*

Skrevet av Emne: Til Naxos for første gang med barn, hvilket hotell anbefaler dere:-)  (Lest 21348 ganger)

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei, vi er en familie på 2 voksne og 2 barn som skal sy sammen egen reise til Hellas for første gang. Har sjekket priser med fly Oslo- Athen og ser at vi må betale ca 9.000,- med en mellomlanding. Vi vil lande i Athen ca kl 13.00. Rekker vi ferge til Naxos samme dag da? Når vi reiser hjemover, går flyet fra Athen ca 18.00. Rekker vi flyet ved å reise fra Naxos samme dag? Hva koster fergebillettene? Hvor på Naxos bør vi bo (må ha basseng) og bør vi dele opp ferien og besøke en øy til? Pleier dere å ringe hotellene direkte eller bestille gjenom f eks booking.com? Vi regner med å reise de to siste ukene av juli. Dette ble mange spørmål fra en forvetningsfull førstegangsferierende på de greske øyer. (Har reist charter til Kreta og Rhodos, men føler ikke at jeg har "opplevd" Hellas, da vi bodde/oppholdt oss på store charterhotell.) Utfordringen vår blir å overtale tenåringen vår til at det er flott å reiser på egen hånd, og ikke bo på store resorter:-). Håper noen har tid til å svare meg:-).

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1012
   • Vis profil
Hei Thine,

Dere rekker fint ferge fra Piraeus til Naxos (avgang ca. kl. 1700). Dere kan sjekke priser her:

http://www.bluestarferries.com/site/content.asp?sel=&loc=2&query=

Her kan du se de forskjellige alternativene ombord:

http://tinyurl.com/399hk6x

Jeg vil anbefale at dere bor i Agios Georgios-området (St. George Beach), som er i lett gangavstand til alle steder i Naxos by. Hotell med basseng er ikke så vanlig, men her er noen alternativer:

http://www.naxos-saintgeorgebeach.com/

http://www.hotelspiros.com/index.html

http://www.naxosresort.gr/

http://www.nissaki-beach.com/

Her kan dere få noen inntrykk av Naxos, som er den største øya i Cycladene og som også har noen av de aller beste strendene i Hellas:

Agios Georgios Beach og område

http://tinyurl.com/cfzhgk

Aktiviteter

http://www.flisvos-sportclub.com/index.php

Naxos Old Town

http://tinyurl.com/bnjn6g

Naxos Town

http://tinyurl.com/dykxxw

Øya rundt

http://tinyurl.com/dh9mkh

Agios Prokopios, Agia Anna og Plaka

http://tinyurl.com/cg25la

De vestre strendene

http://tinyurl.com/6bwhyqe

Jeg anbefaler at dere leier bil et par dager og reiser rundt på øya. Innlandet er fjellrikt og byr på flott utsikt, små greske landsbyer som er verdt å besøke, historiske templer m.v.

http://www.tripadvisor.co.uk/Travel-g189431-c163441/Naxos:Greece:Naxos.Villages.html

En annen ting er at det er mulig å foreta dagsturer fra Naxos til omkringliggende øyer:

http://www.greeka.com/cyclades/naxos/island/naxos-tours.htm

Det er også mulig å besøke naboøya Paros med vanlige ferger.

Det anbefales at dere reiser tilbake til Athens dagen før hjemreise. Muligheten er alltid der for at det kan skje forsinkelser, avlysninger e.l. med fergene og ved å overnatte i Athen vil dere sikre at dette ikke medfører at dere ikke rekker flyet hjem. I tillegg får dere anledning til å ta en spasertur rundt i Athen - nyte en god middag og se på livet, og også kunne besøke Akropolis e.l. før dere reiser ut til flyplassen.

Håper dette hjelper !
« Siste redigering: 17. sep 12, 12:02:24 by Greece-Traveller »
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Stort sett enig med Greece-Traveller.

Hadde selv med barnebarn, tenåring den ene, for noen år siden. Bodde på St. George beach og de hadde det fortreffelig. Eldste planlegger faktisk å reise på egen hånd, riktignok til Antiparos, men fravær av svømmebasseng var absolutt ikke noe problem. Og de var vant til det og bare måtte ha det ifølge faren deres
Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei, tusen takk for utfyllende svar:). I kveld skal jeg kose meg med å gå gjennom alle linkene du har lagt ved:).

Har et spørsmå til: er det mye dyrere å vente på at norwegian legger ut sine flybilletter? Så, slipper man mellomlanding.


