*

Skrevet av Emne: Til Naxos for første gang med barn, hvilket hotell anbefaler dere:-)  (Lest 22167 ganger)

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei, vi er en familie på 2 voksne og 2 barn som skal sy sammen egen reise til Hellas for første gang. Har sjekket priser med fly Oslo- Athen og ser at vi må betale ca 9.000,- med en mellomlanding. Vi vil lande i Athen ca kl 13.00. Rekker vi ferge til Naxos samme dag da? Når vi reiser hjemover, går flyet fra Athen ca 18.00. Rekker vi flyet ved å reise fra Naxos samme dag? Hva koster fergebillettene? Hvor på Naxos bør vi bo (må ha basseng) og bør vi dele opp ferien og besøke en øy til? Pleier dere å ringe hotellene direkte eller bestille gjenom f eks booking.com? Vi regner med å reise de to siste ukene av juli. Dette ble mange spørmål fra en forvetningsfull førstegangsferierende på de greske øyer. (Har reist charter til Kreta og Rhodos, men føler ikke at jeg har "opplevd" Hellas, da vi bodde/oppholdt oss på store charterhotell.) Utfordringen vår blir å overtale tenåringen vår til at det er flott å reiser på egen hånd, og ikke bo på store resorter:-). Håper noen har tid til å svare meg:-).

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1018
   • Vis profil
Hei Thine,

Dere rekker fint ferge fra Piraeus til Naxos (avgang ca. kl. 1700). Dere kan sjekke priser her:

http://www.bluestarferries.com/site/content.asp?sel=&loc=2&query=

Her kan du se de forskjellige alternativene ombord:

http://tinyurl.com/399hk6x

Jeg vil anbefale at dere bor i Agios Georgios-området (St. George Beach), som er i lett gangavstand til alle steder i Naxos by. Hotell med basseng er ikke så vanlig, men her er noen alternativer:

http://www.naxos-saintgeorgebeach.com/

http://www.hotelspiros.com/index.html

http://www.naxosresort.gr/

http://www.nissaki-beach.com/

Her kan dere få noen inntrykk av Naxos, som er den største øya i Cycladene og som også har noen av de aller beste strendene i Hellas:

Agios Georgios Beach og område

http://tinyurl.com/cfzhgk

Aktiviteter

http://www.flisvos-sportclub.com/index.php

Naxos Old Town

http://tinyurl.com/bnjn6g

Naxos Town

http://tinyurl.com/dykxxw

Øya rundt

http://tinyurl.com/dh9mkh

Agios Prokopios, Agia Anna og Plaka

http://tinyurl.com/cg25la

De vestre strendene

http://tinyurl.com/6bwhyqe

Jeg anbefaler at dere leier bil et par dager og reiser rundt på øya. Innlandet er fjellrikt og byr på flott utsikt, små greske landsbyer som er verdt å besøke, historiske templer m.v.

http://www.tripadvisor.co.uk/Travel-g189431-c163441/Naxos:Greece:Naxos.Villages.html

En annen ting er at det er mulig å foreta dagsturer fra Naxos til omkringliggende øyer:

http://www.greeka.com/cyclades/naxos/island/naxos-tours.htm

Det er også mulig å besøke naboøya Paros med vanlige ferger.

Det anbefales at dere reiser tilbake til Athens dagen før hjemreise. Muligheten er alltid der for at det kan skje forsinkelser, avlysninger e.l. med fergene og ved å overnatte i Athen vil dere sikre at dette ikke medfører at dere ikke rekker flyet hjem. I tillegg får dere anledning til å ta en spasertur rundt i Athen - nyte en god middag og se på livet, og også kunne besøke Akropolis e.l. før dere reiser ut til flyplassen.

Håper dette hjelper !
« Siste redigering: 17. sep 12, 12:02:24 by Greece-Traveller »
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Stort sett enig med Greece-Traveller.

