*

Skrevet av Emne: Til Naxos for første gang med barn, hvilket hotell anbefaler dere:-)  (Lest 25747 ganger)

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 26
   • Vis profil
Hei, vi er en familie på 2 voksne og 2 barn som skal sy sammen egen reise til Hellas for første gang. Har sjekket priser med fly Oslo- Athen og ser at vi må betale ca 9.000,- med en mellomlanding. Vi vil lande i Athen ca kl 13.00. Rekker vi ferge til Naxos samme dag da? Når vi reiser hjemover, går flyet fra Athen ca 18.00. Rekker vi flyet ved å reise fra Naxos samme dag? Hva koster fergebillettene? Hvor på Naxos bør vi bo (må ha basseng) og bør vi dele opp ferien og besøke en øy til? Pleier dere å ringe hotellene direkte eller bestille gjenom f eks booking.com? Vi regner med å reise de to siste ukene av juli. Dette ble mange spørmål fra en forvetningsfull førstegangsferierende på de greske øyer. (Har reist charter til Kreta og Rhodos, men føler ikke at jeg har "opplevd" Hellas, da vi bodde/oppholdt oss på store charterhotell.) Utfordringen vår blir å overtale tenåringen vår til at det er flott å reiser på egen hånd, og ikke bo på store resorter:-). Håper noen har tid til å svare meg:-).

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1018
   • Vis profil
Hei Thine,

Dere rekker fint ferge fra Piraeus til Naxos (avgang ca. kl. 1700). Dere kan sjekke priser her:

http://www.bluestarferries.com/site/content.asp?sel=&loc=2&query=

Her kan du se de forskjellige alternativene ombord:

http://tinyurl.com/399hk6x

Jeg vil anbefale at dere bor i Agios Georgios-området (St. George Beach), som er i lett gangavstand til alle steder i Naxos by. Hotell med basseng er ikke så vanlig, men her er noen alternativer:

http://www.naxos-saintgeorgebeach.com/

http://www.hotelspiros.com/index.html

http://www.naxosresort.gr/

http://www.nissaki-beach.com/

Her kan dere få noen inntrykk av Naxos, som er den største øya i Cycladene og som også har noen av de aller beste strendene i Hellas:

Agios Georgios Beach og område

http://tinyurl.com/cfzhgk

Aktiviteter

http://www.flisvos-sportclub.com/index.php

Naxos Old Town

http://tinyurl.com/bnjn6g

Naxos Town

http://tinyurl.com/dykxxw

Øya rundt

http://tinyurl.com/dh9mkh

Agios Prokopios, Agia Anna og Plaka

http://tinyurl.com/cg25la

De vestre strendene

http://tinyurl.com/6bwhyqe

Jeg anbefaler at dere leier bil et par dager og reiser rundt på øya. Innlandet er fjellrikt og byr på flott utsikt, små greske landsbyer som er verdt å besøke, historiske templer m.v.

http://www.tripadvisor.co.uk/Travel-g189431-c163441/Naxos:Greece:Naxos.Villages.html

En annen ting er at det er mulig å foreta dagsturer fra Naxos til omkringliggende øyer:

http://www.greeka.com/cyclades/naxos/island/naxos-tours.htm

Det er også mulig å besøke naboøya Paros med vanlige ferger.

Det anbefales at dere reiser tilbake til Athens dagen før hjemreise. Muligheten er alltid der for at det kan skje forsinkelser, avlysninger e.l. med fergene og ved å overnatte i Athen vil dere sikre at dette ikke medfører at dere ikke rekker flyet hjem. I tillegg får dere anledning til å ta en spasertur rundt i Athen - nyte en god middag og se på livet, og også kunne besøke Akropolis e.l. før dere reiser ut til flyplassen.

Håper dette hjelper !
« Siste redigering: 17. sep 12, 12:02:24 by Greece-Traveller »
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Stort sett enig med Greece-Traveller.

Hadde selv med barnebarn, tenåring den ene, for noen år siden. Bodde på St. George beach og de hadde det fortreffelig. Eldste planlegger faktisk å reise på egen hånd, riktignok til Antiparos, men fravær av svømmebasseng var absolutt ikke noe problem. Og de var vant til det og bare måtte ha det ifølge faren deres
Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 26
   • Vis profil
Hei, tusen takk for utfyllende svar:). I kveld skal jeg kose meg med å gå gjennom alle linkene du har lagt ved:).