Utlogget Kristian

  • Innlegg: 1498
   • Vis profil
Vanskelig å si fordi jeg vanligvis reiser i september. Da kommerdet omtrent ut på et.

Reiser ut med Norwegian søndag og hjem torsdag ca 4000 t/r for to med sete og baggasje.

Det var noe dyrere med SAS og mellomlanding. Men ikke vesentlig.

Jegville satset uten mellomlanding. I fjor hadde vi 50minutter i Køben søndag morgen, og det gikk. En som reiste tirsdagen etter og hadde 1 1/2 time i Køben, måtte få bagasjen ettersendt  :klo:


Kristian/Planer er til for å utsettes

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Hotell med svømmebasseng kan ha sine fordeler selv om det går fint uten også. På Naxos pleier vi å bo på Hotel Birikos i Prokopios. Det er et flott lite hotell med personlig service - hyggelig vertskap som varter opp med frukt fra hagen og mye annet.
Svømmebassenget er en behagelig måte å avslutte stranddagen på synes vi - der kan vi ligge å lese i solsengene mens ungene koser seg i vannet. De elsker å bade og boltre seg i det flotte bassenget - og  stupebrett er det jo ikke på stranda. Dessuten er det en fin måte for dem å komme i kontakt med andre unger på.
Vi liker oss godt i den lille landsbyen Prokopios. Mye bedre strand enn inne i byen synes vi - litt grovere sand og ikke så langgrunt. På den delen av stranda som er nærmest landsbyen kan man leie solsenger, men vi holder oss helst i den andre enden av den lange stranda - altså mot Naxos by.
I restaurantgata nærmest stranda ligger det mange koselige spisesteder og strandbarer. Vi har hatt mange lange kvelder på restaurantene der nede. Etter maten kunne ungene bare gå rett over blindegata og ned på stranda for å spille strandtennis, leke med lasere eller bare leke på stranda.
For variasjon er det kort vei å gå til neste landsby Agia Anna eller videre til Plaka (som flere ganger er kåret til Naxos' beste strand). Gidder man kan man også gå inn til Naxos by. Mye trafikk på en del av veien, men den lengste delen av veien kan man gå på stranda.
Her er link til hotellet: http://www.birikos-naxos.com/ Det bør forhåndsbestilles i høysesongen

Utlogget Thine

 • Topic starter
  • Innlegg: 25
   • Vis profil
Hei Greece Traveler, Kristian og Pippi1,

Takk for flotte svar. Vi har bestemt osss for å vente med å bestille fly-billetter til norwegian legger ut sine,  så vi slipper å mellomlande. Kanskje vi kan fly direkte til santorini, hvis ikke dette fordyrer veldig. Vi har ingen interesse av å se Athen. Har fått et tilbud fra hotell Spiros som ser ut som et koselig hotell. Men, jeg ble litt i tvil når jeg leser forslaget fra deg Pippi1. Ser veldig hyggelig ut i Prokopios Også. Men, er det stille der på kvelden? Er Naxos by hyggelig for familier i juli, eller er det mye ungdommer som fester der da? Vi liker litt liv og røre, men ikke fyll:).  Og, har vi valgt riktig øy:)?

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Ja, dere har helt sikkert valgt riktig øy. Naxos og Milos er våre favorittøyer - ikke at vi har vært på så mange, men favoritter likke fullt :) Nå blir eldstemann 18, men han vil fremdeles være med dit.
Vi har ikke vært på naxos i siste halvdel av juli, har hørt det er veldig mange folk der da. Men dette er et familiested. Fulle folk kan jeg ikke huske å ha sett der.
Det fine med Prokopios er også at det føles trygt å la store unger/ungdom bevege seg rundt aleine  - bare de er store nok til å passe seg i trafikken.
Av andre aktiviteter med ungdom kan jeg nevne flotte turer på ATVer rundt på øya Har også vært på go-cart-banen og på ridesentret og ridd turer på Plaka og på alle småveiene rundt omkring - perfekt for oss som liker  hester. Det er bare å glede seg. Naxos er fantastisk! ;D

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1012
   • Vis profil
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er også lite å foreta seg bortsett fra strand og mat. Ellers er siste del av juli og august i sin helhet absolutt den travleste delen av sesongen - ikke bare på Naxos, men i Hellas totalt sett.

Av aktiviteter blir hesteridning nevnt. Her er en link også til dette:

http://www.naxoshorseriding.com/

Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.

