*

Skrevet av Emne: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013  (Lest 42001 ganger)

Utlogget Fia

  • Innlegg: 380
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #60 på: 08. okt 13, 22:45:59 »
Takk for hyggelige kommentarer og "alle liker" . Jeg kan tenke meg du mimrer deg tilbake til en deilig båttur du også Fia, mens høsten herjer rundt oss nå  ;) Var det den samme ruta i september også?
,

Tja, si det, Tjorven! Jeg er ikke særlig kjent verken på eller rundt Anti... og var mest opptatt av å nyte utsikt og sol og sjø!  8)
(Reisefølget mitt dåner vel av dette svaret, sånt no' har hun koll på - men jeg fulgte liksom ikke så godt med på hvor vi var - vet bare at vi kjørte forbi huset til Tom Hanks på hjemveien...!) Men kjenner jo igjen alle fotomotivene dine - bortsett fra at Cookie hadde mye mer pels da jeg var med...!  ;) :D
Den som er lei av å reise er lei av livet...

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12037
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #61 på: 09. okt 13, 20:00:02 »
Hehe, skjønner deg godt der, Fia. Hvis du kjenner igjen motivene var det sikkert samme ruta  ;)  Hadde han gått motsatt vei, så hadde dere seilt mellom klippene i sjøen nordover først (til venstre etter at dere har kommet ut fra havna)
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12037
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #62 på: 06. nov 13, 14:44:57 »
Så ble det enda et langt stopp i denne reiseskildringa, men jeg er ikke riktig ferdig med den, så håper noen vil bli med videre  :D
Sist gang var var Tromsøfamilien og jeg på den deilige båtturen, men nå er ferien deres snart over. Siste kvelden samles vi på Pavlos, der vi alle trives veldig godt. Etter middagen ble jentene servert kaker, og vi voksne fikk vår ouzo  ;)

Vemodig å skulle reise hjem, men Elise og Marie smiler tappert likevel  :-*


Trivelige Anne var også med ("Bli no færdig og ta det dær bildet, no da" ;) ) Ikke alle er like glade i å bli fotografert, men jeg fikk da lov å presentere henne her også.
60283-1

Cathrine tegner og forteller mens Bjørn følger ivrig med


Og sjefen sjøl tar en skål med oss
60285-3

Ellers er Pavlos travelt opptatt ved grillen, her er det hett!
60286-4

Mens Apostolis serverer og holder styr på regningene på kjøkkenet
60287-5
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12037
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #63 på: 06. nov 13, 16:10:15 »
Det var trist å si ha det til disse gode vennene mine, men jeg var jo heldig som ennå hadde mer ferie til gode  :)  Noen kvelder traff jeg andre venner som jeg spiste middag sammen med, ellers kosa jeg meg alene. Man vet aldri hvem man støter på når man rusler oppover Main Street, men det er alltid like koselig å kjenne på denne kveldsstemninga, og være en del av livet i gata. For det er ikke bare vi turister som preger folkelivet her, heldigvis  ;)

De lokale ungene håper å tjene en slant på turistene, men hygger seg uansett sammen på denne måten  :-*


60298-1

Her kommer farmor trillende med lille Ioanna som har vært i selskap, og er pynta med fin hvit kjole, men litt i trøtteste laget nå  :-*
60299-2

Oppe på Yorgis sitter Marianos-naboene mine, svenske Bitte og Kenneth, så da blir det en prat med dem også  :)


En annen kveld ble jeg brått revet ut av handlinga i boka jeg satt å leste i, på balkongen. Først et gedigent brak, så en infernalsk piping  :o Gjett om jeg hoppa i stolen!! Spetakkelet kom fra området ved kirka, rett over haugen fra bostedet mitt. Men like plutselig forandra lydbildet seg, og nå strømma det liflige greske toner - meget høyt - derfra. Ingen tvil om at det var problemer med høytaleranlegget i starten  ;D
Men hva var det egentlig som foregikk? Det måtte jeg sjekke ut, selvfølgelig  ::) Da var det bare å stelle seg for kvelden og komme seg ned til havna.

