*

Skrevet av Emne: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013  (Lest 49832 ganger)

Utlogget Fia

  • Innlegg: 388
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #60 på: 08. okt 13, 22:45:59 »
Takk for hyggelige kommentarer og "alle liker" . Jeg kan tenke meg du mimrer deg tilbake til en deilig båttur du også Fia, mens høsten herjer rundt oss nå  ;) Var det den samme ruta i september også?
,

Tja, si det, Tjorven! Jeg er ikke særlig kjent verken på eller rundt Anti... og var mest opptatt av å nyte utsikt og sol og sjø!  8)
(Reisefølget mitt dåner vel av dette svaret, sånt no' har hun koll på - men jeg fulgte liksom ikke så godt med på hvor vi var - vet bare at vi kjørte forbi huset til Tom Hanks på hjemveien...!) Men kjenner jo igjen alle fotomotivene dine - bortsett fra at Cookie hadde mye mer pels da jeg var med...!  ;) :D
Den som er lei av å reise er lei av livet...

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #61 på: 09. okt 13, 20:00:02 »
Hehe, skjønner deg godt der, Fia. Hvis du kjenner igjen motivene var det sikkert samme ruta  ;)  Hadde han gått motsatt vei, så hadde dere seilt mellom klippene i sjøen nordover først (til venstre etter at dere har kommet ut fra havna)
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #62 på: 06. nov 13, 14:44:57 »
Så ble det enda et langt stopp i denne reiseskildringa, men jeg er ikke riktig ferdig med den, så håper noen vil bli med videre  :D
Sist gang var var Tromsøfamilien og jeg på den deilige båtturen, men nå er ferien deres snart over. Siste kvelden samles vi på Pavlos, der vi alle trives veldig godt. Etter middagen ble jentene servert kaker, og vi voksne fikk vår ouzo  ;)

Vemodig å skulle reise hjem, men Elise og Marie smiler tappert likevel  :-*


Trivelige Anne var også med ("Bli no færdig og ta det dær bildet, no da" ;) ) Ikke alle er like glade i å bli fotografert, men jeg fikk da lov å presentere henne her også.
60283-1

Cathrine tegner og forteller mens Bjørn følger ivrig med


Og sjefen sjøl tar en skål med oss
60285-3

Ellers er Pavlos travelt opptatt ved grillen, her er det hett!
60286-4

Mens Apostolis serverer og holder styr på regningene på kjøkkenet
60287-5
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #63 på: 06. nov 13, 16:10:15 »
Det var trist å si ha det til disse gode vennene mine, men jeg var jo heldig som ennå hadde mer ferie til gode  :)  Noen kvelder traff jeg andre venner som jeg spiste middag sammen med, ellers kosa jeg meg alene. Man vet aldri hvem man støter på når man rusler oppover Main Street, men det er alltid like koselig å kjenne på denne kveldsstemninga, og være en del av livet i gata. For det er ikke bare vi turister som preger folkelivet her, heldigvis  ;)

De lokale ungene håper å tjene en slant på turistene, men hygger seg uansett sammen på denne måten  :-*


60298-1

Her kommer farmor trillende med lille Ioanna som har vært i selskap, og er pynta med fin hvit kjole, men litt i trøtteste laget nå  :-*
60299-2

Oppe på Yorgis sitter Marianos-naboene mine, svenske Bitte og Kenneth, så da blir det en prat med dem også  :)


En annen kveld ble jeg brått revet ut av handlinga i boka jeg satt å leste i, på balkongen. Først et gedigent brak, så en infernalsk piping  :o Gjett om jeg hoppa i stolen!! Spetakkelet kom fra området ved kirka, rett over haugen fra bostedet mitt. Men like plutselig forandra lydbildet seg, og nå strømma det liflige greske toner - meget høyt - derfra. Ingen tvil om at det var problemer med høytaleranlegget i starten  ;D
Men hva var det egentlig som foregikk? Det måtte jeg sjekke ut, selvfølgelig  ::) Da var det bare å stelle seg for kvelden og komme seg ned til havna.

