*

Skrevet av Emne: Til Naxos for første gang med barn, hvilket hotell anbefaler dere:-)  (Lest 23364 ganger)

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei, vi er en familie på 2 voksne og 2 barn som skal sy sammen egen reise til Hellas for første gang. Har sjekket priser med fly Oslo- Athen og ser at vi må betale ca 9.000,- med en mellomlanding. Vi vil lande i Athen ca kl 13.00. Rekker vi ferge til Naxos samme dag da? Når vi reiser hjemover, går flyet fra Athen ca 18.00. Rekker vi flyet ved å reise fra Naxos samme dag? Hva koster fergebillettene? Hvor på Naxos bør vi bo (må ha basseng) og bør vi dele opp ferien og besøke en øy til? Pleier dere å ringe hotellene direkte eller bestille gjenom f eks booking.com? Vi regner med å reise de to siste ukene av juli. Dette ble mange spørmål fra en forvetningsfull førstegangsferierende på de greske øyer. (Har reist charter til Kreta og Rhodos, men føler ikke at jeg har "opplevd" Hellas, da vi bodde/oppholdt oss på store charterhotell.) Utfordringen vår blir å overtale tenåringen vår til at det er flott å reiser på egen hånd, og ikke bo på store resorter:-). Håper noen har tid til å svare meg:-).

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1018
   • Vis profil
Hei Thine,

Dere rekker fint ferge fra Piraeus til Naxos (avgang ca. kl. 1700). Dere kan sjekke priser her:

http://www.bluestarferries.com/site/content.asp?sel=&loc=2&query=

Her kan du se de forskjellige alternativene ombord:

http://tinyurl.com/399hk6x

Jeg vil anbefale at dere bor i Agios Georgios-området (St. George Beach), som er i lett gangavstand til alle steder i Naxos by. Hotell med basseng er ikke så vanlig, men her er noen alternativer:

http://www.naxos-saintgeorgebeach.com/

http://www.hotelspiros.com/index.html

http://www.naxosresort.gr/

http://www.nissaki-beach.com/

Her kan dere få noen inntrykk av Naxos, som er den største øya i Cycladene og som også har noen av de aller beste strendene i Hellas:

Agios Georgios Beach og område

http://tinyurl.com/cfzhgk

Aktiviteter

http://www.flisvos-sportclub.com/index.php

Naxos Old Town

http://tinyurl.com/bnjn6g

Naxos Town

http://tinyurl.com/dykxxw

Øya rundt

http://tinyurl.com/dh9mkh

Agios Prokopios, Agia Anna og Plaka

http://tinyurl.com/cg25la

De vestre strendene

http://tinyurl.com/6bwhyqe

Jeg anbefaler at dere leier bil et par dager og reiser rundt på øya. Innlandet er fjellrikt og byr på flott utsikt, små greske landsbyer som er verdt å besøke, historiske templer m.v.

http://www.tripadvisor.co.uk/Travel-g189431-c163441/Naxos:Greece:Naxos.Villages.html

En annen ting er at det er mulig å foreta dagsturer fra Naxos til omkringliggende øyer:

http://www.greeka.com/cyclades/naxos/island/naxos-tours.htm

Det er også mulig å besøke naboøya Paros med vanlige ferger.

Det anbefales at dere reiser tilbake til Athens dagen før hjemreise. Muligheten er alltid der for at det kan skje forsinkelser, avlysninger e.l. med fergene og ved å overnatte i Athen vil dere sikre at dette ikke medfører at dere ikke rekker flyet hjem. I tillegg får dere anledning til å ta en spasertur rundt i Athen - nyte en god middag og se på livet, og også kunne besøke Akropolis e.l. før dere reiser ut til flyplassen.

Håper dette hjelper !
« Siste redigering: 17. sep 12, 12:02:24 by Greece-Traveller »
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Stort sett enig med Greece-Traveller.

Hadde selv med barnebarn, tenåring den ene, for noen år siden. Bodde på St. George beach og de hadde det fortreffelig. Eldste planlegger faktisk å reise på egen hånd, riktignok til Antiparos, men fravær av svømmebasseng var absolutt ikke noe problem. Og de var vant til det og bare måtte ha det ifølge faren deres
Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei, tusen takk for utfyllende svar:). I kveld skal jeg kose meg med å gå gjennom alle linkene du har lagt ved:).

Har et spørsmå til: er det mye dyrere å vente på at norwegian legger ut sine flybilletter? Så, slipper man mellomlanding.


Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Vanskelig å si fordi jeg vanligvis reiser i september. Da kommerdet omtrent ut på et.

Reiser ut med Norwegian søndag og hjem torsdag ca 4000 t/r for to med sete og baggasje.

