*

Skrevet av Emne: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.  (Lest 11602 ganger)

Utlogget MayElisa

 • Topic starter
  • Innlegg: 7
   • Vis profil
"Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« på: 12. nov 14, 18:59:41 »
Vi er en familie som de siste 4 årene har feriert i Almyrida (ca. 30min øst for Chania). Vi har da hatt leiebil og tatt noen dagsturer hit og dit. For sommeren 2015 vurderer vi å benytte den ene uka til å "loffe" rundt sydkysten. F.eks Paleohora, Sougia, Aghia Roumeli, Loutro og Hora Sfakion.

Ferien vil avholdes i juli, og barna er da 7 og 11 år. Vi liker små, koselige steder (uten for mye gjennomgangstrafikk), bading, fin utsikt, god mat, trygge forhold, turmuligheter, gresk stemning osv. Har noen erfaring med å loffe rundt sørysten i juli? Kan man finne ledige rom på sparket, eller bør man bestille på forhånd? Hva ligger prisene på ca?

Kan man ta med bilen på alle ferger? Kjøper man fergebilletter rett før man vil dra. Priser? Tips til bosteder?
Er det andre spesielle hensyn å ta?

Vi setter pris på gode tips - på forhånd takk:)
« Siste redigering: 12. nov 14, 19:05:53 by MayElisa »

Utlogget Greece-Traveller

  • Innlegg: 1018
   • Vis profil
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #1 på: 12. nov 14, 23:24:38 »
Mht. leiebil og bruk av ferger må du sjekke dette med utleier når du inngår leieavtalen. Normalt er det generelt sett ikke tillatt - vesentlig p.g.a. forsikringspørsmål.
Lykken er ikke en stasjon du kommer til; det er en måte å reise på

Utlogget Sveinung

  • Innlegg: 49
   • Vis profil
   • Mitt Hellas
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #2 på: 12. nov 14, 23:56:53 »
Det er to små ferger som trafikkerer Sørvest-Kreta.
En går strekningen Hora Sfakion - Loutro - Agia Roumeli og en går strekningen Paleohora - Sougia - Agia Roumeli

Du kan lese mer om fergene, rutetider mm. her: http://www.anendyk.gr/pages/en/company.php?lang=EN

Innlogget mouche

  • Innlegg: 1132
   • Vis profil
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #3 på: 13. nov 14, 08:37:07 »
Mht. leiebil og bruk av ferger må du sjekke dette med utleier når du inngår leieavtalen. Normalt er det generelt sett ikke tillatt - vesentlig p.g.a. forsikringspørsmål.

Nå fikk du meg til å sjekke leiekontrakten vi nettopp hadde med Auto Club som har kontorer i Almyrida og Kalyves, og det står ikke noe slikt i den avtalen. Man skal dog holde seg på øya, Kreta.
 
Sydkysten er flott, men jeg ville ha vurdert å dra lenger øst selv om alle stedene du har nevnt MayElisa er hyggelige steder!

Utlogget MayElisa

 • Topic starter
  • Innlegg: 7
   • Vis profil
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #4 på: 13. nov 14, 17:17:36 »
Takk for tilbakemeldinger :)

Mouche; har du mulighet til å beskrive østkysten nærmere? Er det noen spesielle steder du anbefaler?

Innlogget mouche

  • Innlegg: 1132
   • Vis profil
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #5 på: 13. nov 14, 17:36:25 »
Jeg skal være forsiktig, meget forsiktig, med å fremstille meg som noen ekspert på området, men vi var rundt der i juni en uke og vet bare en ting; vi skal tilbake! Øst/Syd-øst-kysten av Kreta anses vel for å være det mest originale området på øya, goldere og tørrere enn andre områder, og man opplever enda mer av det genuine Kreta. Jeg tenker da på hele området øst for Iraklion til spissen av øya og ned på sydsiden. Spinalonga (øya- leprakolonien) er vel verdt et besøk, overnatting i Plaka over sunder, Sitia og strendene helt øst ved Vai (palmestranden) ned mot/til Zakros/Kato Zakros. Flotte strender nesten uten mennesker, ja sågar så få at man kan bade naken og sole seg uten å bli sjenert eller være til sjenanse. Vestover til Mirots, Lentas (Gortis inn i landet), Matala Ag. Galini, Plakias og Chora Sfakia. På veien er det mange steder inn i landet og opp i fjellet, ja listen kan lages lang og det eneste man slipper opp for er tid!

Utlogget Kritios

  • Innlegg: 560
  • www.villamarella.no
   • Vis profil
   • Villamarella.no
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #6 på: 13. nov 14, 21:57:11 »
Her er link til en liten reiseskildring fra en liknende tur vi hadde i juli 2012.
http://hellasforum.net/index.php?action=gallery;su=user;u=155
Bilder fra turen:
http://hellasforum.net/index.php?action=gallery;su=user;cat=6;u=155
Vi kan nå ønske velkommen til våre nyoppussede leiligheter i Villa Marella i Tavronitis på Kreta: http://www.villamarella.no

Utlogget JohnS

  • Innlegg: 1166
   • Vis profil
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #7 på: 14. nov 14, 16:11:41 »
Sørkysten av Kreta er et herlig område!  Både småstedene langs kysten og avstikkere litt lengre inn på øya kan gi flotte opplevelser for både voksne og barn.  Kan forresten nevne at det nå arbeides med å få hele sørkysten fra Elafonissi til Matala inn på UNESCO's verdensarv-liste.  Samtidig er det satt i gang en internasjonal underskriftaksjon rettet mot EU, greske sentralmyndigheter, og lokalmyndighetene på Kreta, for å stoppe planer om privatisering av de mest attraktive stedene på sørkysten, med sikte på bygging av store hotell-kompleks.  Akkurat nå er det Triopetra som er mest i faresonen, sies det.

http://www.save-south-crete.eu/index.php/petition-55.html
At appellere til fornuften er verdens største slag i luften (Kumbel)

Utlogget Ninette

  • Innlegg: 985
   • Vis profil
   • www.rundtomkring.no
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #8 på: 25. nov 14, 17:51:50 »
Hei! Sørvest-kysten av Kreta er veldig flott, og jeg kan anbefale det på det varmeste.