Der var det laina opp med stoler, der det allerede var samla seg fullt av folk. De satt alle med blikket retta mot en stor scene, og det var her musikken hadde kommet fra. Nå var det derimot helt tyst, mens folk føk til og fra oppe på scenen, sjekka ledninger og sto i. Men altså ingen musikk. Og ingen visste hva som ville skje, eller når. Noe hadde dessverre slått seg vrangt iallfall   :(  Jeg fikk iallfall rede på at dette skulle være en del av feiringa av en årlig regatta, som i år fant sted på Antiparos. Og blant befolkninga så jeg flere med hvite regattaskjorter på seg.
Jeg satte meg på muren å venta ei stund, og knipsa noen bilder av publikum i påvente av musikken, men ingen ting skjedde  ??? Og siden sånn ventetålmodighet er en av mine svakere sider, makta jeg ikke å sitte der å henge lenger. Dessuten begynte jeg å bli sulten. Ingen god kombinasjon akkurat  :-\  så da tusla jeg litt slukøret videre langs havna.

Publikum venter....


....og venter....
60302-5

Men da jeg kom bort til piren, var det liv og røre. Der var det satt opp ei bod, hvor de solgte disse regattaskjortene, og her var humøret på topp. Det smitta over på meg heldigvis, men noen t-skjorte kjøpte jeg ikke  ;D
60303-6

Jeg tenkte det var like greit å spise nedi havna denne kvelden, og valget falt på Anargyros på hjørnet i starten av Main Street. Jeg hadde tidligere kun tatt en kaffe der, så det var vel på tide å prøve ut maten også  ;) Det var slettes ikke feil, skulle det vise seg  ;D Ikke det at denne kyllingfilletretten utmerka seg noe særlig visuelt sett, ( og har opplevd dem både tørre og seige) men denne var mør og god. I tillegg ble den servert med salat som hadde en spesiell og frisk dressing, samt en velsmakende dip til. Nam, dette ble en apetittelig surprise for min del, og slike små gleder setter jeg alltid stor pris på  :-*  Med en god husets vin til, ble dette en hyggelig kosestund i eget selskap  :)

60304-7
« Siste redigering: 06. nov 13, 16:30:15 by Tjorven »
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget stein

  • Innlegg: 1866
   • Vis profil
   • www.viseilerigjen.com
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #64 på: 06. nov 13, 17:21:05 »
Jeg elsker bildene og fortellingene dine, Tjorven  :-* :-* :-* :-*

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #65 på: 06. nov 13, 18:56:56 »
Tusen takk, Stein. Det var veldig hyggelig å høre  :-* :-* :-*
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #66 på: 06. nov 13, 22:07:09 »
Og med en slik hyggelig tilbakemelding fikk jeg skikkelig inspisasjon til å fortsette  ;D 

Når det ikke var strandvær, tok jeg ofte turen bort til venninna mi Stavrola, som bor rett oppi gata "mi". I fjor måtte hun dessverre legge ned kafedriften sin på plassen utafor, men i år hadde hun funnet en annen løsning  ;) Så lenge hun ikke setter bord/stoler ute på plassen, kan hun fortsatt selge diverse drikke, noen paier og iskrem uten å måtte betale høye skatter og avgifter. Hun har aldri drevet kafe i samme skala som f.eks Nautica, men må betale det samme som dem, dersom det står bord og stoler der  :-\  Disse utgiftene økte såpass at hun måtte legge ned driften, men "familiebordet" står der iallfall, det kan ingen si noe på  ;) Der blir det gjerne en kaffeslarv eller et slag tavli eller fem, og familien samles også der hver dag.

Stavrola har også 4 studioer i 2.etasjen, og så en dag spurte hun meg om hvorfor jeg ikke ville bo hos henne  :o :-[  (Grekerne er jo kjent for å være ganske direkte, og Stavrola er heller ikke den som legger fingerne imellom.) Ojsann, den kom litt bardus på! Jeg hadde jo vært inne på tanken å bo hos henne selv også, men hadde nå liksom slått meg til ro med basen min hos Marianos. Det er kanskje litt rart, men man føler en slags lojalitet etter å ha bodd et fast sted flere ganger. Men nå var tiden inne for litt revurdering, og til høsten skulle jo både jeg og Sisi tilbake til Anti, så jeg sa jeg ville høre med henne først.
Jeg ble med opp og fikk se alle studioene, og de hadde alt man trenger, og privat balkong i tillegg. Joda, her kunne jeg trives  :) Så overrasker hun meg på nytt, og tilbyr meg en pris langt under det jeg betaler andre steder (og den prisen som står på et lite skilt utenfor) Jeg måtte ta meg sammen for ikke å stå der å gape. Og hun lurer på om jeg syns det var en grei pris? Trøste meg, det var jo veldig generøst, men hun ville altså gi meg special price. Vi er jo venner, og dessuten er du her så lenge om gangen, smilte hun.