Det var noe dyrere med SAS og mellomlanding. Men ikke vesentlig.

Jegville satset uten mellomlanding. I fjor hadde vi 50minutter i Køben søndag morgen, og det gikk. En som reiste tirsdagen etter og hadde 1 1/2 time i Køben, måtte få bagasjen ettersendt  :klo:


Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Hotell med svømmebasseng kan ha sine fordeler selv om det går fint uten også. På Naxos pleier vi å bo på Hotel Birikos i Prokopios. Det er et flott lite hotell med personlig service - hyggelig vertskap som varter opp med frukt fra hagen og mye annet.
Svømmebassenget er en behagelig måte å avslutte stranddagen på synes vi - der kan vi ligge å lese i solsengene mens ungene koser seg i vannet. De elsker å bade og boltre seg i det flotte bassenget - og  stupebrett er det jo ikke på stranda. Dessuten er det en fin måte for dem å komme i kontakt med andre unger på.
Vi liker oss godt i den lille landsbyen Prokopios. Mye bedre strand enn inne i byen synes vi - litt grovere sand og ikke så langgrunt. På den delen av stranda som er nærmest landsbyen kan man leie solsenger, men vi holder oss helst i den andre enden av den lange stranda - altså mot Naxos by.
I restaurantgata nærmest stranda ligger det mange koselige spisesteder og strandbarer. Vi har hatt mange lange kvelder på restaurantene der nede. Etter maten kunne ungene bare gå rett over blindegata og ned på stranda for å spille strandtennis, leke med lasere eller bare leke på stranda.
For variasjon er det kort vei å gå til neste landsby Agia Anna eller videre til Plaka (som flere ganger er kåret til Naxos' beste strand). Gidder man kan man også gå inn til Naxos by. Mye trafikk på en del av veien, men den lengste delen av veien kan man gå på stranda.
Her er link til hotellet: http://www.birikos-naxos.com/ Det bør forhåndsbestilles i høysesongen

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei Greece Traveler, Kristian og Pippi1,

Takk for flotte svar. Vi har bestemt osss for å vente med å bestille fly-billetter til norwegian legger ut sine,  så vi slipper å mellomlande. Kanskje vi kan fly direkte til santorini, hvis ikke dette fordyrer veldig. Vi har ingen interesse av å se Athen. Har fått et tilbud fra hotell Spiros som ser ut som et koselig hotell. Men, jeg ble litt i tvil når jeg leser forslaget fra deg Pippi1. Ser veldig hyggelig ut i Prokopios Også. Men, er det stille der på kvelden? Er Naxos by hyggelig for familier i juli, eller er det mye ungdommer som fester der da? Vi liker litt liv og røre, men ikke fyll:).  Og, har vi valgt riktig øy:)?

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Ja, dere har helt sikkert valgt riktig øy. Naxos og Milos er våre favorittøyer - ikke at vi har vært på så mange, men favoritter likke fullt :) Nå blir eldstemann 18, men han vil fremdeles være med dit.
Vi har ikke vært på naxos i siste halvdel av juli, har hørt det er veldig mange folk der da. Men dette er et familiested. Fulle folk kan jeg ikke huske å ha sett der.
Det fine med Prokopios er også at det føles trygt å la store unger/ungdom bevege seg rundt aleine  - bare de er store nok til å passe seg i trafikken.
Av andre aktiviteter med ungdom kan jeg nevne flotte turer på ATVer rundt på øya Har også vært på go-cart-banen og på ridesentret og ridd turer på Plaka og på alle småveiene rundt omkring - perfekt for oss som liker  hester. Det er bare å glede seg. Naxos er fantastisk! ;D

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1018
   • Vis profil
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er også lite å foreta seg bortsett fra strand og mat. Ellers er siste del av juli og august i sin helhet absolutt den travleste delen av sesongen - ikke bare på Naxos, men i Hellas totalt sett.

Av aktiviteter blir hesteridning nevnt. Her er en link også til dette:

http://www.naxoshorseriding.com/

Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.

Hotell Spiros har forøvrig fått god omtale fra flere venner som har bodd der.
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Det er sikkert riktig, Greece-Traveller. Men med barn er det mange fordeler ved å bo på et lite sted og ved de beste strendene.
Disse småbyene har  sin sjarm, men vi tar ofte buss eller taxi inn til Chora om kvelden også.
Om ikke så mange år reiser vi uten barn og da kommer vi nok til å bo inne i byen tror jeg

Utlogget filhellener

  • Innlegg: 3017
   • Vis profil
 Sitat fra: Greece-Traveller på I dag kl. 18:47:03
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.
 