Det er som tidligere nevnt bilferger mellom alle landsbyer, pluss at passasjerbåten Neptuno trafikkerer mellom Agia Roumeli, Loutro og Hora Sfakion. Det går flere bilferger daglig på denne strekningen, mens det mellom Paleochora, Sougia og Agia Roumeli kun er en daglig avgang. Fergene er stadig fulle av biler, og jeg har aldri hørt at det er begrensinger i forsikringen på å reise med fergen. Nytt av året er imidlertid at det må forhåndsbestilles plass for bil. Du finner mer info på Anendyk sine hjemmesider.

Men trenger dere egentlig bil på denne ferien? Å frakte bil på fergen er dyrt, og det er ikke bilvei verken i Agia Roumeli eller i Loutro. Skal dere ut på landsbygda/opp i høyden fra Peleochora eller Sougia, kan dere ta buss eller taxi.

Så over til spørsmålet om hvordan det er på denne kyststripen i juli. Innledningsvis vil jeg si at i august reiser grekere fra hele Hellas på ferie til Kretas sørvestkyst, og da er det fullt overalt. Men dere skal reise i juli, og da er det mye roligere. Men det finnes ikke mange hotellsenger i disse landsbyene, så jeg vil anbefale dere å forhåndsbestille, i alle fall dagen før dere setter kursen til en ny landsby. For en familie på fire må dere regne med å betale 50 - 60 euro for et rom på et lite familiedrevet hotell. Det er stort sett enkel standard rundt omkring, det er kun i Paleochora at dere finner hotell med basseng. I Sougia er det bygget to nye boutiquehoteller et lite stykke fra stranden - begge uten basseng.

Men det er lange fine strender overalt, og mange avsidesliggende badeviker, dit dere kan dra til fots eller med taxibåt.

Barna må like å aktivisere seg selv, for her er ikke tilbud spesielt tilrettelagt for barn. Men som dere vet, unger er velkommen overalt i Hellas, også her, så blir nok tatt godt i mot.

Det er svært hyggelig og imøtekommende stemning på denne kyststripen, så her er det fullt mulig å trives.

Dette området er mitt "andre hjem", så om du har flere spørsmål, svarer jeg gjerne.

Og i morgen ettermiddag setter jeg kursen nedover igjen, rett til sørvestkysten av Kreta - denne gangen til Hora Sfakion.
« Siste redigering: 25. nov 14, 19:35:23 by Ninette »
Rundtomkring - Ekte turglede
www.rundtomkring.no

Utlogget therese

  • Innlegg: 198
   • Vis profil
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #9 på: 30. nov 14, 14:51:20 »
Støtter Ninette i alt! Vi har reist med barn på sørvest-kysten mange ganger og det er deilig! - og ganske annerledes enn nordkysten. Ingen bamseklubber, bortimot ingen bassenger, men mange hyggelige og rolige plasser, god mat og god stemning. Litt mer vrient med bading for barn om det er bølger, da det stort sett er stein-strender. Men badesko kan sikkert hjelpe, selv om vi har klart oss uten. Sånn sett er Loutro enkel, med sin naturlige havn og strand.

Kjenner best området rundt Sougia, og dels også rundt Loutro. Begge steder byr på flotte turmuligheter. Det finnes utmerkede kart:
http://www.anavasi.gr/products.php?lang=en&id=2&map_type=&area=12
Kartene selges de fleste steder på denne kysten, så vidt jeg har sett, man for å safe kan dere evt. kjøpe i Hania. ... eller bestille på nett rett fra Anavasi, dersom dere har lyst å reise på kartet ila vinteren -  gikk utmerket å kjøpe direkte fra Anavasi, billig var det også, tok 3-4 uker før de kom riktignok.

Med 7/11-åringer anbefaler jeg å gå Imbros-ravinen (Hora Sfakion) og /eller Agia Irina-ravinen (Sougia). Nederst ved sistnevnte har Tomas en hyggelig taverna mens Imros-ravinen ender nederst i Komitades der det er mange spisealternativer. MEN iom at dere skal reise i juli, kan det muligens bli for varmt å gå (?), dere bør i såfall starte tidlig på morgenen og ha med rikelig vann, selv om kløftene dels er dype og gir mye skygge.

Enig med Ninette at her trenger dere ikke bil, den vil antagelig bare være til bry. Spar pengene til taxi, og bussen over øya til/fra Paleochora/Sougia/Hora Sfakion er et billig alternativ:
http://bus-service-crete.com

God tur - gled dere!
« Siste redigering: 30. nov 14, 15:01:46 by therese »

Utlogget therese

  • Innlegg: 198
   • Vis profil
Sv: "Loffing" på Kretas sørkyst med barn.
« Svar #10 på: 30. nov 14, 15:08:18 »
Og i morgen ettermiddag setter jeg kursen nedover igjen, rett til sørvestkysten av Kreta - denne gangen til Hora Sfakion.

--ahhh, hørtes deilig ut!

 

Kreta - bølger - barn

Startet av havardius

Svar: 4
Visninger: 2957
Nyeste innlegg 15. sep 07, 19:53:34
by Gita
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap)

Startet av Gooner

Svar: 26
Visninger: 4546
Nyeste innlegg 12. mai 17, 13:08:48
by Heidrun
Boktips- om Kretas natur och flora

Startet av Tommy

Svar: 0
Visninger: 2813
Nyeste innlegg 08. mai 07, 19:20:33
by Tommy
Kretas ville veier

Startet av snoknud

Svar: 9
Visninger: 10050
Nyeste innlegg 05. aug 10, 21:27:56
by bengalow
Web side om Kretas fjell