Hadde selv med barnebarn, tenåring den ene, for noen år siden. Bodde på St. George beach og de hadde det fortreffelig. Eldste planlegger faktisk å reise på egen hånd, riktignok til Antiparos, men fravær av svømmebasseng var absolutt ikke noe problem. Og de var vant til det og bare måtte ha det ifølge faren deres
Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei, tusen takk for utfyllende svar:). I kveld skal jeg kose meg med å gå gjennom alle linkene du har lagt ved:).

Har et spørsmå til: er det mye dyrere å vente på at norwegian legger ut sine flybilletter? Så, slipper man mellomlanding.


Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Vanskelig å si fordi jeg vanligvis reiser i september. Da kommerdet omtrent ut på et.

Reiser ut med Norwegian søndag og hjem torsdag ca 4000 t/r for to med sete og baggasje.

Det var noe dyrere med SAS og mellomlanding. Men ikke vesentlig.

Jegville satset uten mellomlanding. I fjor hadde vi 50minutter i Køben søndag morgen, og det gikk. En som reiste tirsdagen etter og hadde 1 1/2 time i Køben, måtte få bagasjen ettersendt  :klo:


Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Hotell med svømmebasseng kan ha sine fordeler selv om det går fint uten også. På Naxos pleier vi å bo på Hotel Birikos i Prokopios. Det er et flott lite hotell med personlig service - hyggelig vertskap som varter opp med frukt fra hagen og mye annet.
Svømmebassenget er en behagelig måte å avslutte stranddagen på synes vi - der kan vi ligge å lese i solsengene mens ungene koser seg i vannet. De elsker å bade og boltre seg i det flotte bassenget - og  stupebrett er det jo ikke på stranda. Dessuten er det en fin måte for dem å komme i kontakt med andre unger på.
Vi liker oss godt i den lille landsbyen Prokopios. Mye bedre strand enn inne i byen synes vi - litt grovere sand og ikke så langgrunt. På den delen av stranda som er nærmest landsbyen kan man leie solsenger, men vi holder oss helst i den andre enden av den lange stranda - altså mot Naxos by.
I restaurantgata nærmest stranda ligger det mange koselige spisesteder og strandbarer. Vi har hatt mange lange kvelder på restaurantene der nede. Etter maten kunne ungene bare gå rett over blindegata og ned på stranda for å spille strandtennis, leke med lasere eller bare leke på stranda.
For variasjon er det kort vei å gå til neste landsby Agia Anna eller videre til Plaka (som flere ganger er kåret til Naxos' beste strand). Gidder man kan man også gå inn til Naxos by. Mye trafikk på en del av veien, men den lengste delen av veien kan man gå på stranda.
Her er link til hotellet: http://www.birikos-naxos.com/ Det bør forhåndsbestilles i høysesongen

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei Greece Traveler, Kristian og Pippi1,

Takk for flotte svar. Vi har bestemt osss for å vente med å bestille fly-billetter til norwegian legger ut sine,  så vi slipper å mellomlande. Kanskje vi kan fly direkte til santorini, hvis ikke dette fordyrer veldig. Vi har ingen interesse av å se Athen. Har fått et tilbud fra hotell Spiros som ser ut som et koselig hotell. Men, jeg ble litt i tvil når jeg leser forslaget fra deg Pippi1. Ser veldig hyggelig ut i Prokopios Også. Men, er det stille der på kvelden? Er Naxos by hyggelig for familier i juli, eller er det mye ungdommer som fester der da? Vi liker litt liv og røre, men ikke fyll:).  Og, har vi valgt riktig øy:)?