Der var det laina opp med stoler, der det allerede var samla seg fullt av folk. De satt alle med blikket retta mot en stor scene, og det var her musikken hadde kommet fra. Nå var det derimot helt tyst, mens folk føk til og fra oppe på scenen, sjekka ledninger og sto i. Men altså ingen musikk. Og ingen visste hva som ville skje, eller når. Noe hadde dessverre slått seg vrangt iallfall   :(  Jeg fikk iallfall rede på at dette skulle være en del av feiringa av en årlig regatta, som i år fant sted på Antiparos. Og blant befolkninga så jeg flere med hvite regattaskjorter på seg.
Jeg satte meg på muren å venta ei stund, og knipsa noen bilder av publikum i påvente av musikken, men ingen ting skjedde  ??? Og siden sånn ventetålmodighet er en av mine svakere sider, makta jeg ikke å sitte der å henge lenger. Dessuten begynte jeg å bli sulten. Ingen god kombinasjon akkurat  :-\  så da tusla jeg litt slukøret videre langs havna.

Publikum venter....


....og venter....
60302-5

Men da jeg kom bort til piren, var det liv og røre. Der var det satt opp ei bod, hvor de solgte disse regattaskjortene, og her var humøret på topp. Det smitta over på meg heldigvis, men noen t-skjorte kjøpte jeg ikke  ;D
60303-6

Jeg tenkte det var like greit å spise nedi havna denne kvelden, og valget falt på Anargyros på hjørnet i starten av Main Street. Jeg hadde tidligere kun tatt en kaffe der, så det var vel på tide å prøve ut maten også  ;) Det var slettes ikke feil, skulle det vise seg  ;D Ikke det at denne kyllingfilletretten utmerka seg noe særlig visuelt sett, ( og har opplevd dem både tørre og seige) men denne var mør og god. I tillegg ble den servert med salat som hadde en spesiell og frisk dressing, samt en velsmakende dip til. Nam, dette ble en apetittelig surprise for min del, og slike små gleder setter jeg alltid stor pris på  :-*  Med en god husets vin til, ble dette en hyggelig kosestund i eget selskap  :)

60304-7
« Siste redigering: 06. nov 13, 16:30:15 by Tjorven »
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget stein

  • Innlegg: 1831
   • Vis profil
   • www.viseilerigjen.com
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #64 på: 06. nov 13, 17:21:05 »
Jeg elsker bildene og fortellingene dine, Tjorven  :-* :-* :-* :-*

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12037
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #65 på: 06. nov 13, 18:56:56 »
Tusen takk, Stein. Det var veldig hyggelig å høre  :-* :-* :-*
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12037
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #66 på: 06. nov 13, 22:07:09 »
Og med en slik hyggelig tilbakemelding fikk jeg skikkelig inspisasjon til å fortsette  ;D 

Når det ikke var strandvær, tok jeg ofte turen bort til venninna mi Stavrola, som bor rett oppi gata "mi". I fjor måtte hun dessverre legge ned kafedriften sin på plassen utafor, men i år hadde hun funnet en annen løsning  ;) Så lenge hun ikke setter bord/stoler ute på plassen, kan hun fortsatt selge diverse drikke, noen paier og iskrem uten å måtte betale høye skatter og avgifter. Hun har aldri drevet kafe i samme skala som f.eks Nautica, men må betale det samme som dem, dersom det står bord og stoler der  :-\  Disse utgiftene økte såpass at hun måtte legge ned driften, men "familiebordet" står der iallfall, det kan ingen si noe på  ;) Der blir det gjerne en kaffeslarv eller et slag tavli eller fem, og familien samles også der hver dag.

Stavrola har også 4 studioer i 2.etasjen, og så en dag spurte hun meg om hvorfor jeg ikke ville bo hos henne  :o :-[  (Grekerne er jo kjent for å være ganske direkte, og Stavrola er heller ikke den som legger fingerne imellom.) Ojsann, den kom litt bardus på! Jeg hadde jo vært inne på tanken å bo hos henne selv også, men hadde nå liksom slått meg til ro med basen min hos Marianos. Det er kanskje litt rart, men man føler en slags lojalitet etter å ha bodd et fast sted flere ganger. Men nå var tiden inne for litt revurdering, og til høsten skulle jo både jeg og Sisi tilbake til Anti, så jeg sa jeg ville høre med henne først.
Jeg ble med opp og fikk se alle studioene, og de hadde alt man trenger, og privat balkong i tillegg. Joda, her kunne jeg trives  :) Så overrasker hun meg på nytt, og tilbyr meg en pris langt under det jeg betaler andre steder (og den prisen som står på et lite skilt utenfor) Jeg måtte ta meg sammen for ikke å stå der å gape. Og hun lurer på om jeg syns det var en grei pris? Trøste meg, det var jo veldig generøst, men hun ville altså gi meg special price. Vi er jo venner, og dessuten er du her så lenge om gangen, smilte hun.