Startet av buste

Svar: 1
Visninger: 2580
Nyeste innlegg 21. mar 08, 21:24:06
by Liv
 • Alle forum
 • Om Hellas
 • Kreta
 • Skiathos
 • Rhodos
 • Fastlandet og Peloponnes
 • Karpathos
 • Chios
 • Samos
 • Naxos
 • (Anti) Paros
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 56173/249 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 19:48:46 Last Post
Se opp for uspesifisert dag staalesen kaka 460/9 Reisetips og spørsmål 15. jul 18, 19:05:31 Last Post
Anna Vissi på Syros! marjana marjana 38/0 Musikk 15. jul 18, 16:09:46 Last Post
Alonissos 2018 Stigra Stigra 28/0 Sporadene og Evia 15. jul 18, 15:11:30 Last Post
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 128/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Hvor pålitelig er Sea Jets båtene? Sunnaelskersol Sunnaelskersol 237/5 Santorini 11. jul 18, 22:48:58 Last Post
Norwegian har lagt ut... marjana filhellener 370/9 Transport 08. jul 18, 21:03:53 Last Post
Athens flyplass mouche Svein~B 33141/80 Athen og Pireus 08. jul 18, 19:32:37 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas PANAGIA DAMIOTISSA NAXOS fila fila 71348/166 Hellas generelt 08. jul 18, 14:19:07 Last Post
Athen Airport Bus marjana Marit 218/2 Transport 08. jul 18, 01:46:18 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Svein~B marjana 327/5 Transport 06. jul 18, 15:20:22 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 230/3 Athen og Pireus 06. jul 18, 13:45:46 Last Post
REBUS 18 LØST fila fila 260/8 Hellas generelt 05. jul 18, 10:41:10 Last Post
leie bil Preveza mouche marit.bjørnholt-skogstad 487/10 Reisetips og spørsmål 02. jul 18, 20:11:08 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 582147/1438 Hellas generelt 01. jul 18, 13:00:49 Last Post
Agios Nikitas og Paleros <3 filhellener marit.bjørnholt-skogstad 164/2 Om forumet 01. jul 18, 09:43:58 Last Post
Yanis Varoufakis marjana marjana 118/0 Litteratur 30. jun 18, 21:38:51 Last Post
Astypalea Lous Runar Solvik 2363/8 Reiseskildringer 29. jun 18, 22:00:00 Last Post
Våre bosteder i Hellas SUNWING RESORT MAKRY GIALOS 1997 fila fila 29036/68 Rom/studios/hotell 29. jun 18, 10:05:58 Last Post
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 299/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 341/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
Nedtellinger og annet småprat om Hellas-ferien filhellener Marit 76703/3964 Jippi! Nå reiser jeg! 27. jun 18, 13:24:51 Last Post
Expressen.se : Hatet mot de svenska turisterna: ”Revolution” Frynse telma 424/4 Santorini 27. jun 18, 10:36:03 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 488799/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Lefkas fila lundmor 178/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 10:27:09 Last Post
Hvorfor så harde senger ? mouche Frynse 287/3 Reisetips og spørsmål 22. jun 18, 18:24:35 Last Post
REBUS 17 LØST fila fila 324/3 Hellas generelt 20. jun 18, 13:00:39 Last Post
Andros (Syros) linnelise hilde tombre 2774/6 Andros og Tinos 20. jun 18, 12:46:47 Last Post
Farende fant - ett reiseliv. Forfatter Frode Schiøtz telma telma 207/0 Reiseskildringer 19. jun 18, 20:55:57 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 589/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Se opp for uspesifisert dag staalesen kaka 460/9 Reisetips og spørsmål 15. jul 18, 19:05:31 Last Post
Anna Vissi på Syros! marjana marjana 38/0 Musikk 15. jul 18, 16:09:46 Last Post
Norwegian har lagt ut... marjana filhellener 370/9 Transport 08. jul 18, 21:03:53 Last Post
Magiske øyeblikk i Hellas PANAGIA DAMIOTISSA NAXOS fila fila 71348/166 Hellas generelt 08. jul 18, 14:19:07 Last Post
Athen Airport Bus marjana Marit 218/2 Transport 08. jul 18, 01:46:18 Last Post
Ferge fra Thessaloniki til Kreta! Svein~B marjana 327/5 Transport 06. jul 18, 15:20:22 Last Post
REBUS 18 LØST fila fila 260/8 Hellas generelt 05. jul 18, 10:41:10 Last Post
leie bil Preveza mouche marit.bjørnholt-skogstad 487/10 Reisetips og spørsmål 02. jul 18, 20:11:08 Last Post
Hellas i pressen Frynse operafantomet 582147/1438 Hellas generelt 01. jul 18, 13:00:49 Last Post
Yanis Varoufakis marjana marjana 118/0 Litteratur 30. jun 18, 21:38:51 Last Post
Astypalea Lous Runar Solvik 2363/8 Reiseskildringer 29. jun 18, 22:00:00 Last Post
Våre bosteder i Hellas SUNWING RESORT MAKRY GIALOS 1997 fila fila 29036/68 Rom/studios/hotell 29. jun 18, 10:05:58 Last Post
Lefkas fila lundmor 178/1 Reisetips og spørsmål 23. jun 18, 10:27:09 Last Post