Naxos by er ikke bygd opp for turister, men en by som er mer dominert av turister  og turisme kommer jeg ikke på i farten!
- jeg og ville, spesielt om jeg hadde med barn, bodd i Prokopios/Agia Anna/Plakaområdet  :)
Det er veldig greit å ta buss i n n  til Naxos by og, de kveldene man vil dit.
Synes det er bedre enn å dra u t av byen hver dag for å bade . Jeg synes de flotte strendene er det beste ved Naxos  :)
Kari

Utlogget Anders

  • Innlegg: 11012
   • Vis profil
Skal ikke blande meg så mye borti dette, det tør være kjent for de fleste forumister hvilket forhold jeg har til Naxos :-) Men "sånn i farten" kom jeg til å tenke på Mykonos by... og Thira... og Oia... og Naoussa... og og og... Antiparos fx?
Og kan være enig i at Prokopios er et bedre valg med små barn

 

Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter

Startet av Frynse

Svar: 9
Visninger: 7740
Nyeste innlegg 19. okt 13, 03:31:15
by Frynse
Noen dager på Naxos sommeren 2011

Startet av Ole

Svar: 30
Visninger: 16711
Nyeste innlegg 25. jan 12, 00:12:24
by Tjorven
Stille kveld på Naxos, St. George stranda

Startet av Kristian

Svar: 11
Visninger: 8574
Nyeste innlegg 05. mai 12, 16:12:19
by Kristian
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015

Startet av JanBe

Svar: 7
Visninger: 14505
Nyeste innlegg 02. jun 15, 12:59:44
by bengalow
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos

Startet av Greece-Traveller

Svar: 7
Visninger: 5948
Nyeste innlegg 30. jul 13, 01:19:33
by Tjorven
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Amorgos, Aegialis september 2017 marjana marjana 1271/17 Amorgos I dag kl. 02:00:34 Last Post
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 138/1 Transport 20. feb 18, 18:47:52 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas DEN VENETIABSKE BORGEN I PARGA fila fila 59757/107 Hellas generelt 20. feb 18, 13:04:07 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 442145/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Agistri Ole Svein~B 5201/52 Saroniske øyer 18. feb 18, 23:38:26 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 42765/232 Fastlandet og Peloponnes 18. feb 18, 10:26:07 Last Post
Egina Svein~B Svein~B 818/7 Egina 17. feb 18, 12:15:03 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 251/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Egina by Svein~B Svein~B 1376/11 Egina 15. feb 18, 18:53:17 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! stein Ole 33714/3108 Yamas Bar & Taverna 15. feb 18, 18:31:16 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 577/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 184975/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 427/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7746/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1780/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2564/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1882/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Vassilaras Hotel, Skala, Agistri Svein~B Svein~B 1573/13 Saroniske øyer 08. feb 18, 20:16:56 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 162081/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 265/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 205927/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 263/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35502/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 1753/20 Egina 26. jan 18, 07:10:28 Last Post
Info om Ithaka espeno espeno 272/1 Ioniske øyer 23. jan 18, 13:06:05 Last Post
Iris rundt nyttår - Iris unguicularis filhellener espeno 331/2 Gresk natur 23. jan 18, 10:22:01 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 520/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 466/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 483/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
Lys høstmorkel - Helvella crispa espeno espeno 218/0 Gresk natur 19. jan 18, 10:34:39 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Posidon Hellas – ei gresk ferje Svein~B Svein~B 138/1 Transport 20. feb 18, 18:47:52 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas DEN VENETIABSKE BORGEN I PARGA fila fila 59757/107 Hellas generelt 20. feb 18, 13:04:07 Last Post
Tips vedr bryllupsreise filhellener Lavendel 251/5 Reisetips og spørsmål 16. feb 18, 19:24:34 Last Post
Overnatting for en familie på fem Antiparos, Naxos og kanskje Paros Lous VegarH 577/12 Reisetips og spørsmål 15. feb 18, 07:41:48 Last Post
Greske katter marjana marjana 184975/501 Hellas generelt 14. feb 18, 00:25:00 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn Svein~B Svein~B 2564/32 Hellas generelt 10. feb 18, 17:46:45 Last Post
LEFKADA 2011 fila fila 1882/3 Reiseskildringer 08. feb 18, 23:50:14 Last Post
Greske rutebåter fila Ole 162081/317 Hellas generelt 07. feb 18, 22:17:26 Last Post
Hvor er dette? 968 LØST fila fila 263/2 Hvor er dette? 01. feb 18, 23:24:42 Last Post
"Mine" greske tavernaer 48 fila fila 35502/60 Hellas generelt 01. feb 18, 12:31:32 Last Post
Hvor er dette? 967 LØST fila fila 520/4 Hvor er dette? 23. jan 18, 09:29:36 Last Post
Fergetider Rhodos - Tilos Anders zorba 483/7 Reisetips og spørsmål 19. jan 18, 17:27:19 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Heidrun espeno 25055/215 Flytte til Hellas 18. jan 18, 21:18:14 Last Post
Reise til Lefkas Parga fila marit.bjørnholt-skogstad 281/1 Hellas generelt 17. jan 18, 00:06:54 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Runar Solvik fila 9242/51 Hellas generelt 16. jan 18, 23:21:54 Last Post
Hvor er dette? 966 LØST JanBe JanBe 826/24 Hvor er dette? 14. jan 18, 21:51:49 Last Post
Lilleput gir seg dagstaalesen@hotmail.com bipbap 8174/62 Hellas generelt 13. jan 18, 19:06:15 Last Post
Bil Norge -Peloponnes Lavendel Lavendel 459/4 Flytte til Hellas 13. jan 18, 13:05:31 Last Post
Hvorfor denne allergien mot boksemat/ferdigmat, samt hverdagen ellers i Hellas Admirala Heidrun 597/8 Flytte til Hellas 11. jan 18, 12:40:03 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 527852/1433 Hellas generelt 09. jan 18, 07:43:09 Last Post
Hvor er dette? 965 LØST Ole Ole 525/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:08:12 Last Post
Hvor er dette? 963 LØST Ole Ole 469/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:32 Last Post
Hvor er dette? 964 LØST Ole Ole 468/2 Hvor er dette? 29. des 17, 22:07:01 Last Post
Hvor er dette? 962 LØST Ole Ole 495/3 Hvor er dette? 29. des 17, 21:59:06 Last Post
Hvor er dette fra Heidrun Heidrun 631/4 Hellas generelt 29. des 17, 08:30:02 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Diddi Heidrun 1780/26 Kreta 10. feb 18, 22:04:45 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 466/5 Rethymnon og områdene rundt 20. jan 18, 18:27:20 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 1152/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 379/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 386/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 2154/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 912/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 4031/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 741/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 7498/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 2215/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1612/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 2544/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1087/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 940/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1376/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1564/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 13251/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1485/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1933/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2935/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 2121/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 3336/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 12123/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 7586/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 3121/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 19502/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12903/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 41317/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 25591/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 20309/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 14954/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17568/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 29851/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11897/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 16219/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 90588/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 15403/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 22599/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9966/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 15060/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20889/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 13974/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 33594/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 16191/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 32438/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 52477/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 45394/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 44810/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 18111/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9510/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19590/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1455/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3409/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 8273/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8686/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 7298/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8526/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10226/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11346/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8765/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 13000/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 14104/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11942/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9749/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10454/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10034/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 12387/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 34531/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10661/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 12459/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 14512/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 19264/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 11459/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9142/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 442145/1576 Peloponnes 19. feb 18, 09:43:15 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 42765/232 Fastlandet og Peloponnes 18. feb 18, 10:26:07 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 427/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ikaros Ole 7746/133 Peloponnes 11. feb 18, 09:29:32 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 205927/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 1069/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 1409/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 843/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 2626/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 567/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 2165/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 8281/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3633/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 723/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 848/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 3017/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2856/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 42135/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 1375/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 3119/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 8240/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1875/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 17699/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 14170/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 173537/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 305/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 17495/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1922/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1191/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1868/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 8144/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 5278/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3881/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 5571/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7528/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4576/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6805/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9545/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 9300/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11937/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 24482/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 17753/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 83352/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11930/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11612/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8988/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 43969/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 13349/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9687/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 15353/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8991/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 18239/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 247035/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 7228/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 20670/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 13046/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 17073/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13671/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 17552/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 22302/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 18056/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 50835/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10824/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 49358/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 25080/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 44152/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17600/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8200/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12806/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 16256/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11937/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22989/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 10244/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11763/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 56774/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 1288/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10879/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 939/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 16735/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 55896/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9861/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3587/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 12694/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3839/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 19742/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1297263/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14898/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7586/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 10236/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8730/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 36360/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9441/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8971/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 183439/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7459/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7862/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8229/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 22162/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 53835/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 17337/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 2262/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 963/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 799/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1363/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 5411/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7913/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1332/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1340/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4873/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3479/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 6459/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4039/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3790/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 13315/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2577/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2590/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2894/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2936/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 23513/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10793/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 7356/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 14153/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 14505/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 8108/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 31349/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Video fra Paros Ole Ole 265/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 34642/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 7436/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1604/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2475/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 21364/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2976/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 41903/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5804/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 9337/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2070/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3899/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 4171/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4378/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8863/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4638/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 22642/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12563/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 8388/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10624/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12511/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 45670/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 34837/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 10417/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 9053/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Back to top