Hotell Spiros har forøvrig fått god omtale fra flere venner som har bodd der.
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget pippi1

  • Innlegg: 62
   • Vis profil
Det er sikkert riktig, Greece-Traveller. Men med barn er det mange fordeler ved å bo på et lite sted og ved de beste strendene.
Disse småbyene har  sin sjarm, men vi tar ofte buss eller taxi inn til Chora om kvelden også.
Om ikke så mange år reiser vi uten barn og da kommer vi nok til å bo inne i byen tror jeg

Utlogget filhellener

  • Innlegg: 3004
   • Vis profil
 Sitat fra: Greece-Traveller på I dag kl. 18:47:03
Jeg foretrekker å være i nærheten av byen. Prokopios, Agia Anna og Plaka er bygd opp for turister, og tavernaer m.v. bærer preg av dette. Det er forøvrig greit å ta seg fra byen til strendene på vestsiden. Busser går forholdsvis ofte fra Naxos by.
 
Naxos by er ikke bygd opp for turister, men en by som er mer dominert av turister  og turisme kommer jeg ikke på i farten!
- jeg og ville, spesielt om jeg hadde med barn, bodd i Prokopios/Agia Anna/Plakaområdet  :)
Det er veldig greit å ta buss i n n  til Naxos by og, de kveldene man vil dit.
Synes det er bedre enn å dra u t av byen hver dag for å bade . Jeg synes de flotte strendene er det beste ved Naxos  :)
Kari

Utlogget Anders

  • Innlegg: 10974
   • Vis profil
Skal ikke blande meg så mye borti dette, det tør være kjent for de fleste forumister hvilket forhold jeg har til Naxos :-) Men "sånn i farten" kom jeg til å tenke på Mykonos by... og Thira... og Oia... og Naoussa... og og og... Antiparos fx?
Og kan være enig i at Prokopios er et bedre valg med små barn

 

Vår venn fra Naxos søker arbeid i Norge i vinter

Startet av Frynse

Svar: 9
Visninger: 6987
Nyeste innlegg 19. okt 13, 03:31:15
by Frynse
Noen dager på Naxos sommeren 2011

Startet av Ole

Svar: 30
Visninger: 15180
Nyeste innlegg 25. jan 12, 00:12:24
by Tjorven
Stille kveld på Naxos, St. George stranda

Startet av Kristian

Svar: 11
Visninger: 7897
Nyeste innlegg 05. mai 12, 16:12:19
by Kristian
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015

Startet av JanBe

Svar: 7
Visninger: 13561
Nyeste innlegg 02. jun 15, 12:59:44
by bengalow
Rask visitt til Hellas - barnedåp på Naxos