Hvorfor så harde senger ? mouche Frynse 287/3 Reisetips og spørsmål 22. jun 18, 18:24:35 Last Post
REBUS 17 LØST fila fila 324/3 Hellas generelt 20. jun 18, 13:00:39 Last Post
Farende fant - ett reiseliv. Forfatter Frode Schiøtz telma telma 207/0 Reiseskildringer 19. jun 18, 20:55:57 Last Post
Internasjonale vinterflygninger ? Kritios Kritios 325/4 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 13:32:57 Last Post
Sky Express med 3 daglige ATH-CHQ fra 1. November ! mouche Kritios 260/3 Reisetips og spørsmål 16. jun 18, 09:37:25 Last Post
Seks grunner til å reise til Athen telma telma 209/0 Reisetips og spørsmål 14. jun 18, 14:20:44 Last Post
Hvor er dette? 971 LØST fila fila 440/8 Hvor er dette? 13. jun 18, 11:11:01 Last Post
Makedonia skifter navn. Kritios Kritios 174/0 Hellas generelt 12. jun 18, 20:44:07 Last Post
Kolona-Rhodos Havn zorba zorba 303/2 Reisetips og spørsmål 11. jun 18, 12:09:11 Last Post
REBUS 16 LØST fila fila 433/4 Hellas generelt 08. jun 18, 13:00:44 Last Post
Kjøpe leilighet i Chania mouche Lovis 641/7 Flytte til Hellas 06. jun 18, 12:36:06 Last Post
Hvor er dette 970. marjana Heidrun 600/7 Hvor er dette? 01. jun 18, 13:50:55 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ferje fra Paleochora til Hora Sfakion Kritios MayElisa 341/8 Sørkysten 27. jun 18, 21:36:05 Last Post
ANEK-Attica får konkurranse på Pireus-Chania Kritios Kritios 589/8 Chania og områdene rundt 19. jun 18, 19:55:11 Last Post
"Mitt store fete greske bryllup" i en ny dimensjon ! mouche Kritios 208/1 Kreta 16. jun 18, 07:44:12 Last Post
Forumtreff september 2018 Hania, Kreta Fia Heidrun 5732/47 Kreta 25. mai 18, 20:28:32 Last Post
Ferie med små barn Heidrun lundmor 2356/13 Rethymnon og områdene rundt 07. mai 18, 09:19:21 Last Post
Hvor stor er Kalives? Diddi LongForSun 767/8 Chania og områdene rundt 03. mai 18, 22:31:53 Last Post
Rethymnon – best å bo for voksne? mouche LongForSun 1165/18 Rethymnon og områdene rundt 25. apr 18, 09:50:00 Last Post
Kreta i påsken mouche Hut 2756/16 Kreta 15. jan 18, 13:10:11 Last Post
Tsatsiki, farsan og olivkriget Svein~B Svein~B 1157/3 Kreta 05. jan 18, 23:41:28 Last Post
Godt nytt år fra Stavros. Kritios Heidrun 1266/4 Kreta 31. des 17, 16:41:20 Last Post
Kreta Aghia Marina Taverna Kjell Borgan sommer 3361/8 Kreta 29. aug 17, 11:10:49 Last Post
Leteboring sørvest for Kreta. bengalow Kritios 1750/4 Sørkysten 28. aug 17, 18:21:25 Last Post
Hjelp vi har blitt hundeeiere ! Diddi Kritios 5873/26 Chania og områdene rundt 05. aug 17, 21:05:01 Last Post
TILOS Anders Voss 1491/1 Sørkysten 16. jul 17, 13:11:53 Last Post
Vandretur mai 2014 Voss Voss 8632/9 Sørkysten 16. jul 17, 12:40:27 Last Post
Tips i Almyrida-området på Kreta kari Solgry 3488/8 Kreta 17. jun 17, 17:04:47 Last Post
Vær i sep/okt Renate Øvergård Renate Øvergård 2507/4 Kreta 18. mai 17, 19:41:29 Last Post
Kretas vindistrikt - fråtsing i frodighet, farger og fine former (type landskap) Heidrun Gooner 4546/26 Kreta 12. mai 17, 13:08:48 Last Post
En liten tur i vårt nærområde. Kritios Kritios 1877/2 Chania og områdene rundt 11. mai 17, 21:16:27 Last Post
Noen som skal til platanias i juli? Superson Superson 1610/0 Chania og områdene rundt 07. mai 17, 20:43:13 Last Post
Topptur på ski i går hans-erik.Øverland hans-erik.Øverland 2442/5 Kreta 18. apr 17, 07:05:19 Last Post
Båt Paleochora - Elafonissi Kritios linda.olsen-sørstrøm 2475/3 Sørkysten 19. mar 17, 09:57:38 Last Post
"Vårt" sted på Kreta? stein stein 17685/66 Kreta 10. mar 17, 15:44:53 Last Post
Bolig på Kreta Heidrun Asomatos 2359/2 Kreta 25. feb 17, 10:43:43 Last Post
Språk. Svein~B Iver 2802/2 Rethymnon og områdene rundt 10. des 16, 09:51:20 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Teller ned til Skiathos Frynse filhellener 4447/3 Skiathos 08. aug 16, 13:55:46 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. polyanna Anne 21543/30 Skiathos 21. feb 16, 18:31:40 Last Post
Skiathos jeg savner deg! Torill Torill 13889/4 Skiathos 04. jan 15, 00:44:28 Last Post
Samletråd for bilder fra Skiathos 2014. brit brit 59995/0 Skiathos 28. okt 14, 23:24:17 Last Post
Er det noen som skal til Skiathos i år? Tjorven Ole 27881/26 Skiathos 13. mai 14, 16:44:26 Last Post
Skiathos litt utenfor allfarvei Άννα Annlaug 22025/20 Skiathos 16. mar 13, 13:53:57 Last Post
hotel Skiathos Torill sommer 16822/6 Skiathos 02. jun 12, 21:05:15 Last Post
Skiathos - 2-roms leiligheter ravin ravin 18518/6 Skiathos 03. nov 11, 14:47:09 Last Post