Har et spørsmå til: er det mye dyrere å vente på at norwegian legger ut sine flybilletter? Så, slipper man mellomlanding.


Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Vanskelig å si fordi jeg vanligvis reiser i september. Da kommerdet omtrent ut på et.

Reiser ut med Norwegian søndag og hjem torsdag ca 4000 t/r for to med sete og baggasje.

Det var noe dyrere med SAS og mellomlanding. Men ikke vesentlig.

Jegville satset uten mellomlanding. I fjor hadde vi 50minutter i Køben søndag morgen, og det gikk. En som reiste tirsdagen etter og hadde 1 1/2 time i Køben, måtte få bagasjen ettersendt  :klo:


Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 65
   • Vis profil
Hotell med svømmebasseng kan ha sine fordeler selv om det går fint uten også. På Naxos pleier vi å bo på Hotel Birikos i Prokopios. Det er et flott lite hotell med personlig service - hyggelig vertskap som varter opp med frukt fra hagen og mye annet.
Svømmebassenget er en behagelig måte å avslutte stranddagen på synes vi - der kan vi ligge å lese i solsengene mens ungene koser seg i vannet. De elsker å bade og boltre seg i det flotte bassenget - og  stupebrett er det jo ikke på stranda. Dessuten er det en fin måte for dem å komme i kontakt med andre unger på.
Vi liker oss godt i den lille landsbyen Prokopios. Mye bedre strand enn inne i byen synes vi - litt grovere sand og ikke så langgrunt. På den delen av stranda som er nærmest landsbyen kan man leie solsenger, men vi holder oss helst i den andre enden av den lange stranda - altså mot Naxos by.
I restaurantgata nærmest stranda ligger det mange koselige spisesteder og strandbarer. Vi har hatt mange lange kvelder på restaurantene der nede. Etter maten kunne ungene bare gå rett over blindegata og ned på stranda for å spille strandtennis, leke med lasere eller bare leke på stranda.
For variasjon er det kort vei å gå til neste landsby Agia Anna eller videre til Plaka (som flere ganger er kåret til Naxos' beste strand). Gidder man kan man også gå inn til Naxos by. Mye trafikk på en del av veien, men den lengste delen av veien kan man gå på stranda.
Her er link til hotellet: http://www.birikos-naxos.com/ Det bør forhåndsbestilles i høysesongen

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 26
   • Vis profil
Hei Greece Traveler, Kristian og Pippi1,

Takk for flotte svar. Vi har bestemt osss for å vente med å bestille fly-billetter til norwegian legger ut sine,  så vi slipper å mellomlande. Kanskje vi kan fly direkte til santorini, hvis ikke dette fordyrer veldig. Vi har ingen interesse av å se Athen. Har fått et tilbud fra hotell Spiros som ser ut som et koselig hotell. Men, jeg ble litt i tvil når jeg leser forslaget fra deg Pippi1. Ser veldig hyggelig ut i Prokopios Også. Men, er det stille der på kvelden? Er Naxos by hyggelig for familier i juli, eller er det mye ungdommer som fester der da? Vi liker litt liv og røre, men ikke fyll:).  Og, har vi valgt riktig øy:)?

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 65
   • Vis profil
Ja, dere har helt sikkert valgt riktig øy. Naxos og Milos er våre favorittøyer - ikke at vi har vært på så mange, men favoritter likke fullt :) Nå blir eldstemann 18, men han vil fremdeles være med dit.
Vi har ikke vært på naxos i siste halvdel av juli, har hørt det er veldig mange folk der da. Men dette er et familiested. Fulle folk kan jeg ikke huske å ha sett der.
Det fine med Prokopios er også at det føles trygt å la store unger/ungdom bevege seg rundt aleine  - bare de er store nok til å passe seg i trafikken.
Av andre aktiviteter med ungdom kan jeg nevne flotte turer på ATVer rundt på øya Har også vært på go-cart-banen og på ridesentret og ridd turer på Plaka og på alle småveiene rundt omkring - perfekt for oss som liker  hester. Det er bare å glede seg. Naxos er fantastisk! ;D

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1018
   • Vis profil
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er også lite å foreta seg bortsett fra strand og mat. Ellers er siste del av juli og august i sin helhet absolutt den travleste delen av sesongen - ikke bare på Naxos, men i Hellas totalt sett.