Startet av Greece-Traveller

Svar: 7
Visninger: 5328
Nyeste innlegg 30. jul 13, 01:19:33
by Tjorven
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette? 954 telma Gooner 30/1 Hvor er dette? 17. okt 17, 22:59:10 Last Post
Hilsen fra Mani. kaka Diddi 393/23 Peloponnes 17. okt 17, 22:13:24 Last Post
Egina Svein~B Svein~B 19/0 Saroniske øyer 17. okt 17, 20:23:56 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Småprat og diskusjon Riitta Ole 509/3 Fotokonkurransen 2017 17. okt 17, 17:37:56 Last Post
Ryktebørs, fakta flyruter 2018 mouche Marit 831/10 Transport 17. okt 17, 17:17:19 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Kategorier, datoer og regler Ole Ole 54/0 Fotokonkurransen 2017 17. okt 17, 00:13:21 Last Post
Hvor er dette? 953 LØST fila fila 127/3 Hvor er dette? 16. okt 17, 23:23:14 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Ole Ole 896/17 Peloponnes 16. okt 17, 18:41:32 Last Post
Agistri Ole Svein~B 2811/46 Saroniske øyer 16. okt 17, 18:40:15 Last Post
Hilsen fra Agistri Ole Ole 171/2 Hilsen fra Hellas 16. okt 17, 18:38:39 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 31282/220 Fastlandet og Peloponnes 15. okt 17, 16:24:43 Last Post
Bilder fra Kardamili TOMS Magnolia 408296/1567 Peloponnes 15. okt 17, 00:27:32 Last Post
Sertifikat i Hellas Kritios Viotia 372/11 Hellas generelt 14. okt 17, 10:55:27 Last Post
Vassilaras Hotel, Skala, Agistri Svein~B Svein~B 882/12 Saroniske øyer 13. okt 17, 19:12:46 Last Post
Hvor er dette? 952 Frynse fila 227/5 Hvor er dette? 13. okt 17, 11:00:14 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta Kritios Heidrun 2620/17 Flytte til Hellas 11. okt 17, 19:37:55 Last Post
"Mine" greske tavernaer Heidrun fila 31299/56 Hellas generelt 11. okt 17, 13:47:51 Last Post
Hvor er dette? 951 LØST fila fila 161/4 Hvor er dette? 11. okt 17, 13:39:21 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 15533/186 Flytte til Hellas 11. okt 17, 07:58:03 Last Post
Kjøpe eller leie på Santorini JanBe janne.nesset 430/2 Kykladene 09. okt 17, 22:26:07 Last Post
Hvor er dette? 950 LØST fila fila 202/3 Hvor er dette? 08. okt 17, 19:58:20 Last Post
ZAKYNTHOS 2017 fila fila 140/2 Reiseskildringer 08. okt 17, 18:55:05 Last Post
Hvor er dette 949 Kritios Heidrun 189/4 Hvor er dette? 07. okt 17, 20:39:18 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL MERIDIEN BEACH, ARGASSI, ZAKYNTHOS fila fila 22399/57 Rom/studios/hotell 05. okt 17, 22:18:52 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZAKYNTHOS fila fila 54034/92 Hellas generelt 03. okt 17, 08:59:44 Last Post
Egina 2017 Frynse Ole 900/12 Saroniske øyer 29. sep 17, 11:25:13 Last Post
Erikoussa, Othoni og Mathraki stein stein 147/0 Ioniske øyer 29. sep 17, 10:18:42 Last Post
Kato og Ano Lous stein 405/9 Kultur 28. sep 17, 20:53:44 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 482768/1412 Hellas generelt 27. sep 17, 21:34:46 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 186933/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hotellskatt i Hellas fra 1. januar 2018 kaka Marit 354/4 Hellas generelt 24. sep 17, 16:47:04 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn mouche Svein~B 1361/31 Hellas generelt 24. sep 17, 11:31:41 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Riitta Anders 2333/151 Forumtreff 24. sep 17, 08:45:11 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7058/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Satelitt tv filhellener Viotia 1242/38 Hellas generelt 20. sep 17, 19:34:02 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 231099/656 Hellas generelt 20. sep 17, 15:51:59 Last Post
Hilsen fra Kardamili Diddi Hellasfrelst 1118/24 Hilsen fra Hellas 20. sep 17, 11:05:20 Last Post
Forumtreff Naxos 2017 - Påmeldte kari Anders 1476/101 Forumtreff 13. sep 17, 18:00:12 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 167845/482 Hellas generelt 12. sep 17, 18:46:15 Last Post
Lidl fjernet kors på Santorini ! kaka Kritios 346/3 Hellas generelt 11. sep 17, 10:50:26 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hvor er dette? 954 telma Gooner 30/1 Hvor er dette? 17. okt 17, 22:59:10 Last Post
Ryktebørs, fakta flyruter 2018 mouche Marit 831/10 Transport 17. okt 17, 17:17:19 Last Post
Hvor er dette? 953 LØST fila fila 127/3 Hvor er dette? 16. okt 17, 23:23:14 Last Post
Sertifikat i Hellas Kritios Viotia 372/11 Hellas generelt 14. okt 17, 10:55:27 Last Post
Hvor er dette? 952 Frynse fila 227/5 Hvor er dette? 13. okt 17, 11:00:14 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta Kritios Heidrun 2620/17 Flytte til Hellas 11. okt 17, 19:37:55 Last Post
"Mine" greske tavernaer Heidrun fila 31299/56 Hellas generelt 11. okt 17, 13:47:51 Last Post
Hvor er dette? 951 LØST fila fila 161/4 Hvor er dette? 11. okt 17, 13:39:21 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 15533/186 Flytte til Hellas 11. okt 17, 07:58:03 Last Post
Hvor er dette? 950 LØST fila fila 202/3 Hvor er dette? 08. okt 17, 19:58:20 Last Post
ZAKYNTHOS 2017 fila fila 140/2 Reiseskildringer 08. okt 17, 18:55:05 Last Post
Hvor er dette 949 Kritios Heidrun 189/4 Hvor er dette? 07. okt 17, 20:39:18 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL MERIDIEN BEACH, ARGASSI, ZAKYNTHOS fila fila 22399/57 Rom/studios/hotell 05. okt 17, 22:18:52 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZAKYNTHOS fila fila 54034/92 Hellas generelt 03. okt 17, 08:59:44 Last Post
Kato og Ano Lous stein 405/9 Kultur 28. sep 17, 20:53:44 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 482768/1412 Hellas generelt 27. sep 17, 21:34:46 Last Post
Hotellskatt i Hellas fra 1. januar 2018 kaka Marit 354/4 Hellas generelt 24. sep 17, 16:47:04 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn mouche Svein~B 1361/31 Hellas generelt 24. sep 17, 11:31:41 Last Post
Satelitt tv filhellener Viotia 1242/38 Hellas generelt 20. sep 17, 19:34:02 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 231099/656 Hellas generelt 20. sep 17, 15:51:59 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 167845/482 Hellas generelt 12. sep 17, 18:46:15 Last Post
Lidl fjernet kors på Santorini ! kaka Kritios 346/3 Hellas generelt 11. sep 17, 10:50:26 Last Post
Velge seg bosted øde er ufattelig Kritios Heidrun 812/8 Hellas generelt 04. sep 17, 10:02:53 Last Post
Frukttrær mouche Viotia 233/4 Hellas generelt 02. sep 17, 17:56:23 Last Post
Kreta i september - mye "dødt"? Kritios Tyta78 631/14 Reisetips og spørsmål 31. aug 17, 16:25:56 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1335/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 405/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 2728/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 334/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6605/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 1397/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1093/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 1317/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 629/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 545/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 795/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 876/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 9768/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 923/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1261/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2027/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1512/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 2099/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 10906/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 6571/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2435/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1722/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2870/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 5159/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2980/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 2215/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 17821/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12240/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 22000/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 23642/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 18843/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 13588/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 16738/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 27781/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11213/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 15352/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 85696/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 14609/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 20742/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9385/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 12915/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 19754/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 12489/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 31451/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 15191/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 30211/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 49027/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 42535/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 41845/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 16936/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8910/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 18646/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 867/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2867/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7719/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 7840/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6713/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7981/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9714/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 10806/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8249/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 11980/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 12989/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11140/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9031/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 9841/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9410/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 11709/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 32206/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10030/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 11680/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 13398/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 18306/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 10655/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8665/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hilsen fra Mani. kaka Diddi 393/23 Peloponnes 17. okt 17, 22:13:24 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Ole Ole 896/17 Peloponnes 16. okt 17, 18:41:32 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 31282/220 Fastlandet og Peloponnes 15. okt 17, 16:24:43 Last Post