Hvem skal til Skiathos i begynnelsen av september 2011? Tjorven Stedvard 32371/38 Skiathos 22. sep 11, 18:47:22 Last Post
Re: Drosje fra flyplassen Maggie Maggie 12807/4 Skiathos 05. aug 11, 11:48:01 Last Post
Re: Skiathos. Kåret til verdens beste badested Livsnyteren Heidrun 17411/7 Skiathos 10. jun 11, 17:37:26 Last Post
Skiathos kamera tilbake brit Anne 97281/246 Skiathos 07. jun 11, 10:11:31 Last Post
Re: Skiathos sommer 2011 Atle anelobe 16421/6 Skiathos 22. mar 11, 10:17:12 Last Post
Vi var på Skiathos i september 2010 Magnolia brit 24594/29 Skiathos 19. jan 11, 11:39:30 Last Post
Informasjon om Skiathos - Eksterne lenker Ole Ole 10754/1 Skiathos 10. nov 10, 10:34:09 Last Post
Re: Taverna Asprolithos Mette Mette 17638/9 Skiathos 29. okt 10, 21:30:15 Last Post
Re: Torill og Pers tur til Skiathos juni/juli 2010. Athina Torill 22152/10 Skiathos 24. okt 10, 14:48:48 Last Post
Kan noen hjelpe?? kaka Marie 15863/6 Skiathos 03. okt 10, 20:41:48 Last Post
Re: Livsnyterens Skiathostur 2009 Livsnyteren Livsnyteren 36317/52 Skiathos 24. mai 10, 18:16:40 Last Post
Re: Skiathos eller Skopelos for 18-åringer? Admirala Admirala 17504/10 Skiathos 22. mai 10, 08:42:37 Last Post
Re: 14 dager på Skiathos og bare sol Torill Annlaug 34866/45 Skiathos 27. mar 10, 21:59:24 Last Post
Skiathos 2009 kaka Anne 56248/95 Skiathos 06. feb 10, 15:44:10 Last Post
Skiathos i Desember 2009 Tjorven Anne 48488/74 Skiathos 17. jan 10, 13:24:55 Last Post
Et greskt bryllup og litt \"Murphys lov\" i desember. Frost Anne 48109/78 Skiathos 03. jan 10, 21:16:59 Last Post
Mitt Skiathos kaka brit 19525/17 Skiathos 28. okt 09, 19:27:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Rhodos - spise steder i gamle byen + Rhodos by Fuhr sommer 10354/3 Rhodos 26. apr 17, 23:55:07 Last Post
Spisesteder i Rhodos by? Fuhr Mokkimokki 20730/8 Rhodos 26. apr 17, 23:53:44 Last Post
Kontanter på Rhodos Fuhr dexter 2373/2 Rhodos 26. apr 17, 23:46:45 Last Post
Party tur til Rhodos by! anemos partyqueen 4178/2 Rhodos 14. des 15, 18:08:31 Last Post
For varmt i Lardos i juli med baby? Admirala mari.bains 9106/2 Rhodos 31. mai 15, 15:29:33 Last Post
Overnatting Rhodos by, stille og rolig Riitta annekjersti 9943/2 Rhodos 13. apr 15, 21:50:26 Last Post
Faliraki - noko å reise til? oils oils 8205/0 Rhodos 01. jan 15, 01:30:17 Last Post
Rhodos - Hotel sunprime på vestkysten sommer sommer 9359/0 Rhodos 01. jun 14, 10:08:24 Last Post
Uvær på Rhodos Greece-Traveller Niaas 10948/1 Rhodos 26. nov 13, 23:38:49 Last Post
Lander midt på natten - What to do? Admirala eripsni 12211/2 Rhodos 27. jun 13, 19:04:27 Last Post
Rodos Village i Kiotari 2greece 2greece 9502/0 Rhodos 18. jun 13, 18:09:30 Last Post
Besök på Argeologiska Museet på Rodos Mikke Riitta 14554/8 Rhodos 25. mai 13, 23:54:50 Last Post
Vilse i gränderna i Gamla stan karri Riitta 15807/10 Rhodos 21. mai 13, 15:24:26 Last Post
Rhodos 2006 Fia Ole 12937/6 Rhodos 05. feb 13, 23:46:29 Last Post
Manikarou Room to let i gammel byen på Rhodos ! ouzolina ROLLE 10819/1 Rhodos 24. okt 12, 16:29:26 Last Post
online møbel / fliser baderom /trappe linker IngeS carolineOGnoah 11279/1 Rhodos 12. feb 12, 20:08:04 Last Post
hus i kolymbia /rodos carolineOGnoah carolineOGnoah 10894/3 Rhodos 12. feb 12, 16:59:01 Last Post
Rhodos eller Kos? JohnS Sunnaelskersol 13312/2 Rhodos 08. jan 12, 16:17:00 Last Post
Bilder fra turen til Rhodos Tjorven Heidrun 36958/50 Rhodos 08. mar 11, 16:44:05 Last Post
Turen til Rhodos Tjorven Heidrun 11509/3 Rhodos 03. mar 11, 16:12:21 Last Post
Re: Rhodos here i come Thera Heidrun 13316/5 Rhodos 24. feb 11, 17:53:06 Last Post
Noen med bolig på Rhodos Heidrun Heidrun 15812/10 Rhodos 11. jan 11, 12:46:31 Last Post
Rhodos i oktober 2010 MaFi MaFi 20382/7 Rhodos 19. des 10, 23:45:24 Last Post
Re: Er det store avstander i Rhodos by? Svein~B Mokkimokki 12539/3 Rhodos 11. jul 10, 10:51:15 Last Post
Hva bør jeg få med meg på Rhodos? Mokkimokki Mokkimokki 9864/0 Rhodos 09. jul 10, 21:58:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Peloponnes / Kardamili med mere . dag staalesen dagstaalesen@hotmail.com 56173/249 Fastlandet og Peloponnes I dag kl. 19:48:46 Last Post
Athens flyplass mouche Svein~B 33141/80 Athen og Pireus 08. jul 18, 19:32:37 Last Post
Det arkeologiske museet på Athens flyplass Svein~B Svein~B 230/3 Athen og Pireus 06. jul 18, 13:45:46 Last Post
Bilder fra Kardamili Magnolia Magnolia 488799/1584 Peloponnes 24. jun 18, 18:44:56 Last Post
Resturangen 17 i Athen Heidrun Heidrun 177/0 Athen og Pireus 12. jun 18, 22:22:17 Last Post
