, 13:00:44 Last Post
Kjøpe leilighet i Chania mouche Lovis 394/7 Flytte til Hellas 06. jun 18, 12:36:06 Last Post
Hvor er dette 970. marjana Heidrun 424/7 Hvor er dette? 01. jun 18, 13:50:55 Last Post
Hvor er dette? 969 LØST fila fila 180/2 Hvor er dette? 29. mai 18, 13:28:18 Last Post
Greske rutebåter Kritios Ole 175151/333 Hellas generelt 27. mai 18, 12:33:11 Last Post
Noen som har tips til bosted i Rethymno? dagstaalesen@hotmail.com Gyda 220/1 Rom/studios/hotell 21. mai 18, 11:32:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas Heidrun Heidrun 424/8 Flytte til Hellas 20. mai 18, 22:57:10 Last Post
sitia eller zakynthos for barnefamilie? mouche lundmor 575/6 Reisetips og spørsmål 20. mai 18, 09:41:34 Last Post
Noen som har tips til Øyhopping? mouche Gyda 477/4 Reisetips og spørsmål 15. mai 18, 17:08:55 Last Post
REBUS 15 LØST fila fila 241/2 Hellas generelt 15. mai 18, 11:27:59 Last Post
REBUS 14 LØST fila fila 322/2 Hellas generelt 06. mai 18, 17:38:07 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 2331/14 Transport 27. apr 18, 19:05:47 Last Post
Attica (BS) overtar Hellenic Anders Anders 367/0 Transport 27. apr 18, 17:05:59 Last Post
Kart over Blue Star-fergene i Piraeus havn marjana marjana 589/3 Transport 26. apr 18, 18:08:15 Last Post
Arctic spiseri - Gresk mat i Stavanger anemos anemos 477/0 Mat og drikke 24. apr 18, 20:03:01 Last Post
REBUS 13 LØST fila fila 500/3 Hellas generelt 24. apr 18, 09:16:07 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 76/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Heidrun Kritios 327/7 Chania og områdene rundt 03. jun 18, 10:26:12 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Fia Heidrun 5290/47 Kreta 25. mai 18, 20:28:32 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2135/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 605/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 912/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2556/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1054/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1151/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3203/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1621/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 5677/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1387/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8484/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3311/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2401/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 4287/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1775/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1526/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2281/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2352/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 17227/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2233/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2701/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 3990/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4301/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 21331/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13757/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 54329/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 27605/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 21839/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 16603/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18395/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 32147/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12696/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17237/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 96752/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16231/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24434/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10661/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 17351/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22010/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 15616/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36096/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17323/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 34644/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 55877/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 48165/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 47806/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19389/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10248/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20585/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2272/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4091/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8987/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9823/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8111/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9267/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10857/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12091/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9423/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14402/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 15612/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12803/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10693/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11164/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10768/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13160/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 36705/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11389/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13183/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15617/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20233/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12392/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9757/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 29/0 Athen og Pireus 17. jun 18, 21:04:01 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 32185/60 Athen og Pireus 16. jun 18, 14:03:23 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 84/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11371/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1207/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 152618/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . kaka dagstaalesen@hotmail.com 54925/245 Fastlandet og Peloponnes 28. mai 18, 10:33:33 Last Post
Bilder fra Kardamili dagstaalesen@hotmail.com Magnolia 485729/1583 Peloponnes 26. mai 18, 07:49:52 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 599/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 15778/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1519/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 779/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1509/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 230435/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2789/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 2882/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1785/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 5280/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1218/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 3645/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9589/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4654/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1408/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1557/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4713/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 449/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1086/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 19311/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3038/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1828/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2585/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9265/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 6826/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 4991/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7151/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8481/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5255/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7373/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10339/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10632/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 12932/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25689/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 19259/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 90179/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 12907/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12324/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9884/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 47606/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14410/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 10434/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12767/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9799/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19468/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 268061/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 9302/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22172/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13964/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18107/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14681/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 18932/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23472/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19446/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 54842/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11625/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 52767/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 26897/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 47554/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18609/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8815/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13590/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17443/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12785/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 23993/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11309/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 60544/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 21666/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2452/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11648/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1732/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 18582/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 60564/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 10992/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4466/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 14931/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4448/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1407631/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16276/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8209/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10923/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9353/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 38876/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10114/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9562/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 197389/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8111/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8425/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8840/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23444/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 57649/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18625/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 1776/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3436/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1686/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1379/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2109/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6522/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 8892/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2102/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2062/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 5931/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4086/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7726/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4764/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4571/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14437/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3199/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3742/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3572/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3597/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25337/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12006/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8337/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15344/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15467/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 9027/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3506/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 23573/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1135/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 37847/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9142/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2270/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4008/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45009/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7280/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11558/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2777/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5369/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5349/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5081/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 9953/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5396/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 24365/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13547/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9710/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11630/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13429/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 49413/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37141/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11801/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9797/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top