Dermed var den saken avgjort. Jeg måtte forhøre meg med Sisi for høsten, men lovte der og da at neste sommer ville jeg bo hos henne. Dette var en vinn-vinn situasjon for begge parter, og vi var begge like fornøyde med avgjørelsen  ;D
Jeg fikk velge vilket studio jeg ville ha, og knipsa noen bilder for å vise Sisi. Hun syntes dette var midt i blinken, så det ble til at vi bodde der nå i høst. Men for ikke å foregripe historiens gang, så får de bildene heller komme i neste og tilhørende reiseskildring  ;)

Istedet tar jeg med noen bilder av Stavrola og noen i hennes familie, som bor vegg i vegg. Her er Stavrola med sin niese og hennes sønn Petros.
60319-0

Niesas datter Evangelina har pynta seg og er klar for å gå på stranda  ;)
60320-1

Her fant jeg Petros en annen dag. Man skal tidlig krøkes  ;D


« Siste redigering: 06. nov 13, 22:09:53 by Tjorven »
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Fia

  • Innlegg: 380
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #67 på: 06. nov 13, 22:20:04 »
Er SÅ enig med Stein - gleder meg alltid over fortellingene dine, Tjorven. Og så var det veldig hyggelig å se igjen Stavrola, da. Min vertinne i september, takket være din anbefaling! :) :)
Den som er lei av å reise er lei av livet...

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12037
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #68 på: 06. nov 13, 23:41:14 »
Tusen takk, Fia. Er glad for at bostedet falt i smak hos dere også. Vi hadde noen koselige nabostunder der, de par dagene dere var der  ;D
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget marjana

  • Innlegg: 3083
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #69 på: 07. nov 13, 20:38:51 »
Veldig koselig tråd dette, Tjorven, med alle dine betrakninger og bilder!
Glika i zoi

Utlogget Amalie1967

  • Innlegg: 10
  • Amalie som er tilbake med samme navn som før:) Gro
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #70 på: 16. apr 15, 09:20:40 »
Såååå, gøy å komme inn hit igjen å finne tråder fra deg om Antiparos:)
Skal tilbake 30. Juni:)
Varm klem fra Gro nr 2 <3
Håper alt er bra med deg:)

Utlogget JanBe

  • Innlegg: 271
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #71 på: 16. apr 15, 14:00:55 »
 ;D  ;D  ;D

Må nesten si uff, når jeg nå igjen har sett igjennom Tjorvens 2 flotte reportasjer fra Antiparos. Uff fordi lengselen blir så stor at jeg faktisk fysisks verker i magen fordi savnet til å oppsøke øya igjen er så stort. Har vært der et utall ganger, men får ikke nok, må innom Antiparos igjen og igjen. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til sommeren og neste tur innom AP, gleder meg stort”¦”¦”¦”¦”¦..

 

Paros sommeren 2013

Startet av Ole

Svar: 46
Visninger: 22062
Nyeste innlegg 12. jan 14, 09:11:43
by Ole
"Beste" bosted på Antiparos??

Startet av Mariell

Svar: 7
Visninger: 6360
Nyeste innlegg 08. feb 12, 22:50:14
by Mariell
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer

Startet av sverrhag

Svar: 0
Visninger: 3818
Nyeste innlegg 09. feb 16, 19:57:06
by sverrhag
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015

Startet av JanBe

Svar: 3
Visninger: 3987
Nyeste innlegg 01. des 15, 01:43:39
by Tjorven
Paros, juni/juli 2015