Pireus Svein~B Svein~B 11671/22 Athen og Pireus 08. jun 18, 20:10:21 Last Post
Med Greece on foot iTyros og omegn kaka kaka 1589/20 Peloponnes 07. jun 18, 09:59:30 Last Post
Athen Svein~B Svein~B 153450/289 Athen og Pireus 01. jun 18, 20:14:20 Last Post
Første møte med Athen dagstaalesen@hotmail.com kaka 735/3 Athen og Pireus 16. mai 18, 07:49:54 Last Post
En rundtur på Peloponnes høsten 2017 Ole Ole 16688/144 Peloponnes 02. apr 18, 12:49:19 Last Post
Video fra Athen, nov. 2017 filhellener Ole 1681/12 Athen og Pireus 28. feb 18, 16:13:44 Last Post
Rutetider for tog mellom Athen flyplass og Pireaus og motsatt vei JanBe JanBe 890/0 Athen og Pireus 26. feb 18, 22:18:08 Last Post
Forslag til kjørerute mellom Athen og Thessaloniki Admirala JanBe 1657/11 Fastlandet og Peloponnes 13. feb 18, 15:28:16 Last Post
Det frodige, vakre området på Mani! dagstaalesen@hotmail.com kaka 232090/777 Peloponnes 06. feb 18, 15:25:05 Last Post
Timelapse fra Athen siljeae Ole 2975/7 Athen og Pireus 12. jan 18, 23:55:08 Last Post
Julefeiring i Hellas Diddi Ikaros 3077/17 Peloponnes 12. des 17, 19:59:06 Last Post
Pireus 21.11.2017 marjana marjana 1892/7 Athen og Pireus 26. nov 17, 20:48:17 Last Post
Hilsen fra Mani,mm Diddi Diddi 5660/43 Peloponnes 05. nov 17, 11:23:51 Last Post
OXI-dagen i Kalamata (28.10.17) dagstaalesen@hotmail.com Ikaros 1320/1 Peloponnes 29. okt 17, 17:33:50 Last Post
5-6 dager med bil på Peloponnes. Tips? Admirala Ole 3838/18 Peloponnes 18. okt 17, 21:52:14 Last Post
Hvor spise i Kardamili? Hellasfrelst Pjuski 9752/14 Fastlandet og Peloponnes 22. sep 17, 13:27:45 Last Post
Taverna i Pireus filhellener Leo 4777/7 Athen og Pireus 08. sep 17, 10:42:21 Last Post
Webcam i Parga for de som har nytte av det Heidrun Heidrun 1498/0 Parga 06. sep 17, 08:45:39 Last Post
Kuriosa – parkeringsbot i Kalamata mouche telma 1649/2 Peloponnes 03. sep 17, 16:01:12 Last Post
Athen, mai 2017 Svein~B Ole 4873/17 Athen og Pireus 16. jun 17, 15:22:59 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Taverna FENGARI ROLLE ROLLE 299/3 Karpathos 28. jun 18, 12:37:55 Last Post
Diafani eller Karpathos Heidrun Heidrun 546/2 Karpathos 18. apr 18, 20:00:06 Last Post
Inget nytt ämne, men nog en upprepning. ROLLE ROLLE 1157/0 Karpathos 13. jan 18, 07:01:39 Last Post
Lite ditt och datt om Karpathos och Hellas. ROLLE ROLLE 19472/28 Karpathos 06. sep 17, 06:12:32 Last Post
Snart bär det iväg .... polyanna ROLLE 3138/3 Karpathos 27. mar 17, 00:26:02 Last Post
Hoteller i Pigadia ROLLE Eureka 1907/1 Karpathos 22. mar 17, 06:04:39 Last Post
Karpathos i december -16 ROLLE ROLLE 2655/0 Karpathos 15. des 16, 18:21:53 Last Post
Det finns ännu Grekisk mat att få i Pigadia hos ELEA. filhellener ROLLE 9396/13 Karpathos 17. okt 16, 23:34:41 Last Post
Penger - Lefkos Deninka Deninka 6993/6 Karpathos 27. aug 16, 10:17:37 Last Post
Spastiska ryckningar återkommer mera sällan på Hellasforumet . ROLLE ROLLE 5126/11 Karpathos 01. aug 16, 16:06:24 Last Post
Karpathos i februar! Niaas Niaas 7289/7 Karpathos 02. mar 16, 12:15:27 Last Post
Bättre resa nu än att få ångra ogjord solsemester. marjana ROLLE 8562/6 Karpathos 17. nov 15, 18:27:02 Last Post
Boende på Karpathos i Augusti Riitta Åsa.jönsson 5337/1 Karpathos 05. aug 15, 11:36:46 Last Post
Da var vår 3 tur bestilt kviteberg kviteberg 7466/0 Karpathos 04. mai 15, 09:03:49 Last Post
Karpathos i februar fila Niaas 10433/4 Karpathos 23. feb 15, 18:57:02 Last Post
Karpathos by fila karkit 10803/2 Karpathos 15. jan 15, 07:18:03 Last Post
Fire uker på Karpathos! Tjorven Niaas 13052/12 Karpathos 09. nov 14, 23:59:29 Last Post
Min blogg fra Villa Zoe - Pigadia abaa abaa 25844/13 Karpathos 10. okt 14, 19:29:26 Last Post
..Till Karpathos i september 2014 kaka Mikke 19471/19 Karpathos 04. sep 14, 18:36:35 Last Post
..musiktavernan Pelagos..... Mikke Mikke 90784/115 Karpathos 27. jul 14, 14:43:19 Last Post
Gode skikkelig greske restauranter ? Mikke Ut-på-tur 13038/7 Karpathos 27. jul 14, 14:13:20 Last Post
Karpathos august, ATV erfaring ++ ?? Niaas Zootne 12418/3 Karpathos 29. jun 14, 19:02:04 Last Post
Reiser til karpathos med barn Ole Ut-på-tur 9990/2 Karpathos 16. jun 14, 12:14:36 Last Post
Till Karpathos april 14..... Mikke Mikke 47909/61 Karpathos 31. mai 14, 00:52:29 Last Post
Hilsen fra Karpathos! Fine vårdager! Mikke Niaas 14551/9 Karpathos 28. mar 14, 14:18:36 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Leiligheter i Karfas dagstaalesen@hotmail.com Ørjan 12937/4 Chios 16. mai 18, 08:16:16 Last Post