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Ja, dere har helt sikkert valgt riktig øy. Naxos og Milos er våre favorittøyer - ikke at vi har vært på så mange, men favoritter likke fullt :) Nå blir eldstemann 18, men han vil fremdeles være med dit.
Vi har ikke vært på naxos i siste halvdel av juli, har hørt det er veldig mange folk der da. Men dette er et familiested. Fulle folk kan jeg ikke huske å ha sett der.
Det fine med Prokopios er også at det føles trygt å la store unger/ungdom bevege seg rundt aleine  - bare de er store nok til å passe seg i trafikken.
Av andre aktiviteter med ungdom kan jeg nevne flotte turer på ATVer rundt på øya Har også vært på go-cart-banen og på ridesentret og ridd turer på Plaka og på alle småveiene rundt omkring - perfekt for oss som liker  hester. Det er bare å glede seg. Naxos er fantastisk! ;D

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1018
   • Vis profil
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er også lite å foreta seg bortsett fra strand og mat. Ellers er siste del av juli og august i sin helhet absolutt den travleste delen av sesongen - ikke bare på Naxos, men i Hellas totalt sett.

Av aktiviteter blir hesteridning nevnt. Her er en link også til dette:

http://www.naxoshorseriding.com/

Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.

Hotell Spiros har forøvrig fått god omtale fra flere venner som har bodd der.
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Det er sikkert riktig, Greece-Traveller. Men med barn er det mange fordeler ved å bo på et lite sted og ved de beste strendene.
Disse småbyene har  sin sjarm, men vi tar ofte buss eller taxi inn til Chora om kvelden også.
Om ikke så mange år reiser vi uten barn og da kommer vi nok til å bo inne i byen tror jeg

Utlogget filhellener

  • Innlegg: 3008
   • Vis profil
 Sitat fra: Greece-Traveller på I dag kl. 18:47:03
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.
 
Naxos by er ikke bygd opp for turister, men en by som er mer dominert av turister  og turisme kommer jeg ikke på i farten!
- jeg og ville, spesielt om jeg hadde med barn, bodd i Prokopios/Agia Anna/Plakaområdet  :)
Det er veldig greit å ta buss i n n  til Naxos by og, de kveldene man vil dit.
Synes det er bedre enn å dra u t av byen hver dag for å bade . Jeg synes de flotte strendene er det beste ved Naxos  :)
Kari

Utlogget Anders

  • Innlegg: 10988
   • Vis profil
Skal ikke blande meg så mye borti dette, det tør være kjent for de fleste forumister hvilket forhold jeg har til Naxos :-) Men "sånn i farten" kom jeg til å tenke på Mykonos by... og Thira... og Oia... og Naoussa... og og og... Antiparos fx?
Og kan være enig i at Prokopios er et bedre valg med små barn

 

Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter

Startet av Frynse

Svar: 9
Visninger: 7317
Nyeste innlegg 19. okt 13, 03:31:15
by Frynse
Noen dager på Naxos sommeren 2011

Startet av Ole

Svar: 30
Visninger: 15843
Nyeste innlegg 25. jan 12, 00:12:24
by Tjorven
Stille kveld på Naxos, St. George stranda

Startet av Kristian

Svar: 11
Visninger: 8196
Nyeste innlegg 05. mai 12, 16:12:19
by Kristian
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015

Startet av JanBe

Svar: 7
Visninger: 13960
Nyeste innlegg 02. jun 15, 12:59:44
by bengalow
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos

Startet av Greece-Traveller

Svar: 7
Visninger: 5595
Nyeste innlegg 30. jul 13, 01:19:33
by Tjorven
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Agia Marina, Egina Svein~B Svein~B 250/6 Egina I dag kl. 19:09:37 Last Post
12. desember Ole Ole 2/0 Julekalenderen 2017 I dag kl. 19:09:01 Last Post
Donoussa september 2017 vandrer marjana 779/30 Små-Kykladene I dag kl. 18:33:55 Last Post
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? Niaas KnutB 24684/43 Hellas generelt I dag kl. 14:45:16 Last Post
Julefeiring i Hellas kaka Ikaros 546/16 Peloponnes I dag kl. 14:16:34 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Småprat og diskusjon Greece-Traveller Ole 2423/38 Fotokonkurransen 2017 I dag kl. 13:22:16 Last Post
11. desember Ole Ole 67/0 Julekalenderen 2017 11. des 17, 19:18:52 Last Post
Yamas Bar & Taverna er åpen! bengalow Ole 33123/3047 Yamas Bar & Taverna 10. des 17, 20:47:39 Last Post
10. desember Ole Ole 87/0 Julekalenderen 2017 10. des 17, 14:03:19 Last Post
En rundtur, men hvor Heidrun Heidrun 67/2 Hellas generelt 10. des 17, 14:02:21 Last Post
9. desember Ole Ole 65/0 Julekalenderen 2017 09. des 17, 21:09:27 Last Post
Resultatservice og fasit Heidrun Ole 845/1 Julekalenderen 2017 09. des 17, 20:31:35 Last Post
8. desember Ole Ole 87/0 Julekalenderen 2017 08. des 17, 19:17:06 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 2136/53 Peloponnes 07. des 17, 22:08:48 Last Post
7. desember Ole Ole 104/0 Julekalenderen 2017 07. des 17, 19:37:03 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 36375/230 Fastlandet og Peloponnes 07. des 17, 17:51:19 Last Post
SUOMI -FINLAND 100 år av självständighet. polyanna ROLLE 139/2 Alt annet 07. des 17, 00:11:06 Last Post
6. desember Ole Ole 121/0 Julekalenderen 2017 06. des 17, 19:41:21 Last Post
5. desember Ole Ole 122/0 Julekalenderen 2017 05. des 17, 19:53:06 Last Post
4. desember Ole Ole 150/0 Julekalenderen 2017 04. des 17, 21:13:26 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor i Europa reiser dere når dere ikke reiser til Hellas? Niaas KnutB 24684/43 Hellas generelt I dag kl. 14:45:16 Last Post
En rundtur, men hvor Heidrun Heidrun 67/2 Hellas generelt 10. des 17, 14:02:21 Last Post
Meze Heidrun marjana 772/13 Mat og drikke 03. des 17, 00:37:33 Last Post
Glimt fra dagboka 117 ARGASSI ZAKYNTHOS fila fila 49679/159 Hellas generelt 02. des 17, 18:05:48 Last Post
Greske katter Kritios marjana 174863/493 Hellas generelt 26. nov 17, 16:22:33 Last Post
Hvor er dette 960. Løst Greece-Traveller Heidrun 234/5 Hvor er dette? 26. nov 17, 09:13:12 Last Post
"Mine" greske strender NAVAGIO, ZAKYNTHOS fila fila 38397/73 Hellas generelt 25. nov 17, 12:19:14 Last Post
Hellas i pressen mouche operafantomet 501610/1426 Hellas generelt 21. nov 17, 19:39:48 Last Post
Hvor er dette? 959 LØST fila fila 158/2 Hvor er dette? 19. nov 17, 13:47:33 Last Post
hjelp til leie på Kreta Lill Trude Salberg Olsen Lill Trude Salberg Olsen 1408/6 Flytte til Hellas 16. nov 17, 15:47:24 Last Post
Greske rutebåter Ole Ole 155191/313 Hellas generelt 16. nov 17, 00:39:38 Last Post
Ønsker hus eller leilighet for langtidsleie/åremål , Hersonissos eller Malia bjørnar bjørnar 203/0 Flytte til Hellas 15. nov 17, 14:08:14 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki Thera espeno 19109/193 Flytte til Hellas 14. nov 17, 18:42:26 Last Post
Gresk blåmuggost mouche Heidrun 371/7 Mat og drikke 11. nov 17, 10:53:57 Last Post
Hvor er dette? 958 Hellasfrelst fila 251/4 Hvor er dette? 10. nov 17, 06:31:50 Last Post
"Mine" morsomme memoarer Anders fila 7234/47 Hellas generelt 08. nov 17, 17:52:59 Last Post
Hvor er dette? 957 LØST fila fila 172/2 Hvor er dette? 08. nov 17, 16:36:43 Last Post
"Mine" greske landskap ANAVATOS CHIOS fila fila 7958/27 Hellas generelt 05. nov 17, 21:12:11 Last Post
Hvor er dette? 956 Lous fila 228/3 Hvor er dette? 05. nov 17, 16:39:54 Last Post
Hvor er dette? 955 Heidrun fila 315/5 Hvor er dette? 05. nov 17, 01:03:17 Last Post
Satelitt tv Kritios Viotia 1979/45 Hellas generelt 04. nov 17, 21:03:40 Last Post
Sertifikat i Hellas Kritios Viotia 860/14 Hellas generelt 22. okt 17, 22:53:29 Last Post
Velge seg bosted øde er ufattelig Viotia Heidrun 1246/9 Hellas generelt 22. okt 17, 20:42:27 Last Post
Hvor er dette? 954 Løst Gooner Gooner 309/2 Hvor er dette? 18. okt 17, 08:48:11 Last Post
Ryktebørs, fakta flyruter 2018 mouche Marit 1561/10 Transport 17. okt 17, 17:17:19 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Heidrun Heidrun 779/21 Kreta 14. nov 17, 11:11:38 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1676/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 616/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 3329/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 500/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6952/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 1704/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1319/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 1751/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 801/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 696/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 1011/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 1141/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 11165/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 1163/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1533/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2361/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1749/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 2614/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 11441/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 6974/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2669/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1990/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 3189/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 5749/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 2574/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 18566/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12516/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 29854/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 24481/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 19435/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 14087/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 17079/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 28597/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11504/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 15716/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 87768/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 14937/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 21505/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9632/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 13838/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 20233/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 13084/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 32345/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 15590/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 31195/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 50522/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 43783/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 43154/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 17403/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 9164/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 19023/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 1088/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 3080/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7940/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 8202/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6936/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 8198/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9918/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 11020/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8457/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 12365/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 13359/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11462/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9297/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 10097/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9665/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 11992/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 33239/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10291/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 11995/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 13830/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 18767/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 10996/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8857/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Julefeiring i Hellas kaka Ikaros 546/16 Peloponnes I dag kl. 14:16:34 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 2136/53 Peloponnes 07. des 17, 22:08:48 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 36375/230 Fastlandet og Peloponnes 07. des 17, 17:51:19 Last Post