Av aktiviteter blir hesteridning nevnt. Her er en link også til dette:

http://www.naxoshorseriding.com/

Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.

Hotell Spiros har forøvrig fått god omtale fra flere venner som har bodd der.
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 65
   • Vis profil
Det er sikkert riktig, Greece-Traveller. Men med barn er det mange fordeler ved å bo på et lite sted og ved de beste strendene.
Disse småbyene har  sin sjarm, men vi tar ofte buss eller taxi inn til Chora om kvelden også.
Om ikke så mange år reiser vi uten barn og da kommer vi nok til å bo inne i byen tror jeg

Utlogget filhellener

  • Innlegg: 3053
   • Vis profil
 Sitat fra: Greece-Traveller på I dag kl. 18:47:03
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.
 
Naxos by er ikke bygd opp for turister, men en by som er mer dominert av turister  og turisme kommer jeg ikke på i farten!
- jeg og ville, spesielt om jeg hadde med barn, bodd i Prokopios/Agia Anna/Plakaområdet  :)
Det er veldig greit å ta buss i n n  til Naxos by og, de kveldene man vil dit.
Synes det er bedre enn å dra u t av byen hver dag for å bade . Jeg synes de flotte strendene er det beste ved Naxos  :)
Kari

Utlogget Anders

  • Innlegg: 11044
   • Vis profil
Skal ikke blande meg så mye borti dette, det tør være kjent for de fleste forumister hvilket forhold jeg har til Naxos :-) Men "sånn i farten" kom jeg til å tenke på Mykonos by... og Thira... og Oia... og Naoussa... og og og... Antiparos fx?
Og kan være enig i at Prokopios er et bedre valg med små barn

 

Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter

Startet av Frynse

Svar: 9
Visninger: 8821
Nyeste innlegg 19. okt 13, 03:31:15
by Frynse
Noen dager på Naxos sommeren 2011

Startet av Ole

Svar: 30
Visninger: 18824
Nyeste innlegg 25. jan 12, 00:12:24
by Tjorven
Stille kveld på Naxos, St. George stranda

Startet av Kristian

Svar: 11
Visninger: 9345
Nyeste innlegg 05. mai 12, 16:12:19
by Kristian
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015

Startet av JanBe

Svar: 7
Visninger: 15860
Nyeste innlegg 02. jun 15, 12:59:44
by bengalow
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos

Startet av Greece-Traveller

Svar: 7
Visninger: 6848
Nyeste innlegg 30. jul 13, 01:19:33
by Tjorven
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Fotoreisebrev fra Kythira (og litt fra Neapoli) Admirala Admirala 144/16 Ioniske øyer I dag kl. 17:26:40 Last Post
Veggmaling i Athen kaka Ole 43/1 Athen og Pireus I dag kl. 14:10:21 Last Post
Athen 2018 Ole Ole 37/0 Athen og Pireus 22. sep 18, 20:26:36 Last Post
Trafikken på Kreta LukasKhasa LukasKhasa 26/0 Kreta 22. sep 18, 19:36:28 Last Post
Hvor er dette nr to Heidrun Heidrun 389/8 Hellas generelt 20. sep 18, 23:11:50 Last Post
Flyruter Hellas 2019 vandrer Marit 661/6 Transport 18. sep 18, 17:48:09 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 58482/260 Fastlandet og Peloponnes 17. sep 18, 09:04:58 Last Post
Internett, bredband/fiber tosk74 tosk74 152/2 Kreta 17. sep 18, 00:27:01 Last Post
Bestille eller ikke? pippi1 pippi1 1035/23 Kykladene 14. sep 18, 21:01:47 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EN SMAK AV LEFKADA fila fila 73631/171 Hellas generelt 14. sep 18, 16:14:41 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 7009/54 Kreta 13. sep 18, 10:46:31 Last Post
Bank når man bor i Hellas espeno Heidrun 1084/12 Flytte til Hellas 12. sep 18, 08:49:05 Last Post
Bursdager. Ole Pjokken 33439/2456 Yamas Bar & Taverna 11. sep 18, 20:24:03 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 609/11 Hellas generelt 11. sep 18, 14:39:24 Last Post
REBUS 19 LØST fila fila 167/2 Hellas generelt 11. sep 18, 12:46:26 Last Post
Flytte til Hellas Artemida,Nea Makri,Kifissia Admirala hfiske 239/2 Flytte til Hellas 08. sep 18, 21:30:24 Last Post
Våre bosteder i Hellas STAVROS STUDIOS & APARTMENTS, NEA SKIONI fila fila 30364/71 Rom/studios/hotell 08. sep 18, 20:35:00 Last Post
Tips/anbefalinger Zakynthos lundmor karkit 12002/21 Ioniske øyer 07. sep 18, 09:51:05 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Kritios Lavendel 1337/8 Flytte til Hellas 06. sep 18, 20:58:31 Last Post
Ikaria Fix Runar Solvik 235/1 Ikaria 03. sep 18, 09:03:57 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 586699/1445 Hellas generelt 31. aug 18, 14:01:43 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 35144/97 Athen og Pireus 27. aug 18, 11:22:46 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien stein Marit 76883/3971 Jippi! Nå reiser jeg! 25. aug 18, 19:38:05 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Risberg Risberg 803/9 Reisetips og spørsmål 22. aug 18, 13:41:23 Last Post
Amorgos med guide TOMS marjana 261/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 15:32:01 Last Post
Parga i uke 40 Heidrun Mrst 279/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 11:40:55 Last Post
Klosteret Hozoviotissa september 2017 marjana marjana 1974/11 Amorgos 21. aug 18, 01:55:33 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? bengalow KnutB 30803/61 Hellas generelt 20. aug 18, 12:59:00 Last Post
Strender uten for mange barn rundt Kalyves? LongForSun LongForSun 237/0 Chania og områdene rundt 19. aug 18, 23:19:10 Last Post
Er Hellas "syden"? Risberg Ole 60789/172 Hellas generelt 19. aug 18, 13:50:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette nr to Heidrun Heidrun 389/8 Hellas generelt 20. sep 18, 23:11:50 Last Post
Flyruter Hellas 2019 vandrer Marit 661/6 Transport 18. sep 18, 17:48:09 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas EN SMAK AV LEFKADA fila fila 73631/171 Hellas generelt 14. sep 18, 16:14:41 Last Post
Bank når man bor i Hellas espeno Heidrun 1084/12 Flytte til Hellas 12. sep 18, 08:49:05 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 609/11 Hellas generelt 11. sep 18, 14:39:24 Last Post
REBUS 19 LØST fila fila 167/2 Hellas generelt 11. sep 18, 12:46:26 Last Post
Flytte til Hellas Artemida,Nea Makri,Kifissia Admirala hfiske 239/2 Flytte til Hellas 08. sep 18, 21:30:24 Last Post
Våre bosteder i Hellas STAVROS STUDIOS & APARTMENTS, NEA SKIONI fila fila 30364/71 Rom/studios/hotell 08. sep 18, 20:35:00 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Kritios Lavendel 1337/8 Flytte til Hellas 06. sep 18, 20:58:31 Last Post
Hellas i pressen kaka operafantomet 586699/1445 Hellas generelt 31. aug 18, 14:01:43 Last Post
Meget generelle spørsmål om å reise til de greske øyer Risberg Risberg 803/9 Reisetips og spørsmål 22. aug 18, 13:41:23 Last Post
Amorgos med guide TOMS marjana 261/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 15:32:01 Last Post
Parga i uke 40 Heidrun Mrst 279/1 Reisetips og spørsmål 21. aug 18, 11:40:55 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? bengalow KnutB 30803/61 Hellas generelt 20. aug 18, 12:59:00 Last Post
Er Hellas "syden"? Risberg Ole 60789/172 Hellas generelt 19. aug 18, 13:50:48 Last Post
4 mnd i Hellas. Trenger tips. mouche Sunniva 985/18 Flytte til Hellas 15. aug 18, 22:40:03 Last Post
Kjøpe bolig på Kreta mouche Pusimal 18937/42 Flytte til Hellas 13. aug 18, 18:12:06 Last Post
Korintkanalen Admirala Risberg 358/4 Reisetips og spørsmål 09. aug 18, 15:09:15 Last Post
Lefkada el zakynthos filhellener lundmor 660/9 Reisetips og spørsmål 06. aug 18, 18:46:52 Last Post
Cøliaki Frynse Sunniva 368/1 Mat og drikke 03. aug 18, 21:36:23 Last Post
Store skogbranner på Attika og nord for Aten Kritios marjana 964/15 Hellas generelt 03. aug 18, 12:50:54 Last Post
Hvor mye penger kan dere greie dere med på 14 dager i Hellas Risberg Heidrun 35860/64 Hellas generelt 02. aug 18, 13:33:38 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 606/4 Hellas generelt 01. aug 18, 13:03:25 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Kritios marjana 1079/8 Transport 01. aug 18, 11:07:05 Last Post
Hvorfor så harde senger ? Risberg Frynse 973/4 Reisetips og spørsmål 31. jul 18, 10:14:34 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Trafikken på Kreta LukasKhasa LukasKhasa 26/0 Kreta 22. sep 18, 19:36:28 Last Post
Internett, bredband/fiber tosk74 tosk74 152/2 Kreta 17. sep 18, 00:27:01 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 7009/54 Kreta 13. sep 18, 10:46:31 Last Post
Strender uten for mange barn rundt Kalyves? LongForSun LongForSun 237/0 Chania og områdene rundt 19. aug 18, 23:19:10 Last Post
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 961/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 1048/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 527/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2766/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 1106/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 1680/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 3214/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1464/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1594/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3748/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 2078/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 6350/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1802/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 9002/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3932/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2824/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 5161/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 2177/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1884/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2801/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2954/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4902/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 22074/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 14299/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 68659/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 28480/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 22654/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 17470/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18980/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 33143/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 13214/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17960/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 98148/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16871/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 25269/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 11099/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 18466/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22658/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 16683/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36997/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 18103/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 35558/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 57098/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 49202/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 48949/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19987/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10689/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 21153/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2688/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4436/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9463/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 10387/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8520/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9644/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 11240/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12564/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9814/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 15015/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 16378/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 13454/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 11259/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11625/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 11288/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13715/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 37632/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11864/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13782/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 16418/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20839/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12975/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 10219/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Veggmaling i Athen kaka Ole 43/1 Athen og Pireus I dag kl. 14:10:21 Last Post