Startet av Ole

Svar: 16
Visninger: 7308
Nyeste innlegg 04. aug 15, 09:57:29
by Ole
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ryktebørs, fakta flyruter 2018 Marit Marit 767/8 Transport I dag kl. 12:52:04 Last Post
Hilsen fra Mani. dagstaalesen@hotmail.com Diddi 340/21 Peloponnes I dag kl. 07:59:57 Last Post
Fotokonkurransen 2017 - Kategorier, datoer og regler Ole Ole 39/0 Fotokonkurransen 2017 I dag kl. 00:13:21 Last Post
Hvor er dette? 953 LØST fila fila 111/3 Hvor er dette? 16. okt 17, 23:23:14 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Ole Ole 886/17 Peloponnes 16. okt 17, 18:41:32 Last Post
Agistri Ole Svein~B 2800/46 Saroniske øyer 16. okt 17, 18:40:15 Last Post
Hilsen fra Agistri Ole Ole 166/2 Hilsen fra Hellas 16. okt 17, 18:38:39 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 31250/220 Fastlandet og Peloponnes 15. okt 17, 16:24:43 Last Post
Bilder fra Kardamili TOMS Magnolia 408205/1567 Peloponnes 15. okt 17, 00:27:32 Last Post
Sertifikat i Hellas Kritios Viotia 364/11 Hellas generelt 14. okt 17, 10:55:27 Last Post
Vassilaras Hotel, Skala, Agistri Svein~B Svein~B 875/12 Saroniske øyer 13. okt 17, 19:12:46 Last Post
Hvor er dette? 952 Frynse fila 221/5 Hvor er dette? 13. okt 17, 11:00:14 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta Kritios Heidrun 2606/17 Flytte til Hellas 11. okt 17, 19:37:55 Last Post
"Mine" greske tavernaer Heidrun fila 31276/56 Hellas generelt 11. okt 17, 13:47:51 Last Post
Hvor er dette? 951 LØST fila fila 155/4 Hvor er dette? 11. okt 17, 13:39:21 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 15510/186 Flytte til Hellas 11. okt 17, 07:58:03 Last Post
Kjøpe eller leie på Santorini JanBe janne.nesset 426/2 Kykladene 09. okt 17, 22:26:07 Last Post
Hvor er dette? 950 LØST fila fila 195/3 Hvor er dette? 08. okt 17, 19:58:20 Last Post
ZAKYNTHOS 2017 fila fila 135/2 Reiseskildringer 08. okt 17, 18:55:05 Last Post
Hvor er dette 949 Kritios Heidrun 185/4 Hvor er dette? 07. okt 17, 20:39:18 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL MERIDIEN BEACH, ARGASSI, ZAKYNTHOS fila fila 22383/57 Rom/studios/hotell 05. okt 17, 22:18:52 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZAKYNTHOS fila fila 54007/92 Hellas generelt 03. okt 17, 08:59:44 Last Post
Egina 2017 Frynse Ole 894/12 Saroniske øyer 29. sep 17, 11:25:13 Last Post
Erikoussa, Othoni og Mathraki stein stein 143/0 Ioniske øyer 29. sep 17, 10:18:42 Last Post
Kato og Ano Lous stein 397/9 Kultur 28. sep 17, 20:53:44 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 482641/1412 Hellas generelt 27. sep 17, 21:34:46 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 186885/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hotellskatt i Hellas fra 1. januar 2018 kaka Marit 350/4 Hellas generelt 24. sep 17, 16:47:04 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn mouche Svein~B 1351/31 Hellas generelt 24. sep 17, 11:31:41 Last Post
Tanker om Forum-treff 2017 Riitta Anders 2333/151 Forumtreff 24. sep 17, 08:45:11 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7051/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Satelitt tv filhellener Viotia 1233/38 Hellas generelt 20. sep 17, 19:34:02 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 231034/656 Hellas generelt 20. sep 17, 15:51:59 Last Post
Hilsen fra Kardamili Diddi Hellasfrelst 1112/24 Hilsen fra Hellas 20. sep 17, 11:05:20 Last Post
Forumtreff Naxos 2017 - Påmeldte kari Anders 1476/101 Forumtreff 13. sep 17, 18:00:12 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 167779/482 Hellas generelt 12. sep 17, 18:46:15 Last Post
Lidl fjernet kors på Santorini ! kaka Kritios 341/3 Hellas generelt 11. sep 17, 10:50:26 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 2769/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 225/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Jippi, nå reiser jeg!!! stein Ninette 2232/108 Jippi! Nå reiser jeg! 06. sep 17, 07:21:35 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ryktebørs, fakta flyruter 2018 Marit Marit 767/8 Transport I dag kl. 12:52:04 Last Post
Hvor er dette? 953 LØST fila fila 111/3 Hvor er dette? 16. okt 17, 23:23:14 Last Post
Sertifikat i Hellas Kritios Viotia 364/11 Hellas generelt 14. okt 17, 10:55:27 Last Post
Hvor er dette? 952 Frynse fila 221/5 Hvor er dette? 13. okt 17, 11:00:14 Last Post
Ja hva trenger man for å bo i Hellas / på Kreta Kritios Heidrun 2606/17 Flytte til Hellas 11. okt 17, 19:37:55 Last Post
"Mine" greske tavernaer Heidrun fila 31276/56 Hellas generelt 11. okt 17, 13:47:51 Last Post
Hvor er dette? 951 LØST fila fila 155/4 Hvor er dette? 11. okt 17, 13:39:21 Last Post
Husbygging på Ithaka/Ithaki espeno espeno 15510/186 Flytte til Hellas 11. okt 17, 07:58:03 Last Post
Hvor er dette? 950 LØST fila fila 195/3 Hvor er dette? 08. okt 17, 19:58:20 Last Post
ZAKYNTHOS 2017 fila fila 135/2 Reiseskildringer 08. okt 17, 18:55:05 Last Post
Hvor er dette 949 Kritios Heidrun 185/4 Hvor er dette? 07. okt 17, 20:39:18 Last Post
Våre bosteder i Hellas HOTEL MERIDIEN BEACH, ARGASSI, ZAKYNTHOS fila fila 22383/57 Rom/studios/hotell 05. okt 17, 22:18:52 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas ZAKYNTHOS fila fila 54007/92 Hellas generelt 03. okt 17, 08:59:44 Last Post
Kato og Ano Lous stein 397/9 Kultur 28. sep 17, 20:53:44 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 482641/1412 Hellas generelt 27. sep 17, 21:34:46 Last Post
Hotellskatt i Hellas fra 1. januar 2018 kaka Marit 350/4 Hellas generelt 24. sep 17, 16:47:04 Last Post
Blue Star Patmos har gått på grunn mouche Svein~B 1351/31 Hellas generelt 24. sep 17, 11:31:41 Last Post
Satelitt tv filhellener Viotia 1233/38 Hellas generelt 20. sep 17, 19:34:02 Last Post
Lengtebilder kaka Livsnyteren 231034/656 Hellas generelt 20. sep 17, 15:51:59 Last Post
Greske katter Svein~B marjana 167779/482 Hellas generelt 12. sep 17, 18:46:15 Last Post
Lidl fjernet kors på Santorini ! kaka Kritios 341/3 Hellas generelt 11. sep 17, 10:50:26 Last Post
Velge seg bosted øde er ufattelig Kritios Heidrun 803/8 Hellas generelt 04. sep 17, 10:02:53 Last Post
Frukttrær mouche Viotia 228/4 Hellas generelt 02. sep 17, 17:56:23 Last Post
Kreta i september - mye "dødt"? Kritios Tyta78 625/14 Reisetips og spørsmål 31. aug 17, 16:25:56 Last Post
Akkurat nå! mouche marjana 473/6 Hellas generelt 27. aug 17, 07:12:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 1326/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 399/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 2721/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 329/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 6601/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 1389/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 1087/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 1310/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 624/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 541/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 790/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 869/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 9748/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 917/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 1254/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Tips om bosted på sør-øst Kreta - i Ireapetra-området. polyanna thomass 2020/7 Det østlige Kreta 26. nov 16, 01:10:53 Last Post