Timelapse fra Athen Ole Ole 342/6 Athen og Pireus 01. des 17, 23:58:43 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 448/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 422513/1570 Peloponnes 24. nov 17, 15:40:16 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 1528/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 279/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 1469/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 194775/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7582/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 3169/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 430/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 526/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 2234/18 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 2160/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 40019/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 998/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 2354/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 6591/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1510/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 14323/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 11580/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 166972/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 4268/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 16505/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1411/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 919/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1613/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 7511/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 4512/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 3293/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 4830/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 7092/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4261/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6570/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 9152/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 8715/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11457/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 23924/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 16927/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 79742/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11414/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11266/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8592/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 42022/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 12763/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9330/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 14701/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 20855/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8655/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 17648/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 235507/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 6137/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 19883/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 12600/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 16544/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 13164/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 16813/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 21697/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 17305/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 48771/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10451/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 47656/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 24189/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 42319/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 17120/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7949/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12373/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 15676/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11481/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22437/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 9759/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11447/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 54788/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 765/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10497/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 579/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 15755/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 53303/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 9254/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 3142/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 11555/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3582/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 18882/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1243752/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 14235/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7329/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 9938/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8461/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 34917/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 9107/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8732/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 175679/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 7177/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7601/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7958/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 21457/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 51528/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 16679/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 1812/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 700/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 587/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 1053/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 4890/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7460/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 1034/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 1029/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 4375/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 3205/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 5863/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3695/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3433/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 12707/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2288/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 2081/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2551/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2642/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 22510/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 10235/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 6890/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 13488/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 13960/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7722/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 30020/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros rundt Kristian Ole 32935/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 6580/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1319/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 2009/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 20310/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2450/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 40111/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 5036/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 8218/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1764/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 3141/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 3600/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 4059/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 8274/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 4268/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 21703/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 12035/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 7754/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 10113/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 12023/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 43529/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 33443/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 9804/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8680/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 13550/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
Back to top