Athen 2018 Ole Ole 37/0 Athen og Pireus 22. sep 18, 20:26:36 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 58482/260 Fastlandet og Peloponnes 17. sep 18, 09:04:58 Last Post
Athens flyplass Svein~B Svein~B 35144/97 Athen og Pireus 27. aug 18, 11:22:46 Last Post
Er dette normalt? Admirala Ole 488/7 Athen og Pireus 23. jul 18, 21:50:03 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 713/4 Athen og Pireus 20. jul 18, 11:40:49 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 492277/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 378/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 12191/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 2253/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 154750/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 1071/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 17959/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1996/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 1156/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 2070/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 234298/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 3484/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 3501/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 2184/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 6412/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1581/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 4317/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 10144/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 5076/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 662/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 730/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1372/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 20012/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3481/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 2093/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2882/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9701/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 7448/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5429/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7775/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8863/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5681/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7765/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10779/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 11261/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 13367/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 26182/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 20037/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 92128/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 13366/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12724/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 10360/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 48685/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 15075/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 13284/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 10171/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 20124/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 271253/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 10305/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22718/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 14605/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18599/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 15352/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 19630/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23998/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 20207/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 56214/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 12044/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 53901/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 27492/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 48727/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 19187/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 9146/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 14087/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 18029/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 13327/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24533/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11836/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 61441/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 22295/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2887/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 12061/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 2278/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 19757/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 62006/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11586/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4854/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 15799/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4763/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1420126/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16911/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8559/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 11400/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9767/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 39894/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10540/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9866/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 199889/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8480/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8754/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 9238/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 24054/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 58644/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 19232/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos 2018 Fia Ole 439/1 Naxos 11. aug 18, 15:33:23 Last Post
Naxos i kveld kaka Ole 290/1 Naxos 22. jul 18, 21:23:36 Last Post
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 2628/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 4014/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 2000/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1747/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2540/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 7045/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 9525/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2425/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2419/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 6334/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4362/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 8244/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 5086/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4939/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14952/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3483/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 4213/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3909/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3938/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 26014/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12654/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8931/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 16362/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Aqua Paros Ole Ole 228/0 Paros og Antiparos 08. aug 18, 20:52:26 Last Post
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 427/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 4017/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 24328/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1496/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 38906/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9738/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2600/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4521/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45894/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7769/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 12260/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 3079/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5940/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5874/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5388/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 10504/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5708/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 25054/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 14128/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 10340/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 12402/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 14056/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 50739/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37947/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Back to top