Noen kretabilder 1921/22 espeno espeno 1507/3 Kreta 09. nov 16, 08:52:04 Last Post
Myli kløften ved Rethymnon Heidrun bjarne olav 2085/3 Rethymnon og områdene rundt 23. sep 16, 08:19:28 Last Post
Restauranttips Rethymnon. bjarne olav Mina 10897/14 Rethymnon og områdene rundt 23. aug 16, 09:15:12 Last Post
Gouves Ole oils 6564/11 Kreta 08. aug 16, 00:16:44 Last Post
Paleochora TOMS Teho 2431/3 Kreta 16. jul 16, 10:21:15 Last Post
Paleochora Roger Roger 1717/0 Sørkysten 30. jun 16, 22:16:04 Last Post
Bosted på Kreta mouche pippi1 2865/6 Kreta 20. jun 16, 08:28:45 Last Post
Sand-strand Kritios Eutrofi 5145/19 Kreta 25. apr 16, 07:41:57 Last Post
Anbefalt overnatting i Plaka ved Spinalonga brian.rosén LilleMy 2977/3 Kreta 19. apr 16, 22:20:56 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 2207/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 17809/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 12231/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 21944/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 23630/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 18833/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 13582/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 16731/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 27770/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 11206/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 15347/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 85668/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 14603/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 20729/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 9381/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 12897/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 19748/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 12482/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 31438/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 15185/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 30196/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 48999/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 42519/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 41834/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 16931/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 8907/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 18642/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 862/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 2863/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 7715/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 7833/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 6709/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 7977/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 9710/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 10801/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 8244/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 11973/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 12982/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 11136/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 9025/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 9837/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 9404/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 11705/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 32190/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 10024/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 11675/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 13393/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 18301/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 10650/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 8660/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Hilsen fra Mani. dagstaalesen@hotmail.com Diddi 340/21 Peloponnes I dag kl. 07:59:57 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Ole Ole 886/17 Peloponnes 16. okt 17, 18:41:32 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dagstaalesen@hotmail.com dagstaalesen@hotmail.com 31250/220 Fastlandet og Peloponnes 15. okt 17, 16:24:43 Last Post
Bilder fra Kardamili TOMS Magnolia 408205/1567 Peloponnes 15. okt 17, 00:27:32 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! vandrer kaka 186885/772 Peloponnes 26. sep 17, 21:35:32 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 7051/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 2769/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 225/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 275/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 1721/18 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
En svipptur til Mani Admirala Admirala 1693/19 Peloponnes 13. jun 17, 16:15:41 Last Post
Steder å drikke sin ouzo i Athen Heidrun Ole 38229/79 Athen og Pireus 02. jun 17, 21:24:55 Last Post
Hotell i Pireus stein Ole 716/6 Athen og Pireus 01. jun 17, 19:54:41 Last Post
Hva synes dere om min reiserute på Mani? kaka Admirala 1851/18 Peloponnes 26. mai 17, 21:26:38 Last Post
Peloponnes - september 2016 - Kalavryta og Spestes +++ kaka Katherina 5502/65 Peloponnes 21. apr 17, 10:53:40 Last Post
Gamle videoer fra Athen dagstaalesen@hotmail.com Ole 1203/7 Athen og Pireus 09. apr 17, 07:17:14 Last Post
Peloponnes 2016 - tur til Delfi og litt til TOMS Katherina 11879/137 Peloponnes 25. mar 17, 18:11:06 Last Post
Mesternes mester 2017 dagstaalesen@hotmail.com Ole 9778/71 Peloponnes 21. mar 17, 09:37:48 Last Post
Landsbyer på Mani Ole Magnolia 162734/672 Peloponnes 11. mar 17, 17:39:36 Last Post
Påsken 2017 i Kardamili eller Nafplio???? kari kari 3719/13 Peloponnes 07. mar 17, 18:25:51 Last Post
Påskefeiring i Kardamili, 2013 Diddi Katherina 7890/18 Peloponnes 05. mar 17, 22:52:55 Last Post
Athens minste butikk (?) marjana Ole 6550/16 Athen og Pireus 28. feb 17, 22:33:06 Last Post
Video: Athen 2016 Ole Ole 913/0 Athen og Pireus 26. feb 17, 00:10:50 Last Post
Athen halvmaraton Ole Ole 5294/9 Athen og Pireus 08. feb 17, 00:00:17 Last Post
Athen, november 2016 mouche Ole 6473/44 Athen og Pireus 31. jan 17, 10:59:15 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 15556/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 1125/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 751/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 1435/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 7017/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 3938/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 2857/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 4247/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 6746/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 4028/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 6400/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 8841/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 8232/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 11068/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 23501/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 16296/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 76595/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 11016/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 11011/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 8353/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 40490/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 12228/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