Informasjon om Chios - Eksterne lenker karstenp Ole 9895/1 Chios 15. mar 17, 18:42:20 Last Post
Hellas/Chios for første gang dagstaalesen@hotmail.com Lisaf 19625/11 Chios 03. nov 15, 18:05:57 Last Post
Pjokkens Chios-side Pjokken Katta 269309/646 Chios 08. mai 15, 15:11:17 Last Post
Sommer på Chios Pjokken erikth 9559/10 Chios 02. jan 14, 12:39:08 Last Post
Mostra (Karneval) Tjorven Pjokken 22319/26 Chios 22. mar 13, 17:28:19 Last Post
Lalades (Ville Tulipaner) kaka Pjokken 14126/7 Chios 16. mar 13, 09:48:43 Last Post
Första besöket på Chios del 5 Chios by (stad) Pjokken Riitta 18236/11 Chios 10. nov 12, 04:41:47 Last Post
Första besöket på Chios del Landsbyn Mesta Riitta Riitta 14830/7 Chios 08. nov 12, 13:09:13 Last Post
Första besöket på Chios del 2 Landsbyn Vessa Tzasiki Riitta 19105/16 Chios 01. nov 12, 21:44:21 Last Post
Första besöket på Chios del 3 Pyrgi Tzasiki Riitta 23608/13 Chios 01. nov 12, 21:38:02 Last Post
Första besöket på Chios, Karfas Riitta Riitta 19677/18 Chios 23. okt 12, 17:49:49 Last Post
Fryktelig brann på Chios Ikaros kaka 55329/70 Chios 09. okt 12, 22:59:15 Last Post
hotell/leiligheter karfas Tzasiki perledykkern 11730/3 Chios 18. jun 12, 22:25:03 Last Post
Rapport fra Chios påsken 2012 Mixelite ingaberentine 53102/80 Chios 26. apr 12, 07:45:17 Last Post
Chios påsken 2012? ingaberentine ingaberentine 27068/26 Chios 29. mar 12, 03:57:29 Last Post
Dagens video fra Chios Pjokken Pjokken 47867/70 Chios 21. feb 12, 19:22:05 Last Post
Moutafis eller Almyra i Karfas? Filakia Filakia 18776/10 Chios 05. jul 11, 13:29:56 Last Post
\"Unplugged\" i gata mi Pjokken Pjokken 8915/0 Chios 16. jan 11, 14:49:01 Last Post
Re: 17. mai lunch på Chios Pjokken Pjokken 13707/5 Chios 14. jan 11, 23:47:21 Last Post
Chios oktober 2010 Mixelite operafantomet 17621/17 Chios 24. okt 10, 16:55:29 Last Post
Re: Flom og uvær på Chios operafantomet Katta 12931/7 Chios 22. okt 10, 01:26:28 Last Post
Re: Sykkelutleie i Megas Limnionas? Pjokken Maritsa 24135/12 Chios 07. sep 10, 22:32:08 Last Post
Re: Chios Pjokken Ollik 11435/2 Chios 17. aug 10, 23:50:52 Last Post
Chios mai 2009 Mixelite Katta 60842/108 Chios 23. mai 10, 23:11:48 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Vila i frid Inge Anders Riitta 21861/37 Samos 30. apr 18, 14:35:54 Last Post
Samos - Waterfalls kari GeMic 2554/2 Samos 17. aug 17, 16:32:37 Last Post
To fly i uka Gardermoen - Samos sommeren 2014 GeMic IngeS 11745/3 Samos 16. aug 17, 14:21:04 Last Post
Votsalakia er et paradis Runar Solvik GeMic 1838/3 Samos 16. aug 17, 00:30:23 Last Post
Votsalakia? GeMic karkit 18820/7 Samos 15. aug 17, 17:18:15 Last Post
4 turer til Pythagorion 1995-1998. (98 er vi innom andre øyer også) kari karri 61007/117 Samos 22. apr 17, 16:28:00 Last Post
Samos 2015 Askermann kjainaho 11145/10 Samos 08. apr 17, 17:26:53 Last Post
Hei fila Askermann 4568/5 Samos 18. okt 16, 11:00:43 Last Post
Hydrele Beach, Pythagorion Annna Annna 15197/20 Samos 12. okt 15, 18:55:23 Last Post
Herlig veke i Pythagorion TOMS TOMS 4526/0 Samos 05. aug 15, 19:38:19 Last Post
Dagens bilde fra Samos Ole IngeS 1413360/3075 Samos 01. feb 15, 12:11:37 Last Post
I tenkeboksen fila IngeS 16434/20 Samos 26. jan 15, 23:52:16 Last Post
Fantastisk service IngeS IngeS 8287/1 Samos 14. jan 15, 16:10:18 Last Post
Vinterens aktiviteter på Samos IngeS IngeS 11048/2 Samos 01. nov 14, 17:52:55 Last Post
Norge - Samos 2015 IngeS IngeS 9446/0 Samos 06. okt 14, 07:20:14 Last Post
Medlemmer av forumet på Samos Tjorven IngeS 39127/47 Samos 01. okt 14, 19:03:36 Last Post
Samos i mai kristanna kristanna 10206/3 Samos 26. jun 14, 08:24:06 Last Post
Porten til Europa IngeS IngeS 9648/0 Samos 05. mai 14, 12:09:24 Last Post
Blomstrende Samos Kristian IngeS 198300/352 Samos 29. apr 14, 20:16:56 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts 2 IngeS IngeS 8188/0 Samos 16. mar 14, 17:43:58 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 forts IngeS IngeS 8500/0 Samos 16. mar 14, 17:38:33 Last Post
Fotojakt 14. - 16. mars 2014 IngeS IngeS 8923/0 Samos 16. mar 14, 17:31:16 Last Post
Kjell Inge Røkke har i flere dager ligget ved Samos Kristian telma 23579/13 Samos 04. jan 14, 23:35:30 Last Post
Samos 2013 IngeS IngeS 57956/87 Samos 16. des 13, 11:00:06 Last Post
Havets frukter, Psili Amos, Samos Bilder PUSEKATT Tommy 18786/20 Samos 06. des 13, 16:48:24 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Ag. Anna, Ag. Prokopias eller Plaka? Ole Sunnaelskersol 2069/15 Naxos 02. apr 18, 15:01:07 Last Post