Dermed var den saken avgjort. Jeg måtte forhøre meg med Sisi for høsten, men lovte der og da at neste sommer ville jeg bo hos henne. Dette var en vinn-vinn situasjon for begge parter, og vi var begge like fornøyde med avgjørelsen  ;D
Jeg fikk velge vilket studio jeg ville ha, og knipsa noen bilder for å vise Sisi. Hun syntes dette var midt i blinken, så det ble til at vi bodde der nå i høst. Men for ikke å foregripe historiens gang, så får de bildene heller komme i neste og tilhørende reiseskildring  ;)

Istedet tar jeg med noen bilder av Stavrola og noen i hennes familie, som bor vegg i vegg. Her er Stavrola med sin niese og hennes sønn Petros.
60319-0

Niesas datter Evangelina har pynta seg og er klar for å gå på stranda  ;)
60320-1

Her fant jeg Petros en annen dag. Man skal tidlig krøkes  ;D


« Siste redigering: 06. nov 13, 22:09:53 by Tjorven »
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget Fia

  • Innlegg: 388
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #67 på: 06. nov 13, 22:20:04 »
Er SÅ enig med Stein - gleder meg alltid over fortellingene dine, Tjorven. Og så var det veldig hyggelig å se igjen Stavrola, da. Min vertinne i september, takket være din anbefaling! :) :)
Den som er lei av å reise er lei av livet...

Utlogget Tjorven

 • Topic starter
  • Innlegg: 12039
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #68 på: 06. nov 13, 23:41:14 »
Tusen takk, Fia. Er glad for at bostedet falt i smak hos dere også. Vi hadde noen koselige nabostunder der, de par dagene dere var der  ;D
There are no strangers, only friends we haven't met.

Utlogget marjana

  • Innlegg: 3255
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #69 på: 07. nov 13, 20:38:51 »
Veldig koselig tråd dette, Tjorven, med alle dine betrakninger og bilder!
Glika i zoi

Utlogget Amalie1967

  • Innlegg: 10
  • Amalie som er tilbake med samme navn som før:) Gro
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #70 på: 16. apr 15, 09:20:40 »
Såååå, gøy å komme inn hit igjen å finne tråder fra deg om Antiparos:)
Skal tilbake 30. Juni:)
Varm klem fra Gro nr 2 <3
Håper alt er bra med deg:)

Utlogget JanBe

  • Innlegg: 298
   • Vis profil
Sv: Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013
« Svar #71 på: 16. apr 15, 14:00:55 »
 ;D  ;D  ;D

Må nesten si uff, når jeg nå igjen har sett igjennom Tjorvens 2 flotte reportasjer fra Antiparos. Uff fordi lengselen blir så stor at jeg faktisk fysisks verker i magen fordi savnet til å oppsøke øya igjen er så stort. Har vært der et utall ganger, men får ikke nok, må innom Antiparos igjen og igjen. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til sommeren og neste tur innom AP, gleder meg stort”¦”¦”¦”¦”¦..

 

Paros sommeren 2013

Startet av Ole

Svar: 46
Visninger: 25427
Nyeste innlegg 12. jan 14, 09:11:43
by Ole
"Beste" bosted på Antiparos??

Startet av Mariell

Svar: 7
Visninger: 7719
Nyeste innlegg 08. feb 12, 22:50:14
by Mariell
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer

Startet av sverrhag

Svar: 0
Visninger: 5172
Nyeste innlegg 09. feb 16, 19:57:06
by sverrhag
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015

Startet av JanBe

Svar: 3
Visninger: 5493
Nyeste innlegg 01. des 15, 01:43:39
by Tjorven
Paros, juni/juli 2015