My Karpathos JIT JIT 9088/2 Karpathos 06. feb 14, 11:46:13 Last Post
Aegean har införlivat Olympic ! maritautioniemi ROLLE 14193/18 Karpathos 16. jan 14, 20:07:45 Last Post
Hvorfor velge Karpathos? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 20344/17 Karpathos 05. jan 14, 11:40:17 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 8423/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 17225/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 226557/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 5387/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 19210/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 12248/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 16114/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 12788/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 16198/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 21192/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 16661/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 47011/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 10170/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 46051/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 23385/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 40787/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 16704/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 7749/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 12079/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 15188/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 11057/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 22036/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 9420/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Re: Leiligheter i Karfas Pjokken Ørjan 11164/1 Chios 21. jun 10, 00:08:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 52954/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Samos - Waterfalls kari GeMic 435/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 10213/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 353/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 15219/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 51305/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 8832/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 2817/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 10569/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 3378/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Vila i frid Inge Katta Riitta 18147/36 Samos 16. mar 15, 23:11:05 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1203070/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 13645/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 7096/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 9685/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 8270/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 33807/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 8881/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 8539/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 169758/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 6978/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 7407/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 7749/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 20988/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 49710/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 16139/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Overnatting Naxos by for familie Frynse Norseman 419/1 Naxos 02. sep 17, 18:40:40 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 400/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 784/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy kari Perigahre 1343/6 Naxos 01. jun 17, 08:51:14 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 4458/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 7069/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 770/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 815/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 3988/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 2987/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 5386/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 3436/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 3124/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 12196/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 2055/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 1692/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 2299/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 2430/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 21747/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 9754/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 6553/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 13095/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 13556/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 7403/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Påske 2015 Anders Anders 28968/56 Naxos 07. mai 15, 16:39:06 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros rundt Kristian Ole 31566/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 5957/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 1098/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Katherina Ole 1655/6 Paros og Antiparos 29. jan 17, 22:42:26 Last Post
Paros i dag Ole Ole 19442/31 Paros og Antiparos 26. jan 17, 22:53:09 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 2055/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 38865/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 4415/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 7394/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 1519/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 2535/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 3171/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 3818/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 7910/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 3987/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 21032/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 11600/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 7308/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 9718/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 11680/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 42001/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 32418/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 9340/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Marmorgruvene i Marathi Ole Ole 8425/0 Paros og Antiparos 16. sep 14, 17:42:02 Last Post
Noen glimt fra Antiparos 2014 Kristian Ole 13302/5 Paros og Antiparos 13. sep 14, 07:26:37 Last Post
New Page 1