Naxos - ei fantastisk vandreøy Greece-Traveller Perigahre 3601/7 Naxos 22. okt 17, 12:18:51 Last Post
Overnatting Naxos by for familie Greece-Traveller Norseman 1777/2 Naxos 22. okt 17, 12:11:24 Last Post
En blogg fra Naxos. Perigahre Perigahre 1470/0 Naxos 24. jul 17, 16:11:31 Last Post
Naxos juni 2017 polyanna Runar Solvik 2223/6 Naxos 25. jun 17, 14:43:56 Last Post
Restaurant på Naxos Perigahre Fix 6697/8 Naxos 14. mai 17, 18:19:12 Last Post
Informasjon om Naxos - Eksterne lenker Perigahre Ole 9024/8 Naxos 14. mai 17, 18:14:51 Last Post
Lån i gresk bank mouche Elmblom 2200/4 Naxos 11. mai 17, 08:32:14 Last Post
Hotell/Leilighet Naxos til familie på 5. Frynse heidi.eggen 2151/1 Naxos 28. feb 17, 10:52:20 Last Post
Naxos 4.juni Anders Ella06 6059/12 Naxos 02. jun 16, 17:50:39 Last Post
Anthony Bourdain: Parts Unknown ”” Naxos anemos anemos 4156/0 Naxos 06. mai 16, 00:53:40 Last Post
Web-cam på Coronis Ole Anders 7860/4 Naxos 28. feb 16, 14:36:33 Last Post
Leie av villa myrvok Annika 4872/2 Naxos 02. feb 16, 13:05:44 Last Post
Naxos Karneval Perigahre Anders 4691/5 Naxos 23. jan 16, 11:47:48 Last Post
Prisnivå Runar Solvik Signe 14615/12 Naxos 23. jan 16, 01:03:42 Last Post
Kastro Apilirou kaka Perigahre 3279/1 Naxos 22. jan 16, 19:43:43 Last Post
Halkion dagene filhellener Perigahre 3871/2 Naxos 21. jan 16, 19:04:45 Last Post
Det Naxos man sjelden ser.... kaka Anders 3663/1 Naxos 15. jan 16, 19:27:41 Last Post
Snø i Hellas.......igjen! marjana Ole 3684/1 Naxos 01. jan 16, 16:01:10 Last Post
Gamle bilder fra Naxos Anders Anders 25541/32 Naxos 15. okt 15, 20:26:04 Last Post
Naxos, juli 2015 marjana Ole 12181/28 Naxos 16. aug 15, 17:09:08 Last Post
Naxos tips myrvok Kjartan88 8479/10 Naxos 19. jul 15, 22:01:40 Last Post
Naxos by - shopping? myrvok Mokkimokki 15702/9 Naxos 19. jul 15, 21:49:18 Last Post
Insekter på blomster på Naxos, søndag 24. mai 2015 bengalow JanBe 15647/7 Naxos 02. jun 15, 12:59:44 Last Post
Stemningsrapport fra Chora, Naxos JanBe JanBe 9178/0 Naxos 24. mai 15, 08:06:42 Last Post
Emne Av Trådstarter Lest/svar Forum Tid
Paros - nr. 1 - topp 10 øyer i Europa (Travel + Leisure) marjana anemos 128/2 Paros og Antiparos 13. jul 18, 23:52:03 Last Post
Piso Livadi, juni 2016 Sunnaelskersol Ole 3642/7 Paros og Antiparos 17. apr 18, 19:47:57 Last Post
Paros i dag Ole Ole 23854/32 Paros og Antiparos 02. apr 18, 11:57:36 Last Post
Video fra Paros Ole Ole 1237/3 Paros og Antiparos 06. feb 18, 16:40:30 Last Post
Paros rundt Kristian Ole 38235/79 Paros og Antiparos 12. aug 17, 09:47:37 Last Post
Morgentur i Parikia Ole Ole 9319/18 Paros og Antiparos 11. jun 17, 16:08:16 Last Post
Antiparos live web cam Antiparos.TV Antiparos.TV 2353/0 Paros og Antiparos 04. feb 17, 13:16:23 Last Post
Ny havn på Paros? Kristian anemos 4161/7 Paros og Antiparos 20. jan 17, 15:29:57 Last Post
Parikia webcam Ole Ole 45360/57 Paros og Antiparos 30. nov 16, 14:53:49 Last Post
Morgentur til Marpissa Ole Ole 7432/19 Paros og Antiparos 02. sep 16, 10:26:45 Last Post
Paros Airport anemos sverrhag 11783/28 Paros og Antiparos 15. aug 16, 22:01:44 Last Post
Morgentur til Paros' tak Ole Ole 2854/0 Paros og Antiparos 28. jul 16, 09:47:34 Last Post
Morgentur til Naoussa Lous Ole 5521/4 Paros og Antiparos 27. jul 16, 21:55:00 Last Post
Oppdag: Paros & Antiparos (gresk program) Runar Solvik anemos 5482/2 Paros og Antiparos 14. mai 16, 00:42:52 Last Post
Spillefilm fra Antiparos "Suntan"-trailer sverrhag sverrhag 5164/0 Paros og Antiparos 09. feb 16, 19:57:06 Last Post
Short Documentary about Antiparos Vegard sverrhag 10113/7 Paros og Antiparos 17. jan 16, 13:30:24 Last Post
"Hjemme" på Antiparos en nydelig høstdag, november 2015 Tjorven JanBe 5485/3 Paros og Antiparos 01. des 15, 01:43:39 Last Post
Naoussa på Paros anemos Ole 24576/27 Paros og Antiparos 12. aug 15, 14:42:08 Last Post
Taverna Yiannoulis Ole Ole 13676/8 Paros og Antiparos 04. aug 15, 10:00:15 Last Post
Paros, juni/juli 2015 Ole Ole 9826/16 Paros og Antiparos 04. aug 15, 09:57:29 Last Post
Stemningsrapport fra Antiparos Kristian JanBe 11766/8 Paros og Antiparos 25. mai 15, 17:38:26 Last Post
Ny flyplass på Paros JanBe Ole 13569/5 Paros og Antiparos 21. mai 15, 15:54:09 Last Post
Tjorven på Antiparos - igjen - juni 2013 JanBe Tjorven 49793/71 Paros og Antiparos 16. apr 15, 14:00:55 Last Post
Antiparos 2009 Amalie1967 Tjorven 37401/44 Paros og Antiparos 16. apr 15, 11:56:15 Last Post
Om ikke Kykladene;hvor da? Ole kvalen 11969/3 Paros og Antiparos 25. mar 15, 19:05:06 Last Post
Back to top