Startet av Ole

Svar: 16
Visninger: 9841
Nyeste innlegg 04. aug 15, 09:57:29
by Ole
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Ole marjana 367/6 Transport I dag kl. 10:41:55 Last Post
Tilos Voss Tonelf 377/1 Dodekanesene 17. jul 18, 18:15:48 Last Post
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 56251/249 Fastlandet og Peloponnes 16. jul 18, 19:48:46 Last Post
Se opp for uspesifisert dag staalesen kaka 515/9 Reisetips og spørsmål 15. jul 18, 19:05:31 Last Post
Anna Vissi på Syros! marjana marjana 61/0 Musikk 15. jul 18, 16:09:46 Last Post
Alonissos 2018 Stigra Stigra 52/0 Sporadene og Evia 15. jul 18, 15:11:30 Last Post
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 155/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Hvor pålitelig er Sea Jets båtene? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 258/5 Santorini 11. jul 18, 22:48:58 Last Post
Norwegian har lagt ut... marjana filhellener 387/9 Transport 08. jul 18, 21:03:53 Last Post
Athens flyplass mouche Svein~B 33196/80 Athen og Pireus 08. jul 18, 19:32:37 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas PANAGIA DAMIOTISSA NAXOS fila fila 71399/166 Hellas generelt 08. jul 18, 14:19:07 Last Post
Athen Airport Bus marjana Marit 227/2 Transport 08. jul 18, 01:46:18 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 247/3 Athen og Pireus 06. jul 18, 13:45:46 Last Post
REBUS 18 LØST fila fila 281/8 Hellas generelt 05. jul 18, 10:41:10 Last Post
leie bil Preveza mouche marit.bjørnholt-skogstad 508/10 Reisetips og spørsmål 02. jul 18, 20:11:08 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 582250/1438 Hellas generelt 01. jul 18, 13:00:49 Last Post
Agios Nikitas og Paleros <3 filhellener marit.bjørnholt-skogstad 180/2 Om forumet 01. jul 18, 09:43:58 Last Post
Yanis Varoufakis marjana marjana 127/0 Litteratur 30. jun 18, 21:38:51 Last Post
Astypalea Lous Runar Solvik 2381/8 Reiseskildringer 29. jun 18, 22:00:00 Last Post
Våre bosteder i Hellas SUNWING RESORT MAKRY GIALOS 1997 fila fila 29083/68 Rom/studios/hotell 29. jun 18, 10:05:58 Last Post
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 319/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 362/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien filhellener Marit 76704/3964 Jippi! Nå reiser jeg! 27. jun 18, 13:24:51 Last Post
Expressen.se : Hatet mot de svenska turisterna: ”Revolution” Frynse telma 436/4 Santorini 27. jun 18, 10:36:03 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 488909/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Lefkas fila lundmor 197/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 10:27:09 Last Post
Hvorfor så harde senger ? mouche Frynse 299/3 Reisetips og spørsmål 22. jun 18, 18:24:35 Last Post
REBUS 17 LØST fila fila 343/3 Hellas generelt 20. jun 18, 13:00:39 Last Post
Andros (Syros) linnelise hilde tombre 2798/6 Andros og Tinos 20. jun 18, 12:46:47 Last Post
Farende fant - ett reiseliv. Forfatter Frode Schiøtz telma telma 221/0 Reiseskildringer 19. jun 18, 20:55:57 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Ole marjana 367/6 Transport I dag kl. 10:41:55 Last Post
Se opp for uspesifisert dag staalesen kaka 515/9 Reisetips og spørsmål 15. jul 18, 19:05:31 Last Post
Anna Vissi på Syros! marjana marjana 61/0 Musikk 15. jul 18, 16:09:46 Last Post
Norwegian har lagt ut... marjana filhellener 387/9 Transport 08. jul 18, 21:03:53 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas PANAGIA DAMIOTISSA NAXOS fila fila 71399/166 Hellas generelt 08. jul 18, 14:19:07 Last Post
Athen Airport Bus marjana Marit 227/2 Transport 08. jul 18, 01:46:18 Last Post
REBUS 18 LØST fila fila 281/8 Hellas generelt 05. jul 18, 10:41:10 Last Post
leie bil Preveza mouche marit.bjørnholt-skogstad 508/10 Reisetips og spørsmål 02. jul 18, 20:11:08 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 582250/1438 Hellas generelt 01. jul 18, 13:00:49 Last Post
Yanis Varoufakis marjana marjana 127/0 Litteratur 30. jun 18, 21:38:51 Last Post
Astypalea Lous Runar Solvik 2381/8 Reiseskildringer 29. jun 18, 22:00:00 Last Post
Våre bosteder i Hellas SUNWING RESORT MAKRY GIALOS 1997 fila fila 29083/68 Rom/studios/hotell 29. jun 18, 10:05:58 Last Post
Lefkas fila lundmor 197/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 10:27:09 Last Post
Hvorfor så harde senger ? mouche Frynse 299/3 Reisetips og spørsmål 22. jun 18, 18:24:35 Last Post
REBUS 17 LØST fila fila 343/3 Hellas generelt 20. jun 18, 13:00:39 Last Post
Farende fant - ett reiseliv. Forfatter Frode Schiøtz telma telma 221/0 Reiseskildringer 19. jun 18, 20:55:57 Last Post
Internasjonale vinterflygninger ? Kritios Kritios 344/4 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 13:32:57 Last Post
Sky Express med 3 daglige ATH-CHQ fra 1. November ! mouche Kritios 270/3 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 09:37:25 Last Post
Seks grunner til å reise til Athen telma telma 225/0 Reisetips og spørsmål 14. jun 18, 14:20:44 Last Post
Hvor er dette? 971 LØST fila fila 463/8 Hvor er dette? 13. jun 18, 11:11:01 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 183/0 Hellas generelt 12. jun 18, 20:44:07 Last Post
Kolona-Rhodos Havn zorba zorba 317/2 Reisetips og spørsmål 11. jun 18, 12:09:11 Last Post
REBUS 16 LØST fila fila 451/4 Hellas generelt 08. jun 18, 13:00:44 Last Post
Kjøpe leilighet i Chania mouche Lovis 659/7 Flytte til Hellas 06. jun 18, 12:36:06 Last Post
Hvor er dette 970. marjana Heidrun 620/7 Hvor er dette? 01. jun 18, 13:50:55 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 362/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 612/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 245/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Fia Heidrun 5786/47 Kreta 25. mai 18, 20:28:32 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2366/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 776/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 1190/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2791/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1184/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1278/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3375/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1770/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 5886/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1515/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8655/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3505/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2520/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 4571/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1890/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1618/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2460/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2494/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 17724/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2372/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2816/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4460/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 21556/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13909/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 60340/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 27898/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 22046/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 16846/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18530/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 32387/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12822/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17427/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 97302/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16429/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24621/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10764/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 17670/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22163/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 15885/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36338/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17534/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 34894/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 56263/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 48504/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 48135/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19537/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10364/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20751/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2382/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4192/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9115/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9960/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8216/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9371/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10959/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12225/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9514/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14571/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 15832/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12952/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10834/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11295/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10910/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13325/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 36985/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11526/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13341/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15839/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20410/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12555/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9874/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 56251/249 Fastlandet og Peloponnes 16. jul 18, 19:48:46 Last Post