FOTOGALLERIET:

Kykladene
Amorgos, Anafi, Andros/Batsi, Andros/Gavrio, Andros/Chora, Antiparos, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kythnos, Koufonissi, Milos,Mykonos, Naxos/Agia Anna, Naxos/Agios Prokopios, Naxos/Plaka, Naxos/Naxos by, Naxos/Andre steder, Paros/Naoussa, Paros/Parikia, Paros/Andre steder,Santorini, Schinoussa, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros, Tinos
Dodekanesene
Agathonisi, Astypalea, Kalymnos, Kos/andre steder, Karpathos/Olymbos, Karpathos/Pigadia, Karpathos/andre steder, Kassos, Kastellorizo, Kos/Kos by, Leros,Lipsi, Nissyros, Patmos, Rhodos/Lindos, Rhodos/Rhodos by, Rhodos/andre steder, Symi, Telendos, Tilos, Pserimos, Arki, Marathi
Ioniske øyer
Kefallonia, Korfu, Ithaca, Lefkas, Paxos, Zakynthos, Andre øyer i det Ioniske hav
Nordegeiske øyer
Chios, Fourni, Ikaria, Lesvos, Samos/Pythagorion, Samos/Samos by - Vathi, Samos/andre steder, Limnos, Thassos
Argosaroniske øyer
Egina, Hydra, Poros, Spetses
Sporadene og Evia
Alonissos, Skiathos/Skiathos by, Skiathos/andre steder, Skopelos, Skyros, Evia
Kreta
Kreta/Chania og områdene rundt, Kreta/Rethymnon og områdene rundt, Kreta/Sørkysten, Kreta/Det østlige Kreta
Fastlandet og Peloponnes
Athen og Attika-halvøya, Pireus, Peloponnes/Nafplio, Peloponnes/Monemvasia, Peloponnes/Kardamili, Peloponnes/Stoupa, Peloponnes/Mani (ikke Kardamili og Stoupa), Peloponnes/andre steder, Thraki, Makedonia (inkl. Halkidiki og Thessaloniki), Epirus/Parga, Epirus ellers, Thessalia (inkl. Meteora og Pelion), Sterea Ellada (inkl. Delfi og Nafpaktos)
Diverse temaer
Båter/rutebåter, Båter/andre båter, Katter, Hunder, Fisk og annet liv i havet, Bygninger m dører/vinduer, Flyplasser, Solnedganger, Mat og drikke, Blomster, planter og andre vekster
Back to top