Bilder fra Kardamili TOMS Magnolia 408296/1567 Peloponnes 15. okt 17, 00:27:32 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 186933/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7058/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 2776/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 227/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 280/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 1729/18 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 1701/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 38254/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 725/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 1860/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 5519/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1208/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 11906/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 9802/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 162751/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 3726/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 7898/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 6560/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 918/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 5300/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 6481/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 15569/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1130/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 755/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1441/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 7029/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 3944/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 2868/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 4255/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 6751/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4033/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6406/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8848/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 8243/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11078/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 23508/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 16306/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 76621/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11022/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11018/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8360/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 40505/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 12234/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9096/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 14201/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 20351/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8429/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 17233/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 226643/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 5396/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 19219/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 12256/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 16123/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 12794/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 16207/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 21203/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 16669/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 47037/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10177/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 46070/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 23399/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 40808/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 16711/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7754/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12087/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 15196/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11062/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22044/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 9425/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11171/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 52975/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 440/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10219/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 358/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 15227/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 51331/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 8843/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 2825/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 10579/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3382/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 18159/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1203385/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 13654/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7101/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 9690/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8276/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 33823/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8887/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8544/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 169800/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6983/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7412/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7755/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 21001/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 49733/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 16148/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Overnatting Naxos by for familie Frynse Norseman 425/1 Naxos 02. sep 17, 18:40:40 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 404/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 789/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy kari Perigahre 1348/6 Naxos 01. jun 17, 08:51:14 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 4465/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7075/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 776/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 820/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 3994/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 2989/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 5389/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3439/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3127/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 12205/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2060/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 1701/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2303/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2434/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 21759/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 9760/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 6556/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 13099/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 13561/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7409/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 28982/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros rundt Kristian Ole 31582/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 5964/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1102/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 1660/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 19454/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2059/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 38881/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 4421/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 7402/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1522/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 2545/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 3175/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 3823/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 7913/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3990/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 21041/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 11606/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 7313/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 9723/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 11685/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 42020/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 32430/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 9345/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8429/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 13306/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top