Athens flyplass mouche Svein~B 33196/80 Athen og Pireus 08. jul 18, 19:32:37 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 247/3 Athen og Pireus 06. jul 18, 13:45:46 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 488909/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 191/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11691/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1611/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 153484/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 749/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 16720/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1692/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 898/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1668/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 232138/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2995/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 3086/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1901/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 5683/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1329/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 3851/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9761/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4787/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1510/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1661/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4894/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 319/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 556/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1171/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 19489/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3150/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1915/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2669/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9407/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 7013/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5141/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7308/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8582/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5348/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7475/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10444/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10821/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 13067/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25856/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 19496/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 90823/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 13048/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12433/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 10007/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 47934/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14566/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12955/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9906/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19649/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 269380/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 9594/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22330/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 14138/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18248/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14846/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 19119/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23615/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19687/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 55365/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11741/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 53120/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 27083/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 47894/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18795/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8927/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13717/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17641/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12955/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24146/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11447/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 60857/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 21877/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2566/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11756/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1860/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 18848/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 61030/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11158/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4586/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 15216/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4536/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1413496/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16454/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8301/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 11066/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9456/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 39164/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10214/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9657/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 198349/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8205/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8512/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8936/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23601/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 57970/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18802/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 2083/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3612/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1788/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1478/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2238/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6712/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 9042/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2208/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2160/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 6073/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4164/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7876/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4879/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4701/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14628/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3293/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3882/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3674/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3694/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25563/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12192/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8490/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15721/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15670/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 9189/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 155/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3654/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 23871/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1249/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 38255/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9333/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2366/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4176/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45374/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7440/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11801/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2862/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5543/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5497/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5172/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 10130/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5493/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 24588/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13694/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9841/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11779/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13585/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 49832/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37416/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11988/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Back to top